Andy Shabo

Profilbild för Andy Shabo
Andy Shabo
4.8 / 5
(116 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
16 st
102 550 250 kr

Bakgrund

Andy Shabo jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-10-08. Andy har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andy har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 94 995 000 kr.

Presentation

(2023 - BÄST BETYG I HELA STOCKHOLM)

Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm 2023 (3:e plats)
Mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige 2023 (9:e plats)
Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm 2022 (4:e plats)
Mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige 2022 (10:e plats)

Många tror att värdet sitter i bostaden, men valet av mäklare är avgörande för hur mycket du kan sälja din bostad för.

Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings verktyg och koncept kommer jag att leda dig genom ditt livs största affär på ett tryggt, affärsmässigt och resultatinriktat sätt.
Jag skräddarsyr din försäljning efter dina behov och önskemål. Jag är både tävlingsinriktad och brinner för bostadsaffären, vilket borgar för att jag alltid strävar efter högsta resultat. Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar, både som köpare och säljare. Mina kunder beskriver mig som engagerad, tillgänglig, lyhörd och professionell.

Kontakta mig för ett möte så ska jag berätta vad som är avgörande inför och vid en försäljning.

Jag talar även arabiska och engelska.

Direkt nr: 072-986 13 43
Mail: andy.shabo@svenskfast.se

UTMÄRKELSER
BÄST BETYG I STOCKHOLM Q3 (Reco)
BÄST BETYG I RÅGSVED Q3 (Reco)
BÄST BETYG I HAGSÄTRA Q3 (Reco)
BÄST BETYG I ÖSTBERGA Q3 (Reco)

MEST TROVÄRDIG I ÖSTBERGA Q3 (Reco)
MEST TROVÄRDIG I RÅGSVED Q3 (Reco)
MEST TROVÄRDIG I HAGSÄTRA Q3 (Reco)

MEST REKOMMENDERAD I HAGSÄTRA Q3 (Reco)
MEST REKOMMENDERAD I ÖSTBERGA Q3 (Reco)
MEST REKOMMENDERAD I RÅGSVED Q3 (Reco)

BÄST BETYG I RÅGSVED Q2 (Reco)

Jag har varit verksam mäklare sedan 2020-10-20, och det finns få mäklare som slår mig på fingrarna när det kommer till den tillgängligheten jag erbjuder.
Mina kunder beskriver mig som lyhörd, tillgänglig och otroligt driven.

Omdöme från säljare:

"Vi är väldigt nöjda med Andy och hans engagemang i försäljningen av vår bostad! Vi upplevde att Andy var mycket lyhörd för våra önskemål, att han alltid fanns tillgänglig för frågor och funderingar och att han hela tiden hade en öppen och transparent kommunikation med oss. Andy la verkligen ner tid och energi på att få till en så bra affär som möjligt och vi är väldigt glada över resultatet. Vi rekommenderar varmt Andy!"

Säljare om Andy.

03 jun 2024

"Engagerad och tillgänglig. "
säljare på Armborstvägen 20

31 maj 2024

"Vilken stjärna!
Han va tillgänglig lyhörd och fantastisk.
Han hade plan och fullföljde det.
Jag ha haft Mäklare tidigare men ingen som Andy vilken stjärna."
säljare på Slättåkragränd 18

23 maj 2024

"He did an amazing job with my apartment
He got the price we wanted
And everything in a short period "
säljare på Rågsvedsvägen 91

21 maj 2024

"Andy är en trevlig mäklare som är lätt att ha att göra med."
säljare på Stamgatan 11

16 apr 2024

"Den bästa mäklaren man kan hitta."
säljare på Stamgatan 86

03 mar 2024

"Kan varmt rekomendera!"
säljare på Eldsbergagränd 34

28 feb 2024

"Jag valde mellan 3 mäklare och hade precis bestämt mig för en annan innan jag hade ett möte med Andy. Men när jag väl träffade Andy kändes det självklart att det var honom jag skulle anlita. I lite skakiga bostadstider har Andy varit toppen och trygg att jobba med. Det har verkligen gått att lita..."
"Jag valde mellan 3 mäklare och hade precis bestämt mig för en annan innan jag hade ett möte med Andy. Men när jag väl träffade Andy kändes det självklart att det var honom jag skulle anlita. I lite skakiga bostadstider har Andy varit toppen och trygg att jobba med. Det har verkligen gått att lita på honom. Om jag behöver en mäklare igen i framtiden vet jag precis vart jag ska vända mig!"
Läs mer
säljare på Aspsätravägen 3

