Birgitta Rosenberg

Profilbild för Birgitta Rosenberg
Säljarfavorit
Birgitta Rosenberg
4.9 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
16 st
186 100 000 kr

Bakgrund

Birgitta Rosenberg jobbar på Magnusson Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-08-25. Birgitta har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Birgitta har haft 21 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och parhus och motsvarar ett värde på 259 435 000 kr.

Presentation

Kontakta mig om du vill diskutera försäljning eller värdering av din bostad! Jag har över 15 års erfarenhet som fastighetsmäklare vilket innebär att jag är mycket trygg i min mäklarroll, jag är van att hantera komplexa frågor, budgivningar och även diskussioner som ibland kan uppstå. Jag har alltid ett stort engagemang kombinerat med gott om tålamod i alla affärer och stressar inte fram avslut om jag inte känner att det blir absolut bästa resultat. Jag har efter mina år i branschen många återkommande kunder och goda referenser - ett bra betyg på att mina kunder är nöjda! Mina kunder brukar bl a säga att jag är professionell, lyhörd och trevlig - läs mer på omdömena längre ned på sidan!

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2004, är civilekonom i grunden och har tidigare arbetat bl a på bank. Jag bor själv med min familj i Täby sedan över 20 år och har alltså bra kunskap om det mesta som är värt att veta om kommunen - allt i från skolor till kommunikationer. Jag började min mäklarkarriär på en av de stora kedjorna här i Täby, men bytte efter några år till ett lite mindre företag, med närmare kontakt med varje enskild kund. Det tycker jag fortfarande är väldigt viktigt! Jag säljer bostadsrätter och fastigheter i hela norrort, men med störst fokus på Täby.

Magnusson Mäkleri Täby AB har kontor i Näsby Park Centrum, där arbetar tre mäklare och en mäklarassistent. Kom gärna förbi eller kontakta oss om du är intresserad av att diskutera värde på din bostad eller bara prata allmänt om bostadsmarknaden. Välkommen!

Mäklarbyrå


Säljare om Birgitta.

28 okt 2020

"Birgitta är en erfaren, kunnig och noggrann mäklare med hög kompetens och integritet. Hon var synnerligen lätt och trevlig att samarbeta med - tack Birgitta!"
säljare på Strandpromenaden 9

12 okt 2020

"Professionell, sakkunning och trevlig. Man kan inte be om mer! "
säljare på Solvägen 10

12 okt 2020

"Ett stabilt och proffsigt bemötande! Vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Högomsvägen 4E

12 okt 2020

"We have had a fantastic collaboration with Birgitta, we have met a few years ago and from the start she was very supportive, curious and listening to our needs without pushing anything. We really appreciated her knowledge of the local market, her assistance in the process and patience with our many questions."
säljare på Sippvägen 15D

11 okt 2020

"Lätt och smidigt att jobba med Birgitta, huset blev sålt före visning."
säljare på Strömstarevägen 5

09 okt 2020

"Birgitta har hjälpt oss med försäljning av villa i Täby.
Hon är saklig, lyhörd och mycket trevlig och kunnig inom tekniska detaljerna.
Jobbar lika hårt för säljaren som för köparen. Jag kan varmt rekommendera Birgitta .""
säljare på Bergfotsvägen 25A

11 sep 2020

"Vi är glada att vi hittade Birgitta som mäklare. Vi upplever att hon stöttade oss osm säljare hela vägen. Hon är säljfokuserad, men hela tiden med en tydlighet i vad hennes roll innebär som mäklare mellan två parter. Jag är övertygad om att Brigittas förtroendeingivande sätt var en stor anledning till att vi fick till en så smidig försäljning med bra pris och en bra process. Det är viktigt att en mäklare upplevs som kunnig, opartisk och stödjande när man ska sälja eller köpa ett hus - Birgitta har alla dessa egenskaper. Vi har även budat på hus som Birgitta varit mäklare för och vet att vi även känt oss trygga på den sidan av en affär, även om det inte blev ett köp :-).
Så vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Sågtorpsvägen 24E

08 sep 2020

"Birgitta är väldigt serviceinriktad av naturen. Återkommer alltid snabbt och med bra information. Arbetar metodiskt och noga. Genomgående en riktigt bra och schysst upplevelse på alla punkter. Kan varmt rekommendera att använda Birgitta. Toppen!"
säljare på Höglandsvägen 37

31 aug 2020

"Birgitta är professionell, tydlig, förtroendeingivande och engagerad! Vi är jättenöjda med hennes insats som mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra kunder!"
säljare på Näsby Allé 21F

12 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Birgitta och hennes assistans och kvickhet i försäljningen. Bra och snabb återkoppling och slutresultatet var till vår belåtenhet."
säljare på Bastuholmsvägen 5

09 jun 2020

"Förtroendeingivande och proffsig mäklare!"
säljare på Tibblevägen 23A

31 maj 2020

"Birgitta är väl insatt i sitt säljobjekt. Hon har en mycket professionell, engagerad och förtroendeingivande framtoning mot både säljare och köpare. En mycket behaglig person att samarbeta med under hela säljprocessen. "
säljare på Högomsvägen 23

