Annica Oppenheim Stenman

Profilbild för Annica Oppenheim Stenman
Annica Oppenheim Stenman
4.9 / 5
(132 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
0 st
143 420 000 kr

Bakgrund

Annica Oppenheim Stenman jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 1993-10-25. Annica har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och kedjehus och motsvarar ett värde på 162 145 000 kr.

Presentation

Varje dag sedan jag började som fastighetsmäklare 1992 har jag gått till arbetet med ett leende på läpparna. Jag kan inte tänka mig ett mer spännande arbete! 1997 började jag på SkandiaMäklarnas kontor i Bromma och här blir jag kvar! Under karriären har jag specialiserat mig på bostadsförsäljningar i Spånga, Bromma och på Ekerö.

I nära samarbete med min uppdragsgivare förbereder jag varje försäljning på detaljnivå vilket leder till att våra briljanta fotografer kan producera fantastiska bilder. Nyckeln till varje framgångsrik försäljning är en professionell annonsering med lockande bilder, välformulerade texter och en stilig bostad att besöka på visningsdagen. I varje bostadsaffär är det av största vikt för mig att alla parter känner sig trygga genom hela processen. Tryggheten skapas genom personligt engagemang, lång erfarenhet och minutiösa förberedelser. Jag är en tävlingsmänniska som inte nöjer mig förrän både säljare och köpare känner att dom har gjort en strålande affär och vill rekommendera mig i sina kretsar.
Har du försäljning på gång? Hör gärna av dig till mig för ett första möte så skall jag berätta hur vi kan samarbeta för att göra ditt livs största affär till ditt livs bästa affär. Jag ser framemot att träffa dig! /Annica

Säljare om Annica.

17 nov 2021

"Vi blev rekommenderade Annica av en bekant. Vi fick genast ett stort förtroende för henne. Hon har en hög kompetens och höll oss i handen genom hela processen. Går ni i försäljningstankar kan vi varmt rekommendera Annica!"
säljare på Dalkärrsleden 138

30 okt 2021

"Annica är så professionell, effektiv, organiserad och har hela tiden fullt kundfokus på att göra hela processen så smidig som möjligt både för säljaren och köparen, generös med att hjälpa i hela processen! "
säljare på Adolf Rudbecks väg 16

30 okt 2021

"Så professionell, fullt kundfokus, effektiv och närvarande under hela processen! Vad mer kan man önska sig?"
säljare på Adolf Rudbecks väg 16A

26 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med Annicas insats. Glad och full med energi och vet precis vad som behövs göras. "
säljare på Solhagavägen 74

23 okt 2021

"Det gick väldigt fort "
säljare på Dalkärrsleden 81

23 okt 2021

"Annica är oerhört kompetent mäklare med flera års erfarenhet som lyser igenom allt hon gör. Svarade snabbt vid frågor, kom med bra förslag på hur man ska förbereda sin bostad för en lyckad visning, har ett bra nätverk och mkt god kännedom om området. Vi är mkt nöjda med hela processen från start ..."
"Annica är oerhört kompetent mäklare med flera års erfarenhet som lyser igenom allt hon gör. Svarade snabbt vid frågor, kom med bra förslag på hur man ska förbereda sin bostad för en lyckad visning, har ett bra nätverk och mkt god kännedom om området. Vi är mkt nöjda med hela processen från start till avslutad affär. "
Läs mer
säljare på Ankarsrumsgatan 30

22 okt 2021

"Annica är noggrann i allting hon gör & det skapar trygghet både för säljare och köpare. Hon är genuin och ödmjuk kombinerat med klipskhet. "
säljare på Fägringsbrinken 7

