Caroline Ahlén

Profilbild för Caroline Ahlén
Caroline Ahlén
4.8 / 5
(82 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
0 st
57 445 000 kr

Bakgrund

Caroline Ahlén jobbar på Norban och är registrerad mäklare sedan 2016-06-14. Caroline har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 71 300 000 kr.

Presentation

Du ska göra ditt livs, förmodligen, största affär – då är det min uppgift att erbjuda dig alla de egenskaper jag vet behövs för att göra det till ditt livs bästa affär.

Varje individ och bostadsaffär är unik och kräver därför lyhördhet och ett skräddarsytt upplägg efter dess behov. Det är det roligaste med mitt jobb, att varje dag inte är den andra lik. I mina kunders rekommendationer beskriver de mig som; tillmötesgående, serviceinriktad, tydlig och tillgänglig under hela processen, lätt att kommunicera med, samt att jag alltid återkopplar. För mig är dessa ord de bästa betygen.

Jag älskar mitt jobb med alla utmaningar och all lärdom det medför för att inte nämna alla härliga möten med er kunder. Jag strävar alltid efter att du som köpare eller säljare vill rekommendera mig vidare till nära och kära, för då har jag lyckats förmedla det jag vill.

Varmt välkommen att höra av dig så att vi tillsammans kan hitta bästa möjliga sätt att hjälpa dig!

Mäklarbyrå

Norban

Säljare om Caroline.

06 jul 2022

"Jag har köpt och sålt hus och lägenheter 9 gånger, dvs varit i 18 bostadsaffärer under mitt liv. Med något undantag tycker jag att jag har haft bra och kompetenta mäklare. När jag sålde min lägenhet via Caroline - och Norban - är det by far den bästa upplevelsen jag har haft, både när det kommer ..."
"Jag har köpt och sålt hus och lägenheter 9 gånger, dvs varit i 18 bostadsaffärer under mitt liv. Med något undantag tycker jag att jag har haft bra och kompetenta mäklare. När jag sålde min lägenhet via Caroline - och Norban - är det by far den bästa upplevelsen jag har haft, både när det kommer till bemötande och förmåga att skapa en bra affär där både jag och - vad jag kan bedöma - köparna är mycket nöjda. "
Läs mer
säljare på Ryggåsgatan 7

28 feb 2022

"Caroline är en rutinerad och kunnig mäklare. Inlyssnande för både köpare och säljare. Hon har mkt god lokalkännedom om Ekerö. Kan varmt rekommendera Caroline. "
säljare på Hampvägen 35

23 nov 2021

"Carolina gjorde ett utmärkt jobb, allt gick snabbt och smidigt :) "
säljare på Finngrundsvägen 3

09 nov 2021

"Den bästa mäklaren du kan tänka dig! Engagerad, härlig och utförde jobbet på allra bästa sätt. "
säljare på Drottningholmsvägen 3

04 okt 2021

"Upplevde kanske inte Caroline som skarpast när det gällde text men i övrigt var hon klockren i alla andra delar plus att hon samarbetar med en trevlig och duktig fotograf, vilket också var guld när vi var i den delen av processen.
Kan verkligen varmt rekommendera Caroline Åhlen som fastighetsmäk..."
"Upplevde kanske inte Caroline som skarpast när det gällde text men i övrigt var hon klockren i alla andra delar plus att hon samarbetar med en trevlig och duktig fotograf, vilket också var guld när vi var i den delen av processen.
Kan verkligen varmt rekommendera Caroline Åhlen som fastighetsmäklare !!!!"
Läs mer
säljare på Idungatan

03 okt 2021

"Caroline var superbra och jag kände mig trygg genom hela säljprocessen. Jag blev hela tiden informerad och uppdaterad med den senaste informationen. Påläst och kunnig."
säljare på Tavastgatan 27

23 sep 2021

"Vi är väldigt glada att vi valde Caoline som vår mäklare. Lätt att kommunicera med och har ett starkt driv och engagemang. Hela säljprocessen gick mycket smidigt och vi är mycket nöjda med resultatet.Vi rekommenderar varmt Caroline ."
säljare på Kungsholmsgatan 42

