Anna Danielsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Anna Danielsson
Profilbild för Anna Danielsson
Säljarfavorit
Anna Danielsson
4.8 / 5
(333 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
31 st
257 110 000 kr

Bakgrund

Anna Danielsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Anna har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. Anna har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 249 915 263 kr.

Presentation

5 x ÅRETS MÄKLARE

Årets mäklare Skåne 2016-2020 & Årets mäklare Sverige 2016-2020

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär!

Min övertygelse är att att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just Dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig.

Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att Du som kund ska känna Dig trygg.

Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet, hög servicegrad samt gedigna kunskaper.

Säljare om Anna.

31 mar 2021

"Jag blev rekommenderad Anna av goda vänner och hon gjorde ett fantastiskt intryck redan vid vårt första möte. Anna är ett proffs utan dess like. Hon är lysande, kompetent, och matchar säljare med köpare på ett otroligt sätt. Hon låg alltid steget före i att höra av sig och det gick inte en dag utan att jag kände att hon prioriterade mig som kund. Jag kan varmt rekommendera henne då jag själv inte kan tänka mig anlita någon annan mäklare efter min erfarenhet av henne. Fantastisk! "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

26 mar 2021

"Anna var superlätt att jobba tillsammans med; professionell, tydlig och tillgänglig. Lyhörd för våra önskemål och förväntningar, rak och öppen i sin kommunikation och med en tydlig och strukturerad plan för att nå bästa resultat i vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Anna till alla som går i försäljningstankar!"
säljare på Amiralsgatan 27

25 mar 2021

"Anna var helt fantastisk igenom hela processen och levererade ett resultat långt över förväntan!"
säljare på Västergatan 8

11 mar 2021

"Anna är otroligt professionell och tydlig i sin roll som mäklare. Hon är lyhörd och engagerad, det gav oss som säljare trygghet och lugn i varje steg av processen.
Vid eventuella framtida försäljningar kommer vi anlita Anna igen. "
säljare på Krageholmsgatan 15

02 mar 2021

"Anna är en driven och mycket kompetent mäklare som alltid sätter kunden först.
Hon utstrålar professionalism och har en god kommunikativ förmåga från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare till nästa bostadsaffär."
säljare på Östra Rönneholmsvägen 17

28 feb 2021

"Anna has been highly knowledgable and helpful, very professional, and overall did an amazing job!"
säljare på Norregatan 10

25 feb 2021

"Så nöjd med Anna, vilken pang-mäklare! "
säljare på Hyregatan 8B

17 feb 2021

"Mycket bra mäklare, tydlig, kompetent och snabb."
säljare på Lägatan 8A

19 jan 2021

"Anna Danielsson är oerhört professionell. Hon är väldigt engagerad och lämnar inget åt slumpen. Jag är imponerad över hennes arbete och hade inte kunnat anlita en bättre mäklare för uppdraget. "
säljare på Hjorttackegatan 6

30 nov 2020

"Det finns en anledning till att Anna är årets mäklare! Otroligt proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Vi kommer att rekommendera henne till alla vi känner!
"
säljare på Österportsgatan 4A

28 nov 2020

"Proffsig och engagerad!"
säljare på Köpenhamnsvägen 41A

24 nov 2020

"Magi"
säljare på Tessins väg 19A

06 nov 2020

"Övertygad om att det inte finns en duktigare mäklare än Anna. Hon levererar varje gång på såväl säljsidan som köpsidan. Denna gång sålde vi med henne och vi hade inte kunnat bli mer nöjda. Duktig på att återkoppla, tydlig och engagerad hela processen, perfekt helt enkelt! "
säljare på Österportsgatan 3A

15 okt 2020

"Mycket nöjd med allt!"
säljare på Nicoloviusgatan 10B

06 okt 2020

"Anna var ett självklart val. Inte bara för att hon besitter en enorm kunskap, erfarenhet och är en av Malmös bästa mäklare utan för att hon har det lilla extra av allt. Anna är ödmjuk, lätt att tycka om samt tydlig och rak i kommunikationen. Man vet var man har henne. Hon tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Affären avslutades med ett resultat långt över förväntan med alla nöjda parter. En mäklare i världsklass! "
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

01 okt 2020

"Anna is very professional and super organised. It was very easy for me to work with her and get all the support needed to sell my apartment. I really appreciate all the help rendered and would recommend her expertise. Thanks a lot !"
säljare på Fabriksgatan 8

30 sep 2020

"Anna är otroligt professionell och duktig. Lyhörd och finns alltid tillgänglig. Uppdaterar en hela tiden under försäljningens gång och levererar alltid."
säljare på Roslins väg 8

18 sep 2020

"Absolute top class real estate agent that we highly recommend! She made us feel in good hands from beginning till the end handling everything with such calmness and professionalism. Our home got sold in two days to a dream price level! Thank you Anna."
säljare på Kungsgatan 50B

