Ayhan Yagci

Profilbild för Ayhan Yagci
Ayhan Yagci
5.0 / 5
(181 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
127 st
91 st
131 025 000 kr

Bakgrund

Ayhan Yagci jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-06-07. Ayhan har fått in 91 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Ayhan har haft 103 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 116 830 000 kr.

Presentation

Min största passion är försäljning, och service. Jag kommer att hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Jag är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med mig som din mäklare kan du känna dig trygg.

Artikeln om mig/min resa från Sundsvalls tidning på vår hemsida:
https://norrlandsmaklarna.se/2019/08/ayhan-yagci-gor-raketkarriar/

Artikel om mig/min resa från Mäklarvärldens hemsida:
https://maklarvarlden.se/2019/11/salde-20-bostader-forsta-manaden-efter-examen/

Mäklarbyrå


Säljare om Ayhan.

29 jun 2020

"Väldigt driven och noggrann mäklare, rekommenderas! "
säljare på Rödhakevägen 4

28 jun 2020

"Världsklass!"
säljare på Axvägen 3B

25 jun 2020

"Över all förväntan!! Försäljningen gick fort, budgivningen kom igång snabbt och gick upp i önskat pris. Ayhan har sålt både lägenhet och hus åt oss och vi är mer än nöjda. Han håller vad han lovar och är lyhörd för våra krav och önskemål. Han har en bra balans i dialogen mellan köpare och säljare, där samtligas intressen tas till vara. Han är saklig och direkt och för inga onödiga diskussioner. Han kan sin sak och är en utmärkt mäklare. Dessutom mycket trevlig och rolig att ha att göra med. Vi har tidigare sålt och köpt andra hus och lägenheter och han är den bästa fastighetsmäklare vi mött.
Vi kan varmt rekommendera Ayhan, han är en mäklare långt utöver det vanliga!! "
säljare på Rubinvägen 33

17 jun 2020

"Väldigt lättsam och bra att ha och göra med. Engagerad och ville göra försäljningen snabb och smidig."
säljare på Dalgatan 36B

07 jun 2020

"Mycket duktig mäklaren, lätt att prata med och uppdaterar dig genom hela försäljning "
säljare på Korstavägen 4D

01 jun 2020

"Ayhan är en mäklare som är oerhört passionerad för sitt jobb. Professionell och service minded utöver det vanliga. Jag kände mig helt trygg och jag hade ett stort förtroende för honom under hela försäljningsresan. Jag skulle gärna både sälja och köpa genom Ayhan igen. 5-stjärnig! ***** "
säljare på Bölevägen 15H

22 maj 2020

"Kontaktade Ayhan och ville sälja, 21 dagar senare är lägenheten såld. Helt otroligt. Vilket engagemang och vilken oerhörd vilja. Skulle verkligen rekommendera varenda en att ta kontakt med Ayhan om ni går i säljtankar. Yttersta toppklass hela resan igenom.
Vi trodde inte detta för 21 dagar sedan, lägenheten är såld och vi är hur nöjda som helst! "
säljare på Harstigen 4

20 maj 2020

"Helnöjd !!
Otroligt bra och proffsig mäklare!
Rekommenderas varmt av mig.
Andra fastighetsaffären med Norrlandsmäklarna.
Blir det nån fler fastighetsaffär , kommer jag att anlita dom igen.
Hälsningar Anna-Lena "
säljare på Kungsvägen 129

10 maj 2020

"Ayhan satte som främsta motto att i möjligaste mån tillgodose våra önskningar. Inget var för litet eller stort. Han har en klart driven kompetens gällande teknik vid försäljning. En varm och god människa"
säljare på Eskadervägen 3

08 maj 2020

"Driven, kunnig och kompetent samt ödmjuk och lyhörd inför uppdraget.
Fantastiskt ambitiös och engagerad."
säljare på Storgatan 72B

28 apr 2020

"Jag rekommenderar verkligen Ayhan till alla som ska sälja eller köpa. Man blir mycket väl omhändertagen och hans ödmjukhet mot alla parter i hela processen ligger mig varmt om hjärtat! Köpare/säljare/ mäklare blir ett team tack vare dig, Tack!"
säljare på Härmstavägen 21

23 apr 2020

"Mycket nöjd. En väldigt engagerad och trevlig mäklare som verkligen gör sitt yttersta. "
säljare på Kungsbackavägen 70

