Bardia Oveissi

Profilbild för Bardia Oveissi
Säljarfavorit
Bardia Oveissi
4.9 / 5
(54 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
23 st
76 870 000 kr

Bakgrund

Bardia Oveissi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Bardia har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Bardia har haft 27 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 85 010 000 kr.

Presentation

- Årets Rookie 2019

Som kund har jag själv upplevt både smärtfylld och smärtfri process! Med facit i hand och en bakgrund med mångårig erfarenhet inom relationsskapande verksamhet är min passion som fastighetsmäklare att din bostadsaffär aldrig ska behöva bli smärtfylld varken psykiskt eller ekonomiskt. En professionell konsultation som benar ut dina frågetecken. Hög återkopplingsförmåga så du känner dig trygg i passagerarsätet samt en inflytelserik person som bidrar till en hälsosam affär för dig och din motpart utifrån ditt ekonomiska intresse.

Säljare om Bardia.

25 sep 2020

"Det fungerade väldigt bra med Bardia. Priset vi fick för vår lägenhet var mycket över förväntan! "
säljare på Fyrmästaregången 16

21 sep 2020

"Mycket kunnig, kompetent mäklare som ser ut att älska sitt jobb och ger 100%.
Jag är mycket, mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom för andra.
Mitt livs bästa bostadsaffär. Kände mig trygg från början till slut med honom. "
säljare på Antenngatan 55D

14 sep 2020

"Sjukt snabb och smidig affär! Såldes till högre pris än förväntat. Rekommenderas!"
säljare på Kvarnbygatan 31

26 aug 2020

"stort tack för din hjälp helt underbart Mäklare hög energi och driven till 100 jobbade dag och natt ,,jag anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet.
tack "
säljare på Byvädersgatan 12

26 aug 2020

"Bardia var den bästa mäklaren jag har haft hittills. Snabbt och effektivt försäljning. "
säljare på Krokslättsgatan 3B

20 aug 2020

"Fantastiskt gediget arbete och helhjärtad insats. Allt sköttes professionellt och slutbudet hamnade långt över förväntan. Mina största rekommendationer!"
säljare på Transistorgatan 13

10 jul 2020

"Är mycket duktig och jobbar mycket bra, det märks att mäklaren är engagerad att göra ett mycket bra jobb för att man ska vara så nöjd som möjligt med försäljningen, dessutom är han mycket trevlig också.
"
säljare på Portstråket 20

29 jun 2020

"Jag kände trygghet med min mäklare och det är viktigt. Bra kommunikation och jag har känt en frihet att kontakta med frågor när jag vill och har fått snabbt svar."
säljare på Mandolingatan 3

29 jun 2020

"Samarbeidet med Bardia har vært enkelt og problemfritt. Han presenterte leiligheten veldig fint, og hadde en god dialog med oss gjennom hele prosessen. Til tross for et tregt marked og få interessenter fikk kan solgt leiligheten til en meget god pris og på kort tid. Samarbeidet med meg fungerte også meget godt, til tross att jeg befant meg lang unna i Nord-Norge. Jeg vil varmt rekommandere Bardia til alle som skal selge sitt hus eller sin leilighet."
säljare på Transistorgatan 11

25 jun 2020

"Duktig och driven!"
säljare på Bildradiogatan 2

22 jun 2020

"Baridia är en lyhörd och engagerad mäklare.
Han skötte vår försäljning på ett föredömligt vis och vi är mycket nöjda och ger honom de allra varmaste rekommendationerna.
"
säljare på Norra Skeppspromenaden 5

21 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med att ha anlitat Bardia Oviesi söm mäklare. Har blivit väldigt bra bemött och kännt fullt förtroende för honom från början till slut och det visade sig vara rätt i slutresultatet med en snabbt avslutat försäljning och ett bra slutpris."
säljare på Antenngatan 11B

15 jun 2020

"En energisk och duktig mäklare på alla sätt!
Nu har funnit en stjärna på Olssons!
"
säljare på Antenngatan 34

28 maj 2020

"Vi sålde vår bostad med Bardia och har bara positiva saker att dela med oss över Bardias insats.
Vår upplevelse av Bardia som mäklare är att han är en mycket engagerad, lyhörd och kunnig mäklare.
Som ickekunnig inom fastighetsmarknaden är det viktigt med en bra mäklare och här fick Bardia oss att känna oss lugna och trygga i passagerarsätet.
Han gav oss en realistisk bild av bostadsförsäljningen och höll oss uppdaterade kontinuerligt.
Som person har Bardia en förmåga att bryta isen och sprida trygghet och en avslappnad känsla fastän man troligen gör den största och viktigaste affären i sitt liv.
Vi rekommenderar definitivt Bardia om ni vill sälja eller köpa bostad! "
säljare på Tölövägen 22

