Anna Danielsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Anna Danielsson
Profilbild för Anna Danielsson
Anna Danielsson
4.9 / 5
(426 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
13 st
246 625 000 kr

Bakgrund

Anna Danielsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Anna har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 162 980 000 kr.

Presentation

5 x ÅRETS MÄKLARE

Årets mäklare Skåne 2016-2020 & Årets mäklare Sverige 2016-2020

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär!

Min övertygelse är att att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just Dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig.

Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att Du som kund ska känna Dig trygg.

Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet, hög servicegrad samt gedigna kunskaper.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Anna.

01 mar 2023

"Vi hade hög förväntningar vilka överträffades. En mycket bra säljprocess. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare."
säljare på Lugna gatan 19

03 feb 2023

"Snabb, trygg och proffsig service! "
säljare på Österportsgatan 4A

25 jan 2023

"Anna var det självklara valet efter att jag kommit i kontakt med henne vid tidigare lägenhetsvisningar. Hon har hållit i försäljningen på ett föredömligt sätt och vi har tillsammans gjort allt vi kunnat för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg och snabb försäljning till ett pris som ..."
"Anna var det självklara valet efter att jag kommit i kontakt med henne vid tidigare lägenhetsvisningar. Hon har hållit i försäljningen på ett föredömligt sätt och vi har tillsammans gjort allt vi kunnat för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg och snabb försäljning till ett pris som både säljare och köpare är nöjda med. "
Läs mer
säljare på Rörsjögatan 2

25 jan 2023

"Tillsammans med mäklaren så gjorde vi en plan som vi sedan följde till punkt och pricka. Detta kändes väldigt tryggt."
säljare på Exercisgatan 11

16 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Hjälpte oss att få bästa pris i svåra tider. "
säljare på Hospitalsgatan 16B

16 nov 2022

"Anna är lyhörd, kunnig och förtroendeingivande med ett driv som smittar av sig. Hon har en unik förmåga att skapa trygghet genom att vara lugn och tydlig, samtidigt som hon är en uppenbar säljtalang med engagemang i både säljare och köpare. Vi är imponerade av Annas insats, och rekommenderar henn..."
"Anna är lyhörd, kunnig och förtroendeingivande med ett driv som smittar av sig. Hon har en unik förmåga att skapa trygghet genom att vara lugn och tydlig, samtidigt som hon är en uppenbar säljtalang med engagemang i både säljare och köpare. Vi är imponerade av Annas insats, och rekommenderar henne varmt som mäklare. "
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

11 okt 2022

"Oerhört professionell och helt fantastisk, man märker verkligen hur mycket hon brinner för det hon gör!! Vi är mer än nöjda med Anna som mäklare!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 2A

28 sep 2022

"Mycket kompetent ,mycket trevlig och väl föberedd till affären med fullt förståelse för både säljarens och köparens synpunkter/intresse."
säljare på Mäster Nilsgatan 1

21 sep 2022

"Fantastiskt trevlig mäklare och ett rent nöje. Både köpt och sålt via Anna och på båda sidor har det varit smidigt och enkelt!"
säljare på Lilla Varvsgatan 19A

30 aug 2022

"Jag upplevde henne som mycket bra."
säljare på Gibraltargatan 3A

30 aug 2022

"Vi är supernöjda med Anna och det arbete hon la ner på försäljningen av vår bostad. Anna var enkel att ha och göra med vilket medförde att vi kände oss trygga under processen. Kan varmt rekommendera Anna, en toppenmäklare! "
säljare på Kungsgatan 30A

26 aug 2022

"Anna är proffsig och närvarande i sitt bemötande! Kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
säljare på Jöns Filsgatan 12

19 jul 2022

"Det var mer marknaden och omvärlden som påverkade priset än mäklarens värdering "
säljare på Lovartsgatan 5

12 maj 2022

"Mycket proffsig och korrekt. Bra lokalkännedom. Oklanderlig på alla sätt. Vi valde Anna medvetet. "
säljare på Skomakaregatan 10A

04 maj 2022

"Kan inget annat än att rekommendera Anna!"
säljare på Hospitalsgatan 7

20 apr 2022

"Anna går det där extra steget. Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Davidshallsgatan 15

09 mar 2022

"Anna är en fantastisk mäklare som lägger ner tid och energi på att sälja bostaden, vårt slutpris blev långt över förväntan. Väldigt kompetent, trevlig och noggrann.
Kan varmt rekommendera Anna!
"
säljare på Baltzarsgatan 41A