16 feb 2024

"Det blev ett bra och snabbt avslut och det är vi oerhört tacksamma över. Vi är jättenöjda med Andy som mäklare och slutresultatet av försäljningen."
säljare på Våxtorpsgränd 26

11 dec 2023

"Andy är en mäklare som går in med full focus och engagemang. Alltid tillgänglig och gör det där extra och mer därtill! Kan högt rekommendera Andy för er nästa försäljning. "
säljare på Plöjarvägen 180

07 nov 2023

"Jag kan varmt rekommendera Andy till alla som ska sälja sin lägenhet. Jag valde honom i hård konkurrens med andra mäklare, som också verkade toppen, och behövde aldrig ångra mitt val. Andy arbetar hårt, är dedikerad, svarar alltid väldigt snabbt på mail och samtal samt är otroligt proffsig. Han ä..."
"Jag kan varmt rekommendera Andy till alla som ska sälja sin lägenhet. Jag valde honom i hård konkurrens med andra mäklare, som också verkade toppen, och behövde aldrig ångra mitt val. Andy arbetar hårt, är dedikerad, svarar alltid väldigt snabbt på mail och samtal samt är otroligt proffsig. Han är väldigt lösningsorienterad, gör verkligen sitt bästa och hjälper både säljare och köpare att mötas på vägen kring alla detaljer. Önskar Andy all lycka till i framtiden och hoppas att han fortsätter i yrket en lång tid framöver så att jag kan kontakta honom om jag någonsin behöver en mäklare igen!"
Läs mer
säljare på Vårbergsvägen 179

26 okt 2023

"Snabbt avslut."
säljare på Ronnebyvägen 26

06 okt 2023

"Snabbt, smidigt och smärtfritt!"
säljare på Slättåkragränd 58

23 sep 2023

"kan varmt rekommendera Andy som en mycket engagerad, professionell och lyhörd mäklare "
säljare på Sköllerstagatan 58

28 maj 2023

"Tack för all hjälp vid försäljning av lägenheten. Andy gjorde ett super jobb då jag bara lämnade över nycklarna till han då jag befinner mig i utlandet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Olshammarsgatan 56

26 maj 2023

"En mycket bra och trevlig mäklare, varmt rekomenderas!"
säljare på Eldsbergagränd 10

26 apr 2023

"Trevlig och kunnig mäklare.
"
säljare på Stamgatan 65

05 apr 2023

"Andy är en bra mäklare som vill ens bästa. Överlag ett jättebra jobb.
Nyckel hanteringen strulade lite, där fick jag själv styra upp när nyckel skulle hämtas och lämnas. Detta var ett problem då jag hyrde ut lägenheten i andrahand.
Arvodet är jag lite besviken på då vi först kom överens om e..."
"Andy är en bra mäklare som vill ens bästa. Överlag ett jättebra jobb.
Nyckel hanteringen strulade lite, där fick jag själv styra upp när nyckel skulle hämtas och lämnas. Detta var ett problem då jag hyrde ut lägenheten i andrahand.
Arvodet är jag lite besviken på då vi först kom överens om ett pris. Försäljningen drog ut på tiden och Andy gav mig ett lägre arvode då annonsen skulle ut på Hemnet igen, arvodet höjde han senare upp till ursprunget igen vilket jag inte gillade.
"
Läs mer
säljare på Skebokvarnsvägen 376

21 mar 2023

"Vi valde Andy som mäklare efter ett väldigt gott första intryck. Trots svåra tider känner vi att Andy lyckats med ett bra jobb!
Den lilla konstruktiva kritiken: I vissa moment kände vi att vi saknade lite statusuppdateringar och vi behövde ibland påminna om några punkter vi bestämt. "
"Vi valde Andy som mäklare efter ett väldigt gott första intryck. Trots svåra tider känner vi att Andy lyckats med ett bra jobb!
Den lilla konstruktiva kritiken: I vissa moment kände vi att vi saknade lite statusuppdateringar och vi behövde ibland påminna om några punkter vi bestämt. "
Läs mer
säljare på Blackensvägen 1A

