Carina Käll Knaust

Profilbild för Carina Käll Knaust
Carina Käll Knaust
5.0 / 5
(124 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
9 st
176 810 000 kr

Bakgrund

Carina Käll Knaust jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-06-21. Carina har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carina har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 172 735 000 kr.

Presentation

Efter 23 år i branschen och 19 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kundnöjdhet och högsta slutpris står alltid i fokus och jag lägger alltid ner mitt fulla engagemang i varje affär och älskar att göra det lilla extra. Det finns inga genvägar och det enda som gäller är hårt arbete och att hålla hög kvalité genom hela affären.

Mäklarbyrå


Säljare om Carina.

15 apr 2024

"Carina fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen. Alltid tillgänglig, lyhörd och proffsig. Kan varmt rekommendera vid bostadsförsäljning. "
säljare på Hedinsgatan 13

13 apr 2024

"Vi är mycket nöjda med Carinas insats för att sälja vår lägenhet. Carina har hög kompetens och ser till att allt sker på bästa möjliga sätt. Hennes erfarenhet och starka engagemang var till stor nytta vid vår försäljning. Rekommenderar varmt Carina!!"
säljare på Stickelbärsvägen 9

13 apr 2024

"Toppenprestation av mäklaren från första mötet till försäljningens avslut."
säljare på Wittstocksgatan 2

12 apr 2024

"Jag vill verkligen rekommendera Carina som en toppen mäklare. Hon är super trevlig, kunnig och professionellt i allt hon gör. Hon ger verkligen allt. Tack vare henne kunde jag gör en bra bostadsaffär. "
säljare på Tegelviksgatan 51

02 mar 2024

"Rekommenderar varmt Carina till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Otroligt engagerad och hjälpsam. Carina var alltid tillgänglig, hjälpte oss genom hela försäljningsprocessen och mer därtill. Vi kände oss allltid i trygga händer. Hon gjorde ett toppenjobb med vår försäljning och jag..."
"Rekommenderar varmt Carina till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Otroligt engagerad och hjälpsam. Carina var alltid tillgänglig, hjälpte oss genom hela försäljningsprocessen och mer därtill. Vi kände oss allltid i trygga händer. Hon gjorde ett toppenjobb med vår försäljning och jag kommer garantera ta hjälp av henne vid kommande bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 25

18 feb 2024

"Carina är kunnig och driven, alltid trevlig och pålitlig. Jag upplevde att hon kunde vara både lyhörd och vägledande när hennes erfarenhet kom till nytta. Har känt mig trygg med Carina både under köp och försäljning."
säljare på Stickelbärsvägen 7

11 feb 2024

"Är mycket nöjd med Carina som mäklare. Carina är både trevlig och tillmötesgående och går alltid att få tag på. Det märktes att Carina gav det lilla extra då hon va duktig med att följa upp samt uppdatera mig som säljare. Kan varmt rekommendera Carina! "
"Är mycket nöjd med Carina som mäklare. Carina är både trevlig och tillmötesgående och går alltid att få tag på. Det märktes att Carina gav det lilla extra då hon va duktig med att följa upp samt uppdatera mig som säljare. Kan varmt rekommendera Carina! "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 67B

28 dec 2023

"Jag skulle definitivt rekommendera Carina som mäklare till alla som letar efter en professionell och pålitlig person att ha vid sin sida under en bostadsaffär. Som köpare kommer du även känna dig trygg med Carina. Hennes engagemang och hjälpsamhet gjorde verkligen hela processen smidig och stress..."
"Jag skulle definitivt rekommendera Carina som mäklare till alla som letar efter en professionell och pålitlig person att ha vid sin sida under en bostadsaffär. Som köpare kommer du även känna dig trygg med Carina. Hennes engagemang och hjälpsamhet gjorde verkligen hela processen smidig och stressfri för mig.
Carina är en extremt engagerad mäklare från början till slut. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och gav alltid snabba och tydliga svar.
Det som imponerade mig mest var Carinas förmåga att skapa en trygg och positiv atmosfär. Hon var alltid optimistisk och gav mig förtroende för att hon verkligen brydde sig om mitt bästa intresse. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och jag kände mig verkligen som om jag var i goda händer.
Jag är oerhört tacksam för Carinas hjälp och stöd under min bostadsaffär. Hon har även varit ett stort stöd och tillgänglig för frågor under tiden när jag skulle hitta en ny bostad. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som behöver en mäklare som verkligen bryr sig och arbetar hårt för att det ska bli bra!"
Läs mer
säljare på Doktor Abelins gata 2

