Anette Larsdotter

Profilbild för Anette Larsdotter
Anette Larsdotter
4.9 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
2 st
52 065 000 kr

Bakgrund

Anette Larsdotter jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2000-08-14. Anette har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Anette har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 27 135 000 kr.

Presentation

Mitt fastighetsmäkleri kännetecknas av passion och ett brinnande personligt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Kundernas högt ställda krav på tillgänglighet, service och försäljningsresultat vill jag alltid överträffa. Min långa erfarenhet, målmedvetenhet och driv i varje affär gör att jag har många fina rekommendationer och återkommande kunder. Jag blev registrerad fastighetsmäklare år 2000.

Mäklarbyrå


Säljare om Anette.

26 jan 2024

"Vi har använt Anette vid de tre sista bostadsförsäljningarna och hon gör oss aldrig besvikna.
Hon är otroligt engagerad, kunnig, erfaren och gör alltid det lilla extra. Vi är mer än nöjda med allt från presentation av annonsen, till budgivningsprocessen och slutpriset som blev över förväntan.
Vi..."
"Vi har använt Anette vid de tre sista bostadsförsäljningarna och hon gör oss aldrig besvikna.
Hon är otroligt engagerad, kunnig, erfaren och gör alltid det lilla extra. Vi är mer än nöjda med allt från presentation av annonsen, till budgivningsprocessen och slutpriset som blev över förväntan.
Vi rekommenderar Anette till alla som ska sälja sin bostad om man är ute efter en proffsig och personlig mäklare, som överträffar ens förväntningar. "
Läs mer
säljare på Östgötagatan 45

07 sep 2023

"Väldigt engagerad, professionell och trevlig att samarbeta med.
Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Roslagsgatan 10

26 jun 2023

"En grymt bra mäklare vi blev ett bra team "
säljare på Odengatan 18

21 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Anette som ständigt uppdaterat oss om pågående dialoger, marknadsförutsättningarna och vår prisförväntan.
Tack Anette!"
säljare på Jungfrugatan 41A

31 mar 2022

"Anette L. gjorde min försäljning stresslös och okomplicerad. Från första mötet visade hon gedigen erfarenhet inom branchen och bostadens område. Hon berättade anedokter från egna erfarenheter med stor professionalism. Under budgivning så var det tydligt vad som gällde och hon tog bort mycket av s..."
"Anette L. gjorde min försäljning stresslös och okomplicerad. Från första mötet visade hon gedigen erfarenhet inom branchen och bostadens område. Hon berättade anedokter från egna erfarenheter med stor professionalism. Under budgivning så var det tydligt vad som gällde och hon tog bort mycket av stressen på min okunskap. Anette kommer vara mitt första val av mäklare i framtiden. Hon är en klippa!"
Läs mer
säljare på Kristinebergs Strand 27

20 mar 2022

"Anette är otroligt vass som mäklare, jag kan verkligen rekommendera henne. Hon presenterade min bostad på ett väldigt proffsigt och säljande sätt samtidigt som hon ingav ett stort förtroende!"
säljare på Garvargatan 22

08 feb 2022

"Jag är otroligt nöjd med Anette! "
säljare på Sibyllegatan 50B

13 maj 2021

"Anette är effektiv, enkel att kommunicera med och trygg i sin roll. Vi kan varmt rekommendera Anette!"
säljare på Gävlegatan 3

07 maj 2021

"Med bra strategi, erfarenhet och känsla för människor gjorde Anette att vi fick vårt drömpris på lägenheten. Kan VARMT rekommendera henne, hon är ett proffs! Bästa mäklaren vi anlitat. "
säljare på Surbrunnsgatan 2A

01 mar 2021

"Anette är lyhörd, engagerad och upplevs som otroligt proffsig och kompetent. Jag kan varmt rekommendera att anlita henne!"
säljare på Birger Jarlsgatan 96

23 jan 2021

"Väldigt bra engagemang, professionell och trevlig. Rekommenderas varmt."
säljare på Västmannagatan 8

03 dec 2020

"Anette är en All Time Star. Otroligt kunnig, rutinerad och roingivande mäklare som t ex kollade igenom- och kontaktade spekulanter ifrån sina egna intresseregister vilket ledde till en kanonaffär där både jag- och köparen var mycket nöjda. Så med det sagt så skulle jag rekommendera Anette alla da..."
"Anette är en All Time Star. Otroligt kunnig, rutinerad och roingivande mäklare som t ex kollade igenom- och kontaktade spekulanter ifrån sina egna intresseregister vilket ledde till en kanonaffär där både jag- och köparen var mycket nöjda. Så med det sagt så skulle jag rekommendera Anette alla dagar i veckan till de som önskar att sälja sin lägenhet och jag hoppas faktiskt att hon är mäklaren till mitt nästa boende då hon är en av få mäklare som gör sig anträffbar och skulle hon inte kunna prata för stunden så ringer hon alltid tillbaka vilket sällan är normalfallet bland andra mäklare som jag haft kontakt med. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 26

