Anni Johansson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Hyllie  /  Anni Johansson
Profilbild för Anni Johansson
Säljarfavorit
Anni Johansson
4.9 / 5
(205 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
29 st
108 855 000 kr

Bakgrund

Anni Johansson jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2017-03-09. Anni har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Anni har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 113 590 000 kr.

Presentation

ANNI JOHANSSON
Driven och lyhörd mäklare från Småland som alltid sätter kunden i fokus. Engagemang, service och förtroende är starka ledord och något som genererar i lyckade bostadsaffärer. Anni tar dig tryggt genom hela processen och arbetar på ett strukturerat sätt där fokus ligger i kundnöjdhet. Tillsammans med Våningen & Villans unika tjänst säljer Anni din bostad på bästa vis och till bästa pris!

2021 Flest rekommendationer Hyllie
2021 Flest försäljningar Hyllie
2021 Årets Fokusmäklare
2020 Årets Partner
2020 Flest försäljningar Hyllie
2020 Flest rekommendationer Hyllie
2018 Årets Junior Broker
2017 Årets Nykomling

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Anni.

12 maj 2022

"Anni har otroligt bra koll, är driven, ödmjuk och inlyssnande. Det fanns aldrig några tvivel att anlita henne. Dels för hennes goda egenskaper och dels för att hon sannolikt kan området bäst av samtliga mäklare."
säljare på Friggs gränd 14

05 maj 2022

"Vid valet av mäklare vid försäljning av vår lägenhet var Anni det självklara valet för oss. Precis som när vi köpte vår lägenhet via henne så var hon minst lika engagerad och tillmötesgående nu vid försäljning. Vi är supernöjda med Anni!"
säljare på Atles gata 11

02 maj 2022

"Anni var öppen, lyhörd och lyssnade på mina önskemål. Hon var väldigt engagerad och uppdaterade mig under varje steg. Hela processen gick smidigt vilket jag uppskattar väldigt mycket! Helt klart högsta betyg! "
säljare på Friggs gränd 12

27 apr 2022

"Annie är mycket duktig mäklare ! Stor tillit och rekommenderar henne! "
säljare på Dockgatan 25A

23 mar 2022

"Anni är en väldigt kompetent och duktig mäklare, gjorde min försäljning väldigt smidig!"
säljare på Lilla Varvsgatan 35B

11 mar 2022

"Mkt pålitlig och påläst och förtroendeingivande Mäklare . Seriös och Serviceminded.
Kommer anlita Anni igen vid behov utan tvekan "
säljare på Bures gata 25

28 feb 2022

"Säljer du din lägenhet i Hyllie så är Anni den man bör överväga. Man får vad man betalar för, värderingen var kanske inte ”spot on” men jag tror inte jag hade fått sålt för det pris med en annan mäklare. Överlag är jag supernöjd även om arvodet var något hög. "
säljare på Bures gata 27

10 feb 2022

"Anni är otroligt effektiv och lyhörd. Vi kunde inte haft en smidigare försäljningsupplevelse! "
säljare på Friggs gränd 6

04 feb 2022

"Väldigt nöjd med Anni under hela processen. Allt ifrån att göra annonsen klar tills att sedan ha kontakt för att tillsammans bestämma när lägenheten bäst skulle läggas ut till försäljning. Stor kännedom om området och hittade en köpare ”off- market” och det blev en smidig affär!"
säljare på Bures gata 17B

27 jan 2022

"Vi har både köpt och sålt flertalet fastigheter och därmed träffat många mäklare. Anni är något utöver det vanliga, hon tar sig alltid tid och jobbar hårdare än alla andra för att du ska bli nöjd. Kommunikation i världsklass genom hela processen, som vi hoppas vi får möjligheten att göra fler gånger tillsammans. Tyvärr finns bara fem stjärnor annars är du värd många fler. / Oliver & Belinda"
säljare på Nannas gata 12

17 jan 2022

"Det visade sig vara ett väldigt bra val att anlita Anni som genom hela säljprocessen varit lyhörd, professionell, driven och kunnig. Kan inget mer önska av en mäklare!"
säljare på Hyllie Boulevard 7B

