Anna Fernros

Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.8 / 5
(303 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
34 st
181 505 000 kr

Bakgrund

Anna Fernros jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2010-06-22. Anna har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Anna har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 228 760 000 kr.

Presentation

När ni väljer mig som mäklare får ni inte en vanlig förmedlare i mörk kostym utan en utpräglad säljare! Sedan unga år har jag varit drivande och min starka vilja att komma framåt föddes jag med. Tog första stegen vid 8 månaders ålder och därefter har jag vandrat på genom livet. Utbildat mig, gift mig, blivit mamma, skilt mig, husägare, särbo och medmänniska. De erfarenheter som inte bara kommer med åldern utan även av ett antal "trials and errors" har format mig till den 40-åring jag är idag.

Jag tror att man föds till säljare, är faktiskt rätt säker att man måste ha det i sig, och precis som att man ärver exempelvis musikalitet så finns ”själva säljet” i mina gener. Min chef säger att jag är den ende han känner som "skulle kunna sälja sand i öknen", och ja, skulle det bli nödvändigt så tror jag att jag skulle greja det:).

När jag åtar mig ett uppdrag slutför jag det och siktet är helt inställt på att nå högsta slutpris likväl som att parterna ska bli nöjda och känna sig trygga. Noggrannhet är A och O liksom min förmåga att lyssna, känna in och sätta kunden i fokus. Jag tror att anledningen till att jag under 2016 gått upp på Sveriges topp 10-lista över de mäklare som sålt flest objekt har att göra med att jag liksom säljarna drivs av att göra bra affärer. Man måste göra det för att orka ge det lilla extra hela tiden som krävs för att hålla er säljare nöjda;).

Ett försäljningsuppdrag med mig blir tryggt och smidigt men även underhållande då jag gärna bjuder på mig själv och mina erfarenheter. Men framför allt gynnsamt för er plånbok.

Under åren som mammaledig gick jag en utbildning inom strategiskt inköp och breddade mig därmed rejält då jag mycket väl kan sätta mig in i en köpares situation. Och att kunna göra just det hjälper mig att möta era köpare på rätt sätt. Just att kunna sätta sig in i andra människors situationer och känslolägen är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt mäklarkoncept, eller mäklarrecept som jag kallar det;).

Säljare om Anna.

29 apr 2022

"Snabb, målinriktad och driftig. Ingav en känsla av kontroll genom hela affären. "
säljare på Teknikvägen 15

27 apr 2022

"Anna Fernros hos Jägholms Fastighetsmäklare i Vallentuna har varit till hjälp vid
försäljning av 2 tomter på Lingsbergs Säteri AB i Vallentuna. Anna har med sin erfarenhet och kunskap varit till hjälp vid kundkontakt och försäljning och vi kan
rekommendera hennes hjälp vid sälj och köp av fastigheter.
Lingsbergs Säteri AB, Bo Pahlen, Vallentuna"
säljare på Lingsbergsvägen 1

25 apr 2022

"Anna var mycket professionell och hjälpsam. Hon var mån om att få till en bra affär och erbjöd en flexibilitet som gjorde att det blev en smidig försäljning."
säljare på Rosengårdsvägen 27

23 apr 2022

"Jag kontaktade Anna för att jag visste att hon hjälpt mina föräldrar tidigare, både med en försäljning och ett köp och att de varit så nöjda. Jag tycker själv att Anna är en mycket professionell och driven mäklare. Både Anna och hennes kollega Marie har varit snabba att svara på mina frågor och höll mig uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare. "
säljare på Källvägen 11

22 apr 2022

"Lätt att få kontakt med o bra samarbete. Bra att mäklaren alltid själv el via Marie var nåbar."
säljare på Klövervägen 18

21 apr 2022

"Anna är driven och kompetent. Hon har gett många bra råd under försäljningen och bidragit med bra kontakter för styling och fotografering. Vi kände oss trygga i hennes händer."
säljare på Östergården 50

