Anna Johansson

Profilbild för Anna Johansson
Anna Johansson
5.0 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
0 st
231 650 000 kr

Bakgrund

Anna Johansson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2016-06-22. Anna har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 347 055 000 kr.

Presentation

Se rekommendationer från köpare & säljare på Reco.

Jag brinner för mitt jobb och mina kunder!

Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. De ledord som följer med i alla mina försäljningar är förtroende, engagemang och affärsmässighet.

Du får en mäklare som tar din bostadsaffär på allvar, är kundfokuserad och ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt slumpen. Jag lever för att överträffa förväntningar och sätter högt värde i att göra allt i varje enskild affär. Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. De ledord som följer med i alla mina försäljningar är förtroende, engagemang och affärsmässighet.

Mina kunder beskriver mig som kunnig, flexibel, positiv och alltid närvarande. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare till att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. När vi är ett team har jag de verktyg som ger din bostad de bästa förutsättningarna. Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad? Låt mig berätta mer.

Se senaste artiklar:
https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/kopa-eller-salja-i-innerstan-har-ar-proffsraden-att-folja/

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/41qQyE/bostadskop-sa-ska-du-tanka-i-budgivningen?refpartner=abplus_joakim_elin

https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/23-anna-johansson-att-ta-bra-betalt-att-makla-i-coronatider

Utmärkelser:
- Topp 3 flest sålda lägenheter i Vasastan/Norrmalm mellan 2018-2024

- Flest sålda lägenheter i Vasastan/Norrmalm Q1 2024
- Flest sålda lägenheter i Stockholm Q1 2020
- Mest rekommenderade mäklaren Vasastan/Norrmalm 2019
- Högst försäljningsvärde Vasastan/Norrmalm 2019
- Flest sålda lägenheter Vasastan/Norrmalm 2019
- Mest rekommenderade mäklaren Vasastan/Norrmalm 2018
- Topp 3 flest sålda lägenheter Vasastan/Norrmalm 2018
- Topp 10 Rookie 2017

Mäklarbyrå


Säljare om Anna.

14 okt 2021

"Mycket trevlig och proffsigt bemötande!"
säljare på Odengatan 48A

13 okt 2021

"Jag rekommenderar Anna varmt! "
säljare på Västmannagatan 89A

06 okt 2021

"Anna är helt fantastisk! Skulle välja henne igen alla dagar i veckan. Lyhörd, lätt att få tag på och en otroligt lättsam person som vi kände oss väldigt bekväma med. "
säljare på Rehnsgatan 21A

04 okt 2021

"Haft Anna som mäklare flera gånger får lika bra upplevelse varje gång. :) "
säljare på Upplandsgatan 85B

04 okt 2021

"Anna uppfyllde alla mina krav på en proffsig mäklare (vilket långt ifrån alla gör)"
säljare på Norrbackagatan 27B

08 maj 2021

"Det finns två faser under min försäljningsprocess med Anna.
Fas 1. Redan från start upplevdes Anna mycket professionell och kunnig. Anna har en rak, tydlig och ärlig kommunikation vilket gjorde det lätt att följa hela processen samt gjorde att jag kände mig trygg inför den stundande försäljning..."
"Det finns två faser under min försäljningsprocess med Anna.
Fas 1. Redan från start upplevdes Anna mycket professionell och kunnig. Anna har en rak, tydlig och ärlig kommunikation vilket gjorde det lätt att följa hela processen samt gjorde att jag kände mig trygg inför den stundande försäljningen. När lägenheten blev såld var egentligen Annas arbete ”klart”. Dock började fas 2.
Fas 2. Anna har fortsatt kommunicerat med mig nu främst för att hitta en ny lägenhet till mig. Förutom att Anna skickar tips på lägenheter som skulle passa mig så har Anna varit tydlig med att jag närsomhelst kan använda henne som bollplank vid eventuella frågor vilket känns ovärderligt.
Kan varmt rekommendera Anna som din nästa mäklare.
"
Läs mer
säljare på Drejargatan 1

06 maj 2021

"Det kändes väldigt tryggt att anlita Anna för vår bostadsförsäljning. Hon är ärlig, kompetent och väldigt lätt att ha att göra med. Sen är hon även otroligt bra på sitt jobb!"
säljare på Sankt Eriksgatan 74

06 maj 2021

"Det här var första gången jag sålde en bostad. För mig var det viktigt att jag skulle känna mig trygg med den mäklare jag valde. Anna har stor erfarenhet och är väldigt kunnig och jag fick förtroende för henne vid vårt första möte. Jag kan varmt rekommendera Anna!"
"Det här var första gången jag sålde en bostad. För mig var det viktigt att jag skulle känna mig trygg med den mäklare jag valde. Anna har stor erfarenhet och är väldigt kunnig och jag fick förtroende för henne vid vårt första möte. Jag kan varmt rekommendera Anna!"
Läs mer
säljare på Atlasgatan 11