23 apr 2020

"Jag rekommendera Ayhan starkt till alla mina vänner och bekanta som behöver hjälp av en mäklare !"
säljare på Ekvägen 15

22 apr 2020

"Mycket nöjd. Tog sig alltid tid att visa spekulanter på tider som passade dom och som inte kunde gå på ordinarie visningar. Det slutade med att Ayhan hade 8 visningar! Mäklarnas mäklare. "
säljare på Jaktgatan 7

22 apr 2020

"Mäklare med ett starkt driv. Tror på sig själv och objektet vilket förmedlar trygghet. Kan konsten att balansera mellan säljare och köpare. "
säljare på Norrstigen 24

19 apr 2020

"Ayhan hade väldigt bra känsla för vilket värde som va rimligt att få ut för huset.
Trodde inte vi skulle få sälja för så mycket som vi fick nu i Coronatider
Frågade mycket så han va påläst inför visningarna. Kändes väldigt tryggt.
Kan verkligen rekommendera Ayhan."
säljare på Rigstavägen 13

15 apr 2020

"Mycket bra mäklare. Var en som ville komma och titta men som inte kunde gå på ordinarie visning. Ayhan tog sig tid att visa honom separat. Det blev sedan han som köpte. Mycket nöjd, rekommenderas!"
säljare på Jakob Sjöléns väg 82

08 apr 2020

"Smidigaste bostadsförsäljningen någonsin! Ayhan har från början till slut varit väldigt aktiv och alltid tillgänglig för frågor och funderingar, till och med på kvällar och helger. Ayhan har under hela processen hållit mig som säljare uppdaterad, därför har jag känt mig väldigt trygg med Ayhan som mäklare. Jag kommer även att använda Ayhan som mäklare i framtiden och. Rekommenderar!"
säljare på Baldersvägen 54

03 apr 2020

"Super proffsig, bra utförande och bemötande, vi kunde inte vara mer nöjda! Rekommenderar varmt "
säljare på Lysekilsvägen 47

30 mar 2020

"Uppfyllde alla förväntningar med råge
Rekommenderas starkt "
säljare på Ljusstakevägen 29

28 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med vårt val av Ayhan som mäklare vid vår försäljning. Ayhan upplevde vi oerhört engagerad, lyhörd och tillförlitlig mäklare från start till mål. Han är dessutom mycket social kompetent och en riktig människokännare. Ayhan var tydlig och säker på vilken strategi som vi skulle använda. Detta kändes tryggt för oss som säljare, och strategin visade sig vara helt rätt för vår affär. Ayhan är dessutom mycket kommunikativ och uppdaterade oss som säljare snabbt och utförligt. För att summera så förtjänar han helt och hållet sina höga omdömen!"
säljare på Åkersviksgatan 9A

24 mar 2020

"Snabb och smidig! Väldigt nöjd! "
säljare på Högomsvägen 34

24 mar 2020

"Ayhan sålde lägenheten innan visning, supernöjd med honom!"
säljare på Medborgargatan 53D

23 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med Ayhans insats vid husförsäljningen. Jag hade läst att Ayhan var en duktig mäklare och hade höga förväntningar som han också motsvarade. Han upplevdes väldigt driven och höll mig hela tiden uppdaterad som säljare. Huset blev snabbt sålt och jag är väldigt nöjd över slutpriset. Jag kan varmt rekommendera Ayhan som mäklare!"
säljare på Ovansjö 109

12 mar 2020

"Ayhan var oerhörd engagerad på ett mycket proffsigt sätt. Kontakten under hela processen var fantastiskt bra. Han är en fantastisk mäklare som verkligen tillgodoser kundens behov. Rekommenderar Ayhan till alla som ska sälja eller köpa bostad! "
säljare på Klippgatan 20

27 feb 2020

"Trevlig och kompetent! "
säljare på Hårdvallsgatan 12

26 feb 2020

"Vi valde Ayhan därför vi fick direkt en bra kontakt med honom, han verkade ärlig och försökte inte imponera på oss.
Under hela processen var Ayan lätt att ha kontakt med, gav information steg för steg och på det hela taget blev vår försäljning en trygg resa.
"
säljare på Kapellåkern 1