23 sep 2021

"Trevlig, välstrukturerad, lyhörd och närvarande. Väldigt nöjd! "
säljare på Baltzar von Platens gata 5

16 sep 2021

"Caroline var lyhörd för mina behov som säljare och var duktig på prioritera tid och eventuella investeringar inför försäljningen på rätt sätt som fick effekt på slutpris. Rätta förväntningar gjorde mig trygg som säljare och jag rekommenderar därför Caroline varmt. "
"Caroline var lyhörd för mina behov som säljare och var duktig på prioritera tid och eventuella investeringar inför försäljningen på rätt sätt som fick effekt på slutpris. Rätta förväntningar gjorde mig trygg som säljare och jag rekommenderar därför Caroline varmt. "
Läs mer
säljare på Spinnrocksvägen 9

11 aug 2021

"Caroline hade oslagbart bra lokalkännedom, var personligen närvarande i alla steg i processen samt hanterade visningar och kontakten med spekulanter snyggt. Det känns tryggt att ha anlitat Caroline och resultatet blev som helhet mycket bra. "
säljare på Sankt Eriksgatan 17

02 jul 2021

"Caroline var mycket engagerad och lyssnande. Jag kan varmt rekommendera henne. Vi hade lite osis i att marknaden kallnade fortare än vad någon av oss trodde inför sommaren, men det blev bra till slut ändå."
säljare på Drottningholmsvägen 256

24 maj 2021

"Vi är mycket nöjda med Caroline! Hon var professionell och lyssnade in oss genom hela processen. Hon var också mån om att vi skulle vara nöjda med försäljningen oavsett hur lång eller kort tid det tog, och hjälpte oss att ta ställning till olika situationer genom försäljningens gång. Vi kände oss..."
"Vi är mycket nöjda med Caroline! Hon var professionell och lyssnade in oss genom hela processen. Hon var också mån om att vi skulle vara nöjda med försäljningen oavsett hur lång eller kort tid det tog, och hjälpte oss att ta ställning till olika situationer genom försäljningens gång. Vi kände oss hela tiden trygga med Caroline och litade på hennes omdöme och kunskap om marknaden och köparna. Vi rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 7

19 maj 2021

"Caroline är en mycket driven, kunnig och otroligt engagerad mäklare. Tillsammans med hennes ingående kunskaper kring bostadsbranschen och sin höga grad av professionalism ingav Caroline ett väldigt stort förtroende. Egenskaper som hon bar med sig under hela sitt uppdrag. Vi kan med gott samvete ..."
"Caroline är en mycket driven, kunnig och otroligt engagerad mäklare. Tillsammans med hennes ingående kunskaper kring bostadsbranschen och sin höga grad av professionalism ingav Caroline ett väldigt stort förtroende. Egenskaper som hon bar med sig under hela sitt uppdrag. Vi kan med gott samvete ge Caroline våra allra varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Tre Liljor 5B

13 maj 2021

"Jag kan varmt rekommendera Caroline! Grym service genom hela processen! "
säljare på Hamngatan 13A

26 apr 2021

"Caroline har fin förmåga att lyssna in och känna av mig som säljare och mina behov. Hon förmedlade ett lugn, kunnande och positiv energi i hela processen. Som säljare har man mycket att tänka på som att ställa i ordning, rensa och förbereda för att sedan släppa in en främmande folk i ens hem. Ka..."
"Caroline har fin förmåga att lyssna in och känna av mig som säljare och mina behov. Hon förmedlade ett lugn, kunnande och positiv energi i hela processen. Som säljare har man mycket att tänka på som att ställa i ordning, rensa och förbereda för att sedan släppa in en främmande folk i ens hem. Kan göra vem som helst stressad men med Carolines coachning blev jag lugnad och det gick oförväntat smidigt. "
Läs mer
säljare på Jungfrusundsvägen 55A