05 maj 2021

"Anna ledde oss med säker hand genom hela processen, vi kände oss väldigt trygga med henne och hon var väldigt proffsig och hjälpsam!"
säljare på Vulcanusgatan 1

04 maj 2021

"Anna är en fantastisk mäklare som sålde min lägenhet i Norrmalm, hon är oerhört kunnig och effektiv och vet hur försäljningen ska genomföras på bästa sätt.
Ett proffs ut i fingerspetsarna som är väldigt jordnära och lätt att prata med genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Anna som din näs..."
"Anna är en fantastisk mäklare som sålde min lägenhet i Norrmalm, hon är oerhört kunnig och effektiv och vet hur försäljningen ska genomföras på bästa sätt.
Ett proffs ut i fingerspetsarna som är väldigt jordnära och lätt att prata med genom hela processen.
Kan varmt rekommendera Anna som din nästa mäklare om du vill göra en lönsam bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Kammakargatan 18

22 mar 2021

"Anna är en fantastisk mäklare. Jag fick ett väldigt trevligt och proffesionellt intryck vid första mötet och valde henne som min mäklare då det var lätt att prata med henne och hon kändes som en naturlig säljare. Jag är så nöjd över samarbetet med Anna och tacksam för ett väldigt bra slutpris och..."
"Anna är en fantastisk mäklare. Jag fick ett väldigt trevligt och proffesionellt intryck vid första mötet och valde henne som min mäklare då det var lätt att prata med henne och hon kändes som en naturlig säljare. Jag är så nöjd över samarbetet med Anna och tacksam för ett väldigt bra slutpris och bra support genom hela säljprocessen. Rekommenderas varmt! "
Läs mer
säljare på Vanadisplan 1

19 mar 2021

"Den bästa mäklaren jag har haft hittills. "
säljare på Hagagatan 54A

17 mar 2021

"Mycket kompetent och engagerad mäklare som varmt rekommenderas. "
säljare på Odengatan 75

21 feb 2021

"Anna var väldigt engagerad och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen och gav tips och råd om hur vi bäst skulle agera."
säljare på Völundsgatan 9

18 feb 2021

"Sålt en etta i Vasastan med Anna. Extremt serviceinriktad och kunnig! Arbetade hårt och aktivt under hela processen samt höll mig som köpare ständigt uppdaterad på läget. Kan verkligen rekommendera Anna!"
säljare på Frejgatan 44

17 feb 2021

"Proffsig bemötande, bra förbered och målinriktad. Informerade bra under försäljningen om situationen och lätt tillgänglig. Bra bedömning av marknaden. "
säljare på Tomtebogatan 15

08 feb 2021

"Anna är en helt fantastisk mäklare. Hon är självsäker men ödmjuk, ger allt och är helt transparent. Plus att hon är en väldigt sympatisk och härlig person. Man känner att man är ett team tillsammans och man kan lita på henne fullt ut. Med hennes driv, öga för detaljer och proffsiga ledarskap leds..."
"Anna är en helt fantastisk mäklare. Hon är självsäker men ödmjuk, ger allt och är helt transparent. Plus att hon är en väldigt sympatisk och härlig person. Man känner att man är ett team tillsammans och man kan lita på henne fullt ut. Med hennes driv, öga för detaljer och proffsiga ledarskap ledsagade hon oss genom hela försäljningen med en trygg hand och täta dialoger. Tack vare Anna såldes lägenheten till försäljningsrekord i området."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 45

03 feb 2021

"Toppen från start till mål, hade alltid koll på läget och agerade snabbt när det var dags!"
säljare på Tomtebogatan 15

27 jan 2021

"Anna är en fenomenal mäklare. Når bästa resultat samtidigt som hon är empatisk, lätt att ha att göra med och löser eventuella problem som uppstår. Rekommenderar verkligen henne! "
säljare på Kammakargatan 21

26 jan 2021

"Anna är en fantastisk mäklare som är otroligt professionell och har ett starkt driv för att hjälpa sina kunder. Jag är väldigt nöjd med hela hennes leverans och kommer rekommendera henne till alla jag känner i Sthlm. "
säljare på Frejgatan 25

25 jan 2021

"Fantastiskt professionell och extremt snabb i kommunikation. Levererad ett mycket bra försäljningspris och vi är extremt nöjda med Anna. Finns inget som kunde göras bättre! "
säljare på Torsgatan 41

