Ayhan Yagci

Profilbild för Ayhan Yagci
Säljarfavorit
Ayhan Yagci
5.0 / 5
(609 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
46 st
130 030 000 kr

Bakgrund

Ayhan Yagci jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2019-06-07. Ayhan har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Ayhan har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 100 995 000 kr.

Presentation

Som en av Sveriges mest säljande mäklare under de senaste fyra åren, har jag etablerat mig som en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare. Min erfarenhet och expertis inom branschen har gjort mig till en av de mest eftertraktade mäklarna på marknaden, och jag har hjälpt många kunder att få den bästa möjliga försäljningsupplevelsen.

Att välja mig som din fastighetsmäklare innebär att du kan lita på att du får allt som behövs för att säkerställa en smidig och framgångsrik bostadsaffär. Med mina djupa kunskaper om den svenska fastighetsmarknaden och min förståelse för kundbehoven, kan jag erbjuda dig en personlig och skräddarsydd service.

Jag är mycket lyhörd för mina kunders önskemål och krav, och jag är alltid tillgänglig för att besvara alla dina frågor och funderingar. Jag är även engagerad i att skapa en trygg och professionell miljö, där mina kunder kan känna sig trygga under hela försäljningsprocessen.

Med mina expertkunskaper och erfarenhet, tillsammans med min passion för att hjälpa människor, kan jag garantera att du får den högsta kvaliteten på tjänster som en fastighetsmäklare kan erbjuda. Så om du söker en mäklare som har en beprövad erfarenhet av att förmedla bostäder på denna marknad, är jag den perfekta personen att hjälpa dig. Låt mig vara din mäklare, och jag ska se till att du får allt du behöver för en smidig och framgångsrik försäljning.

Ring 072 213 30 98 eller mejla ayhan.yagci@notar.se

Jag har varit verksam inom fastighetsbranschen under en längre tid och har skaffat mig en gedigen erfarenhet inom området. Mitt yrkesverksamma arbete som fastighetsmäklare har pågått i flera år, och jag har haft förmånen att hjälpa många kunder att genomföra framgångsrika bostadsaffärer under denna tid.

Min kompetens och erfarenhet som fastighetsmäklare bygger på en stark akademisk grund, där jag har fullgjort relevanta utbildningar och erhållit certifikat som bevis på mina kunskaper. Jag har genomgått omfattande utbildningar inom fastighetsjuridik, ekonomi, marknadsföring och förhandlingsteknik, vilket har gett mig en omfattande förståelse för de olika aspekterna som påverkar en bostadsaffär.

Jag har också deltagit i ett antal specialiserade träningsprogram och seminarier för att vidareutveckla mina färdigheter och hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och förändringarna i branschen. Som en engagerad och målinriktad fastighetsmäklare har jag investerat mycket tid och ansträngning för att säkerställa att jag är väl förberedd och utrustad för att möta de utmaningar som uppstår i mina uppdrag.

Med min breda erfarenhet, djupa kunskaper och beprövade framgångar inom fastighetsbranschen, är jag den perfekta mäklaren för dig som söker en pålitlig och professionell partner för att genomföra en fastighetsaffär. Oavsett om du planerar att sälja eller köpa en fastighet, kan du lita på mig för att ge dig den stöd och expertis du behöver för att göra en trygg och framgångsrik affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2023

Säljare om Ayhan.

31 aug 2023

"Bra bemötande, duktig och noggrann med förklaringar i alla moment."
säljare på Löransvägen 57

25 aug 2023

"Ayhan är närvarande i varje möte och samtal, han är lyhörd och matchade oss med rätt köpare. Dessutom hade vi en tidspress, att få huset sålt innan ett visst datum, men det fixade Ayhan. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Ayhan."
"Ayhan är närvarande i varje möte och samtal, han är lyhörd och matchade oss med rätt köpare. Dessutom hade vi en tidspress, att få huset sålt innan ett visst datum, men det fixade Ayhan. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Ayhan."
Läs mer
säljare på Västbovägen 17

