CarlChristian Rounick

Profilbild för CarlChristian Rounick
Säljarfavorit
CarlChristian Rounick
4.8 / 5
(43 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
11 st
54 980 000 kr

Bakgrund

CarlChristian Rounick jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-02-26. CarlChristian har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. CarlChristian har haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 54 970 000 kr.

Presentation

Med över 15 års erfarenhet av försäljning erbjuder jag dig högsta möjliga fingertoppskänsla i mina bostadsaffärer, jag är en driven mäklare som arbetar starkt efter ledorden tillgänglighet, energi och engagemang.
Mitt ess i rockärmen är förhandlingsteknik vilket leder till högsta möjliga slutpriser för dig som skall sälja din bostad.
Jag älskar mitt arbete och strävan att alltid skapa nya, bättre bostadsaffärer genomlyser i mitt sätt att arbeta, att överträffa mina säljares förväntningar ligger högst upp på prioritetslistan.
Jag har arbetat på Notar sedan 2015 och förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i hela Stockholm.
Med mig som din mäklare så kommer du garanterat bli nöjd och få riktigt bra betalt.

Går du i säljtankar? Kontakta mig idag för att göra ditt livs bästa affär!

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Nacka

Säljare om CarlChristian.

14 jan 2021

"CC vann vårt förtroende med sin höga energinivå och tydliga driv! Han löste en försäljning på rekordnivå på rekordkort tid!
Foto, besiktning, förhandsvisning och signerat kontrakt var ordnat på mindre än en vecka! En minst sagt helhjärtad insats!"
säljare på Liljekonvaljens väg 35

14 jan 2021

"CarlChristian är en mycket trevlig och driven mäklare som anstränger sig hårt för att få till en bra försäljning. Ger ett tryggt intryck under hela processen."
säljare på Tallidsvägen 7

12 jan 2021

"CarlChristian var trevlig och lätt att ha och göra med, men framförallt var han ärlig och rättfram med vår situation. Det visade på en grym förståelse för marknaden och han gjorde allt för att hjälpa oss komma fram till en försäljning vi var nöjda med."
säljare på Skidskyttevägen 8

24 aug 2020

"Carl Christian var lyhörd på våra önskemål och tydlig med vad vi kunde förvänta oss genom hela försäljningsprocessen. Allt gick snabbt, enkelt och utan några bekymmer. Kan verkligen rekommendera Carl Christian!"
säljare på Buddes gränd 8

22 aug 2020

"CC är en mycket kompetent och engagerad mäklare som är driven och ställer upp. Mycket lätt att komma i kontakt med. Hjälpsam och kommer med förslag på lösningar för att bostadsförsäljningen ska gå lätt och smidigt. Han håller alltid vad han lovat."
säljare på Diligensvägen 76

19 aug 2020

"CarlChristian var grym genom hela säljprocessen!
Han fick lägenheten såld till ett mycket bra pris även under svåra förhållanden i Corona-tider och mitt under semestermånaderna, det är mycket imponerande!
Jag skulle varmt rekommendera CarlChristian om du vill ha en driven mäklare, som är lätt att prata med och du vill ha ut det mesta av din försäljning!"
säljare på Fridensborgsvägen 161

11 aug 2020

"Vi sålde en 3a på Garverigränd 7 och är otroligt nöjda med försäljningen.
Vi upplevde ett stort engagemang och en fantastisk drivkraft hos Christian.
Förtroendet som vi kände gjorde oss helt trygga genom hela affären.
Christian är en mäklare som gör alla rätt!
Vi vill verkligen rekommendera honom och tacka för en mäklarinsats i toppklass!
"
säljare på Garverigränd 7

17 jun 2020

"Lyhörd för kravställning, ambitiös och driver uppdraget framåt på ett trevligt sätt."
säljare på Garverigränd 7

19 maj 2020

"Mäklaren har fått jobba hårt för försäljningen. Med rådande omständigheter har han varit tydlig med prisbilden och vad vi har att förvänta oss. Kan absolut rekommendera honom och skulle välja honom igen när det blir dags."
säljare på Vinterbrinksvägen 11

09 mar 2020

"Toppklass service från start till slut! Lyssnade verkligen på mina frågor och farhågor inför försäljning då det var min första försäljning och var snabb på att uppdatera mig med information när något förändrades både innan visning och under budgivning och fick verkligen upp priset till den summa vi siktade på.
Vill man få ut maxvärde av sin bostad och ha en mäklar som man verkligen kan lita rekommenderar jag alla att ta kontakt med Carl Christian!! "
säljare på Tallidsvägen 9A

08 mar 2020

"Det här är andra gången vi anlitar Carl Christian och är supernöjda! "
säljare på Swedenborgsgatan 4A

20 feb 2020

"I would highly recommend him. He did an excellent job."
säljare på Diligensvägen 30

14 feb 2020

"Mäklaren hade flera intressenter varav en köpte min bostad innan visning. Detta ledde till en väldigt snabb och bra affär."
säljare på Diligensvägen 3

21 jan 2020

"Betyg 5/5 !!!"
säljare på Arkadvägen 16

21 jan 2020

"Anlitat CarlChristian både privat och professionellt och måste konstatera att jag är mycket nöjd!"
säljare på Arkadvägen 16

21 jan 2020

"Grymt duktig, höll oss väldigt bra uppdaterade under försäljning av våran bostadsrätt. Väldigt bra lokalkännedom och vi fick det han värdera till. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Ljuskärrsvägen 23

