Anni Johansson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Hyllie  /  Anni Johansson
Profilbild för Anni Johansson
Säljarfavorit
Anni Johansson
4.9 / 5
(151 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
33 st
101 700 000 kr

Bakgrund

Anni Johansson jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2017-03-09. Anni har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Anni har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 94 185 000 kr.

Presentation

ANNI JOHANSSON
Driven och lyhörd mäklare från Småland som alltid sätter kunden i fokus. Engagemang, service och förtroende är starka ledord och något som genererar i lyckade bostadsaffärer. Anni tar dig tryggt genom hela processen och arbetar på ett strukturerat sätt där fokus ligger i kundnöjdhet. Tillsammans med Våningen & Villans unika tjänst säljer Anni din bostad på bästa vis och till bästa pris!

2020 Årets Partner
2020 Flest försäljningar Hyllie
2020 Flest rekommendationer Hyllie

Mäklarbyrå


Säljare om Anni.

03 aug 2021

"Jag har aldrig tidigare använt mig av sådana tjänster som en mäklare erbjuder, vilket gjorde att jag spenderade mycket tid före jag valde Anni Johansson på att undersöka alternativen noga. Jag läste tidigare omdömen, tittade på försäljningsstatistik, bland mycket annat. Av allt jag gick igenom fick jag fram att Anni Johansson skulle vara en mycket bra mäklare, till och med Hyllies bästa, en mäklare som både levererar en bra affär och ett bra bemötande. Nu när väl affären är genomförd så kan jag utan tvekan enbart instämma i hennes tidigare omdömen. Anni Johansson har levererat en försäljning av min bostad som från start till mål har präglats av hög kvalité, bra kundbemötande och ett bra driv. Jag ställde höga förväntningar, varav all har infriats. Utifrån detta rekommenderar jag alla som överväger att sälja/köpa bostad i området att gör det genom henne. "
säljare på Friggs gränd 12

12 jul 2021

"Vi är väldigt nöjda med Annie Johanssons arbete, hon var duktig på att förmedla lägenheten på ett bra sätt, lyhörd och väldigt trevlig att jobba med! "
säljare på Linnégatan 29B

08 jul 2021

"Rekommenderar Anni starkt! Driven, kunnig och pålitlig. Hade gärna jobbat med henne igen."
säljare på Ymers gata 23C

07 jul 2021

"Det är andra gången vi väljer att sälja med våningen & villan, denna gång fick vi anni som mäklare. Det råder ingen tvivel om att anni har utvecklat kontaktnät och lokalkännedom i området vi sålde i, vilket resulterade i att vår lägenhet blev såld efter en visning.
Anni är väldigt ödmjuk, proffisionel och realistisk. Detta var den snabbaste försäljning vi varit med om och vi är väldigt nöjda med hela hanteringen. Det var och är lätt att få kontakt med anni om vi hade frågor och allt gick väldigt smidigt, och hon är tydlig i sin roll som mäklare.
Våra förväntningar blev över förväntan och vi vill ge Anni de varmaste rekommendationerna till er som går i flyttankar."
säljare på Allétorget 2

01 jul 2021

"Min första försäljning av lägenhet och det kunde inte gå bättre än vad det gjorde. Rekommenderar starkt! "
säljare på Flygelvägen 245

21 jun 2021

"Anni är en fantastisk mäklare. Hon är engagerad, tydlig, lyhörd och professionell samtidigt som hon är en varm och ödmjuk person. Huset såldes på två dagar. Vi rekommenderar Anni varmt.
"
säljare på Lövsångaregatan 13

15 jun 2021

"Väldigt lyhörd och effektiv. Vi behövde en snabb affär, vilket Anni förstod och löste snabbt annons, visning och försäljning till önskat pris. Mycket god kommunikation och väldigt lätt att få tag på.
Vi är mycket nöjda med Anni och jobbet hon utförde! "
säljare på Blåsebergavägen 7