07 mar 2021

"Caroline gjorde ett fantastiskt bra jobb!"
säljare på Kungsholmsgatan 16

25 jan 2021

"Caroline är en oerhört dedikerad och kompetent mäklare. Vi kan varmt rekommendera Caroline till andra som går i säljtankar. Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Karlsviksgatan 14

25 jan 2021

"Caroline var en mycket bra mäklare! Höll mig uppdaterad hela tiden och bra i diskussioner och resonemang kring pris och försäljningen. Grym!"
säljare på Svarvargatan 17

10 jan 2021

"Bilderna hade definitivt kunnat vara av bättre kvalitet och hade önskat mer små tipps kring detaljer i styling som hade varit lätta att göra."
säljare på Pontonjärgatan 33

08 jan 2021

"Super nöjd och speciellt också med stylisten och fotografen"
säljare på Sankt Eriksgatan 18

08 jan 2021

"Caroline är lyhörd, engagerad samt driven. Fick mig att känna mig trygg i hela processen av att sälja min första bostad, jag är supernöjd! Jag kan varmt rekommendera Caroline som mäklare. "
säljare på Valhallavägen 65

23 dec 2020

"Caroline är super bra! Enkel att ha att göra med, smidig och tydlig i kommunikationen. Det jag uppskattade mest med Caroline var att hon verkligen stod på min sida och respekterade mina förutsättningar och att det skulle kännas rätt för mig. Men i slutändan var det ju hennes goda förmåga att förh..."
"Caroline är super bra! Enkel att ha att göra med, smidig och tydlig i kommunikationen. Det jag uppskattade mest med Caroline var att hon verkligen stod på min sida och respekterade mina förutsättningar och att det skulle kännas rätt för mig. Men i slutändan var det ju hennes goda förmåga att förhandla med köparna som gjorde att affären blev så bra! "
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 9

13 dec 2020

"Carolines personlighet, kunskap och ordningssinne får både säljare och köpare att känna sig trygga. "
säljare på Mariagatan 4C

29 okt 2020

"Allt fungerade perfekt enligt vad vi kom överens om. Lyhörd för alla önskemål."
säljare på Tunnlandsvägen 91

15 okt 2020

"Caroline är proffsig på alla sätt och en mäklare jag verkligen rekommenderar dig att anlita, otroligt duktig runt Kungsholmen där vi sålde. "
säljare på Karlsviksgatan 18

07 sep 2020

"Caroline är en superbra mäklare! Håller en alltid bra informerad och det går alltid att få tag på henne. Skulle utan tvekan vilja att Caroline säljer min nästa lägenhet också. "
säljare på Kammakargatan 18

22 apr 2020

"Pga Corona så blev det snabbt mycket svårare och priset blev inte som tre olika mäklare hade förutsett.
"
säljare på Kinnekullevägen 49

07 feb 2020

"Mycket kompetent och trevligT mäklare, rekommenderar gärna till andra som skall sälja eller köpa bostad."
säljare på Karlsviksgatan 7

16 jan 2020

"Caroline kan jag verkligen rekommendera!"
säljare på Alströmergatan 35

08 jan 2020

"Supernöjd med Caroline, från första möte så har kommunikation varit förträfflig och alla tips och råd hon gav gjorde att vi hamnade där vi ville prismässigt. Rekommenderar verkligen Caroline! "
säljare på Sandhamnsgatan 13

06 okt 2019

"Caroline har varit drivande och engagerad från start och blev ett naturligt val efter första träffen. Caroline är en duktig och kompetent mäklare som jag kan rekommendera. "
säljare på Kungsklippan 11

01 okt 2019

"Lgh för högt värderad. Inga utlovade kvällsbilder. "
säljare på Polhemsgatan 8

07 aug 2019

"I princip var allt bra.Möjligen lite dyrt.
"
säljare på Dalgången 4

06 maj 2019

"Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare vid försäljning av bostad! Supertrevlig, engagerad och kompetent mäklare. "
säljare på Spångavägen 28

