Carl Borin

Profilbild för Carl Borin
Carl Borin
5.0 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
4 st
45 830 000 kr

Bakgrund

Carl Borin jobbar på Fabergé Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2005-02-17. Carl har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carl har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 52 665 000 kr.

Presentation

Fabergé Fastighetsmäkleri startade jag 2004 och har sedan dess haft förmånen att hjälpa familjer över hela Stor Stockholm med omnejd att lotsa dem genom sina livs största affärer.

Jag har över 16 års erfarenhet som jag tar med mig in i varje affär vilket är en trygghet för både säljare och köpare.

Jag har varit aktiv mäklare sen början av 2005 och trivs bra i mitt yrke då jag har väldigt lätt att ta nya människor samt gillar att hålla en hög servicenivå.

Jag är utbildad vid Malmö Högskola inom fastighetsförmedling, fastighetsjuridik, ekonomi, mm. Jag har även under de senaste åren varit aktiv som mäklare inom storhus, dvs förmedling av industrier och hyreshus.

Säljare om Carl.

03 maj 2023

"Carl har hjälpt mig med flertal försäljningar och han levererar alltid en fantastisk arbetsinsats"
säljare på Virkesvägen 15

24 mar 2023

"Positiv och visste vad han gjorde, det tog 5 dagar från visningen till affär!"
säljare på Byle Allé 8B

20 mar 2023

"Carl är fantastisk, rekommenderas varmt!"
säljare på Bondegatan 1A

10 sep 2021

"Carl är en stjärna! Tveka inte en sekund på att anlita honom. Lugn, samlad, tydlig och mycket professionell. "
säljare på Kästadalsvägen 155

28 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd med Carls arbete och han arbetade självständigt och målinriktat, samtidigt som jag kände mig involverad och uppdaterad genom hela processen."
säljare på Stopvägen 56

19 maj 2021

"Jag upplevde Carl Borin som trevlig och kunnig, som även tog sig tid att svara på frågor som jag hade som inte rörde just försäljningen. Det uppskattar jag!!! Som sagt; Jag är mycket nöjd!!"
säljare på Folkskolegatan 22B

14 maj 2021

"Inga problem
Enkelt och smidigt
Alltid till hands
En mycket trevlig mäklare som visar upp sin kunskap och expertis genom att finnas till hands på alla möjliga vis man kan önska sig som säljare. Varmt rekommenderad "
säljare på Ringleksvägen 4

15 feb 2021

"Mycket seriös och hjälpsam"
säljare på Andstigen 6

18 dec 2020

"Detta var femte gången som jag använde Carl och alltid lika nöjd. "
säljare på Sörmlandsvägen 4

10 jun 2020

"Mycket nöjd med Carl som mäklare! Han är engagerad, lyhörd och har god mycket kompetens. Nådde inte det slutpris vi diskuterat från början, men sålde i en osäker och nedåtgående marknad där Carl ändå fick ett kvadratmeterpris som är bland de högsta för motsvarande objekt vid tidpunkten för försäl..."
"Mycket nöjd med Carl som mäklare! Han är engagerad, lyhörd och har god mycket kompetens. Nådde inte det slutpris vi diskuterat från början, men sålde i en osäker och nedåtgående marknad där Carl ändå fick ett kvadratmeterpris som är bland de högsta för motsvarande objekt vid tidpunkten för försäljningen. Kan varmt rekommendera Carl! "
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 38

13 maj 2020

"Kan verkligen rekommendera denna mäklare till andra!"
säljare på Kälkbacken 7

06 maj 2020

"Fjärde gången jag säljer med Carl, han är den överlägeset mest engagerade mäklare jag någonsin haft att göra med. "
säljare på Reduttvägen 22D

18 apr 2020

"Eftersom Carl hjälpt mig med en tidigare försäljning var det ingen tvekan om val av mäklare.Han har allt som jag tycker en mäklare ska ha!"
säljare på Vaktstigen 1B

09 apr 2020

"Professionell, välförbered och ärlig gör att man känner sig trygg genom hela affären.
"
säljare på Ekuddsvägen 4

