Andreas Yacoub

Profilbild för Andreas Yacoub
Säljarfavorit
Andreas Yacoub
4.9 / 5
(164 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
21 st
68 400 000 kr

Bakgrund

Andreas Yacoub jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2010-04-29. Andreas har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2021. Andreas har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 71 140 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Andreas Yacoub och jag arbetar på Mäklarringen. Jag säljer både hus och bostadsrätter vilket gör att jag träffar många olika människor i mitt yrke och kan då enkelt slussa kunder från bostadsrätt till hus och tvärtom. Uppvuxen i Vällingby och bott där över 20 år, idag bor jag i Hässelby. Jag kan området, är en lokal mäklare, älskar mitt jobb och finns det någon kund som kan tänka sig att betala det pris ni önskar så kommer jag att hitta honom! Mitt huvudsakliga mål är att hjälpa er med en trygg affär och få ut högsta möjliga pris för lägenheten.

2007 - 2010 : Kandidatexamen, 3-årig utbildning Fastighetsmäklarprogrammet på Malmö Högskola.

2010 - Mäklarringen. Jobbar än idag på denna trevliga mäklarkedja.

Säljare om Andreas.

18 apr 2021

"Vi båda köpte och sålde vår lägenhet med hjälp av Andreas. Tacksam för en så bra process båda gångerna. Andreas är professionell, ärlig och flexibel. En toppen mäklare som man kan prata med om allt. Tack för ett härligt, vänskapligt och professionellt samarbete. "
säljare på Kirunagatan 23I

18 apr 2021

"Andreas Jacob var jätte bra mäklare och jag har inget dåligt att säga om honom. "
säljare på Multrågatan 25

16 apr 2021

"Andreas gjorde ett strålande jobb vid förmedlingen av min gamla lägenhet. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Krikongränd 2

16 apr 2021

"Andreas Yacoub är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han tar sig tid, pratar så att hans klienter förstår och anpassar sig efter klienten. Väldigt lätt att få tag på och uppdaterar kontinuerligt angående vad som händer i ärendet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sotingeplan 72

16 apr 2021

"Mycket kompetent och trevlig mäklare. Kan varmt rekomendera honom"
säljare på Krikongränd 2

16 apr 2021

"Andreas är så serviceinriktad, otroligt lätt att kontakta, han är alltid tillgänglig för sina kunder och svarar på en gång! Han hjälpte oss väldigt mycket att "lära oss" hela processen och veta vad var det som förväntades. Vi rekomenderar honom varmt."
säljare på Råckstavägen 21

01 feb 2021

"Trevlig, vänlig och lätt att ha med och göra. "
säljare på Hässelby Torg 2

21 jan 2021

"Otroligt duktig, kompetent och driven mäklare.
Vi är nöjda med valet och kommer välja Andreas till vår nästa försäljning!"
säljare på Vintergatan 2A

18 jan 2021

"Andreas insats var verkligen utöver det vanliga vi förväntade oss från en mäklare. Redan efter första samtalet kändes allting rätt. Hans motivation och energi nivå var alltid på topp! Vi hade höga förväntningar på slutpriset och hade tidigare frågat två andra mäklare i området som var bland dom populära att välja mellan där ingen av dom trodde att det slutpriset vi förväntade oss kunde uppnås på dagens marknad. Mot våra förväntningar så sålde Andreas innan ens lägenheten lades upp på Hemnet med endast 1 spekulant som hade kommit och tittat. Slutpriset blev rekordhögt och vi är supernöjda.
Med hela hjärta kan vi varmt rekommendera Andreas, en riktig duktig stjärnmäklare!"
säljare på Tornérplatsen 32

13 jan 2021

"Det har varit den bästa resan någonsin tillsammans med vår mäklare Andreas. Jag skulle definitivt rekommendera Andreas till alla som ska köpa eller sälja en lägenhet. Han får 10 / 10 utan tvekan. I den allra svåraste månaden lyckades Andreas sälja med ett topp pris som chockerade hela området. Det är ett stort bevis på att han är en av de duktigaste säljare någonsin. All ära till dig Andreas! Topp säljare !"
säljare på Tornérplatsen 32

09 jan 2021

"Om/När jag framöver behöver en mäklare anlitar honom gärna."
säljare på Spireabågen 51

27 nov 2020

"Trevlig och engagerad mäklare, vilket ledde till en snabb försäljning med bra slutpris."
säljare på Östergökssvängen 1

05 nov 2020

"Engagerad och har mycket god lokalkännedom. Bra rykte i vårt närområde "
säljare på Kanngjutargränd 50

14 sep 2020

"Andreas är helt enkelt den bästa mäklaren man kan önska sig, med bra framförhållning gjorde han även försäljningen mycket bekväm "
säljare på Marieborgsgatan 2

14 sep 2020

"Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare! Andreas är otroligt professionell och har under hela försäljningen alltid varit oerhört lyhörd och tillmötesgående. Man märker att han lägger ner passion och det lilla extra i sitt arbete. "
säljare på Loviselundsvägen 19B

