Anna Fernros

Profilbild för Anna Fernros
Säljarfavorit
Anna Fernros
4.9 / 5
(244 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
44 st
178 270 000 kr

Bakgrund

Anna Fernros jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2010-06-22. Anna har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Anna har enligt vår statistik haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 200 455 000 kr.

Presentation

När ni väljer mig som mäklare får ni inte en vanlig förmedlare i mörk kostym utan en utpräglad säljare! Sedan unga år har jag varit drivande och min starka vilja att komma framåt föddes jag med. Tog första stegen vid 8 månaders ålder och därefter har jag vandrat på genom livet. Utbildat mig, gift mig, blivit mamma, skilt mig, husägare, särbo och medmänniska. De erfarenheter som inte bara kommer med åldern utan även av ett antal "trials and errors" har format mig till den 40-åring jag är idag.

Jag tror att man föds till säljare, är faktiskt rätt säker att man måste ha det i sig, och precis som att man ärver exempelvis musikalitet så finns ”själva säljet” i mina gener. Min chef säger att jag är den ende han känner som "skulle kunna sälja sand i öknen", och ja, skulle det bli nödvändigt så tror jag att jag skulle greja det:).

När jag åtar mig ett uppdrag slutför jag det och siktet är helt inställt på att nå högsta slutpris likväl som att parterna ska bli nöjda och känna sig trygga. Noggrannhet är A och O liksom min förmåga att lyssna, känna in och sätta kunden i fokus. Jag tror att anledningen till att jag under 2016 gått upp på Sveriges topp 10-lista över de mäklare som sålt flest objekt har att göra med att jag liksom säljarna drivs av att göra bra affärer. Man måste göra det för att orka ge det lilla extra hela tiden som krävs för att hålla er säljare nöjda;).

Ett försäljningsuppdrag med mig blir tryggt och smidigt men även underhållande då jag gärna bjuder på mig själv och mina erfarenheter. Men framför allt gynnsamt för er plånbok.

Under åren som mammaledig gick jag en utbildning inom strategiskt inköp och breddade mig därmed rejält då jag mycket väl kan sätta mig in i en köpares situation. Och att kunna göra just det hjälper mig att möta era köpare på rätt sätt. Just att kunna sätta sig in i andra människors situationer och känslolägen är en viktig ingrediens i ett framgångsrikt mäklarkoncept, eller mäklarrecept som jag kallar det;).

Säljare om Anna.

30 jun 2021

"Rak och tydlig med budskapet, lättsam och enkel i sättet! Det kändes både professionellt och personligt under hela säljprocessen. Jag känner att jag valde rätt! "
säljare på Björkhagsvägen 67D

29 jun 2021

"Anna är inte bara ytterst kompetent utan har en fantastisk fingertopskänsla för hela processen och höll oss uppdaterade hela tiden. Jag är tacksam för att fått ha Anna som mäklare och ger henne högsta betyg samt kan rekommendera henne varmt till alla framtida kunder."
säljare på Albert Målares väg 29D

28 jun 2021

"Anna gjorde ett mycket bra jobb som mäklare med sin lokalkännedom, breda kontaktnät och proffsiga attityd! Vi kan absolut rekommendera Anna till andra som vill sälja eftersom hon är så engagerad och investerad i sina försäljningar. Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen med Anna som vår mäklare. "
säljare på Timotejvägen 12

24 jun 2021

"Anna är en mycket kunnig, driven, erfaren och dessutom mycket trevlig mäklare.
Rekommenderar henne gärna till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Fritzbergsvägen 15

23 jun 2021

"Positiv, strukturerad och målinriktad med mycket god kompetens. En mäklare du väljer om du vill bli riktigt nöjd och som till fullo förstår sin uppdragsgivare."
säljare på Rosengårdsvägen 25

23 jun 2021

"Anna är driven och engagerad. Hon har god kännedom om Vallentuna och bostadsmarknaden här. Hon inger förtroende och känns pålitlig och seriös. "
säljare på Murkelvägen 61

