Anna Fernros

Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.9 / 5
(171 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
21 st
145 480 000 kr

Bakgrund

Anna Fernros jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2010-06-22. Anna har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Anna har haft 37 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 152 085 000 kr.

Presentation

När ni väljer mig som mäklare får ni inte en vanlig förmedlare i mörk kostym utan en utpräglad säljare! Sedan unga år har jag varit drivande och min starka vilja att komma framåt föddes jag med. Tog första stegen vid 8 månaders ålder och därefter har jag vandrat på genom livet. Utbildat mig, gift mig, blivit mamma, skilt mig, husägare, särbo och medmänniska. De erfarenheter som inte bara kommer med åldern utan även av ett antal "trials and errors" har format mig till den 40-åring jag är idag.

Jag tror att man föds till säljare, är faktiskt rätt säker att man måste ha det i sig, och precis som att man ärver exempelvis musikalitet så finns ”själva säljet” i mina gener. Min chef säger att jag är den ende han känner som "skulle kunna sälja sand i öknen", och ja, skulle det bli nödvändigt så tror jag att jag skulle greja det:).

När jag åtar mig ett uppdrag slutför jag det och siktet är helt inställt på att nå högsta slutpris likväl som att parterna ska bli nöjda och känna sig trygga. Noggrannhet är A och O liksom min förmåga att lyssna, känna in och sätta kunden i fokus. Jag tror att anledningen till att jag under 2016 gått upp på Sveriges topp 10-lista över de mäklare som sålt flest objekt har att göra med att jag liksom säljarna drivs av att göra bra affärer. Man måste göra det för att orka ge det lilla extra hela tiden som krävs för att hålla er säljare nöjda;).

Ett försäljningsuppdrag med mig blir tryggt och smidigt men även underhållande då jag gärna bjuder på mig själv och mina erfarenheter. Men framför allt gynnsamt för er plånbok.

Under åren som mammaledig gick jag en utbildning inom strategiskt inköp och breddade mig därmed rejält då jag mycket väl kan sätta mig in i en köpares situation. Och att kunna göra just det hjälper mig att möta era köpare på rätt sätt. Just att kunna sätta sig in i andra människors situationer och känslolägen är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt mäklarkoncept, eller mäklarrecept som jag kallar det;).

Säljare om Anna.

31 aug 2020

"Anna skapade stort intresse och gjorde ett mycket bra jobb. Kommer anlita henne igen nästa gång det blir dags att sälja."
säljare på Örtvägen 5

28 aug 2020

"Vi känner till Anna sedan tidigare husaffärer, därav ett självklart val!"
säljare på Rosengårdsvägen 3

28 aug 2020

"Proffsig och mycket kunnig. Driven och positiv. Lätt att samarbeta med.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Askvägen 18

24 aug 2020

"Anna lyssnade på mig som säljare och jobbade medvetet mot de mål som vi satte upp tillsammans. Hon är flexibel, peppande och extremt engagerad. "
säljare på Sormenvägen 58

23 aug 2020

"Mycket proffsig mäklare och väldigt trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Bergvägen 58

21 aug 2020

"Trevlig och glad mäklare ."
säljare på Rocksta 22

29 jun 2020

"Mycket proffsig mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Ledungsvägen 10

29 jun 2020

"Anna gjorde ett superbra jobb med att få till en affär som vi alla var tillfreds med trots att omvärlden är upp och ner just nu."
säljare på Östergården 118

12 jun 2020

"Anna har varit tydlig, proffsig, mycket rak och enkel att ha att göra med.
Extra plus att hennes kollega Marie också varit 100% insatt i affären och även hon stått för ett superproffsigt och vänligt bemötande.
/Å Littecke"
säljare på Tingvallavägen 23B

08 jun 2020

"Anna Fernros är målinriktad, effektiv och har god erfarenhet av Norrort. Tacksamma för kort startsträcka och snabbt avslut. Rekommenderas varmt! "
säljare på Klövervägen 14

07 jun 2020

"Det var för andra gången jag sålde min bostad via Anna och kan verkligen rekommendera henne som mäklare! Hon är proffsig, lätt att få tag på har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden."
säljare på Kantarellvägen 2

05 jun 2020

"Det visade sig att du kunde marknaden i Vallentuna. Prismässigt låg du över det vi från början förväntat oss. Men med din yrkesskicklighet och hantering av budgivningen som blev så är vi nöjda."
säljare på Malmbodavägen 34

05 jun 2020

"Supernöjd!
Rekommenderas starkt
+++++++++++++++ =)"
säljare på Ledungsvägen 5G

05 jun 2020

"Anna tog sig an ett svårt uppdrag beträffande en husförsäljning i ett läge då flera likvärdiga hus låg ute och stor osäkerhet rådde. Trots tuff konkurrens gick försäljningen igenom till det utropade priset."
säljare på Lindgårdsvägen 50