12 maj 2020

"Vi vill ge våra varmaste rekommendationer för Birgitta som med sin kompetens, effektivitet och ärliga framtoning gjorde vår husförsäljning till ett sant nöje"
säljare på Askrikevägen 8

12 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats, försäljningen sköttes väldigt professionellt men samtidigt med värme och intelligens."
säljare på Kvarnvägen 18

02 maj 2020

"Lugn, saklig, noggrann och professionell. Stort lokalt kundregister och med en ovärderlig kännedom om närområdet."
säljare på Lärkvägen 9A

09 mar 2020

"Birgitta känns engagerad och har vädigt god kunskap om Täby. . Hon var alltid lätt att få kontakt med och höll oss uppdaterade. Birgtta är väldigt kompetent och känns mycket förtroendingivande. "
säljare på Gökvägen 25

05 mar 2020

"Birgitta visade verkligen ett 110% engagemang från första kontakt tills avslut. Professionell i sitt bemötande och kunskap kring marknad och objekt. Tydlig och rak i alla frågeställningar som dök upp.
Kan verkligen rekommendera Birgitta!!!
Världsklass!!"
säljare på Gläntvägen 2

26 feb 2020

"Mäklaren var lätt att arbeta med, tog fram ett fint prospekt, var realistisk i prissättningen, god social kompetens."
säljare på Tärnstigen 3

26 feb 2020

"Birgitta är den bästa mäklare man kan ha. Hon tar ansvar för och hanterar genomförandet av försäljningen så att det är enkelt för säljaren, men framför allt är hennes styrka att hon är en alltigenom genuin person som intresserade köpare direkt får förtroende för."
säljare på Valkyriavägen 7B

27 dec 2019

"Jag kan starkt rekommendera Birgitta. Hon är ytterst kompetent/kunnig, noggrann, tillförlitlig, förtroendegivarande och serviceinriktad. Birgitta hjälpte mig att sälja en fastighet som var betydligt mer komplicerad än genomsnittet och utförde sitt uppdrag mycket väl. "
säljare på Trefaldighetsvägen 33

27 nov 2019

"Birgitta lyckas kombinera säljdriv med trovärdighet och kunnighet. Med henne kändes det tryggt att ta de beslut som behövde tas på vägen till signat kontrakt. "
säljare på Näsbyvägen 2

14 nov 2019

"Kunnig och förtroendeingivande. Tog sig tid och var klar och tydlig i sin kommunikation. Mycket bra!"
säljare på Stockvägen 25

12 nov 2019

"Har haft förmånen att vara köpare i en bostadsaffär där Birgitta var mäklare vilket gjorde att det föll sig naturligt att välja henne som mäklare när jag skulle sälja mitt hus. Hon är engagerad, kunnig, oerhört professionell och lyhörd. Upplever att hon ser till både köparens och säljarens intresse. Jag kan varmt rekommendera Birgitta."
säljare på Norrvägen 10

26 sep 2019

"Sakkunnig, professionell och alert. Erbjöd stor flexibilitet där det behövdes. Vi är strålande nöjda med Birgitta! "
säljare på Utsiktsvägen 6

10 sep 2019

"Birgitta Rosenberg får mina högsta rekommendationer!
Om ni letar mäklare- här har ni den bästa!
En absolut toppen mäklare- extremt kunnig och seriös- ett riktigt proffs.
Hon har en lång karriär vilken visar sig i ett lugnt stabilt samtidigt drivet arbetssätt som inger trygghet och förtroende.
Under hela processen är hon ständigt tillgänglig, allt sköttes perfekt från fotografering till kontraktsskrivning. Birgitta är genuint trevlig, varm och personlig utan att vara påträngande. Birgitta är i särklass den bästa mäklaren jag träffat och anlitat genom åren. Jag kommer anlita Birgitta igen när tillfälle ges och hon får mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Milstensvägen 31A

18 feb 2019

"Kan varmt rekommendera Birgitta som fastighetsmäklare! Hon var engagerad och
agerade professionellt under hela processen. Dessutom är Birgitta mycket trevlig och lyhörd vilket med hennes erfaranhet gjorde mig som säljare både trygg och nöjd!"
säljare på Högomsvägen 4D

15 jan 2019

"Bra och förtroendefull rådgivning rakt igenom hela processen. "
säljare på Eskadervägen 32

15 nov 2018

"Professionell, kunnig och drivande"
säljare på Kryssarvägen 7

14 nov 2018

"En mycket professionell mäklare."
säljare på Falkvägen 13

13 nov 2018

"Birgitta är mycket proffsig, lyhörd, kompetent och trevlig med unikt bra lokalkännedom."
säljare på Solvägen 3