22 okt 2021

"Annica är helt enkelt en fantastiskt duktig mäklare. Hon har lång erfarenhet av mäklaryrket och känner mycket väl till den lokala marknaden för småhus i vårt område men även i närliggande områden. Hon är också supertrevlig och extremt behaglig att ha att göra med: alla våra möten var trevliga och..."
"Annica är helt enkelt en fantastiskt duktig mäklare. Hon har lång erfarenhet av mäklaryrket och känner mycket väl till den lokala marknaden för småhus i vårt område men även i närliggande områden. Hon är också supertrevlig och extremt behaglig att ha att göra med: alla våra möten var trevliga och nu i efterhand saknar man hennes besök!
Det bästa med Annica är att hon är fullt fokuserad på uppgiften. Hennes mål är att båda säljare och köpare ska vara nöjda med husköpet och hon jobbar stenhårt för att nå detta mål. Annica är den man kan SMS:a sent på kvällen (ibland på tok för sent), när man som orolig och nervös säljare har ett par frågor, och man får alltid ett lugnt och betryggande svar. Hon var med andra ord väldigt lätt att få tag på samt väldigt lyhörd och tog alla våra funderingar på allvar.
Annica hjälpte oss dessutom med det husköp vi gjorde i samband med vår försäljning, helt utan extra kostnad. Hon läste på om objektet vi var intresserade av och kom med väldigt nyttiga tips och råd, vilket hjälpte oss i vårt beslut. Husköp är för många den största affär man någonsin gör och det kändes väldigt tryggt att ha haft Annica med oss även som köpare.
Det finns absolut inget jag ångrar med att ha anlitat Annica och jag kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Mamrevägen 34A

22 okt 2021

"Annica är en fantastisk mäklare som känner till marknaden och området. Hon är otrolig lyhörd mot säljaren. Kan varmt rekommendera Annica! "
säljare på Älvkvarnsvägen 19

22 okt 2021

"Pålitlig och mycket engagerad mäklare."
säljare på Harspåret 1

21 okt 2021

"Annica är en fantastisk mäklare! Hon är professionell in i minsta detalj. Affärsmässig, driven, varm och social person. Hanterar alla delar av en försäljning på ett utmärkt sätt. Vi är så otroligt nöjda!!"
säljare på Västerstigen 17

21 okt 2021

"Mkt proffsigt rakt igenom hela försäljningsprocessen från ruta ett till avslut. "
säljare på Solhemsvägen 33

21 okt 2021

"Annica är otroligt professionell, kunnig, noggrann, effektiv och mycket trevlig. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare, från första kontakten och hela vägen genom processen där hennes arbetssätt skapar trygghet inte bara för säljaren utan för alla involverade parter. Vi skulle därför..."
"Annica är otroligt professionell, kunnig, noggrann, effektiv och mycket trevlig. Det kändes väldigt tryggt att ha henne som mäklare, från första kontakten och hela vägen genom processen där hennes arbetssätt skapar trygghet inte bara för säljaren utan för alla involverade parter. Vi skulle därför utan tvekan anlita henne igen vid ny försäljning men det skulle även kännas tryggt att köpa ett objekt där Annica är ansvarig mäklare. Annonsen var välskriven. Inget lämnas åt slumpen. Som säljare får man ett jättebra stöd och en mäklare som är håller ihop allt, kommer med bra tips och ideér och är engagerad. Vi kan varmt rekommendera Annica!"
Läs mer
säljare på Sundbyvägen 54

21 okt 2021

"Annika är otroligt kompetent och en trygghet för både säljare och köpare genom hela processen. "
säljare på Solvargsstigen 3

21 okt 2021

"Hon krävde att jag själv var aktiv i försäljningen med det jag kunde bidra med vilket ledde till en bättre försäljning."
säljare på Orsavägen 38

21 okt 2021

"Annica är den bästa mäklaren jag haft, jag skulle inte kunna rekommendera en bättre mäklare! Vår försäljning kändes så enkel, tack vare henne. Kunnig, pålitlig och alltid lätt att prata och diskutera med. Vi kände alltid att hon hade tid för oss och var tillmötesgående. Vi är så nöjda! "
"Annica är den bästa mäklaren jag haft, jag skulle inte kunna rekommendera en bättre mäklare! Vår försäljning kändes så enkel, tack vare henne. Kunnig, pålitlig och alltid lätt att prata och diskutera med. Vi kände alltid att hon hade tid för oss och var tillmötesgående. Vi är så nöjda! "
Läs mer
säljare på Älvkvarnsvägen 171

