Anna Fernros

Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.9 / 5
(182 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
27 st
122 475 000 kr

Bakgrund

Anna Fernros jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2010-06-22. Anna har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Anna har haft 41 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 169 148 000 kr.

Presentation

När ni väljer mig som mäklare får ni inte en vanlig förmedlare i mörk kostym utan en utpräglad säljare! Sedan unga år har jag varit drivande och min starka vilja att komma framåt föddes jag med. Tog första stegen vid 8 månaders ålder och därefter har jag vandrat på genom livet. Utbildat mig, gift mig, blivit mamma, skilt mig, husägare, särbo och medmänniska. De erfarenheter som inte bara kommer med åldern utan även av ett antal "trials and errors" har format mig till den 40-åring jag är idag.

Jag tror att man föds till säljare, är faktiskt rätt säker att man måste ha det i sig, och precis som att man ärver exempelvis musikalitet så finns ”själva säljet” i mina gener. Min chef säger att jag är den ende han känner som "skulle kunna sälja sand i öknen", och ja, skulle det bli nödvändigt så tror jag att jag skulle greja det:).

När jag åtar mig ett uppdrag slutför jag det och siktet är helt inställt på att nå högsta slutpris likväl som att parterna ska bli nöjda och känna sig trygga. Noggrannhet är A och O liksom min förmåga att lyssna, känna in och sätta kunden i fokus. Jag tror att anledningen till att jag under 2016 gått upp på Sveriges topp 10-lista över de mäklare som sålt flest objekt har att göra med att jag liksom säljarna drivs av att göra bra affärer. Man måste göra det för att orka ge det lilla extra hela tiden som krävs för att hålla er säljare nöjda;).

Ett försäljningsuppdrag med mig blir tryggt och smidigt men även underhållande då jag gärna bjuder på mig själv och mina erfarenheter. Men framför allt gynnsamt för er plånbok.

Under åren som mammaledig gick jag en utbildning inom strategiskt inköp och breddade mig därmed rejält då jag mycket väl kan sätta mig in i en köpares situation. Och att kunna göra just det hjälper mig att möta era köpare på rätt sätt. Just att kunna sätta sig in i andra människors situationer och känslolägen är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt mäklarkoncept, eller mäklarrecept som jag kallar det;).

Säljare om Anna.

29 sep 2020

"Anna fixade verkligen allt! Jag hade både sålt och köpt ny bostad på nolltid trots att jag inte ens var på plats!"
säljare på Ekebyvägen 32

29 sep 2020

"Anna Fernros överträffade våra förväntningar av hur en mäklare kan hjälpa till vid en husförsäljning. Vi sålde vårt hus på distans från utlandet pga coronapandemin och Anna var tydlig, effektiv, kunnig och hjälpsam. Att säga att vi är helt nöjda är en underdrift. Om vi någonsin köper eller säljer en fastighet i närheten igen så kommer hon utan tvekan att vara den vi först vänder oss till"
säljare på Murstensvägen 82

28 sep 2020

"Anna är snabb med sina återkopplingar, god kännedom om området. Jag kunde inte vara med nöjd med helhetsupplevelsen."
säljare på Krokusvägen 20

28 sep 2020

"Anna Fernros är en fantastisk mäklare, det är 3:e gången vi anlitar henne. Det vi verkligen uppskattar är hennes kunskap, flexibilitet, driv och lösningsfokus. Största rekommendation! "
säljare på Disavägen 21

28 sep 2020

"Anna är driven och social kompetent. Är som som bäst när det verkligen gäller. Vi rekommenderar Anna!"
säljare på Svista 15

27 sep 2020

"Trevlig,posetiv och mycket serviceinriktad ."
säljare på Östergården 246

25 sep 2020

"Säljer jag boende igen är ett problem löst dvs valet av mäklare.
Anna Fernros ,tydlig i kommunikation,levererar det hon lovar, helt enkelt 5 stars. "
säljare på Upplandsvägen 36

25 sep 2020

"Mäklaren va tydlig snabb och hade god erfarenhet samt satte även ett stort tillit till köparen "
säljare på Östergården 214

25 sep 2020

"På väg mot nya äventyr! Tack Anna för hjälpen och att det gått så smidigt. "
säljare på Lagmansvägen 8

25 sep 2020

"Anna är, och kommer alltid att vara mitt förstahandsval när det kommer till mäklare. Hon är engagerad, driven, charmig, realistisk, omtänksam och fantastiskt kompetent! "
säljare på Engelbrektsvägen 78

31 aug 2020

"Anna skapade stort intresse och gjorde ett mycket bra jobb. Kommer anlita henne igen nästa gång det blir dags att sälja."
säljare på Örtvägen 5