23 feb 2020

"Jag hade min annons inlagd på blocket om att sälja min lägenhet. Mäklaren ringde mig och ville sälja den åt mig och på den vägen blev det och allt gick fort, vi köpte en bra bostad av honom och nu sålde han min bostad. Jag är supernöjd! "
säljare på Bragegatan 15

22 feb 2020

"Ayhan hade en köpare till vår lägenhet direkt, vi slapp lägga ut lägenheten på nätet. Otroligt smidigt, då vi hade köpt en ny bostad. "
säljare på Kungsvägen 139

20 feb 2020

"Världsklass mäklare "
säljare på Jakobsdalsgatan 6B

18 feb 2020

"Mycket trevlig, engagerad och bra mäklare!"
säljare på Bergsgatan 19E

17 feb 2020

"Når vi skulle selge vår leiligheten hadde vi egentlig allerede bestemt oss for en megler, men ville ha inn 2 til meglere for å ha ett godt sammenlignings grunnlag. Etter at jeg traff Ayhan valgte jeg derimot å ikke gå for den megleren jeg tidligere var anbefalt. Ayhan sitt engasjement, salgs strategi og et genuint ønske om å selge ble en avgjørende faktor. Han gav meg følelsen av at han ville gi alt for at jeg skulle oppnå best mulig markedspris, selv om leiligheten var en "normal" leilighet med moderne standard. Det at han gav et sterkt inntrykk for at han ville dedikere samme innsats på min leilighet som en 6 millions villa gjorde han til et sikkert 1. valg. Det at han også var betydlig rimeligere i pris gjorde valget enda lettere. Under salgsprosessen var Ayhan 100% tilgjengelig, han lot meg ta alle valg i prosessen, og hadde fokus på at jeg var kunden og den endelige beslutningstaker. Han følgte godt opp intressenter og hadde et positivt markedsføringspress mot potensielle kjøpere, samtidig som at han ikke prøvde å presse meg som selger til å få solgt leiligheten før jeg selv var fornøyd. Ayhan sin forventning til sluttpris, og min egen, var litt høyere en den endelige salgssummen. Dette til tross, så er jeg veldig fornøyd! Jeg vet at han oppnådde den beste salgssum som markedet og potensielle kjøpere var villig til å betale. (vi hadde en kjøper, og solgte likevel til utgangsspris) Jeg vil også heller ha en megler som Ayhan med høye ambisjoner og mål, en meglere som er pessimistisk og "låser seg" til en lav salgssum basert på tidligere sluttpriser i området. Alle boliger er unik og ulike, og det er noe Ayhan klarer å formiddle til en potensiell kjøper på en god måte. Derfor ble han et sikkert valg. Han har pågangsmot, er tillitsfull og har en drivkraft som veldig få andre meglere har. Jeg kan derfor varmt anbefale Ayhan, og kommer til å benytte meg av han igjen ved eventuelle fremtidige bolig salg. Takk for en hyggelig salgs opplevelse!!"
säljare på Sallyhillsvägen 19A

17 feb 2020

"Ayhan sålde vår lägenhet, utan att ens lägga ut den på nätet. Han sålde en lägenhet i området för 900.000kr och det är det högsta försäljningspriset någonsin på vår gata. För oss var det naturligt att köra med Ayhan, vi är supernöjda!"
säljare på Korstavägen 2D

17 feb 2020

"Grymt bra på att hålla en uppdaterad och svarade snabbt på sms. Hade åsikter och var väldigt driven. Ska du sälja ta Norrlandmäklarna. "
säljare på Rådhusgatan 33D

15 feb 2020

"Jag hade svårt att sälja min lägenhet, jag köpte den när priserna låg som högst och efter två år ville jag sälja. Jag valde först en mäklarna som fick många chanser på sig att hitta köpare med visningar. Efter flera månader utan bud så bestämde jag mig för att byta mäklare. Denna gång krävdes en visning, budgivning dagen efter och affären var klar samma kväll. Ayhan var otroligt engagerad, lyhörd och transparent under hela resan och jag är otroligt imponerad över hur Ayhan hanterade bostadsaffären med klass och noggrannhet. Kunde inte valt en bättre mäklare!"
säljare på Sveavägen 31

14 feb 2020

""Vi är otroligt nöjda med Ayhan. Väldigt engagerad och ett stort stöd under försäljningen. Väldigt enkel att ha och göra med samt alltid tillgänglig för svar på eventuella frågor. Vi rekommenderar alla att sälja sin bostad med hjälp av Ayhan."
säljare på Vikingavägen 53A

