Carolina Ekström Svahn

Profilbild för Carolina Ekström Svahn
Carolina Ekström Svahn
4.9 / 5
(140 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
2 st
26 795 000 kr

Bakgrund

Carolina Ekström Svahn jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2007-06-20. Carolina har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carolina har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 27 725 000 kr.

Presentation

Att sälja och köpa bostad är för de flesta den största privata affären man gör under sin livstid. Jag älskar att få vara en del av den och jag brinner för mitt jobb som fastighetsmäklare! Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm och är inne på mitt trettonde år på Erik Olsson fastighetsförmedling. Det absolut viktigaste för mig är att göra bostadsresan så bra och lyckad som möjligt för mina kunder. Mitt mål är alltid att efter affären bli rekommenderad vidare till era vänner och kollegor och att ni självklart ska ringa igen när det är dags för nästa flytt. Hör av er till mig så berättar jag mer!

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007.

Arbetat som teamledare på Erik Olsson fastighetsförmedling mellan år 2014-2017.

Partner på Erik Olsson fastighetsförmedling sedan 2015.

Utbildad vid Högskolan i Gävle.

Säljare om Carolina.

01 maj 2024

"Lyhörd till mina önskemål och funderingar, anpassade försäljningen utmärkt efter detta samt gav input och rådgivning kring vad som var optimalt ur hennes synvinkel. Supernöjd! "
säljare på Geijersvägen 8

20 jan 2024

"Carolina är en oerhört professionell mäklare med gedigen erfarenhet som tydligt och strukturerat tagit oss genom säljprocessen.
Hon är genuin och har varit trygg och pålitlig mot både köpare och oss säljare. Vi rekommenderar varmt att sälja med Carolina, ni kommer få en mäklare som engagerat gör..."
"Carolina är en oerhört professionell mäklare med gedigen erfarenhet som tydligt och strukturerat tagit oss genom säljprocessen.
Hon är genuin och har varit trygg och pålitlig mot både köpare och oss säljare. Vi rekommenderar varmt att sälja med Carolina, ni kommer få en mäklare som engagerat gör allt för en lyckad bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Kyrkvägen 46

26 feb 2023

"Otroligt proffsig, erfaren strategisk.
Hon oss att kännas trygga hela vägen i en skakig marknad och överträffade sedan förväntningarna t.o.m. "
säljare på Creutzgatan 2

24 feb 2023

"Tycker Carolina var helt fantastisk genom hela säljprocessen! Hon är väldigt förtroendeingivande vilket gjorde oss väldigt trygga från det att vi hade vårt första möte tills att kontraktet signerades. Kan varmt rekommendera Carolina för er som går i säljtankar. "
"Tycker Carolina var helt fantastisk genom hela säljprocessen! Hon är väldigt förtroendeingivande vilket gjorde oss väldigt trygga från det att vi hade vårt första möte tills att kontraktet signerades. Kan varmt rekommendera Carolina för er som går i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Gyllenborgsgatan 16

15 sep 2022

"Jag är mycket nöjd med Carolina! Hon har varit lyhörd, lätt att nå och gett ett seriöst intryck. Rekommenderar varmt!"
säljare på Gyllenborgsgatan 18

15 sep 2022

"Carolina är en otrolig mäklare med stor kunskap. Hennes magkänsla om trender på marknaden och potentiella köpare stämde exakt. Hon var personlig och proffsig - rekommenderar henne VARMT! "
säljare på Kungstensgatan 46

06 sep 2022

"Carolina är toppen! Lyhörd, tydlig och bra på att kommunicera. Flyttar vi igen så kommer vi höra av oss till Carolina."
säljare på Stagneliusvägen 43

25 maj 2022

"Carolina är varm, professionell och väldigt kunnig. Rekommenderar henne definitivt till alla som ska sälja lägenhet i Fridhemsplans-området. Carolinas arbete speglades utan tvekan i slutpriset. "
säljare på Bågljusvägen 1

27 apr 2022

"Carolina är en väldigt kompetent mäklare med härlig personlighet. Jag kände mig hela tiden hörd och uppmärksammad. Vi bollade många tankar och ideer tilsammans och samarbetade bra i säljprocessen.
Rekommenderar högt. "
säljare på Sparbanksvägen 78A

