Andreas Kebert

Profilbild för Andreas Kebert
Andreas Kebert
5.0 / 5
(8 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
4 st
0 st
18 240 000 kr

Bakgrund

Andreas Kebert jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Andreas har enligt vår statistik haft 1 försäljning det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 9 300 000 kr.

Presentation

Andreas har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Andreas.

11 jan 2022

"Nytt rekordpris i föreningen blev resultatet när Andreas sålde vår lägenhet. Det är andra gången vi anlitar Andreas, och han överträffade förväntningarna ännu en gång. Med sin proffsighet, sitt engagemang och sitt genuint trevliga bemötande var han mycket uppskattad av såväl säljare som köpare. D..."
"Nytt rekordpris i föreningen blev resultatet när Andreas sålde vår lägenhet. Det är andra gången vi anlitar Andreas, och han överträffade förväntningarna ännu en gång. Med sin proffsighet, sitt engagemang och sitt genuint trevliga bemötande var han mycket uppskattad av såväl säljare som köpare. Det råder inga tvivel om att vi kommer att anlita Andreas även vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 51

19 dec 2021

"Otroligt duktig mäklare! Betyget här på hittamäklare är inte rättvist för denna mäklare, den ska upp mer! Mer driven person får du leta länge efter, höll oss uppdaterade hela vägen och var väldigt transparent. Vänlig, charmig och professionell! Märks tydligt att Andreas jobbar väldigt hårt för di..."
"Otroligt duktig mäklare! Betyget här på hittamäklare är inte rättvist för denna mäklare, den ska upp mer! Mer driven person får du leta länge efter, höll oss uppdaterade hela vägen och var väldigt transparent. Vänlig, charmig och professionell! Märks tydligt att Andreas jobbar väldigt hårt för ditt bästa. Det är ingen slump att vi köpte lägenheten av honom och sedan fick han nu sälja den åt oss. Kommer vara vårt förstahandsval nästa gång också! "
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 12

15 mar 2021

"Andreas är mycket engagerad och fokuserad på alla detaljer som kan påverka försäljningen. Ett sant nöje att jobba med för både säljare och köpare vilket leder till bra priser. Anlitar definitivt Andreas igen."
säljare på Hälsingegatan 10

30 jan 2021

"Jag är Suernöjd med Andreas och kan verkligen rekommendera honom. Andreas sålde även min tidigare lägenhet vilket gick väldigt smidigt. Han är trevlig, otroligt engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Andreas är tydlig i sin kommunikation och informativ. Han är en väldigt duktig..."
"Jag är Suernöjd med Andreas och kan verkligen rekommendera honom. Andreas sålde även min tidigare lägenhet vilket gick väldigt smidigt. Han är trevlig, otroligt engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Andreas är tydlig i sin kommunikation och informativ. Han är en väldigt duktig mäklare som jag definitivt kommer använda igen. "
Läs mer
säljare på Kammakargatan 19

27 jan 2021

"Andreas gjorde ett toppenjobb med en mycket lyckad försäljning och överträffade våra högt ställda förväntningar."
säljare på Roslagsgatan 33

25 aug 2020

"Andreas var väldigt trevlig att jobba med och jag är övertygad om att han hade en stor del i att affären blev så bra som den blev. Hans energi var fantastiskt under hela processen, han gav bra råd och stöd till oss som säljare och var trots ett hektiskt schema hela tiden tillgänglig för frågor. "
"Andreas var väldigt trevlig att jobba med och jag är övertygad om att han hade en stor del i att affären blev så bra som den blev. Hans energi var fantastiskt under hela processen, han gav bra råd och stöd till oss som säljare och var trots ett hektiskt schema hela tiden tillgänglig för frågor. "
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 6

18 maj 2020

"Om du funderar på att anlita Andreas som din mäklare så behöver du inte fundera mer, gör det bara! Vi fick kontakt med Andreas genom en rekomendation från goda vänner och vi är så glada över detta. Andreas är lyhörd, skarp, varm och man märker att han verkligen älskar det han gör. Han återkopplad..."
"Om du funderar på att anlita Andreas som din mäklare så behöver du inte fundera mer, gör det bara! Vi fick kontakt med Andreas genom en rekomendation från goda vänner och vi är så glada över detta. Andreas är lyhörd, skarp, varm och man märker att han verkligen älskar det han gör. Han återkopplade kontinuerligt och vi kände oss väldigt trygga under hela processen.
Han är "det där lilla extra" personifierad och lämnar ingenting åt slumpen i någon dela av säljprocessen. Nästa gång vi säljer vår lägenhet så blir det med Andreas. "
Läs mer
säljare på Kammakargatan 33

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
1
Försäljningsvärde
9 300 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
8 av 8 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
8 av 8 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
8 av 8 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Andreas på kartan.

218 tidigare bostäder
8 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 305 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 62 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 48 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 37,6 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 66 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.