Anna Danielsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Anna Danielsson
Profilbild för Anna Danielsson
Anna Danielsson
4.8 / 5
(276 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
63 st
33 st
199 485 000 kr

Bakgrund

Anna Danielsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Anna har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anna har haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 173 916 000 kr.

Presentation

ÅRETS MÄKLARE SKÅNE 2016, 2017, 2018 & 2019 OCH ÅRETS MÄKLARE SVERIGE 2016, 2017, 2018 & 2019

Att byta bostad är en av livets största affärer. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär.

Min övertygelse är att att nyckeln till att just Din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just Dina behov - vilka är självklara egenskaper hos mig.

Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst och närvarande, så att Du som kund ska känna Dig trygg.

Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet, hög servicegrad samt gedigna kunskaper.

Säljare om Anna.

29 maj 2020

"Hade varit helt nöjd och satt 5 på allt om det inte var för en sak – i början, innan vi tackade ja till att erbjuda hennes företag exklusivt säljuppdrag, ”sålde” hon in sig på ett sätt som vi upplever gav oss på tok för höga förväntningar på vad vi skulle kunna få. Att hon hade en lång lista på praktiskt taget färdiga köpare och att hon ”ville testa” vår lgh på dem för ett oerhört högt pris – det visade sig sedan vara två sällskap på listan, och ingen av dem var intresserade till ett så högt pris, eller alls. Mkt märkligt tyckte vi, och ett inte helt korrekt sätt att sälja in sig för att få jobbet. Men! Bortsett från det en väl genomförd försäljning och trots krångliga omständigheter när Corona plötsligt slog till fick vi ett pris vi var nöjda med."
säljare på Långgårdsgatan 4D

22 maj 2020

"Stor lokalkännedom och kompetent"
säljare på Snapperupsgatan 3

13 maj 2020

"Anna hjälpte oss på allra bäst tänkbara sätt! Hon var tillgänglig, proffsig, lugn och tydlig genom hela processen vilket var en stor trygghet i en av livets största affärer. Vi kan varmt rekommendera Anna! "
säljare på Roslins väg 5A

06 maj 2020

"Tredje gången vi säljer med Anna och vi blir alltid lika nöjda. Även denna gång när rådande omständigheter sätter både köpare och säljare på spänn så kan man lita på att Anna sköter allt professionellt med lugnande kommunikation. Det är i tider som dessa man verkligen är glad att man har anlitat "rätt" mäklare för ett hjälpa en med sin bostadsaffär, och som vanligt är Anna verkligen rätt mäklare för jobbet."
säljare på Isbergs gata 12

02 maj 2020

"Vi sålde i en tuff tid och gick back. I relation till det var kanske arvodet i högsta laget - har inget med mäklaren att göra - det var förutsättningarna som inte var optimala
Anna den som är värd hur mycket som helst! Hon är toppklass alla kategorier!"
säljare på Simrishamnsgatan 7A

17 apr 2020

"Effektiv och kompetent."
säljare på Slussgatan 12H

30 mar 2020

"Vi är fantastiskt nöjda med Anna från första kontakt till skrivet kontrakt!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1A

09 mar 2020

"Vi kan inte vara mer nöjda! Rekommenderar Anna till alla som ska sälja sin lägenhet i Malmö."
säljare på Stora Nygatan 27C

27 feb 2020

"Anna är otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Har använt Anna tidigare och skulle aldrig prova någon annan mäklare. Hon levererar alltid. Uppdaterar en hela tiden med information och feedback, allt för att man som säljare ska känna sig trygg. Från första mötet till sista. "
säljare på Mariedalsvägen 7A

27 feb 2020

"Lägenheten var såld innan första visningen till ett pris som jag var väldigt nöjd med."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12B

26 feb 2020

"Fantastisk mäklare på alla sätt. Rekommenderas starkt! Tack för allt Anna."
säljare på Slottsgatan 12

17 feb 2020

"Vi är mycket nöjda med Anna! Hon levererade och vi fick sålt vår lägenhet långt över utgångspris! Hon är lite dyrare än andra mäklare i området men värd varenda krona :)"
säljare på Österportsgatan 6B

