Birgitta Rosenberg

Profilbild för Birgitta Rosenberg
Säljarfavorit
Birgitta Rosenberg
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
13 st
110 140 000 kr

Bakgrund

Birgitta Rosenberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2004-08-25. Birgitta har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Birgitta har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 118 755 000 kr.

Presentation

Kontakta mig om du vill diskutera försäljning eller värdering av din bostad! Jag har över 15 års erfarenhet som fastighetsmäklare vilket innebär att jag är mycket trygg i min mäklarroll, jag är van att hantera komplexa frågor, budgivningar och även diskussioner som ibland kan uppstå. Jag har alltid ett stort engagemang kombinerat med gott om tålamod i alla affärer och stressar inte fram avslut om jag inte känner att det blir absolut bästa resultat. Jag har efter mina år i branschen många återkommande kunder och goda referenser - ett bra betyg på att mina kunder är nöjda! Mina kunder brukar bl a säga att jag är professionell, lyhörd och trevlig - läs mer på omdömena längre ned på sidan!

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2004, är civilekonom i grunden och har tidigare arbetat bl a på bank. Jag bor själv med min familj i Täby sedan över 20 år och har alltså bra kunskap om det mesta som är värt att veta om kommunen - allt ifrån skolor till kommunikationer. Jag säljer bostadsrätter och fastigheter i hela norrort, men med störst fokus på Täby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har kontor i Täby Centrum, där arbetar tio mäklare och en mäklarassistent. Kom gärna förbi eller kontakta oss om du är intresserad av att diskutera värde på din bostad eller bara prata allmänt om bostadsmarknaden. Välkommen!

Säljare om Birgitta.

03 sep 2021

"Birgitta var proffsig och gav snabb återkoppling på alla mina frågor! "
säljare på Erikslundsvägen 174

26 aug 2021

"Tar och trevlig samt förstående vad gäller specifika önskemål."
säljare på Ellahagsvägen 11B

25 aug 2021

"Trygg, bra och tydlig mäklare, höll mig uppdaterad igenom hela processen. lyhörd och bra att resonera med igenom hela processen. Ingen traditionell mäklar-stil utan mer en trovärdig person. "
säljare på Koltrastvägen 2B

05 aug 2021

"Professionellt bemötande både mot mig som säljare och mot köpare vid kontraktsskrivandet. Lugnt och trevligt bemötande. Informativ och duktig.
"
säljare på Plogvägen 3A

18 jun 2021

"Mycket nöjd!!"
säljare på Jägarstigen 8

15 jun 2021

"Jag har anlitat Birgitta vid tre tillfällen de senaste fem åren och alltid varit mer än nöjd. Pålitlig, strukturerad, professionell och kommunikativ. Rekommenderas varmt!"
säljare på Nytorpsvägen 44

28 maj 2021

"Birgitta var mycket engagerad även om hon säkert hade många andra objekt att jobba med. Satte sig in i vår situation på ett mycket professionellt vis. Samtidigt mån om köparen på ett positivt vis vilket verkligen ger förtroende. Kan starkt rekommendera henne. "
säljare på Illervägen 7A

17 maj 2021

"Mäklaren gav mig omedelbart och genom hela processen känslan av att ha allt under kontroll och höll mig uppdaterad. Snabb och relevant återkoppling på mina frågor. "
säljare på Pontongränd 17

06 maj 2021

"Mycket professionell hantering. Vi är av uppfattningen att vi fick det maximala vi kunde få."
säljare på Ellakrogsvägen 60

29 apr 2021

"Birgitta är öppen, transparent och trevlig. Dessutom satte hon arvodestrappan på ett relevant sätt."
säljare på Pilfinksvägen 18

01 apr 2021

"Det här är tredje lägenheten Birgitta säljer åt oss. Hon är yrkeskunnig och Inger förtroende."
säljare på Eskadervägen 30

18 mar 2021

"We found Birgitta to be professional throughout our dealings. We had bought this house from her originally and wanted to use her again due to our first good experience. I would always recommend her to others."
säljare på Dalvägen 72

20 feb 2021

"Mycket kunnig, god lokalkännedom, informativ och trevlig."
säljare på Eskadervägen 8

17 feb 2021

"Otroligt erfaren och kunnig mäklare, med omatchad lokalkännedom. Vi var uppdaterade genom hela säljprocessen, och var delaktiga i beslutsprocessen. Väldigt nöjda. "
säljare på Fänrikens gata 7

16 feb 2021

"Något trevande i början men så snart annonsering, visning och budgivning kom igång var Birgitta lyhörd, tillgänglig och noggrann, samt bidrog dessutom med sin stora kännedom om närområdet."
säljare på Utsiktsvägen 15

