Carina Käll Knaust

Profilbild för Carina Käll Knaust
Carina Käll Knaust
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
6 st
151 050 000 kr

Bakgrund

Carina Käll Knaust jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2004-06-21. Carina har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carina har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 168 425 000 kr.

Presentation

Efter 20 år i branschen och 16 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Mäklarbyrå


Säljare om Carina.

25 okt 2021

"Professionell uti fingerspetsarna!
Det är andra gången vi anlitat Carina, och kommer att göra det igen.
Strategisk, ärlig, trygg, kunnig, trevlig, intresserad, ERFAREN och som skrivits ovan - proffsig!"
säljare på Katarina Västra Kyrkogata 4C

17 okt 2021

"Carina är en mycket engagerad, social och erfaren mäklare. Hon är positiv och har en härlig energi! Jag är nöjd med Carinas insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Norrbackagatan 60

15 okt 2021

"Påläst, engagerad, kunnig, förtroendeingivande. Rekommenderar varmt! "
säljare på Siloplatsen 2

22 sep 2021

"Carina gjorde ett fantastiskt jobb! Hon är oerhört engagerad, driven och proffsig – och överträffade alla våra förväntningar! Med hennes långa erfarenhet och stora kunnande känns det tryggt att anlita Carina. Vi har sålt med henne flera gånger och rekommenderar henne alltid till vänner och kollegor."
säljare på Rödabergsbrinken 14

21 sep 2021

"Väldigt tydligt upplägg och planering från första mötet. Fortlöpande återkoppling och öppen dialog genom hela försäljningen. Är väldigt tacksam för hur smidigt allt gick och kan varmt rekommendera Carina vidare!"
säljare på Polhemsgatan 18

29 jun 2021

"Carina är en bra mäklare med mycket erfarenhet som var precis det jag letade efter för att sälja min etta på Södermalm. Lätt att ha och göra med och lösningsorienterad! "
säljare på Krukmakargatan 38

27 jun 2021

"Jag blev rekommenderad att gå via Carina för att sälja min lägenhet av en vän. Carina har lång erfarenhet och det märks. Hon är trevlig, lyhörd och mycket professionell. Rekommenderas varmt! "
säljare på Ringvägen 84

04 maj 2021

"Mycket kompetent, saklig, lugn, positiv."
säljare på Finnboda Kajväg 6

26 apr 2021

"Finns bara positivt att säga om Carina!
Hade privatvisningar och extra visningar och jobbade stenhårt för att nå målen GRYMT! Hög social kompetens och kunnig! Anlitar henne vid nästa försäljning samt rekommenderar vidare till vänner och bekanta."
säljare på Torsgatan 77

23 mar 2021

"Sålt med Carina tre gånger och är lika nöjd varje gång. "
säljare på Hälsingegatan 17

31 jan 2021

"Mäklaren värderade lägenheten lägre än den visade sig gå senare, men det gjorde även andra mäklare som värderade den ännu lägre. "
säljare på Upplandsgatan 11

04 jan 2021

"Carina hjälpte oss på mindre än 5 dagar att sälja våran lägenhet.
*Måndag fota lägenheten.
*Tisdag lägenheten låg på Hemnet.
*Onsdag mätte upp lägenheten en extra gång.
*Torsdag förhandsvisning.
*Fredag sålde lägenheten.
Vi är så nöjda. Jag kan varmt rekommenderar Carina som mäklare. Hon är både kunnig, driven och serviceminded. Hon fanns nära tillhands och agerade mycket snabbt. "
säljare på Torsgatan 72

04 jan 2021

"Kan starkt rekommendera Carina, fantastiskt engagerad och positiv!"
säljare på Gävlegatan 7

23 nov 2020

"Carina är inte bara en varm och trygg mäklare, hon är också en fantastisk person med mycket glädje och kärlek. Rekommenderar Carina och kommer enbart att kontakta henne för framtida försäljningar! "
säljare på Torsgatan 77

16 nov 2020

"Anlitade Carina efter rekommendation av min bror som var mycket nöjd med hennes arbete och jag kan bara instämma. Carina var super genom hela processen!"
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

12 nov 2020

"Mycket seriös och professionell mäklare som lägger tid och engagemang på sitt uppdrag."
säljare på Väringgatan 27

14 okt 2020

"Carina är en mycket kompetent och professionell mäklare.
Dessutom lyhörd och alltid redo att ställa upp på kontakt och visningar.
Som person inlyssnande och trevlig. Jag rekommenderar henne varmt och kommer självklart att anlita henne om jag kommer att sälja igen."
säljare på Torsgatan 72

08 okt 2020

"Carina är en kompetent, påläst och förtroendegivande mäklare som tar sitt uppdrag på största allvar. Hon lägger ner mycket tid och engagemang på att allt ska bli bra med både bilder och text. Hon är tydlig i sin kommunikation, både med säljare och med potentiella köpare. Vi kan varmt rekommendera Carina som mäklare!"
säljare på Torbjörn Klockares gata 5