18 aug 2023

"Otroligt trevlig, hjälpsam och driven mäklare. Hade höga förväntningar men blev ändå positivt överraskad. Rekommenderar Ayhan för alla som ska köpa eller sälja boende. "
säljare på Stenvägen 3

10 aug 2023

"Rak, ärlig och tydlig. Inga som helst konstigheter, rådgav före, under och efter försäljning på bästa sätt."
säljare på Storgatan 52A

07 aug 2023

"Snabbt, bra, trevligt och enkelt "
säljare på Banérgatan 5

26 jul 2023

"Ayhan Yagci var driven och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Han var alltid enkel att få tag på och återkopplade snabbt efter visning och visade tydligt att han gjorde sitt bästa för att försöka följa upp kontakten med potentiella köpare som varit på visning, vilket man som säljare up..."
"Ayhan Yagci var driven och målinriktad under hela försäljningsprocessen. Han var alltid enkel att få tag på och återkopplade snabbt efter visning och visade tydligt att han gjorde sitt bästa för att försöka följa upp kontakten med potentiella köpare som varit på visning, vilket man som säljare uppskattar. Vi rekommenderar Ayhan om ni vill ha en engagerad mäklare. "
Läs mer
säljare på Lappgränd 9E

25 jul 2023

"En mäklare vi varmt rekommenderar! Professionell, effektiv och otroligt lätt att jobba med. En mäklare som vet hur man säljer och skapar en lättsam upplevelse."
säljare på Neptunvägen 4

21 jul 2023

"Fantastisk bra upplevelse med Ayhan. Han är proffsig "
säljare på Oxhällan 206

28 jun 2023

"Vi hade nöjet att samarbeta med Ayhan Yagci som är en enastående mäklare som överträffade våra förväntningar. Han agerade snabbt och sålde vårt hem med lätthet. Han var mycket lättsam att samarbeta med och processen var smidig. Vi rekommenderar starkt denna mäklare för en förstklassig upplevelse.
"
"Vi hade nöjet att samarbeta med Ayhan Yagci som är en enastående mäklare som överträffade våra förväntningar. Han agerade snabbt och sålde vårt hem med lätthet. Han var mycket lättsam att samarbeta med och processen var smidig. Vi rekommenderar starkt denna mäklare för en förstklassig upplevelse.
"
Läs mer
säljare på Viltstigen 3

20 jun 2023

"Supernöjd med Ayhan som mäklare. Lätt att få tag i, raka och tydliga svar på våra funderingar och med ett stort hjärta och stolthet för sitt yrke.
Jag skulle rekommendera Ayhan till alla som vill sälja eller köpa en bostad!"
säljare på Härstavägen 12D

15 maj 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Ayhan som mäklare. Han är engagerad och professionell. Ayhan visade fin människokännedom vid mötet med min gamla pappa som nu har sålt sitt hus. Vi är mycket nöjda och tacksamma! "
säljare på Castorvägen 1

03 maj 2023

"Rekommenderar det allra varmaste. Mer än nöjd hela vägen från första kontakt till försäljning.
Utan tvekan det självklara valet om det blir aktuellt med ytterligare försäljning någon gång i framtiden :)
Grym som både person och mäklare! "
säljare på Västerro 154

06 apr 2023

"Ayhan var trevlig, kunnig och lättsam att ha och göra med. Vi hade högt ställda förväntningar (efter att noga valt mäklare) och han infriade dem!"
säljare på Tegelbruksgatan 59A

30 mar 2023

"Kanon-insats! "
säljare på Granmodalsgatan 13A

22 mar 2023

"Har använt mig av Ayhan ett flertal gånger vid bostadsförsäljning, funkar lika klockrent varje gång. Världsklass!"
säljare på Tallrotsgatan 13

07 mar 2023

"En väldigt driven och engagerad mäklare som agerade direkt och hugg direkt på uppgiften. Väldigt nöjd. "
säljare på Brottarvägen 5H