20 mar 2023

"Vi är supernöjda med Andy! Han är en riktigt proffsig mäklare, som är väldigt lyhörd, bra på att kommunicera och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med bostadsaffären och vi upplevde att Andy verkligen la in en extra växel för att nå dit vi ville. Andy är en mäklar..."
"Vi är supernöjda med Andy! Han är en riktigt proffsig mäklare, som är väldigt lyhörd, bra på att kommunicera och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med bostadsaffären och vi upplevde att Andy verkligen la in en extra växel för att nå dit vi ville. Andy är en mäklare som vi varmt rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Kabelverksgatan 42

19 mar 2023

"Andy did well considering the current housing market. I've both bought from him and sold with him, and it's gone smooth both times. "
säljare på Bjursätragatan 35

08 mar 2023

"Duktig trevlig lätt att ha att göra med "
säljare på Sandalmakarbacken 5

08 mar 2023

"Jag är super nöjd med allt hjälp som jag fick av Mäklaren, man fick direkt förtroende "
säljare på Gillerbacken 28

02 mar 2023

"Jättenöjd med allt !
"
säljare på Sandalettgatan 22

02 feb 2023

"Andy har verkligen tagit väl hand om mig redan från start via mail, telefon och SMS, det varit mycket tät kontakt och allt har gått så smidigt och alla var nöjda! Kan varmt rekommendera Andy."
säljare på Fjugestagränd 13

28 dec 2022

"Jätte duktig , lyhörd och känns trygg "
säljare på Prästgårdsgränd 10

28 dec 2022

"Trevlig och professionell som tog hänsyn till mina önskemål och skötte hela processen utomordentlig"
säljare på Götalandsvägen 249

20 dec 2022

"Allt var i princip perfekt. Från dag 1 kände jag att Andy hade helt rätt personlighet, driven och mycket vänlig, för att sälja min bostad. Att jag kunde kontakta honom lite när som helst vid frågor var ett stort plus. Ett fåtal gånger kunde det bli lite rörigt men det löstes i sådana fall både sn..."
"Allt var i princip perfekt. Från dag 1 kände jag att Andy hade helt rätt personlighet, driven och mycket vänlig, för att sälja min bostad. Att jag kunde kontakta honom lite när som helst vid frågor var ett stort plus. Ett fåtal gånger kunde det bli lite rörigt men det löstes i sådana fall både snabbt och elegant. Han gjorde sitt yttersta under försäljningstiden vilket gav ett helt ok slutpris trots den mycket svåra marknad vi just nu är i. Det går säkert att hitta mäklare med något lägre arvoden men jag tvivlar på att man skulle få en jämförbar mäklare då, och jag känner att jag fått bra valuta jämfört med insatsen.
Kortfattat så känner jag mig helnöjd med att ha anlitat Andy för försäljningen, och jag är säker på att andra också kommer bli det."
Läs mer
säljare på Stamgatan 58

13 dec 2022

"Bra bemötande och upplevelse i helhet. Förväntningarna för rimligt slutpris var höga men samtidigt var marknaden trög. "
säljare på Lindholmsbacken 66

02 dec 2022

"Väldigt kompetent och lyhörd mäklare, svarar och är alltid tillgänglig. Vart även ständigt uppdaterad om hur försäljningsprocessen gick trots en trög och tuff marknad. Grymt bra jobbat Andy! "
säljare på Slättåkragränd 10

08 nov 2022

"Kompetent, lyhörd, målinriktad, har god förmåga att bemöta så väl säljaren som köparen på ett trevligt och personligt sätt. Kommer absolut rekommendera Andy till alla mina vänner och familj! "
säljare på Bjursätragatan 131

25 okt 2022

"
Vi är mycket nöjda med Andys sätt att genomföra försäljningen. profesionellt, personligt och förtroende givande"
säljare på Porlabacken 39

17 okt 2022

"Andy is so professional and efficient. I am so impressed by the way he worked with the selling process. "
säljare på Skönviksvägen 286

16 sep 2022

"Från första kontakten med Andy så kände jag ett engagemang som var speciellt och han har levererat genom hela försäljningen! Har sålt 2st lägenheter tidigare men detta var något helt annat!! Kan verkligen rekommendera Andy som mäklare ni kommer inte bli missnöjda!"
"Från första kontakten med Andy så kände jag ett engagemang som var speciellt och han har levererat genom hela försäljningen! Har sålt 2st lägenheter tidigare men detta var något helt annat!! Kan verkligen rekommendera Andy som mäklare ni kommer inte bli missnöjda!"
Läs mer
säljare på Sandalettgatan 3

