Andreas Söderkvist

Profilbild för Andreas Söderkvist
Andreas Söderkvist
4.9 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
6 st
30 765 000 kr

Bakgrund

Andreas Söderkvist jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2012-05-09. Andreas har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 24 375 000 kr.

Presentation

Att vara mäklare bör inte betraktas som ett jobb, snarare ett sätt att leva. Ödmjukhet inför uppgiften är mycket viktigt då man ofta handlägger ärenden i, för kunderna, ansträngda situation. De flesta gör inte bostadsaffärer varje dag och då är det viktigt med ett tryggt och effektivt omhändertagande genom hela försäljningsprocessen.

FASTIGHETSMÄKLAREN MED ETT OMFATTANDE ENGAGEMANG

Eftersom boendet är en central del av samtligas vardag känns det väldigt stimulerande att vara länken mellan köpare och säljare i den största privatekonomiska affär de flesta gör. Att kunna vara behjälplig och möta dessa människor i olika skeden av livet är väldigt intressant, givande och utvecklande. Startade min karriär som fastighetsmäklare 2004.

För övrigt är jag allmänt sportintresserad och fritiden spenderar jag med familjen och försöker utöva lagsporter så ofta jag hinner

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Andreas.

10 apr 2024

"Detta var min andra lägenhetsförsäljning med Andreas. Under hela försäljningsprocessen ger Andreas ett proffesionellt intryck, alltid ärlig i sina svar på mina frågor vilket i sin tur ger trygghet under försäljningen."
säljare på Gunnilbogatan 14C

13 mar 2024

"Andreas ger alltid allt. Seriös lyhörd och ödmjuk. Hjälpt hela familjen med våra försäljningar i mer än 10 år. Vi skulle aldrig välja en annan mäklare. "
säljare på Relävägen 6

13 mar 2024

"Snyggaste smilet och vassaste mäklaren i stan. Dumt att anlita någon annan än Andreas."
säljare på Gunnilbogatan 24A

30 nov 2023

"Engagerad o kändes att han ville göra sitt jobb på bästa sätt."
säljare på Skafferivägen 15

06 okt 2023

"Sålt min första bostad och har känt mig så trygg i hela processen, från start till slut. Allt har varit smidigt och enkelt, god kommunikation och mycket gott intryck, stort engagemang. Ska jag köpa eller sälja igen kommer jag utan tvekan att höra av mig till Andreas igen! "
"Sålt min första bostad och har känt mig så trygg i hela processen, från start till slut. Allt har varit smidigt och enkelt, god kommunikation och mycket gott intryck, stort engagemang. Ska jag köpa eller sälja igen kommer jag utan tvekan att höra av mig till Andreas igen! "
Läs mer
säljare på Djäknebergsgatan 5C

18 sep 2023

"Väldigt duktig och professionell!"
säljare på Gråsparvsvägen 12

10 jul 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Andreas. Att sälja sin bostad kan vara nervkittlande men med Andreas blev det en trygg, trevlig och en alltigenom positiv upplevelse. "
säljare på Domkyrkoesplanaden 8

07 jul 2023

"Det är andra gången jag säljer ett objekt med hjälp av Andreas. Lika tryggt, säkert och med stort engagemang båda gånger!"
säljare på Noreliigatan 2

30 jun 2023

"Bästa mäklaren inom alla kategorier, enligt mitt tycke."
säljare på Gunnilbogatan 6A

07 jun 2023

"Jag valde Andreas som mäklare för att han är genuin, jordnära och tillmötesgående. Han kan sälja vad som helst till vem som helst."
säljare på Lyckhemsvägen 4

27 mar 2023

"Otroligt kunnig, hög arbetsmoral och känns trygg! "
säljare på Gunnilbogatan 30D

19 jan 2023

"En speciell tid att sälja i. Marknadsläget förändrades från beslut om att lägga ut, till utläggning till slutlig affär. "
säljare på Floragatan 20

18 jan 2023

"Andreas är en mycket kompetent, erfaren och kunnig mäklare. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus och kan varmt rekommendera honom. Tack Andreas för ett gott samarbete."
säljare på Bergåsgatan 7

20 aug 2022

"Andreas är kompetent, lugn och tydlig. Jag kände mig väldigt trygg med honom som mäklare. Försäljningen gick mycket bra och jag är så nöjd. "
säljare på Kaserngatan 15

