Ayhan Yagci

Profilbild för Ayhan Yagci
Säljarfavorit
Ayhan Yagci
5.0 / 5
(651 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
26 st
83 925 000 kr

Bakgrund

Ayhan Yagci jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-06-07. Ayhan har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Ayhan har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 89 500 000 kr.

Presentation

Som en av Sveriges mest säljande mäklare under de senaste fyra åren, har jag etablerat mig som en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare. Min erfarenhet och expertis inom branschen har gjort mig till en av de mest eftertraktade mäklarna på marknaden, och jag har hjälpt många kunder att få den bästa möjliga försäljningsupplevelsen.

Att välja mig som din fastighetsmäklare innebär att du kan lita på att du får allt som behövs för att säkerställa en smidig och framgångsrik bostadsaffär. Med mina djupa kunskaper om den svenska fastighetsmarknaden och min förståelse för kundbehoven, kan jag erbjuda dig en personlig och skräddarsydd service.

Jag är mycket lyhörd för mina kunders önskemål och krav, och jag är alltid tillgänglig för att besvara alla dina frågor och funderingar. Jag är även engagerad i att skapa en trygg och professionell miljö, där mina kunder kan känna sig trygga under hela försäljningsprocessen.

Med mina expertkunskaper och erfarenhet, tillsammans med min passion för att hjälpa människor, kan jag garantera att du får den högsta kvaliteten på tjänster som en fastighetsmäklare kan erbjuda. Så om du söker en mäklare som har en beprövad erfarenhet av att förmedla bostäder på denna marknad, är jag den perfekta personen att hjälpa dig. Låt mig vara din mäklare, och jag ska se till att du får allt du behöver för en smidig och framgångsrik försäljning.

Ring 072 213 30 98 eller mejla ayhan.yagci@notar.se

Jag har varit verksam inom fastighetsbranschen under en längre tid och har skaffat mig en gedigen erfarenhet inom området. Mitt yrkesverksamma arbete som fastighetsmäklare har pågått i flera år, och jag har haft förmånen att hjälpa många kunder att genomföra framgångsrika bostadsaffärer under denna tid.

Min kompetens och erfarenhet som fastighetsmäklare bygger på en stark akademisk grund, där jag har fullgjort relevanta utbildningar och erhållit certifikat som bevis på mina kunskaper. Jag har genomgått omfattande utbildningar inom fastighetsjuridik, ekonomi, marknadsföring och förhandlingsteknik, vilket har gett mig en omfattande förståelse för de olika aspekterna som påverkar en bostadsaffär.

Jag har också deltagit i ett antal specialiserade träningsprogram och seminarier för att vidareutveckla mina färdigheter och hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och förändringarna i branschen. Som en engagerad och målinriktad fastighetsmäklare har jag investerat mycket tid och ansträngning för att säkerställa att jag är väl förberedd och utrustad för att möta de utmaningar som uppstår i mina uppdrag.

Med min breda erfarenhet, djupa kunskaper och beprövade framgångar inom fastighetsbranschen, är jag den perfekta mäklaren för dig som söker en pålitlig och professionell partner för att genomföra en fastighetsaffär. Oavsett om du planerar att sälja eller köpa en fastighet, kan du lita på mig för att ge dig den stöd och expertis du behöver för att göra en trygg och framgångsrik affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ayhan.

23 apr 2024

"Mycket nöjd med Ahyan.kanon bra mäklare som jag verkligen kan rekommendera "
säljare på Halmstadsvägen 11

20 apr 2024

"Väldigt ödmjuk och förståligt "
säljare på Bågevägen 85C

13 apr 2024

"Väldigt trevlig mäklare. Öppen i dialog med både köpare och säljare. Ivrig att göra affär."
säljare på Telvägen 1

06 apr 2024

"Med ett mycket trevligt bemötande och stort engagemang från Ayhan genom hela säljprocessen är vi väldigt nöjda.
Ayhan inger ett stort förtroende och lever upp till det på alla sätt och vis. Rekommenderar det allra varmaste!"
säljare på Västergatan 23A

28 mar 2024

"Trevligt bemötande. Hjälpte till med både försäljning och gav råd i köpet av vårt nya hus trots att det skedde med en annan mäklare.
Tydligt att han har hög kompetens och erfarenhet. "
säljare på Myckeläng 814

