Annika Rosenberg

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Annika Rosenberg
Profilbild för Annika Rosenberg
Säljarfavorit
Annika Rosenberg
4.9 / 5
(286 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
10 st
40 845 000 kr

Bakgrund

Annika Rosenberg jobbar på Grip fastighetsmäkleri och Bostadsagenten och är registrerad mäklare sedan 2009-02-12. Annika har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Annika har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 34 140 000 kr.

Presentation

Jag har många års erfarenhet som mäklare i Malmö och många hundra lyckade försäljningar med mig. Jag är envis, serviceminded, och postitiv - något som jag drar stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. Lägg till en stor portion humor, högt engagemang och öppenhet så har ni en bra bild utav mig. Alla mina nöjda kunder från tidigare affärer är jag otroligt stolt över. Jag har bred erfarenhet av försäljningar i Malmös alla stadsdelar, god lokalkännedom och vet vad som krävs för att göra det lilla extra för just din försäljning. Jag är en tävlingsmänniska som brinner för att göra affärer, för mig är det en självklarhet att vara både påläst och noggrann. Uppföljning och god kommunikation under hela försäljningsprocessen är även det en viktig byggsten i att uppnå lyckade försäljningar och utomordentligt nöjda kunder.

Tveka inte utan kontakta mig för ett första möte redan nu så att jag kan visa vad jag går för och hjälpa dig till en lyckad försäljning!

Jag har läst fastighetsmäklarprogrammet 180 hp vid Malmö högskola, genomfört min praktik i Stockholm och arbetat som fastighetsmäklare sedan februari 2009. Jag är hungrig och brinner för mitt yrke samt för att förmedla bra service till samtliga parter. Jag tycker om när det är mycket att göra och trivs med att jobba i högt tempo.

Säljare om Annika.

24 nov 2022

"Har nyligen anlitat Grip för försäljning av min lägenhet. Grip handhåller med det du behöver inför en försäljning. Med bred kompetens inom marknaden och en fördjupad förståelse för mig som säljare, köparens behov och mäklarens karaktär tar Grip det hela vägen. Med en marknad, ej för säljaren, med..."
"Har nyligen anlitat Grip för försäljning av min lägenhet. Grip handhåller med det du behöver inför en försäljning. Med bred kompetens inom marknaden och en fördjupad förståelse för mig som säljare, köparens behov och mäklarens karaktär tar Grip det hela vägen. Med en marknad, ej för säljaren, med dagens inflation, gör Annika detta precis som sig bör. Min lägenhet såldes inom en strax efter visningen och med Grips kompetens så togs det hela vägen. Grip är ett mindre företag som slåss på en bred marknad med flera stora mäklarfirman för att göra sig ett namn. Att använda sig av en mindre mäklarfirma ger, enligt mig, ett personligt möte med allt det innebär. Söker du en mindre mäklarfirman med en personlighet är Grip värdiga att ta sig an er försäljning. Om inte är där flertalet större firmor att tillgå."
Läs mer
säljare på Värnhemsgatan 12

24 nov 2022

"Annika var en stor trygghet i vår försäljning. Med en bred kunskap så var hon alltid en stöttepelare som hade koll på läget när det behövdes. Kompetent, lyhörd och social . Tack!"
säljare på Friggs gränd 14

21 okt 2022

"Annika var just GREAT! :-)"
säljare på Vårgatan 3A

02 sep 2022

"Vi är supernöjda med Annika som mäklare på alla sätt. Hon lade mycket tid på att sätta sig in i vårat hus och fotografen var jättebra, bilderna blev väldigt fina. Hon var mycket proaktiv och vi fick frekvent uppdatering under hela sälj processen. Huset såldes väldigt snabbt till ett pris vi är my..."
"Vi är supernöjda med Annika som mäklare på alla sätt. Hon lade mycket tid på att sätta sig in i vårat hus och fotografen var jättebra, bilderna blev väldigt fina. Hon var mycket proaktiv och vi fick frekvent uppdatering under hela sälj processen. Huset såldes väldigt snabbt till ett pris vi är mycket nöjda med, vilket kräver sin insats av mäklaren i dessa ovissa tider. Vi rekommenderar verkligen Annika på Grip Fastighetsmäkleri, kunnig, professionell och kan försäljning."
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 5