14 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med hanteringen av vår försäljning. Mycket lyhörd och kunnig mäklare. Återkopplade regelbundet och höll oss uppdaterade. "
säljare på Kullerstensvägen 30A

01 maj 2020

"Bardia är en otrolig duktig mäklare! Han har ett driv som jag inte har sett hos andra mäklare. Vi är jätte nöjda med hans engagemang och lätttillgänglighet under hela processen. Vi har känt en otrolig trygghet med Bardia i förarsätet och vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Bergmansgatan 13

01 maj 2020

"Bardia är en mycket engagerad, kommunikativ och professionell mäklare som inte tvekar att göra det lilla extra för att alla inblandade ska känna sig nöjda vid bostadsaffären. Vi kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Gröna Annas gata 9

21 apr 2020

"Bardia har med sin insats slagit alla våra förväntningar om hur tryggt en bostadsaffär kan gå till med hästlängder. Förtroendeingivande med tydlig kommunikation och genuint intresse för oss som personer och för vår bostad. Tveka inte
- här är din mäklare om du inte bara vill känna dig mer än nöjd utan också sedd och trygg genom hela processen. Plus i kanten för humorn och för hur han fått något allvarligt att kännas kul. "
säljare på Antenngatan 4A

17 apr 2020

"En väldigt kunnig, energiskt, trevligt, engagerad person för jobbet upplevde jag hela tiden."
säljare på Blåeldsgatan 38

04 apr 2020

"En mycket engagerad och trevlig mäklare!
”Görduktig” på ren göteborgska!. Kan verkligen rekommendera honom om ni ska sälja. "
säljare på Vänortsgatan 21

26 mar 2020

"Bardia har ett driv jag inte mött hos andra mäklare. Helt klart gynnade det oss. Vi fick en kanonpris för våran bostad. Jag rekommenderar starkt Bardia."
säljare på Rubingatan 38

05 mar 2020

"Trevlig, lyssnade, var tydlig, hade kunskap. "
säljare på Mandolingatan 7

03 mar 2020

"En riktig supermäklare. Bardia får högsta betyg för sitt professionella och sympatiska agerande i samband med försäljning av min lägenhet. Han var engagerad, tillgänglig, tydlig och helt fantastisk. Rekommenderas varmt. "
säljare på Burgårdsgatan 14

29 feb 2020

"Bardia är en väldigt duktig och kompetent mäklare, alltid på tårna och ligger steget före. Dessutom alltid trevlig och tillmötesgående oavsett tiden på dygnet. Det kändes tryggt att anförtro honom vår viktigaste affär hittills. Tack vare Bardias engagemang och kämparglöd fick vi en mkt snabb process och en mkt bättre försäljning än vad vi hade förväntat oss. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Växthusvägen 38

26 feb 2020

"Jag är mer än nöjd med Bardia! Bättre mäklare går inte att hitta, helt fantastisk på alla sätt. Kommer rekommendera honom till alla jag känner som behöver sälja sin bostad. "
säljare på Rubingatan 13

22 feb 2020

"Vi är otroligt nöjda med Bardia's arbete med att sälja vår lägenhet! Påläst, noggrann, lyhörd, och han har verkligen överträffat alla våra förväntningar. Han är precis det där man önskar när man säger att man vill ha en mäklare som ger det lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Bardia som mäklare - toppklass!"
säljare på Fabriksgatan 4A

22 feb 2020

"Mäklaren var ytterst serviceminded, säljinriktad, driven, proper, proffessionell och trevlig."
säljare på Sjömilsgatan 11

14 feb 2020

"Mycket engagerad, målinriktad och lätt att nå vid behov. Hittar alternativa lösningar om det behövs."
säljare på Mandolingatan 11

07 feb 2020

"Vi är otroligt nöjda med insatsen vår mäklare Bardia Oveisse gjorde under försäljningen av vår bostad. Från början till slut har han fått oss att känna trygghet i denna process. Han väldigt engagerad och tillgänglig. Vi rekommenderar honom med värme till andra. "
säljare på Fyrmästaregången 10

05 feb 2020

"Väldigt nöjd med arbete Bardia utförde allt från bemötande till information, styling, allmänna tips, råd och det blev värdefullt resultat.
Han har varit engagerad och tillgänglig, Bättre mäklare får man leta efter. Super nöjd. Rekommenderar Bardia fullt ut. "
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