14 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Andreas som är kunnig, och trevlig och sätter realistiska mål samt är sjysst mot både säljare och köpare."
säljare på Fredrikslundsvägen 14

14 sep 2020

"Trevlig, målinriktad och lyhörd"
säljare på Solnavägen 96B

14 sep 2020

"Så nöjd! Kommer aldrig välja en annan mäklare så länge vi bor kvar i området!"
säljare på Kanngjutargränd 52

14 maj 2020

"Andreas is a very nice, competent and honest real estate agent that was very helpful from beginning to end and even beyond. "
säljare på Aprikosgatan 1B

09 maj 2020

"Detta var vår fjärde affär tillsammans med Andreas och trots höga krav från vår sida har han alltid lyckats överträffa våra förväntningar. Andreas bryr sig om en som kund på riktigt och har alltid prioriterat det som är bäst för oss."
säljare på Vällingbyvägen 138

26 feb 2020

"Väldigt bra lokalkännedom och mycket driven men samtidigt lyhörd. Väldigt informativ och förklarade tydligt alla steg i processen. Höll kunden informerad hela tiden och det kändes tryggt. Mycket bra mäklare i sin helhet. "
säljare på Råckstavägen 15

15 nov 2019

"Andreas är precis som det står på topp kommentarerna om honom på denna sida. Om han var hälften så bra som det står om honom är jag safe tänkte jag när jag läste om honom. Men, han var ännu bättre! Han är allt och lite till! Stort tack Andreas! "
säljare på Fyrspannsgatan 172

01 okt 2019

"Bästa mäklaren från början till slut.
Höll mig uppdaterad, empatisk och driven. Kände att Andreas jobbade på för att vi skulle bli mer än nöjda. Super duktig o kunnig. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Björkbacksvägen 40

26 sep 2019

"Andreas har helt klart valt rätt utbildning, att vara mäklare är inte så lätt alla gånger..
Men med tålamod och kunskap som han överförde till oss, kunde vi i lugn och ro lämna det helt i Andreas händer.
Kan kan område eftersom han är uppvuxen där så han vet vad han pratar om..
Vi kommer lätt rekommendera Andreas till våran vänner som är inne på sälja..
Här kan vi tilldela 5 stjärnor men Andreas får 10 av oss!
"
säljare på Multrågatan 25

19 aug 2019

"Engagerad, lyhörd, försöker ordna det bra för alla parter. "
säljare på Loviselundsvägen 21B

19 aug 2019

"Tålmodig, engagerad, försöker få till bra försäljning för båda parter! "
säljare på Loviselundsvägen 21B

19 aug 2019

"Andreas var en extremt bra och lyhörd mäklare. Han höll oss uppdaterade varje dag och lyssnade på vad vi hade att säga och hur vi tänkte. Kan inte mer än att ge Andreas 5 stjärnor utav 5. Har inte mött en mer proffsigare mäklare tidigare!"
säljare på Tegvägen 11

15 aug 2019

"Bästa mäklaren! "
säljare på Blomsterkungsvägen 116B

27 jun 2019

"Andreas får högsta betyg av oss både som yrkesman och medmänniska, seriös och ändå rolig, lätt att umgås med, glimten i ögonen i alla sammanhang.
Rätt man på rätt plats."
säljare på Erik Tegels väg 4B

12 jun 2019

"Andreas är proffsig och kunnig, jag kände att han fanns med i hela processen. Andreas får mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Skattegårdsvägen 394

30 maj 2019

"Andreas har varit utmärkt och gjort ett fantastiskt arbete. Han har haft tålamod och varit lyhörd med mig och mina frågor under hela tiden. Jag kan verkligen rekommendera Andreas till andra som ska sälja sina lägenheter, de kommer inte bli annat än nöjda! "
säljare på Jämtlandsgatan 116

30 maj 2019

"Väldigt nöjd med Andreas och hur han skötte försäljningen. "
säljare på Fyrspannsgatan 177

21 maj 2019

"Haft totalt fem bostadsaffärer, bästa mäklaren jag haft!"
säljare på Hamngatan 13A

23 jan 2019

"Lättsam men Korrekt, gjorde det vi förväntade oss av honom."
säljare på Friherregatan 43

14 jan 2019

"Jag och min Fru Valde Andreas för att sälja vår 2a i Välligby och vi kunde inte gjort ett bättre val.
Innan Försäljning så va Andreas förbi och vi hade ett bra samtal om vår bostad men även om han som mäklare. Han svarade på de frågor vi hade 100% ärligt, visste han inte så bad han att få återkomma. Under försäljningen så höll Andreas oss uppdaterade kontinuerligt, de va väldigt lätt att följa budgivningen. Mötet mellan Andreas, oss och köparna var riktigt bra, Andreas var väldigt noga med att både köparna och vi kände oss nöjda och bekväma och förklarade alla steg vi har att vänta oss innan försäljningen är klar. Vill ni ha en Professionell mäklare med framför allt ett stort hjärta, god lokalkännedom, noga med att båda parter känner sig nöjda samt brinner för de han gör så ska ni absolut inte tveka på att kontakta Andreas Yacoub! +++++"
säljare på Rabattvägen 36

