Anna Nilsson

Profilbild för Anna Nilsson
Säljarfavorit
Anna Nilsson
4.8 / 5
(180 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
20 st
86 795 000 kr

Bakgrund

Anna Nilsson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2014-07-10. Anna har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2021. Anna har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 110 945 000 kr.

Presentation

Att sälja din bostad är troligtvis en av de största affärerna du gör i ditt liv och därför ska ingenting lämnas åt slumpen. Varje bostadsaffär är unik och min uppgift är se till att vi skapar dom absolut bästa förutsättningarna för just din försäljning. Det kan låta som en självklarhet, men genom att se detaljerna och lägga till en hel del fingertoppskänsla så kommer det vara avgörande för om du gör en bra affär eller en rekordaffär.

Detta i kombination med förtroende som är mitt främsta ledord så ser jag till att både du som säljare och köpare känner er trygga genom hela processen genom konstant tillgänglighet och yrkeskunskap. Ambitionen är solklar, förväntningarna ska överträffas.

Uppskattar du en lite mer engagerad mäklare så har du kommit rätt!

Kontakta mig så vägleder jag dig med glädje genom ditt livs bästa affär.

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2014 och har sedan dess varit verksam i Västerås. Driver sedan 2017 Notar Västerås. Utbildad vid Högskolan i Gävle med en Fastighetsmäklarexamen samt en Ekonomi kandidat examen.

Mäklarbyrå


Säljare om Anna.

09 jun 2022

"Vi kände oss lugn och trygg med Anna genom hela processen, hon svarade alltid på våra frågor och fanns där. Vid kontraktsskrivningen var hon tydlig och noggrann så att vi alla förstod. Kan varmt rekommendera Anna!"
säljare på Kaserngatan 19

08 jun 2022

"Bästa mäklaren och kan varmt rekommendera henne!!! "
säljare på Sköldmyrvägen 30

08 jun 2022

"Anna är en otroligt duktig och engagerad Mäklare. Anna säljer för andra gången åt oss och vi är precis lika nöjda nu som förra gången. Allt känns oerhört proffsigt och tryggt och Anna gör det absolut bästa för dig som kund. Jag kan verkligen rekommendera Anna och kommer använda henne för alla eve..."
"Anna är en otroligt duktig och engagerad Mäklare. Anna säljer för andra gången åt oss och vi är precis lika nöjda nu som förra gången. Allt känns oerhört proffsigt och tryggt och Anna gör det absolut bästa för dig som kund. Jag kan verkligen rekommendera Anna och kommer använda henne för alla eventuella bostadsaffärer framöver/ Kristina Clasing och John Clasing "
Läs mer
säljare på Mileniigatan 6

18 maj 2022

"Det blev en otroligt snabb affär. "
säljare på Kaserngatan 229

02 maj 2022

"Supertrevlig och driven. Svarade på våra frågor så vi enkelt förstod och hjälpte oss igenom hela processen. "
säljare på Västermalmsgatan 2A

10 apr 2022

"Är jättenöjd med Anna som mäklare, kan starkt rekommendera henne och kommer absolut anlita henne igen vid eventuella framtida försäljningar.
"
säljare på Tunbyvägen 85

01 apr 2022

"Bästa mäklaren du kan tänka dig. Så otroligt engagerad, tillgänglig och professionell. Rätt person på rätt plats och som gav oss så mycket kloka råd och tips. En riktig stjärna!!!"
säljare på Irisvägen 80

25 feb 2022

"Väldigt nöjd med Annas insats och kändes väldigt bra genom hela processen. Rekommenderar"
säljare på Påskliljevägen 64

11 feb 2022

"Anna är professionell och skötte processen felfritt. Rekommenderas"
säljare på Knutsgatan 9A

02 feb 2022

"Anna är mycket kompetent mäklare och levde verkligen upp till alla mina förväntningar.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Rekylgatan 10

