Anna-Maria Norberg

Profilbild för Anna-Maria Norberg
Anna-Maria Norberg
4.9 / 5
(35 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
8 st
77 920 000 kr

Bakgrund

Anna-Maria Norberg jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2007-01-04. Anna-Maria har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna-Maria har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 32 750 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Anna-Maria och jag har jobbat som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2007. Under min tid som mäklare har jag förmedlat såväl stort som smått av både villa bostadsrätt, fritidshus och nyproduktion.

Nöjda kunder är min största prioritering i mitt jobb varför jag behandlar varje enskild affär med största möjliga engagemang. Jag jobbar målmedvetet och värdesätter tillgänglighet med tät kommunikation för bästa möjliga resultat. Det är din upplevelse av affären som i slutändan är det som räknas!
Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Mäklarbyrå


Säljare om Anna-Maria.

12 feb 2024

"Hela processen kändes väldigt proffsig och trygg. Anna-Maria lyssnade verkligen på oss som kunder och återkopplade på ett mycket bra och respektfullt sätt. Vi kan varmt rekommendera Anna-Maria!"
säljare på Sysslomansgatan 32B

09 jan 2024

"Har varit så nöjd med Anna-Maria genom hela processen. Det var en tuff bostadsmarknad men trots det gjorde hon sitt yttersta för att få min lägenhet såld för det jag ville. Alltid lätt att få tag på och kompetent, tydlig, snabb och uppdaterade ständigt hur allt gick. Alltid hjälpt mig med alla fr..."
"Har varit så nöjd med Anna-Maria genom hela processen. Det var en tuff bostadsmarknad men trots det gjorde hon sitt yttersta för att få min lägenhet såld för det jag ville. Alltid lätt att få tag på och kompetent, tydlig, snabb och uppdaterade ständigt hur allt gick. Alltid hjälpt mig med alla frågor jag haft, även kring mitt eget letande av ny bostad. Rekommenderar verkligen Anna-Maria till alla som ska sälja sin bostad! "
Läs mer
säljare på Sankt Olofsgatan 62B

14 dec 2023

"Perfekt!"
säljare på Bellmansgatan 152

13 dec 2023

"Transparant i i hela processen"
säljare på Geijersgatan 54A

24 nov 2023

"Anna-Maria är kunnig, sansad, lyhörd och mycket trevlig på ett professionellt sätt! Anlitar henne gärna igen!"
säljare på Tiundagatan 54B

07 nov 2023

"Seriös och tydlig. Bra approach både mot säljare och köpare"
säljare på Sysslomansgatan 30B

13 okt 2023

"Jag skulle rekommendera Anna-Maria. Jättetrevlig, kompetent och engagerad."
säljare på Börjegatan 3B

19 sep 2023

"Vi är jättenöjda med Anna-Marias insats. Rak och saklig. Trevligt bemötande "
säljare på Johannesbäcksgatan 15A

29 aug 2023

"Jag fick alltid tydlig och punktlig information kring alla steg i försäljningsprocessen, från värdering till dagen kontraktet skrevs. Det var alltid tydligt att jag stod för de slutgiltiga besluten men de alternativ som presenterades och de alternativ jag föreslog togs alltid i beaktning. Tillgän..."
"Jag fick alltid tydlig och punktlig information kring alla steg i försäljningsprocessen, från värdering till dagen kontraktet skrevs. Det var alltid tydligt att jag stod för de slutgiltiga besluten men de alternativ som presenterades och de alternativ jag föreslog togs alltid i beaktning. Tillgängligheten ur ett medmänskligt perspektiv känns allt för högt, men det ger såklart en trygghet. Om jag skulle sälja igen skulle jag välja samma mäklare!"
Läs mer
säljare på Norrtäljegatan 11A

24 aug 2023

"En erfaren och seriös mäklare som agerade professionellt i alla avseenden, mogen person utan åthävor eller barnslig hurtighet. Dessutom kvinna som ser väldigt trevlig ut! "
säljare på Väpnargatan 7B

04 apr 2023

"Anna-Maria var engagerad och lyhörd och lätt att hålla kontinuerlig kontakt med. Hon gav oss ett personligt bemötande och uppdaterade oss hela tiden under processens gång. Jag uppskattade hur hon både framförde sina rekommendationer samtidigt som hon var lyhörd och frågade oss vad vi tyckte inför..."
"Anna-Maria var engagerad och lyhörd och lätt att hålla kontinuerlig kontakt med. Hon gav oss ett personligt bemötande och uppdaterade oss hela tiden under processens gång. Jag uppskattade hur hon både framförde sina rekommendationer samtidigt som hon var lyhörd och frågade oss vad vi tyckte inför varje beslut. "
Läs mer
säljare på Kyrkogårdsgatan 16F

