Annica Oppenheim Stenman

Profilbild för Annica Oppenheim Stenman
Annica Oppenheim Stenman
4.9 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
0 st
124 245 000 kr

Bakgrund

Annica Oppenheim Stenman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1993-10-25. Annica har haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 124 575 000 kr.

Presentation

Varje dag sedan jag började som fastighetsmäklare 1992 har jag gått till arbetet med ett leende på läpparna. Jag kan inte tänka mig ett mer spännande arbete! 1997 började jag på SkandiaMäklarnas kontor i Bromma och här blir jag kvar! Under karriären har jag specialiserat mig på bostadsförsäljningar i Spånga, Bromma och på Ekerö.

I nära samarbete med min uppdragsgivare förbereder jag varje försäljning på detaljnivå vilket leder till att våra briljanta fotografer kan producera fantastiska bilder. Nyckeln till varje framgångsrik försäljning är en professionell annonsering med lockande bilder, välformulerade texter och en stilig bostad att besöka på visningsdagen. I varje bostadsaffär är det av största vikt för mig att alla parter känner sig trygga genom hela processen. Tryggheten skapas genom personligt engagemang, lång erfarenhet och minutiösa förberedelser. Jag är en tävlingsmänniska som inte nöjer mig förrän både säljare och köpare känner att dom har gjort en strålande affär och vill rekommendera mig i sina kretsar.
Har du försäljning på gång? Hör gärna av dig till mig för ett första möte så skall jag berätta hur vi kan samarbeta för att göra ditt livs största affär till ditt livs bästa affär. Jag ser framemot att träffa dig! /Annica

Säljare om Annica.

08 nov 2019

"Mycket trevlig, engagerad och omtyckt. Vi rekommenderar varmt Annica som mäklare."
säljare på Ankarsrumsgatan 14

25 okt 2019

"Annica var proffsig, tydlig om vad som krävdes och var väldigt engagerad hela vägen, stöttande och uppdaterade oss kontinuerligt och det blev väldigt lyckat både för oss och köparna."
säljare på Täbylundsvägen 72

22 okt 2019

"Annica har alla kvalifikationer en mäklare ska ha. Vi var väldigt nöjda med henne från början till slut. Informativ, snabb, ambitiös, kommunikativ, kunnig och allmänt väldigt trevlig. Allt flöt på på ett bra sätt, vi kände oss trygga med henne, tack för din fantastiska insats!"
säljare på Skallgångsbacken 42

19 okt 2019

"Annica har varit med oss långt innan vi påbörjade vår process och supporterat oss. Så för oss var hon ett självklart val när det väl blev det dax. Kunnig, nära och proffsig. Vi kan varmt rekommendera-Tack! "
säljare på Gränsvägen 13A

18 okt 2019

"En mycket engagerad och professionell mäklare "
säljare på Västergöksvägen 73

18 okt 2019

"Annica är en trevlig, lättsam och mycket lyhörd person. Har en balanserad drivkraft med målet
att göra en mycket bra husförsäljning. Känns mycket trygg i sin yrkesroll."
säljare på Nälstavägen 19

17 okt 2019

"Den mest professionella och engagerade mäklare jag har träffat. Rekommenderas varmt! "
säljare på Styresman Sanders väg 7

16 okt 2019

"Engagerad, positiv och kunnig. Gott samarbete hela vägen!"
säljare på Vildmarksvägen 10

16 okt 2019

"Annika kan marknaden i västerort bättre än någon annan, är enkel och trevlig att jobba med och framförallt väldigt bra på att stötta med hur styling och annat ska göras för en framgångsrik och lyckosam försäljning. Proaktiv engagerad och hon ser till att säljprocessen fungerar och känns trygg. Bästa mäklaren !"
säljare på Rösvägen 8

04 maj 2019

"Annica är bästa mäklaren i västerort, kan varmt rekommenderas. "
säljare på Sidvallsgränd 5