10 sep 2020

"Otroligt proffsig och driven. Hög kännedom om läget och områdets attraktivitet."
säljare på Grynbodgatan 6A

10 sep 2020

"Anna är underbar att samarbeta med - kommunikativ, tillgänglig, professionell, engagerad och gör ett jobb som hon verkligen älskar. Av alla mäklare jag har träffat så är Anna absolut den bästa! Mina varmaste rekommendationer om du vill ha stans bästa mäklare. "
säljare på Långgårdsgatan 4

02 sep 2020

"Anna är en mycket professionell mäklare och har mycket god lokal kännedom och lyssnar in såväl säljarens och spekulanternas perspektiv."
säljare på Västergatan 40

09 aug 2020

"Tredje gången jag säljer bostad med Anna Danielsson. Nytt försäljningsrekord varje gång! Fantastisk mäklare! "
säljare på Nils Anderssons gata 5

09 aug 2020

"Även när det är svåra tider (Corona och så vidare) Anna hittar lösningar för att få det att hända. Hon är erfaren, professionell, ärlig och står vid sitt ord.
Om man vill ha en trygg affär med kvalité kan jag varmt rekommendera Anna."
säljare på Baltzarsgatan 14B

30 jul 2020

"Vi är imponerade av Annas insats under hela försäljningsprocessen. Professionell, alltid tillgänglig, håller vad hon lovar, otroligt driven. En stjärna! Vi kan varmt rekommendera Anna!"
säljare på Slussgatan 1B

25 jun 2020

"Stor hjälp och ett tryggt stöd vid vår första lägenhetsförsäljning."
säljare på Davidshallsgatan 15

14 jun 2020

"Anna är en oerhört engagerad och driven mäklare som tänker både på köparen och säljaren för att det ska bli en så bra affär som möjligt. Vi kommer definitivt anlita Anna i framtiden! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 6

04 jun 2020

"Stjärna!"
säljare på Östra Stallmästaregatan 1A

22 maj 2020

"Stor lokalkännedom och kompetent"
säljare på Snapperupsgatan 3

13 maj 2020

"Anna hjälpte oss på allra bäst tänkbara sätt! Hon var tillgänglig, proffsig, lugn och tydlig genom hela processen vilket var en stor trygghet i en av livets största affärer. Vi kan varmt rekommendera Anna! "
säljare på Roslins väg 5A

06 maj 2020

"Tredje gången vi säljer med Anna och vi blir alltid lika nöjda. Även denna gång när rådande omständigheter sätter både köpare och säljare på spänn så kan man lita på att Anna sköter allt professionellt med lugnande kommunikation. Det är i tider som dessa man verkligen är glad att man har anlitat "rätt" mäklare för ett hjälpa en med sin bostadsaffär, och som vanligt är Anna verkligen rätt mäklare för jobbet."
säljare på Isbergs gata 12

02 maj 2020

"Vi sålde i en tuff tid och gick back. I relation till det var kanske arvodet i högsta laget - har inget med mäklaren att göra - det var förutsättningarna som inte var optimala
Anna den som är värd hur mycket som helst! Hon är toppklass alla kategorier!"
säljare på Simrishamnsgatan 7A

17 apr 2020

"Effektiv och kompetent."
säljare på Slussgatan 12H

30 mar 2020

"Vi är fantastiskt nöjda med Anna från första kontakt till skrivet kontrakt!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1A

09 mar 2020

"Vi kan inte vara mer nöjda! Rekommenderar Anna till alla som ska sälja sin lägenhet i Malmö."
säljare på Stora Nygatan 27C

27 feb 2020

"Anna är otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Har använt Anna tidigare och skulle aldrig prova någon annan mäklare. Hon levererar alltid. Uppdaterar en hela tiden med information och feedback, allt för att man som säljare ska känna sig trygg. Från första mötet till sista. "
säljare på Mariedalsvägen 7A

27 feb 2020

"Lägenheten var såld innan första visningen till ett pris som jag var väldigt nöjd med."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12B

26 feb 2020

"Fantastisk mäklare på alla sätt. Rekommenderas starkt! Tack för allt Anna."
säljare på Slottsgatan 12

17 feb 2020

"Vi är mycket nöjda med Anna! Hon levererade och vi fick sålt vår lägenhet långt över utgångspris! Hon är lite dyrare än andra mäklare i området men värd varenda krona :)"
säljare på Österportsgatan 6B

14 feb 2020

"Mycket förtroendeingivande vid första mötet. Lever verkligen upp till vad hon tar för sig och den produkt hon säger sig leverera. Realistiska mål, tydliga förväntning på sig själv och försäljning av objektet. Oerhört strukturerad och informativ. Alla detaljer följdes upp på ett sätt som gjorde det väldigt enkelt för mig som säljare. Duktig på att paketera beslut så det blir enkelt att fatta dem. Kändes väldigt trygg lämna över den största affären i mitt liv i händer på Anna.
Med beröm godkänt."
säljare på Carlsgatan 7F

