Anna Håkansson

Profilbild för Anna Håkansson
Säljarfavorit
Anna Håkansson
4.9 / 5
(146 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
34 st
86 375 000 kr

Bakgrund

Anna Håkansson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-25. Anna har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Anna har haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 144 385 000 kr.

Presentation

Anna har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Anna.

15 jan 2021

"Anna gav stort förtroende redan från början och passade mig bra då jag inte ville stressa med försäljningen. Hon respekterade helt min situation och pushade aldrig mer än vad som förväntades/behövdes. Jag är helt klart nöjd med Anna och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Inteckningsvägen 21

30 dec 2020

"Generellt väldigt positiv till Annas jobb!
* Proffsigt hanterat överlag
* Blev nog ”rätt” pris till slut
* Tog sig tid att lyssna till mina önskemål och att tillsammans jobba framåt i processen.
* Höll mig som säljare bra informerad under hela processen
* Stämde snabbt av med mig om det var frågor
Några utvecklingsområden:
* Lite slarvigt skriven annonsen från start som jag fick rätta. Både sakfel och stavfel samt särskrivningar. Borde kunna vara en högre nivå från start (tex ta hjälp av en kollega att kolla igenom?)
* Värderingen kan vara mer tydlig. Hade varit schysst om ni hade gjort en mer utstuderad värdering baserad på tidigare försäljningen av objekt med liknande skick så att jag kunde förstå nivån bättre. Tex vilka lika stora lägenheter som sålts för ett visst värde och ungefär vad ett fuktskadat eller renoverat badrum innebär för priset i tidigare försäljningar. Det är en analys ni borde kunna göra som stora mäklare. "
säljare på Inteckningsvägen 23

30 dec 2020

"Jag är mycket nöjd med Annas jobb. Hon hade bra lokalkännedom och därför även rimliga förväntningar på försäljningen, var snabb med återkoppling och info samt tydlig och gav ett professionellt intryck under hela säljprocessen. "
säljare på Hanna Paulis gata 25

18 dec 2020

"Anna, är en driven och målmedveten mäklare, som lyssnar på dig som säljare och köpare, för att alla ska bli nöjda. Hon svarar på alla din frågor och är lätt att nå.
"
säljare på Ellen Fries gata 7

29 nov 2020

"Proffesionell och trygg mäklare.
Personlig känsla genom hela försäljningen
Rekommenderar!"
säljare på Anna Sandströms gata 12

26 nov 2020

"En kunnig och driven mäklare som hade spekulanter som redan letade efter 3or, en av dessa köpte, så vi hann aldrig lägga ut den på hemnet. Mycket imponerande och helt klart ett stort plus att hon redan hade spekulanter! "
säljare på Ellen Keys gata 97

26 nov 2020

"Anna är en mycket driven mäklare med stort engagemang!! "
säljare på Hanna Rydhs gata 8

20 nov 2020

"Trevligt smidigt och snabbt :)"
säljare på Barbro Alvings gata 23

20 nov 2020

"Hon var en underbar mäklare. "
säljare på Doktor Widerströms gata 8

15 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med dig Anna!
Med vänliga hälsningar.
// Karin"
säljare på Elsa Borgs gata 52

29 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Anna som mäklare. Anna är kompetent, duktig, lyhörd och superproffsig samtidigt som hon är väldigt social och bjuder på sig själv. "
säljare på Doktor Widerströms gata 56

29 okt 2020

"Toppen bra mäklare som har bra koll som är lätt att ha förtroende för"
säljare på Fruängstorget 15

29 okt 2020

"Duktig. Kompetent. Kan jobba utanför koxen om så krävs."
säljare på Ellen Fries gata 5A

29 okt 2020

"Jag är helnöjd med Anna. Hon gjorde ett bra jobb och var lyhörd. Lätt att få kontakt med om man behövde.
Framåt och driven. "
säljare på Elin Wägners gata 19

19 okt 2020

"Proffsig mäklare som uppdaterar o är lätt tillgänglig. Anna la upp min lgh som kommande o den såldes innan vi hade öppna visningar. Jag hade begärt ett högt pris o det var inga konstigheter.
Mycket trevlig, glad o engagerad mäklare!
Kan nog säga att Anna är mäklaren som kan Fruängen bäst!
"
säljare på Eva Bonniers gata 35

15 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Anna som mäklare efter att ha både följt hennes försäljningar i Hägersten/Älvsjö som köpare, och nu senast även anlitat henne för försäljning av vår lägenhet. I alla mina kontakter med henne har hon alltid varit öppen, tillgänglig och lyhörd - och framförallt har hon varit oehört professionell representativ för objektet. Jag rekommendera Anna för att hon förstår köparna och har en bra lokal marknadskännedom, och anpassar sig efter det utan att lämna efter sig en eftersmak av "poshig-parfymdoftande-säljare". Hon kommer få både säljare och köpare nöjda! "
säljare på Elin Wägners gata 15

