Camilla Johansson

Profilbild för Camilla Johansson
Camilla Johansson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Camilla Johansson jobbar på Erik Olsson och Nytt Hem och är registrerad mäklare sedan 1999-07-29.

Presentation

Erfaren nyproduktionsmäklare

Fastighetsmäklare och delägare med gedigen erfarenhet inom allt som har med nyproduktion att göra. Att jag tidigare varit anställd på ett av Göteborgs ledande byggföretag / projektutvecklare har gett mig en mycket god förståelse för hela byggprocessen.

Jag bestämde mig redan efter en kort tid som successionsmäklare att det är just nyproduktion jag brinner för, att få vara med och följa kunderna under hela processen, från tidigt skede och hela vägen till inflyttning och ibland även därefter. Får ofta höra att jag är positiv, glad och omtyckt av kunderna, service-minded, men också att jag har den där uthålligheten som krävs för att vara aktiv under hela processen.

Hör av dig så berättar jag gärna mer!

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle. Efter avslutad praktik på Mäklarhuset Göteborg, började jag direkt jobba på samma kontor. Efter nästan två år ändrade jag inriktning till nyproduktion. Har fått förtroendet att vara mäklare för det prestigefyllda projektet Karlatornet, som kommer bli Nordens högsta byggnad med sina 73 våningar. Camilla är delägare och anställd av NYTT HEM - 100 % Nyproduktion.

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.