22 apr 2022

"Hade verkligen svårt att välja mäklare, men är jättenöjd med mitt val. Hon lotsade mig genom processen med stort lugn, samtidigt som hon var tillgänglig, kunnig och oerhört lätt att ha kontakt med. Uppskattade särskilt att hon var transparent med vad jag kunde förvänta mig och hur bostadsmarknade..."
"Hade verkligen svårt att välja mäklare, men är jättenöjd med mitt val. Hon lotsade mig genom processen med stort lugn, samtidigt som hon var tillgänglig, kunnig och oerhört lätt att ha kontakt med. Uppskattade särskilt att hon var transparent med vad jag kunde förvänta mig och hur bostadsmarknaden påverkats av krig och inflationsoro. Vill man ha en superhungrig, slemmig säljare som går över lik bör man kanske välja någon annan, men personligen tror jag part på mäklare som skapar förtroende. Och det måste jag säga att hon gör med bravur. Jag är väldigt nöjd med slutpriset och känner mig inte heller rånad på mäklararvode. "
Läs mer
säljare på Creutzgatan 7

12 apr 2022

"Carolina va väldigt bra som mäklare - gav både mig och köparen en lugn i processen. Professionell, lyhörd och duktig på sitt jobb."
säljare på Adress saknas

08 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Carolina som mäklare! Kände oss trygga i hela processen. "
säljare på Svedbergsplan 6

30 mar 2022

"Engagerad, lyhörd och kunnig! Vi har sålt med Carolina flera gånger och är alltid lika nöjda. Extremt proffsig på det hon gör och får alla att känna sig trygga från början till slut!"
säljare på Sandelsgatan 37

17 feb 2022

"Carolina, gav från första mötet intrycket av att vara strukturerad och transparent. Carolina var lyhörd till våra önskemål och under resans gång kände vi oss omhändertagna och trygga."
säljare på Geijersvägen 4

24 jan 2022

"Mycket nöjd och kommer att rekommendera henne till mina vänner!"
säljare på Wennerbergsgatan 6B

22 dec 2021

"Jag är så nöjd med Carolina som skräddarsydde vår lägenhetsförsäljning så att den skulle passa in i vårt liv och levererade samtidigt det priset vi önskade, hon är lyhörd, förstående och ärlig! "
säljare på Geijersvägen 8

22 nov 2021

"Carolina fick mig att känna mig trygg genom hela processen och jag kan varmt rekommendera Carolina. "
säljare på Geijersvägen 6

21 nov 2021

"Det kändes tryggt och bra genom hela processen. Det märks att Carolina är en erfaren och duktig mäklare. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Lindhagensgatan 55

31 okt 2021

"Carolina är noggrann, trevlig och troligtvis en av Stockholms absolut bästa mäklare. Tack!!"
säljare på Tegelbruksvägen 12

30 okt 2021

"Carolina var toppen under hela försäljningsprocessen. Proffsig, engagerad och stöttande. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Geijersvägen 8

25 sep 2021

"Hade högre bud på lägenheten första omgången den låg ute. Fick ett lägre pris andra omgången så känns som att jag förlorade lite där. Verkar alltid vara köparens marknad"
säljare på Mariagatan 9

24 sep 2021

"Super trevlig, trygg och lätt att jobba med. Otroligt bra slutpris! Hade inte mycket frågetecken om försäljningen för Carolina skötte det bra och hade koll på allt!"
säljare på Gyllenborgsgatan 22

14 sep 2021

"Kan varmt rekommendera!
Jättenöjd från start till slut och flexibiliteten mäklaren erbjöd."
säljare på Gyllenborgsgatan 16

13 sep 2021

"Carolina kändes trygg och professionell. Hon var engagerad och hade riktigt bra koll på området. Hon lyssnade, stöttade och var ärlig. Hon var helt klart rätt val för oss. "
säljare på Thorildsvägen 4

12 sep 2021

"Tycker att Carolina var ett bra stöd under hela säljprocessen, var bra att bolla saker med samt höll oss uppdaterade under hela processen. Vi hade varmt rekommenderat Carolina!"
säljare på Gyllenborgsgatan 11

09 sep 2021

"Kunnig och engagerad mäklare, och resultatet blev ett mycket högre pris än vi någonsin kunnat tro!"
säljare på Geijersvägen 21

