Åsa Ericsson

Profilbild för Åsa Ericsson
Åsa Ericsson
4.9 / 5
(28 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
6 st
77 400 000 kr

Bakgrund

Åsa Ericsson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1988-10-11. Åsa har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Åsa har haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 69 090 000 kr.

Presentation

Jag firar nu 20 framgångsrika år på Skandia Mäklarna Vasastan/Östermalm. Jag brinner verkligen för mitt arbete och har ett unikt engagemang och en stark vilja att överträffa mina kunders förväntningar. Jag tar mig an varje uppdrag helhjärtat och med glädje. Det som driver mig är att säkerställa att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda genom hela processen. Kvittot på det är att majoriteten av mina försäljningar sker via återkommande kunder och rekommendationer. Jag är noggrann och omsorgsfull i varje moment under försäljningsprocessen och tycker att det är viktigt att guida mina kunder rätt i allt från rådgivning, styling, val av fotograf, strategi mm. Jag tycker att det är en självklarhet att jag alltid är väl förberedd, påläst och aktiv vid varje visning samt hanterar budgivningen och samtliga moment professionellt. Jag är lyhörd för mina kunders önskemål och säkerställer att alla parter känner sig trygga och får därmed både nöjda köpare och säljare som rekommenderar mig vidare. Det är viktigare för mig med kvalitet i varje försäljning och att nå ett optimalt resultat varje gång än att sälja så många lägenheter som möjligt så om du anlitar mig får du mitt fulla fokus tills din lägenhet är såld till bästa möjliga pris eftersom jag vill kunna ge maximal service. Välkommen att besöka mig på en visning innan du väljer mäklare eller ring mig gärna på tel 0708-623313.

Säljare om Åsa.

09 feb 2020

"Åsa hjälpte oss på ett utmärkt sätt genom hela försäljningen av vår bostad. Vi kände oss trygga med Åsa som mäklare, hon är väldigt proffsig och engagerad och höll oss underrättade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Åsa till andra säljare!"
säljare på Surbrunnsgatan 56

29 jan 2020

"Åsa är professionell, engagerad och med en övertygelse att göra en bra och korrekt affär där både säljare och köpare blir nöjda. Vi vet, vi har anlitat Åsa vid bägge de tillfällen vi sålt vår lgh i Vasastan och kan därför rekommendera henne varmt!"
säljare på Frejgatan 40

22 jan 2020

"Kan rekommendera Åsa som aktiv, inkännande och lyhörd. Lång erfarenhet i yrket gör att förtroendet är 100 % från som säljare. "
säljare på Hagagatan 12

22 okt 2019

"Mycket duktig och seriös. Bra kommunikation genom hela processen, dessutom vänlig och positiv. Kan varmt rekommendera Åsa Ericsson. "
säljare på Surbrunnsgatan 4

21 okt 2019

"Jag kan varmt rekommendera Åsa som var mycket aktivt under hela försäljningsprocessen vilket bidrog till att jag fick min lägenhet såld till ett bra pris. "
säljare på Atlasmuren 4

05 sep 2019

"Åsas kompetens är mycket mer än jag tidigare sett hos en mäklare. Hon har koll hela vägen och lämnar ingenting åt slumpen. Detaljer som kan störa helhetsintrycket ser hon direkt. Till det påläst, engagerad och med känsla för styling, erfaren och social. Åsa är bäst!"
säljare på Torsgatan 54

18 jun 2019

"Det är andra gången som jag använder Åsa för försäljning av lägnehet i Vasastan och kan varmt rekommendera henne. Åsa har med sina 25 år i branschen en fantastisk erfarenhet och är otroligt proffsig både i sina bemötande mot säljare och köpare. Hon är aktiv och flexibel under hela delen av sitt arbete och hittar alltid de bästa lösningarna. Letar du efter Vasastans bästa mäklare ska du ta Åsa!"
säljare på Sankt Eriksplan 17

27 apr 2019

"Åsa är Vasastans bästa mäklare. Erfaren och proffsig men samtidigt energisk och nyfiken. "
säljare på Tulegatan 23A

26 apr 2019

"Åsa är kunnig, mycket engagerad och lätt att få tag i. Hon har bra koll på styling och arbetar med en mycket bra fotograf. Vi har använt henne 3 gånger i rad och har alltid varit nöjda. "
säljare på Surbrunnsgatan 1

22 feb 2019

"Engagerad, trevlig, kunnig. Bästa rekommendation från mig!"
säljare på Rådmansgatan 21

08 feb 2019

"Jag har haft nöjet att jobba med Åsa både som köpare och säljare. Resultatet i båda fallen var väldigt bra, hennes bemötande var både trevligt och professionellt. "
säljare på Rörstrandsgatan 38A

