Anna Hildingsson

Profilbild för Anna Hildingsson
Anna Hildingsson
4.8 / 5
(55 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
8 st
194 400 000 kr

Bakgrund

Anna Hildingsson jobbar på Eklund Stockholm New York och är registrerad mäklare sedan 2017-06-16. Anna har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna har haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 127 225 000 kr.

Presentation

Med stor noggrannhet och förberedelse innan och tydlighet under säljprocessen strävar Anna alltid efter maximal kundnöjdhet. Annas värderingar i livet uttrycks i arbetslivet genom stor kompetens och hög prestationsförmåga. Att vara lyhörd och att alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar är en självklarhet. Det som driver Anna är att överträffa både säljares och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet.

Anna uppskattar att vara med sin familj och värdesätter den tid hon kan lägga på kultur och renoveringsvård av lantstället. Anna är bosatt i Gamla stan och är verksam mäklare i Stockholm.

Anna är utbildad jurist och statsvetare vid Uppsala universitet. Anna har en gedigen bakgrund från bank och läkemedelsindustrin och besitter dessutom bred kompetens från fastighetsförvaltning utomlands från USA och Belgien. Anna är utbildad fastighetsmäklare vid Gävle Högskola samt Högskolan Väst.

Säljare om Anna.

20 mar 2020

"Vi sålde mitt under Coronakrisen/börskraschen. Men Anna var lugn och proffsig och det blev en jättebra försäljning. "
säljare på Hantverkargatan 34

19 mar 2020

"Anna Hildingsson är en stjärna! Behöver ni en pålitlig mäklare så vänd er till Anna."
säljare på Torstenssonsgatan 7A

12 mar 2020

"Har använt oss av Anna som mäklare två gånger, båda med lyckade resultat. Väldigt proaktiv i sitt arbete med en härlig ”GO-känsla”. Fick dagliga rapporter kring spekulanter och utvecklingen av budgivning. Hennes arbetssätt resulterade i minimal arbetsbelastning för mig, allt kom serverat på silverfat!"
säljare på Tomtebogatan 44

10 dec 2019

"Vi tog in anbud av fyra olika mäklare & valde den bästa. Vi har inte ångrat oss!"
säljare på Sankt Paulsgatan 35B

15 nov 2019

"Anna är professionell, engagerad och tar sitt jobb på allvar med ett leende på läpparna. Hon har en värme och det är lätt att tycka om Anna.
Hon är lätt att nå på mobilen och gör det där lilla extra som gör skillnad som att skicka extra prospekt, lugna nerver och ta hand om det praktiska under visning.
Initialt blev jag lite chockad över slutsumman på arvodet och tyckte att den blev hög. Jag har dock inte så stor uppfattning om vad priset brukar ligga på för arvode på denna nivå av försäljning så troligen är det helt rimligt. Jag borde varit mer påläst när jag gick med på prismodellen.
Anna handlade väldigt snabbt och allt har gått smidigt med den extra touchen vilket var värdefullt och överväger i detta fall.
Som konstruktiv feedback ( kanske mer till mig själv) är att lägga lite mer fokus runt prismodellen framåt så att denna är helt klar vilken nivå slutarvodet kan hamna på.
I övrigt har har bara gott att säga om Anna och skulle rekommendera henne alla dagar i veckan. "
säljare på Hagagatan 46A

25 okt 2019

"Anna gjorde ett fantastiskt jobb i samband med försäljningen av vårt barndomshem. Hon var genom hela processen mycket lyhörd, effektiv, noggrann och kommunikativ. Jag ger Anna högsta betyg och rekommenderar henne varmt vidare."
säljare på Torstenssonsgatan 7

22 sep 2019

"Andra gången Anna sålde vår lägenhet, lika nöjd som tidigare. Anna har stenkoll, är flexibel, engagerad och förtroendegivande, hon gjorde definitivt det bästa för oss. Vi har rekommenderat Anna till alla som frågar om en kompetent och seriös mäklare som man kan lite på och flera har anlitat henne. För vår egen del blir det fler försäljningar med Anna. Hurra!"
säljare på Tomtebogatan 15A

