Carina Norrbom

Profilbild för Carina Norrbom
Säljarfavorit
Carina Norrbom
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
9 st
38 205 000 kr

Bakgrund

Carina Norrbom jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2015-11-02. Carina har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Carina har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 35 250 000 kr.

Presentation

Jag har varit registrerade som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är känd för mitt brinnande engagemang, höga tempo och affärsmässiga kundfokus.

Jag anser att vad som skiljer en bra bostadsaffär från en mindre bra är ett öga för detaljer och ett starkt engagemang från mäklaren. Jag jobbar flitigt med att hålla mig uppdaterad i den ständigt rörliga bostadsmarknaden samtidigt som jag hjälper er igenom varje steg i försäljningen. Inga frågor är för små när det kommer till din bostadsförsäljning och jag finns här för er. Alla bostadsförsäljningar är unika och jag är inte färdig förrän alla parter är mer än nöjda!

""Carina har hjälpt oss sälja två lägenheter. Hon är en enastående bra mäklare som är trygg i sitt yrke och svarar ärligt och uppriktigt. Kontakten med henne är alltid snabb och lättsam och hon är tillgänglig att tipsa och coacha även när man ska köpa sitt nästa boende. Att sälja sitt boende med Carina som mäklare känns som man gör det med en kompis - lättsamt, roligt och otroligt tryggt!!! Dessutom har vi båda gånger sålt våra lägenheter och fått bra betalt. Det är mycket tack vare hennes förmåga att navigera i en försäljning!"
säljare på Beckasinvägen 35

-Registrerad Fastighetsmäklare sedan 2006.
-Arbetade som säljare mot bostadsrättsföreningar för ekonomisk- och
tekniskförvaltning på SBC (Sveriges Bostadsrätts Centrum 2015)

-Utbildning: Ekonomi- och teknikprogrammet på Högskolan i Gävle 2004-2006.

Mäklarbyrå


Säljare om Carina.

22 apr 2024

"Mäklaren Carina Norrbom var mycket engagerad och professionell genom hela processen - genom introduktion, styling, fotografering, kommunikation under visning och budgivning, och slutligen avtalsskrivande. Hon är också väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Vi är mycket nöjda med vårt val a..."
"Mäklaren Carina Norrbom var mycket engagerad och professionell genom hela processen - genom introduktion, styling, fotografering, kommunikation under visning och budgivning, och slutligen avtalsskrivande. Hon är också väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare!"
Läs mer
säljare på Virkesvägen 9G

03 apr 2024

"Jag var jättenöjd med Carina, hon jobbade målinriktat och fokuserat - extremt nöjd med slutresultatet"
säljare på Ekuddsvägen 27

27 mar 2024

"Carina är lyhörd, engagerad, snabb, effektiv & flexibel. Dessutom proffsig & väldigt kunnig. Det känns alltid tryggt att sälja med Carina, hon levererar alltid! "
säljare på Ekuddsvägen 27

08 dec 2023

"Carina arbetade hård och målinriktat, och trots att marknaden varit tuff gav hon inte upp! Jag upplever att jag fått väldigt mycket mäklare för mina pengar. Ett sant proffs - kan inte rekommendera nog väl! "
säljare på Ektorpsvägen 11

14 aug 2023

"Jag köpte denna lägenhet av henne o tyckte hon var proffsig o lyhörd. Därför valde jag att hon skulle få möjlighet att sälja den för mig."
säljare på Beckasinvägen 33

17 maj 2023

"Det var nu andra gången jag hade nöjet att sälja med denna mäklare och jag är till och med ännu mer nöjd än vid första tillfället. Hennes insats sammanfattas enklast med följande tre beskrivningar: Dynamisk, extremt trevlig och dedikerad.
Kan enbart ge mina varmaste rekommendationer."
"Det var nu andra gången jag hade nöjet att sälja med denna mäklare och jag är till och med ännu mer nöjd än vid första tillfället. Hennes insats sammanfattas enklast med följande tre beskrivningar: Dynamisk, extremt trevlig och dedikerad.
Kan enbart ge mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Östra Finnbodavägen 13B

24 apr 2023

"Proffsig, lyhörd och lätt att arbeta med."
säljare på Beckasinvägen 26

30 mar 2022

"När jag köpte lägenheten hade säljaren Carina som mäklare. Jag var jättenöjd med henne när jag köpte och därför var hon ett självklart val när det var dags för mig att sälja.
Carina har stenkoll på området och föreningen samt håller en uppdaterad snabbt. "
"När jag köpte lägenheten hade säljaren Carina som mäklare. Jag var jättenöjd med henne när jag köpte och därför var hon ett självklart val när det var dags för mig att sälja.
Carina har stenkoll på området och föreningen samt håller en uppdaterad snabbt. "
Läs mer
säljare på Ektorpsvägen 9