03 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda att vi valda Anna som mäklare! Hon var enkel att samarbeta med, proaktiv, lyssnade på våra önskemål och jobbade målinriktat. Framförallt var hon tillgänglig under hela processen och fick oss att känna oss trygga genom hennes stora erfarenhet och trevliga personlighet. 5/5! "
säljare på Doktor Widerströms gata 46

28 sep 2020

"Allt gick väldigt smidigt! "
säljare på Elin Wägners gata 13

28 sep 2020

"Min lägenhet såldes före visning så processen blev väldigt mycket kortare än väntat. "
säljare på Hanna Rydhs gata 46

01 sep 2020

"Väldigt professionell och engagerad mäklare. Vi har haft kontakt under längre tid och hållt igång dialogen när våra behov och önskemål som säljare har förändrats. Kan varmt rekommendera Anna Håkansson!"
säljare på Kata Dalströms gata 10

05 aug 2020

"Mäklaren var helt kompetent, driven och lysande.Vi är mycket nöjda.Med ett ord mäklaren var fantastisk."
säljare på Ellen Keys gata 64

05 aug 2020

"Anna var en väldigt engagerad mäklare som hela tiden höll mig uppdaterad om processen, svarade på de många frågor jag hade, var väldigt trevlig och tillgänglig! Jag blev själv rekommenderad Anna av en granne som jobbat med henne och jag är själv lika nöjd! Jag skulle verkligen varmt vilja rekommendera att anlita Anna!"
säljare på Doktor Widerströms gata 56

07 jul 2020

"Anna var hjälpsam och kompetent, fick min lägenhet såld på 24h. "
säljare på Kata Dalströms gata 13

30 jun 2020

"Garanterat bästa mäklaren i Fruängen! Mycket trevlig, lyhörd och professionell. Värdet på vår lägenhetsförsäljning ökade långt mer än förväntat. Rekommenderas till alla som säljer i Fruängen."
säljare på Ellen Keys gata 68

04 jun 2020

"Det kändes hela tiden tryggt med Anna - dels har hon väldigt god lokalkännedom, dels fick jag redan från början intrycket att hon var angelägen om att ge mig t.ex. en korrekt prisbild. Jag blev också väldigt nöjd med slutpriset."
säljare på Kata Dalströms gata 15

27 maj 2020

"Anna vad otroligt duktig och vi är extremt nöjda ! "
säljare på Doktor Widerströms gata 78

14 maj 2020

"Duktig och engagerad mäklare. Hon fick oss att känna oss väldigt trygga med våran försäljning av bostad. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Barbro Alvings gata 23

11 maj 2020

"Driven, duktig och trevlig som håller det hon lovar och ger ett bra värde för sitt arvode. Har bra lokalkännedom och känsla för objekten. Rekommenderas varmt."
säljare på Eva Bonniers gata 6

11 maj 2020

"Anna är otroligt driven och professionell. Jag upplever att hon tog hänsyn till både oss som säljare, men också köparen. Vilket slutade med en kompromiss från båda.
Anna var även enkel att få tag på och en bra person att bolla sina tankar med under processen - Inlyssnande och tog hänsyn till våra önskemål och tankar.
Vi kan varmt rekommendera henne och om vi bor kvar i området, så kommer vi garanterat att kontakta henne vid nästa försäljning. "
säljare på Elsa Borgs gata 68

11 maj 2020

"Engagerad och lyhörd och kunnig mäklare. "
säljare på Alva Myrdals gata 4

21 apr 2020

"Det går väldigt fort ibland och som ovan säljare hinner jag inte riktigt med att tänka. "Vilket är ditt lägsta pris du släpper lägenheten för"? Eller när köparen vill ha fyra månader på sig att sälja sin lägenhet, vilket jag nu upplever som väldigt lång tid. Vid en fråga på telefon där jag snabbt ska svara blir det kanske inte mest genomtänkta svaret. Fanns det alternativ, lägga ut lägenheten igen t ex? Men den frågan kom aldrig upp. Jag hade gärna sett en mer konsultativ funktion hos mäklaren, att "om du gör si eller så så kan man tänka så här", ett stöd i hur jag som säljare kan tänka.Det kändes som det var väldigt bråttom att få till en affär/avslut. Men nu är läget som det är och jag är givetvis mest ansvarig själv för beslut jag skrivit under på.
"
säljare på Doktor Widerströms gata 62

14 apr 2020

"Anna är en driven och ärlig mäklare med god kännedom om området! Kan varmt rekommendera henne när det är dags att sälja sin bostad! "
säljare på Hanna Paulis gata 29

