Baran Kayhan

Profilbild för Baran Kayhan
Säljarfavorit
Baran Kayhan
4.8 / 5
(52 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
11 st
37 765 000 kr

Bakgrund

Baran Kayhan jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-05-28. Baran har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Baran har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 57 545 000 kr.

Presentation

- Högst betyg i Haninge Q2 2022
- Mest trovärdig i Haninge Q4 2022
- Mest trovärdig i Haninge Q2 2023
- Topp 100 mest rekommenderade mäklare i Sverige Q1 2023

Med bakgrund av arbete inom försäljning och människor vill jag påstå att yrket som fastighetsmäklare passar mig perfekt.

Arbetet med människor gav mig en god inblick om att långsiktiga relationer är av högsta prioritet och av den anledningen är målet med affären att utföra ett arbete som överträffar era förväntningar.

Personligen anser jag att långsiktighet varar längst just därför är det av vikt för mig att leverera ett väl utfört arbete, ett exceptionellt resultat och en trygg affär just för att du som kund skall återkomma till mig som fastighetsmäklare.

Med mig som mäklare kommer ni att förmedla er bostad med en mäklare som vill skapa en trygg affär men samtidigt är driven och målmedvetet för att nå högsta resultat.

Valet av Svensk Fastighetsförmedling är med anledningen av att dem har de främsta verktygen till att utföra den bästa bostadsaffären.

Karlstad Universitet - Fastighetskonomi 180 hp
(Kandidat examen i Företagsekonomi)

Säljare om Baran.

16 aug 2023

"Baran är väldigt professionell,kunnig och trevlig. Barans kommunikationsförmåga var utmärkt och jag kände mig alltid uppdaterad och informerad om varje steg i försäljningsprocessen. Baran visade sig vara en förtroendeingivande och pålitlig mäklare och jag skulle starkt rekommendera honom till all..."
"Baran är väldigt professionell,kunnig och trevlig. Barans kommunikationsförmåga var utmärkt och jag kände mig alltid uppdaterad och informerad om varje steg i försäljningsprocessen. Baran visade sig vara en förtroendeingivande och pålitlig mäklare och jag skulle starkt rekommendera honom till alla som söker en kunnig, engagerad, trevlig och professionell mäklare. "
Läs mer
säljare på Vega Allé 49

08 aug 2023

"En mäklare som alla borde använda vid köp eller försäljning. Lyhörd, kunnig och väldigt driven i min försäljning.
Bara stora + betyg att ge min mäklare, rekommenderas varmt!!"
säljare på Hammarängsvägen 15

24 jun 2023

"han är grymt man,trevligt och smart"
säljare på Folkparken 6

06 jun 2023

"Vi är nöjda med Baran som sålde vår lägenhet. Stort tack till en proffsig, lyhörd och engagerad mäklare. Tack Baran!"
säljare på Huggarvägen 27

05 apr 2023

"Lyhörd, trevlig och väldigt aktiv mäklare med ett bra team av servicefunktioner. Undvik dyra annonser på Hemnet och låt mäklaren jobba utifrån sina kundregister istället. "
säljare på Söderby Parkväg 121

31 mar 2023

"Under en period som för många kan vara väldigt stressig och känsloladdad har Baran varit en trygg och stabil pelare att luta sig mot. Han har inte bara utfört sitt uppdrag som mäklare fläckfritt, utan även gjort allt för att vi som kunder ska få en så stressfri och behaglig sälj-process som möjli..."
"Under en period som för många kan vara väldigt stressig och känsloladdad har Baran varit en trygg och stabil pelare att luta sig mot. Han har inte bara utfört sitt uppdrag som mäklare fläckfritt, utan även gjort allt för att vi som kunder ska få en så stressfri och behaglig sälj-process som möjligt.
Jag rekommenderar Baran till alla som vill ha en engagerad, ödmjuk, trevlig och omtänksam mäklare!"
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 46

10 mar 2023

"Baran är mån om att göra ett gott arbete vilket enligt mig är det viktigaste vid val av mäklare. Han är kompetent, inkännande och driven. Supernöjd med hela processen som gick över förväntan både fort och bra!"
säljare på Vendelsömalmsvägen 215