16 jan 2022

"Anni är en ytterst kompetent, tillgänglig och trevlig mäklare. Ligger helt klart i toppskiktet av mäklare, vilket också speglas i hennes siffror. "
säljare på Hyllie Boulevard 7A

12 jan 2022

"Lyhörd, engagerad och hängiven. Anni kämpade på och var alltid tillmötesgående, i resultat blev det en mycket lyckad lägenhetsaffär!"
säljare på Ymers gata 23B

18 dec 2021

"Generellt är mäklararvodet ganska högt tycker jag i förhållande till arbetsinsatsen, så det har inget med just den här mäklarens prestation att göra. "
säljare på Bures gata 25

09 dec 2021

"Jeg er yderst taknemmelig for en fantastisk betjening af Anni. Jeg vil klart anbefale hende!"
säljare på Mellersta Tennisgränd 9

30 nov 2021

"Har varit riktigt nöjd med Anni som hjälpte mig och höll mig ständig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Anni fick hela försäljningen att kännas enkelt trotts att jag sålde min lägenhet på distans. Hon är mäklaren som kan göra det "lilla" extra när det behövs. Anni har skött affären snyggt och jag är imponerad."
säljare på Allétorget 2

30 nov 2021

"Jättelätt att ha att göra med.
Snabb, hårt arbetande och gav bra rekommendationer och tips under processen."
säljare på Bures gata 25

24 nov 2021

"Kunde inte haft en bättre mäklare. Engagerad till max. "
säljare på Hyllie Vattenparksgata 46

24 nov 2021

"Det finns ingen som Anni! Med ett stort kontaktnät och otrolig kunskap sålde hon min lägenhet på förhand innan annonsen hunnit gå till tryck. Anni har hjälpt mig, som är relativt ny på bostadsmarknaden, genom hela processen och jag känner stort förtroende för henne. Hon har koll på precis allt och är inte minst en glad, driven, engagerad och fantastisk person. Jag kan med glädje rekommendera alla som går i flyttankar att sälja med Anni, inte främst på Hyllie. WOW! "
säljare på Allétorget 2

18 nov 2021

"Mitt första intryck, som stod sig oförändrat genom hela försäljningsprocessen, var att Anni var väl insatt i området, enkel att samarbeta med och inte tillgjord som en del andra fastighetsmäklare kan vara. Jag har inget att klaga på vad gäller hennes arbete. Hon höll mig hela tiden uppdaterad i vad som hände och var alltid lätt att komma i kontakt med de gånger jag behövde det."
säljare på Atles gata 13

12 nov 2021

"Anni är professionell, hårt arbetande, ödmjuk och det märks tydligt att hon älskar sitt yrke. Hon bryr sig mycket om sina kunder och var väldigt kommunikativ under hela säljprocessen, jag som säljare fick många goda råd samt en skräddarsydd lösning utifrån mina behov. Är oerhört nöjd med Annis prestation och kommer i framtiden återkomma när jag är i behov av en mäklare. "
säljare på Ymers gata 19A

22 okt 2021

"Anni är proffsig, engagerad, varm och mycket lätt att samarbeta med! Återkopplar alltid, är lyhörd och gav mig goda råd och vägledning. Jag är mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet - som både gick snabbt och ett slutpris som var över förväntan! Kan varmt rekommendera Anni! :) "
säljare på Kilian Zollsgatan 27D

01 okt 2021

"Anni är väldigt driven, hängiven och bra på sitt jobb. Hon är inte billig men man får vad man betalar för och vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Hyllie Vattenparksgata 33

15 sep 2021

"En helt fantastiskt engagerad, lyhörd, målinriktad o kompetent mäklare! Jag skulle utan tvekan valt Anni om jag skulle sälja igen! Annie insats har varit ovärderlig! Har haft kontakt med flera olika mäklare i flera bostadsaffärer men Anni är one of a kind! "
säljare på Kronborgsvägen 17B