08 feb 2019

"Redan när vi köpte lägenheten var vi på det klara med att vi skulle ta hjälp av Åsa när dagen kom då vi skulle sälja den.
Åsa hade stått för försäljningen av en rad fantastiska lägenheter där vi hade varit spekulanter, men där vi hade kommit till korta i slutet av budgivningarna. Trots att hon, ur vårt perspektiv, alltid stod som vinnare och vi som förlorare var hon lätt att tycka om och gav alltid ett proffsigt intryck. När vår tur skulle komma och vi skulle stå på andra sidan, ville vi vinna med Åsa.
Vi hade inte den bästa tajmingen när vi sålde lägenheten. Marknaden hade blivit osäker. Varken mäklare, säljare eller köpare verkade vara säkra på ett enskilt objekts värde. Marknaden präglades av en försiktig budgivning, objekt som låg ute länge och objekt som togs bort från försäljning.
Jag föreställer mig att Åsa fick en del utmaningar i affären där hon fick lov att föra fram "dåliga" nyheter till oss som säljare och till våra spekulanter. Bud som inte motsvarade förväntningarna å ena sidan, priser som stack iväg å andra sidan. I början av processen låg inga bud i närheten av våra förväntningar så det fanns en risk att någon skulle komma ut på topp men ändå inte få köpa lägenheten.
Vi hade många omvisningar och flera privatvisningar. Åsa stod alltid beredd när hugade spekulanter gav sig till känna. Jag ska inte sticka under stol med att vi som familj emellanåt kände oss lite tärda av att behöva vara beredda att kunna utrymma lägenheten och lämna den i topptrimmat visningsskick, på ibland ganska kort varsel. Åsa hade en del motstridiga viljor att navigera emellan, men hon gjorde det bra och vi blev nöjda med affären."
säljare på Birkagatan 1

06 feb 2019

"Åsa är en kompetent och duktig mäklare! Hon är enkel att kommunicera med och såg alltid till vårt bästa. Vi fick stort förtroende för Åsa och använder oss gärna av henne igen om det blir aktuellt. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Rödabergsgatan 6

05 feb 2019

"Jag har både köpt & sålt min älskade tvåa i Vasastan med hjälp av Åsa Ericsson. Två lyckade affärer! Vid båda tillfällena har jag upplevt ett stort engagemang, kompetens och professionalism från Åsa. Jag uppskattar särskilt mycket hennes ärlighet, saklighet & ödmjukhet. Med sina 28 år i branschen och en entusiastisk personlighet får man som både köpare och säljare en trygg, erfaren och kommunikativ mäklare vid sin sida. Jag kan varmt rekommendera Åsa för en smidig och lyckad affär! / Ann"
säljare på Gästrikegatan 13

05 feb 2019

"Väldigt drivande, professionell och kunnig."
säljare på Tomtebogatan 20

05 feb 2019

"Trevlig och professionellt bemötande med ett stort engagemang. Jag jobbar gärna med Åsa igen! "
säljare på Robert Almströmsgatan 8

05 feb 2019

"Jag har både köpt och sålt av Åsa Ericsson, så jag vet hur hon behandlar både säljare och köpare.
Vad avser försäljningen har denna skötts på ett utomordentligt professionellt, engagerat och trevligt sätt. Åsa är alltid tillgänglig och arbetar otroligt hårt för att möta ens önskemål, att objektet presenteras rätt samt att nå ett lyckat resultat! Med hennes erfarenhet och goda kännedom om marknaden guidar hon till bästa strategi. Resultatet var helt fantastiskt, och jag vet samtidigt genom att ha varit köpare att hon ger ett väldigt bra spekulantbemötande och hanterar processen väldigt väl vilket känns tryggt. Jag kan därför, med de starkaste orden möjligt, rekommendera Åsa!"
säljare på Döbelnsgatan 77A

05 feb 2019

"Vi har använt Åsa vid två försäljningar och även mött henne på visningar när vi letade lgh. Åsa är verkligen så duktig på det hon gör, serviceinriktad och är genuint intresserad av att göra det bästa för sin kund. Vi har känt oss jättenöjda med våra försäljningar och kan varmt rekommendera Åsa som mäklare. "
säljare på Odengatan 42

05 feb 2019

"Vi är jättenöjda med Åsa hela processen igenom från första sittningen. En genomtrevlig och vänlig person, med stor erfarenhet och som gillar sitt jobb. Övertygad om att det är tack vare Åsas erfarenhet och breda nätverk, som gjorde att försäljningen blev så lyckad och jag tror köparna är nästan lika nöjda som oss:)"
säljare på Vanadisvägen 2

05 feb 2019

"Mycket kunnig och engagerad mäklare. Högsta nivå på säljmaterial. Prisavvikelse berodde helt på vikande marknad."
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
69 090 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
28 av 28 säljare
Åsa satte rätt förväntningar på slutpriset
22 av 28 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
28 av 28 säljare
Åsa var tydlig och höll mig uppdaterad
28 av 28 säljare

Åsa på Instagram.

Åsa på kartan.

184 tidigare annonser
2 bostäder till salu
28 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

8 950 000 kr
3 rum, 79 m²
113 291 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 487 kr/mån
10 950 000 kr
4 rum, 110 m²
99 545 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 058 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 50,3 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
10 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 100 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
-650 000 kr
3 rum, 117 m²
Utropspris: 11 500 000 kr
3 475 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 525 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
9 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
3,5 rum, 98 m²
Utropspris: 9 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.