18 mar 2019

"Caroline är en mkt professionel och lyhörd mäklare som verkligen lyssnade på våran önskemål och tillgodogjorde dom. Hon är saklig och är mkt bra på att återkoppla och informera! "
säljare på Bergsgatan 28

11 mar 2019

"Supernöjd med Caroline.
Hon gav aldrig upp & upd mig hela tiden.
Caroline har även vart engagerad & hjälpt mig med frågor om min nya bostad samt skickat tips på bostäder till salu.
Hon har hjälpt mig genom processen vilket vart en trygghet då detta var min första bostadsförsäljning."
"Supernöjd med Caroline.
Hon gav aldrig upp & upd mig hela tiden.
Caroline har även vart engagerad & hjälpt mig med frågor om min nya bostad samt skickat tips på bostäder till salu.
Hon har hjälpt mig genom processen vilket vart en trygghet då detta var min första bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Sveavägen 137

25 feb 2019

"Andra gången jag använder Caroline och kan inget annat än varmt rekommendera henne. Ambitiös kvinna som båda gångerna gjort ett kanonjobb och känns väldigt pålitlig. Alltid tillgänglig."
säljare på Augustendalsvägen 25

13 feb 2019

"Väl förberedd, alltid tillgänglig, hälig mjuk personlighet men målinriktad och superproffsig."
säljare på Garvargatan 22

19 sep 2018

"Caroline är en mycket proffsig och kompetent mäklare. Hon är lyhörd, återkopplande och får jobbet gjort på ett väldigt bra sätt. "
säljare på Knalleborgsvägen 19E

19 jul 2018

"Caroline var helt fantastisk och är den bästa mäklaren jag har haft! Om ni ska anlita en mäklare välj Caroline - hon är engagerad, kunnig, målinriktad och positiv med otroligt mycket energi. Jag är så glad att jag tog hjälp av henne andra gången jag försökte sälja min lägenhet på en marknad som h..."
"Caroline var helt fantastisk och är den bästa mäklaren jag har haft! Om ni ska anlita en mäklare välj Caroline - hon är engagerad, kunnig, målinriktad och positiv med otroligt mycket energi. Jag är så glad att jag tog hjälp av henne andra gången jag försökte sälja min lägenhet på en marknad som har varit lite stökig - hon gjorde ett superbra jobb och lägenheten blev såld mitt under sommaren innan visning!"
Läs mer
säljare på Atlasgatan 9

06 maj 2018

"Lätt att tycka om, personlig men väldigt professionell. Svarade tålmodigt på alla mina frågor och förklarade pedagogiskt det jag inte förstod. "
säljare på Ståltrådsvägen 44

20 apr 2018

"Rekommenderas varmt, bästs mäklaren jag haft. "
säljare på Nybrogatan 16H

12 sep 2017

"Väldigt trevlig och mkt engagerad, fick hela tiden snabba svar vid frågor osv. Drev på ordentligt för att få fram ett pris jag va nöjd med. Trevlig och lugn, absolut inte hetsig. Till skillnad från andra mäklare jag träffat."
säljare på Vattugatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
71 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
81 av 82 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 82 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 82 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
82 av 82 säljare

Caroline på kartan.

274 tidigare bostäder
58 bostäder till salu
82 rekommendationer

58 bostäder till salu.

Bostäder

9 450 000 kr
3 rum, 92 m²
102 717 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 148 kr/mån
3 750 000 kr
3 rum, 107 m²
35 046 kr/m²
Radhus, Ekerö
7 896 kr/mån
3 rum, 74 m²
Lägenhet, Stockholm
2 rum, 32 m²
Lägenhet, Stockholm
1 546 kr/mån
2,5 rum, 67 m²
Lägenhet, Stockholm
3 521 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 46 m²
Utropspris: 5 470 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bromma
5 rum, 150 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 75 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 34 m²
8 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 5 000 kr
3 rum, 78,6 m²
Utropspris: 8 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.