Andreas Koskinas

Profilbild för Andreas Koskinas
Andreas Koskinas
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
5 st
119 095 000 kr

Bakgrund

Andreas Koskinas jobbar på Södermäklarna och är registrerad mäklare sedan 2006-05-15. Andreas har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 77 565 000 kr.

Presentation

Under min långa erfarenhet som mäklare har jag alltid varit mån om att sätta kunden i fokus. Med hundratals försäljningar i bagaget känner jag väl till vad som krävs för att nå en lyckad affär och för att nå dit ger jag alltid maximalt med engagemang och service.
Utöver att arbeta med försäljning har jag varit med vid etableringen av flertalet kontor i Söderort. Kollegor, säljare och köpare ser mig som en brinnande, kompetent och lyhörd person. Mitt främsta mål vid försäljning är att samtliga parter skall lämna förhandlingsbordet med ett leende på läpparna

Refens från en försäljning på Buteljgatan 26

” Mitt namn är Niloo Lopez och jag sålde nyligen en lägenhet via er och det var Andreas Koskinas som skötte försäljningen. Jag vill bara ösa beröm över Andreas och tala om vilken toppenmäklare och person ni har i företaget. Jag kan inte vara mer nöjd och glad över att Andreas fick förtroendet att sälja vår lägenhet. Jag har varit med om 4 försäljningar hittills och aldrig någonsin har jag känt att mäklaren på riktigt bryr sig om såväl säljare som köpare och aldrig någonsin har jag känt ett stöd även efter försäljningen från mäklaren på det sättet som Andreas har visat. Han är verkligen fantastisk och jag vill bara framföra det. Han är noggrann, duktig och väldigt lyhörd….en oslagbar kombination då man har med människor att göra.

Jag kommer att rekommendera Andreas till alla som vill köpa/sälja bostad framöver!
Hälsningar Niloo Lopez

Mäklarbyrå


Säljare om Andreas.

26 mar 2024

"Andreas gjorde ett kanon jobb för oss. Allt var strukturerat och smidigt. Från första mötet till avslutet. Andreas var väldigt lugn och trygg med objektet och väldigt tillmötesgående. Mottaglig för frågor och funderingar. Jag rekommenderar starkt Andreas till andra som vill sälja. En väldigt dukt..."
"Andreas gjorde ett kanon jobb för oss. Allt var strukturerat och smidigt. Från första mötet till avslutet. Andreas var väldigt lugn och trygg med objektet och väldigt tillmötesgående. Mottaglig för frågor och funderingar. Jag rekommenderar starkt Andreas till andra som vill sälja. En väldigt duktig mäklare med stenkoll på sitt yrke och marknaden. "
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 49

24 jan 2024

"Jag valde Andreas efter att ha pratat med flera mäklare. Det var viktigt för mig att hitta någon som inte bara ville sälja, utan vara balanserad och stöttande i hela fasen från köp till sälj. Andreas har varit tillgänglig hela vägen, både att bolla tankar och frågor runt köp, men även såklart u..."
"Jag valde Andreas efter att ha pratat med flera mäklare. Det var viktigt för mig att hitta någon som inte bara ville sälja, utan vara balanserad och stöttande i hela fasen från köp till sälj. Andreas har varit tillgänglig hela vägen, både att bolla tankar och frågor runt köp, men även såklart under hela säljprocessen. Har inget annat än bra saker att säga och skulle välja Andreas igen alla dar i veckan."
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 15

14 dec 2023

"Vi var väldigt nöjda med Andreas. Vi litade och trodde på honom till 100%. Kan lätt rekommendera honom till andra."
säljare på Sjöviksvägen 124

12 dec 2023

"Andreas är en en bra mäklare som man känner att man kan lita på."
säljare på Fredsborgsgatan 1

12 dec 2023

"Andreas Koskinas är helt outstanding!
Så otroligt vänlig, duktig och driven. Genuin, trygg och engagerad.
Våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Årstaskogs väg 9C

29 okt 2023

"Jag är väldigt nöjda över Andreas insats med att sälja min lägenhet. Han tog sig tid och hade skön och avslappnad stil. Resultatet blev över förväntan och jag skulle absolut anlita Andreas igen. "
säljare på Sjöviksvägen 79

25 sep 2023

"Vi är SUPER nöjda att ha Andreas. Han bidrog så mycket än vi har förväntat oss. Vi kommer verkligen rekommendera honom till våra nära kära. "
säljare på Marieviksgatan 41