10 okt 2020

"Anette sålde min lägenhet innan den ens kom ut på öppna marknaden. Affären gick snabbt, smidigt och priset blev långt över mina förväntningar. Anette är en dedikerad mäklare som alltid fanns tillgänglig. Hon fick mig att känna mig 100% trygg i hela processen. Hon är även väldigt duktig på att mar..."
"Anette sålde min lägenhet innan den ens kom ut på öppna marknaden. Affären gick snabbt, smidigt och priset blev långt över mina förväntningar. Anette är en dedikerad mäklare som alltid fanns tillgänglig. Hon fick mig att känna mig 100% trygg i hela processen. Hon är även väldigt duktig på att marknadsföra objektet genom sociala medier och blev mer än nöjd med hela bostadspresentationen. Rekommenderar henne till alla som ska sälja sin bostad! "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 33

31 aug 2020

"Anette har allt det där som man emellanåt kan bli orolig att mäklaren inte har! Hon är totalt ärlig och sitter inte med dold agenda, hon är äkta i det hon säger och gör och hennes erfarenhet märks i varenda processteg. Hon är också skicklig med språket när hon skriver bostadsbeskrivningen. En mäk..."
"Anette har allt det där som man emellanåt kan bli orolig att mäklaren inte har! Hon är totalt ärlig och sitter inte med dold agenda, hon är äkta i det hon säger och gör och hennes erfarenhet märks i varenda processteg. Hon är också skicklig med språket när hon skriver bostadsbeskrivningen. En mäklare ska mäkla åt både säljare och köpare och det gör Anette alldeles i särklass utomordentligt bra! "
Läs mer
säljare på Odengatan 2

10 maj 2020

"Anette Larsdotter är förmodligen en av de absoluta bästa mäklare i Stockholm.
T.ex. i jämförelse med andra nu kända mäklare som utropar sig själva som Sveriges bästa mäklare.
Nej Anette Larsdotter är en äkta hårt arbetande mäklare som vet vad ödmjukhet är mot både säljare och köpare :)"
"Anette Larsdotter är förmodligen en av de absoluta bästa mäklare i Stockholm.
T.ex. i jämförelse med andra nu kända mäklare som utropar sig själva som Sveriges bästa mäklare.
Nej Anette Larsdotter är en äkta hårt arbetande mäklare som vet vad ödmjukhet är mot både säljare och köpare :)"
Läs mer
säljare på Gotlandsgatan 49

23 mar 2020

"Rekommenderas varmt, satte förväntningarna rätt och höll oss informerade igenom hela processen, har en varm härlig personlighet, lyckades få båda parter nöjda."
säljare på Odengatan 12A

10 mar 2020

"Fantastisk bra kontakt. Alltid redo att svara på frågor. Punktlig , trevligt härligt sätt. Ja hon har bara goda egenskaper.!!"
säljare på Wittstocksgatan 28

23 jan 2020

"Anette är kunnig, målinriktad och fantastisk att samarbeta med. Att sälja min lägenhet med henne har känts enkelt och avdramatiserat då hennes engagemang och passion är betryggande i varje steg av säljprocessen. Jag rekommenderar henne starkt och hoppas fler får turen att samarbeta med så duktiga..."
"Anette är kunnig, målinriktad och fantastisk att samarbeta med. Att sälja min lägenhet med henne har känts enkelt och avdramatiserat då hennes engagemang och passion är betryggande i varje steg av säljprocessen. Jag rekommenderar henne starkt och hoppas fler får turen att samarbeta med så duktiga mäklare! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 42A

11 nov 2019

"Anette var engagerad och hade en positivt inställning under hela processen. Jag uppskattade att hon verkligen trodde på min lägenhet och att försäljningen skulle gå bra, vilket det gjorde. Slutpriset gick över förväntan! Det var lätt att bolla idéer och tankar med Anette och jag kände att jag lit..."
"Anette var engagerad och hade en positivt inställning under hela processen. Jag uppskattade att hon verkligen trodde på min lägenhet och att försäljningen skulle gå bra, vilket det gjorde. Slutpriset gick över förväntan! Det var lätt att bolla idéer och tankar med Anette och jag kände att jag litade på hennes omdöme. Dessutom var hon väldigt trevlig och varm som person. Kan verkligen rekommendera Anette. "
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 104A

06 nov 2019

"Anette sålde vår lägenhet och vi är jättenöjda! Affären gick snabbt, Anette höll oss uppdaterade hela tiden och hon var extremt kunnig.
Kommer att använda henne igen och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Grafikvägen 22

22 sep 2019

"Anette är fantastisk."
säljare på Linnégatan 8

26 aug 2019

"Professionell, påläst och engagerad. Vi kan absolut rekommendera Anette!"
säljare på Heleneborgsgatan 3

23 aug 2019

"Extremt engagerad och kunnig mäklare som jobbar hårt och ser till att bägge parter känner sig nöjda. Kan starkt rekommendera Annette till andra säljare och köpare! Tack för ett bra jobb! "
säljare på Völundsgatan 9

