Carina Berg

Profilbild för Carina Berg
Carina Berg
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
3 st
80 860 000 kr

Bakgrund

Carina Berg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-07-21. Carina har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Carina har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 83 540 000 kr.

Presentation

Carina Berg finns här för att hjälpa dig som ska sälja din villa, radhus, bostadsrätt eller fritidshus. Hon har ett brinnande intresse för fastigheter, allt från konstruktionsritningar till inredning. Carinas mål är att både säljare och köpare ska stå som vinnare efter avslutad bostadsaffär. För Carina finns inga problem, hon är alltid positiv och har inställningen att allt går att lösa. Med en ödmjukhet och ett stort driv och engagemang hjälper Carina dig genom din största affär.
Varmt välkommen att kontakta Carina på Bjurfors Alingsås!

Mäklarbyrå


Säljare om Carina.

03 apr 2024

"Carina visade ett stort engagemang genom hela säljprocessen. Hon är driven, kunnig och mycket trevlig. Vi kan varmt rekommendera Carina."
säljare på Hjälmareds Allé 8

03 apr 2024

"Carina Berg skötte försäljningen av min bostad på ett mycket professionellt sätt. Hon tog hand om alla detaljer kring försäljningen på ett genomgripande och omsorgsfullt sätt. Hon uppdaterade mig löpande, hade ett starkt driv och var lätt att få tag på. Hon är i alla avseenden en fantastisk mäkla..."
"Carina Berg skötte försäljningen av min bostad på ett mycket professionellt sätt. Hon tog hand om alla detaljer kring försäljningen på ett genomgripande och omsorgsfullt sätt. Hon uppdaterade mig löpande, hade ett starkt driv och var lätt att få tag på. Hon är i alla avseenden en fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar alla att anlita."
Läs mer
säljare på Grankullegatan 74B

24 feb 2024

"Carina är professionell, ärlig och förtroendegivande. Det som utmärker Carina är att hon är bra på att skapa relationer och läser av behov hos både säljare och köpare, så att det blir bra för båda parter, jag har tidigare sålt med Bjurfors och Carina, så när det var dags igen så var det självklar..."
"Carina är professionell, ärlig och förtroendegivande. Det som utmärker Carina är att hon är bra på att skapa relationer och läser av behov hos både säljare och köpare, så att det blir bra för båda parter, jag har tidigare sålt med Bjurfors och Carina, så när det var dags igen så var det självklart för mig att låta henne sälja min bostad, jag kan varmt rekommendera henne som mäklare."
Läs mer
säljare på Plangatan 3D

23 feb 2024

"Carina, vilken stjärna! Proffsigt rakt igenom, snabb på att ge respons, lyhörd, driven och alltid ett trevligt bemötande! Vi har känt oss väldigt trygga med att ha Carina som mäklare och att hon alltid har gjort sitt yttersta för oss som kunder. "
säljare på Nordostpassagen 7B

24 dec 2023

"Alltid positiv och intresserad av sitt arbete.
Mvh. Inger Hedhag"
säljare på Köpmansgatan 50E

16 nov 2023

"Carina är toppen! Hon är tillförlitlig och engagerad. Jag kände mig bekväm i hela processen, trots att det var första gången jag genomförde en husförsäljning. Jag kan verkligen rekommendera Carina!"
säljare på Seglaregatan 8

14 okt 2023

"Jag upplever mäklaren lyhörd och engagerad i sitt arbete."
säljare på Kungsgatan 43B

12 okt 2023

"Jag anlitade Carina när min första mäklare inte lyckades. Är glad att jag bytte och nöjd med resultatet. Väldigt driven och engagerad. Blev hela tiden uppdaterad om läget. Kan bara rekommendera. "
säljare på Björkhagegatan 8

12 okt 2023

"Carina har skött försäljningen på ett superproffsigt sätt och har varit jättesnabb i återkoppling under hela ”resan”. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Vitalisgatan 9B

12 okt 2023

"Carina är en kompetent mäklare som förmedlade vårt hus i toppklass. Vi är så nöjda och är glada över att vår husaffär gick igenom i de tider vi lever i nu!"
säljare på Västerskogsvägen 7

20 jul 2023

"Vi är supernöjda med Carina och hennes insats för oss och kan varmt rekommendera henne till fler säljare."
säljare på Grankullegatan 61

21 jun 2023

"Vi har varit supernöjda med Carina som mäklare. Hon har hela tiden hållt oss uppdaterade samt gett bra rekommendationer vid olika beslut. Vi fick tidigt ett stort förtroende för Carina och hade gärna använt henne igen som mäklare. "
säljare på Floravägen 13

