Annika Rosenberg

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Annika Rosenberg
Profilbild för Annika Rosenberg
Säljarfavorit
Annika Rosenberg
4.9 / 5
(237 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
17 st
37 099 000 kr

Bakgrund

Annika Rosenberg jobbar på Grip fastighetsmäkleri och Bostadsagenten och är registrerad mäklare sedan 2009-02-12. Annika har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Annika har haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 40 756 000 kr.

Presentation

Jag har många års erfarenhet som mäklare i Malmö och många hundra lyckade försäljningar med mig. Jag är envis, serviceminded, och postitiv - något som jag drar stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. Lägg till en stor portion humor, högt engagemang och öppenhet så har ni en bra bild utav mig. Alla mina nöjda kunder från tidigare affärer är jag otroligt stolt över. Jag har bred erfarenhet av försäljningar i Malmös alla stadsdelar, god lokalkännedom och vet vad som krävs för att göra det lilla extra för just din försäljning. Jag är en tävlingsmänniska som brinner för att göra affärer, för mig är det en självklarhet att vara både påläst och noggrann. Uppföljning och god kommunikation under hela försäljningsprocessen är även det en viktig byggsten i att uppnå lyckade försäljningar och utomordentligt nöjda kunder.

Tveka inte utan kontakta mig för ett första möte redan nu så att jag kan visa vad jag går för och hjälpa dig till en lyckad försäljning!

Jag har läst fastighetsmäklarprogrammet 180 hp vid Malmö högskola, genomfört min praktik i Stockholm och arbetat som fastighetsmäklare sedan februari 2009. Jag är hungrig och brinner för mitt yrke samt för att förmedla bra service till samtliga parter. Jag tycker om när det är mycket att göra och trivs med att jobba i högt tempo.

Säljare om Annika.

11 dec 2020

"Vi var mycket nöjd med Annika. Hon gav bra råd, förstod vad som var viktigt för oss och hon höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kände oss trygga med henne helt enkelt. Vi uppskattar också den stylistrådgivning vi fick inför foto och visningar och fotografen tog också jättefina bilder."
säljare på Värnhemsgatan 15

20 okt 2020

"Jag träffade flera mäklare innan jag bestämde mig, men valet föll på Annika eftersom hon gav ett lugnt och behagligt och samtidigt proffsigt intryck. Dessutom ville jag gärna gynna henne som egenföretagare istället för att anlita en av de stora firmorna.
Annikas insats gav inget övrigt att önska. Under hela processen var hon hjälpsam och tillgänglig, kom med rekommendationer samtidigt som hon var noga med att allt skulle kännas rätt för mig. Rekommenderar starkt att anlita Annika."
säljare på Ribevägen 20A

14 okt 2020

"Annika Rosenberg
Upplevs charmig och socialt kompetent.Hun er Väl förberedd och lätt att få tag på,inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor."
säljare på Serenadgatan 37

12 sep 2020

"Annika var kunnig på de områden vi behövde hjälp med, guidade oss steg-för-steg på ett sätt precis vi behövde bli guidade på. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Drottninggatan 6C

26 jul 2020

"Skulle varmt rekommendera Annika på Grip till andra personer som går i säljtankar! "
säljare på Norbergsgatan 4A

24 jul 2020

"Effektiv og välförberedd"
säljare på Föreningsgatan 77A

18 jun 2020

"Toppenmäklare! "
säljare på Exercisgatan 9

15 jun 2020

"Slog försäljningsrekord i området när det kom till fritidshus. Höll oss uppdaterade hela tiden, underbart bemötande och informativ.
Absolut goda rekommendationer om denna mäklare!"
säljare på Blåklocksgatan 5

18 maj 2020

"Ställer alltid upp och levererar. Beaktar både köparen och säljaren bästa. Rekommenderas!"
säljare på Utsiktsgatan 40

14 maj 2020

"Annika lyssnade in mina önskemål och min prisbild av lägenheten stämde med hennes tankar kring priset. Trotts Corona Pandemi och ändringar i visningar från öppna till slutna så gjorde Annika allt hon kunde för att få lägenheten såld! "
säljare på Skvadronsgatan 22B

30 apr 2020

"Väldigt kompetent och driven mäklare som skötte hela processen jättebra. Annonsen var detaljrik och välskriven, samarbetet med fotograf var bra då bilderna blev väldigt fina och visningen lockade många spekulanter. Mäklaren var otroligt snabb på att få ett avslut, för vår skull, och vi skrev kontrakt med köparna redan dagen efter visning. Vi sålde för 30% över utgångspriset och är såklart riktigt nöjda! Social mäklare som alltid var lätt att få tag på och som jag förstått upplevdes positivt även av spekulanter "
säljare på Gång 7

