Ayhan Yagci

Profilbild för Ayhan Yagci
Säljarfavorit
Ayhan Yagci
5.0 / 5
(305 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
70 st
79 780 000 kr

Bakgrund

Ayhan Yagci jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-06-07. Ayhan har fått in 70 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Ayhan har enligt vår statistik haft 82 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 115 842 500 kr.

Presentation

Min största passion är försäljning, och service. Jag kommer att hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Jag är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med mig som din mäklare kan du känna dig trygg.

Artikeln om mig/min resa från Sundsvalls tidning på vår hemsida:
https://norrlandsmaklarna.se/2019/08/ayhan-yagci-gor-raketkarriar/

Artikel om mig/min resa från Mäklarvärldens hemsida:
https://maklarvarlden.se/2019/11/salde-20-bostader-forsta-manaden-efter-examen/

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ayhan.

14 apr 2021

"Alltid tillgänglig social & driven mäklare
Kan varmt rekommendera Ayan
"
säljare på Tygelvägen 6D

13 apr 2021

"Ayhan är en hårt jobbande mäklare och att jag valde honom ångrar jag inte då mina förväntningar uppfylldes,dessutom snabbt och smidigt / Daniel"
säljare på Högbovägen 17

10 apr 2021

"Driven och lyhörd, effektiv "
säljare på Kungsvägen 111

30 mar 2021

"Ayhan hade allt som jag kan önska hos en mäklare.
Han var effektiv, sålde min bostad efter mina förväntningar och mer därtill, väldigt god tillgänglighet, lättsam och trevlig. "
säljare på Storgatan 57A

29 mar 2021

"Jag fick ett otroligt proffsigt bemötande och mäklaren höll mig uppdaterad minst 1 gång per dag. Tydlig, pedagogisk och proffsigt kontraktsskrivande också. Bästa mäklaren jag haft. "
säljare på Tomtegränd 8B

19 mar 2021

"Mycket kompetent och proffsig alla avseenden
Vi är nöjda över förväntan och rekommenderar Ayhan varmt "
säljare på Moreliusgatan 4

16 mar 2021

"Sålde lägenheten före visning, allt gick smidigt och jag är jättenöjd! Tack Ayhan, bra jobbat!"
säljare på Stenvägen 17

06 mar 2021

"En Solid mäklarinsats från början till slut! "
säljare på Ekvägen 17

05 mar 2021

"Jag var superstressad och super velig, Kändes alltid super tryggt att bolla med Ayhan. Litade 100% på hans svar. trotts hans unga ålder. Önskar (nästan) vi hade fler hus att sälja. "
säljare på Västlandsvägen 18

08 feb 2021

"Kompetent, social, kunnig!"
säljare på Riddargatan 17A

02 feb 2021

"Toppen! Super nöjd :) "
säljare på Bäckebovägen 18A

23 jan 2021

"Snabb att svara på alla frågor, trevlig, kunnig mäklare. "
säljare på Johannedalsvägen 38

21 jan 2021

"Ayhan är väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att tycka om. Otroligt snabb återkoppling och gjorde rakt igenom ett toppenjobb med försäljningen av vår bostad.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Baldersvägen 19E

17 dec 2020

"Under mina 30 år som developer i både Sverige och London, så har jag aldrig jobbat med en så driven mäklare."
säljare på Kolsta 172

16 dec 2020

"Ayhan var alltid tillgänglig, dygnet runt. Han valde att köra helgvisning för att maximera antalet intressenter till visning. Det gjorde att vi fick maximalt för min bostad! "
säljare på Grönborgsgatan 8A

03 dec 2020

"Vi har nu sålt två lägenheter med hjälp av Ayhan, hans personlighet gör honom utan tvivel den bästa mäklaren som nu finns att tillgå, orten bör vara stolt som har en sån hängiven och fantastisk mäklare. Vi valde honom igen för att vi visste hur processen skulle bli, det kändes tryggt och vi har haft tillförlit för honom genom hela processen. Hans engagemang och professionalitet medför att vi har varit lugn på hela resan, från första kontakt till försäljningen. För vår familj har han varit inte bara en mäklare utan en del av våra liv, en historia som skrivs och en annan som börjas. Vi är verkligen tacksamma för det han gjort för oss! Superlativen är många och vi kan varmt rekommendera Ayhan för både säljare samt köpare, båda får det de vill ha! Lycka till med era försäljningar eller förvärvningar, gör det bara inte utan Ayhan..."
säljare på Tjädervägen 2A

30 nov 2020

"Vi jämförde flera olika mäklare. Valet föll på Ayhan och vi har inte ångrat oss en sekund. Han är mycket lättsam, trevlig och mycket professionell att ha att göra med vilket gjorde hela försäljningsprocessen snabb och enkel. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Häggvägen 3

20 nov 2020

"En trevlig, driven och pålitlig mäklare som gör sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Jupitervägen 10

10 nov 2020

"Valet av mäklare blev inte svårt, Ayhan ger ett proffsigt, målinriktad och genuint intryck. Under försäljningens gång guidade Ayhan oss och kunde ta snabba beslut vilket resulterade i en försäljning som vi blev mycket nöjda med. "
säljare på Storgatan 45B