04 feb 2022

"Carina är toppen! "
säljare på Mannagrynstorget 1A

21 jan 2022

"Carina är bäst! Skulle anlita henne varje dag!"
säljare på Edövägen 7F

02 dec 2021

"Carina var trevlig att ha och göra med och vi hade en bra dialog under försäljningen. Jag kände att jag var i trygga händer."
säljare på Fasanvägen 29

25 nov 2021

"Carina var mycket kompetent, trevlig och duktig. Hon höll mig hela tiden uppdaterad om vad som hände."
säljare på Trillans väg 6

27 aug 2021

"Carina är ödmjuk, proffsig och ledsagade mig tryggt genom hela försäljningen."
säljare på Fasanvägen 31

10 jun 2021

"Carina var mycket serviceminded och höll hela tiden mig som säljare uppdaterad. Hon var lugn och hade hela tiden mitt bästa i fokus för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt, hon hade rimliga förväntningar på vilka summor som skulle gälla under processen. Carina hade hela tiden ett pers..."
"Carina var mycket serviceminded och höll hela tiden mig som säljare uppdaterad. Hon var lugn och hade hela tiden mitt bästa i fokus för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt, hon hade rimliga förväntningar på vilka summor som skulle gälla under processen. Carina hade hela tiden ett personligt och äkta engagemang. Kan rekommendera henne å det varmaste som mäklare! "
Läs mer
säljare på Beckasinvägen 33

02 jun 2021

"Carina har genom hela säljprocessen varit fantastisk!
Tydlig och rak i kommunikationen, lyhörd för mina åsikter, har bra lokalkännedom, trevlig och enkel att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera Carina till alla som går i säljtankar!
På frågan om ”mäklarens arvode var rimligt givet insats ..."
"Carina har genom hela säljprocessen varit fantastisk!
Tydlig och rak i kommunikationen, lyhörd för mina åsikter, har bra lokalkännedom, trevlig och enkel att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera Carina till alla som går i säljtankar!
På frågan om ”mäklarens arvode var rimligt givet insats och resultat” är det svårt att svara. Jag tycker det är astronomiska summor med mäklararvoden men så är det ju bara..."
Läs mer
säljare på Marinstadsvägen 16

12 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Carina! Alltid tillgänglig, pålitlig, trevligt bemötande och mycket engagerad. "
säljare på Porfyrvägen 3

17 mar 2021

"Carina är en mycket kompetent och trevlig mäklare. Hon har väldigt god kännedom om marknaden och området. Vi var nöjda med Carina från första stund. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Becksjudarvägen 35

01 feb 2021

"Så nöjd med Carina
Lätt att få tag på & återkopplar snabbt"
säljare på Ormingeringen 79

20 jan 2021

"Proffsigt & levererade ett bra resultat och var på i att maximera min försäljning ."
säljare på Beckasinvägen 39

28 nov 2020

"Vi hade inte kunnat välja en bättre mäklare. Carina har varit engagerad och professionell. Tydlig, trygg och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Björkholmsvägen 2

05 okt 2020

"Carina har hjälpt oss sälja två lägenheter. Hon är en enastående bra mäklare som är trygg i sitt yrke och svarar ärligt och uppriktigt. Kontakten med henne är alltid snabb och lättsam och hon är tillgänglig att tipsa och coacha även när man ska köpa sitt nästa boende. Att sälja sitt boende med Ca..."
"Carina har hjälpt oss sälja två lägenheter. Hon är en enastående bra mäklare som är trygg i sitt yrke och svarar ärligt och uppriktigt. Kontakten med henne är alltid snabb och lättsam och hon är tillgänglig att tipsa och coacha även när man ska köpa sitt nästa boende. Att sälja sitt boende med Carina som mäklare känns som man gör det med en kompis - lättsamt, roligt och otroligt tryggt!!! Dessutom har vi båda gånger sålt våra lägenheter och fått bra betalt. Det är mycket tack vare hennes förmåga att navigera i en försäljning!"
Läs mer
säljare på Beckasinvägen 35

29 sep 2020

"Carina var proffsig, hade alltid en plan (A,B,C), och kändes engagerad hela vägen. En klippa som jag varmt rekommenderar. "
säljare på Henriksdalsringen 93

29 sep 2020

"Jag rekommenderar Carina helhjärtat! Enkel att jobba med, tydlig, kunnig och väldigt trevlig och genuin. Ska jag någon gång sälja i hennes område igen så ringer jag henne först!"
säljare på Mannagrynstorget 1A

04 maj 2020

"Carina var lyhörd och proffsig. Uppskattade att hon hade både plan B och C om det hade behövts. "
säljare på Ängsbacken 5