27 nov 2023

"Har anlitat Carina vid två bostadsförsäljningar samt köpt av henne en gång. Vi har alltid möts med engagemang, kunskap och trygghet. Vi kan varmt rekommendera Carina till alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Heliosgatan 18C

18 okt 2023

"Jag kan varmt rekommendera Carina. Hon var professionell, snabb, alltid tillgänglig och trygg genom hela processen och sålde dessutom vår lägenhet till ett pris vi är supernöjda med. Jag skulle tveklöst anlita Carina igen och skulle rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad! "
"Jag kan varmt rekommendera Carina. Hon var professionell, snabb, alltid tillgänglig och trygg genom hela processen och sålde dessutom vår lägenhet till ett pris vi är supernöjda med. Jag skulle tveklöst anlita Carina igen och skulle rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad! "
Läs mer
säljare på Skånegatan 51

18 okt 2023

"Carina gjorde ett superjobb rakt igenom. Supernöjd!"
säljare på Urvädersgränd 8

16 okt 2023

"En väldigt kunnig och kompetent mäklare. Carina är förtroendegivande och fick oss att känna oss att trygga genom hela bostadsförsäljningen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Tavastgatan 48

02 okt 2023

"Carina är verkligen ett riktigt mäklar proffs. Faktum är att hon ör bättre någon annan mäklare jag har haft att göra med. Hon är engagerad och duktig på att kommunicera. Hon har integritet samtidigt som hon nog ser till att både köpare och säljare får en bra service. Jag bor utomlands i en annan ..."
"Carina är verkligen ett riktigt mäklar proffs. Faktum är att hon ör bättre någon annan mäklare jag har haft att göra med. Hon är engagerad och duktig på att kommunicera. Hon har integritet samtidigt som hon nog ser till att både köpare och säljare får en bra service. Jag bor utomlands i en annan tidszon, men det var inget hinder vad det gällde ”timing” och kommunikation. Jag kan absolut varmt rekommendera Carina som mäklare. Mitt objekt i innerstaden såldes på 5 dagar, med öppen budgivning. Inte nog med att hon var utmärkt som mäklare, men har en trevlig och varm personlighet vilket gjorde att jag genast kände att hon var rätt person för jobbet. Tack Carina! Du är precis rätt person för det här jobbet. Vänliga hälsningar. Om ni letar efter en mäklare så kan ni be Carina om min kontakt information och tala med mig personligen. Jag föredrar att inte lägga information om arvodet (det är alltså inte noll)"
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 30

24 sep 2023

"Carina är en otroligt varm, trevlig och inkännande person och mäklare. Carina bokade in mäklarbyråns bästa fotograf och det blev otroligt fina bilder i annonsen. Det kändes väldigt tryggt genom hela processen. "
säljare på Åsögatan 181

21 sep 2023

"Jag har anlitat Carina flera gånger under försäljningar av mina bostäder. Hon har alltid levererat över förväntan. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Kvarngränd 9

26 jun 2023

"Vi lät 4 mäklare presentera sig under 45 min vardera och Carina gjorde bäst intryck av samtliga tyckte vi i styrelsen som sålde föreningens lägenhet. Vi hade dessutom personliga referenser från kontakter som visade sig vara riktiga. Vi är mycket nöjda.
Speciellt viktigt med erfarenhet och trovärd..."
"Vi lät 4 mäklare presentera sig under 45 min vardera och Carina gjorde bäst intryck av samtliga tyckte vi i styrelsen som sålde föreningens lägenhet. Vi hade dessutom personliga referenser från kontakter som visade sig vara riktiga. Vi är mycket nöjda.
Speciellt viktigt med erfarenhet och trovärdighet när man hanterar medlemmarnas egendom.
Vi kan verkligen rekommendera Carina till våra medlemmar och till marknaden i övrigt."
Läs mer
säljare på Tulegatan 22