20 jun 2023

"Vi har köpt och sålt flera villor med tre olika mäklarfirmor. Skulle vi anlita mäklare igen kommer vi utan tvekan välja Carina på Bjurfors. Hon är oerhört kunnig och har ett engagemang som sträcker sig långt utöver vad hennes uppdrag kräver. En riktigt vass mäklare med väldigt trevligt bemötande...."
"Vi har köpt och sålt flera villor med tre olika mäklarfirmor. Skulle vi anlita mäklare igen kommer vi utan tvekan välja Carina på Bjurfors. Hon är oerhört kunnig och har ett engagemang som sträcker sig långt utöver vad hennes uppdrag kräver. En riktigt vass mäklare med väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Ametistgatan 1

29 maj 2023

"Carina är en väldigt engagerad och driven mäklare. Hon är duktig på att höra av sig och ser till att hjälpa en genom hela affären. Jag kan starkt rekommendera Carina och Bjurfors Alingsås. "
säljare på Storegårdsvägen 70

29 maj 2023

"Mycket duktig och kan verkligen sitt jobb. En mäklare som gör att du känner dig trygg genom hela försäljningen. Carina är faktiskt duktig på sitt jobb och jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Magra Stommens väg 7

26 maj 2023

"Carina är lyhörd, engagerad och lösningsorienterad i alla lägen. Hon är ärlig och rak i en osäker bostadsmarknad och håller en uppdaterad om läget, vilket är uppskattat. Bara bra att säga :) "
säljare på Vättlevägen 4C

26 maj 2023

"Vi bor utomlands så telefon och sms kontakt har varit viktig, pga tidskillnaden. Carina gjorde ett fantastiskt jobb att hålla oss informerade gällande allt från administration, styling, visning och försäljning. Snabbt, professionellt och smidigt. "
säljare på Friggagatan 20

12 apr 2023

"Carina upplevde vi som väldigt kompetent och förtroendeingivande. Det var tryggt att ha med henne under hela resan. Rekommenderas varmt! "
säljare på Plangatan 28

11 apr 2023

"Kunnig, målmedveten och förtroendeingivande mäklare som aldrig ger sig. Positiv, inkännade och når de facto resultat även i en vikande marknad.
Dessutom en trevlig prick!"
säljare på Björkhagegatan 8

11 apr 2023

"I mitt tycke den absolut bästa mäklaren i Alingsås. Proffsig, seriös, kompetent, lyhörd och social. Man känner sig väldigt trygg, både som säljare och köpare. Skulle aldrig anlita någon annan än Carina och kommer varmt rekommendera henne till alla jag känner. "
"I mitt tycke den absolut bästa mäklaren i Alingsås. Proffsig, seriös, kompetent, lyhörd och social. Man känner sig väldigt trygg, både som säljare och köpare. Skulle aldrig anlita någon annan än Carina och kommer varmt rekommendera henne till alla jag känner. "
Läs mer
säljare på Enehagsgatan 78

11 apr 2023

"Carina gjorde så gott hon kunde men det gick troll i den här affären tidigt."
säljare på Färgaregatan 1

28 jan 2023

"Carina har varit superduktig i en väldigt svår tid nu då det är så märkligt på bostadsmarknaden.
Höll mig underrättad under hela affärens gång & alltid funnits tillgänglig.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Körsbärsvägen 16

26 jan 2023

"Mycket kompetent, och trevlig!"
säljare på Ängsgatan 11A

24 nov 2022

"Carina har ett stort engagemang och det känns att hon brinner för sitt jobb.
Alltid snabb med att svara och återkoppla och en sån underbar och positiv attityd.
"
säljare på Ingaredsgatan 29

24 nov 2022

"Carina är alltid tillgänglig 24/7 och en vansinnigt vass mäklare.
Vill du ha maximalt betalt för din bostad ska man definitivt anlita Carina! Vi är galet nöjda.
Detta var vår andra försäljningen!
Stort tack ännu en gång!"
säljare på Torsgatan 28

23 nov 2022

"Jag har haft en del mäklare genom åren och Carina är den särklass bästa. Hon är engagerad och driven och jag kände mig väldigt trygg att ha henne som mäklare. Jag kunde när som helst kontakta henne och hon höll mig hela tiden uppdaterad. Carina är en professionell mäklare men som också har hjärta..."
"Jag har haft en del mäklare genom åren och Carina är den särklass bästa. Hon är engagerad och driven och jag kände mig väldigt trygg att ha henne som mäklare. Jag kunde när som helst kontakta henne och hon höll mig hela tiden uppdaterad. Carina är en professionell mäklare men som också har hjärta och omtanke. Flyttar jag igen är det Carina jag kommer att höra av mig till."
Läs mer
säljare på Ingaredsgatan 4

