Anna Håkansson

Profilbild för Anna Håkansson
Anna Håkansson
4.9 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
23 st
72 585 000 kr

Bakgrund

Anna Håkansson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-25. Anna har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Anna har haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 90 555 000 kr.

Presentation

Anna har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Anna.

05 aug 2020

"Mäklaren var helt kompetent, driven och lysande.Vi är mycket nöjda.Med ett ord mäklaren var fantastisk."
säljare på Ellen Keys gata 64

05 aug 2020

"Anna var en väldigt engagerad mäklare som hela tiden höll mig uppdaterad om processen, svarade på de många frågor jag hade, var väldigt trevlig och tillgänglig! Jag blev själv rekommenderad Anna av en granne som jobbat med henne och jag är själv lika nöjd! Jag skulle verkligen varmt vilja rekommendera att anlita Anna!"
säljare på Doktor Widerströms gata 56

07 jul 2020

"Anna var hjälpsam och kompetent, fick min lägenhet såld på 24h. "
säljare på Kata Dalströms gata 13

30 jun 2020

"Garanterat bästa mäklaren i Fruängen! Mycket trevlig, lyhörd och professionell. Värdet på vår lägenhetsförsäljning ökade långt mer än förväntat. Rekommenderas till alla som säljer i Fruängen."
säljare på Ellen Keys gata 68

04 jun 2020

"Det kändes hela tiden tryggt med Anna - dels har hon väldigt god lokalkännedom, dels fick jag redan från början intrycket att hon var angelägen om att ge mig t.ex. en korrekt prisbild. Jag blev också väldigt nöjd med slutpriset."
säljare på Kata Dalströms gata 15

27 maj 2020

"Anna vad otroligt duktig och vi är extremt nöjda ! "
säljare på Doktor Widerströms gata 78

14 maj 2020

"Duktig och engagerad mäklare. Hon fick oss att känna oss väldigt trygga med våran försäljning av bostad. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Barbro Alvings gata 23

11 maj 2020

"Driven, duktig och trevlig som håller det hon lovar och ger ett bra värde för sitt arvode. Har bra lokalkännedom och känsla för objekten. Rekommenderas varmt."
säljare på Eva Bonniers gata 6

11 maj 2020

"Anna är otroligt driven och professionell. Jag upplever att hon tog hänsyn till både oss som säljare, men också köparen. Vilket slutade med en kompromiss från båda.
Anna var även enkel att få tag på och en bra person att bolla sina tankar med under processen - Inlyssnande och tog hänsyn till våra önskemål och tankar.
Vi kan varmt rekommendera henne och om vi bor kvar i området, så kommer vi garanterat att kontakta henne vid nästa försäljning. "
säljare på Elsa Borgs gata 68

11 maj 2020

"Engagerad och lyhörd och kunnig mäklare. "
säljare på Alva Myrdals gata 4

21 apr 2020

"Det går väldigt fort ibland och som ovan säljare hinner jag inte riktigt med att tänka. "Vilket är ditt lägsta pris du släpper lägenheten för"? Eller när köparen vill ha fyra månader på sig att sälja sin lägenhet, vilket jag nu upplever som väldigt lång tid. Vid en fråga på telefon där jag snabbt ska svara blir det kanske inte mest genomtänkta svaret. Fanns det alternativ, lägga ut lägenheten igen t ex? Men den frågan kom aldrig upp. Jag hade gärna sett en mer konsultativ funktion hos mäklaren, att "om du gör si eller så så kan man tänka så här", ett stöd i hur jag som säljare kan tänka.Det kändes som det var väldigt bråttom att få till en affär/avslut. Men nu är läget som det är och jag är givetvis mest ansvarig själv för beslut jag skrivit under på.
"
säljare på Doktor Widerströms gata 62

14 apr 2020

"Anna är en driven och ärlig mäklare med god kännedom om området! Kan varmt rekommendera henne när det är dags att sälja sin bostad! "
säljare på Hanna Paulis gata 29

14 apr 2020

"Vi är väldigt nöjda med Anna som mäklare, hon sålde vår förra lägenhet och var en självklarhet att välja igen inför även denna gång. Proffsigt insatt i området och aktuell marknad vilket ökar tillit och trygghet. Enkel, vänlig och regelbunden kontakt.
Tack för en bra försäljning på alla sätt och vis! "
säljare på Stöttingsgränd 4

