Bardia Oveissi

Profilbild för Bardia Oveissi
Säljarfavorit
Bardia Oveissi
4.9 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
29 st
89 670 000 kr

Bakgrund

Bardia Oveissi jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Bardia har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Bardia har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 100 695 000 kr.

Presentation

- Årets Rookie 2019

Som kund har jag själv upplevt både smärtfylld och smärtfri process! Med facit i hand och en bakgrund med mångårig erfarenhet inom relationsskapande verksamhet är min passion som fastighetsmäklare att din bostadsaffär aldrig ska behöva bli smärtfylld varken psykiskt eller ekonomiskt. En professionell konsultation som benar ut dina frågetecken. Hög återkopplingsförmåga så du känner dig trygg i passagerarsätet samt en inflytelserik person som bidrar till en hälsosam affär för dig och din motpart utifrån ditt ekonomiska intresse.

Säljare om Bardia.

20 jun 2021

"Mycket nöjd, välutbildad, trevlig och ärlig!"
säljare på Bildradiogatan 6

10 jun 2021

"Engagerad, kompetent och service-minded hela vägen, vilket skapade en trygghet hos oss som säljare. Vi uppskattade att han gav ärliga råd och svar. "
säljare på Folkungagatan 13B

08 jun 2021

"Mycket nöjd med val av mäklare! Duktig, hjälpsam och professionell. Ordnade högre slutpris än väntat och mer kan man inte begära av sin mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Transistorgatan 15

27 maj 2021

"Engagerad och driven mäklare. Påläst och alltid tillgänglig. Kände mig trygg och väl omhändertagen. "
säljare på Antenngatan 41A

24 maj 2021

"Bardia är Göteborgs bästa mäklare, engagerad, driven och professionell. Lyckades sälja vår lägenhet snabbt till ett slutpris över vår förväntningar, tack vare Bardia!
Ska du sälja din bostad så tveka inte att kontakta honom ;)
Varma rekommendationer!"
säljare på Antenngatan 6A

17 maj 2021

"Redan vid första mötet fick vi en bra magkänsla och en trygghet i att Bardia skulle göra sitt yttersta för en bra försäljning. Han visade engagemang, driv och hög kunskap inom sin bransch. Han levererade även mervärde i form av bollplank vid köp av vår nya bostad. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Nymilsgatan 21

12 maj 2021

"Sökte länge efter en mäklare som jag kände kunde göra det lilla extra för att slutpriset skall bli så bra som möjligt och Bardia blev det.
Kan inte vara annat än otroligt nöjd. Skulle rekommendera Bardia alla dagar i veckan. Det kändes som om han gjorde det omöjliga väldigt enkelt.
Bästa valet jag gjort och Bardia är mäklaren jag fortsätter vänta mig till samt rekommendera framöver.
En topp mäklare, bättre kunde jag inte önska mig.
Söker du mäklare så TA BARDIA!!"
säljare på Valthornsgatan 6

11 maj 2021

"Bardia är en väldigt driven mäklare. Han var öppen och ärlig från start och transparent under hela processen. Han är väldigt flexibel och samarbetsvillig och jag kände att han prioriterade mina krav och att han värdesätter kundnöjdhet. Kommer vända mig till honom i framtiden när det är dags för försäljning igen. "
säljare på Bratteråsgatan 64

29 apr 2021

"Anlitade Bardia via rekommendation. Jag kommer absolut rekommendera honom i min tur. Upplevde honom enbart positiv på alla plan."
säljare på Antenngatan 29C