28 aug 2020

"Vi känner till Anna sedan tidigare husaffärer, därav ett självklart val!"
säljare på Rosengårdsvägen 3

28 aug 2020

"Proffsig och mycket kunnig. Driven och positiv. Lätt att samarbeta med.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Askvägen 18

24 aug 2020

"Anna lyssnade på mig som säljare och jobbade medvetet mot de mål som vi satte upp tillsammans. Hon är flexibel, peppande och extremt engagerad. "
säljare på Sormenvägen 58

23 aug 2020

"Mycket proffsig mäklare och väldigt trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Bergvägen 58

21 aug 2020

"Trevlig och glad mäklare ."
säljare på Rocksta 22

29 jun 2020

"Mycket proffsig mäklare som jag verkligen kan rekommendera. "
säljare på Ledungsvägen 10

29 jun 2020

"Anna gjorde ett superbra jobb med att få till en affär som vi alla var tillfreds med trots att omvärlden är upp och ner just nu."
säljare på Östergården 118

12 jun 2020

"Anna har varit tydlig, proffsig, mycket rak och enkel att ha att göra med.
Extra plus att hennes kollega Marie också varit 100% insatt i affären och även hon stått för ett superproffsigt och vänligt bemötande.
/Å Littecke"
säljare på Tingvallavägen 23B

08 jun 2020

"Anna Fernros är målinriktad, effektiv och har god erfarenhet av Norrort. Tacksamma för kort startsträcka och snabbt avslut. Rekommenderas varmt! "
säljare på Klövervägen 14

07 jun 2020

"Det var för andra gången jag sålde min bostad via Anna och kan verkligen rekommendera henne som mäklare! Hon är proffsig, lätt att få tag på har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden."
säljare på Kantarellvägen 2

05 jun 2020

"Det visade sig att du kunde marknaden i Vallentuna. Prismässigt låg du över det vi från början förväntat oss. Men med din yrkesskicklighet och hantering av budgivningen som blev så är vi nöjda."
säljare på Malmbodavägen 34

05 jun 2020

"Supernöjd!
Rekommenderas starkt
+++++++++++++++ =)"
säljare på Ledungsvägen 5G

05 jun 2020

"Anna tog sig an ett svårt uppdrag beträffande en husförsäljning i ett läge då flera likvärdiga hus låg ute och stor osäkerhet rådde. Trots tuff konkurrens gick försäljningen igenom till det utropade priset."
säljare på Lindgårdsvägen 50

27 apr 2020

"Anna är mycket duktig på sitt jobb. Hon tar sig tid att svara på dina frågor och ger raka och tydliga svar, vilket ger en trygghet för dig som säljer ditt hus via henne. Anna är tydlig och realistisk angående din försäljning och ger dig bra information. Hon pressar aldrig fram beslut utan låter dig som säljare ta besluten. Vi är mycket nöjda med Anna!"
säljare på Björktrastvägen 12

26 apr 2020

"Jag är mycket nöjd då jag anlitat Anna som mäklare flera gånger."
säljare på Fritzbergsvägen 7

18 mar 2020

"Anna hjälpte oss på allra bästa sätt med försäljningen av vår mammas hus.
Hennes tips kring hur vi kunde tänka för att visa huset från sin allra bästa sida uppskattades stort. I all kontakt har Anna alltid tagit sig tid för oss och våra funderingar.
Jag kan inte annat än Varmt rekommendera Anna om ni funderar på att sälja er bostad."
säljare på Hagmarksvägen 11

09 mar 2020

"Anna är mycket kompetent, strukturerad och tydlig vilket uppskattas enormt i en försäljning likväl som i ett köp. "
säljare på Timotejvägen 24

09 mar 2020

"Anna är en fantastisk mäklare. Driven, engagerad, lyhörd och målinriktad. Höll oss hela tiden informerade. Kan varmt rekomendera henne! :) "
säljare på Västergården 61

18 feb 2020

"Professionell och effektiv."
säljare på Taltrastvägen 15

18 feb 2020

"Lyhörd, engagerad och väldigt kompetent som såg helheten mellan säljare och köpare.
- rekommenderas!"
säljare på Granitvägen 5

23 jan 2020

"Anna är en driven, engagerad och lyhörd mäklare som levererar."
säljare på Tallåsvägen 308

23 jan 2020

"Anna var fantastisk! Gav oss i varje skede precis rätt instruktion och information. Det kunde inte gått smidigare. Anna är väl värd 10 stjärnor!! Det märktes att Anna verkligen gillar sitt jobb. De som arbetar med Anna verkar vara ett fint sammansvetsat team. "
säljare på Jarlavägen 54

