Andy Shabo

Profilbild för Andy Shabo
Säljarfavorit
Andy Shabo
4.9 / 5
(69 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
22 st
73 105 000 kr

Bakgrund

Andy Shabo jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-10-08. Andy har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Andy har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 103 135 000 kr.

Presentation

(2022 - BÄST BETYG I HELA STOCKHOLM)

Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm 2022 (4:e plats)
Mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige 2022 (12:e plats)

Många tror att värdet sitter i bostaden, men valet av mäklare är avgörande för hur mycket du kan sälja din bostad för.

Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings verktyg och koncept kommer jag att leda dig genom ditt livs största affär på ett tryggt, affärsmässigt och resultatinriktat sätt.
Jag skräddarsyr din försäljning efter dina behov och önskemål. Jag är både tävlingsinriktad och brinner för bostadsaffären, vilket borgar för att jag alltid strävar efter högsta resultat. Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar, både som köpare och säljare. Mina kunder beskriver mig som engagerad, tillgänglig, lyhörd och professionell.

Kontakta mig för ett möte så ska jag berätta vad som är avgörande inför och vid en försäljning.

Jag talar även arabiska och engelska.

Direkt nr: 072-986 13 43
Mail: andy.shabo@svenskfast.se

UTMÄRKELSER
BÄST BETYG I STOCKHOLM Q3 (Reco)
BÄST BETYG I RÅGSVED Q3 (Reco)
BÄST BETYG I HAGSÄTRA Q3 (Reco)
BÄST BETYG I ÖSTBERGA Q3 (Reco)

MEST TROVÄRDIG I ÖSTBERGA Q3 (Reco)
MEST TROVÄRDIG I RÅGSVED Q3 (Reco)
MEST TROVÄRDIG I HAGSÄTRA Q3 (Reco)

MEST REKOMMENDERAD I HAGSÄTRA Q3 (Reco)
MEST REKOMMENDERAD I ÖSTBERGA Q3 (Reco)
MEST REKOMMENDERAD I RÅGSVED Q3 (Reco)

BÄST BETYG I RÅGSVED Q2 (Reco)

Jag har varit verksam mäklare sedan 2020-10-20, och det finns få mäklare som slår mig på fingrarna när det kommer till den tillgängligheten jag erbjuder.
Mina kunder beskriver mig som lyhörd, tillgänglig och otroligt driven.

Omdöme från säljare:

"Vi är väldigt nöjda med Andy och hans engagemang i försäljningen av vår bostad! Vi upplevde att Andy var mycket lyhörd för våra önskemål, att han alltid fanns tillgänglig för frågor och funderingar och att han hela tiden hade en öppen och transparent kommunikation med oss. Andy la verkligen ner tid och energi på att få till en så bra affär som möjligt och vi är väldigt glada över resultatet. Vi rekommenderar varmt Andy!"

Säljare om Andy.

21 mar 2023

"Vi valde Andy som mäklare efter ett väldigt gott första intryck. Trots svåra tider känner vi att Andy lyckats med ett bra jobb!
Den lilla konstruktiva kritiken: I vissa moment kände vi att vi saknade lite statusuppdateringar och vi behövde ibland påminna om några punkter vi bestämt. "
"Vi valde Andy som mäklare efter ett väldigt gott första intryck. Trots svåra tider känner vi att Andy lyckats med ett bra jobb!
Den lilla konstruktiva kritiken: I vissa moment kände vi att vi saknade lite statusuppdateringar och vi behövde ibland påminna om några punkter vi bestämt. "
Läs mer
säljare på Blackensvägen 1A

20 mar 2023

"Vi är supernöjda med Andy! Han är en riktigt proffsig mäklare, som är väldigt lyhörd, bra på att kommunicera och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med bostadsaffären och vi upplevde att Andy verkligen la in en extra växel för att nå dit vi ville. Andy är en mäklar..."
"Vi är supernöjda med Andy! Han är en riktigt proffsig mäklare, som är väldigt lyhörd, bra på att kommunicera och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda med bostadsaffären och vi upplevde att Andy verkligen la in en extra växel för att nå dit vi ville. Andy är en mäklare som vi varmt rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Kabelverksgatan 42