15 jan 2021

"Supernöjd med Anna!"
säljare på Hälsingegatan 33

25 feb 2019

"Vi är så otroligt nöjda med Anna, från start visade hon stort engagemang och intresse. Hon visade sig kunnig och kunde med statistik visa vår lägenhets potential. Hon har varit så driven genom hela processen och har verkligen utnyttjat sitt nätverk av potentiella köpare för att till slut sälja lä..."
"Vi är så otroligt nöjda med Anna, från start visade hon stort engagemang och intresse. Hon visade sig kunnig och kunde med statistik visa vår lägenhets potential. Hon har varit så driven genom hela processen och har verkligen utnyttjat sitt nätverk av potentiella köpare för att till slut sälja lägenheten till exakt det vi ville innan visning. Hon har varit den perfekta kombinationen av professionell och personlig och det viktigaste av allt vi har verkligen kännt att vi kan lita på henne. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 80

21 feb 2019

"Anna hjälpte mig att sälja min lägenhet på Rörstrandsgatan på ett fantastiskt sätt! Hon var engagerad, kunnig, professionell och kämpade stenhårt för att nå bästa möjliga försäljningspris. Hon stöttade mig även under det lägenhetsköpet jag själv gjorde, strax innan försäljningen! Jag kan verklige..."
"Anna hjälpte mig att sälja min lägenhet på Rörstrandsgatan på ett fantastiskt sätt! Hon var engagerad, kunnig, professionell och kämpade stenhårt för att nå bästa möjliga försäljningspris. Hon stöttade mig även under det lägenhetsköpet jag själv gjorde, strax innan försäljningen! Jag kan verkligen rekommendera Anna!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 25

12 jan 2019

"Anna är en mycket duktig och en mäklare som jag har högt förtroende för. Med Anna har jag sålt en lägenhet och köpt två. Hon är lyhörd och duktig på affären vilket leder till att alla parter alltid är nöjda."
säljare på Dalagatan 68B

03 dec 2018

"Är fantastiskt nöjd med Anna som mäklare. Hon är superproffsig, har en bra energi, är noggrann och ambitiös och har ett entusiastiskt driv. Har haft en tydlig kommunikation igenom hela processen. Vi har kännt oss mycket nöjda från start till slut."
säljare på Vulcanusgatan 8

21 okt 2018

"Anna är mycket professionell mäklare som brinner för att hjälpa kunder! Hon säljer med hjärtat och är alltid lösningsorienterad! Full pott!!"
säljare på Sveavägen 117B

31 aug 2018

"Anna har varit en fantastisk mäklare och hjälp till försäljning av vår lägenhet i Vasastan, Stockholm. Hon var otroligt engagerad och hade alltid ett leende på läpparna. Hon var inkluderade oss och gav och statusar på hur läget såg ut, vi arbetade i team vilket hon ofta påminner oss om. Skulle va..."
"Anna har varit en fantastisk mäklare och hjälp till försäljning av vår lägenhet i Vasastan, Stockholm. Hon var otroligt engagerad och hade alltid ett leende på läpparna. Hon var inkluderade oss och gav och statusar på hur läget såg ut, vi arbetade i team vilket hon ofta påminner oss om. Skulle varmt rekommendera Anna som mäklare, hon är en fantastik mäklare med en underbar personlighet och driv! "
Läs mer
säljare på Sveavägen 117B

11 jun 2018

"Engagerad, kompetent, tillgänglig, effektiv och trevlig. Rekommenderas. "
säljare på Västmannagatan 50

21 feb 2018

"- Anna sålde min lägenhet i Vasastan för 144 000/kvm i februari 2018. - Det säger en hel del om jobbet Anna lägger ner.
- Serviceminded.
- Rolig att ha och göra med.
- Ärlig och mån om både köpare och säljare.
- ANLITA ANNA OM DU SKA SÄLJA DIN BOSTAD!
Vänligen,
Richard"
"- Anna sålde min lägenhet i Vasastan för 144 000/kvm i februari 2018. - Det säger en hel del om jobbet Anna lägger ner.
- Serviceminded.
- Rolig att ha och göra med.
- Ärlig och mån om både köpare och säljare.
- ANLITA ANNA OM DU SKA SÄLJA DIN BOSTAD!
Vänligen,
Richard"
Läs mer
säljare på Frejgatan 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
347 055 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 57 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anna på kartan.

668 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
57 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 77,5 m²
Lägenhet, Stockholm
747 kr/mån
1 rum, 29 m²
Lägenhet, Stockholm
1 896 kr/mån
3 rum, 93 m²
Lägenhet, Stockholm
5 rum, 116 m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

12 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
4 rum, 98 m²
8 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
-95 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
12 450 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 96 m²
9 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 67 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 36,5 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.