22 okt 2020

"En mäklare som kan sin grej! Från första sekund så har vi känt oss trygga i säljandet av vår lägenhet. Ayhan är lyhörd, engagerad och genuin.
Vår lägenhet blev såld innan visning till det priset den var värderad till och som vi kände oss nöjda med. Smidigt, snabbt och enkelt.
Vi kan rekommendera Ayhan hundra gånger om! "
säljare på Rederigatan 36

20 okt 2020

"Från de att Ayhan kom in genom dörren hade han en vision om hur mycket han skulle sälja lägenheten för, det blev slutpriset också som han trodde. Han kom förbered och påläst innan han öppnade dörren. Med sin otroliga hängivenhet och lugn lyckades han att sälja våran lägenhet mer än vad vi förväntat oss. Som säljare så dras du med frågeställningar i huvudet genom hela processen, Ayhan lyckades att vara otroligt säker och lugn när något dök upp och löste allting otroligt bra. Från de att vi hade visning, budgivning till kontraktskrivning, gick det två dagar. En process som kallas "håll i hatten medans ja säljer", fantastiskt. Superlativen är många och ja kan rekommendera honom till alla er som känner att ni är i sälj tankar. Ayhan är en mäklare som älskar det han gör, allting görs med ett leende och ett mål att tillfredsställa allas behov i pågående uppdrag. Vår familj är tacksam för det jobb han har lagt ner på vårt objekt, ord kan inte beskriva hur lyckliga vi är efter våran försäljning. Naturligtvis är det en process genom tiden som har lett till slutmålet och det målet hade inte varit möjligt utan Ayhan!
Ayhan tack så mycket för din hjälp, vi är otroligt tacksam, fortsätt med arbetet du gör för dina kunder. Bättre mäklare kan ni inte hitta! "
säljare på Strömstadsvägen 12

16 okt 2020

"Proffsigt, snyggt och enkelt. Mycket angenäm upplevelse! "
säljare på Bronsvägen 5

03 okt 2020

"Från början till slut har försäljningsprocessen präglats av professionalism, effektivitet och engagemang. Jag har stort förtroende för Ayhan. Hans professionalitet och hans personlig utstrålning är en oslagbar kombination! Jag rekommenderar Ayhan varmt till alla som söker en kompetent, tillmötesgående och handlingskraftig mäklare. Han är fantastisk."
säljare på Storgatan 67D

30 sep 2020

"Glad, ärlig och positiv - kan sitt jobb."
säljare på Västlandsvägen 9

26 sep 2020

"Ayhan skötte försäljningen snabbt, bra, och utan anmärkning. Jag är helnöjd!"
säljare på Vårgatan 15

22 sep 2020

"Ayhan är väldigt trevlig som person och hans kunskaper som mäklare är klockrent.
Bättre mäklare måste vara svårt att hitta"
säljare på Volframvägen 4

15 sep 2020

"Ayhan överträffade verkligen våra förväntningar på en mäklare. Han gav ett mycket förtroendeingivande intryck och vi är mycket nöjda med valet av honom som mäklare för vår försäljning av hus.
Han har en mycket god tillgänglighet, en härlig personlighet och känns duktig på att läsa av kunders behov.
Vill ni göra en lyckad försäljning så kan vi varmt rekommendera Ayhan!
"
säljare på Backås 702

15 sep 2020

"Kan inte säga annat än WOW om Ayhan. Otroligt driven, förtroendegivande och genuin mäklare som hjälper till helhjärtat!
Rekommenderar honom och Norrlandsmäklarna till 100%"
säljare på Västergatan 33A

15 sep 2020

"Utan tvivel den bästa mäklaren jag använt mig av någonsin. Väldigt trevlig och framförallt väldigt professionell. Det märks tydligt att Ayhan är väldigt engagerad i sitt jobb och duktig som få. Jag har bara positiva saker att säga om honom. "
säljare på Fyrväpplingsvägen 1

09 sep 2020

"Toppen !"
säljare på Bågevägen 59C

20 aug 2020

"Jag kan rekommendera mäklaren till andra säljare! Väldigt nöjd."
säljare på Tigervägen 2

18 aug 2020

"Snabb respons och professionell. Vi rekommenderar Ayhan som mäklare när du ska sälja din lägenhet."
säljare på Båtsmansvägen 3

15 aug 2020

"Mäklaren skötte hela affären utmärkt. Vi hade lägenheten uthyrd till en hyresgäst och mäklaren skötte all kontakt med hyresgästen. Smidig och proffsig mäklare! Tusen tack för hjälpen!"
säljare på Sveavägen 20

03 aug 2020

"Ayhan ger ett fantastiskt drivet och engagerat intryck från första stund. Istället för att enbart fokusera på siffror och detaljmoment upplevde jag att hans fokus var på att bygga en relation mellan mäklare och säljare. Jag fick bl.a. tips och råd gällande förbättringsområden samt hjälp med styling av lägenheten. Dessutom ingöt denna approach ett förtroende emellan oss som jag uppskattade när det var dags för visning och bud.
Allt som allt är jag riktigt nöjd och kan verkligen rekommendera Ayhan till framtida säljare."
säljare på Dalgatan 2B