21 jun 2021

"Anna genomförde processen snabbt och effektivt till vår fulla belåtenhet, bra team runt Anna med stylist, besiktningsman, fotografer etc. som alla var trevliga, proffesionella och snabba. Vi är helt nöjda med hela affären!"
säljare på Getabocksvägen 3

03 jun 2021

"Anna och Marie har hanterat försäljningen bra, raka klara och tydliga besked samt ett trevligt bemötande.
Allt har gått smidigt på alla sätt."
säljare på Lövhagsvägen 10

28 maj 2021

"Vi kan varmt rekommendera Anna och teamet bakom henne som på ett effektivt och smidigt sätt hanterade försäljningen av vårt hus. Anna är kunnig, engagerad och har bra kännedom om den lokala marknaden. Hela teamet har stått för ett trevligt och professionellt bemötande genom hela processen. "
säljare på Taltrastvägen 21

27 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med Annas engagemang och insats med att sälja våran bostad. Hon är också både tydlig och tillförlitlig.
Jag skulle absolut rekommendera henne till andra! "
säljare på Östergården 116

27 maj 2021

"Trevlig och väl bemötande !
Bra och säljande framtoning.
Engagerad och lätt att tycka om.
Kunnig !"
säljare på Vallbostrand 13

26 maj 2021

"Anna är en mycket trevlig, positiv och samtidigt proffsig och seriös mäklare som varmt rekommenderas! Även bra bemötande och service från byråns mäklarassistent."
säljare på Tegelbruksgatan 20

25 maj 2021

"Vi har både som köpare och säljare anlitat Anna Fernros Jägholms Vallentuna och är väldigt nöjda. Anna och Marie har visat ett otroligt engagemang, vänlighet och gjort att vi hela tiden kännt oss trygga med att lämna över allt som följer med en husaffär. Vi kan varmt rekommendera Jägholms/ Anna Fernros"
säljare på Markimvägen 16

25 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Anna. Henne insats, engagemang och kunskap var utöver förväntningar. Anlita Anna och lita på hennes omdöme om du vill ha ut det där lilla extra från försäljningen. Även hennes kollega Marie har varit 100% närvarande under hela processen mycket trevlig, kunnig och effektiv."
säljare på Musseronvägen 55

03 apr 2021

"Det blev en enkel och smidig försäljning. Rekommenderar Anna och hennes kollegor som alla gjort ett bra och seriöst arbete!"
säljare på Påtåkervägen 34

31 mar 2021

"Lyhörd och engagerad samt bra lokalkännedom! "
säljare på Påtåkervägen 41

31 mar 2021

"Lyhörd och engagerad samt bra lokalkännedom! "
säljare på Påtåkervägen 41

31 mar 2021

"Andra gången Anna säljer bostad åt oss, båda gångerna såldes bostäderna innan visning!
Lyhörd, ärlig, kunnig och målinriktad är några egenskaper som passar in på Anna.
Vi rekommenderar varmt!"
säljare på Västergården 263

26 mar 2021

"Valet är enkelt! Vill man ha fastigheten såld på ett bra och smidigt sätt välj Anna. Hon är Proffsig, Ambitiös, Rak och Tydlig. Håller vad hon sagt.
( känns ej som en gammal bilförsäljare) Med andra ord en Toppen Mäklare."
säljare på Lagmansvägen 19

25 mar 2021

"Inför min försäljning kontaktade jag 8 lokala mäklare utav vilka, tre stycken valdes ut för personligt möte.
Anna stack ut redan vid första kontakt med sitt skarpa sinne för sin bransch och jag fick direkt en bild av vad Anna trodde sig kunna leverera.
Anna är rak och ärlig i sin bedömning och enormt kompetent inom sitt yrke. Hon har rätt kunder, stenkoll på marknaden och är otroligt lätt att samarbeta med. Anna är mitt självklara val vid min nästa husaffär!"
säljare på Påtåkervägen 18

18 feb 2021

"Mäklaren jobbade på medan jag lutade mig tillbaka. Trevlig medarbetare som alltid svarade på frågor om mäklaren inte var tillgänglig."
säljare på Rosengårdsvägen 1