29 sep 2022

"Stort engagemang och lösningsorienterad. "
säljare på Drottninggatan 8E

20 sep 2022

"Allt har varit perfekt "
säljare på Saxebäcksvägen 90

20 sep 2022

"Vi är super nöjda med Carina! Vi köpte först ett hus genom ett av hennes uppdrag och tvekade inte på att välja henne även när vi skulle sälja vårat radhus. Så snabb på att svara, går alltid att få tag på, hör av sig ofta med hur läget ser ut, väldigt driven och engagerad och jättetrevlig! Finns b..."
"Vi är super nöjda med Carina! Vi köpte först ett hus genom ett av hennes uppdrag och tvekade inte på att välja henne även när vi skulle sälja vårat radhus. Så snabb på att svara, går alltid att få tag på, hör av sig ofta med hur läget ser ut, väldigt driven och engagerad och jättetrevlig! Finns bara plus att säga!"
Läs mer
säljare på Hultebackavägen 134

20 sep 2022

"Carina är en otroligt lättsam och skicklig mäklare. Hon har alltid levererat över förväntan och förhoppning och är väldigt lätt att prata med. Både ärlig och hoppfull på samma gång. Vi kommer alltid fortsätta vända oss till henne för köp/sälj av bostad! "
"Carina är en otroligt lättsam och skicklig mäklare. Hon har alltid levererat över förväntan och förhoppning och är väldigt lätt att prata med. Både ärlig och hoppfull på samma gång. Vi kommer alltid fortsätta vända oss till henne för köp/sälj av bostad! "
Läs mer
säljare på Ingareds Skolgata 64

13 aug 2022

"Toppenmäklare! Engagerad och drivande. Jag kan varmt rekommendera Carina Berg. "
säljare på Frostvägen 42

29 jun 2022

"Carina har från första stund varit ett bra stöd och ingivit ett stort förtroende. Hon har funnits tillgänglig så fort vi velat och gjort sitt yttersta för att vi ska känna oss trygga och nöjda. Hon förmedlade även realistiska förväntningar inför försäljningen vilket kändes oerhört proffsigt. Skul..."
"Carina har från första stund varit ett bra stöd och ingivit ett stort förtroende. Hon har funnits tillgänglig så fort vi velat och gjort sitt yttersta för att vi ska känna oss trygga och nöjda. Hon förmedlade även realistiska förväntningar inför försäljningen vilket kändes oerhört proffsigt. Skulle rekommendera alla att anlita Carina, en riktigt stjärna."
Läs mer
säljare på Torparegatan 9

27 jun 2022

"Mäklaren tog sig tid och lyssnade vad vi tyckte vad som var bäst med vårt hus. För oss var det viktigt att personerna som ska flytta in i ”vårt” hus ska älska omgivningarna och huset lika mycket som vi gjort i 21 år. Det kändes som att vår mäklare förstod det och det var väldigt viktigt för oss. "
"Mäklaren tog sig tid och lyssnade vad vi tyckte vad som var bäst med vårt hus. För oss var det viktigt att personerna som ska flytta in i ”vårt” hus ska älska omgivningarna och huset lika mycket som vi gjort i 21 år. Det kändes som att vår mäklare förstod det och det var väldigt viktigt för oss. "
Läs mer
säljare på Drivbänksgatan 10

01 jun 2022

"Toppenmäklare! Personlig och engagerad. Hon har alltid tid att hjälpa och svara på frågor och driver frågorna framåt. Bra genomgång om plan A och B som gjorde att vi visste var i processen vi var och vad vi kunde förvänta oss. Har både köpt och sålt tillsammans! "
"Toppenmäklare! Personlig och engagerad. Hon har alltid tid att hjälpa och svara på frågor och driver frågorna framåt. Bra genomgång om plan A och B som gjorde att vi visste var i processen vi var och vad vi kunde förvänta oss. Har både köpt och sålt tillsammans! "
Läs mer
säljare på Frostvägen 48

01 jun 2022

"Carina gjorde ett jättebra jobb. Vi är supernöjda med hela processen."
säljare på Ingaredsgatan 29

27 maj 2022

"Redan vid vårt första möte gick jag på magkänslan och är så glad att vi gjorde det. Hon överträffade våra förväntningar och var alltid lättillgänglig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera bjurfors och Carina Berg. "
säljare på Grankullegatan 26