01 sep 2022

"Annika är den bästa mäklaren jag har samarbetat med. "
säljare på Kungsgatan 29

13 aug 2022

"Sätter säljaren i första rum och är duktig på att återkoppla och svarar alltid om det är några frågetecken!"
säljare på Argogatan 1

29 jun 2022

"Lyhörd, hängiven, tillmötesgående och envis. Annika har leget i trots en otroligt tuff marknad och gav sig inte förrän lägenheten var såld, stort plus var såklart att det blev över utgångspris. Hon håller dig kontinuerligt uppdaterad med allt vad gäller visningar, intressenter etc. Rekommenderar ..."
"Lyhörd, hängiven, tillmötesgående och envis. Annika har leget i trots en otroligt tuff marknad och gav sig inte förrän lägenheten var såld, stort plus var såklart att det blev över utgångspris. Hon håller dig kontinuerligt uppdaterad med allt vad gäller visningar, intressenter etc. Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

15 maj 2022

"Annika tar sig alltid tid och är mycket duktig på det hon gör. Gav bra tips under renoveringen inför försäljningen, som visade sig skulle attrahera många spekulanter. Toppen att även få stylingtips inför fotografering och visning."
säljare på Föreningsgatan 43B

08 maj 2022

"Annika är kompetent och lyhörd. Tog sig tid att svara på mina (många) frågor och funderingar, och var aldrig svår att få tag på. Lyssnade på mina önskemål och kom med bra råd. Kände verkligen att jag stod i fokus. Detta var andra gången jag anlitade henne och jag väldigt nöjd. Väljer du henne kom..."
"Annika är kompetent och lyhörd. Tog sig tid att svara på mina (många) frågor och funderingar, och var aldrig svår att få tag på. Lyssnade på mina önskemål och kom med bra råd. Kände verkligen att jag stod i fokus. Detta var andra gången jag anlitade henne och jag väldigt nöjd. Väljer du henne kommer du få en engagerad och kommunikativ mäklare. "
Läs mer
säljare på Kungsgatan 52B

03 apr 2022

"Allt var smidigt med försäljningen. Höll oss uppdaterade hela tiden. Vi är super nöjda med allt. Mycket trevlig bemötande.
Rekommenderar denna mäklare till 200%"
säljare på Crokusgatan 22

24 feb 2022

"Annika är en snäll och vänlig och engagerade person som verkligen hjälpte oss med allt under försäljningen av lägenheten !
Så vill ni ha en mäklare som prioriterar dig som säljare/köpare så kan vi verkligen rekommenderar Mäklafirman Grip !"
säljare på Eriksdalsgatan 7B

29 jan 2022

"Annika skötte vår försäljning och kändes trygg, stabil och professionell under hela processen. Vi fick ett mycket högt intresse, vilket renderade ett flertal visningar och många inbokade besökare. Vi uppskattade att kunna lita på att Annika skulle sköta anstormningen med van hand, och såvitt vi k..."
"Annika skötte vår försäljning och kändes trygg, stabil och professionell under hela processen. Vi fick ett mycket högt intresse, vilket renderade ett flertal visningar och många inbokade besökare. Vi uppskattade att kunna lita på att Annika skulle sköta anstormningen med van hand, och såvitt vi kunnat bedöma gick allting smidigt och bra."
Läs mer
säljare på Osbygatan 11C

11 okt 2021

"Jag visste direkt när jag träffade Annika att det var hon som skulle få sälja min lägenhet och jag kan nu när den är såld konstatera att allt blev precis så som hon förespådde och utan hennes hjälp hade jag aldrig klarat av det här."
säljare på Döbelnsgatan 6

23 sep 2021

"Det är inte första gången jag använt mig av Annika och hon är en fantastisk mäklare. Annika är engagerad och är väldigt förtroendeingivande. Ödmjuk, kunnig, lyhörd, seriös och trevlig. Annika förtjänar mer än högsta betyg. Jag rekommenderar henne varmt!"
"Det är inte första gången jag använt mig av Annika och hon är en fantastisk mäklare. Annika är engagerad och är väldigt förtroendeingivande. Ödmjuk, kunnig, lyhörd, seriös och trevlig. Annika förtjänar mer än högsta betyg. Jag rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Storgatan 8

