Åsa Belin

Profilbild för Åsa Belin
Åsa Belin
4.9 / 5
(47 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
5 st
91 660 000 kr

Bakgrund

Åsa Belin jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1998-07-10. Åsa har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Åsa har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 68 455 000 kr.

Presentation

Med över 20 år erfarenhet som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna och älskar försäljning. Mina ledord är trygghet och energi. Som kund kan du vara säker på att jag inte ger mig förrän alla parter i din bostadsaffär är nöjda. Jag är tävlingsmänniska som älskar att slå rekord och tycker att utmaningar är bland det bästa som finns! Det roligaste är att hitta möjligheter som kunden kanske inte tänkt på själv. Enligt mig innebär det att kunna inspirera och visa på kreativa lösningar i ett hem. I min yrkesroll är jag säljorienterad och är mycket engagerad på mina visningar. Inför varje visning gäller det att vara väl påläst och kunna läsa av när jag skall ta ett steg tillbaka så att kunden får möjlighet att stanna upp för att ta in känslor, tankar och möjligheter för ditt hem. Jag ger allt för att varje bostadsaffär ska genomförs på ett professionellt sätt och att samtliga involverade parter känner sig trygga. Min drivkraft är att mina kunder vid slutet av varje försäljning har ett leende på läpparna, och rekommenderar mig vidare till familj, vänner och grannar. Funderar du på att förändra din boendesituation eller funderar du på vad din bostad är värd? Hör gärna av dig till mig så kan vi boka in ett första möte, förutsättningslöst. Under mötet berättar jag för dig hur vi kan samarbeta för att göra ditt livs största affär möjligen till ditt livs bästa affär. Min ambition är att även du kommer vilja rekommenderar mig vidare till dina nära och kära. Ser fram emot att få träffa dig!

Säljare om Åsa.

11 jun 2024

"Seriös med mycket hög kunskap, stor glädje i arbetet ."
säljare på Långvretsvägen 4

27 apr 2024

"Mäklaren hade väldigt tidigt en tydlig plan för hur huset skulle marknadsföras. Hon följde planen och var ett stort stöd i de beslut som jag behövde ta. Agerade väldigt fort för att ge mig information vilket innebar att jag aldrig kände mig stressad. Jag är väldigt nöjd!"
"Mäklaren hade väldigt tidigt en tydlig plan för hur huset skulle marknadsföras. Hon följde planen och var ett stort stöd i de beslut som jag behövde ta. Agerade väldigt fort för att ge mig information vilket innebar att jag aldrig kände mig stressad. Jag är väldigt nöjd!"
Läs mer
säljare på Elievägen 4

24 apr 2024

"Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med mäklarens insats. Hon är rak och tydlig, och gav en hel del handfasta råd. När det gäller annonstexten hade vi språkliga synpunkter. I slutänden blev annonstexten bra. "
säljare på Flystaslingan 38

20 feb 2024

"Mycket kompetent!
Kan rekommendera Åsa Belin för kommande försäljnings uppdrag
MVH
Åke"
säljare på Solhemsbackarna 198A

03 okt 2023

"Mycket nöjd. Ordning och reda. Trevligt bemötande. Tydlighet. Ärligt. Rekommenderas varmt."
säljare på Solhagavägen 45

25 jun 2023

"Åsa är en mycket kompetent erfaren mäklare, har enorm kunskap i alla områden som har med husförsäljning att göra. Dessutom är hon engagerad, mån om kunden och informerar om allt som man som säljare behöver veta på ett bra sätt. Hon har mycket trevligt sätt att hantera kunder och jag kan varmt rek..."
"Åsa är en mycket kompetent erfaren mäklare, har enorm kunskap i alla områden som har med husförsäljning att göra. Dessutom är hon engagerad, mån om kunden och informerar om allt som man som säljare behöver veta på ett bra sätt. Hon har mycket trevligt sätt att hantera kunder och jag kan varmt rekommendera henne vid försäljning. "
Läs mer
säljare på Älvkvarnsvägen 191