07 apr 2020

"Kunnig. Tydlig. Kommunikativ. "
säljare på Torparfars väg 15

23 mar 2020

"Grym mäklare & fort gick det! Supernöjda! "
säljare på Västanvik Kvarnvägen 8

01 mar 2020

"Vi fick nöjet att både köpa och sälja med hjälp av Carl. Jag kände mig trygg hela vägen genom försäljningen av min lägenhet, han fick den såld innan visning till ett riktigt bra pris! Jag skulle inte tveka på att använda Carl igen om jag gör fler bostadsaffärer! Påläst, lyhörd, proffsig och trevl..."
"Vi fick nöjet att både köpa och sälja med hjälp av Carl. Jag kände mig trygg hela vägen genom försäljningen av min lägenhet, han fick den såld innan visning till ett riktigt bra pris! Jag skulle inte tveka på att använda Carl igen om jag gör fler bostadsaffärer! Påläst, lyhörd, proffsig och trevlig! "
Läs mer
säljare på Trollesundsvägen 149

08 jan 2020

"Carl visade på stor professionalism och engagemang under hela uppdraget. Jag uppskattade framförallt Carls kunskaper kring bygg och därmed möjligheter att svara på frågor kring fastigheten från både oss (som representerade ett dödsbo) och köpare när vi hade begränsad kunskap om fastighetens skick..."
"Carl visade på stor professionalism och engagemang under hela uppdraget. Jag uppskattade framförallt Carls kunskaper kring bygg och därmed möjligheter att svara på frågor kring fastigheten från både oss (som representerade ett dödsbo) och köpare när vi hade begränsad kunskap om fastighetens skick.
Carl är lättsam att jobba med och prestigelös vilket gjorde hela processen behaglig för oss som säljare. "
Läs mer
säljare på Korpuddsvägen 10

14 nov 2019

"Han var klockren!! Absolut bästa mäklaren jag träffat."
säljare på Valhallavägen 16

30 okt 2019

"Mycket nöjd med Fabriges insats. Jordnära och väldigt mån om helheten. Service -minded. "
säljare på Litslena Björnbo 1

23 okt 2019

"Lyhörd, engagerad mäklare. Mycket nöjd! "
säljare på Rorgängargatan 15B

23 okt 2019

"Mycket positiv upplevelse. Han var alltid "på hugget" styrde allt från styling, fotografering och visningar. Mäklaren gjorde även en mycket välgjord och säljande broschyr på vårt hus.
Så ja, vi rekommenderar honom till liknande uppdrag. "
säljare på Danarövägen 14

26 maj 2019

"Jag tycker att Carl är en driven och engagerad mäklare utöver det vanliga. Han är inte rädd för att göra det där lilla extra för en lyckad och smidig försäljning för både köpare och säljare. Trots rådande bostadsmarknad lyssnade han till mina högt uppsatta mål och har aldrig visat på uppgivenhet,..."
"Jag tycker att Carl är en driven och engagerad mäklare utöver det vanliga. Han är inte rädd för att göra det där lilla extra för en lyckad och smidig försäljning för både köpare och säljare. Trots rådande bostadsmarknad lyssnade han till mina högt uppsatta mål och har aldrig visat på uppgivenhet, tvärtom. Han är väldigt lugn, lyhörd och trevlig i sitt bemötande och har varit mycket professionell samt tillgänglig genom hela processen. Jag är extremt nöjd med Carl som mäklare och rekommenderar honom starkt."
Läs mer
säljare på Tellusvägen 11

14 nov 2018

"Carl Borin är helt klart den bästa mäklaren som vi någonsin har anlitat. Så proffisionell och arbetar för att både köpare och säljare ska vara nöjda. Han ger inte upp som många andra .. han kämpar på och hittar vägar och lösningar och hjälper alla!! Mycket bra , kan varmt rekomenderas!"
"Carl Borin är helt klart den bästa mäklaren som vi någonsin har anlitat. Så proffisionell och arbetar för att både köpare och säljare ska vara nöjda. Han ger inte upp som många andra .. han kämpar på och hittar vägar och lösningar och hjälper alla!! Mycket bra , kan varmt rekomenderas!"
Läs mer
säljare på Grev Turegatan 84

