Carolin Svensson

Profilbild för Carolin Svensson
Säljarfavorit
Carolin Svensson
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
9 st
50 570 000 kr

Bakgrund

Carolin Svensson jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2009-03-05. Carolin har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Carolin har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 64 835 000 kr.

Presentation

Med 13 år som fastighetsmäklare, och även en utbildning som civilekonom, har jag en god och bred kunskap inom yrket. För att ditt livs största, och kanske bästa, affär ska bli så lyckad som möjligt lägger jag ner ett stort engagemang genom hela processen, såväl innan som under och efter. Det är viktigt för mig att du som kund känner dig trygg och med min långa erfarenhet som mäklare vet jag vad som krävs för att du ska få ut det bästa priset för din bostad. Min ambition med varje förmedling är att ni som kunder ska vara så nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner, familj och bekanta!

Är utbildad civilekonom och fastighetsmäklare. Har arbetat som mäklare i 13 år, innan det några år på bank och inom andra serviceyrken.

Mäklarbyrå


Säljare om Carolin.

15 nov 2021

"Carolin gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Hon är strategisk, lyhörd och mycket kommunikativ. Hon visade alltid lägenheten för alla som ville se den en extra gång utöver ordinarie visningstid. Jag kände mig otroligt trygg med Carolin från start till slut. Hon får mina varmaste rekommendationer, otroligt professionell! "
säljare på Tre Liljor 3

30 sep 2021

"Karolin är the bäst mäklare."
säljare på Strålgatan 21

29 sep 2021

"Det märks att Carolin är en erfaren mäklare när man arbetar med henne; hon hade stenkoll på hela processen från början till slut och höll mig uppdaterad hela tiden - kändes tryggt och ordning och reda. Även spekulanterna verkade känna sig väl omhändertagna och trygga i processen. Ni borde absolut välja henne som er mäklare!"
säljare på Hökens gata 1

26 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Carolin! Mycket proffsig från start till mål! Det märks att hon har många års erfarenhet av mäklarjobbet. Tveka inte att kontakta henne om du går i säljtankar!"
säljare på Kattgränd 1

23 aug 2021

"Vi är så himla nöjda! Vi köpte lägenheten via Caroline så vi har sett hur hon jobbar mot både köpare och säljare och kan verkligen rekommendera henne. Stockholms trevligaste mäklare som jobbar stenhårt för att alla skall bli nöjda med processen :)"
säljare på Fleminggatan 35A

07 jun 2021

"Verkligen jättenöjd - allt var tydligt, klart och framför allt snabbt och smidigt. Extra plus för att hon var lätt att få tag i och snabb att svara på mejl/sms/tfn. Rekommenderas varmt"
säljare på Atlasgatan 13

03 jun 2021

"Att jobba med Caroline var fantastiskt. Tydlig, strukturerad, kunnig och proffsig. "
säljare på Gyllenborgsgatan 12

20 maj 2021

"Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Borgarfjordsgatan 5

07 maj 2021

"Vi fick inte helt ut det som fyra mäklare värderat lägenheten till men är ändå nöjda med Carolins jobb som helhet. "
säljare på Teknologgatan 8C

08 apr 2021

"Carolin gav många extra visningar utöver de öppna visningarna torsdag, söndag och måndag till flera både nya och återkommande intressenter, vilket var en vinnande strategi. Hon var väldigt smart taktisk, öppen i diskussioner med båda säljare/köpare och hårt arbetande. Rekommenderas!"
säljare på Bergsgatan 30

07 mar 2021

"Otroligt tillmötesgående, jag kände mig väldigt trygg och kände tillit till henne. "
säljare på Falugatan 19

18 feb 2021

"Carolin visade genom hela försäljningsprocessen ett grymt engagemang och starkt driv samt välvilja både gentemot köpare och säljare. Jag befann mig på annan ort utomlands under försäljningen men kände mig ändå hela tiden väldigt trygg med Carolin som mäklare. Carolin hanterade kontakten med min hyresgäst och höll mig ständigt uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera att anlita Carolin vid din försäljning!!"
säljare på Högalidsgatan 11A

15 dec 2020

"Carolin helped me to sell my apartment, when I was abroad and I couldn’t come to Sweden because of Covid.
She was patient for all my questions and very diligent and efficient.
I recommend Carolin for everyone who is thinking of selling an apartment in Stockholm"
säljare på Torsgatan 56

15 sep 2020

"Alltid glad och positiv, en perfekt mäklare både för säljare och köpare.
Vi är jätte nöjda med CarolineS mäklar insats."
säljare på Högalidsgatan 23

07 mar 2020

"Fantastisk smidig process, allt från fotografering till försäljning. Carolin var enormt engagerad och vi kände oss oerhört trygga med hennes insats."
säljare på Ploggatan 2

07 feb 2020

"Caroline har verkligen gjort ett bra jobb!
Otrolig energi och service från första stund. Ingen fråga har varit för stor eller för liten, och vi har känt oss ständigt uppdaterad under processen. "
säljare på Åsögatan 101

