Carina Brandell

Profilbild för Carina Brandell
Carina Brandell
4.9 / 5
(107 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
3 st
28 560 000 kr

Bakgrund

Carina Brandell jobbar på Hägerstens Mäklare och är registrerad mäklare sedan 2005-08-24. Carina har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carina har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 24 220 000 kr.

Presentation

Jag har lång erfarenhet av mäklaryrket och det tillsammans med personligt engagemang, hjärta och bra försäljningar gör att jag trivs fantastiskt bra med mitt jobb. Eftersom jag är både uppvuxen i Hägersten och under många år arbetat som mäklare på en mäklarkedja i just Hägersten/Älvsjö hittar jag nog precis överallt. Att vara ägare till Hägerstens Mäklare tillsammans med Ylva Barrné är otroligt roligt. Privat bor jag i villa i Snättringe och är därför mycket bekväm med villaförsäljningar. Välkommen att höra av dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Carina.

09 feb 2023

"Carina är en väldigt duktig mäklare.
Högsta betyg "
säljare på Enskedevägen 166

08 dec 2022

"Carina gjorde ett mycket gott arbete i en svår situation. Hon är kunnig, tillgänglig, har stor energi och är väl påläst. Jag kan verkligen rekomendera Carina."
säljare på Ivar Vidfamnes gata 9

17 nov 2022

"Fotografen var inte den vassaste."
säljare på Gösta Ekmans väg 5

26 sep 2022

"Carina är fantastisk! Ärlig och grundlig. Snabb på att återkoppla. Tydlig i kommunikationen likväl säljare som köpare. Tålamod och positiv. Bra egenskaper att bära med sig om man är mäklare. Carina är även väl orienterad i söderort. Ett stort plus! "
säljare på Fredrika Bremers gata 15

07 sep 2022

"Bästa mäklaren!!"
säljare på Rådsvägen 7B

07 sep 2022

"Rekommenderas varmt - kunnig, tillgänglig, trevlig och engagerad! "
säljare på Gösta Ekmans väg 35

30 maj 2022

"Carina är en otroligt påläst , engagerad och proffsig mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Responsgatan 14

19 jan 2022

"Jag svarade "ja" på förväntning på slutpris, men jag upplevde det som att mäklaren var aningen låg i förväntan. Tycker att det kunde vart aningen högre, men det är ingen jättestor skillnad. Rent psykologiskt är det såklart bättre att bli positivt överraskad och det är ju marknaden som sätter pris..."
"Jag svarade "ja" på förväntning på slutpris, men jag upplevde det som att mäklaren var aningen låg i förväntan. Tycker att det kunde vart aningen högre, men det är ingen jättestor skillnad. Rent psykologiskt är det såklart bättre att bli positivt överraskad och det är ju marknaden som sätter pris. Super bra med kommunikation och servicenivå! Väldigt nöjd!"
Läs mer
säljare på Personnevägen 106

17 okt 2021

"Carina är en så trevlig och engagerad mäklare, har fått tips i köp av ny lägenhet och hon visar stort intresse av mig som person och inte bara som säljare. :) 10/10 "
säljare på Arvodesvägen 18

11 jun 2021

"Carina är en personlig och engagerad mäklare med stor lokalkännedom! Vi var lite osäkra över att välja en liten mäklarfirma framför en större kedja men det visade sig vara helt rätt beslut. Carina var med under hela processen och levererade över förväntan. Kan varmt rekommenderas! "
"Carina är en personlig och engagerad mäklare med stor lokalkännedom! Vi var lite osäkra över att välja en liten mäklarfirma framför en större kedja men det visade sig vara helt rätt beslut. Carina var med under hela processen och levererade över förväntan. Kan varmt rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Hägerstensvägen 161

09 jun 2021

"Jag har tidigare anlitat samma mäklare så för mig var valet självklart.
En förtroendefull mäklare för både säljare och köpare."
säljare på Bordsvägen 35

07 jun 2021

"Hon var super bra från start till mål "
säljare på Elsa Borgs gata 44

08 apr 2021

"Otroligt engagerad, linning och hjälpsam mäklare! Kan verkligen rekommendera Carina!"
säljare på Vasaloppsvägen 118

01 apr 2021

"Otroligt bra mäklare! Hon var lyhörd inför mig som kund, lätt att nå och hon uppdaterade mig under hela processen på ett bra och proffsigt sätt. "
säljare på Elin Wägners gata 25

07 dec 2020

"Carina är den mest engagerade mäklare jag har mött. Hon är både påläst och kunnig samt att hon sedan levererade det jag önskade gör att hon i mina ögon är bäst !"
säljare på Sparbanksvägen 24