15 feb 2021

"Trots trög marknad lyckades Anna sälja vår bostad.
Vi är mycket nöjda med Anna och Maries insats vid denna försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Anna Fernos och hennes assistent Marie.
"
säljare på Tallåsvägen 190

13 feb 2021

"Anna är en fantastisk mäklare som brinner för sitt jobb och är otroligt professionell. Anna har varit min givna mäklare sedan många år tillbaka och kommer så även fortsättningsvis att vara! "
säljare på Västergården 53

12 feb 2021

"Anna och alla runt henne är toppklass! Marie, fotograf, besiktningen, stylisten, städning mm. Kan varmt rekommendera Anna och alla de andra.
Stora kramar men går tyvärr inte just av andra orsaker "
säljare på Åbyholmsvägen 30

30 dec 2020

"Valde Anna eftersom vi tidigare träffat henne vid köp av lägenhet och vi tycker att hon är
engagerad och duktig med god lokalkännedom. "
säljare på Stendösvägen 2

23 dec 2020

"Mycket nöjd ! Rekommenderar verkligen Anna Fernros som mäklare. Duktig och professionell, grundlig och tydlig i all kontakt och vid kontraktsskrivning med köparen av bostaden. "
säljare på Sörgården 105

23 dec 2020

"Kan lämna mina varmaste rekommendationer gällande Anna! Fantastisk mäklare som håller det hon lovar och är lättsam att ha att göra med."
säljare på Taltrastvägen 11

17 dec 2020

"Anna Fernros på Jägholm är en kompetent och engagerad mäklare."
säljare på Sörgården 133

15 dec 2020

"Bostaden såldes innan visning efter en dag"
säljare på Torpängsvägen 13

11 dec 2020

"Snabb, proffsig och målmedveten. 12/10."
säljare på Rocksta 25

07 dec 2020

"Duktig, positiv och otroligt engagerad. Proffsigt agerande rakt igenom hela bostadsförsäljningen. Kommer definitivt använda Anna i framtida försäljningar. Kunde inte varit mer nöjd, kan varmt rekommendera Anna "
säljare på Kristinebergsvägen 34

07 dec 2020

"En riktig säljare. Nu har jag sålt flertalet bostäder i mitt liv och har väl ganska goda erfarenheter av att träffa mäklare. De flesta är trevliga och säljande- inte så konstigt då det ju är deras jobb. Men få av de jag har träffat bjuder på en sådan genuin vilja att hjälpa till genom hela processen som Anna. Hon fixade och ordnade så att jag fick titta på de hus som matchade mina önskemål så snart hon fått in uppdragen och jag kände mig väldigt speciell under hela resan tillsammans med Anna Fernros. Sedan, när jag före visning fick köpa mitt drömhus i Ormsta så sålde hon min bostadsrätt och det med bravur. Snabbt, proffsig och med en glödande entusiasm som fick mig att känna mig trygg, omhändertagen och oerhört nöjd genom hela processen. "
säljare på Bällstavägen 51

07 dec 2020

"Jag har både köpt och sålt med Anna Fernros. Hon hjälpte mig att hitta drömhuset och förberedde min försäljning under tiden. En mäklare som håller det hon lovar och alltid går att få tag i. En komplett tjänst som jag gärna rekommenderar. Det är även bra att hon jobbar i hela Norrort då vi bodde i Vallentuna med letade hus i Täby. Jobbar själv som jurist och uppfattar Anna Fernros som oerhört kompetent inom alla de områden man kan tänkas behöva hjälp i.
Önskar Anna all lycka till.
God Jul"
säljare på Svampskogsvägen 138

07 dec 2020

"Mycket kompetent och driftig mäklare. Svarade alltid och höll oss uppdaterade. Vi kan rekommendera Anna. Innan vi valde henne träffade vi två andra och det var stor kvalitetsskillnad i vår mening
God Jul"
säljare på Svampskogsvägen 17

