Anna Henriksson

Profilbild för Anna Henriksson
Säljarfavorit
Anna Henriksson
4.9 / 5
(221 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
14 st
38 480 000 kr

Bakgrund

Anna Henriksson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-09-28. Anna har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Anna har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 30 205 000 kr.

Presentation

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i 12 år. Mellan 2014-2018 arbetade jag i Stockholm och hade en topplacering i regionen. Jag är väldigt engagerad och brinner verkligen för att förmedla bostäder! Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill alltid finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris. Här är några av mina meriter:

2014 - Årets Rookie Mäklarhuset Norrort Stockholm
2015 - Topplista omsättning Mäklarhuset Stockholm/Uppsala
2017-2018 - Topplistan omsättning Mäklarhuset Stockholm/Uppsala
2019 - Flest rekommendationer Värmlands län Q3
2019 - Nr 2 flest rekommendationer av alla mäklare i Karlstad
2020 - Finalist (en av tre) Årets Mäklarpersonlighet i Sverige bland över 7000 mäklare
2020 - Topplista Flest Rekommendationer helår för Karlstad och Hammarö
2020 - Nr 3 mest transparenta mäklaren i Värmland helår
2020 - Flest rekommendationer per mäklare (Mäklarhuset) helår Hammarö
2021 - Årets kontor med nöjdast kunder (Mäklarhuset Sverige/Spanien)

Studerat fastighetsekonomi och har en kandidatexamen från Karlstads Universitet. Arbetat som fastighetsmäklare sedan hösten 2010 och har jobbat med alla typer av objekt, från gårdar till nyproduktion. Jag har jag arbetat i både Arvika och Stockholm men är tillbaka i Karlstad sedan 2018 och driver och äger Mäklarhuset. Har tidigare idrottat på hög nivå och har tagit med mig goda erfarenheter från idrottslivet.

Tveka inte att höra av dig!

Tel: 070-8819200
Mail: anna.henriksson@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Anna.

21 maj 2024

"Helt fantastiskt mäklare och människa. Hjälpte oss hela vägen genom en trög försäljning där Anna gav ett stark förtroende och gediget arbete för att nå i mål. "
säljare på Engholmsgatan 26B

02 apr 2024

"Proffsig och smidig att samarbeta med."
säljare på Vasagatan 15B

26 mar 2024

"Smidig process, korta puckar, snabba svar, flexibla insatser "
säljare på Nygatan 12

26 mar 2024

"Anna är proffsig och genuin - detta va andra lägenheten hon säljer åt oss. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Packhusallén 8F

29 feb 2024

"Kände förtroende och fick uppdatering nästan varje dag.
Drivande och kunnig."
säljare på Norrskensvägen 3

22 feb 2024

"Vi hade väldigt tät kontakt med mäklaren det kändes bra och vi blev ganska nöjda med försäljningen av fastigheten."
säljare på Hantverksgatan 5

08 feb 2024

"Lätt att prata med. Hjälper till med det man ber om och håller kontakten och informerar vad som händer. Rekommenderar anna"
säljare på Clevevägen 7A

27 jan 2024

"Anna är den bästa mäklaren i Karlstad. Har provat olika både som köpare och säljare men går tillbaka till Anna. Gör lite mer och lite extra jämfört med andra. "
säljare på Ulvsbygatan 19A

13 dec 2023

"Mycket proffsig och kunnig fick stor stöttning i försäljningen.
Höll mig hela tiden informerad om vad som skulle ske."
säljare på Ljustervägen 5

05 dec 2023

"Anna är professionell och driven men samtidigt flexibel och lyhörd. Utmärkt att anlita - rekommenderas varmt! "
säljare på Tage Erlandergatan 5

03 nov 2023

"Anna var den som såld bostaden till mej när jag skulle köpa , jag kände att det var en trygg affär så när jag bestämt mej för att sälja var hon mitt själv klara val av mäklare och jag känner mej helnöjd med Annas jobb den här gången också tycker hon är värd 10 av 10 möjliga."
"Anna var den som såld bostaden till mej när jag skulle köpa , jag kände att det var en trygg affär så när jag bestämt mej för att sälja var hon mitt själv klara val av mäklare och jag känner mej helnöjd med Annas jobb den här gången också tycker hon är värd 10 av 10 möjliga."
Läs mer
säljare på Spinnvägen 6