16 feb 2020

"Carina är proffsig och mycket lyhörd, tillmötesgående. Rekommenderas!"
säljare på Fältspatsvägen 14

31 jan 2020

"Jag har haft fullt förtroende för Carina hon har visat stor kunskap och erfarenhet, Varit tydlig i sin kommunikation och återkopplat snabbt, vid frågor.
Hon har varit ett stort stöd i hela processen.
"
säljare på Rudsjövägen 99

09 dec 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Carina, hon lyckades bra med att sälja vår lägenhet under en svår period (december) där vi dessutom befann oss i en tidspress."
säljare på Beckasinvägen 34

22 aug 2019

"Kan starkt rekommendera Carina! Superproffsig och trevlig. "
säljare på Ugglevägen 7

20 feb 2019

"Veldig god til å holde oss oppdatert og tok tak i alle spørsmål. Rask tilbakemelding
Trivelig og pålest og kunnig Kan absolutt rekomenderes "
säljare på Hasseluddsvägen 122A

16 feb 2019

"En bättre mäklare finns inte! Hjälpsam, tydlig och effektiv. Fick bättre betalt än väntat. Så oerhört nöjd med allt! "
säljare på Betsövägen 8

11 dec 2018

"Ärlig och genuin mäklare. Uppnådde resultat."
säljare på Mjölnarvägen 24

10 dec 2018

"Carina är fantastisk! På en tuff marknad står hon stadigt och engagerad bredvid dig som säljare. Hon gör allt och lite till. "
säljare på Finnboda Varvsväg 12A

29 aug 2018

"Allt bra, lite lägre pris än jag hoppats på. Men kanske inget något mäklaren hade kunnat påverka i detta fallet."
säljare på Beckasinvägen 45A

15 maj 2018

"Carina var otroligt professionell och kunnig, hon hade ett väldigt starkt engagemang och fick en att känna sig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda med Carinas insats och kan med glädje rekommendera Carina och SkandiaMäklarna Nacka."
"Carina var otroligt professionell och kunnig, hon hade ett väldigt starkt engagemang och fick en att känna sig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda med Carinas insats och kan med glädje rekommendera Carina och SkandiaMäklarna Nacka."
Läs mer
säljare på Sockenvägen 48B

16 nov 2017

"Jag har bara bra saker at säga. Lätt att få tag på och återkopplar ständigt så att man har koll på vad som händer. Hon är dessutom tydlig och rak och har härlig energi."
säljare på Mjölnarvägen 24

18 aug 2017

"Jag fick direkt ett mycket gott och professionellt intryck av Carina, och jag upplevde henne som trevlig och engagerad.
Carina höll mig hela tiden involverad och uppdaterad i försäljningsprocessen och jag känner mig mycket nöjd med mitt val. Rekommenderas varmt!"
"Jag fick direkt ett mycket gott och professionellt intryck av Carina, och jag upplevde henne som trevlig och engagerad.
Carina höll mig hela tiden involverad och uppdaterad i försäljningsprocessen och jag känner mig mycket nöjd med mitt val. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Ugglevägen 7

09 maj 2017

"Carina är målinriktad och en riktigt bra säljare, men framförallt en charmig personlighet som får både säljare och köpare att känna sig lugna och avslappnade. "
säljare på Beckasinvägen 26

08 maj 2017

"Otroligt nöjd med Carina, alltid tillgänglig, drivande och tydlig! Kunde inte ha varit en bättre mäklare. "
säljare på Serenadvägen 17A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
35 250 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 97 säljare
Carina var tydlig och höll mig uppdaterad
98 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Carina på kartan.

500 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
99 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

1 695 000 kr
1 rum, 26 m²
65 192 kr/m²
Lägenhet, Nacka
1 985 kr/mån
1 750 000 kr
1 rum, 29,5 m²
60 344 kr/m²
Lägenhet, Nacka
2 503 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 28 m²
67 678 kr/m²
Lägenhet, Nacka
2 567 kr/mån
4 rum, 102 m²
Lägenhet, Nacka
8 874 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 39 m²
51 153 kr/m²
Lägenhet, Nacka
2 621 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Saltsjöqvarn
4 rum, 126 m²
3 600 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 350 000 kr
1 rum, 44,5 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren Carina Norrbom var mycket engagerad och professionell genom hela processen - genom introduktion, styling, fotografering, kommunikation under visning och budgivning, och slutligen avtalsskrivande. Hon är också väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare!"
1 900 000 kr
Lägenhet Ektorp
1 rum, 29,5 m²
Utropspris: 1 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet
1 rum, 29 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 300 000 kr
Villa Boo
+ 305 000 kr
5 rum, 219 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.