Anna Hellgren

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Nacka  /  Anna Hellgren
Profilbild för Anna Hellgren
Anna Hellgren
4.9 / 5
(98 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
4 st
139 350 000 kr

Bakgrund

Anna Hellgren jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2006-07-04. Anna har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och parhus och motsvarar ett värde på 111 775 000 kr.

Presentation

Anna har en energi och en glädje som smittar av sig på både köpare och säljare. Hon har närmare femton års erfarenhet som fastighetsmäklare i Nacka och en bakgrund som civilekonom.

Anna tror på att rakhet och tydlighet alltid är bäst och att trygga köpare betalar mer. Säljprocessen ska vara transparent med täta kontakter. Detta har gjort henne till en framgångsrik mäklare med många nöjda kunder och höga slutpriser. Anna bor i Saltsjö-Boo med en make och två söner. På fritiden älskar hon byggnadsvård.

Mäklarbyrå

Widerlöv

Säljare om Anna.

09 apr 2024

"Proffs"
säljare på Gustavsviksvägen 37

28 mar 2024

"Anna är superproffsig och kan verkligen sina saker. Hon har varit ett stort stöd i hela processen. "
säljare på Perstorpsvägen 10

20 okt 2023

"Anna var professionell och samtidigt personlig genom hela processen. Hon hade hög tillgänglighet och höll mig kontinuerligt informerad på ett rakt och tydligt sätt.
"
säljare på Munkkärrsvägen 18A

01 maj 2023

"I am so glad we chose Anna Hellgren as our agent. She is highly professional and I doubt there is a better real estate agent in the area. She is not only very experienced in her field, her knowledge combined with her passion made this process smooth and successful. We are incredibly pleased by he..."
"I am so glad we chose Anna Hellgren as our agent. She is highly professional and I doubt there is a better real estate agent in the area. She is not only very experienced in her field, her knowledge combined with her passion made this process smooth and successful. We are incredibly pleased by her service and the deal exeeded our expectations. "
Läs mer
säljare på Ringduvevägen 8B

29 apr 2023

"Anna har varit en mycket duktig och områdeskunnig mäklare som har varit lyhörd och kommunikativ. Hon har på en ganska svår marknad lyckats förmedla en affär där alla parter känner sig nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Anna och Widerlövs. "
säljare på Fristadsvägen 9

26 jan 2023

"Kan varmt rekommendera Anna! Vi litade fullt ut på henne i vår försäljningsprocess och hon gjorde verkligen allt för att få till en försäljning som vi skulle vara nöjda med. Otroligt driven, kunnig, professionell och pålitlig. "
säljare på Rosendalsvägen 1

28 nov 2022

"Vi är fantastiskt nöjda med Anna som mäklare. Redan från första stund visade hon ett intresse och kunskap för hus. Under hela processen höll hon ständig kontakt och ställde upp på enskilda visningar när intresse fanns. Anna har ett driv och engagemang som mäklare som gör att vi verkligen kan reko..."
"Vi är fantastiskt nöjda med Anna som mäklare. Redan från första stund visade hon ett intresse och kunskap för hus. Under hela processen höll hon ständig kontakt och ställde upp på enskilda visningar när intresse fanns. Anna har ett driv och engagemang som mäklare som gör att vi verkligen kan rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Verdandivägen 11

12 okt 2022

"Anna Hellgren har verkligen det driv och den kunskap man önskar sig av en mäklare. Vi var ett superteam i hela processen och jag vill verkligen rekommendera henne."
säljare på Bergdalsvägen 6

03 okt 2022

"Detta är andra gången som jag anlitar Anna för en försäljning. Båda gångerna har lätt till försäljning trots utmaningar. Vid den första försäljningen hade objektet sina utmaningar och vid andra tillfället var marknaden utmanande. Trots detta såldes båda objekten till ett acceptabelt pris."
"Detta är andra gången som jag anlitar Anna för en försäljning. Båda gångerna har lätt till försäljning trots utmaningar. Vid den första försäljningen hade objektet sina utmaningar och vid andra tillfället var marknaden utmanande. Trots detta såldes båda objekten till ett acceptabelt pris."
Läs mer
säljare på Vesslevägen 10

03 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Anna. Professionell, kommunikativ och engagerad mäklare."
säljare på Björnbergsvägen 4

18 maj 2022

"Proffsig och engagerad mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Drottningvägen 10

15 maj 2022

"Vass, vassare, Anna Hellgren! Det stämde väldigt väl! "
säljare på Fäbodvägen 10

15 maj 2022

"Klippsk och trevlig!"
säljare på Kornettvägen 20

13 maj 2022

"Anna Hellgren är Nackas bästa mäklare! "
säljare på Kornettvägen 3

13 maj 2022

"Mycket proffsig och effektiv vid snabb försäljning. Engagerad och med fokus att nå våra mål. "
säljare på Sergelvägen 9

13 maj 2022

"Mycket professionellt skött - kunde inte vara nöjdare!"
säljare på Kvarnsjövägen 2