20 mar 2024

"Kompetent
Tillgänglig
Effektiv
Produktiv"
säljare på Hagavägen 20B

18 mar 2024

"Snabb smidigt ärlig lättsam och professionell"
säljare på Mellangatan 19C

15 mar 2024

"En professionell mäklare som tydligt förklarar och stödjer dig genom alla processer vid försäljning av bostaden. Vid frågor har han alltid varit tillgänglig och kunnat besvara samtliga av mina frågor. Jag rekommenderar varmt hans tjänster!"
säljare på Västra Allén 11

13 mar 2024

"Bra och professionellt bemötande. Ayhan såg till att försäljningen av min bostad sköttes smidigt och snabbt. Rekommenderar starkt ! "
säljare på Nynäshamnsvägen 24

09 mar 2024

"Kan absolut vara så att ni kommer hitta billigare mäklare i Sundsvall men detta är en situation där ni får vad ni betalar för. Ayhan satte en tydlig plan för försäljningen, höll oss uppdaterade och levererade över förväntningar."
säljare på Tallrotsgatan 17

09 mar 2024

"Trevligt och snabbt, bra kommunikation "
säljare på Björkgatan 6H

26 feb 2024

"Min Mäklare var lyhörd, rak i sitt sätt vilket jag uppskattar, han visade stor kunnighet i sitt uppdrag. Alla mina frågor bemöttes med respekt. Stor tillgänglighet. Social. Har redan rekommenderat honom till vänner som går i säljtankar."
säljare på Häggvägen 6

31 dec 2023

"Vi har blivit bra bemötta och känt att mäklaren har varit tillgänglig och väl insatt under våran försäljning."
säljare på Norrlidsgatan 8

22 dec 2023

"Det är min 3 försäljning med Ayhan. Jag vet vem jag ringer vid försäljning."
säljare på Sommartjärn 316

21 dec 2023

"Bäst! Mer behöver man inte säga. "
säljare på Riddargatan 25B

11 nov 2023

"Jag upplevde försäljningen som väldigt smidig och snabb. Funderingar besvarades snabbt och även potentiella köpare fick snabba svar"
säljare på Granitvägen 23

03 nov 2023

"Engagerad och effektiv. Alltid tillgänglig och bra kommunikation."
säljare på Brottarvägen 8

27 okt 2023

"Saklig och förstående med klara besked."
säljare på Stationsgatan 8E

27 okt 2023

"Har fungerat smidigt bra från dag ett. Alltid varit kontaktbar och snabb med återkoppling vad det än har varit."
säljare på Torsvägen 23

26 okt 2023

"Väldigt bra val av mäklare!
Hjälpsam och alltid tillgänglig.
Väldigt driven och seriös!
Rekommenderar!"
säljare på Strömstadsvägen 66

22 okt 2023

"Mycket bra mäklare genom hela processen. "
säljare på Västergatan 28A

05 okt 2023

"Trevlig och effektiv, kunnig"
säljare på Stationsgatan 8F

30 sep 2023

"Jag hade sett Ayhans marknadsföring på LinkedIn och gillade verkligen hans framtoning. Jag har uppmärksammat hans framgångar, så jag mailade och frågade om han var sugen på att sälja vår lägenhet. När han ringde på hos oss för att kolla in vårat boende så kände vi direkt att det var rätt val. Vi ..."
"Jag hade sett Ayhans marknadsföring på LinkedIn och gillade verkligen hans framtoning. Jag har uppmärksammat hans framgångar, så jag mailade och frågade om han var sugen på att sälja vår lägenhet. När han ringde på hos oss för att kolla in vårat boende så kände vi direkt att det var rätt val. Vi tog inte ens in offerter från fler. Vi tvekade inte en sekund efter att han presenterat sitt arbetssätt och hur han ville lägga upp försäljningen och tidsramen. Vi fick superfin hjälp av hans team både med styling och fotografering. Annonsen låg ute 15 dagar, 3 dagar efter visningen var lägenheten såld!!! Vi hade aldrig vågat drömma om att det skulle gå så snabbt. Ayhan är otroligt seriös, proffsig, noggrann, ödmjuk och han gör allt för dig som ska sälja eller köpa. Han lägger verkligen ner hela sin själ i sina objekt. Han är tillgänglig och uppdaterar dig hela tiden på var vi är i försäljningen. Från styling och fotografering till signering. Vi ville anlita den bästa mäklaren och det gjorde vi! Om vi någon gång skulle ha behov av mäklare igen så är valet självklart Ayhan. "
Läs mer
säljare på Erstagatan 6