18 apr 2021

"Vi hade redan etablerat en mäklarkontakt som skulle förmedla vår bostad efter många möten med flera olika mäklare. När vi som köpare ringde på en bostad som Bardia förmedlade så sa jag direkt ”han ska sälja vår lägenhet”. Jag kände mig så trygg och säker som spekulant och det var precis så jag ville att köparen till vår bostad också skulle känna - en trygghet och att man gör en bra affär.
Vi var ivriga att skriva på direkt i mötet med Bardia och det var för att han pratade om realistiska förväntningar, farhågor, eventuella frågor från spekulanter och självklart alla möjligheter och fördelar vår bostad har.
Under hela processen kände vi som säljare oss trygga med att ha Bardia som var påläst, engagerad, snabb i återkoppling och noggrann.
Han höll oss informerade under hela processen och var mycket noga med att vi skulle fatta beslut själva och på egen hand, vilket kändes tryggt och bra, samtidigt som han var ett viktigt bollplank i våra frågor och funderingar.
När han dessutom ordnar förhandsvisningar på ”obekväma arbetstider” och mellan privata möten så förstår man att han inte bara är en mäklare som gör det lilla extra, utan det STORA extra.
Är ni ute efter en mäklare som inte bara snackar utan omsätter det i handling och över all förväntan? Här är killen ni ska kontakta! "
säljare på Kobbeslätten 10

14 apr 2021

"Engagerad och gjorde ett bra resultat"
säljare på Skäpplandsgatan 15

08 apr 2021

"Fantastiskt nöjd, satt i en knepig sits och Bardia såg till att det löste sig. Har haft otur med mäklare förr, men här fann jag en riktig stjärna! "
säljare på Fagottgatan 2

25 mar 2021

"Bardia var väldigt engagerad i sitt arbete.
Han jobbade effektivt och på ett sätt som fick oss att känna oss trygga under hela processen.
Han var lätt att få tag på och vi fick kontinuerligt återkoppling under resans gång.
Kan varmt rekommendera Bardia. "
säljare på Götaverksgatan 20

18 mar 2021

"Bardia är oerhört noggrann, påläst och mån om att säkerställa att affären ur alla aspekter genomförs på ett för alla parter professionellt och bra sätt.
Hatten av!"
säljare på Cinnobergatan 20

17 mar 2021

"Bardia är mycket trevlig och kommunikationen var väldigt smidig och tydlig genom försäljningsprocessen. Erik Olsson mäklare har högre avgifter men servicekvaliteten är också högre."
säljare på Soldathemsgatan 22

10 mar 2021

"Supernöjd!
Redan från första kontakten kände man sig i trygga händer. Håller det han lovar och mer än så.
Det gick betydligt fortare än förväntan trots hårda konkurransen, och till ett bra pris. Jag fick dessutom kontinuerlig återkoppling på hur det gick under hela säljprocessen.
Han var alltid engagerad och gick alltid att få tag på oavsett tid på dagen.
Det finns bara positivt att berätta om Bardia, som jag varmt rekomenderar som mäklare!"
säljare på Borstbindaregatan 5

26 feb 2021

"Har bara gott att säga! En mycket kunnig mäklare som engagerar sig mycket! Lätt att få tag på om jag hade frågor eller funderingar. Super nöjd."
säljare på Bildradiogatan 2

26 feb 2021

"Bardia räddade situationen när skambudet kom och vände till rekordpris i föreningen, på ett rekordtrevligt sätt. "
säljare på Vänortsgatan 19

26 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Bardia som mäklare!
Driven, förklarar bra, påläst och framförallt så har han en positiv inställning som på ger både säljaren och köparen trygghet. "
säljare på Borstbindaregatan 7

17 feb 2021

"Bardia är den kompletta mäklaren! Han har under hela processen varit lyhörd, tillgänglig och hjälpsam! Allt gick så smidigt och snabbt! Han är helt enkelt bäst på det han gör!! Tack :) "
säljare på Marklandsgatan 65

13 feb 2021

"Ansvarsfull och med stort omtanke för båda säljaren och köparen, "
säljare på Topasgatan 83

15 jan 2021

"Bardia Har gjort allt och lite till för att göra oss och även köparen nöjda. Att sälja vår lgh gjorde du på ett utomordentligt sätt vi är jätte nöjda med allt från kontakten mellan oss men också ditt arrangemang, kommer anlita för nästa försäljning "
säljare på Mandolingatan 9

12 jan 2021

"Kan varmt rekomendera Bardia som märklare. Han är väldigt sympatisk, lyhörd och engagerad. Förutom att han gjorde ett suveränt jobb med att sälja vår lägenhet så hjälpte han oss också med frågor och rådgivning kring köpet av vår nya bostad. Vi kommer utan tvekan att använda oss av Bardia igen nästa gång vi säljer."
säljare på Antenngatan 4D