15 dec 2022

"Bra insats med tanke på bostadsmarknadens nedgång. "
säljare på Sjöviksbacken 2

06 dec 2022

"Överträffade våra förväntningar med råge "
säljare på Vinodlargatan 1

23 mar 2022

"Andreas är den bästa mäklaren. Han är väldigt kompetent och vi kände oss väldigt trygga när Andreas sålde vår lägenhet. Andra gången vi anlitar honom och vi vill inte ha någon annan. "
säljare på Fredsborgsgatan 1

26 nov 2021

"Vi är verkligen supernöjda med Andreas hjälp med försäljningen av vår lägenhet! Ingenting att klaga på. Supersmidig affär på alla sätt och vis! Trevlig, lättillgänglig och professionell :)
Rekommenderar varmt."
säljare på Nybodaringen 105

19 nov 2021

"Andreas gjorde ett suveränt jobb och jag är väldigt glad över att han hjälpte oss med försäljningen! "
säljare på Spikvägen 49

17 nov 2021

"Anlitade Andreas på rekommendation från vänner och grannar och han levererade rakt igenom hela processen. Lyhörd, serviceinriktad, kunnig och stenkoll på området. Ett extra plus att köparna var precis lika nöjda med hans insats som vi. "
säljare på Blekegatan 1

17 nov 2021

"En mycket professionell upplevelse från start till mål."
säljare på Sturehillsvägen 5

17 nov 2021

"Andreas är supertrevlig och engagerad - värd varenda krona!"
säljare på Hildebergsvägen 2

17 nov 2021

"Bästa mäklaren vi träffat! "
säljare på Fågeltorget 169

16 mar 2021

"Snabb och tydlig"
säljare på Sjöviksvägen 39

28 feb 2021

"Andreas gjorde hela resan med att planera, förbereda och utföra själva försäljningen till en väldigt angenäm upplevelse. Det är mycket att tänka på och det fanns hela tiden stor support från Andreas i alla sortens frågor. Hans kunskap om vad som är viktigt för att bostaden ska presenteras i bästa..."
"Andreas gjorde hela resan med att planera, förbereda och utföra själva försäljningen till en väldigt angenäm upplevelse. Det är mycket att tänka på och det fanns hela tiden stor support från Andreas i alla sortens frågor. Hans kunskap om vad som är viktigt för att bostaden ska presenteras i bästa möjliga mån, lokalkännedomen samt att han har en extremt betrodd kundkrets gör honom till den vassaste mäklare vi jobbat med. Otroligt tålmodig. lugn och väldigt social i sin framtoning. Allt sammantaget gjorde det roligt att sälja, då det kändes som att man drev projektet tätt tillsammans. Vi kan inget annat än att ge Andreas våra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Vingårdsgatan 6

28 feb 2021

"Andreas är varmt rekommenderad, han är kunnig, trevlig, socialt intelligent och kan lotsa både köpare och säljare till realistiska förväntningar."
säljare på Sjöviksvägen 37

22 feb 2021

"Viktigt att känna sig trygg med mäklare både som säljare och köpare. Andreas lyckas balansera detta på ett proffsigt och engagerat sätt och han är resultatinriktad och trevlig, kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sjöviksvägen 37

22 okt 2020

"Super engagerad, otroligt lyhörd och inkännande. Smittsamt positiv en riktigt glädjespridare :)"
säljare på Johan Skyttes väg 390

22 okt 2020

"Andreas är en mäklare som besitter allt man söker hos en mäklare, både för säljare och köpare. Påläst samt med en stor energi skapar Andreas ett positivt klimat för samtliga parter. Rekommenderas skarpt. "
säljare på Önologgatan 2

08 sep 2020

"Andreas är en grym mäklare! Vi träffade flera olika mäklare inför vår försäljning och Andreas var ett givet val för oss. Han är professionell, tillmötesgående och har en väldigt bra inställning till kunden och kundens behov/önskemål. Han identifierade bostadens potential och unika egenskaper, vil..."
"Andreas är en grym mäklare! Vi träffade flera olika mäklare inför vår försäljning och Andreas var ett givet val för oss. Han är professionell, tillmötesgående och har en väldigt bra inställning till kunden och kundens behov/önskemål. Han identifierade bostadens potential och unika egenskaper, vilket var en av anledningarna till en lyckad försäljning.
Han var alltid tillgänglig och vi kände oss prioriterade och viktiga för honom. Det var naturligt och avslappnat att jobba med Andreas, som att man känt han längre än vad man faktiskt gjort :)
Försäljningen gick jättebra och vi är mer än nöjda att vi valde Andreas som mäklare. Vi rekommenderar starkt Andreas Koskinas som er mäklare!"
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 39