22 jun 2023

"Carina har varit en trygg och professionell mäklare från start till mål! Hon har alltid uppdaterat oss under försäljningens gång och har alltid svarat på våra frågor med stort tålamod. Hennes fokus har varit att guida/hjälpa/vägleda oss i denna process till en försäljning med så positiv utgång so..."
"Carina har varit en trygg och professionell mäklare från start till mål! Hon har alltid uppdaterat oss under försäljningens gång och har alltid svarat på våra frågor med stort tålamod. Hennes fokus har varit att guida/hjälpa/vägleda oss i denna process till en försäljning med så positiv utgång som möjligt. Hon har känts både trygg, glad, positiv och mycket kunnig. Vi kan varmt rekommendera Carina som mäklare vid en försäljning av din bostad. "
Läs mer
säljare på Tulegatan 49

22 jun 2023

"Helt fantastisk! Svarade alltid, mycket bra återkoppling vid alla moment. Kunnig, trevlig och proffsig!"
säljare på Hjärnegatan 4A

26 apr 2023

"Carina är grym! Hon gör inte bara det lilla extra, utan extra allt. Bästa mäklaren jag har haft. "
säljare på Bondegatan 51

14 mar 2023

"Jag tycker att mäklaren under hela processen visat stor kompetens, erfarenhet och trevlig attityd"
säljare på Tulegatan 42

10 feb 2023

"Carina är one of a kind - otroligt professionell, engagerad, kommunikativ och trevlig! Höll oss uppdaterade under hela processen och vi kände oss väldigt trygga hela vägen. Dessutom är hon en duktig förhandlare som lyckades få till ett bra slutpris under en i övrigt skakig marknad. Rekommenderar ..."
"Carina är one of a kind - otroligt professionell, engagerad, kommunikativ och trevlig! Höll oss uppdaterade under hela processen och vi kände oss väldigt trygga hela vägen. Dessutom är hon en duktig förhandlare som lyckades få till ett bra slutpris under en i övrigt skakig marknad. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Idungatan 1B

05 feb 2023

"Trygg, påläst. Har svar på alla frågor. Ligger ett steg före och förbereder processen väl. Stort kontaktnät med stylister, städ, målare och allt runt ikring som behövs. Svarar alltid direkt eller ringer upp. Hjälpte även till med vår köpprocess inför kommande bostadsköp. Hjälpte även flera av de..."
"Trygg, påläst. Har svar på alla frågor. Ligger ett steg före och förbereder processen väl. Stort kontaktnät med stylister, städ, målare och allt runt ikring som behövs. Svarar alltid direkt eller ringer upp. Hjälpte även till med vår köpprocess inför kommande bostadsköp. Hjälpte även flera av de potentiella köparna i deras planering inför budgivning. Positiv och glad vilket smittar av sig. En perfekt mäklare"
Läs mer
säljare på Rutger Fuchsgatan 1

19 dec 2022

"Ambitiös, driven, och ärlig!"
säljare på Siloplatsen 8

18 dec 2022

"Carina var mycket professionell och lyhörd för våra önskemål. Trots en svår marknad under hösten 2022 lyckades Carina, tack vare sin gedigna erfarenhet, nå ett avslut som alla var nöjda med. Det var ett nöje att jobba med henne under hela säljprocessen och vi skulle, utan att tveka, rekommendera ..."
"Carina var mycket professionell och lyhörd för våra önskemål. Trots en svår marknad under hösten 2022 lyckades Carina, tack vare sin gedigna erfarenhet, nå ett avslut som alla var nöjda med. Det var ett nöje att jobba med henne under hela säljprocessen och vi skulle, utan att tveka, rekommendera henne till våra vänner."
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 3

07 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Carina. Tack vare hennes engagemang gick vår försäljning över förväntan. Genom hela processen har hon varit väldigt lyhörd, tillmötesgående och hjälpsam. Hon är verkligen kunnig och lätt att arbeta med. Kommer absolut anlita henne igen nästa gång vi ska sälja."
"Kan varmt rekommendera Carina. Tack vare hennes engagemang gick vår försäljning över förväntan. Genom hela processen har hon varit väldigt lyhörd, tillmötesgående och hjälpsam. Hon är verkligen kunnig och lätt att arbeta med. Kommer absolut anlita henne igen nästa gång vi ska sälja."
Läs mer
säljare på Tegelviksgatan 41