08 maj 2022

"Seriös och erfaren mäklare. Gav ett lugnt och tryggt inryck under hela säljprocessen"
säljare på Tulpangatan 43

05 maj 2022

"Andreas har vi anlitat förr om åren och vi har alltid känt en trygghet i att leverera. Rekommenderar honom och Mäklarhuset i Västerås till samtliga som funderar på att anlita en engagerad mäklare!"
säljare på Johan Forsells väg 59

09 apr 2022

"Andreas är en lyhörd och engagerad mäklare som verkligen är mån om att försäljningen ska bli bra för den som säljer. Han var alltid lätt att få tag på, bra att bolla med när jag hade funderingar och snabb att agera när det behövdes. Jag har både köpt och sålt objekt där Andreas varit mäklare och ..."
"Andreas är en lyhörd och engagerad mäklare som verkligen är mån om att försäljningen ska bli bra för den som säljer. Han var alltid lätt att få tag på, bra att bolla med när jag hade funderingar och snabb att agera när det behövdes. Jag har både köpt och sålt objekt där Andreas varit mäklare och kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Färnebogatan 12C

17 mar 2022

"Fantastiskt nöjda med allt! Hjälpte oss även när vi letade hus och agerade bollplank trots att det inte var han som sålde huset till oss."
säljare på Blomstergatan 22

09 sep 2021

"Otroligt bra dialog mellan säljare och mäklare, förtroendeingivande, inkännande, informerande, god kännedom om marknaden, erfaren och bra på att ta människor, en helt fantastisk mäklare med andra ord! "
säljare på Labradorvägen 55

01 maj 2021

"Kanon rakt igenom. Vi fastnade för Andreas tydliga och trevliga sätt under en visning för flera år sedan, och när det var dags att sälja fanns inga tveksamheter. Trygghet rakt igenom."
säljare på Labradorvägen 104

15 apr 2021

"Följde upp intressenterna, gav löpande information till mig. Kändes professionell och ärlig."
säljare på Syrenvägen 85

18 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Andreas som mäklare."
säljare på Skogsduvevägen 9

17 jun 2020

"Super trevlig och lättsam att prata med. Jättenöjd med all hjälp. "
säljare på Barkarö Bygata 26A

24 okt 2019

"En mycket kompetent och seriös mäklare. Engagerad, lyhörd, kunnig och trygg att ha att göra med. Uppfyllde min förväntan. Rekommenderas!"
säljare på Norrbygatan 3B

29 sep 2019

"Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare. Två av mina bekanta (bekanta som inte känner varandra) rekommenderade Andreas Söderkvist efter att själva anlitat honom. Jag beställde "en kostnadsfri värdering" av Andreas (för att få en känsla om Andreas "kändes rätt") , I samband med värderingsbesö..."
"Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare. Två av mina bekanta (bekanta som inte känner varandra) rekommenderade Andreas Söderkvist efter att själva anlitat honom. Jag beställde "en kostnadsfri värdering" av Andreas (för att få en känsla om Andreas "kändes rätt") , I samband med värderingsbesöket kände jag direkt att jag ville anlita Andreas att sälja fastigheten, vilket jag också gjorde vid samma tillfälle som värderingen. Jag har anlitat annan fastighetsmäklare vid tidigare försäljning. Tidigare mäklares insatser kändes "okej" medan Andreas Söderkvists insats känns fantastisk! Han har engagerat sig mer än jag trodde var möjligt. Jag kommer att varmt rekommendera Andreas Söderkvist till andra. "
Läs mer
säljare på Isbjörnsvägen 7

18 sep 2019

"Flexibel, smidig och levde upp till våra högt ställda förväntningar."
säljare på Bomansgatan 30A

04 sep 2019

"En engagerad mäklare som anstränger sig för att tillgodose samtligas behov. Pålitlig, klarsynt och kunnig!"
säljare på Karlfeldtsgatan 87

30 aug 2019

"Andreas Söderkvist är en kompetent och charmig mäklare. Vi såg hans engagemang efter första möte med honom. Man känner sig trygg med att jobba med Andreas. Han är driven, smart och en bra lyssnare. Vi blev jättenöjda med Andreas jobb."
säljare på Ankargatan 25

10 jul 2019

"Supertrevlig och professionell. Full koll på allt som behövdes och lite till. "
säljare på Flöjtvägen 7

19 jun 2019

"Jättenöjd med Andreas arbete i samband med försäljning av mitt hus. Hör av mig nästa gång det är dags."
säljare på Almvägen 22