11 aug 2020

"Det är andra gången vi anlitat Andreas för bostads försäljning, mycket professionell och framförallt aktiv med mycket hög lokalkännedom! "
säljare på Sjöviksvägen 94

20 apr 2020

"Toppbetyg till Andreas som är kunnig, engagerad, lyhörd, målinriktad, snabb på att återkoppla och sist men inte minst trevlig."
säljare på Blekegatan 5

20 apr 2020

"Jag la ut en förfrågan på facebook om en duktig mäklare fick tips på flera namn. Andreas var de flesta rekommenderade i gruppen. Jag kontaktade några mäklare första mötet med Andreas så bestämde jag mig redan då att den här mäklaren ska sälja min lägenhet.
Han är ärlig, proffsig, driven och kunni..."
"Jag la ut en förfrågan på facebook om en duktig mäklare fick tips på flera namn. Andreas var de flesta rekommenderade i gruppen. Jag kontaktade några mäklare första mötet med Andreas så bestämde jag mig redan då att den här mäklaren ska sälja min lägenhet.
Han är ärlig, proffsig, driven och kunnig jag kommer definitiv använda mig av Andreas igen."
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 48

09 mar 2020

"Vi hade aldrig kunnat drömma om en bättre mäklare än Andreas Koskinas! Glad, proffsig, driven, kunnig och otroligt vänlig. Med andra ord helt outstanding!
Andreas involverade oss hela tiden, han fick oss verkligen att känna att det var ”resa” vi gjorde tillsammans, att han tyckte det var precis ..."
"Vi hade aldrig kunnat drömma om en bättre mäklare än Andreas Koskinas! Glad, proffsig, driven, kunnig och otroligt vänlig. Med andra ord helt outstanding!
Andreas involverade oss hela tiden, han fick oss verkligen att känna att det var ”resa” vi gjorde tillsammans, att han tyckte det var precis lika spännande som vi. På ett lugnt och metodiskt sätt vägledde han oss genom hela processen.
Vid minsta lilla fundering från vår sida var han bara ett samtal bort och svarade alltid vänligt och glatt- otroligt lyhörd.
Vi vill verkligen ge honom våra varmaste rekommendationer! Vi ser påriktigt fram emot den dagen vi får kontakta honom igen och be om hjälp av nästa försäljning!

"
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 2

23 feb 2020

"Andreas har ett trevligt bemötande som gör att man snabbt fastnar honom. Han skötte vår försäljning med högsta betyg på allt. Vi är supernöjda. Stark rekommendation!"
säljare på Oskarslundsbacken 1

22 feb 2020

"Andreas är lättsam, proffsig och engagerad. Han var närvarande genom hela processen och visade tidigt att han var engagerad och förstående för våra behov. Vi uppskattar särskilt att han såg potentialen i vår lägenhet och lyckades förmedla samma känsla till spekulanterna."
"Andreas är lättsam, proffsig och engagerad. Han var närvarande genom hela processen och visade tidigt att han var engagerad och förstående för våra behov. Vi uppskattar särskilt att han såg potentialen i vår lägenhet och lyckades förmedla samma känsla till spekulanterna."
Läs mer
säljare på Blekegatan 5

20 feb 2020

"Andreas gjorde ett fantastiskt och professionellt jobb från början till slut. Jag är helt nöjd. Jag skulle välja honom igen utan tvekan."
säljare på Hildebergsvägen 12

24 nov 2019

"Det är andra gången Andreas säljer en bostad åt oss, och vi är, om möjligt, ännu mer nöjda denna gång! "
säljare på Blekegatan 1

24 sep 2019

"Engagerad mäklare som kan sin marknad, har ett bra kundregister, proffessionell!"
säljare på Förmansvägen 21

25 aug 2019

"Andreas Koskinas är en grym mäklare som gör sitt yttersta för en lyckad affär. Jag har fullt förtroende för Andreas och kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Årgångsgatan 1

21 aug 2019

"Jag har använt mig av Andreas Koskinas vid 2 försäljningar och kan starkt rekommendera honom. Han är smidig och lätt att ha att göra med. Han har varit serviceinriktad och mycket tillgänglig. Om jag ska göra en ny bostadsaffär kommer jag att Anlita Andreas igen. Han har mitt högsta förtroende. "
"Jag har använt mig av Andreas Koskinas vid 2 försäljningar och kan starkt rekommendera honom. Han är smidig och lätt att ha att göra med. Han har varit serviceinriktad och mycket tillgänglig. Om jag ska göra en ny bostadsaffär kommer jag att Anlita Andreas igen. Han har mitt högsta förtroende. "
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 175

