Anton Lindström

Profilbild för Anton Lindström
Säljarfavorit
Anton Lindström
4.8 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
16 st
85 770 000 kr

Bakgrund

Anton Lindström jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2020-01-13. Anton har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Anton har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 105 630 000 kr.

Presentation

Anton är uppvuxen i Västerås och bor sedan flera år tillsammans med sin sambo i Landala. Han trivs bäst runt Chalmers och Guldheden, och är man morgonpigg kan man möta honom på den dagliga morgonjoggen runt Mossens IP. Landshövdingehusens charm liksom funkisens och folkhemsarkitekturens stiliga lösningar är något som tilltalar Anton. Idrottsbakgrunden har resulterat i ett fantastiskt driv och engagemang för att få varje försäljning att överträffa förväntningar, och Anton kommer att guida dig som kund på ett tryggt och pålitligt sätt genom hela processen. Han har tidigare erfarenhet från en av de större byråerna här i stan där han lyckats enastående med flera riksrekord och många nöjda kunder.

Säljare om Anton.

28 apr 2024

"Anton har bra lokalkännedom, stort kontaktnät bland potentiella köpare och gav bra råd under hela processen. Han verkar ha ett genuint engagemang för att få till en affär som känns bra både för säljare och köpare."
säljare på Dalheimersgatan 1A

13 apr 2024

"Vi är så nöjda med valet av mäklare. Anton är väldigt trevlig var en trygg punkt för oss genom hela processen. Han var ambitiös och engagerad, generös med sin tid och bokade in flera extra visningar när intresset för lägenheten visade sig vara stort."
säljare på Drivhusgatan 19A

16 mar 2024

"Försökte sälja bostaden i höstas, men efter flera misslyckade försök valde vi att kontakta Anton.
Och vilken skillnad det blev! Anton hade en tydlig process, där kan ställde höga krav på både styling fotografering för att skapa de bästa förutsättningarna. Han ringde igenom alla spekulanter inna..."
"Försökte sälja bostaden i höstas, men efter flera misslyckade försök valde vi att kontakta Anton.
Och vilken skillnad det blev! Anton hade en tydlig process, där kan ställde höga krav på både styling fotografering för att skapa de bästa förutsättningarna. Han ringde igenom alla spekulanter innan första visningen så de var väl informerade och kunde fokusera på att se bostaden. Vi fick mer än 500 000 över utgångspris, till ett betydligt lägre arvode än förra mäklare.
Anton är lyhörd, driven och har en bra taktkänsla genom hela dialogen mellan säljare och spekulanter. Guldhedens bästa mäklare utan konkurrens! "
Läs mer
säljare på Doktor Hjorts gata 10C

14 mar 2024

"Anton är engagerad, kunnig och mycket trevlig! Han är dessutom pålitlig och genuin."
säljare på Raketgatan 15

22 dec 2023

"Anton är en trevlig mäklare och jobbade målmedvetet i den tuffa marknad som råder."
säljare på Doktor Hjorts gata 12B

14 dec 2023

"Anton var kompetent, lyhörd och ett nöje att ha som mäklare!"
säljare på Bomgatan 10C

08 nov 2023

"Väldigt lyhörd och smart mäklare. Är nöjd!"
säljare på Doktor Bex gata 11B

25 okt 2023

"Anton var en grym mäklare och vi fick över förväntan betalt för vår lägenhet! Det Anton bidrog med var en strategi som fungerade över förväntan, och vi upplevde att han lockade många köpare ur en målgrupp vi själva inte tänkt på. Han styrde upp extra visningar vilket gjorde att vi fick in fler bu..."
"Anton var en grym mäklare och vi fick över förväntan betalt för vår lägenhet! Det Anton bidrog med var en strategi som fungerade över förväntan, och vi upplevde att han lockade många köpare ur en målgrupp vi själva inte tänkt på. Han styrde upp extra visningar vilket gjorde att vi fick in fler budgivare. Han var lyhörd både inför våra behov men även köparens behov = trevlig affär för alla inblandade. Vi är så nöjda, processen var trevlig, trygg och tydlig och det blev rekordpris i föreningen! "
Läs mer
säljare på Doktor Bex gata 11B

