Ayhan Yagci

Profilbild för Ayhan Yagci
Säljarfavorit
Ayhan Yagci
5.0 / 5
(350 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
92 st
76 st
122 310 000 kr

Bakgrund

Ayhan Yagci jobbar på Norrlandsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2019-06-07. Ayhan har fått in 76 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Ayhan har enligt vår statistik haft 87 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 131 708 000 kr.

Presentation

Min största passion är försäljning, och service. Jag kommer att hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Jag är en professionell, förtroendegivande och en hårt jobbande fastighetsmäklare. Med mig som din mäklare kan du känna dig trygg.

Artikeln om mig/min resa från Sundsvalls tidning på vår hemsida:
https://norrlandsmaklarna.se/2019/08/ayhan-yagci-gor-raketkarriar/

Artikel om mig/min resa från Mäklarvärldens hemsida:
https://maklarvarlden.se/2019/11/salde-20-bostader-forsta-manaden-efter-examen/

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Ayhan.

04 aug 2021

"Mycket nöjd med Ayhan som mäklare. Väldigt kunnig och aktiv vilket resulterade i en smidig affär. Vi kände oss trygga i genom hela processen och kommer att använda Ayhan som mäklare i framtiden. Kan starkt rekommendera! "
säljare på Halmstadsvägen 48

30 jul 2021

"Han levererade en fingertoppskänsla för bostadsmarknaden, ett fantastiskt fint bemötande och slutpriset sprängde alla våra förväntningar, jag kan varmt rekommendera Ayhan! "
säljare på Kungsvägen 1

21 jul 2021

"Ayhan Yagci är en väldigt professionell mäklare, snabbtänkt och väldigt affärsmässig. Han är alltid anträffbar och håller kontakt oberoende av dag / tid. Ordnar visningstider på de tider som lockar mest intressenter. Han är väldigt trevlig också:) Önskar alla en sådan mäklare. Önskar honom allt gott! "
säljare på Raholmsvägen 200

21 jul 2021

"Bra servise och mycket nöjd. "
säljare på Tjädervägen 19

21 jul 2021

"Helt nöjd och bra servise. "
säljare på Tjädervägen 2C

14 jul 2021

"Åter igen har den bästa mäklaren gjort det. Andra gången vi säljer bostad med Ayhan och är supernöjda, han är helt fantastisk. En mäklare som inger trygghet, kunskap och proffsighet från början till slut. Vi kände förtroende för Ayhan direkt vid vårt första möte och vi upplever hans insatser som toppklass. Kommer att rekommendera Ayhan till alla vi känner. Tack Ayhan för allt "
säljare på Kromvägen 4

06 jul 2021

"Jag tycker att Ayhan är väldigt duktig på sitt jobb och har ett otroligt driv. Han har ett lugn och tror på sin kompetens vilket gör mig som säljare lugn och trygg. Bara en sak som jag saknade var att Ayhan kunde lära känna lägenheten lite innan visning. Att jag som säljare har möjlighet att säga vad som gäller och vart saker och ting finns. Bortsett från det har det fungerat väldigt bra och jag är otroligt nöjd med Ayhans insats."
säljare på Lundbovägen 19A

29 jun 2021

"Fantastisk på alla sätt!"
säljare på Harmonigatan 16

29 jun 2021

"Vi provade sälja huset med en annan mäklare, men det gick ej vägen och då bytte vi till Ayhan. Ayhan sålde huset före visning. Vi är riktigt nöjda!
"
säljare på Stavre 426

18 jun 2021

"Köpte vårt hus av Ayhan samt gav honom förtroendet att sälja vår lägenhet. Ayhan var både professionell och lätt att ha att göra med som både köpare och säljare.
"
säljare på Kungsvägen 14

11 jun 2021

"Jag tror helt ärligt inte att det finns många om någon mäklare i landet som kan matcha Ayhan. Han är ett fullblodsproffs som skapar bra affärer för alla parter och jobbar med att bygga långsiktiga relationer.
En bostadsaffär är många gånger den största affären en privatperson gör. Att känna sig helt trygg och nöjd som både säljare och köpare är därför centralt. Ayhan levererarde full pott inom alla områden i den här affären, från start till mål.
Vår stad ska vara glad om vi lyckas behålla dig några år till!
Rekommenderas starkt......
"
säljare på Vikingavägen 65D