17 dec 2018

"Uppskattade särskilt Andreas ärlighet och transparens. Han hjälpte oss att sätta rimliga förväntningar med utrymme för att bli positivt överraskade."
säljare på Ekfatsgatan 4

31 okt 2018

"Rekommenderas varmt! "
säljare på Isgränd 11

31 aug 2018

"Andreas är en lyhörd och social kompetent mäklare som lyckades sälja vår lägenhet relativt snabbt till värderat slutpris. "
säljare på Sjöviksbacken 53

23 mar 2018

"Bästa mäklare jag träffad någonsin!"
säljare på Sturehillsvägen 9

26 feb 2018

"Från första mötet till försäljning har kontakten med Andreas varit väldigt tydlig, informativ och smidig. Andreas bygger upp förtroende både för säljare och köpare, vilket är hans absoluta styrka. Vidare har han ett förnuftigt strategiskt tänk, på en nivå jag aldrig upplevt hos någon annan mäklar..."
"Från första mötet till försäljning har kontakten med Andreas varit väldigt tydlig, informativ och smidig. Andreas bygger upp förtroende både för säljare och köpare, vilket är hans absoluta styrka. Vidare har han ett förnuftigt strategiskt tänk, på en nivå jag aldrig upplevt hos någon annan mäklare tidigare.
Jag skulle därför varmt rekommendera Andreas för mäklaruppdrag! "
Läs mer
säljare på Sturehillsvägen 5

26 feb 2018

"Andreas är en mycket trevlig, engagerad och kunnig mäklare! "
säljare på Hildebergsvägen 26

01 feb 2018

"Andreas är inte bara professionell i sitt yrke, han lägger även ner tid och engagemang för både kund som köpare. Som mäklare skapar han ett stort förtroende och under hela processen känner man sig trygg med de planer som vi kommer överens om. Andreas är ofta tillgänglig och det gör mig som säljar..."
"Andreas är inte bara professionell i sitt yrke, han lägger även ner tid och engagemang för både kund som köpare. Som mäklare skapar han ett stort förtroende och under hela processen känner man sig trygg med de planer som vi kommer överens om. Andreas är ofta tillgänglig och det gör mig som säljare väldigt glad att jag kan ha en snabb och tydlig kontakt. Han hjälpte oss även med diverse frågor kring nytt boende och gav oss goda råd inför framtiden. Jag vill varmt rekommendera Andreas till alla som går i säljtankar. Han är en fantastisk mäklare! "
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 18

31 mar 2017

"Svinbra helt utan tvekan Sthlms bästa mäklare "
säljare på Hildebergsvägen 4

01 feb 2017

"Andreas är kompetent och har väldigt god lokalkännedom. Han var en stor trygghet under hela processen. Kom med goda råd och satte rimliga förväntningar på slutpriset. Vi fick honom rekommenderad av hans tidigare kunder och jag kan med glädje bekräfta att han infriade vår höga förväntningar. Kan ..."
"Andreas är kompetent och har väldigt god lokalkännedom. Han var en stor trygghet under hela processen. Kom med goda råd och satte rimliga förväntningar på slutpriset. Vi fick honom rekommenderad av hans tidigare kunder och jag kan med glädje bekräfta att han infriade vår höga förväntningar. Kan ge honom våra allra bästa rekommendationer! Tack Andreas!"
Läs mer
säljare på Hildebergsvägen 16

25 jan 2017

"Vi tycker att Andreas skötte sitt uppdrag exemplariskt!"
säljare på Hörningsholmsvägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
77 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
109 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 113 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 114 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

418 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
114 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

6 495 000 kr
3 rum, 87 m²
74 655 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 726 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 87 m²
74 655 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 726 kr/mån
7 395 000 kr
3 rum, 84 m²
88 035 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 395 000 kr
2 rum, 54 m²
81 388 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 378 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 51 m²
78 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 848 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten-Liljeholmen
4 rum, 84 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
5 400 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 405 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
6 950 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 255 000 kr
3 rum, 89,5 m²
Utropspris: 6 695 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 205 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andreas gjorde ett kanon jobb för oss. Allt var strukturerat och smidigt. Från första mötet till avslutet. Andreas var väldigt lugn och trygg med objektet och väldigt tillmötesgående. Mottaglig för frågor och funderingar. Jag rekommenderar starkt Andreas till andra som vill sälja. En väldigt duktig mäklare med stenkoll på sitt yrke och marknaden. "
5 295 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 70 m²
Utropspris: 5 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.