05 jun 2021

"Den Bästa Mäklare!!"
säljare på Brottarevägen 25

28 maj 2021

"Vid vårt första möte med Anni fick vi intrycket av en väldigt seriös och kompetent mäklare. Innan och under försäljningsprocessen har Anni visat extremt hög lokalkännedom, bra koll på marknaden och lyhördhet. Anni är öppen om olika möjligheter och guidar en till att ta rätt beslut som för vår del landade i en väldigt lyckad försäljning. Vi har redan rekommenderat Anni till grannar i området och gör detta med glädje."
säljare på Bures gata 19A

28 maj 2021

"Anni gjorde verkligen ett grymt jobb, är såå nöjd!!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

11 maj 2021

"It's pleasure to have Anni as agent"
säljare på Friggs gränd 16

20 apr 2021

"Fantastiskt bra mäklare, kan verkligen rekommendera henne. Proffsig, Väldigt rutinerad, håller en väl uppdaterad och vi är väldigt nöjda med slutpriset. 5 av 5 möjliga!
"
säljare på Abbekåsgatan 10B

20 apr 2021

"Anni är den enda mäklaren man ska anlita på Hyllie. Hon sålde min lägenhet på endast 4 dagar med stor vinst. Alltid snabb på att återkoppla, positiv inställning och med koll på området.
Rekommenderar Anni varmt! "
säljare på Nannas gata 12

16 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Anni och hennes arbete med vår försäljning.
Vi ger henne de allra bästa rekommendationerna! Anni är proffsig, kunnig, effektiv, positiv och mycket trevlig att ha att göra med. Vi fick tydlig och snabb återkoppling genom hela processen. "
säljare på Norra Tennisgränd 4

16 apr 2021

"Fantastisk mäklare på alla sätt!,otroligt lyhörd och proffesionell,alltid väldigt lätt att kommunicera med,ödmjuk och trevlig,helt klart bästa mäklaren i Hyllie!,rekommenderas varmt."
säljare på Friggs gränd 14

12 apr 2021

"Anni var väldigt bra som mäklare. Tydlig och proffesionell i sin yrkesroll. "
säljare på Allétorget 2

11 apr 2021

"Anni är professionell och positiv.
Håller en uppdaterad genom hela resan.
Hon organiserar samtliga delar av försäljning vilket skapar trygghet för oss som säljare. "
säljare på Hyllie Vattenparksgata 46

18 mar 2021

"Anni är en enastående mäklare! Vid försäljningen av min lägenhet var hon alltid tillgänglig (alla dagar i veckan), mycket engagerad, driven, tålmodig och kunnig samtidigt som hon lyssnade på och följde alla mina önskemål. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd med varken processen eller resultatet. "
säljare på Bures gata 19B

04 mar 2021

"Väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen och kommunikationen. Anni är väldigt trevlig, engagerad och har väldigt god kännedom om området. Jag kan varmt rekommendera Anni som mäklare."
säljare på Hyllie Vattenparksgata 44

28 jan 2021

"Andra gången jag anlitade Anni, blev lika nöjd som föregående gången. Stort tack för din insatts! "
säljare på Tornfalksgatan 16

07 jan 2021

"Anni höll oss informerad under hela processen.
Det gick väldigt fort då Anni redan innan annonsering hade en spekulant. Allt gick snabbt och smidigt till. Rekommenderar varmt Anni då hon har bra kännedom om området i sin helhet och har en finfin inställning mot sina kunder."
säljare på Hyllie Vattenparksgata 33

31 dec 2020

"Supernöjd på alla sätt! Bra kommunikation och smidig affär trots att jag själv befann mig 60 mil bort. "
säljare på Allétorget 2

05 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Anni, en väldigt driven, engagerad och trevlig mäklare som vet vad hon håller på med. Väldigt lätt att nå per telefon och om hon inte svarar hör hon av sig i stort sett direkt.
Grymt!"
säljare på Friggs gränd 12

04 nov 2020

"Jag tycker att det fanns bättre bilder att lägga upp vad gäller utsikten. "
säljare på Hyllie Boulevard 7A

