Andreas Nilsson

Profilbild för Andreas Nilsson
Andreas Nilsson
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
8 st
146 430 000 kr

Bakgrund

Andreas Nilsson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-05-22. Andreas har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 161 975 000 kr.

Presentation

Jag älskar Blackeberg!

Jag började jobba på Notar Bromma redan 2006. Några år senare fick jag och min kollega Angelica Liljeqvist köpa in oss i företaget. Idag äger och driver vi Notar Bromma tillsammans med en tredje delägare, Tomas Ekström. Tillsammans har vi gjort en resa som jag är otroligt stolt över. Vi har gått från en marknadsandel på cirka 3% till att idag vara en av Brommas största aktörer med en marknadsandel på cirka 20%.

Jag har alltid älskat mitt yrke och idag jobbar jag nästan uteslutande i Blackeberg, dit vi även flyttade med familjen redan 2010. Ett område som jag verkligen kämpar och brinner för.

Den absolut största fördelen med mig som mäklare är min unika kunskap om Blackeberg. Många spekulanter vill uttryckligen köpa av just MIG, då de känner en stor trygghet och ett stort förtroende för det jag har att säga. Både om området, föreningarna och den specifika bostaden.

Det leder till att jag alltid har köpstarka spekulanter att slussa till din lägenhet, oavsett storlek. Massor av rekordpriser, goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra. 2020 hade vi på Notar 54% av marknaden i Blackeberg. Och andelen ökar hela tiden!

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Bromma

Säljare om Andreas.

02 jul 2024

"Andreas kan området bra och talar alltid varmt om det vilket vi gillar. Han är engagerad, lyhörd och har ett bra driv. Det märktes att han gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Det kändes tryggt att sälja med Andreas, även på en lite svårare marknad."
"Andreas kan området bra och talar alltid varmt om det vilket vi gillar. Han är engagerad, lyhörd och har ett bra driv. Det märktes att han gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Det kändes tryggt att sälja med Andreas, även på en lite svårare marknad."
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 125

21 maj 2024

"Andreas var mycket engagerad, kunnig och hjälpsam. Han har en stor lokalkännedom och hade redan i förväg ett brett register på potentiella spekulanter. Visningarna var mycket välbesökta och Andreas gjorde ett storartat jobb med uppföljning som resulterade i ett pris som vi var mycket nöjda med. "
"Andreas var mycket engagerad, kunnig och hjälpsam. Han har en stor lokalkännedom och hade redan i förväg ett brett register på potentiella spekulanter. Visningarna var mycket välbesökta och Andreas gjorde ett storartat jobb med uppföljning som resulterade i ett pris som vi var mycket nöjda med. "
Läs mer
säljare på Holbergsgatan 192

13 maj 2024

"Seriös, pålitlig och kunnig.
Bra dialog, med uppdragsgivare
Rekommenderas "
säljare på Holbergsgatan 132

10 maj 2024

"Så kunnig kan allt om blackeberg. "
säljare på Holbergsgatan 104

09 maj 2024

"Vi är väldigt nöjda med Andreas som vår mäklare och rekommenderar honom varmt. Han är kunnig och erfaren och vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Genom sin lokalkännedom och erfarenhet förmedlar han ett förtroende som talar till både säljare och köpare."
"Vi är väldigt nöjda med Andreas som vår mäklare och rekommenderar honom varmt. Han är kunnig och erfaren och vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Genom sin lokalkännedom och erfarenhet förmedlar han ett förtroende som talar till både säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Björnsonsgatan 58

07 maj 2024

"Andreas höll vad han lovade, han var snabb och effektiv och jag kände mig väl informerad hela vägen. "
säljare på Holbergsgatan 81

13 feb 2024

"Andreas är otrolig, både när jag köpte och sålde lägenheten. Ingen kan Blackeberg som Andreas."
säljare på Björnsonsgatan 142

24 jan 2024

"Andreas skötte allt proffsigt ifrån början till slut med försäljningen av min lägenhet. Rekommenderar Andreas starkt till som bor i Blackeberg att ha som mäklare när det är dags att sälja bostad. "
säljare på Wergelandsgatan 38

26 okt 2023

"Vi skulle sälja vår lägenhet precis när bostadsmarknaden sjönk. Vi var nära att ge upp hoppet men Andreas krigade på för oss och ställde alltid upp med extravisningar när det kom potentiella intressenter. Han höll oss uppdaterade hela vägen ända fram till försäljning. För till slut lyckades vi än..."
"Vi skulle sälja vår lägenhet precis när bostadsmarknaden sjönk. Vi var nära att ge upp hoppet men Andreas krigade på för oss och ställde alltid upp med extravisningar när det kom potentiella intressenter. Han höll oss uppdaterade hela vägen ända fram till försäljning. För till slut lyckades vi ändå sälja lägenheten till utgångspris. Stort tack till en kämpe. "
Läs mer
säljare på Johan Tillanders väg 18