16 maj 2019

"Det är bland bästa mäklare Han är ärlig och bra människa"
säljare på Flygplansgatan 4B

16 maj 2019

"Vi är lika nöjda den här gången som när Andreas sålde vår lägenhet."
säljare på Skästa Byväg 19

25 feb 2019

"har haft och såld flera bostäder och Andreas är absolut den proffsigaste mäklare jag har haft"
säljare på Bergbo 3

27 dec 2018

"Försäljningen av bostäder försämrades under den tid vi hade vårt hus ute till salu. Tyvärr. Och inget som jag tror att Andreas kunde göra någo åt"
säljare på Kungsby Byväg 4

01 okt 2018

"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb på alla plan . Jag kan inte var mer än nöjd ! Allt gick smidigt som vi hade planerat och jag fick god hjälp på vägen av honom för att få ett stålande resultat o att få min bostad såld .
Så ett enormt stort tack för all hjälp !
Kan inget annat än att varmt re..."
"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb på alla plan . Jag kan inte var mer än nöjd ! Allt gick smidigt som vi hade planerat och jag fick god hjälp på vägen av honom för att få ett stålande resultat o att få min bostad såld .
Så ett enormt stort tack för all hjälp !
Kan inget annat än att varmt rekommendera honom till er alla andra som går i tankar att sälja bostad !
Återigen ett STORT TACK! :)
"
Läs mer
säljare på Nibblegatan 13

01 aug 2018

"En kompetent och seriös mäklare som gör ett mycket väl utfört arbete. Kundkontakten är god och den sociala kompetensen han besitter är till stor nytta i det här arbetet. Stort tack!"
säljare på Julrosvägen 37

26 maj 2018

"Andreas va supertrevlig och verkligen engagerad. Skön kille !"
säljare på Metallgatan 28A

12 maj 2018

"Engagerad och kunnig mäklare. Känner stort förtroende för honom. Kommer anlita honom igen när det blir aktuellt. Rekommenderar honom mycket! "
säljare på Ankargatan 29

30 okt 2017

"Professionell och trygg att göra med."
säljare på Södra Ringvägen 2B

04 sep 2017

"Den bästa jag har haft"
säljare på Vasagatan 26A

04 sep 2017

"Vi är oerhört tacksamma."
säljare på Gunnilbogatan 20C

19 aug 2017

"Andreas är lyhörd, engagerad och vänlig. Bostadsförsäljning blir en positiv upplevelse."
säljare på Blomstergatan 6

06 jul 2017

"Super mäklare ! Social, trevlig och tillmötesgående. Stenkoll på bostadsmarknaden. "
säljare på Sevallagatan 5C

08 jun 2017

"Allt gick mycket smidigt och över förväntan. Bra mäklare som jag redan rekommenderat och kommer att rekommendera till bekanta som ska sälja"
säljare på Karbenningsgatan 4A

08 jun 2017

"Andreas får mer en gärna sälja framtida fastigheter åt mig."
säljare på Sandvägen 10

30 maj 2017

"Andreas har blivit hela familjen mäklare och det glädjer oss att han äntligen skrotat saaben, iof är inte Audi så mycket bättre men med tiden kanske han får en Mercedes"
säljare på Stora gatan 2F

30 maj 2017

"Kommer anlita samma mäklare om jag ska sälja något i framtiden!"
säljare på Karlfeldtsgatan 101

30 maj 2017

"Andreas är kunnig !!!!"
säljare på Gjutargatan 26B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
24 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
129 av 133 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 133 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 133 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

411 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
133 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
5 rum, 124 m²
32 217 kr/m²
Villa, Västerås
1 795 000 kr
2 rum, 60 m²
29 916 kr/m²
Lägenhet, Västerås
2 486 kr/mån
9 000 000 kr
6 rum, 128,6 m²
70 312 kr/m²
Lägenhet, Västerås
6 586 kr/mån
2 850 000 kr
4 rum, 106 m²
26 886 kr/m²
Lägenhet, Västerås
8 510 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 995 000 kr
Villa Hökåsen
5 rum, 86 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
560 000 kr
Lägenhet Haga
1 rum, 21,9 m²
Utropspris: 560 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Dingtuna
6 rum, 139 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
1 200 000 kr
Lägenhet Hammarby
-95 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Haga
1 rum, 40,5 m²
Utropspris: 855 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.