07 jun 2021

"Tyckte han forserade, gick för fort fram. Hade föredragit att invänta visning av lägenheten. "
säljare på Riddargatan 25B

01 jun 2021

"Snabbt, smidigt, effektivt och förväntat pris överensstämde helt med slutpriset. Bra återkoppling, lugn och trygg. Jag är helt nöjd.
Fick tips på mäklare via SBAB och det var mäklaren som tog första kontakt med mig."
säljare på Bågevägen 57C

21 maj 2021

"Vi är supernöjda med Ayhans insats vid försäljningen. Från det att huset kom ut på marknaden tog det endast 2 1/2 vecka tills allt var klart och papperen påskrivna. Ayhan är verkligen en driven mäklare och vill göra det allra bästa för dig som säljare. Rekommenderas!"
säljare på Klockarbergsvägen 9

20 maj 2021

"Driven , positiv , konkret o klarsynt mkt bra intryck..."
säljare på Lerviken 104

07 maj 2021

"Andra gången jag anlitar Ayhan och skulle inte anlita någon annan framöver heller. Snabb och smidig affär och väldigt lätt att ha att göra med."
säljare på Malmövägen 28

06 maj 2021

"Ayhan hittade tack vare sitt starka driv en köpare redan innan huset hann bli annonserat på Hemnet. Ofattbart snabbt och effektivt arbete av Ayhan, och både köpare och säljare av huset är nöjda."
säljare på Södra Järnvägsgatan 85

04 maj 2021

"Otroligt! Lägenheten jag behövde hjälp med att få såld var helt OK men inget som säljer sig självt. Lägg till det att vid tidpunkten för affären var Västernorrland hela Europas hot-spot för coronaviruset OCH hård konkurrens om köparna med inte mindre än FYRA exakt lika stora lägenheter i samma bostadsrättsförening ute på marknaden samtidigt. Trots dessa utmaningar så lyckades Ayhan få den såld på bara 2 veckor. Ayhan är förtroendeingivande och jobbar intensivt, han vet vad han gör och jag tvekade inte en sekund på att anlita honom!"
säljare på Sveavägen 26

23 apr 2021

"Förtroendeingivande mäklare."
säljare på Jaktfalksvägen 61

19 apr 2021

"Kanon"
säljare på Vintergatan 3B

14 apr 2021

"Alltid tillgänglig social & driven mäklare
Kan varmt rekommendera Ayan
"
säljare på Tygelvägen 6D

13 apr 2021

"Ayhan är en hårt jobbande mäklare och att jag valde honom ångrar jag inte då mina förväntningar uppfylldes,dessutom snabbt och smidigt / Daniel"
säljare på Högbovägen 17

10 apr 2021

"Driven och lyhörd, effektiv "
säljare på Kungsvägen 111

30 mar 2021

"Ayhan hade allt som jag kan önska hos en mäklare.
Han var effektiv, sålde min bostad efter mina förväntningar och mer därtill, väldigt god tillgänglighet, lättsam och trevlig. "
säljare på Storgatan 57A

29 mar 2021

"Jag fick ett otroligt proffsigt bemötande och mäklaren höll mig uppdaterad minst 1 gång per dag. Tydlig, pedagogisk och proffsigt kontraktsskrivande också. Bästa mäklaren jag haft. "
säljare på Tomtegränd 8B

19 mar 2021

"Mycket kompetent och proffsig alla avseenden
Vi är nöjda över förväntan och rekommenderar Ayhan varmt "
säljare på Moreliusgatan 4

16 mar 2021

"Sålde lägenheten före visning, allt gick smidigt och jag är jättenöjd! Tack Ayhan, bra jobbat!"
säljare på Stenvägen 17