29 mar 2022

"Anna är en mycket trevlig och kunnig Mäklare vi kan med varmt hjärta rekommenderar henne Hon uppfyllde alla våra förväntningar vi hade en mycket trevlig person och Mäklare."
säljare på Lillgårdsvägen 18

17 mar 2022

"Anna är trevlig kompetent och engagerad och Marie är också trevlig och kunnig."
säljare på Åby Allé 1C

01 mar 2022

"Mycket proffsigt genom hela processen från start till mål. Tydligt, bra rekommendationer och väldigt stort engagemang. Sälja igen - då blir det med Anna"
säljare på Hagavägen 71

28 feb 2022

"Vi fick ett väldigt trevligt bemötande från Anna som snabbt var anträffbar för att få igång försäljningen. Hon var väldigt driven och proffsig och hjälpte oss att få till en snabb och smidig försäljning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sörgården 151

27 feb 2022

"Anna Fernros hos Jägholms Fastighetsmäklare i Vallentuna har varit till hjälp vid
försäljning av 2 tomter på Lingsbergs Säteri AB i Vallentuna. Anna har med sin erfarenhet och kunskap varit till hjälp vid kundkontakt och försäljning och vi kan
rekommendera hennes hjälp vid sälj och köp av fastigheter.
Lingsbergs Säteri AB, Bo Pahlen, Vallentuna"
säljare på Lingsbergsvägen

23 feb 2022

"Proffsigt bemötande! Tillgängligheten är verkligen vad hon lovar, och Maries varma hjärtliga sätt känner man sig alltid välkommen. Man känner sig verkligen trygg i hela processen! "
säljare på Björkhagsvägen 24

21 feb 2022

"Väldigt bra på att förmedla hur affären gick framåt. Tog ansvar för att vi skulle få sålt fort och till rätt pris. Mycket bra service från mäklarkontoret och både assistent och mäklare."
säljare på Teknikvägen 17

21 feb 2022

"Anna är oerhört proffsig, kunnig och pålitlig. För mig som inte har gjort en lägenhetsförsäljning förut har hon varit till stor hjälp och förklarat stegvis hur hela processen går till. Upplever att hon är ärlig och transparent, vilket har känts tryggt i synnerhet när bostadsmarknaden präglats av pandemin med allt vad det innebär. Administratören Marie är också jättetrevlig och hjälpsam och har kunnat svara på alla frågor när Anna har varit upptagen. Anna rekommenderas varmt och jag vänder mig gärna dit även i framtiden! "
säljare på Sörgården 144

21 feb 2022

"Grymt tillmötesgående och ärlig"
säljare på Ekebydalsvägen 95

21 feb 2022

"Bra team. Kunnig mäklare. Aktiv och lyhörd. Allt löser sig. "
säljare på Rosengårdsvägen 175

31 dec 2021

"Anna var väldigt driven och gjorde en försäljning som vi var mycket nöjda med.
Det enda jag kan tänka mig som en förbättring är att det vore bättre med mer kommunikation under processen."
säljare på Sånglärkevägen 4

31 dec 2021

"Vi är jättenöjda med Anna och Marie! Anna lyckades få det högsta priset per kvadratmeter jämfört med flertalet objekt i området som var till salu samtidigt. "
säljare på Tegvägen 7

05 dec 2021

"Kändes väldigt tryggt och fungerade smidigt!"
säljare på Takpannevägen 69

28 nov 2021

"Anna är en mycket kunnig,vass och kompetent mäklare.Precis som vi har hört sen innan.Fanns alltid tillgänglig och vi rekomenderar henne och hennes mycket kunniga och trevliga assistent Marie starkt. "
säljare på Disavägen 41

27 nov 2021

"Jag rekommenderar varmt Anna och mari duktiga och professionella .tack "
säljare på Östergården 240