17 feb 2022

"Anna var effektiv och energisk. Rak på sak. Vilket uppskattades mycket av oss."
säljare på Talluddsvägen 23

11 okt 2021

"Toppenmäklare med mycket energi och koll på läget. Vi kommer mer än gärna anlita Anna igen. Hela säljprocessen gick väldigt smidigt och snabbt. Har ingenting att anmärka på :)"
säljare på Bågvägen 1A

04 okt 2021

"Anna is the best. "
säljare på Fäbodvägen 35

17 sep 2021

"Anna har varit affärsmässig och proffsig. Lätt att få tag på och svarar snabbt. Kändes tryggt att sälja vårt hus genom henne. Snabb affär det uppskattar vi."
säljare på Lövdalsvägen 62

12 jul 2021

"Rekommenderas!"
säljare på Sten Stures väg 20

29 jun 2021

"Anna gjorde ett föredömligt arbete och skötte alls delar av försäljningen med bravur. Vi är mycket nöjda med allt."
säljare på Eklundavägen 4

21 maj 2021

"Anna Hellgren är driven har god marknadskännedom och är strukturerad-rekommenderas vid husförsäljning i Nacka och Värmdö ."
säljare på Skurusundsvägen 35

20 maj 2021

"Mycket kompetent och kunnig. En mäklare man mer än gärna återvänder till.
Har dessutom ett väldigt trevligt sätt; glad och hjälpsam."
säljare på Ugglevägen 27B

20 maj 2021

"Tack Anna för en superinsats med min husförsäljning!! Proffsigt, medkännande och omtänksamt. Du är helt enkelt bäst - jag är såå nöjd!"
säljare på Björnbergsvägen 9

18 maj 2021

"Ett stort engagemang och suverän förhandlingsförmåga gjorde att affären kunde slutföras med ett resultat som vida översteg mina förväntningar."
säljare på Fågelstigen 5

18 dec 2020

"Anna tog kommando från dag ett och ledde oss genom hela vår fösäljning med starkt hand. Hon är tydlig i sitt sätt att kommunicera och lämnar inget åt slumpen. När försäljningen gick trögt jobbade hon på outtröttligt, ordnande med nytt material, genererade potentiella köpare utan att tappa engagem..."
"Anna tog kommando från dag ett och ledde oss genom hela vår fösäljning med starkt hand. Hon är tydlig i sitt sätt att kommunicera och lämnar inget åt slumpen. När försäljningen gick trögt jobbade hon på outtröttligt, ordnande med nytt material, genererade potentiella köpare utan att tappa engagemang.
Anna som person har pondus och driv samtifigt som hon är varm, rolig och jäkligt pangig. Kan varmt rekommendera henne om ni går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Moravägen 3B

06 nov 2020

"Anna är en mycket trevlig och kunnig person. Hon förmedlar en positiv energi och är samtidigt tydlig och pålitlig. Hon är uppenbart mycket erfaren, vilket gör att man känner sig trygg genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Kristinedalsvägen 23

03 nov 2020

"Vi är helt och hållet nöjda med mäklaren som slutförde en lyckad försäljning."
säljare på Granrisvägen 4

02 nov 2020

"Mäklaren var mycket insatt i vårt relativt krångliga objekt. Kunnig på alla detaljer både om objektet, det juridiska och mycket duktig säljare som inger stort förtroende och kommer till avslut. Vi är mycket nöjda säljare och köparna är också mycket nöjda."
"Mäklaren var mycket insatt i vårt relativt krångliga objekt. Kunnig på alla detaljer både om objektet, det juridiska och mycket duktig säljare som inger stort förtroende och kommer till avslut. Vi är mycket nöjda säljare och köparna är också mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Granrisvägen 2

22 aug 2020

"Ska du sälja ditt hus i Nacka så är Anna helt rätt mäklare, engagemang och tillit är känslan som är genomgående i hela processen! "
säljare på Rävgrytestigen 1

20 aug 2020

"Anna är en otroligt trevlig person, vilket gör henne till en väldigt äkta och professionell mäklare. Hon vill göra rätt till både köparen och säljaren, därför rekommenderar jag henne till alla."
säljare på Höjdvägen 17C

19 aug 2020

"Anna släpper sin semester för att hjälpa mig sälja........... Behöver jag säga mer.... "
säljare på Regentvägen 7

21 aug 2019

"Anna har en kombination av omtänksamhet, kompetens och erfarenhet som gör att jag gärna rekommenderar henne till andra, och jag kan absolut tänka mig att anlita henne igen. Hon ser till det hon säljer får en mycket grundlig genomgång och beskrivning, och har mycket hög klass på presentationen av..."
"Anna har en kombination av omtänksamhet, kompetens och erfarenhet som gör att jag gärna rekommenderar henne till andra, och jag kan absolut tänka mig att anlita henne igen. Hon ser till det hon säljer får en mycket grundlig genomgång och beskrivning, och har mycket hög klass på presentationen av det som ska säljas. "
Läs mer
säljare på Kamratvägen 5