12 jun 2023

"Mycket kompetent och trevlig, med hög intrigitet, vilket jag uppskattar. Lyckades på kort tid hitta rätt köpare till förväntat pris. "
säljare på Värstagårdsvägen 6

08 dec 2022

"Åsa har mycket energi och har varit tydlig och engagerad under hela processen. "
säljare på Gungbrinken 12

16 okt 2022

"Oerhört tacksam för Åsas fantastiska jobb och stöd. Söker man en mäklare med hjärtat på rätt ställe så är Åsa den perfekta personen. "
säljare på Södra vägen 10

15 jun 2022

"Mäklaren var målfokuserad med hög energinivå och engagemang. "
säljare på Söderberga Allé 31

14 feb 2022

"Åsa är en underbar mäklare som är en god lyssnare. Mycket vänlig och noggrann av sig. Bra med god info och uppdateringar.
Rekommenderar starkt denna mäklare. "
säljare på Torpstugegränd 50

30 sep 2021

"Åsa är väldigt engagerad och trevlig som mäklare och person! Kommunikationen fungerade också toppen bra! Rekommenderas!"
säljare på Spångavägen 63

26 sep 2021

"Åsa har ett stort engagemang och är inte rädd för att hugga i. Vid fotografering och inför visning gjorde hon verkligen ett stort jobb. Hon har en genuin kunskap om området och när man är i en säljsituation kan det vara mycket upp och ner och i dalarna var Åsa verkligen ett starkt stöd som fick e..."
"Åsa har ett stort engagemang och är inte rädd för att hugga i. Vid fotografering och inför visning gjorde hon verkligen ett stort jobb. Hon har en genuin kunskap om området och när man är i en säljsituation kan det vara mycket upp och ner och i dalarna var Åsa verkligen ett starkt stöd som fick en att se lite ljusare på tillvaron. Jag kan verkligen ärligt rekommendera henne"
Läs mer
säljare på Älvkvarnsvägen 111

24 jun 2021

"Kunnig, vet vad hon pratar om, en riktig idéspruta, ger inga falska förhoppningar, lätt att ha och gör med , inga konstigheter alls!"
säljare på Svartviksslingan 51

29 maj 2021

"Åsa har varit ett fantastiskt stöd genom hela försäljningsprocessen. Hon är kunnig, erfaren och fokuserad. Dessutom är hon både lyhörd och rak, med ett lugn och en entusiasm som smittar av sig! Åsa får mina allra bästa och varmaste rekommendationer."
säljare på Salagatan 30

03 maj 2021

"Åsa var en självklarhet efter första mötet, vi kände oss direkt säker i vårt val av mäklare. Åsa kändes inte bara som en mäklare utan även som en coach då hon verkligen fokuserade, tipsade och la ner sin tid på vår lägenhet och höll oss uppdaterade och informerade hela tiden från start till försä..."
"Åsa var en självklarhet efter första mötet, vi kände oss direkt säker i vårt val av mäklare. Åsa kändes inte bara som en mäklare utan även som en coach då hon verkligen fokuserade, tipsade och la ner sin tid på vår lägenhet och höll oss uppdaterade och informerade hela tiden från start till försäljning. Skulle jag sälja en lägenhet i framtiden igen vet jag vart jag ska vända mig. Tack för all hjälp Åsa du är grym! "
Läs mer
säljare på Rissnavägen 61

31 mar 2021

"Åsa är otroligt lyhörd och engagerad och det märks verkligen att hon brinner för sitt jobb. Hon är dessutom väldigt enkel att ha att göra med där inga frågor är ”dumma frågor” vilket ger en enorm trygghet genom hela processen. När det blir dags nästa gång vet jag redan nu vem jag ska välja igen!"
"Åsa är otroligt lyhörd och engagerad och det märks verkligen att hon brinner för sitt jobb. Hon är dessutom väldigt enkel att ha att göra med där inga frågor är ”dumma frågor” vilket ger en enorm trygghet genom hela processen. När det blir dags nästa gång vet jag redan nu vem jag ska välja igen!"
Läs mer
säljare på Emundskroken 31