19 mar 2023

"Andy did well considering the current housing market. I've both bought from him and sold with him, and it's gone smooth both times. "
säljare på Bjursätragatan 35

08 mar 2023

"Duktig trevlig lätt att ha att göra med "
säljare på Sandalmakarbacken 5

08 mar 2023

"Jag är super nöjd med allt hjälp som jag fick av Mäklaren, man fick direkt förtroende "
säljare på Gillerbacken 28

02 mar 2023

"Jättenöjd med allt !
"
säljare på Sandalettgatan 22

02 feb 2023

"Andy har verkligen tagit väl hand om mig redan från start via mail, telefon och SMS, det varit mycket tät kontakt och allt har gått så smidigt och alla var nöjda! Kan varmt rekommendera Andy."
säljare på Fjugestagränd 13

28 dec 2022

"Jätte duktig , lyhörd och känns trygg "
säljare på Prästgårdsgränd 10

28 dec 2022

"Trevlig och professionell som tog hänsyn till mina önskemål och skötte hela processen utomordentlig"
säljare på Götalandsvägen 249

20 dec 2022

"Allt var i princip perfekt. Från dag 1 kände jag att Andy hade helt rätt personlighet, driven och mycket vänlig, för att sälja min bostad. Att jag kunde kontakta honom lite när som helst vid frågor var ett stort plus. Ett fåtal gånger kunde det bli lite rörigt men det löstes i sådana fall både sn..."
"Allt var i princip perfekt. Från dag 1 kände jag att Andy hade helt rätt personlighet, driven och mycket vänlig, för att sälja min bostad. Att jag kunde kontakta honom lite när som helst vid frågor var ett stort plus. Ett fåtal gånger kunde det bli lite rörigt men det löstes i sådana fall både snabbt och elegant. Han gjorde sitt yttersta under försäljningstiden vilket gav ett helt ok slutpris trots den mycket svåra marknad vi just nu är i. Det går säkert att hitta mäklare med något lägre arvoden men jag tvivlar på att man skulle få en jämförbar mäklare då, och jag känner att jag fått bra valuta jämfört med insatsen.
Kortfattat så känner jag mig helnöjd med att ha anlitat Andy för försäljningen, och jag är säker på att andra också kommer bli det."
Läs mer
säljare på Stamgatan 58

13 dec 2022

"Bra bemötande och upplevelse i helhet. Förväntningarna för rimligt slutpris var höga men samtidigt var marknaden trög. "
säljare på Lindholmsbacken 66

02 dec 2022

"Väldigt kompetent och lyhörd mäklare, svarar och är alltid tillgänglig. Vart även ständigt uppdaterad om hur försäljningsprocessen gick trots en trög och tuff marknad. Grymt bra jobbat Andy! "
säljare på Slättåkragränd 10

08 nov 2022

"Kompetent, lyhörd, målinriktad, har god förmåga att bemöta så väl säljaren som köparen på ett trevligt och personligt sätt. Kommer absolut rekommendera Andy till alla mina vänner och familj! "
säljare på Bjursätragatan 131

25 okt 2022

"
Vi är mycket nöjda med Andys sätt att genomföra försäljningen. profesionellt, personligt och förtroende givande"
säljare på Porlabacken 39

17 okt 2022

"Andy is so professional and efficient. I am so impressed by the way he worked with the selling process. "
säljare på Skönviksvägen 286

16 sep 2022

"Från första kontakten med Andy så kände jag ett engagemang som var speciellt och han har levererat genom hela försäljningen! Har sålt 2st lägenheter tidigare men detta var något helt annat!! Kan verkligen rekommendera Andy som mäklare ni kommer inte bli missnöjda!"
"Från första kontakten med Andy så kände jag ett engagemang som var speciellt och han har levererat genom hela försäljningen! Har sålt 2st lägenheter tidigare men detta var något helt annat!! Kan verkligen rekommendera Andy som mäklare ni kommer inte bli missnöjda!"
Läs mer
säljare på Sandalettgatan 3