11 jan 2021

"Inget kunde ha gjorts bättre. Allt har gått väldigt smidigt och enkelt från start till mål. Supernöjd!"
säljare på Fagottgatan 8

06 jan 2021

"Jag blev rekommenderad att anlita Bardia och jag ångrar mig inte det minsta. Finns ingen mer engagerad, driven, lättillgänglig och ärlig mäklare. Det var stunder som försäljningen kändes hopplöst och utdraget men till slut fann Bardia en spekulant som ledde till att försäljningspriset blev över förväntan. Finns inga tvivel om vilken mäklare som jag kommer anlita vid nästa bostadsförsäljning. Tack Bardia för denna gång!"
säljare på Munspelsgatan 22

23 nov 2020

"stort tack för det underbara jobb Bardia ..
kontakt bar dag och natt svara alltid .tydligt och korrekt från första till sista samtal
hög energi driven och bryr sig ,,stort rekommenderat med 5 stjärnor
tack att du finns .."
säljare på Mandolingatan 7

20 nov 2020

"Bardia är extremt ambitiös och noggrann som mäklare. Känns verkligen som att han strävar efter att skapa en bra affär för alla parter!
Alla andra mäklare värderade vår lägenhet lågt, han lyckades inte bara nå våra förväntningar utan även slå dem! Lägenheten såldes med rekordpris... i coronatider!!!
Rekommenderas varmt!"
säljare på Astris gata 74

19 nov 2020

"Helt nöjd! "
säljare på Handelsmyntet 14

18 nov 2020

"Bardia fick mig att känna mig trygg genom hela säljprocessen. Detta var första gången jag sålde en bostad och Bardia var tydlig och gav bra information om hur bostadsmarknaden fungerar redan från början. Jag fick en tydlig presentation om hur säljprocessen går till vilket gav ett stort förtroende.
Försäljningsläget försvårades då det kom ut två likvärdiga lägenheter på samma adress. Detta skötte dock Bardia galant då han lyckades hitta intressenter som ledde till förhandsvisning, förhandsbud och försäljning.
Försäljningspriset blev över förväntan och säljprocessen gick betydligt snabbare än jag trott.
Jag skulle definitivt rekommendera Bardia om du vill ha en snabb och trygg säljprocess!
"
säljare på Bildradiogatan 6

27 okt 2020

"Bardia är en engagerad mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Mandolingatan 11

19 okt 2020

"En mer engagerad och driven mäklare tror jag inte finns. Bardia är trygg, kunnig och en skicklig förhandlare. Hela processen var över på ett ögonblick och priset slutade en bit över förväntan. Bardia var alltid lätt att få tag på och inga frågor var någonsin dumma. I mångas ögon kan mäklararvodet anses vara högt, men det är helt klart varenda krona sett till alla aspekter. Nästa gång jag säljer är Bardia mitt förstaval! "
säljare på Rundbäcksgatan 1

07 okt 2020

"Bardia Oveissi är en unik mäklare som man kan lita på! En mer driven person går inte att hitta han är på standby 24/7! Han har lyckat sälja vår bostad båda snabbt och till ett pris LÅNGT över förväntan! Vi kan starkt rekommendera Bardia."
säljare på Askvägen 40

25 sep 2020

"Det fungerade väldigt bra med Bardia. Priset vi fick för vår lägenhet var mycket över förväntan! "
säljare på Fyrmästaregången 16

21 sep 2020

"Mycket kunnig, kompetent mäklare som ser ut att älska sitt jobb och ger 100%.
Jag är mycket, mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom för andra.
Mitt livs bästa bostadsaffär. Kände mig trygg från början till slut med honom. "
säljare på Antenngatan 55D

14 sep 2020

"Sjukt snabb och smidig affär! Såldes till högre pris än förväntat. Rekommenderas!"
säljare på Kvarnbygatan 31

26 aug 2020

"stort tack för din hjälp helt underbart Mäklare hög energi och driven till 100 jobbade dag och natt ,,jag anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet.
tack "
säljare på Byvädersgatan 12

26 aug 2020

"Bardia var den bästa mäklaren jag har haft hittills. Snabbt och effektivt försäljning. "
säljare på Krokslättsgatan 3B