21 okt 2020

"Är mer än nöjd med mitt val av mäklare.
Engagerad och lyhörd och fick sålt min lägenhet innan visning till ett Pris över mina förväntningar. "
säljare på Allétorget 2

15 okt 2020

"Professionel, kompetent, lydhör, engageret. 100% bra."
säljare på Friggs gränd 12

10 okt 2020

"Anni är bästa mäklaren! Trevlig och kunnig, skall du sälja på Hyllie är det henne man anlitar."
säljare på Allétorget 2

14 sep 2020

"Totalt sett är vi supernöjda. Anni är lugn, trygg och kommunikativ och tog oss igenom försäljningsprocessen på det bästa av sätt. "
säljare på Bures gata 19A

06 aug 2020

"Kunde inte vara trevligare och enklare att sälja sin bostad."
säljare på Stinsvägen 16

26 jul 2020

"Snäll och trevlig, rekommenderade rätt tillvalspaket för ett ökad slutpris samt mer synlighet på rätt marknad.
Alltid tillgänglig på mobil, väldigt snabba svar över sms."
säljare på Rödkullastigen 5B

22 jul 2020

"Anni er så afgjort en unik mægler, hendes menneskelige egenskaber, og professionelle tilgang til hele salgsprocessen er kun få forundt. Hun er ærlig i sine betragtninger omkring din bolig, hvilket er meget betryggende. Dertil er hun yderst tillidsvækkende og ikke midst skarpt opdateret på særligt mit område Hyllie. Selv om en mulig køber først kan komme på visning sent på aftenen, er Anni klar på fremvisning. Hun får mine allerbedste anbefalinger som mælger, jeg vil absolut vælge Anni igen om jeg skal sælge. "
säljare på Hyllie Boulevard 7A

03 jul 2020

"Anni är verkligen bäst ! "
säljare på Knopgränd 1B

08 jun 2020

"Strålande mäklare! Jag kommer och rekommendera Anni till andra runt om kring!"
säljare på Folketshusvägen 19

17 maj 2020

"Mycket bra service och ett proffsigt bemötande."
säljare på Dirigentgatan 6

30 apr 2020

"Helt fantastiskt mäklare som verkligen brydde sig om affären och människorna som skulle ingå i affären. Ständiga uppdateringar om läget och ett högt driv framåt för att få affären i land. "
säljare på Bures gata 19B

29 mar 2020

"Anni är lyhörd, ambitiös och enkel att ha att göra med! Hon ligger alltid steget före och sätter mina behov som kund främst samtidigt som hon delar med sig av sin erfarenhet och kompetens. Det som utmärker henne extra mycket är hennes kännedom och fantastiska nätverk av köpare och säljare i framförallt Hyllie. "
säljare på Bures gata 17A

26 mar 2020

"Försäljningsprocessen blev lite annorlunda än planerat. Förhandsvisningar avgjorde affären innan och den utannonserade visningen uteblev. Är dock nöjd med slutpriset! "
säljare på Hyllie Boulevard 9B

20 mar 2020

"Vi anlitade Våningen och Villan eftersom vi tidigare har använt oss av denna mäklarbyrå och varit mycket nöjda. Idag har vi sålt vår 3-rumslägenhet på området Fosiedal med hjälp av Anni Johansson på Våningen och Villan.
Våra förväntningar av mäklaren var att hon skulle vara professionell och engagerad och det kan vi intyga att Anni Johansson varit. Vi tycker även att Anni varit duktig och förstått vårt behov och även kunnat förklara för oss hur försäljningsmarknaden ser ut idag och det uppskattar vi mycket.
Det blir 5 stjärnor av 5 möjliga. Toppklass! Tack Anni Johansson! "
säljare på Tulpangatan 25

11 mar 2020

"Anni är en noggrann och driven mäklare. Vi hade en väldigt smidig försäljning och upplevde att Anni både tillgodoser köpare och säljares behov genom ett ödmjukt och proffsigt sätt.
Anni följer och lever upp till överenskommelser. Vi är glada att vi valde Anni som mäklare när det var dags förr oss att sälja vårt hem."
säljare på Nicoloviusgatan 10C

