Annelie Tapper

Profilbild för Annelie Tapper
Annelie Tapper
4.9 / 5
(278 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
5 450 000 kr

Bakgrund

Annelie Tapper jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2006-06-08. Annelie har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt tomter/mark och fritidshus och motsvarar ett värde på 11 325 000 kr.

Presentation

I mitt arbete har jag förmånen att få hjälpa människor med den största privata affären i livet, vilket gör arbetet både spännande och varierande. Ingen dag är den andra lik. På Fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt och med engagemang, för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Jag anstränger mig alltid för att vara tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående. Att arbeta för ett företag som ligger i framkant i landet och på den lokala marknaden, gör det möjligt att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i just vårt område. Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakta mig, så kan jag med min erfarenhet hitta lösningar som passar just er. Fråga mig gärna om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam mäklare sedan juni 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är störst i Sverige, så varför inte ringa den fastighetsmäklare som säljer mest?

2003 började Annelie studera ekonomi- och fastighetsmäklarprogrammet vid Högskolan i Gävle. En 3-årig utbildning som sedan varvades/avslutades med praktik. I juni 2006 fick hon sin behörighet och har sedan dess arbetat som fastighetsmäklare. Ett val hon aldrig ångrat. Från juni 2006 fram till februari 2013 arbetade Annelie i Södertälje och sedan februari 2013 arbetar hon på Fastighetsbyrån i Trosa. Fastighetsbyrån är inte bara Sveriges största mäklarbyrå utan även den aktör som förra året förmedlade flest försäljningar i Trosa (57,7 %). Annelies mål är att du som säljare och/eller köpare ska känna dig trygg, delaktig och informerad genom hela processen. Givetvis vill hon även att du ska vara så nöjd, så du rekommenderar henne till dina vänner och bekanta.

Hör gärna av dig om du är nyfiken på en värdering eller vad vi på Fastighetsbyrån kan erbjuda om du går i säljtankar. Vi lovar göra vårt yttersta för att vi ska få ett så bra samarbete som möjligt. Välkommen.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Annelie.

21 apr 2022

"Otroligt nöjd med valet av mäklare.
Mycket trevlig och väldigt intresserad av att hjälpa.
"
säljare på Skeppargatan 4

13 apr 2022

"Annelie upplevs som mycket kunnig och proffsig samtidigt personlig och inkännande när vi behövt stöd. Vi fick snabbt förtroende och det känns tryggt med henne i alla steg."
säljare på Skördegången 6

11 apr 2022

"Mycket social. Kunnig. Tillgänglig. Ett stort föredöme för mäklarbyrån. Jag kommer inte att ha någon annan mäklare om jag säljer igen"
säljare på Strandvägen 5

11 nov 2021

"Svarade Nej på mäklaren värdering. Vårat steg över förväntningar."
säljare på Alby Äng 7

04 nov 2021

"stabil kunnig sympatisk"
säljare på Viktoriagatan 20B

04 nov 2021

"Bästa !"
säljare på Tjädervägen 14

04 nov 2021

"Vi är supernöjda!"
säljare på Verktygsgatan 2B

06 okt 2021

"En inkännande kunnig mäklare med mycket goda lyssnaregenskaper och stor proffesionalism."
säljare på Herberts väg 3

06 okt 2021

"Varm, vänlig och proffsig!!"
säljare på Skördegången 4

29 sep 2021

"Fantastisk mäklare som gör det tryggt för säljare och köpare. Otroligt tillgänglig och kunnig. Annelie kommer vi alltid vilja använda och har använt oss av inom hela familjen."
säljare på Byggvägen 5C

29 sep 2021

"Annelie är extremt lyhörd och engagerad. Mycket lätt att tycka om och hon vet vad hon sysslar med. "
säljare på Väsbyvägen 14C

20 aug 2021

"Hon talade om vad jag skulle göra vid en försäljning av huset hon är bäst "
säljare på Fänsåkersvägen 1