11 jul 2022

"Andy var helt fantastisk. Jag och min fru har varit i kontakt med flertalet mäklare och ingen av de kunde ens mäta sig i närheten med tryggheten och förtroendet vi kände för Andy som vår mäklare. Vi vet att vi utan tvekan inte hade fått det priset vi fick, ifall vi hade valt en annan mäklare för ..."
"Andy var helt fantastisk. Jag och min fru har varit i kontakt med flertalet mäklare och ingen av de kunde ens mäta sig i närheten med tryggheten och förtroendet vi kände för Andy som vår mäklare. Vi vet att vi utan tvekan inte hade fått det priset vi fick, ifall vi hade valt en annan mäklare för att sälja vår bostad. Tillgängligheten, drivet och arbetsmoralen som Andy erbjöd under hela resans gång var inget annat än fantastisk."
Läs mer
säljare på Förrådsvägen 40

30 jun 2022

"Jag är jättenöjd med Andy som mäklare när jag sålde min lägenhet.
Andy har lyssnat på mina önskemål och har varit ett fantastisk bra stöd i hela försäljningen. Jag har känt mig trygg med att Andy har koll på allt och jag har inte behövt tänka på något runt försäljningen vilket har varit otrolig..."
"Jag är jättenöjd med Andy som mäklare när jag sålde min lägenhet.
Andy har lyssnat på mina önskemål och har varit ett fantastisk bra stöd i hela försäljningen. Jag har känt mig trygg med att Andy har koll på allt och jag har inte behövt tänka på något runt försäljningen vilket har varit otroligt skönt.
Jag rekommenderar varmt Andy som mäklare. "
Läs mer
säljare på Porlabacken 37

19 maj 2022

"Vill du känna dig trygg i din bostadsförsäljning? Vill du ha en mäklare som bokstavligt talat alltid är tillgänglig och lätt att nå samt håller dig uppdaterad och ser till att leverera över förväntan?! Ni behöver inte leta vidare för här har ni honom Andy Shabo! Den absolut bästa mäklaren jag trä..."
"Vill du känna dig trygg i din bostadsförsäljning? Vill du ha en mäklare som bokstavligt talat alltid är tillgänglig och lätt att nå samt håller dig uppdaterad och ser till att leverera över förväntan?! Ni behöver inte leta vidare för här har ni honom Andy Shabo! Den absolut bästa mäklaren jag träffat på och jag har haft erfarenhet med bra många olika mäklare! Mäklaren som gör det lilla extra, springer den extra milen och lägger all energi på försäljningen! Slog tidigare rekord med hela 400k, tusen tack Andy. Kommer definitivt att anlita igen!"
Läs mer
säljare på Förlandagränd 12

19 maj 2022

"En härlig o ärlig mäklare som fick försäljningen och vägen dit att kännas mycket trygg! Var mycket hjälpsam med precis allt under processens gång."
säljare på Fjugestagränd 7

01 apr 2022

"Andy gav ett väldigt gott intryck redan från första mötet och förtroendet var på topp genom hela försäljningen. "
säljare på Aspsätravägen 27

25 mar 2022

"Personlig och engagerad.Hela försäljningen blev en upplevelse. Kunnig och kompetent .Lätt att tycka om."
säljare på Förlandagränd 4

17 mar 2022

"Härlig och ärlig mäklare som fick försäljningen att kännas trygg! Var mycket hjälpsam med precis allt!"
säljare på Fjugestagränd 7

21 feb 2022

"Kunde inte vara mer nöjd med Andy.
Hela processen från början till slut har för mig som säljare gått hur bra som helst tack vare vår öppna dialog och hans kunnighet. Supertrevlig och hjälpsam, saknade inget hos denna mäklare, rekommenderar starkt!"
säljare på Skönviksvägen 286

19 feb 2022

"Andy Shabo är en engagerad, trevlig och en mäklare som levererar.
Genom hela processen tog han sin tid svarade på de frågetecken som uppstod och lyssnade in på alla våra önskemål.
Vi rekommenderar varmt Andy som mäklare!
Tammy & Boris"
säljare på Förlandagränd 28

