Anna Danielsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Anna Danielsson
Profilbild för Anna Danielsson
Säljarfavorit
Anna Danielsson
4.9 / 5
(383 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
34 st
245 910 000 kr

Bakgrund

Anna Danielsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Anna har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2022. Anna har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 275 300 000 kr.

Presentation

5 x ÅRETS MÄKLARE

Årets mäklare Skåne 2016-2020 & Årets mäklare Sverige 2016-2020

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär!

Min övertygelse är att att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just Dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig.

Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att Du som kund ska känna Dig trygg.

Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet, hög servicegrad samt gedigna kunskaper.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Anna.

19 jan 2022

"Den perfekta mäklaren personifierad!
Kan varmt rekommendera Anna för en bra bostadsaffär."
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

12 jan 2022

"Anna vet precis vad hon gör."
säljare på Kungsgatan 30A

09 dec 2021

"Anna has managed to deliver above and beyond our expectations. The clarity she applied from the start is extremely important and helped the process a lot. Leave her in charge, follow her instructions and you will succeed with selling your property with the right price. "
säljare på Lilla Varvsgatan 1

09 dec 2021

"Anna är alltid rätt mäklare att använda, vi har både köpt och sålt med henne och man kan alltid känna sig trygg i sin affär och nöjd med utfallet. Även om marknaden är turbulent så inbringar Anna en trygg känsla och tar alltid uppdraget i hamn"
säljare på Lokstallsgatan 30

18 nov 2021

"Anna är en fantastiskt kompetent mäklare som ger allt - och sen lite därtill, under hela processen. Hon ger tydlig information och arbetar för att du som kund ska få den bästa upplevelsen inför & under försäljningen av din lägenhet. Jag ger Anna alla mina bästa rekommendationer & ser fram mot framtida försäljningar tillsammans."
säljare på Ellstorpsgatan 4A

18 nov 2021

"Mycket kompetent säljare/mäklare"
säljare på Slottsgatan 18

01 nov 2021

"Lyhörd för vad vi ville ha ut av vår försäljning. Tydlig och resultatinriktad. Lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera Anna till andra."
säljare på Kornettsgatan 22B

29 okt 2021

"Fantastiskt ķunnig, driven och proffessionell!"
säljare på Skvadronsgatan 10

12 okt 2021

"Perfekt engagerad mäklare med fullt fokus på kvalitet och noggrannhet. Snabb återkoppling och energi till hela processen. Professionell! Rekommenderas! Kommer att välja Anna vid nästa försäljning!"
säljare på Carlsgatan 7F

05 okt 2021

"Mycket nöjd med Anna! Rekommenderas varmt. "
säljare på Grynbodgatan 6B

29 sep 2021

"Anna är sakkunnig, driven, och har utmärkt kunskap i det område hon arbetar inom."
säljare på Grynbodgatan 6B

24 sep 2021

"Anna kan sitt område, är duktig på att få mycket folk på visning och få igång budgivning. Det blev 4 budgivare på vår lägenhet, och priset blev klart över förväntan. "
säljare på Baltzarsgatan 14F

23 sep 2021

"Proffsig, säker och levererade långt över förväntan. Supernöjd! "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 31A

19 sep 2021

"Vi har anlitat Anna tidigare och skulle inte tveka en sekund om att anlita henne igen. Anna är professionell och engagerad. Hon får en alltid att känna sig trygg och lugn igenom hela processen.
"
säljare på Östra Rönneholmsvägen 17

16 sep 2021

"Anna är ett riktigt proffs! Hon är otroligt målinriktad och engagerad - och levererade fantastiska resultat samtidigt som hon höll oss uppdaterade under hela processen. Kan varmt rekommendera Anna till andra säljare!"
säljare på Repslagaregatan 2B

16 sep 2021

"Anna är fantastisk! 10/10 på allt!"
säljare på Stora Kvarngatan 14C

14 sep 2021

"Professionellt och samtidigt varmt och omtänksamt bemötande med stor respekt för min situation. Säker och förtroendeingivande i hela processen. Jag kommer anlita Anna igen vid behov och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Rörsjögatan 2

