Anna Hildingsson

Profilbild för Anna Hildingsson
Säljarfavorit
Anna Hildingsson
4.8 / 5
(86 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
14 st
84 950 000 kr

Bakgrund

Anna Hildingsson jobbar på Eklund Stockholm New York och är registrerad mäklare sedan 2017-06-16. Anna har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Anna har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 181 485 000 kr.

Presentation

Med stor noggrannhet och förberedelse innan och tydlighet under säljprocessen strävar Anna alltid efter maximal kundnöjdhet. Annas värderingar i livet uttrycks i arbetslivet genom stor kompetens och hög prestationsförmåga. Att vara lyhörd och att alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar är en självklarhet. Det som driver Anna är att överträffa både säljares och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet.

Anna uppskattar att vara med sin familj och värdesätter den tid hon kan lägga på kultur och renoveringsvård av lantstället. Anna är bosatt i Gamla stan och är verksam mäklare i Stockholm.

Anna är utbildad jurist och statsvetare vid Uppsala universitet. Anna har en gedigen bakgrund från bank och läkemedelsindustrin och besitter dessutom bred kompetens från fastighetsförvaltning utomlands från USA och Belgien. Anna är utbildad fastighetsmäklare vid Gävle Högskola samt Högskolan Väst.

Mäklarbyrå


Säljare om Anna.

07 jul 2021

"Anna har nu hjälpt oss med vår andra försäljning och vi skulle mer än gärna göra det en tredje gång! När vi skulle sälja igen var hon ett självklart val baserat på tidigare erfarenhet. Så trevlig, varm, lyhörd kombinerat med att hon är mycket kunnig, smidig att samarbeta med och levererar det hon lovar. Stort tack Anna för denna gång!"
säljare på Torstenssonsgatan 7A

07 jul 2021

"Men Anna kände man att man vara i trygga händer. En person man verkligen kunde lita på att sköta hela jobbet på bästa optimala sätt. Det har varit en kul process att gå igenom med henne och rekommenderar henne starkt."
säljare på Engelbrektsgatan 14

17 jun 2021

"Anna har stor lokal kunnskap om lgh i Gamla Stan. Ger bra ock tydliga råd genom hela processen. "
säljare på Kindstugatan 10

31 maj 2021

"Vi är supernöjda med Annas insats från start till mål. Utmärkt samarbete, effektiv process och strålande slutresultat. "
säljare på Melodislingan 18

22 maj 2021

"Anna var fantastisk engagerad, kunnig, lyhörd och service minded. Allt gick mycket smidigt, över förväntan. Kan varmt rekommendera Anna!"
säljare på Västerlånggatan 57

20 maj 2021

"När vi efter 32 år i vår lägenhet i Gamla Stan bestämde oss för att sälja hade vi lyckan att komma i kontakt med Anna på ESNY. I Anna mötte vi en otroligt professionell mäklare! Vi fick genast fin kontakt och kunde tillitsfullt luta oss tillbaka medan hon guidade oss genom hela processen. Hon har en sådan bredd i sin kompetens - lättsam och tydlig i sin kommunikation, snabbt påläst om huset och dess karaktär, en estetisk känsla kring presentationen av vår lägenhet i val av bilder och text, juridiskt skicklig och - inte minst - fantastisk i arbetet med hela budgivningen! För oss var det också omistligt att hon har en sådan djup känsla för den stadsdel vi älskat - Gamla Stan.
Säljare av femrummare Mälartorget 13
5 maj 2021"
säljare på Mälartorget 13

15 mar 2021

"Anna var fantastiskt duktig och engagerad genom hela min lägenhetsförsäljning. Hon var påläst, kunnig och lyhörd. Jag är mer än nöjd med både pris och arbetsinsats där jag blev ständigt uppdaterad och informerad. Kan varmt rekommendera Anna till alla som ska sälja sin bostad! "
säljare på Vanadisvägen 31B

15 mar 2021

"Anna var otroligt behjälpig under min första lägenhetsförsäljning. Under hela processen från värdering till försäljning hade vi ett nära sammarbete. Hon tog sig tid att stämma av ofta, utan att vara för detaljinriktad. Jag kände att jag kunde lita på henne och hennes erfarenhet i de små besluten. Rekommenderar varmt. "
säljare på Nybergsgatan 9

04 feb 2021

"Anna är grym. Superenkel att jobba mer och extremt hjälpsam, inte bara med försäljningen av vår lägenhet utan även i vårt köp av ny bostad. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Odengatan 14