18 feb 2022

"Vi har anlitat Andy Shabo att sälja vår lägenhet i Hagsätra.Vi är jätte nöjda från början till slut.
Vi fick priset som vi tänkte att sälja för, samt har slagit områdets rekord.
Han är alltid på tråden när vi har lilla minsta fråga, mycket bra återkoppling hela tiden.
Framför allt är han en tr..."
"Vi har anlitat Andy Shabo att sälja vår lägenhet i Hagsätra.Vi är jätte nöjda från början till slut.
Vi fick priset som vi tänkte att sälja för, samt har slagit områdets rekord.
Han är alltid på tråden när vi har lilla minsta fråga, mycket bra återkoppling hela tiden.
Framför allt är han en trevlig person vilket gör det lättare att kommunicera.
Den bästa som han har är att han brinner för sina kunder för att göra kunderna glada och super nöjda.
Varmt rekommenderar!
Mvh: Kakhaber (kalle ) Sologhashvili "
Läs mer
säljare på Vedevågslingan 2

29 jan 2022

"I already referred Andy to two prospective sellers in this locality. Andy has good local knowledge and has been very helpful and friendly. I did speak to three different companies and choose svenskfast only because of Andy´s knolwdge, constructive and result oriented approach."
"I already referred Andy to two prospective sellers in this locality. Andy has good local knowledge and has been very helpful and friendly. I did speak to three different companies and choose svenskfast only because of Andy´s knolwdge, constructive and result oriented approach."
Läs mer
säljare på Eldsbergagränd 10

26 jan 2022

"Precis som ömdömet som jag knappade in högre upp, så levererade Andy på ett väldig proffessionellt och tydligt sätt det han lovade. Dialogen var tydlig samt hans sätt att bemöta mina behov var utmärkt. Jag kan gott rekommendera Andy. Och jag ser framemot fortsatt samarbete."
"Precis som ömdömet som jag knappade in högre upp, så levererade Andy på ett väldig proffessionellt och tydligt sätt det han lovade. Dialogen var tydlig samt hans sätt att bemöta mina behov var utmärkt. Jag kan gott rekommendera Andy. Och jag ser framemot fortsatt samarbete."
Läs mer
säljare på Älvsåkersgränd 7

25 jan 2022

"Hade ett riktigt bra samarbete med Andy. Bra kommunikation under det gångna året. Eftersom jag inte hade bråttom att sälja kände jag aldrig någon press från Andy utan support rakt igenom. Extra stort plus var stöttingen med tips inför fotograferingen."
"Hade ett riktigt bra samarbete med Andy. Bra kommunikation under det gångna året. Eftersom jag inte hade bråttom att sälja kände jag aldrig någon press från Andy utan support rakt igenom. Extra stort plus var stöttingen med tips inför fotograferingen."
Läs mer
säljare på Knäredsgränd 28

24 jan 2022

"Jag är otroligt nöjd med Andy som mäklare! Han har hållit mig uppdaterad och har genom hela affären skött allting smidigt och professionellt. Toppbetyg på alla fronter från mig!
M.G
Bäverdammsgränd 84"
säljare på Bäverdammsgränd 84

12 jan 2022

"Han är en kanon kille, som är alltid tillgänglig för sina kunder."
säljare på Våxtorpsgränd 26

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
94 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
105 av 110 säljare
Andy var tydlig och höll mig uppdaterad
109 av 114 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andy på kartan.

239 tidigare bostäder
61 bostäder till salu
114 rekommendationer

61 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
2 rum, 67,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 063 kr/mån
2 rum, 64 m²
Lägenhet, Stockholm
2 195 000 kr
3 rum, 69 m²
31 811 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 285 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 72,5 m²
27 708 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 668 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 300 000 kr
Lägenhet Älvsjö Solberga
+ 305 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Älvsjö Solberga
84,5 m²
3 150 000 kr
Lägenhet Älvsjö Centrum
+ 255 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och tillgänglig. "
3 700 000 kr
Lägenhet Sköndal
+ 105 000 kr
4 rum, 94,5 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Östbergahöjden
+ 150 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vilken stjärna!
Han va tillgänglig lyhörd och fantastisk.
Han hade plan och fullföljde det.
Jag ha haft Mäklare tidigare men ingen som Andy vilken stjärna."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.