14 feb 2020

"Mycket förtroendeingivande vid första mötet. Lever verkligen upp till vad hon tar för sig och den produkt hon säger sig leverera. Realistiska mål, tydliga förväntning på sig själv och försäljning av objektet. Oerhört strukturerad och informativ. Alla detaljer följdes upp på ett sätt som gjorde det väldigt enkelt för mig som säljare. Duktig på att paketera beslut så det blir enkelt att fatta dem. Kändes väldigt trygg lämna över den största affären i mitt liv i händer på Anna.
Med beröm godkänt."
säljare på Carlsgatan 7F

12 feb 2020

"Vi hade försökt sälja lägenheten tidigare med hjälp av en annan mäklare som inte alls lyckades nå kunderna.
Med Anna Danielssons hjälp blev det helt annat fokus. Tydlighet, styling av lägenheten, bra bilder och resultatet blev fantastiskt. Lägenheten blev såld innan visning till ett pris som överträffade våra förväntningar . Vi är jätte tacksamma för en smidig och snabb process. Vi kommer anlita Anna nästa gång det blir aktuellt att sälja. "
säljare på Kungsgatan 34A

09 feb 2020

"Fantastiskt professionell, mkt engagerad och mkt kunnig. Att inte välja Anna som mäklare om ni vill sälja till bästa pris vore ett väldigt dåligt beslut. Kändes tryggt genom hela processen. 10 av 10"
säljare på Långgårdsgatan 4A

18 jan 2020

"Anna är otroligt professionell och målmedveten och hon är alltid snabb på att återkoppla."
säljare på Husargatan 2

12 jan 2020

"Efter att vår lägenhet legat ute ett bra tag utan att den förra mäklaren lyckats sälja, så valde vi att köra med Anna istället, vilket vi inte ångrar en sekund. Såhär i efterhand skulle vi valt henne från första början men det är lätt att vara efterklok! Anna mötte oss med ett enormt driv, entusiasm och framför allt en proffessionalitet utöver det vanliga. Anna kan sin sak och vi kände verkligen att vi kunde luta oss tillbaka och känna oss lugna. Anna höll i endast en visning, dagen efter skrev vi avtal med köparen! Kan varmt rekommendera henne!
/ Emilia & Gustav , Roslins väg 1 "
säljare på Roslins väg 1

11 dec 2019

"Detta är andra gången vi anlitat Anna som säljare och även denna gången lyckas hon med att förmedla lägenheten på ett exemplariskt sätt, alla frågor och funderingar under resans gång fanns hon närvarande för och var väldigt pragmatisk och professionell i sitt framträdande. Vi har faktiskt även köpt när Anna varit som mäklare och även där känns hon väldigt sympatisk till köparens önskemål. Framöver för oss finns det ingen anledning att ens leta efter annan mäklare då vi tycker Anna är felfri"
säljare på Carlsgatan 7F

28 nov 2019

"Vi var jättenöjda med Anna! Hon uppvisade kompetens, hade stor tillgänglighet och var tydlig i sin kommunikation under hela processen. Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Långgårdsgatan 6

27 nov 2019

"Jag blev rekommenderad denna mäklare av annan nöjd kund. Hon överträffade mina förväntningar med råge. Hon rekommenderade mej att anlita en stylingfirma och hade kontakter så hon kunde hänvisa mej till en firma som gjorde ett toppenjobb. Under hela processen var hon driven, lyhörd och flexibel för mina önskemål. Hela processen gick otroligt smidigt och jag blev uppdaterad så fort något hände. Anna älskar sitt jobb och är otroligt mån om både köpare och säljare, så att alla ska bli nöjda. Hon är verkligen ett proffs på det hon gör! Jag har inte ångrat mej en sekund, tvärtom är jag otroligt glad att jag hittade henne när jag skulle sälja min mammas lägenhet. "
säljare på Baltzarsgatan 14C

11 nov 2019

"Jag rekommenderar absolut Anna som mäklare! Anna sköter allt i hela försäljningsprocessen med största engagemang och kompetens samtidigt som hon är otroligt lyhörd. Det är oundvikligt att se att Anna verkligen brinner för sitt yrke och att hon är hundra procent mån om att slutresultatet ska överträffa kundens alla förväntningar. En fantastisk mäklare att samarbeta med som alltid tar sig tid och framförallt levererar ett slutpris som imponerar. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 17