20 aug 2020

"Fantastiskt gediget arbete och helhjärtad insats. Allt sköttes professionellt och slutbudet hamnade långt över förväntan. Mina största rekommendationer!"
säljare på Transistorgatan 13

10 jul 2020

"Är mycket duktig och jobbar mycket bra, det märks att mäklaren är engagerad att göra ett mycket bra jobb för att man ska vara så nöjd som möjligt med försäljningen, dessutom är han mycket trevlig också.
"
säljare på Portstråket 20

29 jun 2020

"Jag kände trygghet med min mäklare och det är viktigt. Bra kommunikation och jag har känt en frihet att kontakta med frågor när jag vill och har fått snabbt svar."
säljare på Mandolingatan 3

29 jun 2020

"Samarbeidet med Bardia har vært enkelt og problemfritt. Han presenterte leiligheten veldig fint, og hadde en god dialog med oss gjennom hele prosessen. Til tross for et tregt marked og få interessenter fikk kan solgt leiligheten til en meget god pris og på kort tid. Samarbeidet med meg fungerte også meget godt, til tross att jeg befant meg lang unna i Nord-Norge. Jeg vil varmt rekommandere Bardia til alle som skal selge sitt hus eller sin leilighet."
säljare på Transistorgatan 11

25 jun 2020

"Duktig och driven!"
säljare på Bildradiogatan 2

22 jun 2020

"Baridia är en lyhörd och engagerad mäklare.
Han skötte vår försäljning på ett föredömligt vis och vi är mycket nöjda och ger honom de allra varmaste rekommendationerna.
"
säljare på Norra Skeppspromenaden 5

21 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med att ha anlitat Bardia Oviesi söm mäklare. Har blivit väldigt bra bemött och kännt fullt förtroende för honom från början till slut och det visade sig vara rätt i slutresultatet med en snabbt avslutat försäljning och ett bra slutpris."
säljare på Antenngatan 11B

15 jun 2020

"En energisk och duktig mäklare på alla sätt!
Nu har funnit en stjärna på Olssons!
"
säljare på Antenngatan 34

28 maj 2020

"Vi sålde vår bostad med Bardia och har bara positiva saker att dela med oss över Bardias insats.
Vår upplevelse av Bardia som mäklare är att han är en mycket engagerad, lyhörd och kunnig mäklare.
Som ickekunnig inom fastighetsmarknaden är det viktigt med en bra mäklare och här fick Bardia oss att känna oss lugna och trygga i passagerarsätet.
Han gav oss en realistisk bild av bostadsförsäljningen och höll oss uppdaterade kontinuerligt.
Som person har Bardia en förmåga att bryta isen och sprida trygghet och en avslappnad känsla fastän man troligen gör den största och viktigaste affären i sitt liv.
Vi rekommenderar definitivt Bardia om ni vill sälja eller köpa bostad! "
säljare på Tölövägen 22

14 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med hanteringen av vår försäljning. Mycket lyhörd och kunnig mäklare. Återkopplade regelbundet och höll oss uppdaterade. "
säljare på Kullerstensvägen 30A

01 maj 2020

"Bardia är en otrolig duktig mäklare! Han har ett driv som jag inte har sett hos andra mäklare. Vi är jätte nöjda med hans engagemang och lätttillgänglighet under hela processen. Vi har känt en otrolig trygghet med Bardia i förarsätet och vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Bergmansgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
100 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 90 säljare
Bardia satte rätt förväntningar på slutpriset
84 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 90 säljare
Bardia var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 90 säljare

Bardia på kartan.

98 tidigare annonser
1 bostäder till salu
90 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 995 000 kr
5 rum, 73 m²
41 027 kr/m²
Villa, Tjörn

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 480 000 kr
Lägenhet Järnbrott
+ 85 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd, välutbildad, trevlig och ärlig!"
3 300 000 kr
Lägenhet Järnbrott
+ 605 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 450 000 kr
Lägenhet Åby
+ 555 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Frölunda
1,5 rum, 45 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
4 350 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 355 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, kompetent och service-minded hela vägen, vilket skapade en trygghet hos oss som säljare. Vi uppskattade att han gav ärliga råd och svar. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.