27 apr 2020

"Anna är mycket duktig på sitt jobb. Hon tar sig tid att svara på dina frågor och ger raka och tydliga svar, vilket ger en trygghet för dig som säljer ditt hus via henne. Anna är tydlig och realistisk angående din försäljning och ger dig bra information. Hon pressar aldrig fram beslut utan låter dig som säljare ta besluten. Vi är mycket nöjda med Anna!"
säljare på Björktrastvägen 12

26 apr 2020

"Jag är mycket nöjd då jag anlitat Anna som mäklare flera gånger."
säljare på Fritzbergsvägen 7

18 mar 2020

"Anna hjälpte oss på allra bästa sätt med försäljningen av vår mammas hus.
Hennes tips kring hur vi kunde tänka för att visa huset från sin allra bästa sida uppskattades stort. I all kontakt har Anna alltid tagit sig tid för oss och våra funderingar.
Jag kan inte annat än Varmt rekommendera Anna om ni funderar på att sälja er bostad."
säljare på Hagmarksvägen 11

09 mar 2020

"Anna är mycket kompetent, strukturerad och tydlig vilket uppskattas enormt i en försäljning likväl som i ett köp. "
säljare på Timotejvägen 24

09 mar 2020

"Anna är en fantastisk mäklare. Driven, engagerad, lyhörd och målinriktad. Höll oss hela tiden informerade. Kan varmt rekomendera henne! :) "
säljare på Västergården 61

18 feb 2020

"Professionell och effektiv."
säljare på Taltrastvägen 15

18 feb 2020

"Lyhörd, engagerad och väldigt kompetent som såg helheten mellan säljare och köpare.
- rekommenderas!"
säljare på Granitvägen 5

23 jan 2020

"Anna är en driven, engagerad och lyhörd mäklare som levererar."
säljare på Tallåsvägen 308

23 jan 2020

"Anna var fantastisk! Gav oss i varje skede precis rätt instruktion och information. Det kunde inte gått smidigare. Anna är väl värd 10 stjärnor!! Det märktes att Anna verkligen gillar sitt jobb. De som arbetar med Anna verkar vara ett fint sammansvetsat team. "
säljare på Jarlavägen 54

08 jan 2020

"Anna är en väldigt skicklig och proffsig mäklare och hon är väldigt kunnig på bostadsmarknaden i Vallentuna. Vi sålde vårt hus precis när husmarknaden vände och Anna guidade oss helt rätt när det gällde en realistisk prisbild både för sälj och köp av ny bostad. Vi kan varmt rekommendera Anna och vi kommer definitivt att kontakta henne igen vid behov!"
säljare på Sormenvägen 9

27 dec 2019

"Anna är en mycket målinriktad mäklare som gav förtroende vid först mötet och levde sedan upp till det hon lovade. Hon förslog olika lösningar beroende på hur intresset för lägenheten skulle ge sig och de gjorde att hon blev ett solklart val i processen att välja mäklare."
säljare på Åby Allé 1B

27 nov 2019

"Anna är en kompetent,lyhörd,och extremt driven mäklare och vi är mycket nöjda med hennes jobba att sälja våran lägenhet.
Vi fick även hjälp av deras stylist Rebecca som gav givande tips till att få lägenhet till Top Notch inför vår visning och fotografering samt även Maria som alltid fanns där och svara på upp komna frågor som kommer inför en försäljning.
Ett fantastiskt givande team.
Rekommenderar dessa starkt.
"
säljare på Sörgården 110

26 nov 2019

"Anna är lätt att samarbeta med; rak, tydlig men också rolig och trevlig, en pigg tjej!
Vårat radhus såldes snabbt till ett pris strax över det vi förväntade oss. "
säljare på Kragstalundsvägen 28

22 nov 2019

"Genom Anna´s kontakter kunde vi enkelt & smidigt sälja vår bostad till ett pris vi var väldigt nöjda med. Detta utan att vi behövde ta oss an stora visningshelger och storstäd."
säljare på Rosengårdsvägen 95

14 nov 2019

"Jag har både sålt och köpt fastigheter med Anna som mäklare och känner mig lika trygg i båda roller.
Hon är saklig, kunnig, engagerad och inte minst neutral vilket jag är övertygad om resulterar i en bra affär. "
säljare på Tingvallavägen 23A

13 nov 2019

"Anna är en fantastisk mäklare och tar väl hand om båda parter i affären"
säljare på Granberga 30

01 nov 2019

"Oerhört nöjda med Anna! Lyhörd, trevlig och professionell mot både oss som säljare såväl som mot köparna. Hon har gjort ett fantastiskt jobb!"
säljare på Bergtoravägen 13

24 okt 2019

"Raka direktiv utan krusiduller, kunnig och gav fin service."
säljare på Sörgården 161