31 aug 2023

"Bra bemötande, duktig och noggrann med förklaringar i alla moment."
säljare på Löransvägen 57

25 aug 2023

"Ayhan är närvarande i varje möte och samtal, han är lyhörd och matchade oss med rätt köpare. Dessutom hade vi en tidspress, att få huset sålt innan ett visst datum, men det fixade Ayhan. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Ayhan."
"Ayhan är närvarande i varje möte och samtal, han är lyhörd och matchade oss med rätt köpare. Dessutom hade vi en tidspress, att få huset sålt innan ett visst datum, men det fixade Ayhan. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Ayhan."
Läs mer
säljare på Västbovägen 17

18 aug 2023

"Otroligt trevlig, hjälpsam och driven mäklare. Hade höga förväntningar men blev ändå positivt överraskad. Rekommenderar Ayhan för alla som ska köpa eller sälja boende. "
säljare på Stenvägen 3

10 aug 2023

"Rak, ärlig och tydlig. Inga som helst konstigheter, rådgav före, under och efter försäljning på bästa sätt."
säljare på Storgatan 52A

07 aug 2023

"Snabbt, bra, trevligt och enkelt "
säljare på Banérgatan 5

26 jul 2023

"Ayhan Yagci var driven och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Han var alltid enkel att få tag på och återkopplade snabbt efter visning och visade tydligt att han gjorde sitt bästa för att försöka följa upp kontakten med potentiella köpare som varit på visning, vilket man som säljare up..."
"Ayhan Yagci var driven och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Han var alltid enkel att få tag på och återkopplade snabbt efter visning och visade tydligt att han gjorde sitt bästa för att försöka följa upp kontakten med potentiella köpare som varit på visning, vilket man som säljare uppskattar. Vi rekommenderar Ayhan om ni vill ha en engagerad mäklare. "
Läs mer
säljare på Lappgränd 9E

25 jul 2023

"En mäklare vi varmt rekommenderar! Professionell, effektiv och otroligt lätt att jobba med. En mäklare som vet hur man säljer och skapar en lättsam upplevelse."
säljare på Neptunvägen 4

21 jul 2023

"Fantastisk bra upplevelse med Ayhan. Han är proffsig "
säljare på Oxhällan 206

28 jun 2023

"Vi hade nöjet att samarbeta med Ayhan Yagci som är en enastående mäklare som överträffade våra förväntningar. Han agerade snabbt och sålde vårt hem med lätthet. Han var mycket lättsam att samarbeta med och processen var smidig. Vi rekommenderar starkt denna mäklare för en förstklassig upplevelse.
"
"Vi hade nöjet att samarbeta med Ayhan Yagci som är en enastående mäklare som överträffade våra förväntningar. Han agerade snabbt och sålde vårt hem med lätthet. Han var mycket lättsam att samarbeta med och processen var smidig. Vi rekommenderar starkt denna mäklare för en förstklassig upplevelse.
"
Läs mer
säljare på Viltstigen 3

20 jun 2023

"Supernöjd med Ayhan som mäklare. Lätt att få tag i, raka och tydliga svar på våra funderingar och med ett stort hjärta och stolthet för sitt yrke.
Jag skulle rekommendera Ayhan till alla som vill sälja eller köpa en bostad!"
säljare på Härstavägen 12D

15 maj 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Ayhan som mäklare. Han är engagerad och professionell. Ayhan visade fin människokännedom vid mötet med min gamla pappa som nu har sålt sitt hus. Vi är mycket nöjda och tacksamma! "
säljare på Castorvägen 1

03 maj 2023

"Rekommenderar det allra varmaste. Mer än nöjd hela vägen från första kontakt till försäljning.
Utan tvekan det självklara valet om det blir aktuellt med ytterligare försäljning någon gång i framtiden :)
Grym som både person och mäklare! "
säljare på Västerro 154

06 apr 2023

"Ayhan var trevlig, kunnig och lättsam att ha och göra med. Vi hade högt ställda förväntningar (efter att noga valt mäklare) och han infriade dem!"
säljare på Tegelbruksgatan 59A