04 feb 2021

"Anna visade stort hjärta i försäljningen och jag upplevde henne som tydlig och rak vilket inger förtroende och jag jobbar gärna med henne i framtida försäljningar."
säljare på Baggensgatan 27

01 feb 2021

"Anna en proffsig, lugn, trevlig och klok person. Alltid med kundens bästa i åtanke. Hon ligger steget före och har koll på allt. Jag kände mig helt trygg hela vägen. Jag kommer absolut att sälja (och gärna köpa) med Anna igen! Exakt som man vill att en mäklare ska vara med helhetsvy och långsiktighet."
säljare på Tyska Brinken 34

29 dec 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Anna! "
säljare på Hagagatan 46A

24 nov 2020

"Mäklaren var mycket kundorienterad och lyhörd."
säljare på Riddargatan 45

17 nov 2020

"Thank you so much Anna!!"
säljare på Drejargatan 6

19 okt 2020

"Anna Hildingsson är en fantastisk mäklare med mycket driv och positiv energi; trots att mitt objekt var litet (40kvm) och jag tror hon vanligtvis förmedlar större objekt tog hon sig mycket tid för mig/min lägenhet för att försöka få till den bästa lösningen just för mig. Stort förtroende för Anna och skulle absolut använda henne igen. Tack Anna! "
säljare på Lilla Nygatan 11

16 okt 2020

"Jag kan varmt rekommendera Anna till din bostadsförsäljning. Hon är en erfaren och kompetent mäklare som både säljare och köpare känner förtroende för. Hela processen gick väldigt smidigt och Anna höll mig ständigt uppdaterad. Med mycket energi och gott humör kändes det riktigt kul att jobba med Anna."
säljare på Västerlånggatan 24

16 okt 2020

"En genuin och duktig mäklare.
Kan gott rekommenderas."
säljare på Ringvägen 106

16 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd, kan varmt rekommendera Anna Hildingsson "
säljare på Upplandsgatan 43

14 okt 2020

"Smart, rak med fingerspetskänsla. Ovanligt lätt att jobba med genom hela processen vilket inte bara sparar tid och energi utan gav alla parter (köpare/säljare) den tillit som är så viktigt. Dessutom är Anna en positiv och härlig person. "
säljare på Strandvägen 43B

23 sep 2020

"Anna är så professionell. Svarade alltid när jag ringde. Är supernöjd med slutpris. Anna gjorde ett riktigt bra jobb. Tack!"
säljare på Wittstocksgatan 21

24 aug 2020

"För andra gången har Anna hjälp oss nå oväntade nivåer vid lägenhetsförsäljning. Det var för oss ett ytterligare bevis på att Anna kan vara Stockholms mest kompetenta mäklare och varför vi aldrig skulle välja att sälja via någon annan. Hon är proffesionell, förtroendeingivande, lyhörd och otroligt engagerad. Genomgående är hon noggrann och ansvarstagande vilket bidrar till en smidig försäljningsprocessen.
Vi rekommenderar Anna varmt!"
säljare på Västmannagatan 30A

21 aug 2020

"Trevlig, professionell, lyhörd och omtyckt! "
säljare på Roslagsgatan 17A

06 jul 2020

"Anna kommunicerar tydligt, är riktigt duktig på att sälja och på att få till en bra affär. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Scheelegatan 28

20 mar 2020

"Vi sålde mitt under Coronakrisen/börskraschen. Men Anna var lugn och proffsig och det blev en jättebra försäljning. "
säljare på Hantverkargatan 34

19 mar 2020

"Anna Hildingsson är en stjärna! Behöver ni en pålitlig mäklare så vänd er till Anna."
säljare på Torstenssonsgatan 7A

12 mar 2020

"Har använt oss av Anna som mäklare två gånger, båda med lyckade resultat. Väldigt proaktiv i sitt arbete med en härlig ”GO-känsla”. Fick dagliga rapporter kring spekulanter och utvecklingen av budgivning. Hennes arbetssätt resulterade i minimal arbetsbelastning för mig, allt kom serverat på silverfat!"
säljare på Tomtebogatan 44

10 dec 2019

"Vi tog in anbud av fyra olika mäklare & valde den bästa. Vi har inte ångrat oss!"
säljare på Sankt Paulsgatan 35B