28 aug 2023

"Det enda jag har att anmärka på var att jag önskade bilder på innergården då jag tror det bidrar till ytterliggare lockelse till visningen :) En baggis nu i efterhand såklart.
I helhet var jag supernöjd med Anton och jag kommer rekomendera honom till andra!"
"Det enda jag har att anmärka på var att jag önskade bilder på innergården då jag tror det bidrar till ytterliggare lockelse till visningen :) En baggis nu i efterhand såklart.
I helhet var jag supernöjd med Anton och jag kommer rekomendera honom till andra!"
Läs mer
säljare på Egnahemsvägen 20C

23 aug 2023

"Anton var så trygg och lugn genom min försäljning av min första bostad och jag kände mig trygg att höra av mig när jag hade frågor vilken tid det än va på dygnet! "
säljare på Doktor Lindhs gata 1

22 jun 2023

"Anton gjorde ett kanonjobb med rätt balans av tävlingssinne och lyhördhet. Man vill ju både hitta lugn och ro att ta beslut och såklart få ut bra värde i sin bostadsaffär och jag tycker att Anton guidade oss genom det här på ett jättebra sätt."
säljare på Raketgatan 5

15 jun 2023

"Anton är engagerad, tar sig tid och är supertrevlig! Har mött honom både som köpare och säljare och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Raketgatan 11

15 jun 2023

"Helt underbar mäklare från början till slut under hela försäljningsprocessen! Rekommenderar Anton starkt till allt och alla! "
säljare på Hökegårdsgatan 14B

03 jun 2023

"Anton överträffade alla våra förväntningar! Han är kunnig och social och vill att både säljare och köpare ska bli nöjda med affären. Han pekade snabbt ut originaldetaljer i lägenheten som vi inte själva kände till och såg potential som vi inte gjorde. Han la upp en bra strategi för försäljningen ..."
"Anton överträffade alla våra förväntningar! Han är kunnig och social och vill att både säljare och köpare ska bli nöjda med affären. Han pekade snabbt ut originaldetaljer i lägenheten som vi inte själva kände till och såg potential som vi inte gjorde. Han la upp en bra strategi för försäljningen och sålde för ett pris vi aldrig kunnat drömma om. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Fridkullagatan 17B

10 maj 2023

"Anton var jätteduktig, gav ett bra professionellt intryck. Jag kände mig helt och hållet trygg att lämna projektet i hans händer. Han tog hand om hela processen på ett smidigt, bra och tryggt sätt. Rekommenderas starkt! "
säljare på Gyllenkrooksgatan 7

16 apr 2023

"En klok, empatisk grundad person som jag varmt kan rekommendera! Mina tidigare möten och intryck med/av mäklare som nonchalanta, oinsatta och oproffsiga fick lov att revideras.
En pärla som Anton är en utrotningshotad ”mäklartyp” som Stadshem måste värna & vårda ömt, samt ha som ett levande exemp..."
"En klok, empatisk grundad person som jag varmt kan rekommendera! Mina tidigare möten och intryck med/av mäklare som nonchalanta, oinsatta och oproffsiga fick lov att revideras.
En pärla som Anton är en utrotningshotad ”mäklartyp” som Stadshem måste värna & vårda ömt, samt ha som ett levande exempel & målbild bland framtidens mäklare, tack!
En bostadsaffärer är för de flesta den dyraste och viktigaste investering man gör i sitt liv. Att trivas i sin bostad är viktig livskvalitet för alla. Då är det ytterst viktigt med en skärpt mäklare som bygger förtroende och ej som oftast, endast är intresserad av en ”snabb affär och pengar in på kontot”. Anton är påläst, genuint intresserad av fackkunskap inom sitt ämnesområde. //Bekräftar nöjd kund tillika arkitekt & folkbildare inom ämnet."
Läs mer
säljare på Eklandagatan 14

02 jan 2023

"Anton är mycket duktig och vi använder honom gärna igen."
säljare på Gibraltargatan 38