04 jan 2022

"Anna är en helt fantastisk mäklare, hon är kunnig, påläst och alltid tillgänglig. Hon är förtroendeingivande och lyhörd både för säljare och köpare. Hon jobbar hårt för att få till bästa möjliga pris, samtidigt som hon är professionell från första möte till avslut efter kontraktskrivning. Vi är o..."
"Anna är en helt fantastisk mäklare, hon är kunnig, påläst och alltid tillgänglig. Hon är förtroendeingivande och lyhörd både för säljare och köpare. Hon jobbar hårt för att få till bästa möjliga pris, samtidigt som hon är professionell från första möte till avslut efter kontraktskrivning. Vi är otroligt nöjda med hennes arbete och rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Västra Ringvägen 21A

17 dec 2021

"Anna är otroligt proffsig, är tydlig, känner sin marknad och har fingertoppskänsla för strategi och affärer. Annas kundbas och kännedom om beteende och timing var också strålande
Vi är mycket nöjda och Anna överträffade våra förväntningar på process och slutpris"
"Anna är otroligt proffsig, är tydlig, känner sin marknad och har fingertoppskänsla för strategi och affärer. Annas kundbas och kännedom om beteende och timing var också strålande
Vi är mycket nöjda och Anna överträffade våra förväntningar på process och slutpris"
Läs mer
säljare på Karlsgatan 19B

17 dec 2021

"Vi kände att vi var i trygga händer när vi träffade vår mäklare Anna. Hon gav ett mycket positivt intryck och att hon var mycket insatt i sitt arbete som mäklare, gav oss den information gällande vår försäljning på ett mycket proffsigt sätt. "
säljare på Stora gatan 2H

27 nov 2021

"Trots en trög början jobbade Anna oförtrutet på och slutresultatet blev över förväntan."
säljare på Hammarbygatan 5A

25 nov 2021

"Så nöjd med Anna som mäklare! Engagerad, driven och jättetrevlig. Gav goda råd under processen och var alltid snabb att svara på frågor som uppkom. Slutresultatet blev toppen och både Anna och Notar känns väldigt proffsiga! "
säljare på Blomstergatan 8

25 okt 2021

"Anna är den bästa kan starkt rekommendera henne och Notar"
säljare på Karlsgatan 19C

16 okt 2021

"Anna var väldigt engagerad i hela processen. Hon är väldigt kunnig, noggrann, proffsig och lyhörd vilket fick oss att känna oss väldigt trygga i vår bostadsförsäljning. "
säljare på Knutsgatan 6C

14 okt 2021

"Anna var otroligt professionell, lyhörd och lyssnade till våra önskemål. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att se till att försäljningen blev så bra som den kunde bli. Vi är otroligt nöjda att vi valde Anna som vår mäklare vid försäljningen av vårt hus."
"Anna var otroligt professionell, lyhörd och lyssnade till våra önskemål. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att se till att försäljningen blev så bra som den kunde bli. Vi är otroligt nöjda att vi valde Anna som vår mäklare vid försäljningen av vårt hus."
Läs mer
säljare på Drottninggatan 35B

07 okt 2021

"Anna var med oss i ca. 6 månader innan huset kom ut till försäljning, hon hjälpte till med färgval och utformning utan att blinka, hängiven under hela processen som resulterade i en god försäljning! Kommer alltid att använda mig utav Anna i fortsättningen pga hennes engagemang och tålamod! Vilken..."
"Anna var med oss i ca. 6 månader innan huset kom ut till försäljning, hon hjälpte till med färgval och utformning utan att blinka, hängiven under hela processen som resulterade i en god försäljning! Kommer alltid att använda mig utav Anna i fortsättningen pga hennes engagemang och tålamod! Vilken stjärna! "
Läs mer
säljare på Nybomsgatan 2

24 sep 2021

"Vi är nöjda."
säljare på Enhagsvägen 12

02 sep 2021

"Anna är verkligen ett proffs på sitt yrke! Hon har vart grym under hela försäljningen och överträffat alla mina förväntningar. Anna är något utöver det vanliga! Kan verkligen rekommendera Anna!
Västerås bästa mäklare! "
säljare på Gulmårastigen 4D