29 jul 2021

"Vi solgte vores lagenhet og det gik rigtig godt. Annika er meget engageret og ansvarsfuld. Vi er rigtig glade for vi valgte Annika Rosenberg som vores maklara. "
säljare på Balladgatan 25

27 jul 2021

"Det är andra gången nu som vi anlitat Annika. Hon fick förtroendet igen då hon är tydlig, konsekvent, lugn och kommunikativ. Man kan helt enkelt lita på Annika till fullo. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17C

26 jul 2021

"Jag har varit extremt nöjd med Annikas Insats. Ärlig, tillmötesgående och driven från start till slut. Kan och kommer rekommendera henne vidare till bekanta som står med säljtankar."
säljare på Nobelvägen 147M

04 jul 2021

"Vi är nöjda med Annikas insatser, det har varit väldigt smidigt och lätt att jobba med henne, vi är mycket nöjda och glada att vi valde dig som mäklare! "
säljare på Bisittaregatan 16

06 apr 2021

"Hon var positiv varje gång vi hade kontakt "
säljare på Saarisvägen 12A

06 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Annika, "
säljare på Rosengrens gata 25

01 apr 2021

"Mäklaren lyssnade inte på mig som säljare, när det gällde tillträdet till bostaden. Trots att jag hade sagt till mäklaren att det tidigaste jag kan tänka mig att lämna bostaden är om två månader ( sista maj-21). Vid kontraktsskrivningen stod det trots detta i kontraktet den 14 maj-21 som överlåte..."
"Mäklaren lyssnade inte på mig som säljare, när det gällde tillträdet till bostaden. Trots att jag hade sagt till mäklaren att det tidigaste jag kan tänka mig att lämna bostaden är om två månader ( sista maj-21). Vid kontraktsskrivningen stod det trots detta i kontraktet den 14 maj-21 som överlåtelsedatum. Mäklaren gick köparens ärende och hade inte meddelat mig att hon skulle skriva in den 14 maj-21 i kontraktet."
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 10A

19 feb 2021

"Snabbt, smidigt o smärtfritt! Rekommenderas!"
säljare på Enebacksvägen 32

11 dec 2020

"Vi var mycket nöjd med Annika. Hon gav bra råd, förstod vad som var viktigt för oss och hon höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kände oss trygga med henne helt enkelt. Vi uppskattar också den stylistrådgivning vi fick inför foto och visningar och fotografen tog också jättefina bilder."
"Vi var mycket nöjd med Annika. Hon gav bra råd, förstod vad som var viktigt för oss och hon höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kände oss trygga med henne helt enkelt. Vi uppskattar också den stylistrådgivning vi fick inför foto och visningar och fotografen tog också jättefina bilder."
Läs mer
säljare på Värnhemsgatan 15

20 okt 2020

"Jag träffade flera mäklare innan jag bestämde mig, men valet föll på Annika eftersom hon gav ett lugnt och behagligt och samtidigt proffsigt intryck. Dessutom ville jag gärna gynna henne som egenföretagare istället för att anlita en av de stora firmorna.
Annikas insats gav inget övrigt att önska...."
"Jag träffade flera mäklare innan jag bestämde mig, men valet föll på Annika eftersom hon gav ett lugnt och behagligt och samtidigt proffsigt intryck. Dessutom ville jag gärna gynna henne som egenföretagare istället för att anlita en av de stora firmorna.
Annikas insats gav inget övrigt att önska. Under hela processen var hon hjälpsam och tillgänglig, kom med rekommendationer samtidigt som hon var noga med att allt skulle kännas rätt för mig. Rekommenderar starkt att anlita Annika."
Läs mer
säljare på Ribevägen 20A

14 okt 2020

"Annika Rosenberg
Upplevs charmig och socialt kompetent.Hun er Väl förberedd och lätt att få tag på,inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor."
säljare på Serenadgatan 37

12 sep 2020

"Annika var kunnig på de områden vi behövde hjälp med, guidade oss steg-för-steg på ett sätt precis vi behövde bli guidade på. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Drottninggatan 6C