18 aug 2021

"Mäklaren är mycket trevlig o social, upplevs dock som ganska upptagen och återkopplar inte självmant så ofta/mycket som vi som säljare skulle önskat, ringde dock alltid upp när vi sökt henne.
Mäklaren satte ett för lågt utgångspris medvetet vilket resulterade i avhopp av intresse när priset sen h..."
"Mäklaren är mycket trevlig o social, upplevs dock som ganska upptagen och återkopplar inte självmant så ofta/mycket som vi som säljare skulle önskat, ringde dock alltid upp när vi sökt henne.
Mäklaren satte ett för lågt utgångspris medvetet vilket resulterade i avhopp av intresse när priset sen höjdes inför visning.
Hon la in sin personliga åsikt i sina råd till oss som säljare i stället för att hålla sig rent proffessionell, råden som vi följde då vi tänkte att hon med sin erfarenhet förmodligen visste bäst, resulterade i att vi som säljare förlorade en hel del vinst.
Hade vi i stället fått all information som fanns tillgänglig kring kommande närliggande försäljningar, och om hon hört av sig mer ofta, samt om hon inte lagt in sin personliga åsikt utan hållit sig rent proffessionell i sina råd och bedömningar, hade hon fått full pott, men det är mycket viktiga punkter när man kanske gör sitt livs affär."
Läs mer
säljare på Edanövägen 15

09 jun 2021

"Se ovan"
säljare på Hökebergsvägen 35

08 jun 2021

"Jag har känt mig sååå trygg genom hela processen med mäklaren, så proffsigt och kompetent på alla sätt.
"
säljare på Fågelögatan 55

21 apr 2021

"Fantastiskt nöjda med val av mäklare. Annelie är lättsam, lyhörd , kunnig och kommer med bra råd och tankar. "
säljare på Midsommarvägen 30

17 apr 2021

"Kunnig och professionell mäklare. Vi var nöjda från start till slut. Vi har både sålt och köpt via Annelie och alltid varit nöjda. Rekommenderas starkt. "
säljare på Gärdesvägen 50

16 apr 2021

"Jag vill varmt rekommendera Annelie Tapper till den som ska sälja/köpa hus"
säljare på Kvannestigen 9

02 apr 2021

"Annelie har gjort ett mycket bra jobb! Jag är helnöjd"
säljare på Skördegången 20

02 apr 2021

"Bästa mäklaren på marknaden. Ger en korrekt prisvärdering utifrån objektets skick, läge samt utrustningsnivå. Jobbar 24/7 när det behövs, allt för att tillgodose både köparens och säljarens förväntningar. Rekommenderar Annelie Tapper starkt precis som hundratals andra köpare och säljare!"
"Bästa mäklaren på marknaden. Ger en korrekt prisvärdering utifrån objektets skick, läge samt utrustningsnivå. Jobbar 24/7 när det behövs, allt för att tillgodose både köparens och säljarens förväntningar. Rekommenderar Annelie Tapper starkt precis som hundratals andra köpare och säljare!"
Läs mer
säljare på Centrumvägen 2C

01 apr 2021

"Annelie var tydlig med att priset behövde justeras och att det skulle stiga efter det stora intressset som visades när huset var ute som kommande men budgivning översteg alla förväntningar. Detta beror på att det är säljarens marknad.just nu!!!"
säljare på Hasselvägen 5B

20 feb 2021

"Fick långt mer än begärt utgångspris vilket gör att jag svarade nej på om mäklarens värdering stämde med slutpriset. Jag är mer än nöjd med mäklaren från första kontakt till kontraktskrivning."
säljare på Balders Hage 23

19 feb 2021

"Har genomfört många försäljningar med Annelie och hon är alltid engagerad och påläst. När problemen uppstår löser hon dom enkelt och elegant!"
säljare på Tors Hage 11

19 feb 2021

"Engagerad"
säljare på Stensunds Gårdsväg 9

19 feb 2021

"Annelie är en duktig och kompetent mäklare som jag gärna rekommenderar "
säljare på Bronsåldersvägen 15

19 feb 2021

"Annelie är min "to-go" mäklare, alltid proffsig, tillmötesgående och förstående. Detta var min andra försäljning med hennes hjälp och jag kommer definitivt anlita henne nästa gång jag ska sälja."
säljare på Smäckbrogatan 24D