23 dec 2022

"Vi är mycket nöjda med genomförandet av försäljningen av vår lägenhet. Anton drev säljprocessen bra, höll frekvent kommunikation med oss och slutpriset blev i linje med våra föväntningar."
säljare på Fricksgatan 2B

16 nov 2022

"Sympatisk, engagerad, lätt att få kontakt med. Anton lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris trots att bostadsmarknaden vände. "
säljare på Raketgatan 7

16 nov 2022

"Gjorde ett bra jobb trotts tuffa förutsättningar, Anton är en genuin och skön kille med gott driv! "
säljare på Olof Rudbecksgatan 25

16 nov 2022

"Vi sålde vår bostadsrätt under våren 2022. Vi var supernöjda med Anton. Han var alltid tillgänglig och försäljningen gick toppen. Vi kan varmt rekommendera Anton. Behaglig och uppriktig. "
säljare på Vildapelsgatan 3A

16 nov 2022

"Trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt nöjd "
säljare på Gibraltargatan 56

14 nov 2022

"Anton är trevlig, lösningsorienterad och engagerad, vi tar gärna kontakt med honom igen om behovet uppstår. "
säljare på Örnehufvudsgatan 3

14 nov 2022

"En otroligt bra upplevelse att sälja bostaden med Anton. Han var engagerad, lyhörd och tog sig tid att visa lägenheten för alla som var intresserade även innan och efter de utsatta visningsdatumen. Hade gladerligen haft honom som mäklare vid nästa försäljning också. "
"En otroligt bra upplevelse att sälja bostaden med Anton. Han var engagerad, lyhörd och tog sig tid att visa lägenheten för alla som var intresserade även innan och efter de utsatta visningsdatumen. Hade gladerligen haft honom som mäklare vid nästa försäljning också. "
Läs mer
säljare på Lövskogsgatan 4A

31 okt 2022

"Briljant bemötande med hög kompetensnivå och personkännedom.
Rekommenderar varmt Anton Lindström på Stadshem Fastighetsmäkleri."
säljare på Bellmansgatan 11B

19 aug 2022

"Anton var otroligt professionell och engagerad. Han är lätt att lita på och det är tydligt att han vet vad han gör. Han ansträngde sig inte bara för att uppfylla våra behov utan även spekulanternas och lyckade sy ihop en fantastisk affär som alla inblandade var nöjda med. Jag kan verkligen rekomm..."
"Anton var otroligt professionell och engagerad. Han är lätt att lita på och det är tydligt att han vet vad han gör. Han ansträngde sig inte bara för att uppfylla våra behov utan även spekulanternas och lyckade sy ihop en fantastisk affär som alla inblandade var nöjda med. Jag kan verkligen rekommendera Anton om man vill ha en stöttepelare med kunskap som faktiskt kan marknaden och är intresserad av sitt yrke! "
Läs mer
säljare på Gibraltargatan 56

19 apr 2022

"Bra och förtroendeingivande!"
säljare på Doktor Hjorts gata 10A

07 apr 2022

"Anton var tydlig, kunnig och lätt att samarbeta med genom hela försäljningen, från första mötet till kontraktsskrivning.
Rekomenderar Anton."
säljare på Lövskogsgatan 11C

01 apr 2022

"Anton var helt fantastisk! Trevlig och engagerad från start till mål. Lyhörd och kommunikativ, alltid tillgänglig när vi behövde bolla något - kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Fredåsgatan 12A

29 mar 2022

"Anton var väldigt serviceminded och stöttande under hela processen."
säljare på Egnahemsvägen 24B

29 mar 2022

"Kunnig och bra. Hade verktygen för att fixa det som behövdes. Sagt och gjort var samma sak. Rätt folk runt sig som hjälpte till att snabbt få till en försäljning."
säljare på Gibraltargatan 21C

28 mar 2022

"Supernöjd med Anton som motsvarade alla förväntningar på ett strålande sätt!"
säljare på Gibraltargatan 64