11 jul 2022

"Andy var helt fantastisk. Jag och min fru har varit i kontakt med flertalet mäklare och ingen av de kunde ens mäta sig i närheten med tryggheten och förtroendet vi kände för Andy som vår mäklare. Vi vet att vi utan tvekan inte hade fått det priset vi fick, ifall vi hade valt en annan mäklare för ..."
"Andy var helt fantastisk. Jag och min fru har varit i kontakt med flertalet mäklare och ingen av de kunde ens mäta sig i närheten med tryggheten och förtroendet vi kände för Andy som vår mäklare. Vi vet att vi utan tvekan inte hade fått det priset vi fick, ifall vi hade valt en annan mäklare för att sälja vår bostad. Tillgängligheten, drivet och arbetsmoralen som Andy erbjöd under hela resans gång var inget annat än fantastisk."
Läs mer
säljare på Förrådsvägen 40

30 jun 2022

"Jag är jättenöjd med Andy som mäklare när jag sålde min lägenhet.
Andy har lyssnat på mina önskemål och har varit ett fantastisk bra stöd i hela försäljningen. Jag har känt mig trygg med att Andy har koll på allt och jag har inte behövt tänka på något runt försäljningen vilket har varit otrolig..."
"Jag är jättenöjd med Andy som mäklare när jag sålde min lägenhet.
Andy har lyssnat på mina önskemål och har varit ett fantastisk bra stöd i hela försäljningen. Jag har känt mig trygg med att Andy har koll på allt och jag har inte behövt tänka på något runt försäljningen vilket har varit otroligt skönt.
Jag rekommenderar varmt Andy som mäklare. "
Läs mer
säljare på Porlabacken 37

19 maj 2022

"Vill du känna dig trygg i din bostadsförsäljning? Vill du ha en mäklare som bokstavligt talat alltid är tillgänglig och lätt att nå samt håller dig uppdaterad och ser till att leverera över förväntan?! Ni behöver inte leta vidare för här har ni honom Andy Shabo! Den absolut bästa mäklaren jag trä..."
"Vill du känna dig trygg i din bostadsförsäljning? Vill du ha en mäklare som bokstavligt talat alltid är tillgänglig och lätt att nå samt håller dig uppdaterad och ser till att leverera över förväntan?! Ni behöver inte leta vidare för här har ni honom Andy Shabo! Den absolut bästa mäklaren jag träffat på och jag har haft erfarenhet med bra många olika mäklare! Mäklaren som gör det lilla extra, springer den extra milen och lägger all energi på försäljningen! Slog tidigare rekord med hela 400k, tusen tack Andy. Kommer definitivt att anlita igen!"
Läs mer
säljare på Förlandagränd 12

19 maj 2022

"En härlig o ärlig mäklare som fick försäljningen och vägen dit att kännas mycket trygg! Var mycket hjälpsam med precis allt under processens gång."
säljare på Fjugestagränd 7

01 apr 2022

"Andy gav ett väldigt gott intryck redan från första mötet och förtroendet var på topp genom hela försäljningen. "
säljare på Aspsätravägen 27

25 mar 2022

"Personlig och engagerad.Hela försäljningen blev en upplevelse. Kunnig och kompetent .Lätt att tycka om."
säljare på Förlandagränd 4

17 mar 2022

"Härlig och ärlig mäklare som fick försäljningen att kännas trygg! Var mycket hjälpsam med precis allt!"
säljare på Fjugestagränd 7

21 feb 2022

"Kunde inte vara mer nöjd med Andy.
Hela processen från början till slut har för mig som säljare gått hur bra som helst tack vare vår öppna dialog och hans kunnighet. Supertrevlig och hjälpsam, saknade inget hos denna mäklare, rekommenderar starkt!"
säljare på Skönviksvägen 286