10 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med mäklarens engagemang, hennes vänlighet, kunskap och erfarenhet. Återkommer som överenskommet och håller oss som säljare väl informerad om vad som händer. Vi har fått bra rådgivning före under och nu i slutskedet av affären. Rekommenderas varmt."
"Vi är mycket nöjda med mäklarens engagemang, hennes vänlighet, kunskap och erfarenhet. Återkommer som överenskommet och håller oss som säljare väl informerad om vad som händer. Vi har fått bra rådgivning före under och nu i slutskedet av affären. Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Flintvägen 7

16 nov 2020

"Annelie var så otroligt proffsig i allt hon gjorde.
Kunde inte bli mer nöjd. Rekommenderas starkt!!"
säljare på Slåttergången 13

03 nov 2020

"Proffsigt genomfört, mycket bra fortlöpande i formation om affären"
säljare på Kungsstrand 8C

19 okt 2020

"Annelie är en alldeles utmärkt mäklare o en otroligt fin person."
säljare på Tomtaäng 27

15 okt 2020

"En supertjej! Trygg, kunnig och trevlig!"
säljare på Smäckbrogatan 2

15 okt 2020

"Lyhörd seriös kompetent "
säljare på Strömmingsberget 30B

06 sep 2020

"Detta var vår första bostadsförsäljning och vi kände oss väldigt välinformerade och trygga under hela processen. Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Tack vare mäklarens kontakter kunde vi sälja genom privat visning."
säljare på Bråtagatan 39

28 aug 2020

"Bäst på alla sätt och vis!! Rekommenderas starkt! "
säljare på Verktygsgatan 2B

19 aug 2020

"Underbar som person och otroligt kunnig och lyhörd som mäklare! "
säljare på Gärdesvägen 34C

17 aug 2020

"Lyhörd och fantastisk på alla sätt och vis "
säljare på Smäckbrogatan 21C

17 aug 2020

"Mycket engagerad och kunnig. Utmärkt lokalkännedom. Noga med att hålla kontakten under hela processen. Positiv och behaglig person."
säljare på Östra Långgatan 41

17 aug 2020

"Anneli är en mycket proffsig mäklare och gav oss en trygghet i att ha koll på allt. "
säljare på Frejas Hage 23

18 jun 2020

"Annelie utklassar mäklare överallt! Lyhörd, trevlig och en person vi fullständigt kunnat lita på. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare, helt fantastisk!"
säljare på Norra Sundsvägen 117

05 maj 2020

"Annelie Tapper har den fantastiska förmågan att alltid få en att känna sig trygg och väl omhändertagen oavsett om man är säljare eller köpare"
säljare på Lokes Hage 69

20 apr 2020

"Väldigt kompetent med lång erfarenhet"
säljare på Parisgården

05 mar 2020

"Proffsig och allert och var på helatiden"
säljare på Tomtaäng 10

11 nov 2019

"Anneli kan verkligen rekommenderas! Har anlitat henne i 4 bostadsaffärer nu och varit mycket nöjd på alla sätt och vis varje gång!"
säljare på Bråta Allé 41

31 okt 2019

"Mycket proffsig och engagerad!"
säljare på Frejas Hage 34

28 okt 2019

"Bästa mäklaren!"
säljare på Malmvägen 11

28 okt 2019

"Annelie, är engagerad och varm som person. Lätt att ha en dialog med och man känner sig trygg."
säljare på Ekensbergsgatan 20

24 sep 2019

"Kände fullt förtroende för Annelie redan från början.
Trevlig, proffsig, omtänksam. Hon gjorde ett kanonjobb.
Det kändes tryggt hela tiden."
säljare på Östra Långgatan 37E

11 sep 2019

"Angående bostadsannonsen var jag nöjd med texten men inte så nöjd med bilderna. De togs inte av mäklaren och den här utvärderingen gäller mäklaren.
Den frågan borde vars tvådelad!"
säljare på Norra Sundsvägen 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Fritidshus
1
Villa
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
11 325 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
243 av 263 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
273 av 276 säljare
Annelie var tydlig och höll mig uppdaterad
274 av 278 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Annelie på kartan.

817 tidigare bostäder
276 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Tomt/Mark Åda
Utropspris: 7 295 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Trosa
2 rum, 40 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
5 300 000 kr
Fritidshus Trosa
-150 000 kr
3 rum, 128 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Trosa
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Trosa
Utropspris: 1 495 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.