Anton Dahlström

Profilbild för Anton Dahlström
Säljarfavorit
Anton Dahlström
4.9 / 5
(183 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
16 st
82 350 000 kr

Bakgrund

Anton Dahlström jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2005-06-14. Anton har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2024. Anton har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 93 510 000 kr.

Presentation

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke. Med kundens bästa i fokus ser jag till att alltid erbjuda en tjänst med hög servicegrad och kvalité som ständigt överträffar förväntningarna.

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Gävle Högskola och tog examen 2005. Jag har arbetat som mäklare i över 18 år och i Bromma sedan 10 år. Genom min erfarenhet från ett stort antal affärer kommer jag se till att just Er affär kommer bli framgångsrik, trygg och säker, både för dig som säljare och för dina potentiella köpare.
Jag sitter på vårt kontor med centralt läge vid Brommaplan där jag har nära till hela Bromma.

Varmt välkommen att kontakta mig för en vidare diskussion!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Anton.

16 maj 2024

"Extremt nöjd från start till mål! Löpande dialoger vilket gör att hela processen känns tryggt och smidigt! "
säljare på Stopvägen 109

16 maj 2024

"Kan varmt rekommendera Anton som med stort engagemang och gott resultat sålt min lägenhet i Bromma. Anton är även tydlig med vad han tycker man bör åtgärda inför försäljning för bästa resultat."
säljare på Stopvägen 111

06 maj 2024

"Lyhörd, erfaren, kunnig, alltid kontaktbar, gav goda råd och relevant information på ett bra sätt. Vi kan rekommendera Anton!"
säljare på Stopvägen 95

05 maj 2024

"Trevlig, uppmärksam, snabb på återkoppling efter visning, tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Anton som mäklare!"
säljare på Björkbacksvägen 10

25 apr 2024

"Sakkunnig och korrekt. Trevligt bemötande. Lyhörd för kunden."
säljare på Mälarblick 44

05 apr 2024

"Vår mäklare Anton Dahlström var kunnig, lyhörd, målinriktad. Tät återkoppling genom hela processen. Allt med en behaglig framtoning. "
säljare på Alviksvägen 27

06 mar 2024

"Duktig driven mäklare som kan sitt jobb️️️️️!"
säljare på Klädesvägen 40

05 mar 2024

"Väldigt engagerad, svarar jämt och snabbt på frågor."
säljare på Tunnlandsvägen 3

23 jan 2024

"Anton är förtroendeingivande, har bra koll på läget och är ärlig och seriös. Jag är supernöjd och har bara lovord för Anton. "
säljare på Klädesvägen 38

06 dec 2023

"Jag är mycket nöjd över att Anton var min mäklare. Kunnig och påläst om föreningen, trevlig och hjälpsam och snabb och tydlig kommunikation. Rekommenderar starkt!"
säljare på Tunnlandsvägen 39

13 sep 2023

"Anton hittade rätt köpare till vår lägenhet. Det var tryggt att någon med hans erfarenhet och kompetens var vår mäklare i dessa osäkra tider på marknaden för bostäder. Vi kan varmt rekommendera att anlita Anton!"
säljare på Stångjärnsvägen 18

26 aug 2023

"Anton är en stjärna! Han är lyhörd, dedikerad och bra på att skapa förtroende. Väldigt bra lokalkännedom. Jag kan absolut rekommendera Anton. "
säljare på Tunnlandsvägen 43

19 jun 2023

"Mycket engagerad kreativ mäklare som aktivt jobbade med oss såsom som säljare och även potentiella köpare för att gå till en bra lösning! "
säljare på Svartviksslingan 21

13 jun 2023

"Anton är en stjärna!
Han är påläst, pålitlig och levererar alltid det bäst möjliga."
säljare på Tunnlandsvägen 51

24 apr 2023

"Jag kan varmt rekommendera Anton vid en bostadsförsäljning. Han var engagerad, lyhörd och höll en nära dialog under hela processen."
säljare på Vävstolsvägen 9