14 apr 2020

"Vi är väldigt nöjda med Anna som mäklare, hon sålde vår förra lägenhet och var en självklarhet att välja igen inför även denna gång. Proffsigt insatt i området och aktuell marknad vilket ökar tillit och trygghet. Enkel, vänlig och regelbunden kontakt.
Tack för en bra försäljning på alla sätt och vis! "
säljare på Stöttingsgränd 4

25 feb 2020

"Kan absolut rekommendera Anna."
säljare på Lina Sandells Plan 11

07 feb 2020

"väldigt proffsig och enkel att jobba med. Enkelheten och kunskapen om sitt jobb gjorde min försäljning väldigt trygg. "
säljare på Elsa Borgs gata 46

29 jan 2020

"Genuin kontakt som kommunicerade bra genom hela processen och kom med bra råd. "
säljare på Ellen Keys gata 33

29 nov 2019

"Kunde inte vara mer nöjd! Anna är professionell, lyhörd och trevlig. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Doktor Widerströms gata 60

28 nov 2019

"Anna är en mycket duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Hennes kunskap, passion och professionalitet visade sig från dag ett till försäljning.
Jag fick precis rätt information och uppdateringar som jag som säljare behövde. Vilket resulterade i att jag kände mig trygg genom hela affären. "
säljare på Jenny Nyströms gata 12

22 nov 2019

"Mycket trevligt och lyhörd kan rekommendera till andra spekulanter. Mycket tydligt och svarar på samtal och sms snabbt där man behöver hjälp med frågor. "
säljare på Eva Bonniers gata 31

20 nov 2019

"Fick hjälp med att sälja lägenheten på ett mycket proffsigt sätt, fick hela tiden löpande information
från mäklaren ang. försäljningen på ett snabbt och korrekt sätt som stämde till 100 procent
fick dessutom ett bra försäljningspris. Allt detta var värt mycket för mig eftersom jag bor på annan ort."
säljare på Doktor Widerströms gata 52

31 okt 2019

"Skulle rekommendera Anna till alla jag känner. Glad, positiv, proffsig,engagerad å drivkraftig. Alla gånger den bästa mäklaren jag varit i kontakt med"
säljare på Anna Sandströms gata 4

29 okt 2019

"Mycket professionell och engagerad, extremt snabb och effektiv, dessutom glad och trevlig och lått att få tag på/återkopplade snabbt. Vi fick en smidig försäljning med mycket bra resultat. En toppmäklare helt enkelt!"
säljare på Hanna Paulis gata 14

21 okt 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Anna som mäklare! Hon är professionell, lyhörd och kunnig och gjorde att hela processen, från första träffen till försäljning, gick som en dans! Jag är väldigt nöjd med hennes insats och skulle gärna jobba med henne igen!"
säljare på Elin Wägners gata 43

15 okt 2019

"Anna var tydlig med att slutpriset på vår "sällan till salu"-lägenhet kunde hamna i ett brett spann och svårt att förutsäga. Utgångspriset kändes lite lågt för oss, men var nog helt rätt satt för slutpriset slutade en bra bit över. "
säljare på Fruängsgatan 39

10 okt 2019

"Anna är en mycket professionell och trevlig mäklare. Hon har god lokalkännedom i området och var alltid pålitlig i sin återkoppling. Kan verkligen rekommendera Anna"
säljare på Doktor Widerströms gata 26

27 sep 2019

"Kan verkligen rekommendera Anna Håkansson för sitt driv och för att göra det där lilla extra. Mvh Kenneth "
säljare på Eva Bonniers gata 2

23 sep 2019

"Superbra mäklare! Trevlig, kunnig och väldigt bra på att hålla dig uppdaterad om vad som händer. Jag är väldigt nöjd med Anna :) Rekommenderas! "
säljare på Jenny Nyströms gata 10

07 sep 2019

"Lägenheten såldes för mer än vad vi trodde att den skulle säljas för, så det var ju såklart bara positivt!
Detta är andra gången Anna hjälpt mig sälja min bostad i Fruängen, hon är toppen!"
säljare på Elin Wägners gata 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
144 385 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
141 av 146 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
122 av 146 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
143 av 146 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
145 av 146 säljare

Anna på kartan.

188 tidigare annonser
146 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 075 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 380 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 850 000 kr
Lägenhet Hägersten
+ 400 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anna gav stort förtroende redan från början och passade mig bra då jag inte ville stressa med försäljningen. Hon respekterade helt min situation och pushade aldrig mer än vad som förväntades/behövdes. Jag är helt klart nöjd med Anna och kan varmt rekommendera henne!"
2 800 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 505 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med Annas jobb. Hon hade bra lokalkännedom och därför även rimliga förväntningar på försäljningen, var snabb med återkoppling och info samt tydlig och gav ett professionellt intryck under hela säljprocessen. "
3 410 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 560 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 100 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 350 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.