19 okt 2020

"Mäklaren är lyhörd och kunnig."
säljare på Blommensbergsvägen 149

30 sep 2020

"Carina är mycket engagerad och kunnig! Hon gav många viktiga och bra råd inte bara vid försäljning utan även när vi letade bostad. "
säljare på Hövdingagatan 7

10 jun 2020

"Toppklass!"
säljare på Olof Skötkonungs väg 27

08 apr 2020

"Supertrevlig och proffsig. Lätta att tycka om och man får snabbt förtroende för Carina då hon är engagerad på riktigt. Rekommenderas varmt!"
säljare på Skovelvägen 3

08 apr 2020

"Vi är jättenöjda. Resultat blev över förväntan! "
säljare på August Södermans väg 9

19 mar 2020

"Carina var tydlig och informativ i sin yrkesroll från första mötet , samt under hela försäljningsuppdraget.
Vi är väldigt nöjda med hennes insats"
säljare på Blommensbergsvägen 149

20 feb 2020

"Carina är grym att samarbeta med. Hon har skött alla mina försäljningar senaste åren med lyckade resultat. Hög kompetens och engagemang."
säljare på Blåklintsvägen 9

28 nov 2019

"Fantastiskt från början till start - supertrevlig, hjälpsam, proffsig och grymma bilder! "
säljare på Göran Elgfelts gata 5A

01 nov 2019

"Sålt 2 lägenheter med Carina och båda har gått över vår förväntan. Fanns tillgänglig och hjälpte med svar på alla våra frågor, snabbt och smidigt. Oerhört engagerad och driven! "
säljare på Liljeholmsgränd 2

01 nov 2018

"Carina Brandell har god lokalkännedom och är förtroendeingivande. Gav oss goda råd som gjorde att vi fick ett bra slutpris. "
säljare på Träsnidarvägen 74

26 sep 2018

"
Carina var otroligt engagerad och ett mycket bra bollplank för alla idéer som hade med bostäder att göra. Jag kommer i framtiden att använda mig av Carina när jag ska köpa och sälja bostad. Rekommenderar att andra gör det också. "
säljare på Hanna Paulis gata 23

16 sep 2018

"Väldigt familjär, trevlig, förtroendeingivande, påläst och proffesionell, rekommenderar varmt Carina och Hägerstens mäklarna."
säljare på Brushaneslingan 15

15 sep 2018

"Super duktig gillar henne och rekommendera"
säljare på Henriksdalsringen 119

05 sep 2018

"Carina är en otroligt duktig och karismatisk mäklare som är genuint intresserad av mig som kund. Hon ger mig en rak och ärlig värdering av bostaden som sedan också syns på det slutgiltiga priset."
säljare på Bellmanskällevägen 12C

21 aug 2018

"Carina är engagerad, väldigt kompetent och oerhört trevlig och lättsam. Allt från fotograferingen till försäljning har gått hur enkelt som helst.
Jag kan verkligen rekommendera henne!!"
säljare på Allan Edwalls gata 2

11 jul 2018

"Proffsig, tillgänglig för snabba svar på frågor, trevlig! Rekommenderar varmt denna mäklare!"
säljare på Gårdfarivägen 14

09 jul 2018

"Carina Brandell är en mycket trevlig och kompetent mäklare som jag varmt kan rekomendera. Det har varit ett sant nöje att få ha henne som mäklare. "
säljare på Torsten Alms gata 8

04 apr 2018

"Carina gjorde ett helt fantastiskt arbete och gjorde vår försäljning till ett rent nöje! Genom hela resan under flera års tid har hon alltid funnits ett samtal bort för våra tusen dumma frågor, kommit med värdefull feedback kring alla renoveringar som vi gjort och rodde affären i land med stadig ..."
"Carina gjorde ett helt fantastiskt arbete och gjorde vår försäljning till ett rent nöje! Genom hela resan under flera års tid har hon alltid funnits ett samtal bort för våra tusen dumma frågor, kommit med värdefull feedback kring alla renoveringar som vi gjort och rodde affären i land med stadig hand. Tack vare Carinas hårda arbete med förvisningar, proffsig kontakt med spekulanter, budgivning och förhandling fick vi ett mycket bra slutpris på vårt hus. Vi ger våra allra varmaste rekommendationer och kommer utan tvekan att anlita Carina igen om vi säljer ett till hus! "
Läs mer
säljare på Storsvängen 148

27 mar 2018

"Mycket nöjd!"
säljare på Vantörsvägen 275

17 feb 2018

"Carina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus under en minst sagt svajig period på marknaden. Hon gjorde en lysande insats och vi blev mer än nöjda med försäljningen. Hon återkopplade snabbt på våra frågor och hjälpte oss med annat som var utanför hennes uppdrag, vilket vi uppskattade otroligt..."
"Carina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus under en minst sagt svajig period på marknaden. Hon gjorde en lysande insats och vi blev mer än nöjda med försäljningen. Hon återkopplade snabbt på våra frågor och hjälpte oss med annat som var utanför hennes uppdrag, vilket vi uppskattade otroligt mycket. Vi kan verkligen varmt rekommendera henne som mäklare. Rak i sin kommunikation, alltid trevlig och glad. En toppenkunnig och duktig mäklare. Stort tack från Palle och Annika :)"
Läs mer
säljare på Brushaneslingan 7

