Anna Fernros

Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.8 / 5
(272 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
50 st
201 625 000 kr

Bakgrund

Anna Fernros jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2010-06-22. Anna har fått in 50 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Anna har enligt vår statistik haft 69 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 271 780 000 kr.

Presentation

När ni väljer mig som mäklare får ni inte en vanlig förmedlare i mörk kostym utan en utpräglad säljare! Sedan unga år har jag varit drivande och min starka vilja att komma framåt föddes jag med. Tog första stegen vid 8 månaders ålder och därefter har jag vandrat på genom livet. Utbildat mig, gift mig, blivit mamma, skilt mig, husägare, särbo och medmänniska. De erfarenheter som inte bara kommer med åldern utan även av ett antal "trials and errors" har format mig till den 40-åring jag är idag.

Jag tror att man föds till säljare, är faktiskt rätt säker att man måste ha det i sig, och precis som att man ärver exempelvis musikalitet så finns ”själva säljet” i mina gener. Min chef säger att jag är den ende han känner som "skulle kunna sälja sand i öknen", och ja, skulle det bli nödvändigt så tror jag att jag skulle greja det:).

När jag åtar mig ett uppdrag slutför jag det och siktet är helt inställt på att nå högsta slutpris likväl som att parterna ska bli nöjda och känna sig trygga. Noggrannhet är A och O liksom min förmåga att lyssna, känna in och sätta kunden i fokus. Jag tror att anledningen till att jag under 2016 gått upp på Sveriges topp 10-lista över de mäklare som sålt flest objekt har att göra med att jag liksom säljarna drivs av att göra bra affärer. Man måste göra det för att orka ge det lilla extra hela tiden som krävs för att hålla er säljare nöjda;).

Ett försäljningsuppdrag med mig blir tryggt och smidigt men även underhållande då jag gärna bjuder på mig själv och mina erfarenheter. Men framför allt gynnsamt för er plånbok.

Under åren som mammaledig gick jag en utbildning inom strategiskt inköp och breddade mig därmed rejält då jag mycket väl kan sätta mig in i en köpares situation. Och att kunna göra just det hjälper mig att möta era köpare på rätt sätt. Just att kunna sätta sig in i andra människors situationer och känslolägen är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt mäklarkoncept, eller mäklarrecept som jag kallar det;).

Säljare om Anna.

28 nov 2021

"Anna är en mycket kunnig,vass och kompetent mäklare.Precis som vi har hört sen innan.Fanns alltid tillgänglig och vi rekomenderar henne och hennes mycket kunniga och trevliga assistent Marie starkt. "
säljare på Disavägen 41

27 nov 2021

"Jag rekommenderar varmt Anna och mari duktiga och professionella .tack "
säljare på Östergården 240

26 nov 2021

"Otroligt målinriktad mäklare, trevlig och gedigen erfarenhet. Trevligt mäklarkontor med stor profession."
säljare på Blåvingevägen 10

26 nov 2021

"Anna ordnade försäljningen så snabbt, bra och proffsigt, och det gjorde att jag dessutom fick ett bra pris. Jag är imponerad.
"
säljare på Ekebyvägen 32

27 okt 2021

"Väldigt proffsig ledsagning genom hela processen. Teamet runt (foto, styling, uppdateringar) super effektivt och vältrimmat. Rekommenderas varmt."
säljare på Askvägen 7

22 okt 2021

"Anna är fantastisk och lyhörd. Kan bara ge positiva ord och mina varmaste rekommendationer."
säljare på Mörbygården 45

20 okt 2021

"Mycket duktig mäklare !
Som även varit hjälpsam efter försäljning med allt det innebär.
Rekommenderas starkt "
säljare på Rallargränd 9

18 okt 2021

"Vi fick ett trevligt personligt bemötande där mäklaren samtidigt var anträffbar och tog sig tid med alla frågor vi hade högt som lågt. "
säljare på Västra Ryttarvägen 1B