02 feb 2020

"Carro är otroligt proffesionell, trevlig och driven. Bästa mäklaren jag träffat!"
säljare på Bergsgatan 26

01 nov 2019

"Har både köpt och sålt med Caroline. Super proffsig mäklare som gjorde att jag kände mig jätte trygg genom hela affären. Kommer definitivt att använda mig av Carolin igen. "
säljare på Östgötagatan 66

29 aug 2019

"Jag vill lämna de varmaste rekommendationerna om Carolin. Hon var mycket engagerad i hela processen. "
säljare på Finnboda Parkväg 20C

01 jul 2019

"Mycket trevlig och säker mäklare som det kändes tryggt att anlita."
säljare på Tavastgatan 47

09 jun 2019

"Duktig och engagerad"
säljare på Granbyvägen 33

18 mar 2019

"Bäst i stan! "
säljare på Klippgatan 14I

25 jan 2019

"Trevlig, tillmötesgående, hjälpsam och förtroendeingivande. Fick mig att känna mig betydelsefull som kund. Kan verkligen rekomendera Carolin som mäklare."
säljare på Kungsklippan 11

22 jan 2019

"Superbra mäklare, kan varmt rekommendera! "
säljare på Nackagatan 14

12 dec 2018

"Engagerad och drivande. Var noggrann med att ta reda på alla fakta innan, var aktiv under försäljningsperioden med visningar och att fånga upp potentiella köpare."
säljare på Högalidsgatan 52B

02 sep 2018

"Engagerad, proffsig gjorde ett toppenjobb! "
säljare på Drejargatan 7

27 jun 2018

"Vi är supernöjda med Carolins arbete! Hon var engagerad, driven och serviceinriktad!"
säljare på Rålambsvägen 29

28 apr 2018

"Carro är bäst, helt oslagbar."
säljare på Långholmsgatan 19

05 jan 2018

"Se vår bedömning ovan. I våra ögon är hon en femma i allt."
säljare på Tjärhovsgatan 8B

20 nov 2017

"Under oktober och november 2017 tilltog oron på Stockholms bostadsmarknad. Det är en underdrift att marknaden var ”svår”. I en sådan situation ”prövas” mäklarna. Carolin Svensson gav prov på alldeles särskilda, goda kvaliteer i denna besvärliga marknadssituation."
säljare på Falugatan 21

19 okt 2017

"Jag är väldigt nöjd med Carolin som mäklare. Hon var väldigt professionell i sitt agerande, guidade mig genom hela processen och fanns alltid tillgänglig för frågor och hjälp. Gjorde ett väldigt bra jobb för att både jag och köparen skulle känna oss nöjda och trygga."
säljare på Vikingagatan 28

15 jun 2017

"Genom åren har jag och min familj både som köpare och säljare haft kontakt med många bra mäklare. De bästa har vi först träffat när vi varit köpare (som här) och sedan även tagit hjälp av när vi sålt samma lägenhet (som här). Carolin sticker ut bland de bästa mäklarna - för sin kunskap, sin effektivitet, sitt goda handlag och sitt trevliga sätt!"
säljare på Norrtullsgatan 11

10 jun 2017

"Fantastiskt"
säljare på Södermannagatan 31

07 jun 2017

"Carolin är fantastisk, så engagerad och driven. Lämnade inte några lösa trådar i en trög marknad. Hon är även mäklaren jag skulle vilja köpa en lägenhet av. Jag kan verkligen rekomendera henne utan några som helst tveksamheter. "
säljare på Hagagatan 30

24 maj 2017

"Carolin är väldigt lyhörd och hjälpsam. Hon höll mig och min sambo väl informerade under försäljningens gång och under budgivning vilket är skönt då man är väldigt nervös under denna tid. Hon gav oss rätt förväntningar och gjorde ett grundligt förarbete vilket vi uppskattade. Gå dock inte med på Innerstadsspecialistern egna prislista, här finns prutmån."
säljare på Bastugatan 57

10 maj 2017

"Världens bästa mäklare, kommer med varmt hjärta att rekommendera henne till alla jag känner! "
säljare på Wargentinsgatan 7

09 dec 2016

"Vi anlitade Carolin på rekommendation av en vän. Vi var i kontakt med flertalet mäklare innan men vårt första möte med Carolin gjorde att vi bestämde oss på direkten. Hon har under hela processen varit väldigt trevlig, öppen, tydlig, drivande och lyssnat på våra inputs. Värderingen stämde väldigt bra och vi fick till och med lite över det vi hade hoppats. Annons och marknadsmaterial var väldigt snyggt och professionellt. Vi är otroligt nöjda med Carolin och med hur smidigt allt har gått från första dagen till försäljningen av lägenheten. Nästa gång jag behöver en mäklare kommer jag definitivt kontakta Carolin, utan tvekan. "
säljare på Odelbergsvägen 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
64 835 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 72 säljare
Carolin satte rätt förväntningar på slutpriset
63 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 73 säljare
Carolin var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Carolin på kartan.

245 tidigare annonser
73 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 250 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
2 275 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 325 000 kr
1,5 rum, 31 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
6 570 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 920 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 675 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 700 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.