18 nov 2017

"Vi kan varmt rekommendera Carina. Hon var en klippa under vår utdragna försäljningsprocess då hon på ett utmärkt sätt guidade oss genom en något svajig marknad. Hon fanns alltid till hands, var lyhörd men samtidigt tydlig när det behövdes. Vår känsla är att hon även lyssnade in och behandlade sp..."
"Vi kan varmt rekommendera Carina. Hon var en klippa under vår utdragna försäljningsprocess då hon på ett utmärkt sätt guidade oss genom en något svajig marknad. Hon fanns alltid till hands, var lyhörd men samtidigt tydlig när det behövdes. Vår känsla är att hon även lyssnade in och behandlade spekulanterna på ett individuellt och respektfullt sätt.
Så kontentan är att om ni letar efter en erfaren mäklare som är engagerad, sköter saker snyggt och även bemästrar en svajig marknad så bör Carina och Hägerstens mäklare passa er perfekt."
Läs mer
säljare på Selmedalsvägen 4

08 okt 2017

"Mycket professionell och väldigt lätt att samarbeta med"
säljare på Solberga Hagväg 13

07 okt 2017

"Glad, proffsig, kunnig, kreativ, seriös. Toppen helt enkelt!"
säljare på Valborgsmässovägen 4

21 aug 2017

"Helt enkelt bäst !"
säljare på Mälarhöjdsvägen 47

18 aug 2017

"Kan verkligen rekommendera Carina som mäklare, hade jag kunnat ge 6 av 5 i helhetsintryck så hade jag gjort det"
säljare på Arvodesvägen 20

22 maj 2017

"Carina var mycket proffsig, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Hägerstens mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 41

19 apr 2017

"Carina Brandell är en fantastisk mäklare. Hon hjälpte oss under köpet av vårt nya boende avseende taktik i budgivning, en bedömning av objektet (som stämde väl överens med jordabalksbesiktningen) och praktiska överväganden.
Vid försäljningen av vår bostadsrätt har hon varit väldigt tålmodig, lyh..."
"Carina Brandell är en fantastisk mäklare. Hon hjälpte oss under köpet av vårt nya boende avseende taktik i budgivning, en bedömning av objektet (som stämde väl överens med jordabalksbesiktningen) och praktiska överväganden.
Vid försäljningen av vår bostadsrätt har hon varit väldigt tålmodig, lyhörd och aldrig kommit med prefabricerade allmängiltiga floskler utan alltid lyssnat, funderat och kommit med ett genomtänkt konklusivt råd.
Carina är en suverän mäklare!"
Läs mer
säljare på Bellmanskällevägen 12C

30 mar 2017

"Carina du är bäst! Kommer alltid välja dig när jag ska sälja min bostad! Toppklass! Proffsig! En helt underbar människa är du!"
säljare på Doktor Widerströms gata 8

29 mar 2017

"Toppenmäklare!"
säljare på Buntmakarvägen 96

27 mar 2017

"En riktigt bra mäklare med stor kunskap, en man kan lita på, ställde alltid upp och hade svar på alla frågor. Dessutom supertrevlig."
säljare på Fogsvansvägen 17

24 mar 2017

"Trevligt och professionellt bemötande och med omsorg att försäljningen skulle ske på ett för dödsboet bra sätt."
säljare på Stormvägen 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
24 220 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
106 av 106 säljare
Carina satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 107 säljare
Carina var tydlig och höll mig uppdaterad
107 av 107 säljare

Carina på kartan.

307 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
107 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
1 rum, 33 m²
75 606 kr/m²
Lägenhet, Nacka
1 925 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 52 m²
57 596 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 467 kr/mån
114 m²
Lägenhet, Stockholm
5 172 kr/mån
2 775 000 kr
3 rum, 76,6 m²
36 513 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 750 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Huddinge
3 133 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Aspudden
3 rum, 68 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 150 000 kr
64,4 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Enskede
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Carina är en väldigt duktig mäklare.
Högsta betyg "
5 200 000 kr
Lägenhet Aspudden
3 rum, 61 m²
Utropspris: 5 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Carina gjorde ett mycket gott arbete i en svår situation. Hon är kunnig, tillgänglig, har stor energi och är väl påläst. Jag kan verkligen rekomendera Carina."
2 775 000 kr
Lägenhet Årsta
-75 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 850 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.