03 feb 2021

"Birgitta är en erfaren mäklare med god social kompetens och inger stort förtroende. Hon svarar snabbt på frågor och vi fick snabb uppdatering om vad som hände kring visning och försäljning. Vi vill starkt rekommendera Birgitta som mäklare!"
säljare på Gökvägen 65

14 dec 2020

"Birgitta är en proffsig, trevlig och vänlig mäklare som var ett fint stöd för oss under hela processen - från tanke, via utvalda renoveringar till försäljning och efterarbete med tilläggsavtal. Det kändes mycket tryggt att sälja med Birgitta!"
säljare på Porfyrvägen 10

13 nov 2020

"Mäklarna var fokuserad och lyckades hantera en komplex budgivning"
säljare på Kryssarvägen 6

28 okt 2020

"Birgitta är en erfaren, kunnig och noggrann mäklare med hög kompetens och integritet. Hon var synnerligen lätt och trevlig att samarbeta med - tack Birgitta!"
säljare på Strandpromenaden 9

12 okt 2020

"Professionell, sakkunning och trevlig. Man kan inte be om mer! "
säljare på Solvägen 10

12 okt 2020

"Ett stabilt och proffsigt bemötande! Vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Högomsvägen 4E

12 okt 2020

"We have had a fantastic collaboration with Birgitta, we have met a few years ago and from the start she was very supportive, curious and listening to our needs without pushing anything. We really appreciated her knowledge of the local market, her assistance in the process and patience with our many questions."
säljare på Sippvägen 15D

11 okt 2020

"Lätt och smidigt att jobba med Birgitta, huset blev sålt före visning."
säljare på Strömstarevägen 5

09 okt 2020

"Birgitta har hjälpt oss med försäljning av villa i Täby.
Hon är saklig, lyhörd och mycket trevlig och kunnig inom tekniska detaljerna.
Jobbar lika hårt för säljaren som för köparen. Jag kan varmt rekommendera Birgitta .""
säljare på Bergfotsvägen 25A

11 sep 2020

"Vi är glada att vi hittade Birgitta som mäklare. Vi upplever att hon stöttade oss osm säljare hela vägen. Hon är säljfokuserad, men hela tiden med en tydlighet i vad hennes roll innebär som mäklare mellan två parter. Jag är övertygad om att Brigittas förtroendeingivande sätt var en stor anledning till att vi fick till en så smidig försäljning med bra pris och en bra process. Det är viktigt att en mäklare upplevs som kunnig, opartisk och stödjande när man ska sälja eller köpa ett hus - Birgitta har alla dessa egenskaper. Vi har även budat på hus som Birgitta varit mäklare för och vet att vi även känt oss trygga på den sidan av en affär, även om det inte blev ett köp :-).
Så vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Sågtorpsvägen 24E

08 sep 2020

"Birgitta är väldigt serviceinriktad av naturen. Återkommer alltid snabbt och med bra information. Arbetar metodiskt och noga. Genomgående en riktigt bra och schysst upplevelse på alla punkter. Kan varmt rekommendera att använda Birgitta. Toppen!"
säljare på Höglandsvägen 37

31 aug 2020

"Birgitta är professionell, tydlig, förtroendeingivande och engagerad! Vi är jättenöjda med hennes insats som mäklare och kan varmt rekommendera henne till andra kunder!"
säljare på Näsby Allé 21F

12 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Birgitta och hennes assistans och kvickhet i försäljningen. Bra och snabb återkoppling och slutresultatet var till vår belåtenhet."
säljare på Bastuholmsvägen 5

09 jun 2020

"Förtroendeingivande och proffsig mäklare!"
säljare på Tibblevägen 23A

31 maj 2020

"Birgitta är väl insatt i sitt säljobjekt. Hon har en mycket professionell, engagerad och förtroendeingivande framtoning mot både säljare och köpare. En mycket behaglig person att samarbeta med under hela säljprocessen. "
säljare på Högomsvägen 23

12 maj 2020

"Vi vill ge våra varmaste rekommendationer för Birgitta som med sin kompetens, effektivitet och ärliga framtoning gjorde vår husförsäljning till ett sant nöje"
säljare på Askrikevägen 8

12 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats, försäljningen sköttes väldigt professionellt men samtidigt med värme och intelligens."
säljare på Kvarnvägen 18

02 maj 2020

"Lugn, saklig, noggrann och professionell. Stort lokalt kundregister och med en ovärderlig kännedom om närområdet."
säljare på Lärkvägen 9A

09 mar 2020

"Birgitta känns engagerad och har vädigt god kunskap om Täby. . Hon var alltid lätt att få kontakt med och höll oss uppdaterade. Birgtta är väldigt kompetent och känns mycket förtroendingivande. "
säljare på Gökvägen 25