13 sep 2021

"Alltid tillgänglig och positiv. Hade inte velat ha någon annan mäklare."
säljare på Hyllie Vattenparksgata 35

30 aug 2021

"Hela processen gick smidigt och resultatet över förväntan. Anni är lätt att kommunicera med, positiv och trevlig, och kan sitt jobb. Skulle absolut vända mig till henne igen för försäljning/köp. "
säljare på Hyllie Vattenparksgata 46

26 aug 2021

"Top broker"
säljare på Kronetorps Allé 31B

03 aug 2021

"Jag har aldrig tidigare använt mig av sådana tjänster som en mäklare erbjuder, vilket gjorde att jag spenderade mycket tid före jag valde Anni Johansson på att undersöka alternativen noga. Jag läste tidigare omdömen, tittade på försäljningsstatistik, bland mycket annat. Av allt jag gick igenom fick jag fram att Anni Johansson skulle vara en mycket bra mäklare, till och med Hyllies bästa, en mäklare som både levererar en bra affär och ett bra bemötande. Nu när väl affären är genomförd så kan jag utan tvekan enbart instämma i hennes tidigare omdömen. Anni Johansson har levererat en försäljning av min bostad som från start till mål har präglats av hög kvalité, bra kundbemötande och ett bra driv. Jag ställde höga förväntningar, varav all har infriats. Utifrån detta rekommenderar jag alla som överväger att sälja/köpa bostad i området att gör det genom henne. "
säljare på Friggs gränd 12

12 jul 2021

"Vi är väldigt nöjda med Annie Johanssons arbete, hon var duktig på att förmedla lägenheten på ett bra sätt, lyhörd och väldigt trevlig att jobba med! "
säljare på Linnégatan 29B

08 jul 2021

"Rekommenderar Anni starkt! Driven, kunnig och pålitlig. Hade gärna jobbat med henne igen."
säljare på Ymers gata 23C

07 jul 2021

"Det är andra gången vi väljer att sälja med våningen & villan, denna gång fick vi anni som mäklare. Det råder ingen tvivel om att anni har utvecklat kontaktnät och lokalkännedom i området vi sålde i, vilket resulterade i att vår lägenhet blev såld efter en visning.
Anni är väldigt ödmjuk, proffisionel och realistisk. Detta var den snabbaste försäljning vi varit med om och vi är väldigt nöjda med hela hanteringen. Det var och är lätt att få kontakt med anni om vi hade frågor och allt gick väldigt smidigt, och hon är tydlig i sin roll som mäklare.
Våra förväntningar blev över förväntan och vi vill ge Anni de varmaste rekommendationerna till er som går i flyttankar."
säljare på Allétorget 2

01 jul 2021

"Min första försäljning av lägenhet och det kunde inte gå bättre än vad det gjorde. Rekommenderar starkt! "
säljare på Flygelvägen 245

21 jun 2021

"Anni är en fantastisk mäklare. Hon är engagerad, tydlig, lyhörd och professionell samtidigt som hon är en varm och ödmjuk person. Huset såldes på två dagar. Vi rekommenderar Anni varmt.
"
säljare på Lövsångaregatan 13

15 jun 2021

"Väldigt lyhörd och effektiv. Vi behövde en snabb affär, vilket Anni förstod och löste snabbt annons, visning och försäljning till önskat pris. Mycket god kommunikation och väldigt lätt att få tag på.
Vi är mycket nöjda med Anni och jobbet hon utförde! "
säljare på Blåsebergavägen 7

05 jun 2021

"Den Bästa Mäklare!!"
säljare på Brottarevägen 25

28 maj 2021

"Vid vårt första möte med Anni fick vi intrycket av en väldigt seriös och kompetent mäklare. Innan och under försäljningsprocessen har Anni visat extremt hög lokalkännedom, bra koll på marknaden och lyhördhet. Anni är öppen om olika möjligheter och guidar en till att ta rätt beslut som för vår del landade i en väldigt lyckad försäljning. Vi har redan rekommenderat Anni till grannar i området och gör detta med glädje."
säljare på Bures gata 19A

