Anna Olsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Båstad  /  Anna Olsson
Profilbild för Anna Olsson
Anna Olsson
4.9 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
2 st
81 785 000 kr

Bakgrund

Anna Olsson jobbar på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-27. Anna har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 19 395 000 kr.

Presentation

Varje person och objekt är för mig unikt och jag värnar om de affärer jag får glädjen att förmedla. Att möta nya människor, lyssna, ta in och reflektera över hur de vill gå till väga, vad de önskar och hur de fungerar, triggar mig. Att utveckla mitt nätverk och se ringarna på vattnet växa, är väldigt kul och hedersamt.
Hela regionen med Bjärehalvön och Ängelholm är utvecklande och nytänkande områden där mixen är stor. Äldre gathus, nybyggda lägenhetskomplex och gårdar på landet ger mig som mäklare ett härligt och varierat arbetsområde.

Jag är uppvuxen och bor på bygden och tänker inte ändra på det. Lokalkännedomen har byggts upp under en lång, att ha koll på närmsta glasskiosk, badbrygga eller gårdsbutik gör att presentationen av objektet blir mer målande. Att sälja en bostad är att sälja en känsla. Jag brinner för kundrelationen och vill att ett möte ska vara personligt, för det krävs kunskap, stort engagemang och fingertoppskänsla vilket leder till bästa möjliga resultat.

Jag har arbetat i branschen sedan 2015 och blev registrerad mäklare efter avslutade studier på Högskolan i Halmstad där jag studerade fyra år till bygg- och fastighetsekonom samt fastighetsmäklare. Vi på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling har kontor i Båstad, Ängelholm, Torekov samt Mallorca men upptagningsområdet sträcker sig längre än så. Vi är ett nytänkande, utvecklande och framförallt personligt team som överträffa dina förväntningar.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Anna.

18 apr 2024

"Mycket nöjd md mäklaren, även om priset till slut blev lägre än vad som ursprungligen var förväntat - men det var snarare beroende på marknaden än mäklaren."
säljare på Önnarpsvägen 158

22 sep 2023

"Anna är grymt duktig och köparna upplevde också att de hade förtroende. En dubbelroll som hon jonglerar jättebra. "
säljare på Storahultsvägen 9A

01 jul 2023

"Hög servicegrad mot kund och säljare
Energisk och artig
Visade huset när kunderna önskade
oavsett dag och tid"
säljare på Tors väg 6

20 jan 2023

"Det är andra gången vi anlitar Anna för säljuppdrag. Alltid lika nöjd med hennes jobb då hon är tydlig och tar sig tiden att hålla oss uppdaterade genom hela processen. Hon är dessutom supertrevlig och lätt att tycka om, vilket är en fördel vid försäljning då hon är förtroendeingivande och duktig..."
"Det är andra gången vi anlitar Anna för säljuppdrag. Alltid lika nöjd med hennes jobb då hon är tydlig och tar sig tiden att hålla oss uppdaterade genom hela processen. Hon är dessutom supertrevlig och lätt att tycka om, vilket är en fördel vid försäljning då hon är förtroendeingivande och duktig. Kommer välja Anna vid nästa försäljning, så rekommenderar verkligen andra att göra detsamma! "
Läs mer
säljare på Hovdalagatan 6C

20 jun 2022

"Anna var engagerad från början till slut, hittade lösningar direkt och tog sig an visningar direkt på förfrågan även om det var lördag kväll."
säljare på Smålandsgatan 4

20 jun 2022

"Fantastisk tjej som vi varmt rekommenderar "
säljare på Vejby Byaväg 124

10 apr 2022

"Kan verkligen rekommendera Anna! "
säljare på Klinkehögsvägen 1C

24 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Anna , nu ska hon snart få sälja huset med.
Mycket trevlig och ger bra information."
säljare på Vilohemsvägen 12D

24 mar 2022

"En frisk fläkt inga krusiduller, enkel passade mej perfekt "
säljare på Allégatan 10

14 okt 2021

"Anna Olsson är en bra mäklare. Hon har från första början uppmuntrat och styrt oss mot målet. som ju var att sälja, föstås. När Anna kommit hem till oss och pratat och lagt upp strategin har det också känts som besök av en god vän. Vi har kunnat fråga om allt möjligt och alltid fått svar på våra ..."
"Anna Olsson är en bra mäklare. Hon har från första början uppmuntrat och styrt oss mot målet. som ju var att sälja, föstås. När Anna kommit hem till oss och pratat och lagt upp strategin har det också känts som besök av en god vän. Vi har kunnat fråga om allt möjligt och alltid fått svar på våra funderingar. Mitt i allvaret med försäljningsarbetet har vi också fått många glada skratt! "
Läs mer
säljare på Ekdahls Lycka 11B

14 okt 2021

"Supertrevlig och väldigt tillmötesgående, engagerad och duktig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Starbyvägen 408

14 okt 2021

"Anna är en kompetent och mycket trevlig mäklare som med sitt stora engagemang och driv såg till att skapa de allra bästa förutsättningarna för försäljningen av vår gård
"
säljare på Fogdarpsvägen 60

20 sep 2021

"Anna var väldigt engagerad i vår försäljning. Lyhörd och förstod alla våra behov samt överträffade våra förväntningar. Alltid snabb på att svara, lugn och var väldigt säker i det hon gjorde, vilket gav oss säljare mycket förtroende för henne. Kommer absolut välja Anna igen! "
"Anna var väldigt engagerad i vår försäljning. Lyhörd och förstod alla våra behov samt överträffade våra förväntningar. Alltid snabb på att svara, lugn och var väldigt säker i det hon gjorde, vilket gav oss säljare mycket förtroende för henne. Kommer absolut välja Anna igen! "
Läs mer
säljare på Södra Järnvägsgatan 28