20 aug 2021

"Enda anledningen att jag inte skriver 5 är själva värderingen av bostaden."
säljare på Igeldammsgatan 22A

30 jun 2021

"Köparens marknad"
säljare på Mariagatan 9

30 jun 2021

"Verkar alltid vara köparens marknad "
säljare på Geijersvägen 6

24 jun 2021

"Carolina är oerhört proffsig, lyhörd och kompetent. Väldigt uppskattat för både säljare och köpare. Hon var också väldigt bra på återkoppling, vilket gjorde att jag kände mig uppdaterad och trygg. Jag rekommenderar henne varmt till andra. "
säljare på Fleminggatan 63

07 jun 2021

"Letar du efter en fantastiskt duktig mäklare? Kontakta Carolina!
Jag har precis sålt min lägenhet tillsammans med Carolina. Vi var ett team genom hela försäljningen och slutresultatet blev vi båda väldigt nöjda med. Carolina är lugn, lyhörd, noggrann, ambitiös och omhändertagande. Hon uppdaterade..."
"Letar du efter en fantastiskt duktig mäklare? Kontakta Carolina!
Jag har precis sålt min lägenhet tillsammans med Carolina. Vi var ett team genom hela försäljningen och slutresultatet blev vi båda väldigt nöjda med. Carolina är lugn, lyhörd, noggrann, ambitiös och omhändertagande. Hon uppdaterade kontinuerligt och jag kände mig hela tiden informerad om var i processen vi var. Försäljningspriset är ett av de högsta i området och väldigt mycket är Carolinas förtjänst. Jag rekommenderar varmt Carolina om du ska sälja din bostad till högt slutpris!"
Läs mer
säljare på Gyllenborgsgatan 11

16 maj 2021

"Vi är så nöjda med Carolinas arbete med att sälja vår fina lägenhet! Hon var noggrann och hade verkligen ett öga för detaljer. Hon förmedlade en trygghet som vi verkligen uppskattade under hela processen. Redan rekommenderat Carolina till de jag känner och kommer fortsätta göra det! "
"Vi är så nöjda med Carolinas arbete med att sälja vår fina lägenhet! Hon var noggrann och hade verkligen ett öga för detaljer. Hon förmedlade en trygghet som vi verkligen uppskattade under hela processen. Redan rekommenderat Carolina till de jag känner och kommer fortsätta göra det! "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 42B

06 maj 2021

"Rekommenderar starkt att anlita Carolina! Hon är en varm, lugn och trevlig person som inger ett stort förtroende. Hon ger dessutom ett professionellt intryck och sitter på mycket kunskap om bostadsmarknaden – jag fick väldigt goda råd under hela processen. Kommer definitivt att anlita henne nästa..."
"Rekommenderar starkt att anlita Carolina! Hon är en varm, lugn och trevlig person som inger ett stort förtroende. Hon ger dessutom ett professionellt intryck och sitter på mycket kunskap om bostadsmarknaden – jag fick väldigt goda råd under hela processen. Kommer definitivt att anlita henne nästa gång det är dags att sälja. "
Läs mer
säljare på Grafikvägen 16

05 maj 2021

"Ett mycket gott samarbete med Carolina som såg till att vi var uppdaterade och som gjorde en bra värdering i förhållande till vad vår lägenhet såldes för."
säljare på Gyllenborgsgatan 15

01 maj 2021

"Supernöjd med Carolina! Hon är målinriktad, proffsig, lyssnar. Hon ger ett väldigt proffsigt intryck från början till slut. Mycket bra på att återkoppla och kände mig väldigt trygg att ha lämnat över ansvaret till henne. Hon hade bra koll på allt och gav bra råd under hela processen - allt från d..."
"Supernöjd med Carolina! Hon är målinriktad, proffsig, lyssnar. Hon ger ett väldigt proffsigt intryck från början till slut. Mycket bra på att återkoppla och kände mig väldigt trygg att ha lämnat över ansvaret till henne. Hon hade bra koll på allt och gav bra råd under hela processen - allt från det strategiska till mer praktiska frågor.
Är nöjd med slutresultatet och kommer säkerligen anlita henne i min nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Geijersvägen 10