01 okt 2021

"Målmedveten och kunnig."
säljare på Jarlavägen 84

25 sep 2021

"Andra gången vi anlitar Anna, hon är simply the best! Oerhört driven och resultatinriktad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Grindtorps Skolgränd 40

24 sep 2021

"Anna kan sin sak! En hängivenhet, noggrannhet & engagemang genomsyras i det hon tar sig an. Som är en självklarhet för henne att ha, i hennes yrkesroll. Det är det som är det fina, att se en enorm självsäkerhet med en ödmjuk ton, en som visar att hon är stolt över det hårda jobb hon genomför & skryter med ödmjukhet. Det är något vi gillar skarpt! Resultaten talar för sig själv, hon behöver inte prata om sin framgång, det gör andra åt henne. Då har man lyckats️️! Tveka inte att anlita Anna för din kommande försäljning, du kommer INTE bli besviken."
säljare på Kragstalundsvägen 38

24 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Anna som mäklare och med Annas mäklarassistent Marie. Marie var insatt I husförsäljningen och kunde alltid svara på frågor när Anna var upptagen. Dessutom var båda mycket vänliga och hade ett trevligt bemötande, Vår husförsäljning gick snabbt och smidigt och tryggt tillväga.
Vi kan varmt rekommendera Anna och kommer säkerligen använda oss av henne igen när vi har någon mer bostadsaffär.
Margareta Holm Johansson.
"
säljare på Mörbylundsvägen 27

23 sep 2021

"Anna är mycket proffesionell. Hon är lyhörd, tydlig och personlig. Som säljare kände jag mig mycket trygg med henne som mäklare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Ljungvägen 12

23 sep 2021

"Anna ingav förtroende. Hon svarade tydligt på alla frågor som vi hade. Marie på kontoret var också till stor hjälp både för oss säljare och köpare. "
säljare på Husarvägen 13

23 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Anna som vår mäklare, tydlig och rak i sin kommunikation och väldigt proffsig i sitt agerande. Vi hade en bra dialog hela vägen genom försäljningsresan där hon visade på fantastisk fingertoppskänsla. Vi kan varmt rekommendera henne och hennes team till andra som går i säljtankar. "
säljare på Grönfinksvägen 8

23 sep 2021

"Vass på knyta ihop säcken och komma till avslut! "
säljare på Krokusvägen 16

30 jun 2021

"Rak och tydlig med budskapet, lättsam och enkel i sättet! Det kändes både professionellt och personligt under hela säljprocessen. Jag känner att jag valde rätt! "
säljare på Björkhagsvägen 67D

29 jun 2021

"Anna är inte bara ytterst kompetent utan har en fantastisk fingertopskänsla för hela processen och höll oss uppdaterade hela tiden. Jag är tacksam för att fått ha Anna som mäklare och ger henne högsta betyg samt kan rekommendera henne varmt till alla framtida kunder."
säljare på Albert Målares väg 29D

28 jun 2021

"Anna gjorde ett mycket bra jobb som mäklare med sin lokalkännedom, breda kontaktnät och proffsiga attityd! Vi kan absolut rekommendera Anna till andra som vill sälja eftersom hon är så engagerad och investerad i sina försäljningar. Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen med Anna som vår mäklare. "
säljare på Timotejvägen 12

24 jun 2021

"Anna är en mycket kunnig, driven, erfaren och dessutom mycket trevlig mäklare.
Rekommenderar henne gärna till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Fritzbergsvägen 15

23 jun 2021

"Positiv, strukturerad och målinriktad med mycket god kompetens. En mäklare du väljer om du vill bli riktigt nöjd och som till fullo förstår sin uppdragsgivare."
säljare på Rosengårdsvägen 25

23 jun 2021

"Anna är driven och engagerad. Hon har god kännedom om Vallentuna och bostadsmarknaden här. Hon inger förtroende och känns pålitlig och seriös. "
säljare på Murkelvägen 61

21 jun 2021

"Anna genomförde processen snabbt och effektivt till vår fulla belåtenhet, bra team runt Anna med stylist, besiktningsman, fotografer etc. som alla var trevliga, proffesionella och snabba. Vi är helt nöjda med hela affären!"
säljare på Getabocksvägen 3