29 sep 2020

"Carina skötte processen professionellt och målinriktat, är bra på att kommunicera"
säljare på Kapellvägen 6

29 sep 2020

"Otroligt engagerad, driven och professionell! Carina var lyhörd för våra åsikikter och önskemål under hela processen. Kan varmt rekommendera Carina Käll Knaust."
säljare på Kungsbro Strand 21

14 aug 2020

"Carina gör ett bra första intryck och är lätt att kommunicera med. Man undrar hur man kan jobba så mycket, även på helger och fortfarande alltid vara så trevlig och glad. Carina har även visat att hon har god moral & etik, inte bara gentemot sin uppdragsgivare utan även spekulanter, vilket jag uppskattar. En schyst mäklare helt enkelt. "
säljare på Stambanevägen 85

10 aug 2020

"Vi kan varmt rekommendera Carina Käll Knaust. Kommunikativ, förtroendeingivande, professionell, från första kontakt och genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Tegnérgatan 55A

05 aug 2020

"Blev rekommenderad Carina av en nära vän. Har endast goda ord att säga.
Jag Har och kommer rekommendera andra som skall sälja att anlita Carina!
Rak och framåt men samtidigt lyhörd och hjärtlig.
En snabb, trygg och förtroendebyggande process för mig som säljare och vågar vittna om detsamma för köparen. "
säljare på Hägerstensvägen 153

02 jul 2020

"Hon bryr sig om minsta detalj och hon kan verkligen balansen mellan säljare och köpare så att båda parter känner sig helt nöjda."
säljare på Igeldammsgatan 34

06 jun 2020

"Föreningsrekord på första våningen. Nuff said!"
säljare på Hagagatan 16A

07 maj 2020

"Proffsig, engagerad och korrekt genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Carina som mäklare."
säljare på Konvojgatan 3

07 maj 2020

"Carina är ett energiknippe som ger 110 %, har bra dialog med mig som säljare samt spekulanterna under hela försäljningen. Väldigt personlig och professionell, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Kungsklippan 11

05 maj 2020

"Carina har varit supertrevlig, driven och engagerad i hela processen. Har bara varit toppen att få samarbeta med henne. Rekommenderas varmt! "
säljare på Södermannagatan 10

14 mar 2020

"Mycket kompetent och energisk. Jag är mycket nöjd"
säljare på Instrumentvägen 37

15 dec 2019

"Fantastiskt engagemang och träffsäkerhet med timing och bra samarbete med stylist och fotograf. Är supernöjd!!!"
säljare på Fatburs Brunnsgata 27

15 dec 2019

"Carina ansträngde sig verkligen för att det skulle gå så bra som möjligt, och kom också med bra rekommendationer utifrån sina erfarenheter, både kring styling och fotograferingen såväl som när det kom till strategi kring bud och budgivare då det inkom olika sorters bud i olika stadier av säljprocessen. Carina hjälpte oss verkligen att optimera resultatet av försäljningen. "
säljare på Karlbergsvägen 54

13 dec 2019

"Carina är förtroende ingivande, positiv och en engagerad mäklare som är säker på sin sak. Vi både köpte vår nya lägenhet av henne och sålde nu även vår tidigare med hjälp av Carina för att vi kände oss trygga i att hon gör det som är bäst för båda parter. För oss var det viktigt att det blev en snabb process vilket hon fixade galant! Kan varm rekommendera Carina!"
säljare på Karlbergsvägen 33B

08 okt 2019

"Mkt nöjd med Carina Käll Knaust!"
säljare på Tegelviksgatan 41

15 apr 2019

"Vi har använt oss av Carina vid flertalet lägenhetsaffärer och hon håller alltid högsta kvalite både mot oss som säljare men även mot köpare. Hon är pålitlig och ger alltid allt i alla lägen. "
säljare på Karlbergsvägen 33

15 apr 2019

"Carina har på bästa möjliga sätt hjälpt mig med försäljningen av min lägenhet. Jag var i behov av snabb försäljning och precis som alla andra så ville jag även ha så högt slutpris som möjligt. Carina levererade fläckfritt på båda bitarna och gav oss en sanningsenlig bild av vad vi kunde förvänta oss av denna försäljning.
Väldigt trevlig, lättsam, professionell och lyhörd!
Carina kommer vara mitt självklara val av mäklar när det blir dags för nästa köp/försäljning av bostad!"
säljare på Bergsundsgatan 2

07 apr 2019

"Var väldigt nöjd med Carina som mäklare. Dels så är hon väldigt enkel att ha och göra men hon levererar också alltid efter överenskommen tidsplan och är alltid rak och ärlig. Hon tar sig dessutom alltid tid för både mig som säljare samt eventuella spekulanter som har frågor eller önskar se objektet innan ordinarie visning. Kan även nämna att jag valde Carina som mäklare efter att ha besökt en av hennes visningar, där jag fick ett väldigt bra intryck av henne från köparens synvinkel. Kan varmt rekommendera att använda Carina vid en kommande försäljning."
säljare på Rindögatan 12