01 mar 2023

"Jag trodde inte jag skulle få huset sålt under denna tid. Men Ayhan var väldigt lugn och avdramatiserade hela situationen och gav mig hopp.
Informerade om minsta steget han tog, var enda lilla detalj var inkluderat. Han tog sig tiden och förklarade hela processen. Det kändes lugn att lägga över..."
"Jag trodde inte jag skulle få huset sålt under denna tid. Men Ayhan var väldigt lugn och avdramatiserade hela situationen och gav mig hopp.
Informerade om minsta steget han tog, var enda lilla detalj var inkluderat. Han tog sig tiden och förklarade hela processen. Det kändes lugn att lägga över ansvaret på honom och det resulterade i att han faktiskt sålde huset, vilket var chockande med tanke på att jag hade gett upp.
Jag skulle starkt rekommendera Ayhan. Snäll, trevlig, hjälpsam och alltid på gott humör. Gillar att skoja vilket jag uppskattar stort.
Väldigt bra mäklare, prisvärd!"
Läs mer
säljare på Tisdagsvägen 18

20 feb 2023

"Ayhan hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på en trög marknad. Efter hårt arbete lyckades han sälja för ett pris vi var nöjda med. Med Ayhan som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet 24/7, engagemang och professionalism. Vi är mycket nöjda med Ayhan som mäklare och kan inte tänka oss att vä..."
"Ayhan hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på en trög marknad. Efter hårt arbete lyckades han sälja för ett pris vi var nöjda med. Med Ayhan som mäklare kan du förvänta dig tillgänglighet 24/7, engagemang och professionalism. Vi är mycket nöjda med Ayhan som mäklare och kan inte tänka oss att välja någon annan mäklare vid framtida försäljning."
Läs mer
säljare på Trädgårdsgatan 14

14 feb 2023

"Otroligt engagerad mäklare med en proffsig inställning och är sakkunnig. Väldigt duktig rekommenderas mäklaren varmt."
säljare på Kubikenborgsgatan 14A

17 jan 2023

"Det var en spekulant på visning, mäklaren sålde den till henne. Det var imponerande! Bra jobbat."
säljare på Solhemsvägen 3

02 jan 2023

"En av dom bästa mäklaren i Sundsvall "
säljare på Sveavägen 20

24 dec 2022

"Ayhan sålde min bostad utan annonsering och fotografering, han hade en köpare i sitt spekulantregister."
säljare på Kungsvägen 127

18 dec 2022

"Ett ord: Världsklass."
säljare på Duved 205

05 dec 2022

"Ung hungrig ,engagerad mäklare med glimten i ögat, tillgänglig o uppdaterande ang försäljningen nästan dygnet runt. "
säljare på Solbackavägen 19

30 nov 2022

"Vill du vara nöjd med din bostadsförsäljning anlitar du Ayhan. Blir nog inte bättre. Världsklass från start till mål."
säljare på Ludvigsbergsvägen 22B

18 nov 2022

"En av dom bästa som jag haft som mäklare. Han höll det han hade lovat "
säljare på Kungsvägen 123

10 nov 2022

"Jag är så tacksam över slutpriset på min lägenhet. Ayhan återkopplade så fort något hänt vilket jag är jättetacksam över. Allting kändes så enkelt och jag är så glad, jag rekommenderar starkt. "
säljare på Bovägen 10L

07 nov 2022

"Superproffsig mäklare som gav tillgänglighet och engagemang en helt ny dimension på ett mycket positivt sätt! "
säljare på Arkivvägen 19

04 nov 2022

"Ayhan gav ett bra och kompetent intryck från första mötet. Alltid trevlig och hjälpte oss på bästa sätt."
säljare på Korstavägen 13

04 nov 2022

"Seriös och bra hanterad försäljning"
säljare på Björkgatan 14

02 nov 2022

"Jag skulle absolut rekommendera andra att anlita Ayhan Yagci. Han visade ett mycket stort engagemang genom hela försäljningen och sålde vårt objekt snabbt, smidigt och till ett bra pris. "
säljare på Veteslingan 27