08 mar 2023

"Vi upplevde genomgående processen som väldigt smidig. Detta då Baran var kommunikativ, målmedveten och genom gediget arbete möjliggjorde en bra försäljning.
Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita Baran."
säljare på Timvinkelvägen 38

28 feb 2023

"Hej jag anlitade Baran via Nordea bank . Första gången jag träffade honom fick jag förtroende för honom.han verkade professionell. Han är mycket lyhörd och mycket engagerad i mina önskemål. Pga de rådande tider kämpade han med att hitta spekulanter. Flera visningar utan resultat så lyckades han s..."
"Hej jag anlitade Baran via Nordea bank . Första gången jag träffade honom fick jag förtroende för honom.han verkade professionell. Han är mycket lyhörd och mycket engagerad i mina önskemål. Pga de rådande tider kämpade han med att hitta spekulanter. Flera visningar utan resultat så lyckades han sälja min villa. Jag är mycket tacksam för det han gjort för mig. Utan honom hade det blivit en personlig konkurs.."
Läs mer
säljare på Sommarbo 220

21 feb 2023

"Vi är väldigt nöjda över lag med allt som innebar vår försäljning. "
säljare på Kvadrantvägen 29

13 feb 2023

"Baran Kayhan kan vi verkligen rekommendera när ni ska köpa eller sälja Er bostad. Vi är mycket nöjda, alltid glad och trevlig, proffsig och kunnig vet vad han gör, seriös. Baran kämpade extra för oss/ Kristina och Kjell J."
säljare på Lejonets gata 373

15 dec 2022

"Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Allt gick supersmidigt, vi fick ett bra bud som låg inom förväntningarna och då Bahran redan hade en köpare klar gick allt också väldigt snabbt. God kommunikation och lättsam att ha att göra med. Rekommenderas "
säljare på Timvinkelvägen 38

15 dec 2022

"Trevlig och engagerad mäklare"
säljare på Huggarvägen 22

15 sep 2022

"Baran är väldigt duktig och proffesionel.
Vi blev nöjda med hela processen och resultatet. Jag kommer definitivt rekommendera honom till alla som vill ha en mäklare."
säljare på Fältstensvägen 22

06 aug 2022

"Agerade som en bra fastighetsmäklare ska.
"
säljare på Kullerstensvägen 17

15 jul 2022

"Jag sålde till underpris pga att jag hade så bråttom att sälja. Därav att jag inte sålde för det priset som mäklaren värderade lägenheten för. "
säljare på Vendelsö Skolväg 9

06 jul 2022

"Helt fantastisk!!"
säljare på Sommarbo 261

14 jun 2022

"a very friendly guy and easy to talk with. I will definitely recommend him to another person. I love his smile which make it easy to talk too"
säljare på Fältstensvägen 60

14 jun 2022

"Mycket engagerad, lyhörd och trevlig. Ingav stort förtroende. Snabbt återkopplande vid frågor och löste problem som uppstod vid affären på ett mycket proffesionellt sätt. Jag ger högsta betyg, och kan varmt rekommenderas till andra klienter."
säljare på Solhemsvägen 9

09 apr 2022

"En trevlig person med en mycket positiv energi."
säljare på Klarabergsvägen 11B

27 mar 2022

"Baran är en fantastisk och engagerad mäklare och person. Vi är oerhört nöjda med hans insats i vår radhus-försäljning. Prickfri kommunikation, problemlösning och planering. Rekommenderar varmt att låta Baran representera din försäljning!"
säljare på Nedersta Allé 29

12 mar 2022

"Bästa mäklaren, stark rekommendation. Man märker att Baran drivs och älskar sitt yrke! Tillgänglig så länge han var vaken"
säljare på Stenbockens gata 119