15 nov 2019

"Anna är professionell, engagerad och tar sitt jobb på allvar med ett leende på läpparna. Hon har en värme och det är lätt att tycka om Anna.
Hon är lätt att nå på mobilen och gör det där lilla extra som gör skillnad som att skicka extra prospekt, lugna nerver och ta hand om det praktiska under visning.
Initialt blev jag lite chockad över slutsumman på arvodet och tyckte att den blev hög. Jag har dock inte så stor uppfattning om vad priset brukar ligga på för arvode på denna nivå av försäljning så troligen är det helt rimligt. Jag borde varit mer påläst när jag gick med på prismodellen.
Anna handlade väldigt snabbt och allt har gått smidigt med den extra touchen vilket var värdefullt och överväger i detta fall.
Som konstruktiv feedback ( kanske mer till mig själv) är att lägga lite mer fokus runt prismodellen framåt så att denna är helt klar vilken nivå slutarvodet kan hamna på.
I övrigt har har bara gott att säga om Anna och skulle rekommendera henne alla dagar i veckan. "
säljare på Hagagatan 46A

25 okt 2019

"Anna gjorde ett fantastiskt jobb i samband med försäljningen av vårt barndomshem. Hon var genom hela processen mycket lyhörd, effektiv, noggrann och kommunikativ. Jag ger Anna högsta betyg och rekommenderar henne varmt vidare."
säljare på Torstenssonsgatan 7

22 sep 2019

"Andra gången Anna sålde vår lägenhet, lika nöjd som tidigare. Anna har stenkoll, är flexibel, engagerad och förtroendegivande, hon gjorde definitivt det bästa för oss. Vi har rekommenderat Anna till alla som frågar om en kompetent och seriös mäklare som man kan lite på och flera har anlitat henne. För vår egen del blir det fler försäljningar med Anna. Hurra!"
säljare på Tomtebogatan 15A

27 jun 2019

"Anna gjorde ett helt fantastiskt jobb med vår försäljning, samt med att hålla oss båda uppdaterade och lugna! Anna har stenkoll på stort som smått och det tror jag uppskattas av både säljare och köpare. Jag rekomenderar anna till alla mina vänner som ska sälja sin bostad, varav flera redan har anlitat henne! "
säljare på Stureparken 13

25 maj 2019

"Anna har tagit hand om helheten i samband med försäljningen av min lägenhet på ett mycket förtroendeingivande och kompetent sätt.
Anna är lyhörd, kompetent och noggrann.
Att hon dessutom alltid känns tillgänglig och är stresstålig, gör henne komplett i sin yrkesroll som mäklare. "
säljare på Strålgatan 29

23 feb 2019

"Vi valde Anna efter att ha träffat 3-4 mäklare. Vi fick kontakt via ett reklamutskick att hon nyligen sålt en liknande lägenhet på vår gata. Anna utmärkte sig med en härlig energi och ett trevligt sätt. Anna var väldigt engagerad och hands on i processen samtidigt som hon har byggt upp ett bra team runt om sig med en duktig homestylingfirma och bra fotograf (de fick till väldigt fina bilder). Anna skrev en bra beskrivning (utan onödligt högravande mäklarflams) och Bjurfors trycker fina prospekt. Vi var väldigt nöjda med hela processen samt med slutresultatet. Men även om hon inte hade fått med den där sista spekulanten precis i slutet som gjorde slutresultatet ännu bättre, så hade vi varit väldigt nöjda ändå. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Observatoriegatan 14

20 feb 2019

"Jag upplevde att Anna var mycket trevlig, lätt att ha och göra med och kompetent. Jag rekommenderar henne som mäklare."
säljare på Pontonjärgatan 33

19 feb 2019

"Trots en tuff marknad så gjorde Anna ett väldigt bra jobb. Hon höll mig uppdaterad igenom hela processen och fanns alltid tillgänglig. Kan starkt rekommendera Anna!"
säljare på Kronobergsgatan 26

18 feb 2019

"Mycket effektiv och ett bra bollplank att testa sina argument på vid budgivningen. Höll kontinuerlig information om spekulanter och deras potentiella intresse. Positivt att hon också är jurist. "
säljare på Wennerbergsgatan 2

18 feb 2019

"Otroligt bra och trevlig och trovärd, ärlig mäklare. Var väldigt lyhörd och höll mig uppdaterad kontinuerligt genom hela processen. Väldigt driven och hade jag inte lyssnat på hennes råd (ville ha en snabb affär då det var min pappas dödsbo) hade jag förlorat 400.000 kr. Kan varmt rekommendera Anna som mäklare! "
säljare på Norrtullsgatan 41C