19 feb 2022

"Andy Shabo är en engagerad, trevlig och en mäklare som levererar.
Genom hela processen tog han sin tid svarade på de frågetecken som uppstod och lyssnade in på alla våra önskemål.
Vi rekommenderar varmt Andy som mäklare!
Tammy & Boris"
säljare på Förlandagränd 28

18 feb 2022

"Vi har anlitat Andy Shabo att sälja vår lägenhet i Hagsätra.Vi är jätte nöjda från början till slut.
Vi fick priset som vi tänkte att sälja för, samt har slagit områdets rekord.
Han är alltid på tråden när vi har lilla minsta fråga, mycket bra återkoppling hela tiden.
Framför allt är han en tr..."
"Vi har anlitat Andy Shabo att sälja vår lägenhet i Hagsätra.Vi är jätte nöjda från början till slut.
Vi fick priset som vi tänkte att sälja för, samt har slagit områdets rekord.
Han är alltid på tråden när vi har lilla minsta fråga, mycket bra återkoppling hela tiden.
Framför allt är han en trevlig person vilket gör det lättare att kommunicera.
Den bästa som han har är att han brinner för sina kunder för att göra kunderna glada och super nöjda.
Varmt rekommenderar!
Mvh: Kakhaber (kalle ) Sologhashvili "
Läs mer
säljare på Vedevågslingan 2

29 jan 2022

"I already referred Andy to two prospective sellers in this locality. Andy has good local knowledge and has been very helpful and friendly. I did speak to three different companies and choose svenskfast only because of Andy´s knolwdge, constructive and result oriented approach."
"I already referred Andy to two prospective sellers in this locality. Andy has good local knowledge and has been very helpful and friendly. I did speak to three different companies and choose svenskfast only because of Andy´s knolwdge, constructive and result oriented approach."
Läs mer
säljare på Eldsbergagränd 10

26 jan 2022

"Precis som ömdömet som jag knappade in högre upp, så levererade Andy på ett väldig proffessionellt och tydligt sätt det han lovade. Dialogen var tydlig samt hans sätt att bemöta mina behov var utmärkt. Jag kan gott rekommendera Andy. Och jag ser framemot fortsatt samarbete."
"Precis som ömdömet som jag knappade in högre upp, så levererade Andy på ett väldig proffessionellt och tydligt sätt det han lovade. Dialogen var tydlig samt hans sätt att bemöta mina behov var utmärkt. Jag kan gott rekommendera Andy. Och jag ser framemot fortsatt samarbete."
Läs mer
säljare på Älvsåkersgränd 7

25 jan 2022

"Hade ett riktigt bra samarbete med Andy. Bra kommunikation under det gångna året. Eftersom jag inte hade bråttom att sälja kände jag aldrig någon press från Andy utan support rakt igenom. Extra stort plus var stöttingen med tips inför fotograferingen."
"Hade ett riktigt bra samarbete med Andy. Bra kommunikation under det gångna året. Eftersom jag inte hade bråttom att sälja kände jag aldrig någon press från Andy utan support rakt igenom. Extra stort plus var stöttingen med tips inför fotograferingen."
Läs mer
säljare på Knäredsgränd 28

24 jan 2022

"Jag är otroligt nöjd med Andy som mäklare! Han har hållit mig uppdaterad och har genom hela affären skött allting smidigt och professionellt. Toppbetyg på alla fronter från mig!
M.G
Bäverdammsgränd 84"
säljare på Bäverdammsgränd 84

12 jan 2022

"Han är en kanon kille, som är alltid tillgänglig för sina kunder."
säljare på Våxtorpsgränd 26

25 nov 2021

"Riktig grym mäklare som slog alla mina förväntningar. Super njöd med Andy under hela processen. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Stjärnsundsgatan 21