22 jan 2020

"Rekommenderas starkt om ni söker en riktig stjärnmäklare! Otroligt social och väldigt påläst och ärlig! Var alltid tillgänglig och gjorde sin yttersta för att hålla både mig och köparen nöjd! Kunde inte varit mer nöjd, tack så mycket för allt Bardia! "
säljare på Åbäcksgatan 4A

08 jan 2020

"Bardia gav ett mycket kompetent intryck och var ytterst skicklig i sina analyser av läget på marknaden. Det bästa är att han lägger pris och förväntningar på en realistisk nivå. I vårt fall så tog affären en lite oväntad – men både trevlig och lönsam – vändning. Även detta hanterade Bardia på ett korrekt och professionellt sätt. Vi kan därför rekommendera honom å det varmaste."
säljare på Fyrmästaregången 8

04 dec 2019

"Mångordig men kunnig och väl uppdaterad om "nuläget".
"
säljare på Distansgatan 57

28 nov 2019

"Mäklaren var otrolig engagerad. Han samlade på sig mycket fakta som han kunde dela med sig till spekulanter, Han var alltid tillgänglig och lättsam att ha med att göra.
Har träffat en del mäklare och hans sätt att jobba och bemöta var otrolig skillnad från dem övriga.Jag kommer att rekommendera honom starkt. Vi är väldigt nöjda med hans insats och engagemang gällande objektet.Stort tack Bardja"
säljare på Blombacken 3

18 nov 2019

"Han är engagerad, skicklig mäklare och det är lätt att samarbeta med honom."
säljare på Fagerdalsvägen 13

22 okt 2019

"Bardia gjorde ett mycket gott arbete, speciellt med tanke på de svåra förutsättningar som en för tillfället trög marknad bjöd på."
säljare på Doktor Forselius gata 22

14 okt 2019

" engagerad och lyhörd, vill att både köpare och säljaren skall känna sig nöjda. "
säljare på Skogsmilsgatan 7

23 sep 2019

"En bra mäklare som vi gärna anlitar igen"
säljare på Mandolingatan 3

01 sep 2019

"Bardia har huvudet på skaft, är påläst och engagerad. Han är duktig på att kommunicera och är pedagogisk. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan. "
säljare på Vänortsgatan 21

23 aug 2019

"Har aldrig mött på en mer engagerad, informativ och kompetent mäklare! Fler av Bardia behövs! "
säljare på Fagottgatan 2

14 aug 2019

"Engagerad, på tårna och försöker ligga steget före. "
säljare på Forsvägen 23

20 jul 2019

"Kunnig, engagerad, glad och supertrevlig. Ett tryggt stöd i den lite snåriga process som det innebär att sälja ett hem. Kan varmt rekommendera Bardia som mäklare."
säljare på Knarrhögsgatan 8B

16 jul 2019

"Bardia är väldigt lyhörd och engagerad i affären - från början till slut. Han var väldigt tydlig genom hela processen och jobbade dag och natt för att få ett bra pris. Kan varmt rekommendera Bardia!"
säljare på Bergskroken 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Radhus
3
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
85 010 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
53 av 54 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 54 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 54 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
54 av 54 säljare

Bardia på kartan.

60 tidigare annonser
1 bostäder till salu
54 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 295 000 kr
2 rum, 51 m²
45 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 380 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 700 000 kr
Lägenhet Masthugget
+ 250 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det fungerade väldigt bra med Bardia. Priset vi fick för vår lägenhet var mycket över förväntan! "
3 775 000 kr
Lägenhet Järnbrott
+ 780 000 kr
5 rum, 115 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kunnig, kompetent mäklare som ser ut att älska sitt jobb och ger 100%.
Jag är mycket, mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom för andra.
Mitt livs bästa bostadsaffär. Kände mig trygg från början till slut med honom. "
3 050 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
+ 255 000 kr
2 rum, 53,9 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sjukt snabb och smidig affär! Såldes till högre pris än förväntat. Rekommenderas!"
2 525 000 kr
Lägenhet Krokslätt
+ 75 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bardia var den bästa mäklaren jag har haft hittills. Snabbt och effektivt försäljning. "
1 960 000 kr
Lägenhet Biskopsgården
+ 210 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"stort tack för din hjälp helt underbart Mäklare hög energi och driven till 100 jobbade dag och natt ,,jag anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet.
tack "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.