25 feb 2020

"Kan absolut rekommendera Anna."
säljare på Lina Sandells Plan 11

07 feb 2020

"väldigt proffsig och enkel att jobba med. Enkelheten och kunskapen om sitt jobb gjorde min försäljning väldigt trygg. "
säljare på Elsa Borgs gata 46

29 jan 2020

"Genuin kontakt som kommunicerade bra genom hela processen och kom med bra råd. "
säljare på Ellen Keys gata 33

29 nov 2019

"Kunde inte vara mer nöjd! Anna är professionell, lyhörd och trevlig. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Doktor Widerströms gata 60

28 nov 2019

"Anna är en mycket duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Hennes kunskap, passion och professionalitet visade sig från dag ett till försäljning.
Jag fick precis rätt information och uppdateringar som jag som säljare behövde. Vilket resulterade i att jag kände mig trygg genom hela affären. "
säljare på Jenny Nyströms gata 12

22 nov 2019

"Mycket trevligt och lyhörd kan rekommendera till andra spekulanter. Mycket tydligt och svarar på samtal och sms snabbt där man behöver hjälp med frågor. "
säljare på Eva Bonniers gata 31

20 nov 2019

"Fick hjälp med att sälja lägenheten på ett mycket proffsigt sätt, fick hela tiden löpande information
från mäklaren ang. försäljningen på ett snabbt och korrekt sätt som stämde till 100 procent
fick dessutom ett bra försäljningspris. Allt detta var värt mycket för mig eftersom jag bor på annan ort."
säljare på Doktor Widerströms gata 52

31 okt 2019

"Skulle rekommendera Anna till alla jag känner. Glad, positiv, proffsig,engagerad å drivkraftig. Alla gånger den bästa mäklaren jag varit i kontakt med"
säljare på Anna Sandströms gata 4

29 okt 2019

"Mycket professionell och engagerad, extremt snabb och effektiv, dessutom glad och trevlig och lått att få tag på/återkopplade snabbt. Vi fick en smidig försäljning med mycket bra resultat. En toppmäklare helt enkelt!"
säljare på Hanna Paulis gata 14

21 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Anna som mäklare! Hon är professionell, lyhörd och kunnig och gjorde att hela processen, från första träffen till försäljning, gick som en dans! Jag är väldigt nöjd med hennes insats och skulle gärna jobba med henne igen!"
säljare på Elin Wägners gata 43

15 okt 2019

"Anna var tydlig med att slutpriset på vår "sällan till salu"-lägenhet kunde hamna i ett brett spann och svårt att förutsäga. Utgångspriset kändes lite lågt för oss, men var nog helt rätt satt för slutpriset slutade en bra bit över. "
säljare på Fruängsgatan 39

10 okt 2019

"Anna är en mycket professionell och trevlig mäklare. Hon har god lokalkännedom i området och var alltid pålitlig i sin återkoppling. Kan verkligen rekommendera Anna"
säljare på Doktor Widerströms gata 26

27 sep 2019

"Kan verkligen rekommendera Anna Håkansson för sitt driv och för att göra det där lilla extra. Mvh Kenneth "
säljare på Eva Bonniers gata 2

23 sep 2019

"Superbra mäklare! Trevlig, kunnig och väldigt bra på att hålla dig uppdaterad om vad som händer. Jag är väldigt nöjd med Anna :) Rekommenderas! "
säljare på Jenny Nyströms gata 10

07 sep 2019

"Lägenheten såldes för mer än vad vi trodde att den skulle säljas för, så det var ju såklart bara positivt!
Detta är andra gången Anna hjälpt mig sälja min bostad i Fruängen, hon är toppen!"
säljare på Elin Wägners gata 5

28 aug 2019

"Ett nära och bra samarbete med min mäklare ledde fram till en god försäljng. Mäklaren är förutseende och hjälpte mig med goda råd som ledde till kloka beslut från min sida. Jag kommer framföra goda referens om min mäklare"
säljare på Kata Dalströms gata 10

20 aug 2019

"Helt fantastisk mäklare som hela tiden håller kontakt och uppdaterar. Jag är supernöjd!"
säljare på Doktor Widerströms gata 40