25 maj 2019

"Jag är supernöjd med Anna som mäklare! Rak i sin dialog vilket är mycket uppskattat, hon var engagerad och behjälplig genom alla moment i processen, återkopplade alltid snabbt och lyckades sy ihop en bra affär på kort tid. Det var ett nöje att samarbeta."
"Jag är supernöjd med Anna som mäklare! Rak i sin dialog vilket är mycket uppskattat, hon var engagerad och behjälplig genom alla moment i processen, återkopplade alltid snabbt och lyckades sy ihop en bra affär på kort tid. Det var ett nöje att samarbeta."
Läs mer
säljare på Frihetsvägen 21

09 maj 2019

"Extremt kompetent lyhörd och bra! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Fingerörtsvägen 10

22 apr 2019

"Vi tycker att Anna gjorde bästa möjliga arbete både när vi köpte och sålde, vi kände oss helt trygga och att vi kunde lita på hennes värdering, råd och tips. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Blomstervägen 7B

04 apr 2019

"Otrolig angesherat, vi fick bostaden såld före visning , då en annan mäklare hade prövat
I 4 månader , tusen tack
rekommenderar starkt "
säljare på Sportvägen 3B

19 feb 2019

"Otroligt bra insats av Anna och vårt samarbete fungerade lysande!"
säljare på Allévägen 7B

19 feb 2019

"Anna är mkt duktig i sin roll, enormt driven med mkt sälj i sig, väldigt smidig och trevlig att ha att göra med"
säljare på Orkanvägen 8

04 nov 2018

"Vi blev så otroligt nöjda. Anna är en professionell, duktig, driven, glad tjej med full av erbergi och mycket kunnig. Hon är super trevlig och oerhört lätt att samarbeta med. Hon har dessutom en otrolig fingertoppkänsla i det hon gör som få har. Vi tackar och bugar."
"Vi blev så otroligt nöjda. Anna är en professionell, duktig, driven, glad tjej med full av erbergi och mycket kunnig. Hon är super trevlig och oerhört lätt att samarbeta med. Hon har dessutom en otrolig fingertoppkänsla i det hon gör som få har. Vi tackar och bugar."
Läs mer
säljare på Barnhemsvägen 7A

07 sep 2018

"Enkel att kommunicera med samt trygg! Vi är mycket nöjda. "
säljare på Solsundavägen 17B

22 jun 2018

"Vi hade oturen att sälja precis i perioden när marknaden vek sig/stannade av (jan - maj 2018). Vi inser givetvis att det var väldigt svårt att förutse var prisnivåerna skulle hamna under de nya marknads-förutsättningarna, men vi är lite besvikna på mäklarkårens (inte bara vår mäklare) generella o..."
"Vi hade oturen att sälja precis i perioden när marknaden vek sig/stannade av (jan - maj 2018). Vi inser givetvis att det var väldigt svårt att förutse var prisnivåerna skulle hamna under de nya marknads-förutsättningarna, men vi är lite besvikna på mäklarkårens (inte bara vår mäklare) generella oförmåga att i förväg inse att marknadseffekterna skulle bli så pass stora som de blev. Det gjorde att vi hamnade lite för högt i våra initiala förväntningar på slutpris, vilket i sin tur färgade prisdiskussionen under hela processen. Därav svaret "Nej" på frågan om Värdering kontra Slutpris ovan."
Läs mer
säljare på Järla Sjöväg 10

15 feb 2018

"Det bästa stödet man kan tänka sig i livets största affär. Ett fullblodsproffs!"
säljare på Barnhemsvägen 5

26 jan 2018

"Anna kan sitt jobb och gör det strålande. Hon har en rak kommunikation vilket jag uppskattade."
säljare på Lillebovägen 4

07 sep 2017

"Anna är mycket proffesionell med en ärlighet som gjorde att vi kände fullt förtroende att lämna vår försäljning i hennes händer. Kommer absolut vända mig till Anna i framtiden."
säljare på Eriksviksvägen 1C

28 aug 2017

"Väldigt tacksam för Annas stora engagemang!"
säljare på Lillängsvägen 36

25 aug 2017

"Anna är en fantastiskt kompetent fastighetsmäklare och som person trevlig och full av energi. "
säljare på Klostervägen 3A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
111 775 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 97 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
98 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Anna på kartan.

363 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
98 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

10 995 000 kr
6 rum, 169 m²
65 059 kr/m²
Villa, Nacka
13 250 000 kr
8 rum, 187 m²
70 855 kr/m²
Villa, Nacka
11 495 000 kr
8 rum, 136 m²
84 522 kr/m²
Villa, Nacka
9 495 000 kr
6 rum, 141 m²
67 340 kr/m²
Villa, Nacka

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 200 000 kr
Villa Norra Lännersta
-495 000 kr
7 rum, 165 m²
Utropspris: 7 695 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Skuru
5 rum, 121,5 m²
Utropspris: 7 595 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Saltsjö-Boo
6 rum, 136,4 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Rensättra
7 rum, 154 m²
Utropspris: 9 150 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Saltsjö-Boo
6 rum, 171 m²
Utropspris: 13 975 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.