Anna Henriksson

Profilbild för Anna Henriksson
Anna Henriksson
4.8 / 5
(124 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
20 st
41 820 000 kr

Bakgrund

Anna Henriksson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-09-28. Anna har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Anna har haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 47 865 000 kr.

Presentation

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i snart 10 år. Mellan 2014-2018 arbetade jag i Stockholm och hade en topplacering i regionen. Jag är väldigt engagerad och brinner verkligen för att förmedla bostäder! Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill alltid finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden.

Studerat fastighetsekonomi och har en kandidatexamen från Karlstads Universitet. Arbetat som fastighetsmäklare sedan hösten 2010 och har jobbat med alla typer av objekt, från gårdar till nyproduktion. Jag har jag arbetat i både Arvika och Stockholm men är tillbaka i Karlstad sedan 2018 och driver och äger Mäklarhuset. Har tidigare idrottat på hög nivå och har tagit med mig goda erfarenheter från idrottslivet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Anna.

11 jul 2020

"Anna var mycket engagerad och gav prov på ett gott affärssinne och överträffade våra förväntningar på priset. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Öjenäsgatan 27

11 jul 2020

"Fantastisk mäklare"
säljare på Nordanvinden 25

09 jul 2020

"Tog reda på och svarade snabbt på alla frågor.
Ordnade möten med olika personer.
Jätte bra att det ingår att Mäklaren Anna.H deklarerar försäljningen åt oss,så vi slipper tänka på det.
"
säljare på Resedagatan 10

04 jun 2020

"Vi är fantastiskt nöjda. Fick sålt vår bostadsrätt till det pris vi önskade snabbt och smidigt och hade hela tiden bra kommunikation med Anna! "
säljare på Strandvägen 24B

07 maj 2020

"Mycket nöjd med försäljningen!
Anna fick till en snabb och smidig försäljning.
Rekommenderas varmt."
säljare på Borggatan 19A

26 apr 2020

"Anna på Mäklarhuset Karlstad uppfyllde våra förväntningar flera gånger om på alla plan. Vi har aldrig träffat en mäklare som så genuint vill hjälpa oss till en riktigt lyckad bostadsaffär. Hon visade ett äkta engagemang. Hon guidade oss igenom alla beslut vi behövde ta med stor kunskap i ryggen. Hon var väldigt tillgänglig och ringde snabbt tillbaka om hon inte kunde svara direkt. Hon ingav allt som allt ett stort förtroende som hon inte svek under hela processen. Skulle vi sälja bostad igen skulle vi definitivt välja Anna på Mäklarhuset!"
säljare på Blåbärsvägen 9C

23 apr 2020

"Anna var lättillgänglig, väldigt tydlig och engagerade oss väldigt mycket. Vi hade alltid en öppen diskussion och det var lätt att prata med henne. Hade mer än gärna rekommenderat henne för andra!"
säljare på Bergkantsgatan 4A

16 apr 2020

"Vi är nöjda med hur vår försäljning gick.
Med tanke på att det var mitt i Corona epidemin , så gav vi och vår mäklare Anna inte upp. Tusen tack!"
säljare på Färjestadsvägen 46A

30 mar 2020

"Gav ett positivt, proffsigt och inkännande intryck fr början till slut.
Jag är verkligen jättenöjd med allt Anna gjort. "
säljare på Hotellgatan 19

26 feb 2020

"Anna Henrikson är ett proffs med ett vänligt bemötande. Hon är snabb på alla frågor man har.
Har haft med några olika mäklare att göra och hon sticker ut som bäst på många sätt.
Men känner sig trygg när hon jobbar för hon vet vad hon gör. Plus att hon har ett väldigt driv.
"
säljare på Odenvägen 17

24 feb 2020

"Anna är mycket proffsig och kompetent. Hon är ambitiös och drivande men också informativ och duktig på att kommunicera. Dessutom är hon mycket trevlig. Vi kommer absolut att anlita henne igen om vi har behov av en mäklare och vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Sommarrovägen 5

26 okt 2019

"Vi är helt nöjda med Annas jobb och vill rekommendera Anna till andras."
säljare på Engholmsgatan 28B

09 okt 2019

"Är väldigt nöjd med Anna som mäklare vid försäljning av min bostadsrätt. Med en tät kontakt så visste jag hela tiden vad som hände runt min försäljning. Målinriktad och hon vet vad hon gör
"
säljare på Kanikenäsbanken 33B

27 sep 2019

"Proffsigt bemött, lyhörd och engagerad. Kände mig trygg direkt."
säljare på Lunserudsvägen 12D

22 aug 2019

"Anna är en mycket duktig och kunnig mäklare. Det kändes mycket tryggt att ha henne som vår mäklare. Presentationsmaterialet med foton och beskrivning var utmärkt, vilket utmynnade i ett diplom för den populäraste bostadsannonsen på Hemnet. Grattis!
Säljare på Nyeds-Hulteby 422."
säljare på Nyeds-Hulteby 422