02 aug 2023

"Hon var omtänksam och engagerade i hennes job jag är jag valde hon för att sälja vår bostad"
säljare på Hotellgatan 19

03 jul 2023

"Trevlig och kunnig. "
säljare på Randviken 428

29 jun 2023

"Helt fantastisk mäklare, kan inget annat än att ge toppbetyg på allt. Trots svår marknad lyckades hon få till en affär som båda parter var nöjda med. "
säljare på Ringvägen 27A

16 maj 2023

"Andra försäljning med Anna och vi är så nöjda. Hon är alltid lyhörd, tillgänglig och så proffsig. Vi gillar också att mäklarhuset är en mindre mäklarbyrå som verkligen månar om sina affärer och arbetar helhjärtat för att uppnå bästa resultat. Vi har bara gott att säga om Anna och ger våra varmast..."
"Andra försäljning med Anna och vi är så nöjda. Hon är alltid lyhörd, tillgänglig och så proffsig. Vi gillar också att mäklarhuset är en mindre mäklarbyrå som verkligen månar om sina affärer och arbetar helhjärtat för att uppnå bästa resultat. Vi har bara gott att säga om Anna och ger våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Åkermarksvägen 25

18 apr 2023

"En otroligt proffsig och lyhörd mäklare som verkligen engagerar sig i sina antagna objekt. Lätt att prata med och håller kontakten som överenskommet. Skulle vi köpa eller sälja hus i framtiden vet vi vem vi skulle anlita.
Stort tack!"
säljare på Nordenfeltsgatan 5

17 mar 2023

"Jag kan rekommendera Anna varje dag i veckan, super trevlig, proffsig och fanns där hela tiden vid frågor "
säljare på Råtorps Parkgata 6A

02 mar 2023

"Pga förändringar på bostadsmarknaden var det svårt för mäklaren att förutse slutpriset."
säljare på Lampskensvägen 4

15 dec 2022

"Förutsättningarna ändrades med tiden och räntan."
säljare på Packhusallén 8F

13 dec 2022

"Trevlig lätt att prata med. Engagerad och lyssnar och hjälper till med det man inte kan. Rekommenderad Anna."
säljare på Trekanten 3B

01 nov 2022

"Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig!"
säljare på Råtorps Allé 7A

26 okt 2022

"Proffsig, trygg och trevlig."
säljare på Ulvsbygatan 4B

31 aug 2022

"Anna är helt amazing! Jordnära och lätt att prata med vilket underlättar i allt. Kommer lätt att anlita Anna igen om så skulle behövas. Hon är en överlägsen mäklare som arbetar hårt för att det ska bli så bra som möjligt. Helt enkelt bäst på alla sätt och vis :-)"
"Anna är helt amazing! Jordnära och lätt att prata med vilket underlättar i allt. Kommer lätt att anlita Anna igen om så skulle behövas. Hon är en överlägsen mäklare som arbetar hårt för att det ska bli så bra som möjligt. Helt enkelt bäst på alla sätt och vis :-)"
Läs mer
säljare på Fågelgatan 16

20 jun 2022

"Snabbt enkelt och smidigt. Vill verkligen rekommendera Anna som mäklare!"
säljare på Strandvägen 17B

05 jun 2022

"Anna är professionell, lyhörd och mycket påläst om såväl bostaden samt området. Varje gång jag pratade med henne kändes det som att jag var hennes enda kund trots att man vet hur många kunder mäklare har. Hon uppdaterade mig dagligen och jag fick verkligen vara med i varje del av processen som sä..."
"Anna är professionell, lyhörd och mycket påläst om såväl bostaden samt området. Varje gång jag pratade med henne kändes det som att jag var hennes enda kund trots att man vet hur många kunder mäklare har. Hon uppdaterade mig dagligen och jag fick verkligen vara med i varje del av processen som säljare. Rekommenderas varmt, 10/10!"
Läs mer
säljare på Malménsgatan 2B