23 apr 2023

"En mycket engagerad, driven och lyhörd mäklare som gjorde sitt bästa för att få till en lyckad affär. "
säljare på Beckomberga Allé 13

17 apr 2023

"Anton är en kunnig, duktig och lyhörd mäklare som vi hade en bra dialog med före, under och efter försäljningen. Summa summarum är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bällstavägen 48

14 apr 2023

"Skakig bostadsmarknad just nu"
säljare på Rörläggarvägen 44

06 apr 2023

"Vi träffade några olika fastighetsmäklare innan vi bestämde oss. Arvodesfrågan var inte alls avgörande utan Antons personlighet och professionella attityd ingav ett stort förtroende som bara förstärkts under hela processen. Vi valde rätt mäklare!!
"
säljare på Kapplandsvägen 6

30 mar 2023

"Tredje gången min sambo anlitar Anton, och andra gången för oss tillsammans. Anton ger ett väldigt lugnt, proffsigt och tryggt intryck, och har gett oss bra råd längs vägen från första möte till försäljning. Båda gånger har försäljningen dessutom gått väldigt bra. Jag skulle definitivt anlita Ant..."
"Tredje gången min sambo anlitar Anton, och andra gången för oss tillsammans. Anton ger ett väldigt lugnt, proffsigt och tryggt intryck, och har gett oss bra råd längs vägen från första möte till försäljning. Båda gånger har försäljningen dessutom gått väldigt bra. Jag skulle definitivt anlita Anton igen!"
Läs mer
säljare på Tallbacksvägen 14

15 mar 2023

"Anton får högsta betyg 5/5! Bra återkoppling, Tillgänglig, engagerad, kunnig och positiv!
Anton bevisade att även i en osäker marknad går det att leverera snabbt, och över förväntan! Har anlitat Anton två gånger, och lika nöjd vid båda tillfällen!"
säljare på Klädesvägen 42

02 dec 2022

"Bästa mäklaren! Lyhörd, har mycket kunskap och trygg. Rekommenderar alla att anlita Anton. "
säljare på Björnsonsgatan 150

04 okt 2022

"Anton hjälpte mig från start till mål med en lyckad försäljning under svåra omständigheter. Proffs!"
säljare på Spannvägen 13

30 sep 2022

"Anton är enormt förtroendeingivande mot oss säljarna men troligtvis även mot köparna.
Kompetensen sedan att balansera styrkorna mot en svaghet ibland i kommunikation mot kund var enastående"
säljare på Beckombergavägen 220

08 sep 2022

"Vi är väldigt nöjda, bra bemötande, duktig på att svara på frågor. Uppdaterad om lägenheten även kvällar och helger. Professionell och alltid glad, engagerad i sitt arbete. "
säljare på Tunnlandsvägen 51

19 aug 2022

"Stort engagemang, återkoppla ofta under hela processen. Anton är strukturerad, kunnig, har stor lokalkännedom och jättetrevlig. Jag är mer än nöjd med Antons arbete. Mina bästa rekommendationer vill jag ge."
säljare på Abrahamsbergsvägen 35

17 aug 2022

"Anton var väldigt lätt att jobba med och vi hade en god kommunikation under hela försäljningen!"
säljare på Snörmakarvägen 29

20 jul 2022

"Anton har haft ett professionellt bemötande från start, vi har känt oss trygga med Anton som mäklare genom hela processen. "
säljare på Söderberga Allé 19

14 apr 2022

"Vi hade siktet inställt på Anton redan innan vi började gå i säljtankar. Han är absolut nummer ett bland alla mäklare som säljer lägenheter på Tunnlandsvägen! Oerhört proffsig, ärlig och realistisk. Slutpriset blev högre än vad vi trodde och vi har Anton att tacka för det."
"Vi hade siktet inställt på Anton redan innan vi började gå i säljtankar. Han är absolut nummer ett bland alla mäklare som säljer lägenheter på Tunnlandsvägen! Oerhört proffsig, ärlig och realistisk. Slutpriset blev högre än vad vi trodde och vi har Anton att tacka för det."
Läs mer
säljare på Tunnlandsvägen 75