02 maj 2019

"Annica är otroligt duktig! Tar sig tid att svara på alla tänkbara frågor man kan ha. Hon är också väldigt bra på att återkomma och hålla både köpare och säljare uppdaterade kring läget hela tiden. Hon vet också hur bostaden ska presenteras på bästa sätt och kommer med ovärderliga tips."
säljare på Råckstavägen 82

02 maj 2019

"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick i samband med vår försäljning! Hela vägen från första mötet till sista överlämnandet av nyckel."
säljare på Kälvestavägen 75

02 maj 2019

"Proffsig, kunnig på vårt område, trevlig och seriös!"
säljare på Ankarsrumsgatan 5

02 maj 2019

"Annica är mycket professionell och det kändes bra att ha henne som mäklare. Hon är mån om att allt skall vara rätt och riktigt både för vår skull som säljare och för vår kund vilket känns riktigt bra. Jag kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Fägnadsgränd 5

03 dec 2018

"Det gick snabbt och rappt i alla moment, aldrig några tveksamheter eller otydligheter. Förtroendeingivande och samtidigt "kring sig och om sig" vid tex homestyling ocg fotografering. Hade både humor och glatt humör samt kunde vara "tydligt bestämd" när jag ibland var "mindre" fokuserad på t.ex en sakfråga."
säljare på Kälkbacken 34

27 nov 2018

"Annica är den mest engagerade och lyhörda mäklare jag stött på. Proffsig! "
säljare på Östergårdsvägen 5

23 nov 2018

"Annica är otroligt proffsig och kunnig och känns seriös och genuin. Absolut inte ”säljig” eller påklistrad. Förtroendeingivande!"
säljare på Kronofogdevägen 63A

23 nov 2018

"Vi är väldigt nöjda med Annicas insats i samband med försäljningen av vår bostad. Hon är engagerad, lyhörd och kompetent!"
säljare på Hankgränd 6

22 nov 2018

"Annica visade på mycket god förmåga att sätta sig in i kundens behov och hade en tydlig plan för hur arbetet skulle göras och höll mig hela tiden involverad (jag ville det) i varje del. Annica hjälpte till med stort som smått och bidrog med så mycket stöd och hjälp! Kort och gott en mycket bra upplevelse av att sälja mitt hus!"
säljare på Ladbacksvägen 12A

22 nov 2018

"Bästa mäklaren i Västerort när det kommer till fastigheter. Finns bara ett alternativ för dig som ska sälja villa i Spånga och det är Annica."
säljare på Ekstocksvägen 9B

22 nov 2018

"Annica är väldigt proffsig i sitt bemötande. Tar sig god tid för både oss som säljare och spekulanter. Vi skulle varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Carl Barks väg 9

22 nov 2018

"Annica är en super duktig mäklare som vi VARMT rekommenderar. Kommer garanterat använda henne igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Ägostigen 7

21 nov 2018

"Professionell, personlig och engagerad."
säljare på Drevkroken 54

21 nov 2018

"Annica är personlig och samtidigt väldigt proffsig. Vi är jättenöjda. "
säljare på Västergöksvägen 43

21 nov 2018

"Annica är en fantastisk mäklare med stor integritet och hög moral. Dessutom är hon väldigt inspirerande och gav oss fantastiska råd om hur vi skulle förbereda vårt hus inför försäljningen. Annica är verkligen både säljarens och köparens representant, vilket leder till ett bra slutresultat för alla inblandade. Om vi mot förmodan skulle sälja hus igen skulle Annica vara vårt självklara val!"
säljare på Linjemästarvägen 88

21 nov 2018

"En fantastisk mäklare med ett enormt stort engagemang. Lägger ner hela sin själ för att allt ska bli perfekt, både vid fotografering och inför visning."
säljare på Kavlegränd 2

20 nov 2018

"Skulle det vara aktuellt med försäljning eller köp så skulle vi välja samma mäklare!"
säljare på Älvkvarnsvägen 22

20 nov 2018

"Annica har förmåga att få både säljare och köpare lika viktiga. Hon är rak, ärlig, bestämd och tydlig. Hon ger högsta förtroende och tillit och med hennes professionella sätt är hon överlägsen andra mäklare jag samarbetat med."
säljare på Skallgångsbacken 26