07 dec 2020

"Allt var jättebra utom att bilderna blev så bra så huset såg mkt fräschare ut än det är. Detta medföljde att mäklaren kände sig tvungen att ”skriva ner” huset för mkt och vi fick hjälpa till och ändra annonsen själva. Mäklaren belyste att huset har renoveringsbehov på tok för mycket enligt oss. Ev. Köpare ser med egna ögon och förstår själva att ett hus från1979 har visst renoveringsbehov!
Sen blev det massa text om ägg och höns som vi tyckte var onödigt, annonsen blev inte saklig och proffsig då. Mäklarens egna uppfattningar om stället är inte relevant i sammanhanget."
säljare på Liljevägen 24

06 dec 2020

"Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare, och jag behöver hjälp i framtiden, jag kommer definitivt anlita henne igen."
säljare på Angarns-Rörby 204

06 dec 2020

"Anna är en otroligt professionell och målinriktad mäklare.
Helt klart rätt person på rätt plats."
säljare på Marknadsvägen 57

29 sep 2020

"Anna fixade verkligen allt! Jag hade både sålt och köpt ny bostad på nolltid trots att jag inte ens var på plats!"
säljare på Ekebyvägen 32

29 sep 2020

"Anna Fernros överträffade våra förväntningar av hur en mäklare kan hjälpa till vid en husförsäljning. Vi sålde vårt hus på distans från utlandet pga coronapandemin och Anna var tydlig, effektiv, kunnig och hjälpsam. Att säga att vi är helt nöjda är en underdrift. Om vi någonsin köper eller säljer en fastighet i närheten igen så kommer hon utan tvekan att vara den vi först vänder oss till"
säljare på Murstensvägen 82

28 sep 2020

"Anna är snabb med sina återkopplingar, god kännedom om området. Jag kunde inte vara med nöjd med helhetsupplevelsen."
säljare på Krokusvägen 20

28 sep 2020

"Anna Fernros är en fantastisk mäklare, det är 3:e gången vi anlitar henne. Det vi verkligen uppskattar är hennes kunskap, flexibilitet, driv och lösningsfokus. Största rekommendation! "
säljare på Disavägen 21

28 sep 2020

"Anna är driven och social kompetent. Är som som bäst när det verkligen gäller. Vi rekommenderar Anna!"
säljare på Svista 15

27 sep 2020

"Trevlig,posetiv och mycket serviceinriktad ."
säljare på Östergården 246

25 sep 2020

"Säljer jag boende igen är ett problem löst dvs valet av mäklare.
Anna Fernros ,tydlig i kommunikation,levererar det hon lovar, helt enkelt 5 stars. "
säljare på Upplandsvägen 36

25 sep 2020

"Mäklaren va tydlig snabb och hade god erfarenhet samt satte även ett stort tillit till köparen "
säljare på Östergården 214

25 sep 2020

"På väg mot nya äventyr! Tack Anna för hjälpen och att det gått så smidigt. "
säljare på Lagmansvägen 8

25 sep 2020

"Anna är, och kommer alltid att vara mitt förstahandsval när det kommer till mäklare. Hon är engagerad, driven, charmig, realistisk, omtänksam och fantastiskt kompetent! "
säljare på Engelbrektsvägen 78

31 aug 2020

"Anna skapade stort intresse och gjorde ett mycket bra jobb. Kommer anlita henne igen nästa gång det blir dags att sälja."
säljare på Örtvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
16
Radhus
4
Kedjehus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
200 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
235 av 241 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
216 av 240 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
224 av 226 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
240 av 243 säljare

Anna på kartan.

1052 tidigare annonser
10 bostäder till salu
244 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

6 400 000 kr
5 rum, 146 m²
43 835 kr/m²
Villa, Vallentuna
1 350 000 kr
3 rum, 68,1 m²
19 852 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
5 298 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 25 m²
71 800 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
2 035 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 41 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
2 389 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 25 m²
71 800 kr/m²
Lägenhet, Vallentuna
2 035 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Norrort
2 rum, 69 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Norrort
1 rum, 18,4 m²
Utropspris: 955 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Norrort
Utropspris: 4 595 000 kr
1 355 000 kr
Lägenhet Norrort
2 rum, 28,4 m²
Utropspris: 1 355 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
955 000 kr
Lägenhet Norrort
1 rum, 18,4 m²
Utropspris: 955 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.