25 mar 2020

"Annika var tydlig och bra i sin kommunikation. Hon var hjälpsam och flexibel i allt från objektbeskrivning, fotografering, visningar etc. Rekommenderas starkt."
säljare på Sölvesborgsgatan 3C

16 mar 2020

"Vi kan varmt rekommendera Annika!"
säljare på Köpenhamnsvägen 9D

12 dec 2019

"Oerhört kompetent och lyhörd mäklare! Annika är mycket engagerad och driven- professionell hela vägen! Med Annika kan man känna sig lugn och trygg!"
säljare på Rosendalsvägen 6

08 dec 2019

"Är fantastiskt nöjd med Annika. Gav mig en trygg, erfaren och engagerad känsla redan från första mötet. Hon var lyhörd och tillmötesgående inför mina önskemål och svarade på alla mina frågor (och de var många då jag är dåligt insatt i de här sakerna), höll mig konstant och snabbt uppdaterad under processens gång och var tillgänglig om jag behövde ha tag på henne. Kompetent, både tekniskt och socialt. Stylist, fotograf mm hon samarbetar med var mycket duktiga även de, annonsen blev jättebra.
Och framförallt fick hon sålt lägenheten för långt mycket mer än jag realistiskt hade hoppats på.
Rekommenderar Annika helhjärtat, utan minsta reservation."
säljare på Göingeplan 10A

02 dec 2019

"Snabb och smidig affär och Annika höll mig uppdaterad under hela affären.
"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

20 okt 2019

"Annika var oerhört lätt att samarbeta med. Korta svarstider, varmt och genuint bemötande. Vi som säljare kände oss trygga, välinformerad och allierade med mäklaren. Alla frågor och funderingar fick snabba och ärliga svar, och vi är mycket nöjda med hela säljprocessen. Vi rekommenderar Annika varmt och har redan anlitat henne för ytterligare en försäljning! "
säljare på Solbogatan 37

12 okt 2019

"Har sålt på Dockan med Annika. Blev en mycket snabb och bra affär. Blev väldigt trevligt och professionellt bemött. Annika levde upp till mina förväntningar. Helt klart en av de bästa om inte den bästa mäklaren i Malmö."
säljare på Dockgatan 23

02 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Annika! Väldigt trevlig och varm person som skötte hela processen på ett proffsigt sätt. Det känns att hon gillar sitt jobb! "
säljare på Henrik Wranérsgatan 1C

22 aug 2019

"Sålde min lgh med Annika. Fick långt över vad jag förväntade mig vad min lgh skulle gå för. Hon var lätt och få tag på. Inget krångel allt gick smidigt. Toppen mäklare rekommenderar henne starkt! "
säljare på Arkitektgatan 53

22 aug 2019

"Kan väl rekommendera Annika på Bostadsagenten. Vi anlitade henne för vår husförsäljning och förväntningarna vi hade på henne stämde väl in. Hon är kommunikativ och informativ samt höll oss väl uppdaterade innan huset lades ut till försäljning, under pågående visning och budgivning samt efter försäljningen. En toppenmäklare på alla sätt alltså!"
säljare på Bagarevägen 10

22 aug 2019

"Annika var super god i hele processen. Hun var let at kommunikere med, hurtig og pålidelig, hvilket gjorde processen nem, tryg og problemfri. Kan stærkt anbefale til andre! "
säljare på Möllevångsgatan 30A

03 jul 2019

"Sålde min lägenhet på Ribersborg via Annika och Grip fastighetsmäkleri. Annika har verkligen levererat! Med sitt professionella och trevliga sätt har hon sett till att hela försäljningsprocessen från början till slut har löpt fantastiskt smidigt och snabbt. Skulle utan tvekan rekommendera Annika Rosenberg på Grip Fastighetsmäkleri."
säljare på Kilian Zollsgatan 27D

03 jun 2019

"Flexibel och bra. Förstående."
säljare på Blåvingegatan 35

18 maj 2019

"3e gånger jag anv Annika. Så himla bäst och kompetent :)"
säljare på Lönngatan 54F

12 maj 2019

"Annika Rosenberg var fantastiskt. Hon var hjälpsamt genom hela process, proffsigt och väldigt engagerade. Kan verkligen rekommenderas "
säljare på Kristianstadsgatan 8

15 apr 2019

"Annika är en fantastisk mäklare. Trots allt strul höll hon sig professionell och hjälpsam till det yttersta."
säljare på Ellstorpsgatan 4A

11 apr 2019

"Jättenöjd med Annika!
"
säljare på Sergels väg 12B

09 apr 2019

"Jag rekomonderar alla som tänker sälja sitt lgh vända till BostadsAgenten kontor ."
säljare på Lantmannagatan 51