11 nov 2019

"Jag är mycket nöjd med mäklaren. Allt i samband med försäljningen ordnades mycket smidigt. Styling, fotografering och annons på hemnet ordnades på några dagar Efter en vecka på hemnet var lägenheten såld. Både jag som säljare och köparen av lägenheten är mycket nöjda med mäklarens arbete - kanon."
säljare på Rosengrens gata 7B

23 okt 2019

"oslipad talang"
säljare på Davidshallsgatan 15

23 okt 2019

"Bästa mäklaren på alla sätt"
säljare på Slottsgatan 24

18 sep 2019

"Jag kan verkligen rekommendera Anna som mäklare! Fantastiskt duktig och leverade ett slutpris långt över mina förväntningar! "
säljare på Kungsgatan 29

11 sep 2019

"Anna är en väldigt kompetent och duktig Mäklare. Jag kännde mig trygg med henne och det var tydligt att hon satte mina intressen och önskemål först. Hon såg till att jag fick det priset jag ville och var alltid tydlig med att informera om läget och hålla mig uppdaterad om hur marknaden såg ut.
Jag skulle inte tveka att använda Anna som mäklare igen."
säljare på Falsterbogatan 22A

03 jul 2019

"Kan varmt rekommendera Anna som mäklare. Mycket skicklig i sitt yrke och försäljningen gick snabbt."
säljare på Granviksgatan 5

18 jun 2019

"Anna är stark engagerad i sitt yrke. Hennes kompetens är gedigen och vi har hela tiden kännt att vi är i goda händer. Vi kan varmt rekommendera Anna fmr andra säljare "
säljare på Skomakaregatan 4A

17 jun 2019

"Anna är tveklöst det absolut bästa alternativet man kan välja vid försäljning av sin bostad. Det är femte gången jag anlitar Anna och samtliga gånger har hon överträffat mina förväntningar med råge. Står ni i valet mellan Anna och andra mäklare? Sluta tveka, valet är självklart."
säljare på Regementsgatan 66B

28 maj 2019

"Den bästa Anna!!!"
säljare på Långgårdsgatan 1

10 maj 2019

"Anna har verkligen imponerat på oss! Väldigt lyhörd, metodisk och grymt driv. Rekommenderar Anna varmt vidare!
Försäljningen tog tre(!!!) dagar för Anna! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21A

08 apr 2019

"Jag är en återkommande kund till Anna Danielsson och Erik Olsson. Anna har bäst bemötande, kunskap, är lyhörd för båda parter och har ett gott driv genom hela processen. Anna Danielsson levererar alltid. "
säljare på Vagnmakarebyn 3B

01 apr 2019

"Anna är en stjärna! Hon fick ta över försäljningen från en annan mäklare och presterade över förväntan. Sålde snabbt och till ett pris vi var nöjda med. Kommunikationen var fläckfri och hon jobbade in i det sista med privatvisningar. Anna har dessutom en förmåga att få sina kunder att känna sig som de enda hon har trots många bollar i luften. Vi kände oss trygga från början till slut. "
säljare på Krutmeijersgatan 8C

26 mar 2019

"Proffsig från början till slut! Anna visste vad hon gjorde när hon hjälpte till att sälja vår bostadsrätt"
säljare på Kilian Zollsgatan 7D

25 mar 2019

"Verkligen inget att klaga på. Har haft kontakt med Anna i flera år då vi varit på väg att sälja ett par gånger. Jag förstod tidigt att hon hade bra koll på läget, var extremt engagerad och målmedveten."
säljare på Baltzarsgatan 14F

20 mar 2019

"Anna Danielsson är en mäklare i världsklass! Kunnig, tydlig och tillgänglig är några få nyckelord som kännetecknar henne. Jag har haft Anna som mäklare vid flera bostadsförsäljningar och hon levererar alltid med utmärkta resultat! Senaste försäljningen visade hon verkligen vad hon kan gå för och att hon är den bästa mäklaren av alla som finns där ute. Jag rekommenderar Anna starkt! "
säljare på Västergatan 6

23 jan 2019

"Jag är supernöjd med Annas service och är så glad att jag valde att sälja min lägenhet med hennes hjälp. Försäljningen gick fort och gav ett slutpris högt över förväntan tack vare Annas engagemang. "
säljare på Repslagaregatan 8B

23 jan 2019

"Kan varmt rekommendera Anna! Försäljningen gick väldigt snabbt och Anna höll mig väl uppdaterad under hela processen. I sin helhet är jag mycket nöjd med allt!"
säljare på Södra Förstadsgatan 38B