17 maj 2022

"Carina är en fantastisk mäklare som verkligen gjorde det lilla extra för oss och med vår försäljning. Vi är supernöjda med allt och skulle rekommendera henne alla dagar i veckan!! "
säljare på Skolgatan 58

16 maj 2022

"Carina är en glad och drivande person. jobber hårt, och når siina mål.
Skönt att ha någon som alltid är framåt, och glad."
säljare på Postvägen 13

15 maj 2022

"Mycket trevlig kompetent proffsig och inlyssnande mäklare. Vi är helnöjda med allt från start till försäljning.
Det enda lilla som inte tillförde något, tvärtom, var rekommendation om stylist. "
säljare på Rydbovägen 27

15 maj 2022

"Vi är så tacksam över den snabba process som faktiskt blev! Vi var inställda på att det skulle ta sin tid, men att det skulle gå på ett par dagar kunde vi inte drömma om! Engagera, entusiastisk och kunnig mäklare."
säljare på Plangatan 22A

12 apr 2022

"Carina tog sig tid att förstå oss och våra önskemål och höll oss sedan hela tiden uppdaterade kring hur processen fortlöpte. Vi uppskattade väldigt mycket hennes driv och engagemang vilket i slutändan ledde till en bra affär. Vi är supernöjda med att ha valt Carina som vår mäklare. "
"Carina tog sig tid att förstå oss och våra önskemål och höll oss sedan hela tiden uppdaterade kring hur processen fortlöpte. Vi uppskattade väldigt mycket hennes driv och engagemang vilket i slutändan ledde till en bra affär. Vi är supernöjda med att ha valt Carina som vår mäklare. "
Läs mer
säljare på Silverbergsvägen 3

28 feb 2022

"mycket bra utfört arbete , bra kompetens och bra engagemang.
jag vill verkligen rekommendera Carina , hon levererar till 100% "
säljare på Norska gatan 28

28 feb 2022

"Vi valde Carina Berg på Bjurfors - ett utmärkt val! Carina är en väldigt proffsig fastighetsmäklare. Hon lyssnade och såg våra behov, hela vägen till stängd affär. Vi kände oss trygga hela vägen och vid minsta frågetecken från vår sida var Carina snabb i sin återkoppling med rätt svar och guidnin..."
"Vi valde Carina Berg på Bjurfors - ett utmärkt val! Carina är en väldigt proffsig fastighetsmäklare. Hon lyssnade och såg våra behov, hela vägen till stängd affär. Vi kände oss trygga hela vägen och vid minsta frågetecken från vår sida var Carina snabb i sin återkoppling med rätt svar och guidning. Rekommenderar varmt Carina och Bjurfors Alingsås!"
Läs mer
säljare på Blåtjärnsvägen 4

28 feb 2022

"Proffsig och engagerad mäklare. Varmt rekommenderad! "
säljare på Bronsgatan 4

15 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Carina och Bjurfors, kändes rätt från början till slut."
säljare på Barnabovägen 19

14 jan 2022

"Carina är en oerhört driven och engagerad mäklare. Fick även stor hjälp med problem som uppstod under vägen
Så glad att jag valde henne och bjurfors vid försäljningen av min lägenhet "
säljare på Landskyrkoallén 2C

12 jan 2022

"Kan bara säga att Carina är en Mäklare på toppnivå."
säljare på Ådalsgatan 6

12 jan 2022

"Vår mäklare var högt professionellt och väldigt entusiastisk att få fastigheten såld. Aldrig gav upp hoppet. Vi är mycket nöjda och tacksamma för hennes insatser och hjälp."
säljare på Rådjursvägen 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Lägenhet
5
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
83 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 129 säljare
Carina var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Carina på kartan.

232 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
130 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

4 900 000 kr
7 rum, 150 m²
32 666 kr/m²
Villa, Alingsås
4 090 000 kr
4 rum, 99 m²
41 313 kr/m²
Lägenhet, Alingsås
5 763 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 98,5 m²
27 040 kr/m²
Lägenhet, Alingsås
8 762 kr/mån
3 750 000 kr
4 rum, 103 m²
36 407 kr/m²
Villa, Alingsås
3 750 000 kr
4 rum, 122,5 m²
30 737 kr/m²
Lägenhet, Alingsås
6 338 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Saxebäcken
4 rum, 60 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ingared
6 rum, 140 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Alingsås Centrum
2 rum, 68 m²
5 775 000 kr
Villa Enehagen
-100 000 kr
6 rum, 174 m²
Utropspris: 5 875 000 kr
Slutpris saknas
Villa Lygnö
6 rum, 180 m²
Utropspris: 4 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.