03 jul 2019

"Anna Henriksson verkade veta vad hon pratade om och arrangerade visningar varje vecka efter de första tio dagarna. De flesta visningarna var öppna, men några var privata. Och med detta tog det ungefär sex veckor från publiceringen av annonsen till försäljningen av lägenheten."
säljare på Tulegatan 2B

29 maj 2019

"En bra och trevlig mäklare. Som gjorde allt för att hitta bra lösningar inför och under försäljningen. "
säljare på Prästgårdsvägen 3B

15 maj 2019

"Mycket nöjd med mäklarens insats. Engagerad o kunnig
"
säljare på Drottninggatan 20

17 apr 2019

"Mycket lyhörd och stöttande när jag som säljare kände mig osäker. Anna visade tydligt att hon skulle göra allt hon kunde för att få till en så bra försäljning som möjligt med massor av kunskap och vinnarmentalitet. Kommer mycket troligt att återkomma om köp/försäljning blir aktuellt igen."
säljare på Karlagatan 38

15 apr 2019

"Superduktig och proffsig! "
säljare på Strandvägen 17B

09 apr 2019

"Bra att informera och gav snabba besked."
säljare på Ulvsbygatan 32B

08 apr 2019

"Anna Henriksson is a very professional broker. The whole process was very smooth. She has much working experience in this field. Every time when I met her, she usually prepared enough information and materials. So every meeting with her was valuable. She is a kind and warmhearted person. She will explain the market and provide you some tips for organizing your room before photo shooting. In my case, I was away from Karlstad during the selling process. She can help me to organize everything without me. So, in general, I am quite satisfied with the cooperation with Anna. I would like to sell and buy an apartment though Anna in the future. Meanwhile, I would strongly recommend other people to contact with MäklareHuset, especially for Anna, to process your house selling. "
säljare på Ringgatan 1F

24 mar 2019

"Vi är jättenöjda med Anna. Redan från början vid första mötet i lägenheten fick vi ett förtroende för henne. Hon är engagerad och återkopplar snabbt. Effektiv och kunnig och med ett ett bra driv i arbetet. Bra råd och trevlig. Vi rekommenderar henne alla dagar i veckan!!!"
säljare på Hagagatan 15

04 feb 2019

"Vi kan varmt rekommendera Anna Henriksson på Mäklarhuset som är den bästa mäklare vi haft.
Anna har haft ett otroligt engagemang och hållit oss uppdaterade genom hela processen och stämt av med oss hela tiden.
Med vänlig hälsning, Helene Lysander Skog och Peo Skog
"
säljare på Råtorpsporten 1D

14 jan 2019

"Anna besitter en oerhörd kompetens inom yrket och toppar det hela med en härlig personlighet. Hon är flexibel och lyhörd för önskemål och delaktighet i försäljningen. En mycket driven och målmedveten. Jag är mycket nöjd och tacksam för vårt samarbete och främst det arbete Anna gjort. "
säljare på Norrstrandsgatan 73E

19 dec 2018

"Anna är en kanon mäklare och har absolut inget att kritisera. Var en smidig och enkel process från början till start. Skulle verkligen rekommendera Anna till andra. "
säljare på Herrhagsgatan 22

14 nov 2018

"Vi är otroligt nöjda med Anna. Hon har ett enormt engagemang, är flexibelt och väldigt kunnig. Något annat som Anna verkligen sticker ut med är uppdateringen! Vi behövde aldrig fundera utan fick kontinuerligt uppdateringar i både stort och smått. Kan inte tänka mig en bättre mäklare, varken som köpare eller säljare - och då är vi kräsna av oss! Våra varmaste rekommendationer till en lyckad försäljning. "
säljare på Götetorpsvägen 94

23 okt 2018

"Världens bästa mäklare!"
säljare på Grossbolstorpsvägen 19

08 okt 2018

"Vi har precis sålt vårt radhus med Anna som mäklare och vi är mer än nöjda med hennes insats. Bra bemötande, påläst, proffsig, lätt att nå om man har frågor eller funderingar under försäljningens gång. Duktig på att hela tiden hålla kontakt med oss och lämna uppdateringar på hur försäljningen gick. Rekommenderas varmt! "
säljare på Karlsborg 28

18 jun 2018

"Mycket bra mäklare. Lyhörd och engagerad! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 4

02 maj 2018

"Jag är mycket nöjd med Anna Henrikssons insats. Jag upplevde att hon hela tiden höll mig informerad, att vi hade en bra dialog under hela processen om vad som i olika skeden borde göras för att få min lägenhet såld. Jag har mycket positivt intryck av Annas kompetens som mäklare. "
säljare på Rådmansgatan 70B