11 jan 2019

"Skulle inte kunna tänka mig byta mäklare för 5 öre. Andreas var helt klart den bästa i mina ögon och som verkligen kämpade. :) "
säljare på Rabattvägen 36

14 nov 2018

"Andreas är väldigt kompetent och driven. Han är ärlig och bra människokännare som överträffade mina förväntingar. Jag rekommenderar honom starkt."
säljare på Sveaborgsgatan 14

09 nov 2018

"Jätte trevlig och duktig mäklare, fick min bostad såld snabbt och smidigt.
Rekommenderas! "
säljare på Helgumsvägen 2

23 okt 2018

"Andreas was great.
He had deep knowledge about the market and provided us with valuable advice, and put lots of efforts to sell our place with the right value.
We are super satisfied with his performance and we DO RECOMMEND him."
säljare på Erik Tegels väg 29

23 sep 2018

"Andreas är lyhörd och engagerad utöver det vanliga. Han tar tillvara såväl säljares som köpares önskemål och frågor. Andreas rekommenderas därför till det yttersta med sitt engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga i affären.
Örn & Birgitta Lagerqvist"
säljare på Aprikosgatan 1C

14 sep 2018

"Andreas är en bra mäklare.
Han var tydlig och uppdaterade mig hela tiden.
Han är jordnära och väldigt snäll.
han kan sitt jobb helt enkelt.
"
säljare på Astrakangatan 100

05 sep 2018

"En social och duktig mäklare! Har hjälpt oss att sälja objekt vid 2 tillfällen// Nöjd Säljare! "
säljare på Stäkshöjden 42

04 sep 2018

"I en tuff marknad klarade Andreas av att leverera! Jag är mycket nöjd med hela processen och speciellt hans engagemang och driv! Varma rekommendationer."
säljare på Lötsjövägen 89

02 jun 2018

"Jag kan varmt rekommendera Andreas som mäklare. Han var professionell och lätt att ha att göra med samtidigt som han också visade stor respekt och lyhördhet för mina önskemål. Men det som framför allt gör att jag vill rekommendera honom är att var väldigt ärlig. Han körde inte med något säljarskitsnack utan var istället rak och öppen och gick gärna den extra milen för att säkerställa att både jag och köparen kunde få en rättvis affär."
säljare på Jämtlandsgatan 150

19 maj 2018

"Andreas är en fantastiskt duktig mäklare som är rak och öppen i sin kommunikation om förväntningar på försäljning.
Vi har använt Andreas vid två lägenhetsförsäljningar och kommer använda honom om det blir aktuellt med fler.
Rekommenderar varmt Andreas! "
säljare på Vittangigatan 17

18 maj 2018

"Vi är super nöjda! Tack Andreas! "
säljare på Stäkshöjden 42

18 maj 2018

"Andreas är grym! Stenkoll på allt, lätt att få tag på, uppdaterade oss nonstop och en SÅ härlig person! Vi är så tacksamma för allt han hjälpt oss med och kände oss helt trygga i att lämna allt i hans händer! En äkta stjärna!"
säljare på Hässelby Torg 2

24 apr 2018

"Jätteduktig och en trevlig mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Tenorgränd 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
3
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
71 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 163 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
157 av 163 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
161 av 162 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
164 av 164 säljare

Andreas på kartan.

457 tidigare annonser
5 bostäder till salu
164 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 54 m²
40 648 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 281 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 60 m²
34 916 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 010 kr/mån
2 195 000 kr
3 rum, 71 m²
30 915 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 109 kr/mån
2 000 000 kr
2 rum, 59 m²
33 898 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 378 kr/mån
1 995 000 kr
2,5 rum, 64 m²
31 171 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 183 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 590 000 kr
Lägenhet Vällingby Centrum
+ 95 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi båda köpte och sålde vår lägenhet med hjälp av Andreas. Tacksam för en så bra process båda gångerna. Andreas är professionell, ärlig och flexibel. En toppen mäklare som man kan prata med om allt. Tack för ett härligt, vänskapligt och professionellt samarbete. "
2 950 000 kr
Lägenhet Vällingby Råcksta
4 rum, 88 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andreas Jacob var jätte bra mäklare och jag har inget dåligt att säga om honom. "
2 425 000 kr
Lägenhet Hässelby Strand
+ 230 000 kr
3 rum, 67,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kompetent och trevlig mäklare. Kan varmt rekomendera honom"
2 150 000 kr
Lägenhet Vällingby
+ 155 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 920 000 kr
Lägenhet Vällingby
+ 125 000 kr
2 rum, 46,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.