21 aug 2021

"Trevlig, öppen och professionell!"
säljare på Morkullegatan 14

20 aug 2021

"Mycket trevligt och gott bemötande!
Korrekt och trovärdig!
Jag kan lita helt på Anna!"
säljare på Barkarö Bygata 257

20 aug 2021

"Rekommenderar stark Anna om ni vill ha en trygg och driven mäklare! Hon ser till att ni har dom bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär då hon har ett magiskt öga för detaljer och en outtröttlig energi! Lugn och samlad mäklare men med glöd och driv! "
"Rekommenderar stark Anna om ni vill ha en trygg och driven mäklare! Hon ser till att ni har dom bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär då hon har ett magiskt öga för detaljer och en outtröttlig energi! Lugn och samlad mäklare men med glöd och driv! "
Läs mer
säljare på Claréusgatan 14

19 aug 2021

"Det märks verkligen att Anna kan det hon gör. Kompetent och mycket bra kommunikation och hjälp genom försäljningen. Lättsam att prata med och tydlig när situationen kräver det. En kollega som hjälpte till var också väl informerad."
säljare på Biskopsgatan 8B

17 aug 2021

"Anna är skicklig. Vi lyckades med försäljningen tillslut. Jag förväntat mig mer visningar och spekulanter"
säljare på Floragatan 21

17 aug 2021

"Mycket engagerad ,tillmötesgående o trevlig."
säljare på Neptungatan 2

11 jul 2021

"Fantastiskt duktig och kompetent inom sitt område, och tack vare ett bra grundarbete lyckades Anna överträffa mina förväntningar och se till att försäljningen blev enkel och smidig och i linje med deras lovord, min livs bästa affär! "
säljare på Kungsängsgatan 17A

18 maj 2021

"Hon erbjöd ett fördelaktigt upplägg och genomförde hela processen på ett utmärkt sätt. Tog sig an uppdraget helhjärtat.  Bra återkoppling  och trevligt bemötande.  Vi  skulle gärna anlita henne igen. "
säljare på Gjutare Granströms gata 5

11 maj 2021

"Anna gjorde ett enastående arbete med vår lägenhetsförsäljning. Så smidigt och bekymmersfritt från början till slut. Engagerad, professionell med kontinuerlig återkoppling genom hela processen. Verkligen supernöjd med allt och kan varmt rekommendera!"
säljare på Johanneshöjden 4

09 maj 2021

"Det är andra gången vi säljer med Anna. Skrönan ”mäklare är inget yrke utan en livstil” är något som verkligen stämmer överens med Annas agerande. Hennes flexibilitet ledde till försäljning innan visning, med en fantastisk utgång. Alltid tillgänglig, fullt påläst och ett enormt öga för de små det..."
"Det är andra gången vi säljer med Anna. Skrönan ”mäklare är inget yrke utan en livstil” är något som verkligen stämmer överens med Annas agerande. Hennes flexibilitet ledde till försäljning innan visning, med en fantastisk utgång. Alltid tillgänglig, fullt påläst och ett enormt öga för de små detaljerna. Vi kommer aldrig använda oss av en annan mäklare då vårt förtroende för Anna är enormt. Vi rekommenderar henne till alla vi känner!"
Läs mer
säljare på Fåfänganvägen 3

04 maj 2021

"Anna var trevlig och mycket professionell i sitt agerande och kan starkt rekommendera henne vid försäljning av en bostad."
säljare på Djäknebergsgatan 17A

04 maj 2021

"Kan varmt rekomdera Anna! Affären var snabb och smidig med ett bättre resultat än vi hade vågat hoppas på. Anna är ett proffs! "
säljare på Stora gatan 2E

14 apr 2021

"Alltid tillgänglig, proffsig och god hjälp
"
säljare på Runstensgatan 13

28 mar 2021

"Skönt att kunna lämna över totalansvaret inkl styling OCH ändå känna trygghet. Väldigt skönt för mig som normalt har ett stort kontrollbehov. Annas tjänster är i premiumklassen och kostar därefter. Man får också ut mer av sin försäljning så jag tjänade ju på det i slutändan. "
"Skönt att kunna lämna över totalansvaret inkl styling OCH ändå känna trygghet. Väldigt skönt för mig som normalt har ett stort kontrollbehov. Annas tjänster är i premiumklassen och kostar därefter. Man får också ut mer av sin försäljning så jag tjänade ju på det i slutändan. "
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 16A