05 mar 2020

"Very professional"
säljare på Atles gata 9

04 feb 2020

"Anni var väldigt proffsig & hade samtidigt ett varmt & vänligt bemötande. Supernöjd med hennes insats!"
säljare på Friggs gränd 14

29 jan 2020

"Fantastisk mäklare. Affären gick smidigt och lätt. Hon var duktig med återkoppling och engagerade sig! kan varmt rekommendera Anni! "
säljare på Bures gata 19B

17 jan 2020

"En engagerad, kunnig, professionell och härlig mäklare som vi starkt rekommenderar till andra. Kan inte annat än att lämna ett toppenbetyg! "
säljare på Atles gata 11

10 jan 2020

"Värt att säga var att hela upplägget på annonsen blev riktigt superbra med jätte bra bilder, och berömde det tidigare när jag såg den.
Mäklaren var driven och engagerad och ville få lägenheten såld.
De jag saknar var att vi inte fick hjälp med skatteregler för deklarationen till skatteverket. Den hjälpen tycker jag var viktig, men får lösa det på annat sätt.
Tack, bra jobbat!!
"
säljare på Rödkullastigen 1B

13 dec 2019

"Mäklare Anni var mycket flink och hjälpsom. Hun tog sig tid att hålla oss uppdaterat. Bra service. "
säljare på Hyllie Boulevard 7A

06 dec 2019

"Anni gav många positiva intryck, lyhörd och driven. Jag är mycket nöjd med hennes insats som mäklare. "
säljare på Atles gata 11

19 nov 2019

"är osäker ang. mäklararvodet. vet inte slutsumman ännu
Anni är en mycket bra mäklare, vi har haft tät kontakt både via sms och telefon"
säljare på Pomonagången 77

19 nov 2019

"Fantastisk mäklare. Har haft med Anni att göra som både köpare och säljare."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
94 185 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
140 av 146 säljare
Anni satte rätt förväntningar på slutpriset
136 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
148 av 148 säljare
Anni var tydlig och höll mig uppdaterad
149 av 149 säljare

Anni på kartan.

208 tidigare annonser
8 bostäder till salu
151 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

765 000 kr
1 rum, 29 m²
26 379 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 788 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 70 m²
18 500 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 688 kr/mån
2 845 000 kr
4 rum, 82 m²
34 695 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 564 kr/mån
3 295 000 kr
3,5 rum, 77,8 m²
42 792 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 484 kr/mån
2 550 000 kr
3 rum, 80 m²
31 875 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 455 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Radhus Sibbarp
4 rum, 86 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
1 630 000 kr
Lägenhet Hyllie
+ 35 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har aldrig tidigare använt mig av sådana tjänster som en mäklare erbjuder, vilket gjorde att jag spenderade mycket tid före jag valde Anni Johansson på att undersöka alternativen noga. Jag läste tidigare omdömen, tittade på försäljningsstatistik, bland mycket annat. Av allt jag gick igenom fick jag fram att Anni Johansson skulle vara en mycket bra mäklare, till och med Hyllies bästa, en mäklare som både levererar en bra affär och ett bra bemötande. Nu när väl affären är genomförd så kan jag utan tvekan enbart instämma i hennes tidigare omdömen. Anni Johansson har levererat en försäljning av min bostad som från start till mål har präglats av hög kvalité, bra kundbemötande och ett bra driv. Jag ställde höga förväntningar, varav all har infriats. Utifrån detta rekommenderar jag alla som överväger att sälja/köpa bostad i området att gör det genom henne. "
1 745 000 kr
Lägenhet Limhamn
2 rum, 68 m²
Utropspris: 1 745 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med Annie Johanssons arbete, hon var duktig på att förmedla lägenheten på ett bra sätt, lyhörd och väldigt trevlig att jobba med! "
1 650 000 kr
Lägenhet Lorensborg
+ 55 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
900 000 kr
Lägenhet Lönngården
+ 25 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 875 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.