11 feb 2020

"Försäljningen av vår bostad gick snabbt och smidigt tack vare Ayhan! Vi kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Kungsbackavägen 2

10 feb 2020

"Enormt driven säljare som hade full koll på marknaden och med det så lades riktlinjen. Ett tänkt slutpris var också det som blev. Var väl insatt i vad säljaren ville och agerade därefter. "
säljare på Mellangatan 36

03 feb 2020

"Mycket bra och omtänksam mäklare han får 100% i betyg av mig och han lyssnar på kunden. "
säljare på Korstavägen 17

02 feb 2020

"Vill ge mina starkaste rekommendationer till Ayhan för insatsen att få lägenheten såld. Personligen såg jag massa hinder att få den såld direkt medans mäklare tog det med en klackspark och lovade få den såld innan januari var slut.
Och ordet höll han, det tog prick 14 dagar att få den såld. Jag har använd Ayhan vid köp av min nuvarande bostadsrätt och redan då gjorde han ett starkt intryck men inte visste jag att jag skulle få konstanta uppdateringar, tips, förslag. På detta kunde jag bolla de mest konstiga frågor utan att känna mig som en dåre. Sms som telefon kontakt gjordes långt efter kontorstider och engagemang som proffessionalitet lyste igenom från start till slut.
Ayhan gjorde denna försäljning över förväntan, och gav mig ett mycket efterlängtat avslut.
Rekommenderar Ayhan till alla som söker efter en kompetent mäklare. Ock ja det är värt pengarna alla gånger. Tack! "
säljare på Januarivägen 2C

31 jan 2020

"Återkopplade hela tiden och vi kände oss trygg under hela processen. Klart Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Myckeläng 511

31 jan 2020

"Sålde lägenheten 2 timmar efter publicering. Lugn, tydlig, och väldigt proffsig. Rekommenderas! "
säljare på Storgatan 72B

23 jan 2020

"Ayhan är enormt seriös, engagerad, målmedveten och lyhörd! Han var tydlig och tillgänglig redan från start. Vi har bara positivt att säga om Ayhan, om inte Ayhan får sålt din lägenhet så får ingen det! (Ps vi testade annan mäklare först, gör inte det misstaget ni med)"
säljare på Dalgatan 9A

21 jan 2020

"Ayhan är engagerad, effektiv och alltid tillgänglig. Vi är supernöjda!"
säljare på Mellangatan 21A

19 jan 2020

"Ayhan är helt otrolig, han är den bästa mäklaren jag någonsin haft göra med. Har både köpt och sålt via Ayhan, varit väldigt smidigt och tryggt hela vägen. "
säljare på Sundsvägen 4

18 jan 2020

"Kunnig Positiv Lyhörd Påläst Vänlig"
säljare på Vårgatan 21

17 jan 2020

"Tillgänglig dygnet runt, och hjälpsam i alla lägen. Både för mig som säljare, samt köparen. "
säljare på Vårgatan 21

31 dec 2019

"Vi har både köpt bostad och sålt bostad via Ayhan. Ayhan är tillgänglig dygnet runt och en väldigt engagerad fastighetsmäklare. "
säljare på Paviljongvägen 21A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
73
Villa
27
Gård
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
91
Försäljningar
103
Försäljningsvärde
116 830 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 181 säljare
Ayhan satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 181 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 181 säljare
Ayhan var tydlig och höll mig uppdaterad
180 av 181 säljare

Ayhan på kartan.

218 tidigare annonser
17 bostäder till salu
181 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

495 000 kr
2 rum, 58,5 m²
8 534 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
3 630 kr/mån
695 000 kr
3 rum, 68 m²
10 220 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 808 kr/mån
1 045 000 kr
2 rum, 65 m²
16 076 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 069 kr/mån
795 000 kr
2 rum, 60 m²
13 250 kr/m²
Villa, Sundsvall
1 795 000 kr
4 rum, 91 m²
19 725 kr/m²
Villa, Timrå

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 795 000 kr
Villa Alnön
4 rum, 108 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Skönsberg
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 475 000 kr
250 000 kr
Villa Timrå
-45 000 kr
1 rum, 50 m²
Utropspris: 295 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Nacksta
4 rum, 102,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Sundsvall
3 rum, 30 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.