05 feb 2021

"Åsa är så lätt att jobba med både som köpare och säljare. Det känns tryggt för hon missar ingenting. "
säljare på Älvkvarnsvägen 105

14 jan 2021

"Åsa var driven och gav extra allt för att det skulle bli bra. Hon lämnade inget år slumpen utan hade kontroll på hela processen och alla dess delar."
säljare på Gränsvägen 56

20 dec 2020

"Åsa är en mycket noggrann och driven mäklare som gör allt hon kan för att få till en lyckad försäljning. Hon har bra koll på alla detaljer gällande din försäljning och du kan lungt överlåta arbetet på henne och veta att det blir bra gjort. Sammanlagt gjorde det att vi hamnade en bra bit över vår ..."
"Åsa är en mycket noggrann och driven mäklare som gör allt hon kan för att få till en lyckad försäljning. Hon har bra koll på alla detaljer gällande din försäljning och du kan lungt överlåta arbetet på henne och veta att det blir bra gjort. Sammanlagt gjorde det att vi hamnade en bra bit över vår förväntade prisbild."
Läs mer
säljare på Älvkvarnsvägen 55

20 nov 2020

"Jag är väldigt glad att jag valde Åsa Belin som mäklare.
Hon var lyhörd, lät mig processa i min takt, men kunde även pusha mig när det behövdes! Kunnig, trevlig och trygg.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Älvkvarnsvägen 97

18 nov 2020

"En stjärnmäklare"
säljare på Vinsta Skolgränd 14

06 nov 2020

"Åsa är engagerad, professionell och kunnig. Vi har bara gott att säga om henne och kan varmt rekommendera henne för alla som går i försäljningstankar "
säljare på Beckomberga Ängsväg 14

28 sep 2020

"Engagerad, tillgänglig med hög energi! En mäklare som gillar sitt arbete! "
säljare på Vinstavägen 21

10 aug 2020

"Världens bästa Mäklare"
säljare på Råckstavägen 82

01 jun 2020

"Åsa Belin har snabbt sålt min lägenhet till stor belåtenhet och till ett önskat pris. Mycket trevligt bemötande.Rekommenderas varmt!"
säljare på Nockeby Backe 4

21 apr 2020

"En mkt kompetent & erfaren mäklare.Tydlig och kan sin yrkesroll ,ngt att luta sig mot om situationen känns osäker,stark tillit att hon väljer att göra sitt allra bästa.En mäklare att rekommendera!"
säljare på Granbacken 4

03 apr 2020

"Jag är mer än nöjd med Åsa. Det var min första bostad jag sålde och hon var tydlig och noggrann med allt som jag hängde med i svängarna. Otroligt positiv och gav verkligen det lilla (lös stora) extra. Allt gick väldigt snabbt. Från vårt första möta tills vi skrev på papper gick på mindre än två v..."
"Jag är mer än nöjd med Åsa. Det var min första bostad jag sålde och hon var tydlig och noggrann med allt som jag hängde med i svängarna. Otroligt positiv och gav verkligen det lilla (lös stora) extra. Allt gick väldigt snabbt. Från vårt första möta tills vi skrev på papper gick på mindre än två veckor. Rekommenderar henne starkt! "
Läs mer
säljare på Johan Tillanders väg 37