21 okt 2021

"Annica är helt klart värd sitt arvode. Hon jobbar hårt med att presentera din bostad. Hon är tillgänglig för alla spekulanter och möter alla deras frågor proffsigt och påläst. Annica är absolut den mäklare som lyckats bäst med sina försäljningar i Spånga, där både köpare och säljare är nöjda . Sk..."
"Annica är helt klart värd sitt arvode. Hon jobbar hårt med att presentera din bostad. Hon är tillgänglig för alla spekulanter och möter alla deras frågor proffsigt och påläst. Annica är absolut den mäklare som lyckats bäst med sina försäljningar i Spånga, där både köpare och säljare är nöjda . Ska ni sälja i Spånga, välj Annica."
Läs mer
säljare på Älvkvarnsvägen 145

21 okt 2021

"Vi är supernöjda med Annicas insats som mäklare. Hon tipsade oss om det vi behövde fixa i huset och var ett stort stöd under försäljningen. Värderingen var rätt utifrån läge och storlek på hus men intresset blev stort för ett säreget hus och budgivningen blev en riktig rysare! Huset ökade med 2,4..."
"Vi är supernöjda med Annicas insats som mäklare. Hon tipsade oss om det vi behövde fixa i huset och var ett stort stöd under försäljningen. Värderingen var rätt utifrån läge och storlek på hus men intresset blev stort för ett säreget hus och budgivningen blev en riktig rysare! Huset ökade med 2,4 miljoner utifrån utgångspris. Inte förväntat i det området vi bodde men vi blev jätteglada för det förstås! Hon blir vårt solklara val av mäklare om vi planerar försäljning igen! "
Läs mer
säljare på Rösvägen 42

21 okt 2021

"Annica är mkt proffsig! Vi sålde vår bostad i ett läge där marknande tände till och vi fick mycket mer än vi (och Annica) hade trott. "
säljare på Kavlegränd 3D

21 okt 2021

"Mycket bra i kontakten och supporterande från första mötet genom försäljningen till deklarationsgenomgången.
Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Skymningsstigen 16

21 aug 2020

"Annica är en mycket kompetent och förtroendeingivande mäklare som är professionell i kontakten med både säljare och köpare, vilket skapar trygghet för båda parter. Rekommenderar Annica varmt."
säljare på Toppbrinken 30

17 aug 2020

"Annicas är oerhört proffsig i din yrkesroll! Jag kände mig trygg och litade till fullo på Annica!
Kommer absolut att anlitar henne igen vid en Ev försäljning!"
säljare på Tallstubbsbacken 23

14 aug 2020

"En mycket duktig o kunnig mäklare, hjälpsam på alla vis. Kunde inte ha fått en bättre mäklare. "
säljare på Basaltgränd 10

14 aug 2020

"Annica är en stjärnmäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Biskötarbacken 12

14 aug 2020

"Kan inte tänka mig en bättre mäklare"
säljare på Herdevägen 19

13 aug 2020

"Enormt kunnig, erfaren och driven mäklare som alltid är beredd att göra det extra som krävs för att få till en bra affär. Dessutom en otroligt trevlig person med bästa tänkbara "social skills". Har anlitat Annica 3 gånger och alltid med bästa resultat."
"Enormt kunnig, erfaren och driven mäklare som alltid är beredd att göra det extra som krävs för att få till en bra affär. Dessutom en otroligt trevlig person med bästa tänkbara "social skills". Har anlitat Annica 3 gånger och alltid med bästa resultat."
Läs mer
säljare på Ockravägen 12

12 aug 2020

"Annica är en fantastisk mäklare. Hon gör ett otroligt bra jobb och lämnar inget åt slumpen. Hon är kunnig, engagerad och målmedveten vilket bidrog till att vi som säljare kände oss fullständigt trygga vid vår försäljning. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Törnbuskstigen 12