28 mar 2022

"Anton har en god lokalkännedom, är lättillgänglig och engagerad från start till mål. Jag kommer definitivt att anlita Anton igen nästa gång det blir aktuellt att kontakta mäklare. "
säljare på Kolonigatan 7A

14 jan 2022

"Anton är en fantastiskt duktig mäklare som lyssnade in till vem jag är som person och vad jag hade för önskemål och utefter det tog fram en strategi som passade mig för att nå mitt mål.
Sedan var jag väldigt tydlig med att jag vill ha koll och veta vad som skedde och det var en löpande och supe..."
"Anton är en fantastiskt duktig mäklare som lyssnade in till vem jag är som person och vad jag hade för önskemål och utefter det tog fram en strategi som passade mig för att nå mitt mål.
Sedan var jag väldigt tydlig med att jag vill ha koll och veta vad som skedde och det var en löpande och super bra återkoppling och jag älskar känslan och tryggheten han förmedlar. Känslan att vi känner varandra väl efter ett endaste inledande samtal. Otroligt hjälpsam eftersom att jag bor på annan ort.
Otroligt duktig. "
Läs mer
säljare på Brynolfsgatan 1C

13 jan 2022

"Fick kontakt med Anton när vi gick på hans visningar av andra lägenheter och fick direkt en bra känsla. Kändes tryggt att veta att spekulanter på vår lägenhet skulle få samma goda bemötande."
säljare på Engdahlsgatan 4A

12 dec 2021

"Vi fick ett gott intryck av Anton direkt när han kom in genom dörren. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet under tidspress och levde verkligen upp till våra förväntningar. Anton var social, engagerad och professionell under hela försäljningen. Tack för hjälpen!"
"Vi fick ett gott intryck av Anton direkt när han kom in genom dörren. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet under tidspress och levde verkligen upp till våra förväntningar. Anton var social, engagerad och professionell under hela försäljningen. Tack för hjälpen!"
Läs mer
säljare på Kolonigatan 7B

28 okt 2021

"Anton är väldigt bra och engagerad, fick väldigt bra betalt för vår bostad."
säljare på Raketgatan 5

29 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Antons insats och engagemang för försäljningen av vår lägenhet. Kändes väldigt tryggt hela vägen och vi fick snabb återkoppling på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera Anton som mäklare!!!"
säljare på Daniel Petterssons gata 3A

23 sep 2021

"Jag kan starkt rekommendera Anton om du ska sälja din bostad. Han är lyhörd, trygg och skapar snabbt en förväntansbild som stämmer väl med utfallet.
Vidare upplevde jag Anton som driven och engagerad genom hela processen. Detta ledde till en snabb och lyckad affär. "
"Jag kan starkt rekommendera Anton om du ska sälja din bostad. Han är lyhörd, trygg och skapar snabbt en förväntansbild som stämmer väl med utfallet.
Vidare upplevde jag Anton som driven och engagerad genom hela processen. Detta ledde till en snabb och lyckad affär. "
Läs mer
säljare på Doktor Bex gata 7A

22 sep 2021

"Anton är ett föredöme för mäklarbranschen.
Tog sig tid att lyssna, god kännedom om området, vältalig samt informativ.
Levererade i enlighet med önskemål.
"
säljare på Doktor Hjorts gata 8B

22 sep 2021

"Jag kan starkt rekommendera Anton. Vi var i en knepig situation då vi hade flyttat utomlands. Anton skötte allt och fick lägenheten såld till en pris som överträffade våra förväntningar. Mycket professionell, trevlig och lätt att ha att göra med. "
säljare på Raketgatan 5

20 sep 2021

"Jag kan varmt rekommendera Anton som mäklare. Han har det lilla extra som krävs för att få bästa möjliga försäljningspris."
säljare på Kolonigatan 9C

18 aug 2021

"Anton har utan tvekan varit den bästa mäklaren jag haft.
Vill ni ha någon Engagerad, Lyhörd, Trevlig och framförallt en som levererar resultat då är Anton killen ni skall anlita.
Finns en anledning till att min lägenhet slog rekordpris :)
"
säljare på Dammgatan 3