19 sep 2022

"Carina är en erfaren, driven och mycket trevlig mäklare som hjälpte oss till en väldigt bra affär under en annars rätt skakig marknad. Vi har bara gott att säga om henne."
säljare på Högalidsgatan 50B

17 sep 2022

"Vår försäljning överträffade alla förväntningar och vi har bara gott att säga om Carina. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Vidargatan 2

03 maj 2022

"Carina är trevlig, engagerad och ett bra bollplank."
säljare på Bondegatan 63

29 apr 2022

"Jag har sålt några lägenheter förut men aldrig träffat en mer engagerad mäklare än Carina! Hon är toppen på alla sätt och vis! Lyhörd, trevlig, inkännande, ärlig och väldigt lätt att samarbeta med. Högsta betyg helt enkelt!
Jag kände mig trygg genom hela affären. Jag kommer anlita Carina igen o..."
"Jag har sålt några lägenheter förut men aldrig träffat en mer engagerad mäklare än Carina! Hon är toppen på alla sätt och vis! Lyhörd, trevlig, inkännande, ärlig och väldigt lätt att samarbeta med. Högsta betyg helt enkelt!
Jag kände mig trygg genom hela affären. Jag kommer anlita Carina igen och jag kommer rekommendera henne till alla jag känner! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 72

29 apr 2022

"Carina är väldigt trevlig, otroligt proffsig, lyhörd och genuin med mycket erfarenhet och är trygg i alla steg genom försäljningen. Rekommender henne varmt, är supernöjd."
säljare på Rindögatan 25

28 apr 2022

"Carina gjorde att jag kände mig säker och lugn under hela förloppet, hon är positiv, professionell och kunnig. För mig som bor utomlands hade jag förväntat mig att jag inte skulle kunna vara särskilt delaktig i försäljningen, men Carina imponerade genom att ständigt uppdatera mig om läget, och om..."
"Carina gjorde att jag kände mig säker och lugn under hela förloppet, hon är positiv, professionell och kunnig. För mig som bor utomlands hade jag förväntat mig att jag inte skulle kunna vara särskilt delaktig i försäljningen, men Carina imponerade genom att ständigt uppdatera mig om läget, och om problem uppstod löste hon det direkt. Hon hade flertal privatvisningar och var ofta tillgänglig både för mig och för köpare vilket var ett stort plus. Jag skulle absolut sälja med henne igen!"
Läs mer
säljare på Floragatan 10

28 apr 2022

"Jag är mycket nöjd med min mäklare och hennes engagemang. Kan rekommendera henne på det varmaste."
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

27 apr 2022

"Carina är mycket lyhörd och målinriktad. Processen gick väldigt smidigt från början till slut och slutpriset blev mycket över förväntan.
Carina gör det som det som behövs för att ge både köpare och säljare bästa service så som t.ex. extravisningar för de spekulanter som inte kunde komma på ordin..."
"Carina är mycket lyhörd och målinriktad. Processen gick väldigt smidigt från början till slut och slutpriset blev mycket över förväntan.
Carina gör det som det som behövs för att ge både köpare och säljare bästa service så som t.ex. extravisningar för de spekulanter som inte kunde komma på ordinarie visningar. Hon gav också råd och input under processens gång vilket underlättade beslutsfattande.
Jag kan verkligen rekommendera Carina som mäklare."
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 31A

27 apr 2022

"Carina har visat vilka professionella kunskaper hon har och hon har visat stora kunnighet och stora kompetens under hela försäljnings-processen. Alla mina samtal med henne har känts väldigt betryggande och hon är
positivinriktade mot att uppnå maximal resultat. "
"Carina har visat vilka professionella kunskaper hon har och hon har visat stora kunnighet och stora kompetens under hela försäljnings-processen. Alla mina samtal med henne har känts väldigt betryggande och hon är
positivinriktade mot att uppnå maximal resultat. "
Läs mer
säljare på Maratonvägen 66

16 feb 2022

"Carina är otroligt engagerad, tillmötesgående och gav verkligen allt för att få ut bästa pris på min lägenhet. "
säljare på Bildhuggarvägen 4