28 feb 2022

"Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare än Anna. Processen har varit otroligt smidig, proffsig och vi hade aldrig kunnat drömma om det fantastiska pris vi fick för vår lägenhet. Vi kommer aldrig anlita någon annan mäklare i framtiden. "
säljare på Regementsgatan 19

28 jan 2022

"Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare. Anna är positiv, driven, professionell och samtidigt lyhörd. Vi uppskattade särskilt Annas snabba återkopplingar och den trygghet hon fick oss att känna genom hela processen. Vi rekommenderar Anna å det varmaste."
"Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare. Anna är positiv, driven, professionell och samtidigt lyhörd. Vi uppskattade särskilt Annas snabba återkopplingar och den trygghet hon fick oss att känna genom hela processen. Vi rekommenderar Anna å det varmaste."
Läs mer
säljare på Limhamnsvägen 10C

22 jan 2022

"Vi ger Anna högsta betyg och bara superlativ. Påläst, informativ och en trygghet genom hela processen för både säljare och köpare. Vi kommer defintivt anlita Anna igen. "
säljare på Tegnérgatan 27C

19 jan 2022

"Den perfekta mäklaren personifierad!
Kan varmt rekommendera Anna för en bra bostadsaffär."
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

12 jan 2022

"Anna vet precis vad hon gör."
säljare på Kungsgatan 30A

09 dec 2021

"Anna has managed to deliver above and beyond our expectations. The clarity she applied from the start is extremely important and helped the process a lot. Leave her in charge, follow her instructions and you will succeed with selling your property with the right price. "
"Anna has managed to deliver above and beyond our expectations. The clarity she applied from the start is extremely important and helped the process a lot. Leave her in charge, follow her instructions and you will succeed with selling your property with the right price. "
Läs mer
säljare på Lilla Varvsgatan 1

09 dec 2021

"Anna är alltid rätt mäklare att använda, vi har både köpt och sålt med henne och man kan alltid känna sig trygg i sin affär och nöjd med utfallet. Även om marknaden är turbulent så inbringar Anna en trygg känsla och tar alltid uppdraget i hamn"
säljare på Lokstallsgatan 30

18 nov 2021

"Anna är en fantastiskt kompetent mäklare som ger allt - och sen lite därtill, under hela processen. Hon ger tydlig information och arbetar för att du som kund ska få den bästa upplevelsen inför & under försäljningen av din lägenhet. Jag ger Anna alla mina bästa rekommendationer & ser fram mot fra..."
"Anna är en fantastiskt kompetent mäklare som ger allt - och sen lite därtill, under hela processen. Hon ger tydlig information och arbetar för att du som kund ska få den bästa upplevelsen inför & under försäljningen av din lägenhet. Jag ger Anna alla mina bästa rekommendationer & ser fram mot framtida försäljningar tillsammans."
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 4A

18 nov 2021

"Mycket kompetent säljare/mäklare"
säljare på Slottsgatan 18

01 nov 2021

"Lyhörd för vad vi ville ha ut av vår försäljning. Tydlig och resultatinriktad. Lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera Anna till andra."
säljare på Kornettsgatan 22B

29 okt 2021

"Fantastiskt ķunnig, driven och proffessionell!"
säljare på Skvadronsgatan 10

12 okt 2021

"Perfekt engagerad mäklare med fullt fokus på kvalitet och noggrannhet. Snabb återkoppling och energi till hela processen. Professionell! Rekommenderas! Kommer att välja Anna vid nästa försäljning!"
säljare på Carlsgatan 7F

05 okt 2021

"Mycket nöjd med Anna! Rekommenderas varmt. "
säljare på Grynbodgatan 6B

29 sep 2021

"Anna är sakkunnig, driven, och har utmärkt kunskap i det område hon arbetar inom."
säljare på Grynbodgatan 6B

24 sep 2021

"Anna kan sitt område, är duktig på att få mycket folk på visning och få igång budgivning. Det blev 4 budgivare på vår lägenhet, och priset blev klart över förväntan. "
säljare på Baltzarsgatan 14F

23 sep 2021

"Proffsig, säker och levererade långt över förväntan. Supernöjd! "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31A

19 sep 2021

"Vi har anlitat Anna tidigare och skulle inte tveka en sekund om att anlita henne igen. Anna är professionell och engagerad. Hon får en alltid att känna sig trygg och lugn igenom hela processen.
"
säljare på Östra Rönneholmsvägen 17