12 aug 2020

"Corona situationen påverkade försäljningen och möjligen priset som kunde blivit lite högre."
säljare på Brändövägen 27

12 aug 2020

"Annica har ett stort engagemang för objektet hon säljer, för säljarna och för köparna. Vi har sålt många villor genom åren med olika mäklare, men det är svårt att hitta någon i klass med Annica. Vi vet att även köparna var nöjda med Annicas insats."
säljare på Stjärnfallsvägen 15

08 nov 2019

"Mycket trevlig, engagerad och omtyckt. Vi rekommenderar varmt Annica som mäklare."
säljare på Ankarsrumsgatan 14

25 okt 2019

"Annica var proffsig, tydlig om vad som krävdes och var väldigt engagerad hela vägen, stöttande och uppdaterade oss kontinuerligt och det blev väldigt lyckat både för oss och köparna."
säljare på Täbylundsvägen 72

22 okt 2019

"Annica har alla kvalifikationer en mäklare ska ha. Vi var väldigt nöjda med henne från början till slut. Informativ, snabb, ambitiös, kommunikativ, kunnig och allmänt väldigt trevlig. Allt flöt på på ett bra sätt, vi kände oss trygga med henne, tack för din fantastiska insats!"
"Annica har alla kvalifikationer en mäklare ska ha. Vi var väldigt nöjda med henne från början till slut. Informativ, snabb, ambitiös, kommunikativ, kunnig och allmänt väldigt trevlig. Allt flöt på på ett bra sätt, vi kände oss trygga med henne, tack för din fantastiska insats!"
Läs mer
säljare på Skallgångsbacken 42

19 okt 2019

"Annica har varit med oss långt innan vi påbörjade vår process och supporterat oss. Så för oss var hon ett självklart val när det väl blev det dax. Kunnig, nära och proffsig. Vi kan varmt rekommendera-Tack! "
säljare på Gränsvägen 13A

18 okt 2019

"En mycket engagerad och professionell mäklare "
säljare på Västergöksvägen 73

18 okt 2019

"Annica är en trevlig, lättsam och mycket lyhörd person. Har en balanserad drivkraft med målet
att göra en mycket bra husförsäljning. Känns mycket trygg i sin yrkesroll."
säljare på Nälstavägen 19

17 okt 2019

"Den mest professionella och engagerade mäklare jag har träffat. Rekommenderas varmt! "
säljare på Styresman Sanders väg 7

16 okt 2019

"Engagerad, positiv och kunnig. Gott samarbete hela vägen!"
säljare på Vildmarksvägen 10

16 okt 2019

"Annika kan marknaden i västerort bättre än någon annan, är enkel och trevlig att jobba med och framförallt väldigt bra på att stötta med hur styling och annat ska göras för en framgångsrik och lyckosam försäljning. Proaktiv engagerad och hon ser till att säljprocessen fungerar och känns trygg. Bä..."
"Annika kan marknaden i västerort bättre än någon annan, är enkel och trevlig att jobba med och framförallt väldigt bra på att stötta med hur styling och annat ska göras för en framgångsrik och lyckosam försäljning. Proaktiv engagerad och hon ser till att säljprocessen fungerar och känns trygg. Bästa mäklaren !"
Läs mer
säljare på Rösvägen 8

04 maj 2019

"Annica är bästa mäklaren i västerort, kan varmt rekommenderas. "
säljare på Sidvallsgränd 5

02 maj 2019

"Annica är otroligt duktig! Tar sig tid att svara på alla tänkbara frågor man kan ha. Hon är också väldigt bra på att återkomma och hålla både köpare och säljare uppdaterade kring läget hela tiden. Hon vet också hur bostaden ska presenteras på bästa sätt och kommer med ovärderliga tips."
"Annica är otroligt duktig! Tar sig tid att svara på alla tänkbara frågor man kan ha. Hon är också väldigt bra på att återkomma och hålla både köpare och säljare uppdaterade kring läget hela tiden. Hon vet också hur bostaden ska presenteras på bästa sätt och kommer med ovärderliga tips."
Läs mer
säljare på Råckstavägen 82