09 mar 2022

"Baran Kayhan gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja vårt fastighet. Hela processen har varit mycket enkel. Allt från råd hur vi skulle dekorera huset inför fotografering, bara haft visning för seriösa kunder, jobbat upp priset till en nivå vi ville ha.
Vi är mycket nöjda med insatsen och ski..."
"Baran Kayhan gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja vårt fastighet. Hela processen har varit mycket enkel. Allt från råd hur vi skulle dekorera huset inför fotografering, bara haft visning för seriösa kunder, jobbat upp priset till en nivå vi ville ha.
Vi är mycket nöjda med insatsen och skickar ett tack till Baran för att ha hjälpt oss med att sälja vårt hus."
Läs mer
säljare på Krogtäppan 173

24 jan 2022

"Baran var extremt professionell, vänlig och hjälpsam i processen att sälja vårt hem. Ofta kontaktbar efter kontorstid, svara på frågor och jaga upp hus för oss framåt. Allt detta leder till en problemfri, bekymmersfri och snabb transaktion."
säljare på Nedersta Allé 27

20 jan 2022

"Baran är ett proffs och vi är mycket nöjda med honom! Mycket uppmärksam på sina kunder. "
säljare på Utgårdsvägen 13

20 jan 2022

"Baran var engagerad sen dag ett med objektet gällande allt så som fotografering, annonsen, visningarna samt även en tydlig kommunikation konstant. Allt flöt på och det var lätt att ha göra med Baran, otroligt trevlig och bra mäklare.
Men det jag uppskattade mest var att Baran var tillgänglig kons..."
"Baran var engagerad sen dag ett med objektet gällande allt så som fotografering, annonsen, visningarna samt även en tydlig kommunikation konstant. Allt flöt på och det var lätt att ha göra med Baran, otroligt trevlig och bra mäklare.
Men det jag uppskattade mest var att Baran var tillgänglig konstant även om det var utanför kontorstider. "
Läs mer
säljare på Gaffelseglet 35

30 nov 2021

"Engagerad och mycket hjälpsamt Mäklare! Rekommenderas!"
säljare på Höglundavägen 15

25 nov 2021

"Baran är duktig, påläst och har mycket bra bemötande. Kan verkligen rekommendera honom och jag kommer definitivt att anlita honom igen"
säljare på Lejonets gata 384

09 okt 2021

"Trevlig kille med högt fokus på att få bästa möjliga pris för prospektet. Kundfokuserad och lättillgänglig. "
säljare på Sommarbo 279

07 okt 2021

"Jag hade inte kunnat få en bättre mäklare, han satte mig i fokus så jag vågade ge honom den tillit han behövde för att leverera en så bra affär som möjligt"
säljare på Oxens gata 260

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
4
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
57 545 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
48 av 50 säljare
Baran satte rätt förväntningar på slutpriset
43 av 50 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 44 säljare
Baran var tydlig och höll mig uppdaterad
51 av 52 säljare

Baran på kartan.

84 tidigare bostäder
60 bostäder till salu
51 rekommendationer

60 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 56 m²
Lägenhet, Haninge
4 rum, 101 m²
Lägenhet, Haninge
7 008 kr/mån
2 rum, 69 m²
Lägenhet, Haninge
5 239 kr/mån
5 rum, 117 m²
Villa, Haninge
5 rum, 115 m²
Lägenhet, Haninge
6 965 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 900 000 kr
Villa Vendelsö
-595 000 kr
6 rum, 113 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
5 600 000 kr
Villa Vega
6 rum,
3 600 000 kr
Lägenhet Vega
-250 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Baran är väldigt professionell,kunnig och trevlig. Barans kommunikationsförmåga var utmärkt och jag kände mig alltid uppdaterad och informerad om varje steg i försäljningsprocessen. Baran visade sig vara en förtroendeingivande och pålitlig mäklare och jag skulle starkt rekommendera honom till alla som söker en kunnig, engagerad, trevlig och professionell mäklare. "
4 250 000 kr
Villa Tungelsta
6 rum, 90 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare som alla borde använda vid köp eller försäljning. Lyhörd, kunnig och väldigt driven i min försäljning.
Bara stora + betyg att ge min mäklare, rekommenderas varmt!!"
Vilande / ej såld
Radhus Jordbro
5 rum, 152 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.