16 sep 2021

"Anna är ett riktigt proffs! Hon är otroligt målinriktad och engagerad - och levererade fantastiska resultat samtidigt som hon höll oss uppdaterade under hela processen. Kan varmt rekommendera Anna till andra säljare!"
säljare på Repslagaregatan 2B

16 sep 2021

"Anna är fantastisk! 10/10 på allt!"
säljare på Stora Kvarngatan 14C

14 sep 2021

"Professionellt och samtidigt varmt och omtänksamt bemötande med stor respekt för min situation. Säker och förtroendeingivande i hela processen. Jag kommer anlita Anna igen vid behov och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Rörsjögatan 2

08 sep 2021

"Anna är kompetent och professionell på alla sätt. Det självklara valet även vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Baltzarsgatan 41B

28 jun 2021

"Extremt kompetent och driven. Hon har ett lugn som smittar av sig. Har både köpt via Anna, och nu sålt med hjälp av Anna, väldigt nöjd båda vägar. Skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Baltzarsgatan 14D

21 jun 2021

"Anna är effektiv, målinriktad, driven och har god uppfattning om marknaden. Jag hade stort förtroende för hennes engagerade arbete och rekommenderar henne varmt"
säljare på Dag Hammarskjölds Torg 9

08 jun 2021

"Anna är grym!"
säljare på Baltzarsgatan 14E

25 maj 2021

"Anna är en stjärna från början till slut. Professionell och självsäker är några av de många egenskaper Anna besitter. Hon kan sin grej och sköter allt med bravur. Jag kan varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21A

24 maj 2021

"Fantastisk service, engagemang, kompetens och tillgänglighet!"
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

24 maj 2021

"Det jag gillade mest är hela förberedelserna, fick tips vad som skulle göras för att maximera priset vilket jag gjorde och det resulterade i väldigt lätt försäljning till slut, men Anna löste ett högre pris till mig så där kom hennes expertis in och det är viktigare att vara duktig på att stänga ..."
"Det jag gillade mest är hela förberedelserna, fick tips vad som skulle göras för att maximera priset vilket jag gjorde och det resulterade i väldigt lätt försäljning till slut, men Anna löste ett högre pris till mig så där kom hennes expertis in och det är viktigare att vara duktig på att stänga en affär än att bara starta den. Så allt handlar inte om själva säljet utan hela processen och gör man rätt för sig och lyssnar för hon vet vad hon pratar om så blir allting mycket smidigare och man kan få de pengarna man förväntade sig och även mer. "
Läs mer
säljare på Skomakaregatan 4A

09 maj 2021

"Anna was an excellent realtor professional! Her skill, knowledge and passion was brilliant!! Genuine and truly caring!"
säljare på Regementsgatan 18

26 apr 2021

"Proffsig trevlig kunnig o lyhörd"
säljare på Västergatan 40

14 apr 2021

"Vi rekommenderar Anna Danielsson utan förbehåll .
En utmärkt mäklare."
säljare på Västergatan 40

31 mar 2021

"Jag blev rekommenderad Anna av goda vänner och hon gjorde ett fantastiskt intryck redan vid vårt första möte. Anna är ett proffs utan dess like. Hon är lysande, kompetent, och matchar säljare med köpare på ett otroligt sätt. Hon låg alltid steget före i att höra av sig och det gick inte en dag ut..."
"Jag blev rekommenderad Anna av goda vänner och hon gjorde ett fantastiskt intryck redan vid vårt första möte. Anna är ett proffs utan dess like. Hon är lysande, kompetent, och matchar säljare med köpare på ett otroligt sätt. Hon låg alltid steget före i att höra av sig och det gick inte en dag utan att jag kände att hon prioriterade mig som kund. Jag kan varmt rekommendera henne då jag själv inte kan tänka mig anlita någon annan mäklare efter min erfarenhet av henne. Fantastisk! "
Läs mer
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
162 980 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
396 av 424 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
372 av 422 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
415 av 422 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
421 av 425 säljare

Anna på kartan.

1013 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
424 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
4 rum, 102 m²
58 774 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 634 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 62,5 m²
45 080 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 771 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 77 m²
55 779 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 281 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 96,5 m²
36 406 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 513 kr/mån
1 750 000 kr
1,5 rum, 28 m²
62 500 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 517 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Väster
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Malmö Live
2 rum, 50,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
3 rum, 87 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
4 175 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
-520 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 4 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.