29 maj 2023

"Skicklig yrkesman med ett jätteduktigt team i ryggen.
"
säljare på Holbergsgatan 48

29 maj 2023

"Andreas var toppen! Lätt att prata med och mycket förtroendeingivande. Tillgänglig och väldigt tillmötesgående.
Kan varmt rekommendera honom till den som ska sälj sin bostad. "
säljare på Grundtvigsgatan 15

29 maj 2023

"Andreas var väldigt proffsig och hade extremt bra koll på bostaden och området!"
säljare på Björnsonsgatan 147

19 mar 2023

"Andreas är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis!
Jag rekommenderar honom verkligen!!!"
säljare på Holbergsgatan 124

17 mar 2023

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare - Andreas är proffsig, målinriktad och lyhörd. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Karen Blixens gata 13

16 mar 2023

"I had an amazing experience using Andreas as a real estate agent. He put me at ease with selling my apartment and was easy to communicate with. He did a fantastic job and I would definitely use him again!!"
säljare på Ibsengatan 60

07 nov 2022

"Fick jättefin hjälp av Andreas, i dagens läge är det inte självklart att det finns många intressenter men Andreas gjorde ett bra jobb med att hitta potentialla köpare som tillslut ledde till en försäljning. Jag är jätte nöjd!"
säljare på Arvid Mörnes väg 58

05 nov 2022

"Andreas var professionell från dag ett och utnyttjade sitt kontaktnät väl för att hitta en perfekt matchning för oss när det gäller säljare. Han var trevlig och drivande för att hitta en bra lösning för oss, något som också skedde både snabbt och smidigt. Hans koll både när det gäller område och ..."
"Andreas var professionell från dag ett och utnyttjade sitt kontaktnät väl för att hitta en perfekt matchning för oss när det gäller säljare. Han var trevlig och drivande för att hitta en bra lösning för oss, något som också skedde både snabbt och smidigt. Hans koll både när det gäller område och potentiella köpare ledde till en bra affär till ett tillfredsställande slutpris. Vi vill verkligen rekommendera Andreas för kommande säljare!"
Läs mer
säljare på Sigrid Undsets gata 4

31 okt 2022

"Om du ska sälja en bostad i Blackeberg är det här mäklaren att satsa på. Kunnig och rutinerad med ett stort kontaktnät i området. Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med på alla sätt. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Holbergsgatan 136

17 sep 2022

"Jag är mycket nöjd med Andreas Nilsson, som på ett mycket engagerat och professionellt sätt tog sig an min lägenhetsförsäljning.
Tack vare hans kontaktnät kunde vi sälja min lägenhet före visning."
säljare på Ibsengatan 64

15 sep 2022

"Jättebra mäklare med god lokalkunskap."
säljare på Ibsengatan 82

20 maj 2022

"Jag har både sålt och köpt bostad med Andreas Nilsson på Notar som mäklare och är väldigt nöjd. Andreas är kompetent, saklig, effektiv och lugn. Det skapar trygghet i en process som kan upplevas som osäker och riskfylld. Dessutom har han en gnista och ett driv som betyder mycket för en lyckad bos..."
"Jag har både sålt och köpt bostad med Andreas Nilsson på Notar som mäklare och är väldigt nöjd. Andreas är kompetent, saklig, effektiv och lugn. Det skapar trygghet i en process som kan upplevas som osäker och riskfylld. Dessutom har han en gnista och ett driv som betyder mycket för en lyckad bostadsaffär."
Läs mer
säljare på Johan Tillanders väg 8

12 maj 2022

"Snabb, tydlig och bra. Gillar skarpt"
säljare på Sigrid Undsets gata 22

07 feb 2022

"Rekord försäljning på kort tid.
Mycket kunnig på fastigheten framförallt kringliggande området och kommande planer.
Vad kan jag säga är mer än mycket nöjd.
"
säljare på Blackebergsbacken 5

08 dec 2021

"Ska du sälja i Blackeberg med omnejd är Andreas oslagbar! Bäst på området med en stor lokalkännedom, resultatinriktad med stor proffessionalitet."
säljare på Drachmannsgatan 14

08 dec 2021

"Väldigt god lokalkännedom och ett bra kontaktnät borgade för en bra försäljning! Andreas levererar som utlovat."
säljare på Holbergsgatan 50