30 mar 2023

"Kanon-insats! "
säljare på Granmodalsgatan 13A

22 mar 2023

"Har använt mig av Ayhan ett flertal gånger vid bostadsförsäljning, funkar lika klockrent varje gång. Världsklass!"
säljare på Tallrotsgatan 13

07 mar 2023

"En väldigt driven och engagerad mäklare som agerade direkt och hugg direkt på uppgiften. Väldigt nöjd. "
säljare på Brottarvägen 5H

01 mar 2023

"Jag trodde inte jag skulle få huset sålt under denna tid. Men Ayhan var väldigt lugn och avdramatiserade hela situationen och gav mig hopp.
Informerade om minsta steget han tog, var enda lilla detalj var inkluderat. Han tog sig tiden och förklarade hela processen. Det kändes lugn att lägga över..."
"Jag trodde inte jag skulle få huset sålt under denna tid. Men Ayhan var väldigt lugn och avdramatiserade hela situationen och gav mig hopp.
Informerade om minsta steget han tog, var enda lilla detalj var inkluderat. Han tog sig tiden och förklarade hela processen. Det kändes lugn att lägga över ansvaret på honom och det resulterade i att han faktiskt sålde huset, vilket var chockande med tanke på att jag hade gett upp.
Jag skulle starkt rekommendera Ayhan. Snäll, trevlig, hjälpsam och alltid på gott humör. Gillar att skoja vilket jag uppskattar stort.
Väldigt bra mäklare, prisvärd!"
Läs mer
säljare på Tisdagsvägen 18

20 feb 2023

"Ayhan hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på en trög marknad. Efter hårt arbete lyckades han sälja för ett pris vi var nöjda med. Med Ayhan som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet 24/7, engagemang och professionalism. Vi är mycket nöjda med Ayhan som mäklare och kan inte tänka oss att vä..."
"Ayhan hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på en trög marknad. Efter hårt arbete lyckades han sälja för ett pris vi var nöjda med. Med Ayhan som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet 24/7, engagemang och professionalism. Vi är mycket nöjda med Ayhan som mäklare och kan inte tänka oss att välja någon annan mäklare vid framtida försäljning."
Läs mer
säljare på Trädgårdsgatan 14

14 feb 2023

"Otroligt engagerad mäklare med en proffsig inställning och är sakkunnig. Väldigt duktig rekommenderas mäklaren varmt."
säljare på Kubikenborgsgatan 14A

17 jan 2023

"Det var en spekulant på visning, mäklaren sålde den till henne. Det var imponerande! Bra jobbat."
säljare på Solhemsvägen 3

02 jan 2023

"En av dom bästa mäklaren i Sundsvall "
säljare på Sveavägen 20

24 dec 2022

"Ayhan sålde min bostad utan annonsering och fotografering, han hade en köpare i sitt spekulantregister."
säljare på Kungsvägen 127

18 dec 2022

"Ett ord: Världsklass."
säljare på Duved 205

05 dec 2022

"Ung hungrig ,engagerad mäklare med glimten i ögat, tillgänglig o uppdaterande ang försäljningen nästan dygnet runt. "
säljare på Solbackavägen 19

30 nov 2022

"Vill du vara nöjd med din bostadsförsäljning anlitar du Ayhan. Blir nog inte bättre. Världsklass från start till mål."
säljare på Ludvigsbergsvägen 22B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
18
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
89 500 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
637 av 644 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
588 av 595 säljare
Ayhan var tydlig och höll mig uppdaterad
647 av 647 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ayhan på kartan.

801 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
650 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

595 000 kr
3 rum, 83 m²
7 168 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 973 kr/mån
1 995 000 kr
5 rum, 80 m²
24 937 kr/m²
Villa, Sundsvall
3 750 000 kr
5 rum, 120 m²
31 250 kr/m²
Villa, Sundsvall
1 695 000 kr
5 rum, 115,5 m²
14 739 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 800 kr/mån
1 695 000 kr
2 rum, 68 m²
24 926 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 287 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

550 000 kr
Lägenhet Timrå
-145 000 kr
2,5 rum, 73 m²
Utropspris: 695 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Nacksta
3 rum, 76 m²
Utropspris: 450 000 kr
1 425 000 kr
Lägenhet Haga
-175 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 225 000 kr
Lägenhet
4 rum, 126,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
495 000 kr
Lägenhet Timrå
-155 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.