03 apr 2023

"Jag köpte min lägenhet av Anna-Maria slutet av 2017. Hon gjorde ett mycket gott intryck redan då, så för mig var det självklart att fråga om jag kunde få ha henne nu när jag sålde. Hon var ovärderlig i min försäljning som hade en hel del krångliga kunder. Med Anna-Maria var alltid pragmatisk, san..."
"Jag köpte min lägenhet av Anna-Maria slutet av 2017. Hon gjorde ett mycket gott intryck redan då, så för mig var det självklart att fråga om jag kunde få ha henne nu när jag sålde. Hon var ovärderlig i min försäljning som hade en hel del krångliga kunder. Med Anna-Maria var alltid pragmatisk, sansad, lugn och gav goda råd. Ett oerhört stöd och jag kände mig alltid trygg med henne under hela försäljningen. Inte "säljig" som jag upplever att vissa mäklare kan vara, utan proffsig, skarp och lyhörd. Jag rekommenderar henne starkt."
Läs mer
säljare på Fjärdhundragatan 36

18 jan 2023

"Lyhörd och snabb i kontakten, väldigt trevlig att ha att göra med! Skulle absolut rekommendera Anna-Maria vid försäljning av lägenhet. "
säljare på Kyrkogårdsgatan 16F

13 nov 2022

"Anna-Maria utmärker sig för sitt extraordinära engagemang. Hon hela tiden höll oss uppdaterade; slutligen tillämpade hon den vinnande strategin för att sälja vår lägenhet, trots denna svår tid."
säljare på Väderkvarnsgatan 32B

05 okt 2022

"Kan verkligen rekommendera Anna-Maria. Väldigt proffsig och trevlig!"
säljare på Luthagsesplanaden 3B

29 aug 2022

"Vi valde Anna-Maria Norberg som mäklare när vi skulle sälja vår mammas lägenhet. Hon var lyhörd för våra önskemål och guidade oss genom säljprocessen på ett professionellt och smidigt sätt. Trots att vi hade en tight tidplan kände vi ingen stress. Tack vare hennes höga engagemang, tydliga kommuni..."
"Vi valde Anna-Maria Norberg som mäklare när vi skulle sälja vår mammas lägenhet. Hon var lyhörd för våra önskemål och guidade oss genom säljprocessen på ett professionellt och smidigt sätt. Trots att vi hade en tight tidplan kände vi ingen stress. Tack vare hennes höga engagemang, tydliga kommunikation och snabba återkoppling kände vi oss lugna och trygga genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera Anna-Maria som mäklare!"
Läs mer
säljare på Valthornsvägen 58A

27 aug 2022

"Anna-Maria var professionell från start, mycket driven, proaktiv, engagerad , alltid tillgänglig och gjorde det lilla extra för att säkerställa en bra försäljning. Vi har känt oss trygga under hela försäljningsprocessen.
Kan varmt rekommendera Anna-Maria! Hon är en toppen mäklare!
Hälsningar,
An..."
"Anna-Maria var professionell från start, mycket driven, proaktiv, engagerad , alltid tillgänglig och gjorde det lilla extra för att säkerställa en bra försäljning. Vi har känt oss trygga under hela försäljningsprocessen.
Kan varmt rekommendera Anna-Maria! Hon är en toppen mäklare!
Hälsningar,
Andreea&Marcus"
Läs mer
säljare på Gimogatan 2C

26 aug 2022

"Anna-Maria var väldigt lyhörd och lätt att samarbeta med! Lyssnade på våra önskemål och kom med bra inputs. Försäljningen gick över våra förväntningar och vi är väldigt nöjda! Stort engagemang, kan varmt rekommendera Anna-Maria! Emma & Peter "
säljare på Sankt Olofsgatan 66A

22 aug 2022

"Mycket engagerad och hjälpsam. Besvärsfri försäljning. Rekommenderar varmt. "
säljare på Åsgränd 2B

12 aug 2022

" Beslutade nyligen att sälja min bostad och valde Anna-Maria Norberg som mäklare. Jag ansåg henne vara lyhörd inför mina önskemål, stora som små och tog hänsyn till mig som säljare. Försäljningen gick smidigt och under processen upplevde jag henne som mycket driven och kompetent.
Rekommenderar A..."
" Beslutade nyligen att sälja min bostad och valde Anna-Maria Norberg som mäklare. Jag ansåg henne vara lyhörd inför mina önskemål, stora som små och tog hänsyn till mig som säljare. Försäljningen gick smidigt och under processen upplevde jag henne som mycket driven och kompetent.
Rekommenderar Anna-Maria Norberg som mäklare och skulle välja henne igen!"
Läs mer
säljare på Eksätravägen 144

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
32 750 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
33 av 34 säljare
Anna-maria satte rätt förväntningar på slutpriset
29 av 34 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
35 av 35 säljare
Anna-maria var tydlig och höll mig uppdaterad
35 av 35 säljare

Anna-Maria på kartan.

343 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
35 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
2 rum, 54,6 m²
33 240 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 579 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 44 m²
36 250 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 734 kr/mån
4 795 000 kr
4 rum, 116 m²
41 336 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
10 055 kr/mån
5 795 000 kr
6 rum, 150 m²
38 633 kr/m²
Villa, Uppsala
1 850 000 kr
1 rum, 41,5 m²
45 121 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 986 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kvarngärdet
4 rum, 92 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nyby Gård
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsängen
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rickomberga
3 rum, 55 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rickomberga
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 845 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.