26 jul 2020

"Skulle varmt rekommendera Annika på Grip till andra personer som går i säljtankar! "
säljare på Norbergsgatan 4A

24 jul 2020

"Effektiv og välförberedd"
säljare på Föreningsgatan 77A

18 jun 2020

"Toppenmäklare! "
säljare på Exercisgatan 9

15 jun 2020

"Slog försäljningsrekord i området när det kom till fritidshus. Höll oss uppdaterade hela tiden, underbart bemötande och informativ.
Absolut goda rekommendationer om denna mäklare!"
säljare på Blåklocksgatan 5

18 maj 2020

"Ställer alltid upp och levererar. Beaktar både köparen och säljaren bästa. Rekommenderas!"
säljare på Utsiktsgatan 40

14 maj 2020

"Annika lyssnade in mina önskemål och min prisbild av lägenheten stämde med hennes tankar kring priset. Trotts Corona Pandemi och ändringar i visningar från öppna till slutna så gjorde Annika allt hon kunde för att få lägenheten såld! "
säljare på Skvadronsgatan 22B

30 apr 2020

"Väldigt kompetent och driven mäklare som skötte hela processen jättebra. Annonsen var detaljrik och välskriven, samarbetet med fotograf var bra då bilderna blev väldigt fina och visningen lockade många spekulanter. Mäklaren var otroligt snabb på att få ett avslut, för vår skull, och vi skrev kont..."
"Väldigt kompetent och driven mäklare som skötte hela processen jättebra. Annonsen var detaljrik och välskriven, samarbetet med fotograf var bra då bilderna blev väldigt fina och visningen lockade många spekulanter. Mäklaren var otroligt snabb på att få ett avslut, för vår skull, och vi skrev kontrakt med köparna redan dagen efter visning. Vi sålde för 30% över utgångspriset och är såklart riktigt nöjda! Social mäklare som alltid var lätt att få tag på och som jag förstått upplevdes positivt även av spekulanter "
Läs mer
säljare på Gång 7

25 mar 2020

"Annika var tydlig och bra i sin kommunikation. Hon var hjälpsam och flexibel i allt från objektbeskrivning, fotografering, visningar etc. Rekommenderas starkt."
säljare på Sölvesborgsgatan 3C

16 mar 2020

"Vi kan varmt rekommendera Annika!"
säljare på Köpenhamnsvägen 9D

12 dec 2019

"Oerhört kompetent och lyhörd mäklare! Annika är mycket engagerad och driven- professionell hela vägen! Med Annika kan man känna sig lugn och trygg!"
säljare på Rosendalsvägen 6

08 dec 2019

"Är fantastiskt nöjd med Annika. Gav mig en trygg, erfaren och engagerad känsla redan från första mötet. Hon var lyhörd och tillmötesgående inför mina önskemål och svarade på alla mina frågor (och de var många då jag är dåligt insatt i de här sakerna), höll mig konstant och snabbt uppdaterad under..."
"Är fantastiskt nöjd med Annika. Gav mig en trygg, erfaren och engagerad känsla redan från första mötet. Hon var lyhörd och tillmötesgående inför mina önskemål och svarade på alla mina frågor (och de var många då jag är dåligt insatt i de här sakerna), höll mig konstant och snabbt uppdaterad under processens gång och var tillgänglig om jag behövde ha tag på henne. Kompetent, både tekniskt och socialt. Stylist, fotograf mm hon samarbetar med var mycket duktiga även de, annonsen blev jättebra.
Och framförallt fick hon sålt lägenheten för långt mycket mer än jag realistiskt hade hoppats på.
Rekommenderar Annika helhjärtat, utan minsta reservation."
Läs mer
säljare på Göingeplan 10A

02 dec 2019

"Snabb och smidig affär och Annika höll mig uppdaterad under hela affären.
"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