27 feb 2019

"Mycket professionell mäklare med stor erfarenhet, gott omdöme, stort ansvarstagande och med ett naturligt och otvunget driv. Hon presenterade tidigt en tydlig idé över hela försäljningsprocessen, vilka åtgärder som behövde genomföras samt en tydlig tidplan. Denna process genomfördes till punkt och pricka på ett otvunget sätt men likväl effektivt. Då jag bott i min lägenhet under lång tid och jag byggt upp ett stort affektionsvärde för den var det väldigt viktigt för mig att känna fullt förtoende för den mäklare som skulle få uppdraget att förmedla denna samt att kunna få ut maximalt värde vid försäljning. Detta infriades helt och hållet med Carina. Jag upplevde även att hon hade mycket god kontakt med samtliga spekulanter och gav mig som säljare en relevant bild av de potentiella köparnas olika förutsättningar. Utöver detta är Carina mycket trevlig att ha att göra med och jag kan med varm hand rekommendera henne som mäklare till er som vill vara säkra på att er bostad säljs med hög kompetens och kvalitet."
säljare på Tavastgatan 48

25 feb 2019

"Kommer rekommendera Carina till alla jag känner :-)"
säljare på Völundsgatan 9

16 feb 2019

"Carina har varit fantastisk att jobba med. Lyhörd, tydlig, ett härligt bemötande, positiv och stöttande. Hon har hållit tät kontakt med oss säljare genom hela processen och funnits tillgänglig hela tiden. Carina upplevs mycket professionell samtidigt som hon bjuder på en fin personlig kontakt.
Värderingen stämde inte helt med slutpriset men det har främst att göra med en trög och svårbedömd marknad.
Trots ett vikande intresse för lägenheten har Carina inte slagit ner på tempot eller sitt engagemang utan varit positiv och jobbat hårt för att få bästa möjliga resultat trots det.
Vi kan varmt rekommendera Carina till andra och skulle gärna jobba med henne igen. "
säljare på Igeldammsgatan 34

16 feb 2019

"Carina är en fantastisk mäklare - lyhörd, engagerad till tusen och framförallt oerhört trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Hammarbyterrassen 10

03 dec 2018

"Carina är väldigt målmedveten och levererade. Hade bra inspel och var engagerad med bra tips och trix inför visningen."
säljare på Brännkyrkagatan 54B

30 aug 2018

"Carina var helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen! En toppenmäklare som jag varmt rekommenderar! Hon är varm, engagerad, positiv, lyhörd och har en oerhörd fingertoppskänsla. Jag ger mitt absoluta toppbetyg till Carina!"
säljare på Brahegatan 58

04 jul 2018

"Carina gör ett fantastiskt jobb! Ständigt uppdaterad med vad nästa steg var, alltid tillgänglig och kan förklara alla delar på ett väldigt kompetent sätt. En riktig toppmäklare. "
säljare på Bastugatan 45

04 jul 2018

"Duktig. Pålitlig. Kompetent. Rekommenderas starkt."
säljare på Vikingagatan 5

26 jun 2018

"Efter lite svårigheter med vår försäljning så fick vi tag på Carina som är en superprofessionell och kunnig mäklare. Det märks att hon har lång erfarenhet och kan sitt yrke ut i fingerspetsarna. Rekommenderar henne varmt när du skall sälja i Stockolm. "
säljare på Sankt Eriksgatan 4

18 dec 2017

"En fantastisk person som är lätt att tycka om. Oerhört kompetent, kunnig och förtroendeingivande. Man känner sig trygg med Carina vid sin sida. Jag har använt mig av Carina vid tidigare försäljningar, rekommenderat henne till vänner och bekanta och kommer att använda mig av henne igen. Stans bästa mäklare!"
säljare på Völundsgatan 9

19 nov 2017

"Vi är så nöjda! Extremt kompetent, lyhörd och ödmjuk. En stjärna helt enkelt!"
säljare på Sankt Eriksgatan 84

17 nov 2017

"Carina är den optimala mäklaren- mycket affärsmässig och professionell, engagerad och förtorendeingivancde. Jag har sålt flera lägenheter genom Carina och alltid varit lika nöjd"
säljare på Rörstrandsgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
168 425 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 70 säljare
Carina satte rätt förväntningar på slutpriset
63 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 71 säljare
Carina var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Carina på kartan.

322 tidigare annonser
1 bostäder till salu
71 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 195 000 kr
1 rum, 20 m²
109 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
944 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 76 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
4 510 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 515 000 kr
3 rum, 58 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
9 800 000 kr
Lägenhet Hammarby Sjöstad
+ 550 000 kr
4 rum, 106,5 m²
Utropspris: 9 250 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
2 510 000 kr
Lägenhet Globen
+ 560 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.