31 okt 2022

"Inom loppet av 14 dagar lyckas Ayhan sälja min bostad till önskat pris och hjälpa mig att köpa den bostad jag önskade flytta till. Detta genom en känsla av fullt engagemang, stöd och support. Kan inte tacka dig nog!"
säljare på Grundläggaregatan 11

30 okt 2022

"Det som skiljer Ayan från andra mäklare är att han är genuint intresserad av att se till att köpare och säljare blir nöjda. Han är otroligt snabb på återkoppling och ber om feedback på sitt arbete. Ayan stänger inte av sin service kl 17 utan kör 24/7 och gör det han lovat. Det är GRIT!!!"
"Det som skiljer Ayan från andra mäklare är att han är genuint intresserad av att se till att köpare och säljare blir nöjda. Han är otroligt snabb på återkoppling och ber om feedback på sitt arbete. Ayan stänger inte av sin service kl 17 utan kör 24/7 och gör det han lovat. Det är GRIT!!!"
Läs mer
säljare på Tivolivägen 20

12 okt 2022

"Ayhan tog ett helhetsgrepp och levererade trots knakigt läge på bostadsmarknaden. Vilken stjärna!"
säljare på Södra Järnvägsgatan 69

03 okt 2022

"Jag har sålt och köpt en hel del bostäder genom åren och måste säga att Ayhan är den mäklare som gjort mest och bäst intryck. Uppskattar hans engagemang samt driv och hans sätt att hålla oss som säljare uppdaterade och trygga under hela resan."
säljare på Bomvägen 15

17 sep 2022

"Ayhan är proffsig, flexibel, lättillgänglig, lugn och stabil. Han är driven och hjälper dig både som säljare och som köpare. Vi är nöjda och kan rekommendera alla att anlita Ayhan för en säker och smidig affär. Ayhan finns där från start till mål och är otroligt anpassningsbar och gör allt han ka..."
"Ayhan är proffsig, flexibel, lättillgänglig, lugn och stabil. Han är driven och hjälper dig både som säljare och som köpare. Vi är nöjda och kan rekommendera alla att anlita Ayhan för en säker och smidig affär. Ayhan finns där från start till mål och är otroligt anpassningsbar och gör allt han kan för att du som säljare ska vara trygg och kan lägga försäljningen av eran bostad i hans händer."
Läs mer
säljare på Platåvägen 11H

15 sep 2022

"Försäljningen gick lätt och smidigt. Ayhan var enkel att samarbeta och få kontakt med. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Vikingavägen 69A

11 sep 2022

"En enormt bra mäklare som är tydlig och rak, han ser direkt möjligheter och skapar direkt ett stort förtroende på båda sidor, alltså hos både säljare och köpare. Ingenting blir en långbänk utan hit ska vi och dit kommer vi.
Högsta betyg från oss, kungen av alla mäklare."
"En enormt bra mäklare som är tydlig och rak, han ser direkt möjligheter och skapar direkt ett stort förtroende på båda sidor, alltså hos både säljare och köpare. Ingenting blir en långbänk utan hit ska vi och dit kommer vi.
Högsta betyg från oss, kungen av alla mäklare."
Läs mer
säljare på Kungsvägen 139

06 sep 2022

"Att anlita Ayhan var värt varenda krona och mer därtill. Han är en mäklare som gör skillnad på riktigt och hans resultat talar onekligen för sig själva! "
säljare på Solbackavägen 27

05 sep 2022

"Kände sedan sekund ett att jag hittat rätt mäklare.
Engagemang, drivet och tillgängligheten var enastående.
Kan varmt rekommendera Ayhan. "
säljare på Riddargatan 29B