20 okt 2019

"Annika var oerhört lätt att samarbeta med. Korta svarstider, varmt och genuint bemötande. Vi som säljare kände oss trygga, välinformerad och allierade med mäklaren. Alla frågor och funderingar fick snabba och ärliga svar, och vi är mycket nöjda med hela säljprocessen. Vi rekommenderar Annika varm..."
"Annika var oerhört lätt att samarbeta med. Korta svarstider, varmt och genuint bemötande. Vi som säljare kände oss trygga, välinformerad och allierade med mäklaren. Alla frågor och funderingar fick snabba och ärliga svar, och vi är mycket nöjda med hela säljprocessen. Vi rekommenderar Annika varmt och har redan anlitat henne för ytterligare en försäljning! "
Läs mer
säljare på Solbogatan 37

12 okt 2019

"Har sålt på Dockan med Annika. Blev en mycket snabb och bra affär. Blev väldigt trevligt och professionellt bemött. Annika levde upp till mina förväntningar. Helt klart en av de bästa om inte den bästa mäklaren i Malmö."
säljare på Dockgatan 23

02 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Annika! Väldigt trevlig och varm person som skötte hela processen på ett proffsigt sätt. Det känns att hon gillar sitt jobb! "
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

22 aug 2019

"Sålde min lgh med Annika. Fick långt över vad jag förväntade mig vad min lgh skulle gå för. Hon var lätt och få tag på. Inget krångel allt gick smidigt. Toppen mäklare rekommenderar henne starkt! "
säljare på Arkitektgatan 53

22 aug 2019

"Kan väl rekommendera Annika på Bostadsagenten. Vi anlitade henne för vår husförsäljning och förväntningarna vi hade på henne stämde väl in. Hon är kommunikativ och informativ samt höll oss väl uppdaterade innan huset lades ut till försäljning, under pågående visning och budgivning samt efter förs..."
"Kan väl rekommendera Annika på Bostadsagenten. Vi anlitade henne för vår husförsäljning och förväntningarna vi hade på henne stämde väl in. Hon är kommunikativ och informativ samt höll oss väl uppdaterade innan huset lades ut till försäljning, under pågående visning och budgivning samt efter försäljningen. En toppenmäklare på alla sätt alltså!"
Läs mer
säljare på Bagarevägen 10

22 aug 2019

"Annika var super god i hele processen. Hun var let at kommunikere med, hurtig og pålidelig, hvilket gjorde processen nem, tryg og problemfri. Kan stærkt anbefale til andre! "
säljare på Möllevångsgatan 30A

03 jul 2019

"Sålde min lägenhet på Ribersborg via Annika och Grip fastighetsmäkleri. Annika har verkligen levererat! Med sitt professionella och trevliga sätt har hon sett till att hela försäljningsprocessen från början till slut har löpt fantastiskt smidigt och snabbt. Skulle utan tvekan rekommendera Annika ..."
"Sålde min lägenhet på Ribersborg via Annika och Grip fastighetsmäkleri. Annika har verkligen levererat! Med sitt professionella och trevliga sätt har hon sett till att hela försäljningsprocessen från början till slut har löpt fantastiskt smidigt och snabbt. Skulle utan tvekan rekommendera Annika Rosenberg på Grip Fastighetsmäkleri."
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 27D

03 jun 2019

"Flexibel och bra. Förstående."
säljare på Blåvingegatan 35

18 maj 2019

"3e gånger jag anv Annika. Så himla bäst och kompetent :)"
säljare på Lönngatan 54F

12 maj 2019

"Annika Rosenberg var fantastiskt. Hon var hjälpsamt genom hela process, proffsigt och väldigt engagerade. Kan verkligen rekommenderas "
säljare på Kristianstadsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
34 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
280 av 284 säljare
Annika satte rätt förväntningar på slutpriset
252 av 285 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
284 av 285 säljare
Annika var tydlig och höll mig uppdaterad
284 av 285 säljare

Annika på kartan.

408 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
286 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

6 695 000 kr
4 rum, 131 m²
51 106 kr/m²
Villa, Malmö
1 695 000 kr
1,5 rum, 42 m²
40 357 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 107 kr/mån
5 295 000 kr
3 rum, 100 m²
52 950 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 638 kr/mån
1 rum, 21,7 m²
Lägenhet, Malmö
926 kr/mån
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Malmö
3 206 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 300 000 kr
Radhus Johanneslust
-195 000 kr
6 rum, 150,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Rosengård
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Håkanstorp
+ 5 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 1 745 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 700 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 205 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet S:t Knut
3 rum, 76 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.