02 mar 2021

"Supernöjd med Carolinas insats. Kompetent, förtroendeingivande, inlyssnande, trevlig och tillgänglig. Gav ärliga svar på vad jag kunde förvänta mig utifrån aktuell marknad och var aldrig påprackande och kom med glädjekalkyler. Den typen av mäklare jag även skulle känt mig trygg att köpa bostad av!"
"Supernöjd med Carolinas insats. Kompetent, förtroendeingivande, inlyssnande, trevlig och tillgänglig. Gav ärliga svar på vad jag kunde förvänta mig utifrån aktuell marknad och var aldrig påprackande och kom med glädjekalkyler. Den typen av mäklare jag även skulle känt mig trygg att köpa bostad av!"
Läs mer
säljare på Creutzgatan 7

23 jan 2021

"Carolina gjorde ett toppenjobb med min lägenhet från början till slut. Så trevlig och hjälpsam och gav mig bra tankar och rekomnendationer. Det fick mig att känna mig trygg genom hela processen, och är så nöjd med resultatet! "
säljare på Bränningevägen 30B

21 jan 2021

"Jag är väldigt nöjd med min upplevelse från början till slut. Bra stöd i allt från strategiska diskussioner och planering till praktiska frågor kring visning och förberedelser. Jag kunde känna mig trygg genom processen och blev väldigt nöjd med resultatet. "
"Jag är väldigt nöjd med min upplevelse från början till slut. Bra stöd i allt från strategiska diskussioner och planering till praktiska frågor kring visning och förberedelser. Jag kunde känna mig trygg genom processen och blev väldigt nöjd med resultatet. "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 19

05 jan 2021

"Glad att jag hittade Carolina! Mycket proffsigt och förtroendeingivande bemötande. Tog sig tid och noggrann. Skulle jag sälja en till lägenhet hade jag anlitat Carolina igen. Fantastiskt nöjd, tack!! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

18 dec 2020

"Carolina är ett fullblodsproffs!"
säljare på Gammelgårdsvägen 21

04 dec 2020

"Jag rekommenderar Carolina som mäklare. Jag upplever henne som en professionell, hjälpsam och varm person, vilket är bra kombination! "
säljare på Geijersvägen 8

28 nov 2020

"Vi har sålt med Carolina två gånger och kunde inte vara nöjdare. Hon hade otrolig koll på vårt område och gjorde det mesta av vår försäljning."
säljare på Skulptörvägen 16

16 nov 2020

"Carolina hanterade min försäljning jättebra från början till slut. Allt skedde i organiserade steg som var enkla och förstå och hon var väldigt tydlig med hennes svar på alla frågor och funderingar jag hade.
Jag är jättenöjd med hur det har gått och skulle varmt reckommendera Carolinas tjänster ..."
"Carolina hanterade min försäljning jättebra från början till slut. Allt skedde i organiserade steg som var enkla och förstå och hon var väldigt tydlig med hennes svar på alla frågor och funderingar jag hade.
Jag är jättenöjd med hur det har gått och skulle varmt reckommendera Carolinas tjänster till andra som ska sälja i området."
Läs mer
säljare på Sandfjärdsgatan 19

05 nov 2020

"Proffsig, kunnig och inkännande från start till mål. Kan varmt rekommendera Carolina."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

23 okt 2020

"Den bästa! "
säljare på Lundagatan 36A

29 sep 2020

"Mycket trevlig och professionell rådgivningen. Bygger förtroende mellan säljare och köpare."
säljare på Kristinebergs Slottsväg 1

01 sep 2020

"Carolina var lyhörd och engagerad genom hela processen. Hon höll mig hela tiden uppdaterad vilket gjorde att jag kände mig väl informerad och trygg genom hela affären. "
säljare på Rådsvägen 7D

13 aug 2020

"Carolina var tillgänglig, förtroendeingivande och väldigt kompetent."
säljare på Manhemsgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
27 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
133 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
134 av 139 säljare
Carolina var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 140 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Carolina på kartan.

369 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
140 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
1 rum, 35 m²
82 714 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 284 kr/mån
2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
2 902 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 200 000 kr
Lägenhet Johanneshov
+ 750 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
3 675 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 425 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd till mina önskemål och funderingar, anpassade försäljningen utmärkt efter detta samt gav input och rådgivning kring vad som var optimalt ur hennes synvinkel. Supernöjd! "
5 400 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 250 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 5 150 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Gullmarsplan
+ 50 000 kr
3 rum, 54 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bagarmossen
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 950 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.