21 jan 2022

"Fick Carina rekommenderad av en kollega, som hade läst på vem som gjorde bästa resultattet i mitt område.
Carina är mycket professionell och tar både säljare och kunder på allvar.
Carina är driven, tillgänglig och mycket trevlig.
Jag kan varmt rekommendera henne om ni funderar på att sälja.
"
"Fick Carina rekommenderad av en kollega, som hade läst på vem som gjorde bästa resultattet i mitt område.
Carina är mycket professionell och tar både säljare och kunder på allvar.
Carina är driven, tillgänglig och mycket trevlig.
Jag kan varmt rekommendera henne om ni funderar på att sälja.
"
Läs mer
säljare på Siloplatsen 2

13 jan 2022

"Jag rekommenderar Carina varmt! Hon är en väldigt engagerad, positiv, målinriktad och erfaren mäklare. Fick bra råd och stöd inför försäljningen och under hela försäljningsprocessen som blev lyckad, är så nöjd! "
säljare på Döbelnsgatan 67B

25 okt 2021

"Professionell uti fingerspetsarna!
Det är andra gången vi anlitat Carina, och kommer att göra det igen.
Strategisk, ärlig, trygg, kunnig, trevlig, intresserad, ERFAREN och som skrivits ovan - proffsig!"
säljare på Katarina Västra Kyrkogata 4C

17 okt 2021

"Carina är en mycket engagerad, social och erfaren mäklare. Hon är positiv och har en härlig energi! Jag är nöjd med Carinas insats och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Norrbackagatan 60

15 okt 2021

"Påläst, engagerad, kunnig, förtroendeingivande. Rekommenderar varmt! "
säljare på Siloplatsen 2

22 sep 2021

"Carina gjorde ett fantastiskt jobb! Hon är oerhört engagerad, driven och proffsig – och överträffade alla våra förväntningar! Med hennes långa erfarenhet och stora kunnande känns det tryggt att anlita Carina. Vi har sålt med henne flera gånger och rekommenderar henne alltid till vänner och kollegor."
"Carina gjorde ett fantastiskt jobb! Hon är oerhört engagerad, driven och proffsig – och överträffade alla våra förväntningar! Med hennes långa erfarenhet och stora kunnande känns det tryggt att anlita Carina. Vi har sålt med henne flera gånger och rekommenderar henne alltid till vänner och kollegor."
Läs mer
säljare på Rödabergsbrinken 14

21 sep 2021

"Väldigt tydligt upplägg och planering från första mötet. Fortlöpande återkoppling och öppen dialog genom hela försäljningen. Är väldigt tacksam för hur smidigt allt gick och kan varmt rekommendera Carina vidare!"
säljare på Polhemsgatan 18

29 jun 2021

"Carina är en bra mäklare med mycket erfarenhet som var precis det jag letade efter för att sälja min etta på Södermalm. Lätt att ha och göra med och lösningsorienterad! "
säljare på Krukmakargatan 38

27 jun 2021

"Jag blev rekommenderad att gå via Carina för att sälja min lägenhet av en vän. Carina har lång erfarenhet och det märks. Hon är trevlig, lyhörd och mycket professionell. Rekommenderas varmt! "
säljare på Ringvägen 84

04 maj 2021

"Mycket kompetent, saklig, lugn, positiv."
säljare på Finnboda Kajväg 6

26 apr 2021

"Finns bara positivt att säga om Carina!
Hade privatvisningar och extra visningar och jobbade stenhårt för att nå målen GRYMT! Hög social kompetens och kunnig! Anlitar henne vid nästa försäljning samt rekommenderar vidare till vänner och bekanta."
säljare på Torsgatan 77

23 mar 2021

"Sålt med Carina tre gånger och är lika nöjd varje gång. "
säljare på Hälsingegatan 17

31 jan 2021

"Mäklaren värderade lägenheten lägre än den visade sig gå senare, men det gjorde även andra mäklare som värderade den ännu lägre. "
säljare på Upplandsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
172 735 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
119 av 121 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 123 säljare
Carina var tydlig och höll mig uppdaterad
123 av 123 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Carina på kartan.

446 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
123 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

4 950 000 kr
2 rum, 48 m²
103 125 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 553 kr/mån
7 350 000 kr
6 rum, 113 m²
65 044 kr/m²
Radhus, Stockholm
9 916 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Birkastan
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Birkastan
2,5 rum, 66 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Skönstaholm
4,5 rum, 98 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 93 m²
Utropspris: 9 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 74 m²
Utropspris: 6 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.