03 jun 2021

"Anna och Marie har hanterat försäljningen bra, raka klara och tydliga besked samt ett trevligt bemötande.
Allt har gått smidigt på alla sätt."
säljare på Lövhagsvägen 10

28 maj 2021

"Vi kan varmt rekommendera Anna och teamet bakom henne som på ett effektivt och smidigt sätt hanterade försäljningen av vårt hus. Anna är kunnig, engagerad och har bra kännedom om den lokala marknaden. Hela teamet har stått för ett trevligt och professionellt bemötande genom hela processen. "
säljare på Taltrastvägen 21

27 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med Annas engagemang och insats med att sälja våran bostad. Hon är också både tydlig och tillförlitlig.
Jag skulle absolut rekommendera henne till andra! "
säljare på Östergården 116

27 maj 2021

"Trevlig och väl bemötande !
Bra och säljande framtoning.
Engagerad och lätt att tycka om.
Kunnig !"
säljare på Vallbostrand 13

26 maj 2021

"Anna är en mycket trevlig, positiv och samtidigt proffsig och seriös mäklare som varmt rekommenderas! Även bra bemötande och service från byråns mäklarassistent."
säljare på Tegelbruksgatan 20

25 maj 2021

"Vi har både som köpare och säljare anlitat Anna Fernros Jägholms Vallentuna och är väldigt nöjda. Anna och Marie har visat ett otroligt engagemang, vänlighet och gjort att vi hela tiden kännt oss trygga med att lämna över allt som följer med en husaffär. Vi kan varmt rekommendera Jägholms/ Anna Fernros"
säljare på Markimvägen 16

25 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Anna. Henne insats, engagemang och kunskap var utöver förväntningar. Anlita Anna och lita på hennes omdöme om du vill ha ut det där lilla extra från försäljningen. Även hennes kollega Marie har varit 100% närvarande under hela processen mycket trevlig, kunnig och effektiv."
säljare på Musseronvägen 55

03 apr 2021

"Det blev en enkel och smidig försäljning. Rekommenderar Anna och hennes kollegor som alla gjort ett bra och seriöst arbete!"
säljare på Påtåkervägen 34

31 mar 2021

"Lyhörd och engagerad samt bra lokalkännedom! "
säljare på Påtåkervägen 41

31 mar 2021

"Lyhörd och engagerad samt bra lokalkännedom! "
säljare på Påtåkervägen 41

31 mar 2021

"Andra gången Anna säljer bostad åt oss, båda gångerna såldes bostäderna innan visning!
Lyhörd, ärlig, kunnig och målinriktad är några egenskaper som passar in på Anna.
Vi rekommenderar varmt!"
säljare på Västergården 263

26 mar 2021

"Valet är enkelt! Vill man ha fastigheten såld på ett bra och smidigt sätt välj Anna. Hon är Proffsig, Ambitiös, Rak och Tydlig. Håller vad hon sagt.
( känns ej som en gammal bilförsäljare) Med andra ord en Toppen Mäklare."
säljare på Lagmansvägen 19

25 mar 2021

"Inför min försäljning kontaktade jag 8 lokala mäklare utav vilka, tre stycken valdes ut för personligt möte.
Anna stack ut redan vid första kontakt med sitt skarpa sinne för sin bransch och jag fick direkt en bild av vad Anna trodde sig kunna leverera.
Anna är rak och ärlig i sin bedömning och enormt kompetent inom sitt yrke. Hon har rätt kunder, stenkoll på marknaden och är otroligt lätt att samarbeta med. Anna är mitt självklara val vid min nästa husaffär!"
säljare på Påtåkervägen 18

18 feb 2021

"Mäklaren jobbade på medan jag lutade mig tillbaka. Trevlig medarbetare som alltid svarade på frågor om mäklaren inte var tillgänglig."
säljare på Rosengårdsvägen 1