27 jun 2019

"Anna gjorde ett helt fantastiskt jobb med vår försäljning, samt med att hålla oss båda uppdaterade och lugna! Anna har stenkoll på stort som smått och det tror jag uppskattas av både säljare och köpare. Jag rekomenderar anna till alla mina vänner som ska sälja sin bostad, varav flera redan har anlitat henne! "
säljare på Stureparken 13

25 maj 2019

"Anna har tagit hand om helheten i samband med försäljningen av min lägenhet på ett mycket förtroendeingivande och kompetent sätt.
Anna är lyhörd, kompetent och noggrann.
Att hon dessutom alltid känns tillgänglig och är stresstålig, gör henne komplett i sin yrkesroll som mäklare. "
säljare på Strålgatan 29

23 feb 2019

"Vi valde Anna efter att ha träffat 3-4 mäklare. Vi fick kontakt via ett reklamutskick att hon nyligen sålt en liknande lägenhet på vår gata. Anna utmärkte sig med en härlig energi och ett trevligt sätt. Anna var väldigt engagerad och hands on i processen samtidigt som hon har byggt upp ett bra team runt om sig med en duktig homestylingfirma och bra fotograf (de fick till väldigt fina bilder). Anna skrev en bra beskrivning (utan onödligt högravande mäklarflams) och Bjurfors trycker fina prospekt. Vi var väldigt nöjda med hela processen samt med slutresultatet. Men även om hon inte hade fått med den där sista spekulanten precis i slutet som gjorde slutresultatet ännu bättre, så hade vi varit väldigt nöjda ändå. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Observatoriegatan 14

20 feb 2019

"Jag upplevde att Anna var mycket trevlig, lätt att ha och göra med och kompetent. Jag rekommenderar henne som mäklare."
säljare på Pontonjärgatan 33

19 feb 2019

"Trots en tuff marknad så gjorde Anna ett väldigt bra jobb. Hon höll mig uppdaterad igenom hela processen och fanns alltid tillgänglig. Kan starkt rekommendera Anna!"
säljare på Kronobergsgatan 26

18 feb 2019

"Mycket effektiv och ett bra bollplank att testa sina argument på vid budgivningen. Höll kontinuerlig information om spekulanter och deras potentiella intresse. Positivt att hon också är jurist. "
säljare på Wennerbergsgatan 2

18 feb 2019

"Otroligt bra och trevlig och trovärd, ärlig mäklare. Var väldigt lyhörd och höll mig uppdaterad kontinuerligt genom hela processen. Väldigt driven och hade jag inte lyssnat på hennes råd (ville ha en snabb affär då det var min pappas dödsbo) hade jag förlorat 400.000 kr. Kan varmt rekommendera Anna som mäklare! "
säljare på Norrtullsgatan 41C

18 feb 2019

"I sanningens namn hade jag redan bestämt mig för en annan mäklare när jag tog kontakt med Bjurfors för en "extra värdering" och av en slump fick tala med Anna. Efter samtal och en genomförd värdering av Anna stod det klart att det var henne jag skulle ha som mäklare istället. Grym kvinna som gör allt för att just DU ska få din lägenhet såld till det pris du vill ha, klockrent från början till slut. Rekommenderar verkligen Anna om du vill ha en mäklare som inte ser alla objekt lika utan ser just din bostad som unik, och det vill du! "
säljare på Kronobergsgatan 24

18 feb 2019

"Det var många turer med försäljningen och Annas många kompetenser kom alla till användning. Vi kände oss hela tiden trygga och välinformerade under processen. Även om det periodvis var väldigt spännande. "
säljare på Kungsholms Strand 107

28 nov 2018

"Supernöjda! Allt gick över vår förväntan. Väldigt effektiv process och vi fick mer än vad vi hade trott! Det bästa med Anna var att hon var väldigt engagerad och tillgänglig.
Rekommenderar starkt Anna och Bjurfors! "
säljare på Fridhemsgatan 68A

25 nov 2018

"Vill varmt rekommendera Anna Hildingsson som mäklare. Vi hade höga förväntningar utifrån tidigare mäklare på Bjurfors. Hon axlade manteln med bravur! "
säljare på Observatoriegatan 9

24 nov 2018

"Alltid lätt att få tag på, trevlig & professionell, bra tankar och idéer!"
säljare på Fridhemsgatan 10B