26 nov 2021

"Otroligt målinriktad mäklare, trevlig och gedigen erfarenhet. Trevligt mäklarkontor med stor profession."
säljare på Blåvingevägen 10

26 nov 2021

"Anna ordnade försäljningen så snabbt, bra och proffsigt, och det gjorde att jag dessutom fick ett bra pris. Jag är imponerad.
"
säljare på Ekebyvägen 32

27 okt 2021

"Väldigt proffsig ledsagning genom hela processen. Teamet runt (foto, styling, uppdateringar) super effektivt och vältrimmat. Rekommenderas varmt."
säljare på Askvägen 7

22 okt 2021

"Anna är fantastisk och lyhörd. Kan bara ge positiva ord och mina varmaste rekommendationer."
säljare på Mörbygården 45

20 okt 2021

"Mycket duktig mäklare !
Som även varit hjälpsam efter försäljning med allt det innebär.
Rekommenderas starkt "
säljare på Rallargränd 9

18 okt 2021

"Vi fick ett trevligt personligt bemötande där mäklaren samtidigt var anträffbar och tog sig tid med alla frågor vi hade högt som lågt. "
säljare på Västra Ryttarvägen 1B

01 okt 2021

"Målmedveten och kunnig."
säljare på Jarlavägen 84

25 sep 2021

"Andra gången vi anlitar Anna, hon är simply the best! Oerhört driven och resultatinriktad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Grindtorps Skolgränd 40

24 sep 2021

"Anna kan sin sak! En hängivenhet, noggrannhet & engagemang genomsyras i det hon tar sig an. Som är en självklarhet för henne att ha, i hennes yrkesroll. Det är det som är det fina, att se en enorm självsäkerhet med en ödmjuk ton, en som visar att hon är stolt över det hårda jobb hon genomför & skryter med ödmjukhet. Det är något vi gillar skarpt! Resultaten talar för sig själv, hon behöver inte prata om sin framgång, det gör andra åt henne. Då har man lyckats️️! Tveka inte att anlita Anna för din kommande försäljning, du kommer INTE bli besviken."
säljare på Kragstalundsvägen 38

24 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Anna som mäklare och med Annas mäklarassistent Marie. Marie var insatt I husförsäljningen och kunde alltid svara på frågor när Anna var upptagen. Dessutom var båda mycket vänliga och hade ett trevligt bemötande, Vår husförsäljning gick snabbt och smidigt och tryggt tillväga.
Vi kan varmt rekommendera Anna och kommer säkerligen använda oss av henne igen när vi har någon mer bostadsaffär.
Margareta Holm Johansson.
"
säljare på Mörbylundsvägen 27

23 sep 2021

"Anna är mycket proffesionell. Hon är lyhörd, tydlig och personlig. Som säljare kände jag mig mycket trygg med henne som mäklare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Ljungvägen 12

23 sep 2021

"Anna ingav förtroende. Hon svarade tydligt på alla frågor som vi hade. Marie på kontoret var också till stor hjälp både för oss säljare och köpare. "
säljare på Husarvägen 13

23 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Anna som vår mäklare, tydlig och rak i sin kommunikation och väldigt proffsig i sitt agerande. Vi hade en bra dialog hela vägen genom försäljningsresan där hon visade på fantastisk fingertoppskänsla. Vi kan varmt rekommendera henne och hennes team till andra som går i säljtankar. "
säljare på Grönfinksvägen 8

23 sep 2021

"Vass på knyta ihop säcken och komma till avslut! "
säljare på Krokusvägen 16

30 jun 2021

"Rak och tydlig med budskapet, lättsam och enkel i sättet! Det kändes både professionellt och personligt under hela säljprocessen. Jag känner att jag valde rätt! "
säljare på Björkhagsvägen 67D

29 jun 2021

"Anna är inte bara ytterst kompetent utan har en fantastisk fingertopskänsla för hela processen och höll oss uppdaterade hela tiden. Jag är tacksam för att fått ha Anna som mäklare och ger henne högsta betyg samt kan rekommendera henne varmt till alla framtida kunder."
säljare på Albert Målares väg 29D