28 maj 2021

"Anni gjorde verkligen ett grymt jobb, är såå nöjd!!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

11 maj 2021

"It's pleasure to have Anni as agent"
säljare på Friggs gränd 16

20 apr 2021

"Fantastiskt bra mäklare, kan verkligen rekommendera henne. Proffsig, Väldigt rutinerad, håller en väl uppdaterad och vi är väldigt nöjda med slutpriset. 5 av 5 möjliga!
"
säljare på Abbekåsgatan 10B

20 apr 2021

"Anni är den enda mäklaren man ska anlita på Hyllie. Hon sålde min lägenhet på endast 4 dagar med stor vinst. Alltid snabb på att återkoppla, positiv inställning och med koll på området.
Rekommenderar Anni varmt! "
säljare på Nannas gata 12

16 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Anni och hennes arbete med vår försäljning.
Vi ger henne de allra bästa rekommendationerna! Anni är proffsig, kunnig, effektiv, positiv och mycket trevlig att ha att göra med. Vi fick tydlig och snabb återkoppling genom hela processen. "
säljare på Norra Tennisgränd 4

16 apr 2021

"Fantastisk mäklare på alla sätt!,otroligt lyhörd och proffesionell,alltid väldigt lätt att kommunicera med,ödmjuk och trevlig,helt klart bästa mäklaren i Hyllie!,rekommenderas varmt."
säljare på Friggs gränd 14

12 apr 2021

"Anni var väldigt bra som mäklare. Tydlig och proffesionell i sin yrkesroll. "
säljare på Allétorget 2

11 apr 2021

"Anni är professionell och positiv.
Håller en uppdaterad genom hela resan.
Hon organiserar samtliga delar av försäljning vilket skapar trygghet för oss som säljare. "
säljare på Hyllie Vattenparksgata 46

18 mar 2021

"Anni är en enastående mäklare! Vid försäljningen av min lägenhet var hon alltid tillgänglig (alla dagar i veckan), mycket engagerad, driven, tålmodig och kunnig samtidigt som hon lyssnade på och följde alla mina önskemål. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd med varken processen eller resultatet. "
säljare på Bures gata 19B

04 mar 2021

"Väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen och kommunikationen. Anni är väldigt trevlig, engagerad och har väldigt god kännedom om området. Jag kan varmt rekommendera Anni som mäklare."
säljare på Hyllie Vattenparksgata 44

28 jan 2021

"Andra gången jag anlitade Anni, blev lika nöjd som föregående gången. Stort tack för din insatts! "
säljare på Tornfalksgatan 16

07 jan 2021

"Anni höll oss informerad under hela processen.
Det gick väldigt fort då Anni redan innan annonsering hade en spekulant. Allt gick snabbt och smidigt till. Rekommenderar varmt Anni då hon har bra kännedom om området i sin helhet och har en finfin inställning mot sina kunder."
säljare på Hyllie Vattenparksgata 33

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
113 590 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 200 säljare
Anni satte rätt förväntningar på slutpriset
183 av 201 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
201 av 201 säljare
Anni var tydlig och höll mig uppdaterad
203 av 203 säljare

Anni på kartan.

280 tidigare annonser
10 bostäder till salu
205 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 87 m²
34 425 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 944 kr/mån
2 795 000 kr
3 rum, 66 m²
42 348 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 465 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 65,9 m²
41 461 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 007 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 49 m²
46 836 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 690 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 47,5 m²
50 957 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 953 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 495 000 kr
Lägenhet Hyllie
4 rum, 81 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 650 000 kr
Lägenhet Hyllie
+ 55 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anni har otroligt bra koll, är driven, ödmjuk och inlyssnande. Det fanns aldrig några tvivel att anlita henne. Dels för hennes goda egenskaper och dels för att hon sannolikt kan området bäst av samtliga mäklare."
3 150 000 kr
Lägenhet Hyllie
-95 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 3 245 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 950 000 kr
Lägenhet Hyllie
+ 55 000 kr
3 rum, 66,2 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 540 000 kr
Lägenhet Hyllie
-55 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.