19 jul 2019

"Väldigt trevlig och kompetent mäklare som kunde sitt jobb utan att för den delen gå på för mycket. Kan varmt rekommendera henne till andra säljare. "
säljare på Elsa Borgs gata 68

05 jul 2019

"Anna var väldigt lyhörd för min situation och la upp försäljningen precis som jag ville ha den.
Jag kan varmt rekommendera proffesionella Anna att ta hand om din försäljning!"
säljare på Ellen Keys gata 59

02 jul 2019

"Kändes tryggt med Anna under hela processen. Ödmjuk och säker på sin sak!"
säljare på Fruängstorget 3

20 jun 2019

"Anna har under hela denna tid varit trygg och gett mig information som varit lätt att förstå. Jag bor i Östersund men har, trots avståndet till Fruängen, ändå känt att jag har varit närvarande i allt som hänt. Detta har helt varit Annas förtjänst. Jag kan rekommendera henne varmt. "
säljare på Ellen Keys gata 45

13 jun 2019

"Anna Var lyhörd och mycket hjälpsam "
säljare på Elsa Borgs gata 62

11 jun 2019

"Jag och min sambo är väldigt nöjda med allt. Från att vi träffade mäklaren på en visning två år innan vi skulle sälja så visste vi direkt att vi ville ha henne den dagen som vi skulle sälja vår lägenhet. 10/10 på alla sätt. Riktigt bra!"
säljare på Ellen Keys gata 51

03 jun 2019

"Kunnig trevlig proffsig,vi är till 100:/: nöjda.Skulle lätt rekomendera vår mäklare"
säljare på Jenny Linds gata 13

08 maj 2019

"Anna överträffade våra förväntningar och har varit engagerade genom hela processen. Professionell och skicklig mäklare. Vi är väldigt nöjda med Anna och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Ada Nilssons gata 13

28 apr 2019

"Anna var mycket professionell under hela säljprocessen, hon var väldigt lätt att kommunicera!
"
säljare på Ellen Fries gata 3

23 apr 2019

"Vi önskar att alla bostadsaffärer i framtiden också kunde gå genom Anna.
Vi har både köpt och sålt med henne och känt oss trygga i båda affärerna. Anna är väldigt lyhörd, uppdaterar dig som säljare ofta om så önskas och hittar ett bra säljläge även när marknaden verkade svår.
Vi kan inte bli nöjdare och rekommenderar Anna starkt."
säljare på Eva Bonniers gata 35

07 apr 2019

"Anna har en unik skicklighet att vara tydlig och pedagogisk, vilket uppskattas enormt. "
säljare på Elsa Borgs gata 68

26 mar 2019

"Vi var jätte nöjda med Anna. Utan tvekan en av Stockholm bästa!"
säljare på Elsa Borgs gata 64

18 feb 2019

"Riktigt nöjd, från första möte till försäljningen!
Väldigt professionell och hjälpsam! Kan inget annat än att rekommendera Anna."
säljare på Jenny Nyströms gata 10

21 dec 2018

"Anna är snabb, effektiv och på. Och trevlig."
säljare på Kata Dalströms gata 10

08 dec 2018

"Anna är otroligt proffesionell, lyhörd och super trevligt. Hon gjorde min försäljning av min bostad till en succé. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Hanna Paulis gata 27

19 nov 2018

"Annas engagemang i våran försäljning gav oss stor respekt och förtroende. Vi rekomenderar henne varmt. Hon är mycket trevlig och professionell vi skulle absolut vilja anlita henne igen."
säljare på Jenny Nyströms gata 14

19 nov 2018

"Jätte nöjd med Annas jobb, rekommenderar henne jätte gärna. "
säljare på Knäredsgränd 12

14 okt 2018

"Kan varmt rekommendera Anna till alla jag känner. Proffsig,lyhörd samt väldigt engagerad. "
säljare på Elsa Borgs gata 33

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
90 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 112 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 112 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 112 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 112 säljare

Anna på kartan.

146 tidigare annonser
3 bostäder till salu
112 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 40 m²
54 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 653 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 54 m²
41 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 945 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 25 m²
63 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 672 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Fruängen
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 405 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 305 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Fruängen
2,5 rum, 53 m²
2 050 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 355 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.