06 mar 2021

"En Solid mäklarinsats från början till slut! "
säljare på Ekvägen 17

05 mar 2021

"Jag var superstressad och super velig, Kändes alltid super tryggt att bolla med Ayhan. Litade 100% på hans svar. trotts hans unga ålder. Önskar (nästan) vi hade fler hus att sälja. "
säljare på Västlandsvägen 18

08 feb 2021

"Kompetent, social, kunnig!"
säljare på Riddargatan 17A

02 feb 2021

"Toppen! Super nöjd :) "
säljare på Bäckebovägen 18A

23 jan 2021

"Snabb att svara på alla frågor, trevlig, kunnig mäklare. "
säljare på Johannedalsvägen 38

21 jan 2021

"Ayhan är väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att tycka om. Otroligt snabb återkoppling och gjorde rakt igenom ett toppenjobb med försäljningen av vår bostad.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Baldersvägen 19E

17 dec 2020

"Under mina 30 år som developer i både Sverige och London, så har jag aldrig jobbat med en så driven mäklare."
säljare på Kolsta 172

16 dec 2020

"Ayhan var alltid tillgänglig, dygnet runt. Han valde att köra helgvisning för att maximera antalet intressenter till visning. Det gjorde att vi fick maximalt för min bostad! "
säljare på Grönborgsgatan 8A

03 dec 2020

"Vi har nu sålt två lägenheter med hjälp av Ayhan, hans personlighet gör honom utan tvivel den bästa mäklaren som nu finns att tillgå, orten bör vara stolt som har en sån hängiven och fantastisk mäklare. Vi valde honom igen för att vi visste hur processen skulle bli, det kändes tryggt och vi har haft tillförlit för honom genom hela processen. Hans engagemang och professionalitet medför att vi har varit lugn på hela resan, från första kontakt till försäljningen. För vår familj har han varit inte bara en mäklare utan en del av våra liv, en historia som skrivs och en annan som börjas. Vi är verkligen tacksamma för det han gjort för oss! Superlativen är många och vi kan varmt rekommendera Ayhan för både säljare samt köpare, båda får det de vill ha! Lycka till med era försäljningar eller förvärvningar, gör det bara inte utan Ayhan..."
säljare på Tjädervägen 2A

30 nov 2020

"Vi jämförde flera olika mäklare. Valet föll på Ayhan och vi har inte ångrat oss en sekund. Han är mycket lättsam, trevlig och mycket professionell att ha att göra med vilket gjorde hela försäljningsprocessen snabb och enkel. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Häggvägen 3

20 nov 2020

"En trevlig, driven och pålitlig mäklare som gör sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Jupitervägen 10

10 nov 2020

"Valet av mäklare blev inte svårt, Ayhan ger ett proffsigt, målinriktad och genuint intryck. Under försäljningens gång guidade Ayhan oss och kunde ta snabba beslut vilket resulterade i en försäljning som vi blev mycket nöjda med. "
säljare på Storgatan 45B

22 okt 2020

"En mäklare som kan sin grej! Från första sekund så har vi känt oss trygga i säljandet av vår lägenhet. Ayhan är lyhörd, engagerad och genuin.
Vår lägenhet blev såld innan visning till det priset den var värderad till och som vi kände oss nöjda med. Smidigt, snabbt och enkelt.
Vi kan rekommendera Ayhan hundra gånger om! "
säljare på Rederigatan 36

20 okt 2020

"Från de att Ayhan kom in genom dörren hade han en vision om hur mycket han skulle sälja lägenheten för, det blev slutpriset också som han trodde. Han kom förbered och påläst innan han öppnade dörren. Med sin otroliga hängivenhet och lugn lyckades han att sälja våran lägenhet mer än vad vi förväntat oss. Som säljare så dras du med frågeställningar i huvudet genom hela processen, Ayhan lyckades att vara otroligt säker och lugn när något dök upp och löste allting otroligt bra. Från de att vi hade visning, budgivning till kontraktskrivning, gick det två dagar. En process som kallas "håll i hatten medans ja säljer", fantastiskt. Superlativen är många och ja kan rekommendera honom till alla er som känner att ni är i sälj tankar. Ayhan är en mäklare som älskar det han gör, allting görs med ett leende och ett mål att tillfredsställa allas behov i pågående uppdrag. Vår familj är tacksam för det jobb han har lagt ner på vårt objekt, ord kan inte beskriva hur lyckliga vi är efter våran försäljning. Naturligtvis är det en process genom tiden som har lett till slutmålet och det målet hade inte varit möjligt utan Ayhan!
Ayhan tack så mycket för din hjälp, vi är otroligt tacksam, fortsätt med arbetet du gör för dina kunder. Bättre mäklare kan ni inte hitta! "
säljare på Strömstadsvägen 12