22 nov 2021

"Jag är mycket nöjd med Andy, effektiv och kunnig, rekommenderas!"
säljare på Bäverdammsgränd 110

19 nov 2021

"En mycket engagerad och trevlig mäklare."
säljare på Stamgatan 90

10 nov 2021

"Levde upp till alla förväntningar - vi är supernöjda!"
säljare på Skrakgränd 9

10 nov 2021

"he is very smart and working so hard and also his knowledge is good enough what he doing. i am very happy with him. he is very open and so helpful "
säljare på Vintrosagatan 54

10 nov 2021

"Det gick snabbt och smidigt med försäljningen och Andy lyckades sälja till lägenheten till det pris jag ville ha :)"
säljare på Fjugestagränd 13

10 nov 2021

"Både köpte och sålde bostad med hjälp utav Andy. Det finns mäklare och det finns Mäklare. Sedan har vi Andy! En stjärna. Har svårt att finna ord för Andy! En person med ett fantastiskt driv, engagemang och närvaro. Andy uppfyllde våra förväntningar långt över vad vi trott. Vi kände att vi var i t..."
"Både köpte och sålde bostad med hjälp utav Andy. Det finns mäklare och det finns Mäklare. Sedan har vi Andy! En stjärna. Har svårt att finna ord för Andy! En person med ett fantastiskt driv, engagemang och närvaro. Andy uppfyllde våra förväntningar långt över vad vi trott. Vi kände att vi var i trygga händer under hela processen. Andy är en mäklare vi varmt och stolt kommer rekommendera för alla vi känner! Vi är både stolta och nöjda med vårt val utav mäklare. En mäklare i världsklass som har det lilla extra som kommer så naturligt från hans sida. En kille som verkligen brinner för sitt yrke och som är som gjord för sitt yrke!"
Läs mer
säljare på Gamla Huddingevägen 451

10 nov 2021

"
 
 
 
 
 Han var tydlig, snäll, hjälpsam, respekt full och professionell. 5/5 stjärnor!
"
säljare på Stamgatan 45

09 nov 2021

"Andy gav från start och under hela vår försäljning bra stöd, löpande uppdateringar och alltid nåbar. Mycket professionellt intryck och skapade förtroende vilket vi uppskattade."
säljare på Gamla Huddingevägen 420A

09 nov 2021

"En grym insats av Andy, väldigt driven, tydlig samt målinriktad mäklare som alltid är tillgänglig och närvarande. 100% proffs på allt ifrån fotografering av bostaden till annonsering och försäljning. Slutpriset blev bra över förväntningarna och både säljare som köpare var otroligt nöjda med affär..."
"En grym insats av Andy, väldigt driven, tydlig samt målinriktad mäklare som alltid är tillgänglig och närvarande. 100% proffs på allt ifrån fotografering av bostaden till annonsering och försäljning. Slutpriset blev bra över förväntningarna och både säljare som köpare var otroligt nöjda med affären. Ska du köpa eller sälja en bostad är det enbart Andy man vänder sig till! 11/10 stjärnor!"
Läs mer
säljare på Harplingegränd 88

09 nov 2021

"Efter att ha träffat ett antal olika mäklare kände vi att Andy var det självklara valet! Vi har både köpt och sålt med Andy, upplever honom som väldigt professionell, var tillgänglig även under sena kvällar och helger samt svarade på våra frågor och återkopplade kring de funderingar vi hade. Vi ä..."
"Efter att ha träffat ett antal olika mäklare kände vi att Andy var det självklara valet! Vi har både köpt och sålt med Andy, upplever honom som väldigt professionell, var tillgänglig även under sena kvällar och helger samt svarade på våra frågor och återkopplade kring de funderingar vi hade. Vi är otroligt glada och nöjda över vårt val av mäklare och kommer även att rekommendera honom i framtiden för alla våra bekanta, 5/5 stjärnor!"
Läs mer
säljare på Harplingegränd 110