18 feb 2019

"I sanningens namn hade jag redan bestämt mig för en annan mäklare när jag tog kontakt med Bjurfors för en "extra värdering" och av en slump fick tala med Anna. Efter samtal och en genomförd värdering av Anna stod det klart att det var henne jag skulle ha som mäklare istället. Grym kvinna som gör allt för att just DU ska få din lägenhet såld till det pris du vill ha, klockrent från början till slut. Rekommenderar verkligen Anna om du vill ha en mäklare som inte ser alla objekt lika utan ser just din bostad som unik, och det vill du! "
säljare på Kronobergsgatan 24

18 feb 2019

"Det var många turer med försäljningen och Annas många kompetenser kom alla till användning. Vi kände oss hela tiden trygga och välinformerade under processen. Även om det periodvis var väldigt spännande. "
säljare på Kungsholms Strand 107

28 nov 2018

"Supernöjda! Allt gick över vår förväntan. Väldigt effektiv process och vi fick mer än vad vi hade trott! Det bästa med Anna var att hon var väldigt engagerad och tillgänglig.
Rekommenderar starkt Anna och Bjurfors! "
säljare på Fridhemsgatan 68A

25 nov 2018

"Vill varmt rekommendera Anna Hildingsson som mäklare. Vi hade höga förväntningar utifrån tidigare mäklare på Bjurfors. Hon axlade manteln med bravur! "
säljare på Observatoriegatan 9

24 nov 2018

"Alltid lätt att få tag på, trevlig & professionell, bra tankar och idéer!"
säljare på Fridhemsgatan 10B

23 nov 2018

"Jag kände direkt att Anna var ett proffs. Under hela processen har kännr mig trygg och Anna har tagit hand om allt, jag har verkligen inte behövt göra något. Jag känner mig väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Anna till alla jag känner. Tack Bjurfors och Anna!"
säljare på Alströmergatan 32E

02 jul 2018

"Trevlig och kunnig mäklare, rekommenderar )))"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

30 apr 2018

"Anna är superfin!"
säljare på Dalagatan 38A

29 apr 2018

"Härlig personlighet med hög social kompetents, perfekt för att hantera olika typer av potentiella köpare. Rak och tydlig kommunikation, engagerad och tålmodig med flertalet visningar för att nå bästa resultat. Fick även många positiva kommentarer från köparen om att Anna var väldigt trevlig, tillmötesgående och proffsig i sitt arbete. Har redan, och kommer fortsätta, att rekommendera Anna starkt till den som vill få ut max av sin bostadsförsäljning. "
säljare på Rådmansgatan 77

23 apr 2018

"Anna är en lysande mäklare. Engagerad, noggrann och personlig såväl proffsig i sin kontakt. Jag kan enbart rekommendera er starkt att välja Anna och Bjurfors som mäklare."
säljare på Polhemsgatan 38

02 feb 2018

"Anna är väldigt engagerad och söker nå bästa resultat i alla ändar, hon är noggrann och mån och både säljare och köpare. Anna kämpade tålmodigt & duktigt med både flertalet visningar och diskussioner. Jag rekommenderar Anna! "
säljare på Dalagatan 39B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
181 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 86 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 86 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
86 av 86 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 86 säljare

Anna på kartan.

121 tidigare annonser
84 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 450 000 kr
Lägenhet Östermalm
-50 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Men Anna kände man att man vara i trygga händer. En person man verkligen kunde lita på att sköta hela jobbet på bästa optimala sätt. Det har varit en kul process att gå igenom med henne och rekommenderar henne starkt."
9 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 66 m²
Utropspris: 9 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anna har nu hjälpt oss med vår andra försäljning och vi skulle mer än gärna göra det en tredje gång! När vi skulle sälja igen var hon ett självklart val baserat på tidigare erfarenhet. Så trevlig, varm, lyhörd kombinerat med att hon är mycket kunnig, smidig att samarbeta med och levererar det hon lovar. Stort tack Anna för denna gång!"
9 300 000 kr
Lägenhet Gamla Stan
+ 350 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anna har stor lokal kunnskap om lgh i Gamla Stan. Ger bra ock tydliga råd genom hela processen. "
9 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
2 rum, 74 m²
Utropspris: 9 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 200 000 kr
Lägenhet Gamla Stan
+ 950 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anna var fantastisk engagerad, kunnig, lyhörd och service minded. Allt gick mycket smidigt, över förväntan. Kan varmt rekommendera Anna!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.