04 jun 2022

"Toppen! Tog sig alltid tid!
"
säljare på Gullrisgatan 17

10 maj 2022

"Anna har gjort ett toppen jobb! Hon har hög servicekänsla och förmedlat bostaden på bästa möjliga vis. Hon har varit lätt att nå och bemött både säljare och köpare professionellt. Fem stjärnor till Anna! "
säljare på Örtugsvägen 4

29 jan 2022

"Mycket nöjda, varit superbra kommunikation genom hela processen och vi har fått det stödet vi önskade. Vi kan varmt rekommendera Anna som mäklare!"
säljare på Rud Höjden 105B

21 jan 2022

"Anna är otroligt professionell i sitt arbete! Hon är enormt engagerad och driven. Lätt att få kontakt med gällande frågor och uppdateringar kring försäljningen men även genom hela processen. En riktig stjärna helt enkelt!"
säljare på Hjortvägen 3

18 aug 2021

"Trevlig, seriös och gjorde mig mer än nöjd ! "
säljare på Engholmsgatan 2

12 jul 2021

"Mäklarens insats är utan anmärkning."
säljare på Prästgårdsvägen 1B

14 jun 2021

"Vi rekommenderar varmt Anna på Mäklarhuset Karlstad om du ska sälja eller köpa bostad. Hon hjälpte oss nyligen att sälja vår villa och gav oss ett vänligt och proffsigt bemötande. Hon var tillgänglig dygnet runt, väldigt engagerad och gav oss goda råd genom hela processen. Vi är jättenöjda med he..."
"Vi rekommenderar varmt Anna på Mäklarhuset Karlstad om du ska sälja eller köpa bostad. Hon hjälpte oss nyligen att sälja vår villa och gav oss ett vänligt och proffsigt bemötande. Hon var tillgänglig dygnet runt, väldigt engagerad och gav oss goda råd genom hela processen. Vi är jättenöjda med hennes insats!"
Läs mer
säljare på Sommarrovägen 5

07 jun 2021

"Trevlig, lättsam, tät och professionell kontakt som resulterade i försäljningsrekord för bostadsrättsföreningen. Då kan man som säljare inte vara annat än fullständigt nöjd! "
säljare på Blåbärsvägen 5A

28 maj 2021

"Fantastisk! "
säljare på Ulvsbygatan 13A

27 maj 2021

"Anna kändes trygg och proffsig under hela processen! "
säljare på Skogsbruksvägen 21C

29 mar 2021

"Anna visade stor professionalism utöver vad en vanlig bostad affär kräver.
Hon ger det där extra som inte många gör längre. och resultatet blev jätte bra."
säljare på Prästgårdsvägen 9B

23 mar 2021

"Kan starkt rekommendera Anna Henriksson.
Hon är proffsig och har stenkoll på sitt yrke. Hon upplyser och återkopplar direkt om något händer eller vad som skall hända med din försäljning. Skarp och lyhörd på ett väldigt gemytligt sätt.
Finns inget negativt att säga.
5 Stjärnor av 5 möjliga! "
"Kan starkt rekommendera Anna Henriksson.
Hon är proffsig och har stenkoll på sitt yrke. Hon upplyser och återkopplar direkt om något händer eller vad som skall hända med din försäljning. Skarp och lyhörd på ett väldigt gemytligt sätt.
Finns inget negativt att säga.
5 Stjärnor av 5 möjliga! "
Läs mer
säljare på Jakobsbyn 154

26 jan 2021

"Anna kommer att vara det självklara valet av mäklare för oss! Vi är så nöjda med hennes information och goda råd som vi fick från start till slut. Hon återkopplar alltid på utlovat tid och var kunnig, lyhörd och förtroendeingivande. Det blev en snabb affär utan krångel. Vi rekommenderar henne varmt."
"Anna kommer att vara det självklara valet av mäklare för oss! Vi är så nöjda med hennes information och goda råd som vi fick från start till slut. Hon återkopplar alltid på utlovat tid och var kunnig, lyhörd och förtroendeingivande. Det blev en snabb affär utan krångel. Vi rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Enbärsvägen 7