08 nov 2021

"Hade tur som anlitat Andy, för mig som då som ska sälja för första gången så var jag förvirrad, men med all hjälp och info som jag blev tilldelad kunde han svara på mina funderingar i telefon helger som kvällar och aldrig tröttnade däremot alltid positiv. Tack för att du orkade med mig."
"Hade tur som anlitat Andy, för mig som då som ska sälja för första gången så var jag förvirrad, men med all hjälp och info som jag blev tilldelad kunde han svara på mina funderingar i telefon helger som kvällar och aldrig tröttnade däremot alltid positiv. Tack för att du orkade med mig."
Läs mer
säljare på Eldsbergagränd 45

08 nov 2021

"Andy var super trevlig och hjälpsam med alla frågor. Jag blev väldigt nöjd med hur försäljningen sköttes, bra information och fick bra slutresultat."
säljare på Bäverdammsgränd 112

08 nov 2021

"Andy överträffade våra förväntningar. En ganska spontan försäljning av vår etagelägenhet i Bandhagen på 4 rok. Kort varsel och ett hus redan inköpt. Inga problem för Andy att väcka stort intresse snabbt och göra en rekordförsäljning i detta område. Vi köpte bostaden för 2 117 000:- år 2017 och An..."
"Andy överträffade våra förväntningar. En ganska spontan försäljning av vår etagelägenhet i Bandhagen på 4 rok. Kort varsel och ett hus redan inköpt. Inga problem för Andy att väcka stort intresse snabbt och göra en rekordförsäljning i detta område. Vi köpte bostaden för 2 117 000:- år 2017 och Andy sålde den för 3 miljoner! Stor eloge till vår hårt arbetande Andy Shabo!"
Läs mer
säljare på Bäverdammsgränd 142

08 nov 2021

"Andy är super trevlig och enkel att ha att göra med, Andy tog bort stress momentet från hela försäljningen. Under försäljning lyckade Andy hitta flera potentiella köpa i en annan dålig marknad som gjorde att jag fick ett riktigt bra pris för min lgh!"
säljare på Slättåkragränd 26

08 nov 2021

"
Alltid glad , positiv och tillgänglig.. Ser inga problem, bara lösningar. Vi är supernöjda!"
säljare på Stjärnsundsgatan 19

08 nov 2021

"Vi har nyligen sålt vår lägenhet i Skarpnäck med hjälp av Andy Shabo. Det gick alldeles utmärkt! Säljprocessen var tydligt och klart under hela resan. Vi har fått priset vi önskat. Andy är väldigt öppen och trevlig person. Han var mycket uppmärksam på alla våra önskemål och frågor, professionellt..."
"Vi har nyligen sålt vår lägenhet i Skarpnäck med hjälp av Andy Shabo. Det gick alldeles utmärkt! Säljprocessen var tydligt och klart under hela resan. Vi har fått priset vi önskat. Andy är väldigt öppen och trevlig person. Han var mycket uppmärksam på alla våra önskemål och frågor, professionellt styrd och stödde oss. Vi är väldigt nöjda med försäljningen, affären blev tryggt och smidigt."
Läs mer
säljare på Pilotgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Radhus
3
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
103 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
65 av 68 säljare
Andy satte rätt förväntningar på slutpriset
60 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 65 säljare
Andy var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 68 säljare

Andy på kartan.

140 tidigare bostäder
45 bostäder till salu
69 rekommendationer

45 bostäder till salu.

Bostäder

2 150 000 kr
3 rum, 71 m²
30 281 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 180 kr/mån
2 050 000 kr
3 rum, 59 m²
34 745 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 285 kr/mån
2 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 69,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 019 kr/mån
1 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
3 038 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Bandhagen
2 rum, 59 m²
2 700 000 kr
Lägenhet Östbergahöjden
+ 505 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 400 000 kr
Lägenhet Bandhagen
+ 50 000 kr
1 rum, 19,5 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
1 770 000 kr
Lägenhet Östbergahöjden
+ 120 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Högdalen
+ 250 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 1 650 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.