02 maj 2019

"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick i samband med vår försäljning! Hela vägen från första mötet till sista överlämnandet av nyckel."
säljare på Kälvestavägen 75

02 maj 2019

"Proffsig, kunnig på vårt område, trevlig och seriös!"
säljare på Ankarsrumsgatan 5

02 maj 2019

"Annica är mycket professionell och det kändes bra att ha henne som mäklare. Hon är mån om att allt skall vara rätt och riktigt både för vår skull som säljare och för vår kund vilket känns riktigt bra. Jag kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Fägnadsgränd 5

03 dec 2018

"Det gick snabbt och rappt i alla moment, aldrig några tveksamheter eller otydligheter. Förtroendeingivande och samtidigt "kring sig och om sig" vid tex homestyling ocg fotografering. Hade både humor och glatt humör samt kunde vara "tydligt bestämd" när jag ibland var "mindre" fokuserad på t.ex e..."
"Det gick snabbt och rappt i alla moment, aldrig några tveksamheter eller otydligheter. Förtroendeingivande och samtidigt "kring sig och om sig" vid tex homestyling ocg fotografering. Hade både humor och glatt humör samt kunde vara "tydligt bestämd" när jag ibland var "mindre" fokuserad på t.ex en sakfråga."
Läs mer
säljare på Kälkbacken 34

27 nov 2018

"Annica är den mest engagerade och lyhörda mäklare jag stött på. Proffsig! "
säljare på Östergårdsvägen 5

23 nov 2018

"Annica är otroligt proffsig och kunnig och känns seriös och genuin. Absolut inte ”säljig” eller påklistrad. Förtroendeingivande!"
säljare på Kronofogdevägen 63A

23 nov 2018

"Vi är väldigt nöjda med Annicas insats i samband med försäljningen av vår bostad. Hon är engagerad, lyhörd och kompetent!"
säljare på Hankgränd 6

22 nov 2018

"Annica visade på mycket god förmåga att sätta sig in i kundens behov och hade en tydlig plan för hur arbetet skulle göras och höll mig hela tiden involverad (jag ville det) i varje del. Annica hjälpte till med stort som smått och bidrog med så mycket stöd och hjälp! Kort och gott en mycket bra up..."
"Annica visade på mycket god förmåga att sätta sig in i kundens behov och hade en tydlig plan för hur arbetet skulle göras och höll mig hela tiden involverad (jag ville det) i varje del. Annica hjälpte till med stort som smått och bidrog med så mycket stöd och hjälp! Kort och gott en mycket bra upplevelse av att sälja mitt hus!"
Läs mer
säljare på Ladbacksvägen 12A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Kedjehus
2
Lägenhet
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
162 145 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
127 av 132 säljare
Annica satte rätt förväntningar på slutpriset
110 av 131 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 132 säljare
Annica var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 132 säljare

Annica på kartan.

324 tidigare annonser
9 bostäder till salu
131 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

5 975 000 kr
6 rum, 131 m²
45 610 kr/m²
Radhus, Stockholm
7 475 000 kr
6 rum, 183 m²
40 846 kr/m²
Villa, Stockholm
7 975 000 kr
5 rum, 93 m²
85 752 kr/m²
Villa, Stockholm
4 175 000 kr
Tomt/Mark, Stockholm
8 975 000 kr
6 rum, 174 m²
51 580 kr/m²
Villa, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Spånga Solhem
9 rum, 172 m²
Utropspris: 9 275 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vällingby Nälsta
5 rum, 112 m²
Utropspris: 7 175 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vällingby Nälsta
10 rum, 194 m²
Utropspris: 10 000 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vällingby Nälsta
7 rum, 145 m²
Utropspris: 8 175 000 kr
Slutpris saknas
Villa Spånga Nälsta
6 rum, 174 m²
Utropspris: 8 975 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.