13 aug 2021

"Anna har hjälpt oss vid flera försäljningar. Hon är vårt självklara val när vi väljer mäklare. Vi ger henne 10 av 10 poäng:) "
säljare på Havsbadsvägen 12B

13 aug 2021

"Vi var väldigt nöjda med Anna, hon ingav ett förtroende från första till sista stund. Nu är hon också anlitad för att hitta vår nästa bostad i Båstad. Vi rekommenderar henne hjärtligt."
säljare på Rivieravägen 33

25 jul 2021

"Hela processen var mycket smidig och Anna återkopplade ofta och höll mig uppdaterad."
säljare på Köpmansgatan 105B

15 jul 2021

"Väldigt kunnig, tillgänglig med stor lokalkännedom. Enkel trovärdig och charmerande. "
säljare på Brammarpsvägen 120

21 jun 2021

"Engagerad, fokuserad, ärlig och tydlig mäklare med en positiv attityd till lyckad affär. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Örtagårdsvägen 2A

14 maj 2021

"Anna var mycket proffsig , snabb i responsen och mycket trevlig . Rekommenderas varmt "
säljare på Stationsterrassen 10

20 apr 2021

"Hade väldigt högt ställda förväntningar, enär familjen tidigare använt firman. Dessa överträffades med råge! "
säljare på Södra Ringvägen 18

05 mar 2021

"Anna var en mycket trevlig driven mäklare med mycket bra lokalkännedom
Hennes mål var att tillgodose oss med våra önskemål och uppnådde dessa till fullo.Lätt att få tag i och alltid på tå.Kan rekommendera henne flera gånger om."
säljare på Byavägen 122B

20 jan 2021

"Ett stort beröm till hela Fastighetsbyrån Nadjafi & Krisensen.
Dom är Stjärnornas Stjärna."
säljare på Kattviksvägen 289

19 jan 2021

"Mäklaren Anna Olsson jobbade uthålligt med objektet! "
säljare på Svenstadsvägen 123

03 nov 2020

"En solid insats från början till slut vid försäljning av vårt fritidshus på Bjäre. Kompetens, engagemang och ständig återkoppling genomsyrande processen. Kan varmt rekommenderas för den som söker en mäklare utöver det vanliga. / Andreas och Cecilia"
säljare på Sönnertorpsvägen 134

03 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Anna. Hon är driven, engagerad, positiv och lyhörd. När vi bytte från en annan mäklare till Anna blev det genast fart på bostadsförsäljningen och vi hade en bra dialog under hela processen. "
säljare på Vantingevägen 349

16 okt 2020

"Vi valde Anna på grund av att hon kändes rätt från första mötet! Hon är lätt att ha att göra med, är förstående och lättsam i kombination med otroligt kunnig. Hon var kontaktbar i alla lägen och svarade på alla frågor, stora som små. Hon behöll lugnet i alla situationer och guidade oss med en säk..."
"Vi valde Anna på grund av att hon kändes rätt från första mötet! Hon är lätt att ha att göra med, är förstående och lättsam i kombination med otroligt kunnig. Hon var kontaktbar i alla lägen och svarade på alla frågor, stora som små. Hon behöll lugnet i alla situationer och guidade oss med en säker hand genom hela affären. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Tistladalsvägen 2

01 okt 2020

"En mäklare av den moderna typen, som jobbade snabbt med att få ut objektet till försäljning enligt vår önskan. Objektet såldes snabbt och smidigt med god kontakt/information hela vägen tills kontraktet skrevs. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hökvägen 31

30 sep 2020

"Kan varmt rekommendera anna!
Hon var mycket närvarande och uppfyllde alla våra önskemål.
En kanon mäklare helt klart "
säljare på Odens väg 54

25 sep 2020

"Anna är super! Svarar snabbt på mail och telefon. Mycket proffsig och vi jättenöjda. "
säljare på Ekdahls Lycka 7B

28 apr 2020

"Anna är engagerad, positiv, medveten om prisläget och har bra lokalkännedom. Jag kan rekommendera henne som mäklare om du siktar på att köpa/sälja runt Båstad."
säljare på Hundestedsvägen 6

25 mar 2020

"Om det finns 10 hon är värd detta. Hon är trevligt och snäll. Vi är glada att har träffat en son person. Stor tack Anna."
säljare på Prästgårdsvägen 17

30 dec 2019

"Anna rekommenderas av oss, väldig engagerad mäklare samtidig mycket lyhörd."
säljare på Hotellvägen 3

19 dec 2019

"Anna är en mycket kompetent mäklare som vi varmt kan rekommendera till andra. "
säljare på Diligensvägen 231

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
4
Lägenhet
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
19 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
75 av 76 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 76 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
75 av 75 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anna på kartan.

179 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
77 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

2 595 000 kr
2 rum, 65 m²
39 923 kr/m²
Lägenhet, Båstad
3 867 kr/mån
4 495 000 kr
7 rum, 168 m²
26 755 kr/m²
Villa, Båstad
2 995 000 kr
5 rum, 120 m²
24 958 kr/m²
Villa, Båstad
2 195 000 kr
2 rum, 41 m²
53 536 kr/m²
Lägenhet, Båstad
3 500 kr/mån
1 150 000 kr
2 rum, 30 m²
38 333 kr/m²
Lägenhet, Båstad
4 400 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Parhus Bjärehalvön
6 rum, 110 m²
Utropspris: 9 750 000 kr
Slutpris saknas
Fritidshus Mellbystrand
3 rum, 45 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ranarp
7 rum, 185 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bjärehalvön
3 rum, 109 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Öllövsstrand
5 rum, 126 m²
Utropspris: 7 200 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.