12 apr 2022

"Vi kände oss hela tiden trygga med hur Anton skötte försäljningen av vår bostad, från första mötet till kontraktsskrivning. Vi fick snabb återkoppling, bra tips längs vägen och var både överraskade och nöjda med den rekordförsäljning som vårt samarbete resulterade i."
"Vi kände oss hela tiden trygga med hur Anton skötte försäljningen av vår bostad, från första mötet till kontraktsskrivning. Vi fick snabb återkoppling, bra tips längs vägen och var både överraskade och nöjda med den rekordförsäljning som vårt samarbete resulterade i."
Läs mer
säljare på Bäckbornas väg 41

29 mar 2022

"Jag har både köpt och sålt bostad med hjälp av Anton. Han är otroligt kompetent och professionell. Jag har blivit uppdaterad och haft en bra dialog under hela processen. Kan varmt rekommendera Anton som mäklare! "
säljare på Klädesvägen 40

26 mar 2022

"För tredje gången har vi valt att använda oss av Anton Dahlström vid försäljning av lägenhet.
Han är en otroligt proffsig mäklare mäklare som är engagerad, tillmötesgående, lyhörd och väldigt enkel att samarbeta med.
Rekommenderar alla som går i säljtankar att kontakta honom!"
"För tredje gången har vi valt att använda oss av Anton Dahlström vid försäljning av lägenhet.
Han är en otroligt proffsig mäklare mäklare som är engagerad, tillmötesgående, lyhörd och väldigt enkel att samarbeta med.
Rekommenderar alla som går i säljtankar att kontakta honom!"
Läs mer
säljare på Beckombergavägen 216

10 mar 2022

"Anton är den mest professionella mäklare vi anlitat, toppklass i allt från återkoppling till engagemang och kunskap. Vi har anlitat en handfull andra mäklare genom åren, men ingen kommer i närheten av Antons engagemang. Kan varmt rekommendera honom för alla som ska sälja bostad. Allra högsta bety..."
"Anton är den mest professionella mäklare vi anlitat, toppklass i allt från återkoppling till engagemang och kunskap. Vi har anlitat en handfull andra mäklare genom åren, men ingen kommer i närheten av Antons engagemang. Kan varmt rekommendera honom för alla som ska sälja bostad. Allra högsta betyg i allt. "
Läs mer
säljare på Dukvägen 47

28 feb 2022

"Trevligt och profesisonelt engagemang, som gjorde lägenhetsaffären snabb och smidig."
säljare på Klädesvägen 42

27 jan 2022

"Jag har både köpt och sålt min bostad via Anton, och har känt mig lika trygg i båda processerna. Han är engagerad, kunnig, lyhörd och förtroendeingivande. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Tunnlandsvägen 59

17 jan 2022

"Han var förtroendeingivande, kompetent, gav mig trygghet genom hela processen. Dessutom var han trevlig och personlig men med integritet i sitt förhållningssätt. Jag är mycket nöjd med honom som mäklare. "
säljare på Dalgången 5

04 jan 2022

"Mycket bra mäklare!. Kunnig, effektiv och lyhörd. Rekommenderas varmt."
säljare på Herman Ygbergs väg 6

07 dec 2021

"Anton är en riktig klippa!"
säljare på Snörmakarvägen 51

28 sep 2021

"Anton har alla bra kvaliteter en mäklare behöver. Personlig, professionell och lyhörd!"
säljare på Tunnlandsvägen 67

20 sep 2021

"Professionell, jobbade hårt och mycket på visningarna även om utgångspriset eventuellt skulle vart högre från början. Annars grymt jobb."
säljare på Kvarnbacksvägen 119