16 dec 2019

"Stort engagemang från start och mycket god förståelse för psykologin bakom bostadsaffärer.
En hel rad rekommendationer gavs mig redan i tidigt skede vilka jag försökte leva upp till så mycket jag bara orkade och även punkter som jag initialt upplevde som lite i överkant visade sig senare vara h..."
"Stort engagemang från start och mycket god förståelse för psykologin bakom bostadsaffärer.
En hel rad rekommendationer gavs mig redan i tidigt skede vilka jag försökte leva upp till så mycket jag bara orkade och även punkter som jag initialt upplevde som lite i överkant visade sig senare vara helt korrekta.
Jag noterade tidigt att Åsa verkligen gillar sitt uppdrag och jag satte henne som lagkapten i det lilla team vi utgjorde och även om jag fick slita hårt så var alla insatser så rätt på alla sätt.
Spontana reaktioner från visningarna och efterföljande budgivning visade att arbetet inte gick osynligt förbi.
Min absolut varma rekommendation är att när Åsa säger något, då ska ni göra precis så oavsett om ni tycker det är lite väl tilltagen detaljnivå - det är det nämligen inte utan en av många små detaljer som besökare fångar upp, ibland utan att se det.
Om ni bor som jag gjorde, stilistiskt helblind och mer mekaniskt funtad mot "det får duga om det fungerar" så kommer ni få en stor möjlighet att lära er något på resan detta innebär - jag kommer själv försöka återskapa stora delar av det jag lärt mig till mitt nya boende."
Läs mer
säljare på Trolle-Bondes gata 7

10 dec 2019

"Vi har fått bra stöd genom hela säljprocessen men Åsa har även varit ett väldigt bra stöd i vår jakt på ett nytt boende.
Hon är väldigt rak och ärlig och kan sin sak så det är väl värt att lyssna på hennes tips!
Vi är väldigt nöjda och kan med varm hand rekommenderar Åsa.
"
"Vi har fått bra stöd genom hela säljprocessen men Åsa har även varit ett väldigt bra stöd i vår jakt på ett nytt boende.
Hon är väldigt rak och ärlig och kan sin sak så det är väl värt att lyssna på hennes tips!
Vi är väldigt nöjda och kan med varm hand rekommenderar Åsa.
"
Läs mer
säljare på Björkbacksvägen 55

25 sep 2019

"Åsa gjorde ett jättebra jobb att hålla mig uppdaterad genom hela processen och hon var alltid tillgänglig om jag hade frågor."
säljare på Byggmästarvägen 13

16 nov 2018

"Fantastiskt bra! Åsa var lätt att samarbeta med och mycket lyhörd, trevlig och omtänksam. Jag rekommenderar henne starkt och skulle definitivt använda hennes tjänster igen!"
säljare på Bäckbornas väg 37

19 sep 2018

"Åsa är proffsionell, kunnig med mkt spetskompetens, lyhörd (ändå rak), familjär, positiv, glad och såg till att man hängde med i alla detaljer i försäljningen = Trygghet. "
säljare på Ekstocksvägen 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
7
Radhus
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
68 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
45 av 46 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
47 av 47 säljare
Åsa var tydlig och höll mig uppdaterad
47 av 47 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Åsa på kartan.

202 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
47 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

7 295 000 kr
7,5 rum, 117 m²
62 350 kr/m²
Villa, Stockholm
7 195 000 kr
6 rum, 180 m²
39 972 kr/m²
Villa, Stockholm
5 795 000 kr
5 rum, 131 m²
44 236 kr/m²
Radhus, Stockholm
8 800 000 kr
10 rum, 173 m²
50 867 kr/m²
Villa, Stockholm
3 rum, 64,3 m²
Lägenhet, Stockholm
3 708 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 400 000 kr
Villa Spånga Flysta
+ 105 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Seriös med mycket hög kunskap, stor glädje i arbetet ."
4 200 000 kr
Radhus Spånga Solhem
+ 600 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
Slutpris saknas
Villa Solhem
4 rum, 84 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ekerö Närlunda
5 rum, 150 m²
Utropspris: 7 300 000 kr
5 050 000 kr
Villa Bromsten
-150 000 kr
6 rum, 141 m²
Utropspris: 5 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren hade väldigt tidigt en tydlig plan för hur huset skulle marknadsföras. Hon följde planen och var ett stort stöd i de beslut som jag behövde ta. Agerade väldigt fort för att ge mig information vilket innebar att jag aldrig kände mig stressad. Jag är väldigt nöjd!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.