30 aug 2022

"Tveklöst stans bästa mäklare!
Väldigt bra att ha med att göra, målinriktad och kan sin sak. Har haft Ayhan både som köpare och nu som säljare, kvalitet och proffsighet rakt igenom båda affärerna.
Att han dessutom kan sälja ett par skor till någon som saknar fötter, skadar verkligen inte!
Rekomme..."
"Tveklöst stans bästa mäklare!
Väldigt bra att ha med att göra, målinriktad och kan sin sak. Har haft Ayhan både som köpare och nu som säljare, kvalitet och proffsighet rakt igenom båda affärerna.
Att han dessutom kan sälja ett par skor till någon som saknar fötter, skadar verkligen inte!
Rekommenderar starkt till att använda Ayhan som mäklare."
Läs mer
säljare på Södra Lindvägen 14

30 aug 2022

"Min lägenhet hade legat ute hos annan mäklare i tre månader utan att bli såld. Efter att Ayhan tagit över uppdraget såldes lägenheten innan visning. "
säljare på Västra Radiogatan 19

30 aug 2022

"Ayhan jobbade snabbt, effektivt och uppdaterade oss löpande, exakt så som man vill att processen ska gå till. Mycket lyhörd, engagerad, pedagogisk och utåtriktad.
Skulle verkligen rekommendera Ayhan, vi är supernöjda med honom!"
säljare på Kidvägen 7

21 aug 2022

"Bästa mäklaren, driven, tydlig och mycket engagerad. Vi är mycket nöjda med Ayhans insats.
"
säljare på Svanvägen 10

21 aug 2022

"Vi är glada att vi valde Ayhan till vår mäklare. Ayhan är lyhörd, driven och otroligt proffesionell. Han återkopplar snabbt vid minsta förändring och har en god framförhållning. Vi visste hela tiden vad vårat nästa steg var och det gav oss ett lugn. "
"Vi är glada att vi valde Ayhan till vår mäklare. Ayhan är lyhörd, driven och otroligt proffesionell. Han återkopplar snabbt vid minsta förändring och har en god framförhållning. Vi visste hela tiden vad vårat nästa steg var och det gav oss ett lugn. "
Läs mer
säljare på Hagavägen 18

19 aug 2022

"Vi är mycket nöjda med Ayhans hjälp med försäljning av vår lägenhet. Snabbt, proffsigt och försäljningspriset blev så bra det kunde bli. Bästa mäklaren i stan!"
säljare på Bågevägen 91D

06 aug 2022

"Jordens i särklass mest professionella mäklare!"
säljare på Vikingavägen 67A

03 aug 2022

"Engagerad som en bra mäklare skall vara!
Redan från första kontakt var det bra uppföljning, och direkta uppdateringar om läget genom hela processen.
Flexibel och anträffbar i princip hela dygnet med en bra plan och strategi som följdes hela vägen till tänkt mål.
Skulle absolut rekommendera Ayhan.
"
"Engagerad som en bra mäklare skall vara!
Redan från första kontakt var det bra uppföljning, och direkta uppdateringar om läget genom hela processen.
Flexibel och anträffbar i princip hela dygnet med en bra plan och strategi som följdes hela vägen till tänkt mål.
Skulle absolut rekommendera Ayhan.
"
Läs mer
säljare på Södermalmsgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
31
Lägenhet
21
Kedjehus
1
Radhus
1
Fritidshus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
100 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
597 av 603 säljare
Ayhan satte rätt förväntningar på slutpriset
567 av 605 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
549 av 555 säljare
Ayhan var tydlig och höll mig uppdaterad
605 av 605 säljare

Ayhan på kartan.

730 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
609 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

995 000 kr
4 rum, 93,5 m²
10 698 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
7 400 kr/mån
1 095 000 kr
2,5 rum, 74,5 m²
14 797 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 949 kr/mån
4 595 000 kr
3 rum, 96 m²
47 864 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 082 kr/mån
995 000 kr
3 rum, 83 m²
11 987 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
5 129 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 140 m²
24 964 kr/m²
Villa, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Bostäder

700 000 kr
Lägenhet Timrå
+ 105 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 750 000 kr
Villa Tunadal
9 rum, 198 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
575 000 kr
Lägenhet Sundsbruk
3 rum, 70,5 m²
Utropspris: 575 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 095 000 kr
Lägenhet Norrliden
4 rum, 99 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Njurunda
6 rum, 152 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.