31 jul 2020

"Rekommenderar mäklaren "
säljare på Häggvägen 13

30 jul 2020

"Enkelt, smidigt och elegant. Märkte redan vid första kontakten att det här blir något bra. Från annonsering till kontrakt på bara några dagar, både nöjd säljare och köpare! Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Kungsvägen 5

21 jul 2020

"Ayhan skapar en god kontakt med sina kunder och är noga med ett gott bemötande. Han lyssnar hela tiden till åsikter och önskemål. Han har ett superbra driv och jag har bara gott att säga ifrån min erfarenhet både som köpare och säljare med hans stöd. "
säljare på Köpmangatan 25C

19 jul 2020

"Det är andra gången Ayhan säljer en bostad åt oss. Återigen gick det otroligt snabbt och smidigt. Vi anlitade först en annan mäklare som hade svårt att få lägenheten såld. När vi bytte till Ayhan såldes bostaden på en gång, till första spekulanten.
En mer engagerad och driven mäklare är svår att hitta! "
säljare på Paviljongvägen 21A

18 jul 2020

"Allting har gått väldigt smidigt och fort. Tack för hjälpen Ayhan!"
säljare på Bågevägen 43C

10 jul 2020

"Fungerade perfekt"
säljare på Högbergsgatan 16

09 jul 2020

"Ayhan var otroligt engagerad, snabb och visste vad han pratade om. Allting gick väldigt smidigt från början till slutet, jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Harmonigatan 7A

08 jul 2020

"Jag kan varmt rekomendera Ayhan! Lyhörd och otroligt proffsig, allt gick otroligt snabbt och väldigt smidigt och han höll mig uppdaterad hela tiden. Har bara gott att säga om honom och kommer garanterad anlita honom igen och tipsa mina vänner om att göra det samma. Absolut Toppklass från början till slut!!!!!"
säljare på Fregattgatan 2B

29 jun 2020

"Väldigt driven och noggrann mäklare, rekommenderas! "
säljare på Rödhakevägen 4

28 jun 2020

"Världsklass!"
säljare på Axvägen 3B

25 jun 2020

"Över all förväntan!! Försäljningen gick fort, budgivningen kom igång snabbt och gick upp i önskat pris. Ayhan har sålt både lägenhet och hus åt oss och vi är mer än nöjda. Han håller vad han lovar och är lyhörd för våra krav och önskemål. Han har en bra balans i dialogen mellan köpare och säljare, där samtligas intressen tas till vara. Han är saklig och direkt och för inga onödiga diskussioner. Han kan sin sak och är en utmärkt mäklare. Dessutom mycket trevlig och rolig att ha att göra med. Vi har tidigare sålt och köpt andra hus och lägenheter och han är den bästa fastighetsmäklare vi mött.
Vi kan varmt rekommendera Ayhan, han är en mäklare långt utöver det vanliga!! "
säljare på Rubinvägen 33

17 jun 2020

"Väldigt lättsam och bra att ha och göra med. Engagerad och ville göra försäljningen snabb och smidig."
säljare på Dalgatan 36B

07 jun 2020

"Mycket duktig mäklaren, lätt att prata med och uppdaterar dig genom hela försäljning "
säljare på Korstavägen 4D

01 jun 2020

"Ayhan är en mäklare som är oerhört passionerad för sitt jobb. Professionell och service minded utöver det vanliga. Jag kände mig helt trygg och jag hade ett stort förtroende för honom under hela försäljningsresan. Jag skulle gärna både sälja och köpa genom Ayhan igen. 5-stjärnig! ***** "
säljare på Bölevägen 15H

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56
Villa
24
Gård
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
70
Försäljningar
82
Försäljningsvärde
115 842 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
300 av 303 säljare
Ayhan satte rätt förväntningar på slutpriset
286 av 304 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
297 av 299 säljare
Ayhan var tydlig och höll mig uppdaterad
304 av 304 säljare

Ayhan på kartan.

354 tidigare annonser
9 bostäder till salu
305 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

895 000 kr
2 rum, 54 m²
16 574 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 059 kr/mån
595 000 kr
1,5 rum, 30 m²
19 833 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
2 025 kr/mån
1 395 000 kr
3 rum, 74 m²
18 851 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 024 kr/mån
295 000 kr
1 rum, 24 m²
12 291 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
2 378 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 60 m²
23 250 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 007 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

700 000 kr
Lägenhet Skönsberg
+ 105 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 850 000 kr
Villa Norra Alnö
+ 155 000 kr
5 rum, 140 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
875 000 kr
Lägenhet Granlo
+ 80 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 200 000 kr
Villa Bergsåker
+ 205 000 kr
6 rum, 104 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alltid tillgänglig social & driven mäklare
Kan varmt rekommendera Ayan
"
2 800 000 kr
Villa Kvissleby
+ 405 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ayhan är en hårt jobbande mäklare och att jag valde honom ångrar jag inte då mina förväntningar uppfylldes,dessutom snabbt och smidigt / Daniel"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.