08 sep 2021

"Anna är kompetent och professionell på alla sätt. Det självklara valet även vid framtida bostadsförsäljningar. "
säljare på Baltzarsgatan 41B

28 jun 2021

"Extremt kompetent och driven. Hon har ett lugn som smittar av sig. Har både köpt via Anna, och nu sålt med hjälp av Anna, väldigt nöjd båda vägar. Skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Baltzarsgatan 14D

21 jun 2021

"Anna är effektiv, målinriktad, driven och har god uppfattning om marknaden. Jag hade stort förtroende för hennes engagerade arbete och rekommenderar henne varmt"
säljare på Dag Hammarskjölds Torg 9

08 jun 2021

"Anna är grym!"
säljare på Baltzarsgatan 14E

25 maj 2021

"Anna är en stjärna från början till slut. Professionell och självsäker är några av de många egenskaper Anna besitter. Hon kan sin grej och sköter allt med bravur. Jag kan varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21A

24 maj 2021

"Fantastisk service, engagemang, kompetens och tillgänglighet!"
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

24 maj 2021

"Det jag gillade mest är hela förberedelserna, fick tips vad som skulle göras för att maximera priset vilket jag gjorde och det resulterade i väldigt lätt försäljning till slut, men Anna löste ett högre pris till mig så där kom hennes expertis in och det är viktigare att vara duktig på att stänga en affär än att bara starta den. Så allt handlar inte om själva säljet utan hela processen och gör man rätt för sig och lyssnar för hon vet vad hon pratar om så blir allting mycket smidigare och man kan få de pengarna man förväntade sig och även mer. "
säljare på Skomakaregatan 4A

09 maj 2021

"Anna was an excellent realtor professional! Her skill, knowledge and passion was brilliant!! Genuine and truly caring!"
säljare på Regementsgatan 18

26 apr 2021

"Proffsig trevlig kunnig o lyhörd"
säljare på Västergatan 40

14 apr 2021

"Vi rekommenderar Anna Danielsson utan förbehåll .
En utmärkt mäklare."
säljare på Västergatan 40

31 mar 2021

"Jag blev rekommenderad Anna av goda vänner och hon gjorde ett fantastiskt intryck redan vid vårt första möte. Anna är ett proffs utan dess like. Hon är lysande, kompetent, och matchar säljare med köpare på ett otroligt sätt. Hon låg alltid steget före i att höra av sig och det gick inte en dag utan att jag kände att hon prioriterade mig som kund. Jag kan varmt rekommendera henne då jag själv inte kan tänka mig anlita någon annan mäklare efter min erfarenhet av henne. Fantastisk! "
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 3

26 mar 2021

"Anna var superlätt att jobba tillsammans med; professionell, tydlig och tillgänglig. Lyhörd för våra önskemål och förväntningar, rak och öppen i sin kommunikation och med en tydlig och strukturerad plan för att nå bästa resultat i vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Anna till alla som går i försäljningstankar!"
säljare på Amiralsgatan 27

25 mar 2021

"Anna var helt fantastisk igenom hela processen och levererade ett resultat långt över förväntan!"
säljare på Västergatan 8

11 mar 2021

"Anna är otroligt professionell och tydlig i sin roll som mäklare. Hon är lyhörd och engagerad, det gav oss som säljare trygghet och lugn i varje steg av processen.
Vid eventuella framtida försäljningar kommer vi anlita Anna igen. "
säljare på Krageholmsgatan 15

02 mar 2021

"Anna är en driven och mycket kompetent mäklare som alltid sätter kunden först.
Hon utstrålar professionalism och har en god kommunikativ förmåga från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare till nästa bostadsaffär."
säljare på Östra Rönneholmsvägen 17

28 feb 2021

"Anna has been highly knowledgable and helpful, very professional, and overall did an amazing job!"
säljare på Norregatan 10