24 jun 2021

"Jag fick ett väldigt bra första intryck av Anton vid vårt möte, och han levererade helt enligt och över förväntan. Väldigt postiv, responsiv men också ärlig i vad han tyckte om lägenheten, området och förväntansbilden, vilket var väldigt uppskattat. Jag är supernöjd!"
"Jag fick ett väldigt bra första intryck av Anton vid vårt möte, och han levererade helt enligt och över förväntan. Väldigt postiv, responsiv men också ärlig i vad han tyckte om lägenheten, området och förväntansbilden, vilket var väldigt uppskattat. Jag är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Vävstolsvägen 3

19 maj 2021

"Anton var mycket engagerad och skötte affären på ett tryggt och bra sätt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom till alla som vill sälja. "
säljare på Tunnlandsvägen 37

11 maj 2021

"We believe Anton is the best broker in the area and believe it even more after he helped us sold our apartment. He know every single details about the area just his home."
säljare på Tunnlandsvägen 73

28 apr 2021

"Jag behövde få min bostad såld väldigt snabbt och mäklaren levererade verkligen. Han svarade på sms och mail både kvällar och helger. Han svarade på alla mina frågor och jag kände mig trygg med att han skulle lyckas med uppdraget. Jag fick dessutom bättre betalt för bostaden än jag hade vågat tro."
"Jag behövde få min bostad såld väldigt snabbt och mäklaren levererade verkligen. Han svarade på sms och mail både kvällar och helger. Han svarade på alla mina frågor och jag kände mig trygg med att han skulle lyckas med uppdraget. Jag fick dessutom bättre betalt för bostaden än jag hade vågat tro."
Läs mer
säljare på Klädesvägen 40

28 apr 2021

"Vi köpte lägenheten av Anton för 6 år sedan och därefter har vi bibehållit kontakten. Det var tryggt att köpa av Anton så vi visste redan för 6 år sedan att vi ville anlita Anton när det var dags för oss att sälja. Kan bara lämna mina varmaste rekommendationer om Anton som mäklare och person, han..."
"Vi köpte lägenheten av Anton för 6 år sedan och därefter har vi bibehållit kontakten. Det var tryggt att köpa av Anton så vi visste redan för 6 år sedan att vi ville anlita Anton när det var dags för oss att sälja. Kan bara lämna mina varmaste rekommendationer om Anton som mäklare och person, han gör ett kanonjobb!"
Läs mer
säljare på Vadmalsvägen 14

19 apr 2021

"Skicklig och kunnig, erfarenhet och kunnighet lyser igenom. Mycket fint bemötande, personlig kontakt runt varje fråga jag haft, och stort engagemang - utan att göra avkall på den professionella integriteten. Rekommenderar varmt!"
säljare på Tunnlandsvägen 56

03 apr 2021

"Professionell, balanserad och engagerad."
säljare på Tunnlandsvägen 91

03 mar 2021

"Riktigt duktig mäklare som vet vad han gör, jag har inget dåligt att säga om Anton Dahlström."
säljare på Klädesvägen 38

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
93 510 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
175 av 178 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 182 säljare
Anton var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anton på kartan.

659 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
183 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 71 m²
Lägenhet, Stockholm
4 713 kr/mån
1 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
2 862 kr/mån
7 995 000 kr
4 rum, 101 m²
79 158 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 457 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 42 m²
61 785 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 608 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 88 m²
62 443 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 877 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 705 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Anton som med stort engagemang och gott resultat sålt min lägenhet i Bromma. Anton är även tydlig med vad han tycker man bör åtgärda inför försäljning för bästa resultat."
Vilande / ej såld
Lägenhet Bromma
2 rum, 48 m²
2 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Extremt nöjd från start till mål! Löpande dialoger vilket gör att hela processen känns tryggt och smidigt! "
3 100 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 305 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd, erfaren, kunnig, alltid kontaktbar, gav goda råd och relevant information på ett bra sätt. Vi kan rekommendera Anton!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.