16 okt 2020

"Proffsigt, snyggt och enkelt. Mycket angenäm upplevelse! "
säljare på Bronsvägen 5

03 okt 2020

"Från början till slut har försäljningsprocessen präglats av professionalism, effektivitet och engagemang. Jag har stort förtroende för Ayhan. Hans professionalitet och hans personlig utstrålning är en oslagbar kombination! Jag rekommenderar Ayhan varmt till alla som söker en kompetent, tillmötesgående och handlingskraftig mäklare. Han är fantastisk."
säljare på Storgatan 67D

30 sep 2020

"Glad, ärlig och positiv - kan sitt jobb."
säljare på Västlandsvägen 9

26 sep 2020

"Ayhan skötte försäljningen snabbt, bra, och utan anmärkning. Jag är helnöjd!"
säljare på Vårgatan 15

22 sep 2020

"Ayhan är väldigt trevlig som person och hans kunskaper som mäklare är klockrent.
Bättre mäklare måste vara svårt att hitta"
säljare på Volframvägen 4

15 sep 2020

"Ayhan överträffade verkligen våra förväntningar på en mäklare. Han gav ett mycket förtroendeingivande intryck och vi är mycket nöjda med valet av honom som mäklare för vår försäljning av hus.
Han har en mycket god tillgänglighet, en härlig personlighet och känns duktig på att läsa av kunders behov.
Vill ni göra en lyckad försäljning så kan vi varmt rekommendera Ayhan!
"
säljare på Backås 702

15 sep 2020

"Kan inte säga annat än WOW om Ayhan. Otroligt driven, förtroendegivande och genuin mäklare som hjälper till helhjärtat!
Rekommenderar honom och Norrlandsmäklarna till 100%"
säljare på Västergatan 33A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Villa
26
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
76
Försäljningar
87
Försäljningsvärde
131 708 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
343 av 347 säljare
Ayhan satte rätt förväntningar på slutpriset
330 av 349 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
338 av 340 säljare
Ayhan var tydlig och höll mig uppdaterad
349 av 349 säljare

Ayhan på kartan.

409 tidigare annonser
25 bostäder till salu
350 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Annonser

595 000 kr
2 rum, 65 m²
9 153 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
4 557 kr/mån
895 000 kr
4 rum, 110 m²
8 136 kr/m²
Lägenhet, Sundsvall
7 285 kr/mån
1 295 000 kr
5 rum, 79 m²
16 392 kr/m²
Villa, Timrå
3 995 000 kr
8 rum, 156 m²
25 608 kr/m²
Villa, Sundsvall
4 995 000 kr
5 rum, 179 m²
27 905 kr/m²
Villa, Sundsvall

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 400 000 kr
Lägenhet Granloholm
+ 205 000 kr
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med Ayhan som mäklare. Väldigt kunnig och aktiv vilket resulterade i en smidig affär. Vi kände oss trygga i genom hela processen och kommer att använda Ayhan som mäklare i framtiden. Kan starkt rekommendera! "
3 050 000 kr
Lägenhet Norrliden
+ 355 000 kr
3 rum, 88,9 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han levererade en fingertoppskänsla för bostadsmarknaden, ett fantastiskt fint bemötande och slutpriset sprängde alla våra förväntningar, jag kan varmt rekommendera Ayhan! "
1 000 000 kr
Lägenhet Skönsmon
+ 105 000 kr
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 895 000 kr
3 619 000 kr
Lägenhet
4 rum, 80 m²
750 000 kr
Lägenhet Skönsmon
2 rum, 57 m²
Utropspris: 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.