21 okt 2019

"Bra, proffsig, lyhörd och väldigt kunnig på bostadsmarknaden i Vallentuna. Snabbt och effektivt och huset såldes på några dagar till ett pris som jag är helt nöjd med ! "
säljare på Taltrastvägen 11

21 okt 2019

"Tydlig och rak. Driven och framåt, som man kan lita på."
säljare på Östgötavägen 15

19 okt 2019

"Anna är mycket duktig på att förhandla med köpare och framföra fördelarna med köpeobjektet på ett bra sätt."
säljare på Byle Allé 3

16 okt 2019

"Anna är en toppenmäklare. Vi har haft henne tidigare och var även då super nöjda så därför valde vi att anlita henne igen. Vi kan rekommendera henne varmt ! "
säljare på Husarvägen 27

11 okt 2019

"Anna är en mycket trevlig och engagerad mäklare! Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Gulsparvsvägen 26

11 okt 2019

"Anna is an excellent Maklare. She is full of energy, experienced sales person on difficult market. She has a lot of strategies to explore and implement. She is trustable, honest, direct, knowledagble and probalby the best Maklare in Vallentuna and Taby.
I highly recommend her and for sure if you fowllow her strategy and opinions you will sales your home. Contact her ASAP"
säljare på Källtorpsvägen 3

10 okt 2019

"Försäljningen gick snabbt och effektivt trots att marknaden är lite trögare idag.
Det märktes tydligt att Anna brinner för sitt yrke och gjorde sitt yttersta för att optimera affären. "
säljare på Östgötavägen 16

10 okt 2019

"Annas yrkesskicklighet och professionalism återspeglades i hela processen med försäljningen av vår villa. Vi känner oss väldigt nöjda och rekommenderar Anna med glädje till Er som är i behov av en av de bästa."
säljare på Lillgårdsvägen 14B

10 okt 2019

"Anna var tydlig med förväntningar och marknadens läge innan vi satte igång processen. Anna gav mig tips och råd längs resans gång, både gällande styling och budgivning. Annas sidekick, Marie, var vass med det administrativa, medans Anna stod för de personliga kontakterna. Till slut lyckades Anna med det ingen trodde var möjligt! I en oviss marknad fick jag ett resultat högre än väntat! "
säljare på Fornminnesvägen 13

10 okt 2019

"Anna var otrolig lyhörd och engagerad! Lätt att kommunicera med! Rekommenderar! "
säljare på Takpannevägen 210

10 okt 2019

"Anna har ännu en gång överträffat våra förväntningar. Hon är proffsig och kunnig.
En av hennes starkaste sidor är att göra sitt yttersta för både köpare och säljare. Med erfarenhet och känsla lyckas Anna para ihop köpare och med rätt objekt. Vi kan varmt rekommendera Anna och hennes team på Jägholms kontor i Vallentuna.
Säljare på Murkelvägen 94"
säljare på Murkelvägen 94

10 okt 2019

"Anna lovade att sälja bostaden på 2 veckor, hon lyckades på 9 dagar till ett högre pris än utgångspriset."
säljare på Östergården 34

10 okt 2019

"Huset var inte det mest lättsålda, men Anna klarde det med glans.
Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Husarvägen 1

10 okt 2019

"Anna is professional, experienced and highly responsible. Can be fully trusted and can expect satisfying results. Definitely recommend her and will cooperate again if there is future opportunity. "
säljare på Björktrastvägen 19

01 jul 2019

"Den positiva upplevelsen berodde inte bara på mäklaren. Vi hade mycket kontakt med mäklarassistenten, som alltid gick att nå. Hennes engagemang bidrog till stor del med att vi var nöjda."
säljare på Sörgården 142

21 maj 2019

"Vi har alltid hört bra om Anna, så när det var vår tur att välja mäklare i samband med vår husförsäljning var valet av mäklare självklart och Anna gjorde oss inte besvikna :) Anna är otroligt proffsig, målinriktad och tydlig vilket utmärker henne. Anna gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad trots en osäker marknad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hjortstigen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
16
Lägenhet
13
Kedjehus
5
Radhus
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
152 085 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
165 av 171 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
151 av 171 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 171 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
169 av 171 säljare

Anna på kartan.

979 tidigare annonser
5 bostäder till salu
171 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 795 000 kr
5 rum, 110 m²
43 590 kr/m²
Radhus, Täby
4 422 kr/mån
8 195 000 kr
6 rum, 133 m²
61 616 kr/m²
Villa, Täby
3 550 000 kr
4 rum, 83 m²
42 771 kr/m²
Villa, Vallentuna
1 650 000 kr
1 rum, 29 m²
56 896 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
2 145 kr/mån
3 350 000 kr
Tomt/Mark, Vallentuna

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Kedjehus Lindholmen
5 rum, 130 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Villa Norrort
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ormsta
6 rum, 112,8 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Bällsta
8 rum, 176 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Östergården
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.