12 mar 2021

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Anna! Anna visade ett stort intresse och engagemang från första kontakten och genom hela försäljningen.
Anna är påläst och kunnig och det var lätt att få kontakt med henne.
Vi som säljare ger Anna högsta betyg och kan varmt rekommendera henne till vem som än..."
"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Anna! Anna visade ett stort intresse och engagemang från första kontakten och genom hela försäljningen.
Anna är påläst och kunnig och det var lätt att få kontakt med henne.
Vi som säljare ger Anna högsta betyg och kan varmt rekommendera henne till vem som än behöver hjälp med försäljning!
Anna överträffade våra förväntningar vid vår husförsäljning!"
Läs mer
säljare på Rönnvägen 9

13 feb 2021

"Västerås bästa mäklare 2021:
Är verkligen nöjd med att vi valde just Notar och Anna till att sälja vår bostad.
Från vårt första möte då jag träffade Anna kände jag att det kommer gå smidigt till med att få lägenheten såld enligt mina önskemål.
Hon var oerhört engagerad och tog ett helhetsgre..."
"Västerås bästa mäklare 2021:
Är verkligen nöjd med att vi valde just Notar och Anna till att sälja vår bostad.
Från vårt första möte då jag träffade Anna kände jag att det kommer gå smidigt till med att få lägenheten såld enligt mina önskemål.
Hon var oerhört engagerad och tog ett helhetsgrepp hela vägen från styling till att överlämna nycklarna till nya köparna (givet att vi är bosatta på en annan ort).
Hon lyckades dessutom med att få lägenheten såld för 20% högre pris än flera andra liknande lägenheter som ligger ute i samma förening.
Kan inte säga mer än hatten av för henne som levererade exakt vad hon lovade mig från start."
Läs mer
säljare på Östermalmsgatan 15

19 dec 2020

"Anna är otroligt proffsig och engagerad i sitt arbete, hon är tydlig, rak och pålitlig. Hon överträffade alla våra redan högt ställda förväntningar och fick oss att känna oss trygga genom hela säljprocessen.
Vi kan varmt rekommendera att anlita Anna, det kommer vi göra igen!"
"Anna är otroligt proffsig och engagerad i sitt arbete, hon är tydlig, rak och pålitlig. Hon överträffade alla våra redan högt ställda förväntningar och fick oss att känna oss trygga genom hela säljprocessen.
Vi kan varmt rekommendera att anlita Anna, det kommer vi göra igen!"
Läs mer
säljare på Vargbogatan 19

22 nov 2020

"Anna är mycket kompetent, noggrann och lyhörd. Det kändes tryggt med henne från första stund och vi är jättenöjda med henne som vår mäklare."
säljare på Norra Ringvägen 20C

19 nov 2020

"Väldigt nöjd med anna, hon skötte allt galant. "
säljare på Blomstergatan 8

18 nov 2020

"Helnöjd! Har sålt flera gånger med andra mäklare, så hade förväntningar. Annas prestation överträffade vad jag hoppats på."
säljare på Engelbrektsgatan 11B

16 nov 2020

"Mycket bra och engagerad !!"
säljare på Murgrönevägen 33

19 okt 2020

"Jag kände mig trygg med Anna från första stund. Hon är verkligen en självsäker, avslappnad och genuin mäklare som man känner sig trygg med. Jag är så nöjd med henne och skulle jag sälja igen skulle jag absolut välja henne igen och även rekommendera henne till vänner & bekanta! "
"Jag kände mig trygg med Anna från första stund. Hon är verkligen en självsäker, avslappnad och genuin mäklare som man känner sig trygg med. Jag är så nöjd med henne och skulle jag sälja igen skulle jag absolut välja henne igen och även rekommendera henne till vänner & bekanta! "
Läs mer
säljare på Utanbygatan 6H