17 jan 2020

"Lite blideri själva prospectet."
säljare på Bageribacken 2

09 jan 2020

"Efter ett stagnerat försäljningsförsök under hösten bytte vi mäklare till CarlChristian, som blåste nytt liv i försäljningen på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Trots en lite svårsåld lägenhet lyckades han direkt matcha fram nya intresserade köpare och vi fick snabbt ett efterlängtat avslut nästan till det pris vi hoppats på. Notar må vara dyrare än en del konkurrenter, men man får vad man betalar för och CarlChristian var klart prisvärd för vår del."
säljare på Diligensvägen 96

07 dec 2019

"Viktigt för mig inför valet av mäklare var att det skulle vara någon som jag kände mig 100% trygg med. Att sälja mitt hus var ett stort steg för mig och jag sökte efter en mäklare som förstod det och som jag kunde lita helt på. CarlChristian engagerade sig utöver vad jag förväntade mig från början. Han var tillgänglig med sin kunskap och erfarenhet under varje moment inför försäljningen, innan visningen, och även efter försäljningen. Han gjorde allt en mäklare ska göra och så mycket mer. Han gav det lilla extra som vi alla letar efter när det kommer till något som är viktigt för oss. CarlChristian får 10 stjärnor av 5 möjliga för sin professionalitet, skicklighet, tillgänglighet, engagemang, kunskap och för hans förmåga att ge allt trots att han hade flera uppdrag samtidigt.
Stort tack CarlChristian!
"
säljare på Lurbackavägen 6

06 dec 2019

"Skulle vilja sätta 4,5. Överlag mycket nöjd. Mäklare gjorde en god insats på alla plan, kände någon gång att jag kunde blivit lite mer uppdaterad om läget. Kan annars rekommendera honom och ni vill göra en lyckad försäljning!"
säljare på Järla Gårdsväg 29

21 nov 2019

"CarlChristian tog verkligen vårt uppdrag på alvar. Han såg till att vi fick en super duktig fotograf och massor av spekulanter som kom på våra visningar. Genom Notars annonspaket så fick vi nästan 25 visningar innan första visningen. Sen är marknaden inte var den var för några år sen men vi gick inte back i slutändan. "
säljare på Landåvägen 4

12 nov 2019

"Mycket nöjd av väldigt kompetent, lyhörd, och trevlig mäklare."
säljare på Diligensvägen 134

01 nov 2019

"CarlCristian levererade hela vägen och höll oss som kund väl informerade och uppdaterade!
Vi kan varmt rekommendera CarlChristian oavsett om ni säljer som privat- eller juridiskperson."
säljare på Arkadvägen 14

18 okt 2019

"Stort tack! Som första gångs säljare var de lite nervöst.... CarlChristian var lyhörd, rak på sak och tydlig i kommunikationen, fick hela processen förklarad för mig och hade en tydlig plan. Fick uppdateringar och kunde ringa närsomhelst. Något som jag trodde skulle vara jobbigt blev väldigt lätt, stort tack! "
säljare på Rindögatan 15

17 okt 2019

"Vår mäklare har under försäljningen varit professionell från första besöket; hållit oss uppdaterade löpande. Varit positiv och effektiv vi är mycket nöjda och bostaden såldes snabbt, "
säljare på Diligensvägen 65

03 aug 2019

"Carl-Christian uppvisade tydliga kunskaper på området och vi upplevde oss trygga hela vägen i försäljningsprocessen. Han var snabb med återkoppling, tydlig med information och väldigt lätt att kommunicera med. Hans sätt att sköta sitt uppdrag var allt igenom professionellt men även personligt. Vi är väldigt nöjda. "
säljare på Harpsundsvägen 82D

14 jun 2019

"En mycket trevlig och säljinriktad mäklare som gjorde det lilla extra för oss. Vi sålde innan visning till en kund som mäklaren vaskade fram ur sitt kundregister."
säljare på Finntorpsvägen 9

23 maj 2019

"Mycket bra mäklare, trevlig kunnig fick dessutom upp priset +15%
Rekommenderas "
säljare på Harpsundsvägen 99

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
54 970 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
39 av 43 säljare
Carlchristian satte rätt förväntningar på slutpriset
37 av 43 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
40 av 43 säljare
Carlchristian var tydlig och höll mig uppdaterad
41 av 43 säljare

CarlChristian på kartan.

52 tidigare annonser
4 bostäder till salu
42 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 295 000 kr
2 rum, 48 m²
68 645 kr/m²
Lägenhet, Nacka
0 kr/mån
4 995 000 kr
4 rum, 105 m²
47 571 kr/m²
Lägenhet, Nacka
5 874 kr/mån
2 rum, 63 m²
Lägenhet, Nacka
4 098 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
2 581 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 425 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 430 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
6 950 000 kr
Radhus Saltsjö-Boo
+ 955 000 kr
5 rum, 116 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"CC vann vårt förtroende med sin höga energinivå och tydliga driv! Han löste en försäljning på rekordnivå på rekordkort tid!
Foto, besiktning, förhandsvisning och signerat kontrakt var ordnat på mindre än en vecka! En minst sagt helhjärtad insats!"
2 625 000 kr
Lägenhet Finntorp
+ 30 000 kr
2,5 rum, 67,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"CarlChristian är en mycket trevlig och driven mäklare som anstränger sig hårt för att få till en bra försäljning. Ger ett tryggt intryck under hela processen."
2 350 000 kr
Lägenhet Västertorp
+ 55 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"CarlChristian var trevlig och lätt att ha och göra med, men framförallt var han ärlig och rättfram med vår situation. Det visade på en grym förståelse för marknaden och han gjorde allt för att hjälpa oss komma fram till en försäljning vi var nöjda med."
5 150 000 kr
Lägenhet Järla Sjö
+ 155 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.