28 okt 2020

"Jag vill ge Anna högsta betyg!
Lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig, dygnets alla timmar.
Anna, har hela tiden informerat och delgivit oss all information under processen kring vår försäljning. Hon har även varit ett bollplank inför vår nya bostadsaffär och gett goda råd.
Anna är riktigt ..."
"Jag vill ge Anna högsta betyg!
Lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig, dygnets alla timmar.
Anna, har hela tiden informerat och delgivit oss all information under processen kring vår försäljning. Hon har även varit ett bollplank inför vår nya bostadsaffär och gett goda råd.
Anna är riktigt vass när det kommer till förhandling och vi som säljare är supernöjda med det hon levererat från start till mål.
Mäklarhuset inger ett mer personligt intryck än många andra mäklarbyråer. Vilket har gjorde att vi kände att dom engagerade sig till 100% i vårt objekt och ville det bästa under hela affären. Välj mäklarhuset och få 10/10!!! "
Läs mer
säljare på Lignellsgatan 15B

12 okt 2020

"Anna är en omtänksam, kunnig och driftig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Var mycket lyhörd för mina önskemål och lotsade mig genom processen på ett tryggt sätt. "
säljare på Furuvägen 9

07 okt 2020

"Anna mycket kunnig och lyhörd. Som säljare kunde man luta sig tillbaka och slappa av medan hon hanterade allt på ett mycket professionellt sätt. Jag rekommenderar Anna varmt! "
säljare på Långövägen 35C

05 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Anna som mäklare. Rekommenderar henne varmt.
Anna var engagerad och hjälpsam i samband med försäljningen av Tullportsgatan 1g i Kristinehamn
Birgitta Jernberg.
"
säljare på Tullportsgatan 1G

26 sep 2020

"Otrolig kompetent och noggrann. Alltid tillgänglig (även när hon var på spa vistelse). Kändes hela tiden att det var ett gemensamt samarbete vi gjorde men hela försäljningen. För oss var det en lång process precis som vi ville ha det!
Tack charmiga Anna för allt jobb du har lagt ner. "
"Otrolig kompetent och noggrann. Alltid tillgänglig (även när hon var på spa vistelse). Kändes hela tiden att det var ett gemensamt samarbete vi gjorde men hela försäljningen. För oss var det en lång process precis som vi ville ha det!
Tack charmiga Anna för allt jobb du har lagt ner. "
Läs mer
säljare på Sandbäcken 1

11 jul 2020

"Anna var mycket engagerad och gav prov på ett gott affärssinne och överträffade våra förväntningar på priset. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Öjenäsgatan 27

11 jul 2020

"Fantastisk mäklare"
säljare på Nordanvinden 25

09 jul 2020

"Tog reda på och svarade snabbt på alla frågor.
Ordnade möten med olika personer.
Jätte bra att det ingår att Mäklaren Anna.H deklarerar försäljningen åt oss,så vi slipper tänka på det.
"
säljare på Resedagatan 10

04 jun 2020

"Vi är fantastiskt nöjda. Fick sålt vår bostadsrätt till det pris vi önskade snabbt och smidigt och hade hela tiden bra kommunikation med Anna! "
säljare på Strandvägen 24B

07 maj 2020

"Mycket nöjd med försäljningen!
Anna fick till en snabb och smidig försäljning.
Rekommenderas varmt."
säljare på Borggatan 19A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
6

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
30 205 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
216 av 217 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
215 av 215 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 221 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anna på kartan.

450 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
221 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

4 195 000 kr
3 rum, 124 m²
33 830 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
9 027 kr/mån
5 rum, 112,8 m²
Parhus, Hammarö
5 724 kr/mån
1 200 000 kr
1 rum, 33,5 m²
36 363 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
3 387 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 57,5 m²
24 473 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
3 599 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 53 m²
22 547 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
3 741 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

800 000 kr
Lägenhet Skoghall
-195 000 kr
2 rum, 51,4 m²
Utropspris: 995 000 kr
950 000 kr
Lägenhet Lamberget
-45 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helt fantastiskt mäklare och människa. Hjälpte oss hela vägen genom en trög försäljning där Anna gav ett stark förtroende och gediget arbete för att nå i mål. "
1 335 000 kr
Lägenhet Centrum
-60 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
900 000 kr
Lägenhet Rud
-95 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 250 000 kr
Villa Grossbol
+ 255 000 kr
7 rum, 167 m²
Utropspris: 1 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.