22 sep 2018

"Birgitta var, trots att marknaden var svår, en väldigt engagerad och pålitlig mäklare. Hon är trevlig, professionell, ger alla ett bra bemötande och väldigt kompetent. Hon är verkligen en toppenmäklare!"
säljare på Sågtorpsvägen 45B

30 aug 2018

"Jag kan varmt rekommendera Birgitta Rosenberg som mäklare vid försäljning i Näsby Park."
säljare på Eskadervägen 16

23 aug 2018

"Birgitta är en mäklare som jag har förtroende för. Hon är noggrann och värnar om både köpare och säljare."
säljare på Ekbacksvägen 7

01 jun 2018

"Birgittas kompetens med civilekonomexamen, lyhördhet, professionella förhållningssätt, positivt realistiska inställning och målmedvetenhet gör henne till en sällsynt skicklig mäklare väl förankrad i verkligheten. "
säljare på Meijerfeldts väg 31

18 apr 2018

"Vi är mycket nöjda med Birgitta. I och med att vi inte bor i Sverige så var det viktigt med en mäklare som vi litar på och det gör vi fullt ut med Birgitta. Hon känner området väl och det är lätt att samarbeta med henne. "
säljare på Lärkvägen 8A

08 mar 2018

"Vi valde ut vår mäklare genom att först träffa en handfull mäklare. Valet föll på Birgitta för att hon är inkännande, trevlig och ger inger stort förtroende. Vi är glada att vi valde just Birgitta."
säljare på Lövbrunnavägen 31

26 feb 2018

"Birgitta är en mycket skicklig mäklare som har lätt att bygga ett stort förtroende hos både köpare och säljare. Hon har stort tålamod och ställer alltid upp för att möjliggöra affären, hon har lätt att bygga goda relationer och tar sig tid för såväl säljare som köpare. Hon tar ofta kontakt för att uppdatera om läget och håller alltid vad hon lovar. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne starkt. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 20

19 feb 2018

"Engagerad och proffesionell. Kan varmt rekommendera Birgitta till andra säljare. "
säljare på Björnvägen 9

19 feb 2018

"Hon rodde affären iland på en svår marknad.
"
säljare på Lärkvägen 17

01 nov 2017

"Birgitta agerar och jobbar seriöst och målinriktat, vi är mycket nöjda. Hon har sålt våra två senaste boenden mycket framgångsrikt."
säljare på Näsbylundsvägen 20

20 okt 2017

"Tack för en mycket bra insats
Bengt Granath"
säljare på Koltrastvägen 2E

01 sep 2017

"Mycket bra och hög kvalitet rakt igenom."
säljare på Djursholmsvägen 89

07 jul 2017

"Tack!"
säljare på Falkvägen 29

25 maj 2017

"Mycket professionell, saklig och trygg genom hela processen. Snabb återkoppling, regelbunden avstämning och info. Kändes snabbt att Birgitta har lång erfarenhet. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Vedettvägen 8

05 maj 2017

"Birgitta har en stark kunskap om området, var engagerad och bidrog stort till ett bra slutpris samtidigt som köparen också var nöjd med processen. Vi kan start rekommendera Birgitta! "
säljare på Långa Raden 14

07 apr 2017

"Birgitta rekommenderas varmt, från start till mål sköttes allting på ett oerhört professionellt sätt"
säljare på Eskadervägen 34

28 mar 2017

"En trevlig och mycket professionell hantering av Birgitta. Vi kan rekommendera henne till andra säljare."
säljare på Koltrastvägen 2C

15 feb 2017

"Birgitta är mycket kompetent och med en professionell framtoning!"
säljare på Vedettvägen 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
16
Parhus
3
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
259 435 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
96 av 101 säljare
Birgitta satte rätt förväntningar på slutpriset
85 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
100 av 101 säljare
Birgitta var tydlig och höll mig uppdaterad
101 av 101 säljare

Birgitta på kartan.

252 tidigare annonser
1 bostäder till salu
101 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 450 000 kr
5 rum, 129 m²
42 248 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 480 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Tomt/Mark Ensta
Utropspris: 4 500 000 kr
18 500 000 kr
Villa Näsby Park Sjösidan
+ 1 500 000 kr
8 rum, 234 m²
Utropspris: 17 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Birgitta är en erfaren, kunnig och noggrann mäklare med hög kompetens och integritet. Hon var synnerligen lätt och trevlig att samarbeta med - tack Birgitta!"
Slutpris saknas
Villa Näsby Park
6 rum, 201 m²
Utropspris: 11 000 000 kr
17 150 000 kr
Villa Näsby Park
+ 2 250 000 kr
7 rum, 275 m²
Utropspris: 14 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
13 300 000 kr
Villa Vallabrink
+ 450 000 kr
6 rum, 209 m²
Utropspris: 12 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Birgitta har hjälpt oss med försäljning av villa i Täby.
Hon är saklig, lyhörd och mycket trevlig och kunnig inom tekniska detaljerna.
Jobbar lika hårt för säljaren som för köparen. Jag kan varmt rekommendera Birgitta .""
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.