09 jan 2019

"Otroligt proffsig. Vi kände oss trygga från början till slut med Anna. Rekommenderas varmt!"
säljare på Baltzarsgatan 14D

26 sep 2018

"Att välja Anna Danielsson som mäklare var utan någon som helst tvekan rätt val. Så fort hon lämnat dörren efter första mötet var det bestämt. Under hela sälj processen var hon alltid tillgänglig, tydlig, engagerad men framförallt - ärlig. Av alla mäklare jag har träffat så är Anna absolut den bästa!"
säljare på Stora Nygatan 22

12 sep 2018

"Anna är en toppmäklare som är lyhörd och realistiskt och ger både köpare och säljare en härlig upplevelse från början till slut, vilket är ännu mer viktigt när det gäller bostäder, en av de större investeringar i livet.
Anna är klart den bästa mäklare jag och min fru haft och kommer alltid vilja anlita henne igen och varmt rekomendera henne till vänner och bekanta. Tänk vad skönt när köparen får sin drömbostad och säljare sitt önskade pris - tack vare Erik Olsson som mäklarbyrån Anna som förmedlare! Levent & Maja"
säljare på Risholmsgatan 8

12 sep 2018

"Anna är otroligt engagerad och proffsig. Hon ger alltid det lilla extra. Kan varmt rekommendera Anna!"
säljare på Carl Hillsgatan 10A

10 sep 2018

"Anna var outstanding och jag rekommenderar henne varmt.
/Maria"
säljare på Grönegatan 2

31 aug 2018

"Jag är supernöjd med Anna som mäklare! Det var andra gången vi gjorde affärer ihop och det kändes lika tryggt och proffsigt denna gången som förra."
säljare på Torekovsgatan 4

20 aug 2018

"Gick på tidigare resultat och tips från vänner när vi valde och Anna levererade. Trots vissa skambud och mkt konkurrens stod vid där med en summa över utgångspris, som vi inte räknade med. "
säljare på Kungsgatan 33C

20 aug 2018

"Anna gav ett mycket professionellt intryck, var alltid tillgänglig, arbetade snabbt och effektivt och vi blev mycket nöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar Anna varmt!"
säljare på Brogatan 11A

08 aug 2018

"Proffsig hela vägen från första kontakt till såld lägenhet dagen efter visning. Lovar högt och levererar därefter. Jag är mycket nöjd. "
säljare på Fredriksbergsgatan 13

08 aug 2018

"Är så glad att jag valde Anna. Hon är otroligt professionell och helt enkelt bäst. Rekommenderar!! "
säljare på Amiralsgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
173 916 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
257 av 276 säljare
Anna satte rätt förväntningar på slutpriset
249 av 276 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
269 av 276 säljare
Anna var tydlig och höll mig uppdaterad
272 av 276 säljare

Anna på kartan.

718 tidigare annonser
4 bostäder till salu
274 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2,5 rum, 75 m²
46 600 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 966 kr/mån
2 rum, 60 m²
43 250 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 687 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 119 m²
41 974 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 271 kr/mån
6 995 000 kr
5 rum, 124 m²
56 411 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 528 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 150 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 55 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 450 000 kr
Lägenhet Davidshall
+ 155 000 kr
2,5 rum, 67,6 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
5 550 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
-45 000 kr
4,5 rum, 112 m²
Utropspris: 5 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hade varit helt nöjd och satt 5 på allt om det inte var för en sak – i början, innan vi tackade ja till att erbjuda hennes företag exklusivt säljuppdrag, ”sålde” hon in sig på ett sätt som vi upplever gav oss på tok för höga förväntningar på vad vi skulle kunna få. Att hon hade en lång lista på praktiskt taget färdiga köpare och att hon ”ville testa” vår lgh på dem för ett oerhört högt pris – det visade sig sedan vara två sällskap på listan, och ingen av dem var intresserade till ett så högt pris, eller alls. Mkt märkligt tyckte vi, och ett inte helt korrekt sätt att sälja in sig för att få jobbet. Men! Bortsett från det en väl genomförd försäljning och trots krångliga omständigheter när Corona plötsligt slog till fick vi ett pris vi var nöjda med."
1 950 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
-245 000 kr
1,5 rum, 48 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 920 000 kr
Lägenhet Gamla Väster
-75 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.