20 nov 2018

"Bra tempo och proffsig hantering genom hela försäljningen från första kontakt till stylingtips och hjälp inför foto och visning. Bra kommunikation under hela försäljningen, jag uppfattade även att köparna var nöjda med mäklaren.
Jag skulle använda mig av hennes hjälp igen om det skulle bli aktuellt. "
säljare på Sörgårdsvägen 20

20 nov 2018

"Jag hade skyhöga förväntningar på Annica, och hon lyckades överträffa dem! Anlitar man Annica ska man dock vara förberedd på att arbete krävs för att få allra bästa utfall. Hon guidar dock på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera Annica!"
säljare på Gryningsvägen 44A

20 nov 2018

"Annika är en riktig toppenmäklare. Vi har både köpt och sålt via henne. Seriös, engagerad o kunig. Båda parter i en säljprocess är trygga med henne. "
säljare på Fernlundastigen 1A

19 nov 2018

"Absolut bästa mäklaren! Fingertoppskänsla och service utöver det vanliga. Tryggt genom hela processen. "
säljare på Fernlundastigen 12

17 mar 2017

"Annica Oppenheim Stenmans fenomenala kunskap, engagemang, initiativförmåga, entusiasm, yrkesstolthet och drivkraft sätter en ny standard för vad en mäklare kan utföra inom ramen för sin gärning. Hennes prestation är på en helt annan nivå än andra mäklares. Leta inte vidare! Oavsett om du köper eller säljer finns ingen anledning att välja ett alternativ till Annica Oppenheim Stenman. "
säljare på Tallstubbsbacken 20

22 feb 2017

"Kanonmäklare, rekommenderas alla dagar i veckan."
säljare på Stinsbacken 3B

15 feb 2017

"Bästa mäklaren som vi någonsin haft kontakt med!"
säljare på Pumpbrinken 5

14 feb 2017

"En mäklare med hög trovärdighet som jobbar med realistiska förväntningar och företräder både köpare och säljare."
säljare på Stormansgränd 10

14 feb 2017

"Annika är bäst!"
säljare på Lundagårdsvägen 10

08 feb 2017

"Vi köpte vårt hus av Annica och när det var dags att sälja var hon vårt självklara val som mäklare. Vi kan rekommendera henne alla dar i veckan och överlägsen alla andra mäklare vi sprungit på i Spånga."
säljare på Skestavägen 55

08 feb 2017

"Annica var fantastisk. Hennes kombination av människokännedom, god smak och affärssinne är svårslagen. Vår försäljning skedde på grund av skilsmässa och hon bidrog till att den nu är ett ljust minne. "
säljare på Solhemsvägen 21

08 feb 2017

"Annica var också väldigt flexibel gällande tider för möten mm."
säljare på Åkertegsgränd 2

08 feb 2017

"Annica är mycket trevlig och social att ha att göra med. Därutöver proffsig och driven rakt igenom. Ett mycket bra val. Vi kan varmt rekommendera henne för vårt område."
säljare på Långvretsvägen 39

08 feb 2017

"Annica är otroligt proffesionell och serviceinriktad. "
säljare på Rulleuddsvägen 16

08 feb 2017

"Kan varm rekommendera Annika Oppenheim"
säljare på Kavlegränd 3B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
2
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
124 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
76 av 79 säljare
Annica satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 79 säljare
Annica var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Annica på kartan.

254 tidigare annonser
1 bostäder till salu
78 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

6 375 000 kr
6 rum, 138 m²
46 195 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Spånga Sundby
6 rum, 113 m²
Utropspris: 6 375 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Bromma Beckomberga
6 rum, 141 m²
Utropspris: 7 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Spånga Solhem
5 rum, 132 m²
Utropspris: 9 375 000 kr
Slutpris saknas
Villa Spånga Sundby
6 rum, 189 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
7 050 000 kr
Villa Hässelby Villastad Södra
+ 175 000 kr
7 rum, 184 m²
Utropspris: 6 875 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.