05 mar 2020

"Birgitta visade verkligen ett 110% engagemang från första kontakt tills avslut. Professionell i sitt bemötande och kunskap kring marknad och objekt. Tydlig och rak i alla frågeställningar som dök upp.
Kan verkligen rekommendera Birgitta!!!
Världsklass!!"
säljare på Gläntvägen 2

26 feb 2020

"Mäklaren var lätt att arbeta med, tog fram ett fint prospekt, var realistisk i prissättningen, god social kompetens."
säljare på Tärnstigen 3

26 feb 2020

"Birgitta är den bästa mäklare man kan ha. Hon tar ansvar för och hanterar genomförandet av försäljningen så att det är enkelt för säljaren, men framför allt är hennes styrka att hon är en alltigenom genuin person som intresserade köpare direkt får förtroende för."
säljare på Valkyriavägen 7B

27 dec 2019

"Jag kan starkt rekommendera Birgitta. Hon är ytterst kompetent/kunnig, noggrann, tillförlitlig, förtroendegivarande och serviceinriktad. Birgitta hjälpte mig att sälja en fastighet som var betydligt mer komplicerad än genomsnittet och utförde sitt uppdrag mycket väl. "
säljare på Trefaldighetsvägen 33

27 nov 2019

"Birgitta lyckas kombinera säljdriv med trovärdighet och kunnighet. Med henne kändes det tryggt att ta de beslut som behövde tas på vägen till signat kontrakt. "
säljare på Näsbyvägen 2

14 nov 2019

"Kunnig och förtroendeingivande. Tog sig tid och var klar och tydlig i sin kommunikation. Mycket bra!"
säljare på Stockvägen 25

12 nov 2019

"Har haft förmånen att vara köpare i en bostadsaffär där Birgitta var mäklare vilket gjorde att det föll sig naturligt att välja henne som mäklare när jag skulle sälja mitt hus. Hon är engagerad, kunnig, oerhört professionell och lyhörd. Upplever att hon ser till både köparens och säljarens intresse. Jag kan varmt rekommendera Birgitta."
säljare på Norrvägen 10

26 sep 2019

"Sakkunnig, professionell och alert. Erbjöd stor flexibilitet där det behövdes. Vi är strålande nöjda med Birgitta! "
säljare på Utsiktsvägen 6

10 sep 2019

"Birgitta Rosenberg får mina högsta rekommendationer!
Om ni letar mäklare- här har ni den bästa!
En absolut toppen mäklare- extremt kunnig och seriös- ett riktigt proffs.
Hon har en lång karriär vilken visar sig i ett lugnt stabilt samtidigt drivet arbetssätt som inger trygghet och förtroende.
Under hela processen är hon ständigt tillgänglig, allt sköttes perfekt från fotografering till kontraktsskrivning. Birgitta är genuint trevlig, varm och personlig utan att vara påträngande. Birgitta är i särklass den bästa mäklaren jag träffat och anlitat genom åren. Jag kommer anlita Birgitta igen när tillfälle ges och hon får mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Milstensvägen 31A

18 feb 2019

"Kan varmt rekommendera Birgitta som fastighetsmäklare! Hon var engagerad och
agerade professionellt under hela processen. Dessutom är Birgitta mycket trevlig och lyhörd vilket med hennes erfaranhet gjorde mig som säljare både trygg och nöjd!"
säljare på Högomsvägen 4D

15 jan 2019

"Bra och förtroendefull rådgivning rakt igenom hela processen. "
säljare på Eskadervägen 32

15 nov 2018

"Professionell, kunnig och drivande"
säljare på Kryssarvägen 7

14 nov 2018

"En mycket professionell mäklare."
säljare på Falkvägen 13

13 nov 2018

"Birgitta är mycket proffsig, lyhörd, kompetent och trevlig med unikt bra lokalkännedom."
säljare på Solvägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
5
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
118 755 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
124 av 129 säljare
Birgitta satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
129 av 129 säljare
Birgitta var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Birgitta på kartan.

282 tidigare annonser
1 bostäder till salu
130 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

12 500 000 kr
7 rum, 213 m²
58 685 kr/m²
Villa, Täby

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 900 000 kr
Villa Ensta
+ 400 000 kr
5 rum, 187 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
10 500 000 kr
Villa Näsbypark
+ 2 000 000 kr
5 rum, 153 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 000 000 kr
Villa Näsbypark
+ 2 050 000 kr
5 rum, 154 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 550 000 kr
Parhus Erikslund
+ 350 000 kr
5 rum, 128 m²
Utropspris: 5 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Birgitta var proffsig och gav snabb återkoppling på alla mina frågor! "
5 150 000 kr
Lägenhet Näsbypark
+ 675 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trygg, bra och tydlig mäklare, höll mig uppdaterad igenom hela processen. lyhörd och bra att resonera med igenom hela processen. Ingen traditionell mäklar-stil utan mer en trovärdig person. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.