18 okt 2020

"Anna är ett självklart val av mäklare för mig. En otroligt duktig och kompetent mäklare!
Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Jag kan absolut rekommendera Anna.
Västerås bästa mäklare!
"
säljare på Gjutare Granströms gata 9

09 okt 2020

"Har ännu ej fått faktura varför någon fråga är obesvarad.
Anna var lätt att samarbeta med och hon var tydlig i sina rekommendationer t ex då det gällde hur huset skulle se ut inför visning.
Jag fick Notars mäklarbyrå på rekommendation av en vän.
Jag var helt nöjd med Annas insats.
Åsa"
"Har ännu ej fått faktura varför någon fråga är obesvarad.
Anna var lätt att samarbeta med och hon var tydlig i sina rekommendationer t ex då det gällde hur huset skulle se ut inför visning.
Jag fick Notars mäklarbyrå på rekommendation av en vän.
Jag var helt nöjd med Annas insats.
Åsa"
Läs mer
säljare på Lintrådsvägen 11

30 sep 2020

"Vi anlitade Anna genom rekommendation från andra som tidigare anlitat henne. Vi är otroligt nöjda med Annas engagemang i vår stora affär. Anna besitter stor kompetens i marknaden, samt är hon en extremt jordnära människa och det tror jag lyser igenom när kunder får träffa henne. Jag kommer defint..."
"Vi anlitade Anna genom rekommendation från andra som tidigare anlitat henne. Vi är otroligt nöjda med Annas engagemang i vår stora affär. Anna besitter stor kompetens i marknaden, samt är hon en extremt jordnära människa och det tror jag lyser igenom när kunder får träffa henne. Jag kommer defintivt använda mig av Anna i våra framtida affärer och rekommenderar verkligen henne för andra som vill få ut maximalt av sin bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Linnégatan 6

30 sep 2020

"Vår mäklare var otroligt engagerad och ärlig samt hade kontakt med oss kontinuerligt och uppdaterade oss om läget. Om det blir aktuellt med ytterligare köp eller försäljning kommer vi absolut välja samma mäklare samt rekommendera henne till andra.
Vi är super nöjda med allt!"
"Vår mäklare var otroligt engagerad och ärlig samt hade kontakt med oss kontinuerligt och uppdaterade oss om läget. Om det blir aktuellt med ytterligare köp eller försäljning kommer vi absolut välja samma mäklare samt rekommendera henne till andra.
Vi är super nöjda med allt!"
Läs mer
säljare på Sankta Ursulas väg 2AA

08 sep 2020

"Anna var proffsig rakt igenom, förtroendeingivande och behjälplig på alla sätt. Jag skulle med gott samvete rekommendera Anna som mäklare till både familj och vänner!"
säljare på Krutkällarvägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
11
Radhus
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
110 945 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
173 av 179 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 180 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 175 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
177 av 180 säljare

Anna på kartan.

308 tidigare annonser
2 bostäder till salu
179 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 595 000 kr
4 rum, 118 m²
30 466 kr/m²
Kedjehus, Västerås
6 995 000 kr
4 rum, 100 m²
69 950 kr/m²
Villa, Västerås

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 350 000 kr
Villa Hökåsen
+ 555 000 kr
6 rum, 118 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Vega
+ 5 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
4 450 000 kr
Radhus Viksäng
+ 555 000 kr
4 rum, 119 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 000 000 kr
Villa Jakobsberg
+ 705 000 kr
7 rum, 158 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anna är en otroligt duktig och engagerad Mäklare. Anna säljer för andra gången åt oss och vi är precis lika nöjda nu som förra gången. Allt känns oerhört proffsigt och tryggt och Anna gör det absolut bästa för dig som kund. Jag kan verkligen rekommendera Anna och kommer använda henne för alla eventuella bostadsaffärer framöver/ Kristina Clasing och John Clasing "
6 050 000 kr
Villa Hökåsen
+ 1 055 000 kr
6 rum, 159 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren och kan varmt rekommendera henne!!! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.