08 nov 2021

"Andreas är driven och engagerad. Det märks att han älskar sitt jobb och är som gjuten för att vara mäklare. Säljer man sin lägenhet i Bromma ska man anlita Andreas!"
säljare på Holbergsgatan 77

16 jun 2021

"Ingen kan Blackeberg bättre än Andreas och ingen har ett kundregister som kan mäta sig med hans. Vi har både köpt och sålt med honom.
Kort och gott, du bör anlita Andreas, allt annat är bara dumt!"
säljare på Holbergsgatan 90

27 maj 2021

"Andreas hjälpte oss att förverkliga lägenhetens fulla potential och vi satte rekord i föreningen. "
säljare på Blackebergsbacken 1

20 maj 2021

"En kompetent, lyhörd och engagerad mäklare som känner till området väl bidrar till en trygg försäljning!
Kan varmt rekommendera Andreas som mäklare.
Säljare på Wergelandsgatan.
"
säljare på Wergelandsgatan 4

21 apr 2021

"Andreas ingav förtroende och det kändes tryggt att sälja via honom. Jag har en känsla av att vi är lika nöjda, både säljare och köpare. "
säljare på Drachmannsgatan 4

15 apr 2021

"Andreas var bra och lyhörd och hjälpte oss med en toppenförsäljning. Rekommenderar Andreas som mäklare. "
säljare på Johan Tillanders väg 37

03 apr 2021

"Helt klart bäst!"
säljare på Holbergsgatan 52

25 mar 2021

"Andreas är alltid vårt självklara val i en försäljning.En viktig sak är tillit och det har vi för Andreas. Dessutom är han otroligt kompetent så hela affären som ibland kan vara stressande känns som en fin och trygg upplevelse.Dessutom är han otroligt trevlig och lätt att sammarbeta med."
"Andreas är alltid vårt självklara val i en försäljning.En viktig sak är tillit och det har vi för Andreas. Dessutom är han otroligt kompetent så hela affären som ibland kan vara stressande känns som en fin och trygg upplevelse.Dessutom är han otroligt trevlig och lätt att sammarbeta med."
Läs mer
säljare på Drachmannsgatan 4

04 feb 2021

"Andreas är en mycket bra mäklare som fick mig att känna mig lugn under hela försäljningen."
säljare på Holbergsgatan 42

08 okt 2019

"Allt gick smidigt, snabbt och så proffsigt! Tack, Andreas!"
säljare på Ibsengatan 45

05 dec 2017

"Förutom kunskap och engagemang har Andreas Nilsson även förmågan att se den målgrupp som skulle passa objektet - och hitta den! "
säljare på Sigrid Undsets gata 15

12 nov 2017

"Andreas var väldigt serviceminded, lätt att prata med, och vi hade samma värderingar samt värdering av bostad.
Andreas gjorde ett ypperligt jobb att förmedla tjänster.
Annonsen, fotografen, allt var jättebra.
Jag rekommenderar Andreas Varmt !"
säljare på Holbergsgatan 90

09 nov 2017

"Andreas nätverk och rykte i Blackeberg är på en helt egen nivå. Han kan marknaden utan- och innantill och det var därför en no-brainer att anlita honom. Trevlig, social och lätt att tycka om. Dessutom kreativ om/när eventuella problem uppstår. Rekommenderas starkt!"
"Andreas nätverk och rykte i Blackeberg är på en helt egen nivå. Han kan marknaden utan- och innantill och det var därför en no-brainer att anlita honom. Trevlig, social och lätt att tycka om. Dessutom kreativ om/när eventuella problem uppstår. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Björnsonsgatan 58

08 nov 2017

"GRYM!"
säljare på Holbergsgatan 123

24 okt 2017

"Andreas var mycket lätt att tycka om, punktlig, charmig och kunnig."
säljare på Holbergsgatan 106

23 okt 2017

"Kunnig, seriös, bra idéer gällande annonsering, mkt trevlig."
säljare på Arvid Mörnes väg 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Radhus
3
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
161 975 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 55 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

819 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
56 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

2 690 000 kr
2 rum, 59 m²
45 593 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 355 kr/mån
3 290 000 kr
3,5 rum, 69 m²
47 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 643 kr/mån
5 450 000 kr
4 rum, 94,5 m²
57 978 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 230 kr/mån
2 290 000 kr
2 rum, 57 m²
40 175 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 150 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 10 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
6 950 000 kr
Lägenhet Bromma
5 rum, 101 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
2 825 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 335 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 900 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.