08 jan 2020

"Anna är en väldigt skicklig och proffsig mäklare och hon är väldigt kunnig på bostadsmarknaden i Vallentuna. Vi sålde vårt hus precis när husmarknaden vände och Anna guidade oss helt rätt när det gällde en realistisk prisbild både för sälj och köp av ny bostad. Vi kan varmt rekommendera Anna och vi kommer definitivt att kontakta henne igen vid behov!"
säljare på Sormenvägen 9

27 dec 2019

"Anna är en mycket målinriktad mäklare som gav förtroende vid först mötet och levde sedan upp till det hon lovade. Hon förslog olika lösningar beroende på hur intresset för lägenheten skulle ge sig och de gjorde att hon blev ett solklart val i processen att välja mäklare."
säljare på Åby Allé 1B

27 nov 2019

"Anna är en kompetent,lyhörd,och extremt driven mäklare och vi är mycket nöjda med hennes jobba att sälja våran lägenhet.
Vi fick även hjälp av deras stylist Rebecca som gav givande tips till att få lägenhet till Top Notch inför vår visning och fotografering samt även Maria som alltid fanns där och svara på upp komna frågor som kommer inför en försäljning.
Ett fantastiskt givande team.
Rekommenderar dessa starkt.
"
säljare på Sörgården 110

26 nov 2019

"Anna är lätt att samarbeta med; rak, tydlig men också rolig och trevlig, en pigg tjej!
Vårat radhus såldes snabbt till ett pris strax över det vi förväntade oss. "
säljare på Kragstalundsvägen 28

22 nov 2019

"Genom Anna´s kontakter kunde vi enkelt & smidigt sälja vår bostad till ett pris vi var väldigt nöjda med. Detta utan att vi behövde ta oss an stora visningshelger och storstäd."
säljare på Rosengårdsvägen 95

14 nov 2019

"Jag har både sålt och köpt fastigheter med Anna som mäklare och känner mig lika trygg i båda roller.
Hon är saklig, kunnig, engagerad och inte minst neutral vilket jag är övertygad om resulterar i en bra affär. "
säljare på Tingvallavägen 23A

13 nov 2019

"Anna är en fantastisk mäklare och tar väl hand om båda parter i affären"
säljare på Granberga 30

01 nov 2019

"Oerhört nöjda med Anna! Lyhörd, trevlig och professionell mot både oss som säljare såväl som mot köparna. Hon har gjort ett fantastiskt jobb!"
säljare på Bergtoravägen 13

24 okt 2019

"Raka direktiv utan krusiduller, kunnig och gav fin service."
säljare på Sörgården 161

21 okt 2019

"Bra, proffsig, lyhörd och väldigt kunnig på bostadsmarknaden i Vallentuna. Snabbt och effektivt och huset såldes på några dagar till ett pris som jag är helt nöjd med ! "
säljare på Taltrastvägen 11

21 okt 2019

"Tydlig och rak. Driven och framåt, som man kan lita på."
säljare på Östgötavägen 15

19 okt 2019

"Anna är mycket duktig på att förhandla med köpare och framföra fördelarna med köpeobjektet på ett bra sätt."
säljare på Byle Allé 3

16 okt 2019

"Anna är en toppenmäklare. Vi har haft henne tidigare och var även då super nöjda så därför valde vi att anlita henne igen. Vi kan rekommendera henne varmt ! "
säljare på Husarvägen 27

11 okt 2019

"Anna är en mycket trevlig och engagerad mäklare! Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Gulsparvsvägen 26

11 okt 2019

"Anna is an excellent Maklare. She is full of energy, experienced sales person on difficult market. She has a lot of strategies to explore and implement. She is trustable, honest, direct, knowledagble and probalby the best Maklare in Vallentuna and Taby.
I highly recommend her and for sure if you fowllow her strategy and opinions you will sales your home. Contact her ASAP"
säljare på Källtorpsvägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
19
Lägenhet
13
Radhus
4
Kedjehus
4
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
169 148 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
175 av 182 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
160 av 182 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 182 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
180 av 182 säljare

Anna på kartan.

988 tidigare annonser
8 bostäder till salu
182 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

5 395 000 kr
3 rum, 117 m²
46 111 kr/m²
Villa, Vallentuna
1 995 000 kr
4 rum, 97 m²
20 567 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
5 567 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 79,5 m²
22 721 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
4 927 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 69 m²
27 463 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
4 014 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 63 m²
28 492 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
3 350 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Brf Volten
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
4 900 000 kr
Villa Lindholmen
+ 105 000 kr
6 rum, 144 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
3 295 000 kr
Lägenhet Västra Bällsta
4 rum, 98 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Bällstaberg
+ 55 000 kr
1 rum, 34,9 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
3 400 000 kr
Villa Angarn
-150 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.