28 jun 2021

"Anna gjorde ett mycket bra jobb som mäklare med sin lokalkännedom, breda kontaktnät och proffsiga attityd! Vi kan absolut rekommendera Anna till andra som vill sälja eftersom hon är så engagerad och investerad i sina försäljningar. Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen med Anna som vår mäklare. "
säljare på Timotejvägen 12

24 jun 2021

"Anna är en mycket kunnig, driven, erfaren och dessutom mycket trevlig mäklare.
Rekommenderar henne gärna till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Fritzbergsvägen 15

23 jun 2021

"Positiv, strukturerad och målinriktad med mycket god kompetens. En mäklare du väljer om du vill bli riktigt nöjd och som till fullo förstår sin uppdragsgivare."
säljare på Rosengårdsvägen 25

23 jun 2021

"Anna är driven och engagerad. Hon har god kännedom om Vallentuna och bostadsmarknaden här. Hon inger förtroende och känns pålitlig och seriös. "
säljare på Murkelvägen 61

21 jun 2021

"Anna genomförde processen snabbt och effektivt till vår fulla belåtenhet, bra team runt Anna med stylist, besiktningsman, fotografer etc. som alla var trevliga, proffesionella och snabba. Vi är helt nöjda med hela affären!"
säljare på Getabocksvägen 3

03 jun 2021

"Anna och Marie har hanterat försäljningen bra, raka klara och tydliga besked samt ett trevligt bemötande.
Allt har gått smidigt på alla sätt."
säljare på Lövhagsvägen 10

28 maj 2021

"Vi kan varmt rekommendera Anna och teamet bakom henne som på ett effektivt och smidigt sätt hanterade försäljningen av vårt hus. Anna är kunnig, engagerad och har bra kännedom om den lokala marknaden. Hela teamet har stått för ett trevligt och professionellt bemötande genom hela processen. "
säljare på Taltrastvägen 21

27 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med Annas engagemang och insats med att sälja våran bostad. Hon är också både tydlig och tillförlitlig.
Jag skulle absolut rekommendera henne till andra! "
säljare på Östergården 116

27 maj 2021

"Trevlig och väl bemötande !
Bra och säljande framtoning.
Engagerad och lätt att tycka om.
Kunnig !"
säljare på Vallbostrand 13

26 maj 2021

"Anna är en mycket trevlig, positiv och samtidigt proffsig och seriös mäklare som varmt rekommenderas! Även bra bemötande och service från byråns mäklarassistent."
säljare på Tegelbruksgatan 20

25 maj 2021

"Vi har både som köpare och säljare anlitat Anna Fernros Jägholms Vallentuna och är väldigt nöjda. Anna och Marie har visat ett otroligt engagemang, vänlighet och gjort att vi hela tiden kännt oss trygga med att lämna över allt som följer med en husaffär. Vi kan varmt rekommendera Jägholms/ Anna Fernros"
säljare på Markimvägen 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
16
Kedjehus
8
Radhus
5
Mark
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
228 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
291 av 299 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
266 av 297 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
275 av 281 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
297 av 302 säljare

Anna på kartan.

1159 tidigare annonser
14 bostäder till salu
302 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

3 395 000 kr
4 rum, 114 m²
29 780 kr/m²
Villa, Vallentuna
Tomt/Mark, Vallentuna
Tomt/Mark, Vallentuna
6 295 000 kr
6 rum, 141 m²
44 645 kr/m²
Villa, Vallentuna
1 450 000 kr
3 rum, 68,1 m²
21 323 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
5 203 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Vallentuna
4 rum, 140 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Åby Park
3 rum, 83 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Byle
5 rum, 192 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Västra Bällsta
7 rum, 168 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Trädgårdsstaden
6 rum, 155 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.