25 feb 2021

"Så nöjd med Anna, vilken pang-mäklare! "
säljare på Hyregatan 8B

17 feb 2021

"Mycket bra mäklare, tydlig, kompetent och snabb."
säljare på Lägatan 8A

19 jan 2021

"Anna Danielsson är oerhört professionell. Hon är väldigt engagerad och lämnar inget åt slumpen. Jag är imponerad över hennes arbete och hade inte kunnat anlita en bättre mäklare för uppdraget. "
säljare på Hjorttackegatan 6

30 nov 2020

"Det finns en anledning till att Anna är årets mäklare! Otroligt proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Vi kommer att rekommendera henne till alla vi känner!
"
säljare på Österportsgatan 4A

28 nov 2020

"Proffsig och engagerad!"
säljare på Köpenhamnsvägen 41A

24 nov 2020

"Magi"
säljare på Tessins väg 19A

06 nov 2020

"Övertygad om att det inte finns en duktigare mäklare än Anna. Hon levererar varje gång på såväl säljsidan som köpsidan. Denna gång sålde vi med henne och vi hade inte kunnat bli mer nöjda. Duktig på att återkoppla, tydlig och engagerad hela processen, perfekt helt enkelt! "
säljare på Österportsgatan 3A

15 okt 2020

"Mycket nöjd med allt!"
säljare på Nicoloviusgatan 10B

06 okt 2020

"Anna var ett självklart val. Inte bara för att hon besitter en enorm kunskap, erfarenhet och är en av Malmös bästa mäklare utan för att hon har det lilla extra av allt. Anna är ödmjuk, lätt att tycka om samt tydlig och rak i kommunikationen. Man vet var man har henne. Hon tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Affären avslutades med ett resultat långt över förväntan med alla nöjda parter. En mäklare i världsklass! "
säljare på Hjulhamnsgatan 7B

01 okt 2020

"Anna is very professional and super organised. It was very easy for me to work with her and get all the support needed to sell my apartment. I really appreciate all the help rendered and would recommend her expertise. Thanks a lot !"
säljare på Fabriksgatan 8

30 sep 2020

"Anna är otroligt professionell och duktig. Lyhörd och finns alltid tillgänglig. Uppdaterar en hela tiden under försäljningens gång och levererar alltid."
säljare på Roslins väg 8

18 sep 2020

"Absolute top class real estate agent that we highly recommend! She made us feel in good hands from beginning till the end handling everything with such calmness and professionalism. Our home got sold in two days to a dream price level! Thank you Anna."
säljare på Kungsgatan 50B

10 sep 2020

"Otroligt proffsig och driven. Hög kännedom om läget och områdets attraktivitet."
säljare på Grynbodgatan 6A

10 sep 2020

"Anna är underbar att samarbeta med - kommunikativ, tillgänglig, professionell, engagerad och gör ett jobb som hon verkligen älskar. Av alla mäklare jag har träffat så är Anna absolut den bästa! Mina varmaste rekommendationer om du vill ha stans bästa mäklare. "
säljare på Långgårdsgatan 4

02 sep 2020

"Anna är en mycket professionell mäklare och har mycket god lokal kännedom och lyssnar in såväl säljarens och spekulanternas perspektiv."
säljare på Västergatan 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Radhus
3
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
275 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
355 av 382 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
340 av 382 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
372 av 379 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
378 av 382 säljare

Anna på kartan.

907 tidigare annonser
1 bostäder till salu
381 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 495 000 kr
3 rum, 85 m²
52 882 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 547 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 995 000 kr
Lägenhet Ribersborg
5 rum, 127 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 705 000 kr
3 rum, 98 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 100 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
+ 705 000 kr
2 rum, 78 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Den perfekta mäklaren personifierad!
Kan varmt rekommendera Anna för en bra bostadsaffär."
8 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 1 005 000 kr
4 rum, 141 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
7 495 000 kr
Lägenhet Dockan
4 rum, 125 m²
Utropspris: 7 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.