08 maj 2019

"Anette är en fantastiskt bra mäklare som jag verkligen rekommenderar"
säljare på Gyllenborgsgatan 13

29 mar 2019

"Kunning, ödmjuk, noggrann och alla andra egenskaper man förväntar sig av en riktigt bra mäklare. Skulle inte tveka att anlita Anette igen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Tranebergsvägen 43

29 sep 2018

"Bra insats och envist kämpande med både öppna visningar som enskilda visningar. Allt för att ta hand om alla spekulanter och möjlighet att ta emot bud. Förtroende ingivande och engagerad! Höga krav på bild och text samt avstämmande! Mycket nöjd!"
säljare på Studentbacken 1

24 aug 2018

"Jag gillade hennes personlighet mycket som hon lyckade blanda in sin yrkesroll. Denna kombination fick mig att känna trygghet och proffessionalitet i hennes arbetssätt. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Birkagatan 16C

20 apr 2018

"Den enda orsaken till att jag inte ger betyg 5 är att jag var missnöjd med det stylingbolag som jag blev rekommenderad. Stylingbolaget lovade mer än vad man levererade, möblerna och dekorationerna var smutsiga och man missade slarvade med att hålla tiderna. Mäklarens insats är jag nöjd med. Det ä..."
"Den enda orsaken till att jag inte ger betyg 5 är att jag var missnöjd med det stylingbolag som jag blev rekommenderad. Stylingbolaget lovade mer än vad man levererade, möblerna och dekorationerna var smutsiga och man missade slarvade med att hålla tiderna. Mäklarens insats är jag nöjd med. Det är en svår marknad och svårt att veta vad för slutpris man kan förvänta sig."
Läs mer
säljare på Linnégatan 51

16 feb 2018

"Anette är mycket professionell mäklare som tycker om sitt jobb och presterar bra resultat. Vi är mycket nöjda med hennes insats."
säljare på Östermalmsgatan 30

24 okt 2017

"En superbra mäklare som jag varmt kan rekommendera. Engagerad, ärlig, trevlig och dedikerad. Fler Anette på marknaden."
säljare på Brahegatan 7B

19 jul 2017

"Anette Larsdotter är en av de mest professionella mäklare jag träffat, och sålt lägenhet igenom!"
säljare på Nybrogatan 44

02 mar 2017

"Allting gick som på räls!"
säljare på Lövgatan 62

19 jan 2017

"Fantastisk mäklare som verkligen jobbade med stor portion Attention To Details. En personlig service på en hög nivå och framförallt ett stort engagemang. Hatten av för detta! Har redan rekommenderat Anette till vänner som går i säljtankar. Vill även passa på att framföra ett stort tack till mäkla..."
"Fantastisk mäklare som verkligen jobbade med stor portion Attention To Details. En personlig service på en hög nivå och framförallt ett stort engagemang. Hatten av för detta! Har redan rekommenderat Anette till vänner som går i säljtankar. Vill även passa på att framföra ett stort tack till mäklarassistent Ida Larsson, en fantastisk människa som uppgraderade mitt hem med stil och design. Tackar ödmjukast till er båda! / Mani Tourang"
Läs mer
säljare på Evenemangsgatan 18

10 dec 2016

"Bästa mäklaren jag haft!"
säljare på Johan Enbergs väg 28

08 dec 2016

"Vi är mycket nöjda över hela linjen, dessutom med att mäklaren gav oss ett mycket prisvärt stylingalternativ som innebar att det sparade oss mycket möda och extra kostnader för, i vårt fall, tömning/magasinering/transporter av ett rum som tillkommit om vi valt annan stylist."
"Vi är mycket nöjda över hela linjen, dessutom med att mäklaren gav oss ett mycket prisvärt stylingalternativ som innebar att det sparade oss mycket möda och extra kostnader för, i vårt fall, tömning/magasinering/transporter av ett rum som tillkommit om vi valt annan stylist."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 113D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
27 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
69 av 71 säljare
Anette satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 68 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 71 säljare
Anette var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Anette på kartan.

165 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
71 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

7 690 000 kr
3 rum, 68 m²
113 088 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 983 kr/mån
19 900 000 kr
7 rum, 170 m²
117 058 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
9 742 kr/mån
15 990 000 kr
6 rum,
Lägenhet, Stockholm
7 005 kr/mån
1,5 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
2 287 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3,5 rum, 71 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
4 235 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 240 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
5 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 610 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 4 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har använt Anette vid de tre sista bostadsförsäljningarna och hon gör oss aldrig besvikna.
Hon är otroligt engagerad, kunnig, erfaren och gör alltid det lilla extra. Vi är mer än nöjda med allt från presentation av annonsen, till budgivningsprocessen och slutpriset som blev över förväntan.
Vi rekommenderar Anette till alla som ska sälja sin bostad om man är ute efter en proffsig och personlig mäklare, som överträffar ens förväntningar. "
4 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
-195 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
9 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
-575 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 9 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt engagerad, professionell och trevlig att samarbeta med.
Kan varmt rekommenderas!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.