09 apr 2019

"Annika var väldigt proffsig. Hon var snabb på att svara och uppdatera och väldigt trevlig som person! Jag kände mig väldigt trygg och förlitade mig 100 % på hennes kompetens!"
säljare på Lönngatan 44C

05 apr 2019

"As usual fantastisk att ha att göra med. Oerhört ambitiös, lyhörd och påläst. "
säljare på Industrigatan 17A

02 apr 2019

"Engagerad, lyhörd och proffsig. Vi kan varmt rekommendera Annika!"
säljare på Dockgatan 21

22 mar 2019

"Annika var mycket tillmötesgående och lätt att samarbeta med, hon samarbetar också med en mycket duktig fotograf som tog fantastiskt fina foton.
Jag kan varmt rekommendera Annika och Grips fastighetsmäkleri."
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

08 mar 2019

"Annika är en kompetent och erfaren mäklare som ändå utstrålar en drivkraft man oftast ser hos yngre mäklare. Snabb att lösa eventuella hinder och frågor som uppstår längs vägen. Hon anlitar, som en bonus, även branschens bästa fotografer och stylister."
säljare på Nobelvägen 10A

28 feb 2019

"Kan varmt rekommendera! "
säljare på Bodekullsgången 19C

14 feb 2019

"Toppen!"
säljare på Tessins väg 8B

11 feb 2019

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Annika Rosenberg som mäklare! Annika är kunnig, lyhörd och oerhört flexibel och har funnits där som stöd i alla delar av säljprocessen."
säljare på Ellstorpsgatan 3E

04 feb 2019

"Annika gör att superjobb. Snabbt, snyggt, bra slutpris."
säljare på Karlshamnsgatan 6

23 jan 2019

"She is very good but fee is very high.. "
säljare på Botildenborgsvägen 13A

21 jan 2019

"Vi är mycket nöjda med att vi valde att sälja vår lägenhet med Annika! Hon är noggrann och engagerad och har lång erfarenhet som mäklare. "
säljare på Långgårdsgatan 6

04 dec 2018

"Kunnig och drivande med ett behagligt sätt befriat från floskler. Var tydlig, upplysande och behjälplig genom hela processen.
Vi kan å det varmaste rekommendera Annika Rosenberg och Grip Fastighetsmäkleri vad gäller fastighetsförsäljning."
säljare på Föreningsgatan 81B

27 okt 2018

"We chose the higher price option as we wanted full engagement to get a quick sale. And we think we got that."
säljare på Fru Alstad Byaväg 408-0

18 okt 2018

"Gjorde sig verkligen extra besvär för att försäljningen skulle vara smidig för mig. Alltid väldigt positiv och trevlig."
säljare på Nobelvägen 147M

19 sep 2018

"Annika var mycket professionell och höll mig som säljare uppdaterad under hela processen och var lätt att få tag på vid ev. frågor. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare. "
säljare på Tessins väg 12

08 aug 2018

"Annika är allt vi vill ha av en mäklare. Engagerad, kunnig och driven men utan att vara för pushig och "på".
Bilderna var super och objektsbeskrivningen var i vårt tycke perfekt, detaljrik men utan floskler.
Hon hörde av sig med kontinuerliga uppdateringar till oss som säljare och skötte budgivningsprocessen ypperligt.
Vi är mer än nöjda!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

22 jul 2018

"Snabb och effektiv försäljning efter plan. Alltid tillgänglig och hjälpsam. Ett nöje att ha att göra med"
säljare på Simrishamnsgatan 3D

23 apr 2018

"Annika är en mycket proffsig, engagerad och kunnig mäklare som vi varmt rekommenderar! "
säljare på Erikstorpsgatan 20

23 apr 2018

"Nästan mäklare jag rekommendera alla att samarbeta. Med bostadsagenten"
säljare på Von Lingens väg 94

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
40 756 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
233 av 237 säljare
Annika satte rätt förväntningar på slutpriset
213 av 237 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
236 av 237 säljare
Annika var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 237 säljare

Annika på kartan.

343 tidigare annonser
1 bostäder till salu
237 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 695 000 kr
4 rum, 104 m²
16 298 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 455 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 230 000 kr
Lägenhet Värnhem
-65 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi var mycket nöjd med Annika. Hon gav bra råd, förstod vad som var viktigt för oss och hon höll oss uppdaterade hela tiden. Vi kände oss trygga med henne helt enkelt. Vi uppskattar också den stylistrådgivning vi fick inför foto och visningar och fotografen tog också jättefina bilder."
965 000 kr
Lägenhet Blekingsborg
-30 000 kr
1 rum, 43,5 m²
Utropspris: 995 000 kr
1 865 000 kr
Lägenhet Triangeln
+ 70 000 kr
2 rum, 42,4 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 085 000 kr
Lägenhet Högaholm
-60 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 1 145 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Limhamns Sjöstad
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 845 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.