15 feb 2018

"Anna arbetade snabbt och effektivt, fick våningen såld snabbt till ett bra pris. Jag kan varmt rekommendera henne"
säljare på Tre Liljor 1

20 nov 2017

"A+++++"
säljare på Sigtunagatan 13A

05 okt 2017

"Anna gjorde allt på ett mycket professionellt sätt. Hon höll mig uppdaterad hela tiden och jag kände mig helt trygg i hennes händer. Hon var en inspiration rakt igenom. Rekommenderar henne varmt som den perfekta mäklaren."
säljare på Upplandsgatan 86

25 aug 2017

"Anna var över förväntan alla kategorier. Jag rekommenderar henne till 100%. Stor tacksamhet till hela försäljnings förloppet.// Frida"
säljare på Rådmansgatan 80C

27 jun 2017

"Rakt genom professionell, engagerad och agerar alltid korrekt. Anna var den enda mäklaren som visade sig utvärdera marknaden korrekt bland mer än ett halvt dussin lokala konkurrenter jag träffade. Hon är en mäklare vars omdöme man med fördel kan överlåta försäljningen till, och med bästa möjliga resultat. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Garvar Lundins gränd 7

18 apr 2017

"Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare! Hon har gjort ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Annas lugn, rutin och professionalism gör att man känner stort förtroende och tillit till henne. "
säljare på Pastellvägen 16

18 apr 2017

"Väldigt duktig och lättsam mäklare, jag fastnade snabbt för henne i min jämförelse och är nöjd med mitt val. Tydlig kommunikation genom hela processen. Också ett stort plus för lokalkännedomen i mitt område och värmländskan."
säljare på Hagagatan 22

07 apr 2017

"Alltid kontaktbar och supertrevlig och smart i sina upplägg"
säljare på Gustaf Bergs väg 17A

06 apr 2017

"1. Förväntat slutpris sattes lågt mht arvode om10% utöver det beloppet
2. Gränsdragning mäklaruppdrag och stylinguppdrag kan tydliggöras "
säljare på Hälsingegatan 12A

06 mar 2017

"Kan varmt rekommendera Anna som mäklare! Det var ett nöje att arbeta med henne."
säljare på Swedenborgsgatan 28

16 feb 2017

"Det kunde ha varit lite fler bilder på nätet, ffr utomhusbilder av området. Vi undrar om VR egentligen bidrog något? Annars var hon bra."
säljare på Tavastgatan 22

19 jan 2017

"Jag är jättenöjd med Annas insats!"
säljare på Torsvikssvängen 43

16 jan 2017

"Kan rekommendera Anna, hon visade erfarenhet i budgivningsprocess och fanns tillgänglig och var engagerad och professionell. "
säljare på Hälsingegatan 12A

24 nov 2016

"Trevlig och kompetent. Det vi kan tycka är att när affären är klar så hör man inget mer förrän tillträdet sker. Det är rimligt med det arvode mäklaren får att höra av sig och fråga oss om vi har några betänkligheter kring köpet."
säljare på Svalvägen 22

05 sep 2016

"Anna hade ett fantastiskt engagemang bortom vad jag vågat hoppas på. Med en förtroendeingivande framtoning, social kompetens och stort kunnande landade valet på Anna. Hon värderade lägenheten med precision och sålde in sin tjänst på andra värden än en kryddad värdering. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Anna som din nästa mäklare."
säljare på Smedsbacksgatan 7

22 aug 2016

"Ett fantastiskt jobb! Rekommenderas varmt!"
säljare på Drottningholmsvägen 360

27 apr 2016

"En riktigt driven bra mäklare som verkligen fanns tillhands vid frågor/funderingar. Rekommenderar henne gärna till andra!"
säljare på Kevingeringen 29

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
5
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
47 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 124 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
122 av 124 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
123 av 124 säljare

Anna på kartan.

325 tidigare annonser
5 bostäder till salu
124 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 650 000 kr
2,5 rum, 58 m²
28 448 kr/m²
Lägenhet, Karlstad
3 978 kr/mån
475 000 kr
1 rum, 50 m²
9 500 kr/m²
Lägenhet, Hammarö
3 324 kr/mån
895 000 kr
3 rum, 83 m²
10 783 kr/m²
Lägenhet, Hammarö
5 447 kr/mån
3 550 000 kr
7 rum, 223 m²
15 919 kr/m²
Villa, Arvika
1 995 000 kr
11 rum, 282 m²
7 074 kr/m²
Villa, Arvika

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 660 000 kr
Lägenhet Tingvallastaden
+ 65 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 695 000 kr
Lägenhet Färjestad
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Norrstrand
+ 355 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 600 000 kr
Lägenhet
4 rum, 87 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Fritidshus Snaversrud
2 rum, 58 m²
Utropspris: 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.