12 feb 2020

"Vi hade försökt sälja lägenheten tidigare med hjälp av en annan mäklare som inte alls lyckades nå kunderna.
Med Anna Danielssons hjälp blev det helt annat fokus. Tydlighet, styling av lägenheten, bra bilder och resultatet blev fantastiskt. Lägenheten blev såld innan visning till ett pris som överträffade våra förväntningar . Vi är jätte tacksamma för en smidig och snabb process. Vi kommer anlita Anna nästa gång det blir aktuellt att sälja. "
säljare på Kungsgatan 34A

09 feb 2020

"Fantastiskt professionell, mkt engagerad och mkt kunnig. Att inte välja Anna som mäklare om ni vill sälja till bästa pris vore ett väldigt dåligt beslut. Kändes tryggt genom hela processen. 10 av 10"
säljare på Långgårdsgatan 4A

18 jan 2020

"Anna är otroligt professionell och målmedveten och hon är alltid snabb på att återkoppla."
säljare på Husargatan 2

12 jan 2020

"Efter att vår lägenhet legat ute ett bra tag utan att den förra mäklaren lyckats sälja, så valde vi att köra med Anna istället, vilket vi inte ångrar en sekund. Såhär i efterhand skulle vi valt henne från första början men det är lätt att vara efterklok! Anna mötte oss med ett enormt driv, entusiasm och framför allt en proffessionalitet utöver det vanliga. Anna kan sin sak och vi kände verkligen att vi kunde luta oss tillbaka och känna oss lugna. Anna höll i endast en visning, dagen efter skrev vi avtal med köparen! Kan varmt rekommendera henne!
/ Emilia & Gustav , Roslins väg 1 "
säljare på Roslins väg 1

11 dec 2019

"Detta är andra gången vi anlitat Anna som säljare och även denna gången lyckas hon med att förmedla lägenheten på ett exemplariskt sätt, alla frågor och funderingar under resans gång fanns hon närvarande för och var väldigt pragmatisk och professionell i sitt framträdande. Vi har faktiskt även köpt när Anna varit som mäklare och även där känns hon väldigt sympatisk till köparens önskemål. Framöver för oss finns det ingen anledning att ens leta efter annan mäklare då vi tycker Anna är felfri"
säljare på Carlsgatan 7F

28 nov 2019

"Vi var jättenöjda med Anna! Hon uppvisade kompetens, hade stor tillgänglighet och var tydlig i sin kommunikation under hela processen. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Långgårdsgatan 6

27 nov 2019

"Jag blev rekommenderad denna mäklare av annan nöjd kund. Hon överträffade mina förväntningar med råge. Hon rekommenderade mej att anlita en stylingfirma och hade kontakter så hon kunde hänvisa mej till en firma som gjorde ett toppenjobb. Under hela processen var hon driven, lyhörd och flexibel för mina önskemål. Hela processen gick otroligt smidigt och jag blev uppdaterad så fort något hände. Anna älskar sitt jobb och är otroligt mån om både köpare och säljare, så att alla ska bli nöjda. Hon är verkligen ett proffs på det hon gör! Jag har inte ångrat mej en sekund, tvärtom är jag otroligt glad att jag hittade henne när jag skulle sälja min mammas lägenhet. "
säljare på Baltzarsgatan 14C

11 nov 2019

"Jag rekommenderar absolut Anna som mäklare! Anna sköter allt i hela försäljningsprocessen med största engagemang och kompetens samtidigt som hon är otroligt lyhörd. Det är oundvikligt att se att Anna verkligen brinner för sitt yrke och att hon är hundra procent mån om att slutresultatet ska överträffa kundens alla förväntningar. En fantastisk mäklare att samarbeta med som alltid tar sig tid och framförallt levererar ett slutpris som imponerar. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 17

11 nov 2019

"Jag är mycket nöjd med mäklaren. Allt i samband med försäljningen ordnades mycket smidigt. Styling, fotografering och annons på hemnet ordnades på några dagar Efter en vecka på hemnet var lägenheten såld. Både jag som säljare och köparen av lägenheten är mycket nöjda med mäklarens arbete - kanon."
säljare på Rosengrens gata 7B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
249 915 263 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
310 av 332 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
299 av 332 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
325 av 331 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
328 av 332 säljare

Anna på kartan.

825 tidigare annonser
4 bostäder till salu
331 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 795 000 kr
3 rum, 106 m²
45 235 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 153 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 98 m²
43 826 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 306 kr/mån
4 595 000 kr
3 rum, 78 m²
58 910 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 658 kr/mån
6 995 000 kr
3 rum, 125 m²
55 960 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 240 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 400 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 1 105 000 kr
4 rum, 108 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 000 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
+ 1 005 000 kr
3 rum, 119 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 625 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
+ 230 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
5 150 000 kr
Lägenhet Centrum
-445 000 kr
4 rum, 134 m²
Utropspris: 5 595 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 5 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 795 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.