28 maj 2021

"Suverän insats av Anton. Förmedlar ett lugn man sällan ser bland dagens mäklare och försöker inte spexa till sig i kommunikationen mellan köpare och säljare med onödiga ordval.
Rekommenderar verkligen Anton som är engagerad och tillgänglig under hela försäljningens gång. God lokalkännedom kombin..."
"Suverän insats av Anton. Förmedlar ett lugn man sällan ser bland dagens mäklare och försöker inte spexa till sig i kommunikationen mellan köpare och säljare med onödiga ordval.
Rekommenderar verkligen Anton som är engagerad och tillgänglig under hela försäljningens gång. God lokalkännedom kombinerat med mycket bra och lagom bemötande är ett vinnande koncept."
Läs mer
säljare på Monsungatan 81

22 apr 2021

"Anton has excellent knowledge in the area of Hisingen with good contacts, he had multiple plans for selling a property so he clearly knows what he's doing. He managed to get us a good price on the property and has taken care of everything from the moment we signed with him to the point of handing..."
"Anton has excellent knowledge in the area of Hisingen with good contacts, he had multiple plans for selling a property so he clearly knows what he's doing. He managed to get us a good price on the property and has taken care of everything from the moment we signed with him to the point of handing over the keys, really worth hiring him as a real estate agent."
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 26

21 apr 2021

"Anton är pålitlig, bra på återkoppling! Kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Monsungatan 81

25 mar 2021

"Anton är en duktig och engagerad mäklare. Han alltid lyssnade noggrant och lugnade oss i alla våra bekymmer kring försäljning av våran lägenhet. Han även hjälpte oss med råd och uppföljning för det hus vi köpte innan vi såld våran lägenhet. Han gjorde en bra plan för våran försäljning från början..."
"Anton är en duktig och engagerad mäklare. Han alltid lyssnade noggrant och lugnade oss i alla våra bekymmer kring försäljning av våran lägenhet. Han även hjälpte oss med råd och uppföljning för det hus vi köpte innan vi såld våran lägenhet. Han gjorde en bra plan för våran försäljning från början och det resulterade i en bra affär. Våran process dröjde länge pga olika oförutsedda händelser men Anton visade hänsyn till dem svårigheterna och hjälpte oss anpassa våran plan på ett bra och flexibelt sätt. Att jobba med Anton var en riktigt bra upplevelse och vi gärna rekommenderar honom som mäklare. När man jobbar med Anton så vet man att man har en riktigt kunnig mäklare som satsar tid och energi, engagerar sig och 'walks the extra mile'. "
Läs mer
säljare på Bratteråsbacken 39

14 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Anton till alla som ska sälja! Som mäklare själv ställer höga krav på kommunikation, engagemang och fingertoppskänsla vilket Anton verkligen levererade! Vi fick betydligt bättre betalt än förväntat och jag vet att det beror på Antons insats. Värd varenda krona i arvode. "
"Kan varmt rekommendera Anton till alla som ska sälja! Som mäklare själv ställer höga krav på kommunikation, engagemang och fingertoppskänsla vilket Anton verkligen levererade! Vi fick betydligt bättre betalt än förväntat och jag vet att det beror på Antons insats. Värd varenda krona i arvode. "
Läs mer
säljare på Belegatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
105 630 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
128 av 134 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
128 av 132 säljare
Anton var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 134 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anton på kartan.

213 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
135 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 66 m²
Lägenhet, Göteborg
3 824 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 96 m²
57 239 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
7 287 kr/mån
4,5 rum, 92 m²
Lägenhet, Göteborg
5 574 kr/mån
4 300 000 kr
3 rum, 72 m²
59 722 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 262 kr/mån
2 rum, 54,5 m²
Lägenhet, Göteborg
2 891 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 725 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 575 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 650 000 kr
2,5 rum, 64 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 595 000 kr
Lägenhet Krokslätt
+ 170 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 425 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 565 000 kr
Lägenhet Norra Guldheden
+ 370 000 kr
2,5 rum, 62 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.