23 nov 2018

"Jag kände direkt att Anna var ett proffs. Under hela processen har kännr mig trygg och Anna har tagit hand om allt, jag har verkligen inte behövt göra något. Jag känner mig väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Anna till alla jag känner. Tack Bjurfors och Anna!"
säljare på Alströmergatan 32E

02 jul 2018

"Trevlig och kunnig mäklare, rekommenderar )))"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

30 apr 2018

"Anna är superfin!"
säljare på Dalagatan 38A

29 apr 2018

"Härlig personlighet med hög social kompetents, perfekt för att hantera olika typer av potentiella köpare. Rak och tydlig kommunikation, engagerad och tålmodig med flertalet visningar för att nå bästa resultat. Fick även många positiva kommentarer från köparen om att Anna var väldigt trevlig, tillmötesgående och proffsig i sitt arbete. Har redan, och kommer fortsätta, att rekommendera Anna starkt till den som vill få ut max av sin bostadsförsäljning. "
säljare på Rådmansgatan 77

23 apr 2018

"Anna är en lysande mäklare. Engagerad, noggrann och personlig såväl proffsig i sin kontakt. Jag kan enbart rekommendera er starkt att välja Anna och Bjurfors som mäklare."
säljare på Polhemsgatan 38

02 feb 2018

"Anna är väldigt engagerad och söker nå bästa resultat i alla ändar, hon är noggrann och mån och både säljare och köpare. Anna kämpade tålmodigt & duktigt med både flertalet visningar och diskussioner. Jag rekommenderar Anna! "
säljare på Dalagatan 39B

23 jan 2018

"En kompetent mäklare med bra driv. Jobbade på ett professionellt och engagerat sätt med affären. Bra dialog med oss som kund och lyhörd. En mäklarinsats av mycket hög klass."
säljare på Karlbergsvägen 66A

23 jan 2018

"Anna var väldigt engagerad i arbetet kring försäljningen och såg till att alla detaljer blev precis som önskat. Trevlig och varm personlighet med hög social kompetens bidrar till smidigt samarbete!"
säljare på Sveavägen 99

13 nov 2017

"Anna har ett professionellt arbetssätt från första möte till avslutat försäljning vilket gjorde processen väldigt enkel för oss som säljare. Annas nogrannhet och sinne för detaljer i kombination med hennes driv och passion bidrar till att få både köpare och säljare att känna sig trygga. Att hon är påläst, kunnig och intresserad bidrar också till ökat förtroende och ingenting lämnas åt slumpen. Efter en lyckad försäljning som överträffade våra höga förväntningar känner vi oss säkra på att ingen annan mäklare hade kunnat göra ett bättre arbete. Anna Hildingson är den mest kompetenta mäklare vi har träffat och vi vill varmt rekommendera henne till alla som vill göra en bra bostadsaffär."
säljare på Frejgatan 44

06 okt 2017

"Vi har inte kunnat vara mer nöjda med Annas insats. Hon har visat på ett stort och genuint engagemang kring vår försäljning. Ambitiös, driven, lyhörd, tillmötesgående, professionell och hårt jobbande är vår bild av Anna. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Johannesgatan 3

23 sep 2017

"Stor social kompetens och mycket lätt att samarbeta med. Ett stort engagemang."
säljare på Luntmakargatan 10

02 aug 2017

"Det har varit kul att sälja denna lägenhet med Anna som mäklare! Vi är så nöjda och kände oss trygga hela vägen. Anna är dessutom riktigt trevlig! Hon har varit super på att återkoppla och eftersom vi sålde på distans var det en trygghet för oss. Anna är lyhörd och bollar gärna tankar vilket vi uppskattade, ett plus är också hur Bjurfors och Anna jobbade med att bolla sinsemellan, det kändes också bra! Tack!"
säljare på Essinge Brogata 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
127 225 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 55 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
42 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 55 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 55 säljare

Anna på kartan.

92 tidigare annonser
3 bostäder till salu
53 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

5 950 000 kr
2 rum, 59 m²
100 847 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 647 kr/mån
13 450 000 kr
5 rum, 135 m²
99 629 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 133 kr/mån
24 000 000 kr
6 rum, 188 m²
127 659 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 008 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Storholmen
143,7 m²
Utropspris: 12 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 77 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Stan
4,5 rum, 190 m²
Utropspris: 14 500 000 kr
13 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
-400 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 14 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
-450 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 9 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.