15 feb 2021

"Trots trög marknad lyckades Anna sälja vår bostad.
Vi är mycket nöjda med Anna och Maries insats vid denna försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Anna Fernos och hennes assistent Marie.
"
säljare på Tallåsvägen 190

13 feb 2021

"Anna är en fantastisk mäklare som brinner för sitt jobb och är otroligt professionell. Anna har varit min givna mäklare sedan många år tillbaka och kommer så även fortsättningsvis att vara! "
säljare på Västergården 53

12 feb 2021

"Anna och alla runt henne är toppklass! Marie, fotograf, besiktningen, stylisten, städning mm. Kan varmt rekommendera Anna och alla de andra.
Stora kramar men går tyvärr inte just av andra orsaker "
säljare på Åbyholmsvägen 30

30 dec 2020

"Valde Anna eftersom vi tidigare träffat henne vid köp av lägenhet och vi tycker att hon är
engagerad och duktig med god lokalkännedom. "
säljare på Stendösvägen 2

23 dec 2020

"Mycket nöjd ! Rekommenderar verkligen Anna Fernros som mäklare. Duktig och professionell, grundlig och tydlig i all kontakt och vid kontraktsskrivning med köparen av bostaden. "
säljare på Sörgården 105

23 dec 2020

"Kan lämna mina varmaste rekommendationer gällande Anna! Fantastisk mäklare som håller det hon lovar och är lättsam att ha att göra med."
säljare på Taltrastvägen 11

17 dec 2020

"Anna Fernros på Jägholm är en kompetent och engagerad mäklare."
säljare på Sörgården 133

15 dec 2020

"Bostaden såldes innan visning efter en dag"
säljare på Torpängsvägen 13

11 dec 2020

"Snabb, proffsig och målmedveten. 12/10."
säljare på Rocksta 25

07 dec 2020

"Duktig, positiv och otroligt engagerad. Proffsigt agerande rakt igenom hela bostadsförsäljningen. Kommer definitivt använda Anna i framtida försäljningar. Kunde inte varit mer nöjd, kan varmt rekommendera Anna "
säljare på Kristinebergsvägen 34

07 dec 2020

"En riktig säljare. Nu har jag sålt flertalet bostäder i mitt liv och har väl ganska goda erfarenheter av att träffa mäklare. De flesta är trevliga och säljande- inte så konstigt då det ju är deras jobb. Men få av de jag har träffat bjuder på en sådan genuin vilja att hjälpa till genom hela processen som Anna. Hon fixade och ordnade så att jag fick titta på de hus som matchade mina önskemål så snart hon fått in uppdragen och jag kände mig väldigt speciell under hela resan tillsammans med Anna Fernros. Sedan, när jag före visning fick köpa mitt drömhus i Ormsta så sålde hon min bostadsrätt och det med bravur. Snabbt, proffsig och med en glödande entusiasm som fick mig att känna mig trygg, omhändertagen och oerhört nöjd genom hela processen. "
säljare på Bällstavägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
18
Radhus
11
Kedjehus
9
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
50
Försäljningar
69
Försäljningsvärde
271 780 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
262 av 269 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
239 av 267 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
248 av 253 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
267 av 271 säljare

Anna på kartan.

1096 tidigare annonser
14 bostäder till salu
271 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 81 m²
36 975 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 487 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 67 m²
29 776 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
4 268 kr/mån
4 495 000 kr
4 rum, 104,5 m²
43 221 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 875 kr/mån
2 695 000 kr
3 rum, 74 m²
36 418 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
4 560 kr/mån
2 695 000 kr
5 rum, 114,2 m²
23 640 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
5 770 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Radhus Norrort
4 rum, 125 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
1 660 000 kr
Lägenhet Åby Park
+ 65 000 kr
2 rum, 71 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
4 860 000 kr
Parhus Karlberg
+ 365 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
5 250 000 kr
Kedjehus Fresta
+ 355 000 kr
5 rum, 104 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt målinriktad mäklare, trevlig och gedigen erfarenhet. Trevligt mäklarkontor med stor profession."
7 700 000 kr
Villa Lindholmen
3 rum, 112 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.