16 sep 2018

"Superproffsig, har ju varit mäklare länge och då kan man ju grejen. Bra på alla sätt, bokat för frågorna ovan så lyhörd, engagerad, målinriktad...och väldigt ärlig får man väl säga för att vara mäklare. Hittar inte på några konstigheter, fula saker eller så. Mån om att allt ska bli rätt för både ..."
"Superproffsig, har ju varit mäklare länge och då kan man ju grejen. Bra på alla sätt, bokat för frågorna ovan så lyhörd, engagerad, målinriktad...och väldigt ärlig får man väl säga för att vara mäklare. Hittar inte på några konstigheter, fula saker eller så. Mån om att allt ska bli rätt för både köpare och säljare. Rekommenderas !"
Läs mer
säljare på Sankt Mickelsgatan 123

08 jun 2018

"Carl blev ett självklart val för mig när jag jämförde 4 mäklare/byråer.
Han inger ett väldigt stort förtroende och visade snabbt på stor kompetens.
När han under första mötet visade sitt engagemang för viktiga detaljer som andra mäklare inte tog upp blev det som sagt ett självklart val!
Han är ..."
"Carl blev ett självklart val för mig när jag jämförde 4 mäklare/byråer.
Han inger ett väldigt stort förtroende och visade snabbt på stor kompetens.
När han under första mötet visade sitt engagemang för viktiga detaljer som andra mäklare inte tog upp blev det som sagt ett självklart val!
Han är lugn, saklig, kunnig och har god känsla för vad som ska lyftas fram för just ditt objekt.
Han var helt enkelt den perfekta mäklaren som hjälpte mig igenom min försäljning.
Jag kommer gärna rekommendera honom till andra som ska sälja i framtiden!!!"
Läs mer
säljare på Tolléns väg 8

27 maj 2018

"Fantastisk mäklare. Ärlig, engagerad och kunnig."
säljare på Sjöbjörnsvägen 66A

22 mar 2018

"Alltid lika uppdaterad på vad som händer inom bostadsmarknaden. Mycket kunskap inom sin bransch. Inte den påstridiga mäklaren som det finns gott om inom den branschen. Man känner sig lika välkommen oavsett vilka eller vad frågor handlar om."
säljare på Slätbaksvägen 14

14 mar 2018

"Carl Borin är helt fenomenal. Han är den mest engagerade mäklaren jag träffat. Fem stjärnor!"
säljare på Bondegatan 3B

09 mar 2018

"Kan varmt rekommedera Carl Borin till lägenhetsförsäljningar."
säljare på Siljansvägen 60

27 nov 2017

"Jag kan inte annat en att tacka Carl för en god insats. Vi fick det förväntade priset för huset och försäljningen gick smärtfritt."
säljare på Avtalsvägen 31

17 nov 2017

"Carl är en extremt lyhörd och engagerad mäklare. Hans värdering stämde väl överens med slutpriset och vi var toppen nöjda med hans insats. Vi kommer definitivt att vända oss till Carl igen nästa gång vi planerar att sälja eller köpa något. "
säljare på Huvudstagatan 1

10 nov 2017

"Exceptionellt på alla sätt och vis. Hamnade på en bra nivå trots rådande marknad. Rekommenderas å det varmaste."
säljare på Vanadisvägen 4E

28 okt 2017

"Mycket seriös"
säljare på Bronsgatan 6

24 okt 2017

"Kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut!"
säljare på Stopvägen 113

23 okt 2017

"En proffsig framtoning och ett fint bemötande"
säljare på Tellusborgsvägen 94

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
52 665 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 67 säljare
Carl satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 66 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
66 av 67 säljare
Carl var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 67 säljare

Carl på kartan.

205 tidigare bostäder
67 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 675 000 kr
Villa Örby
+ 180 000 kr
7 rum, 149 m²
Utropspris: 9 495 000 kr
13 300 000 kr
Villa Lännersta
-450 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 13 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Annedal
4 rum, 102 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
7 740 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 45 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 7 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Carl är fantastisk, rekommenderas varmt!"
4 500 000 kr
Lägenhet Täby Kyrkby
+ 105 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Positiv och visste vad han gjorde, det tog 5 dagar från visningen till affär!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.