Andreas Bergström

Profilbild för Andreas Bergström
Andreas Bergström
4.8 / 5
(76 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
3 st
65 815 000 kr

Bakgrund

Andreas Bergström jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2006-07-20. Andreas har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Andreas har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 340 000 kr.

Presentation

Mig anlitar du för att jag vet vad som krävs för att få bra betalt, för att känna att du har en mäklare som lägger ned tid på just din försäljning och när vi hjälps åt kommer vi att lyckas med både ditt och mitt mål.
Engagemang, driv, ödmjukhet och målmedvetenhet sammanfattar mig väl.

Efter avslutad utbildning 2006 har jag jobbat med att sälja hus och fritidshus i min födelseort Piteå på två av de stora kedjorna. Sen hösten 2013 jobbar jag här på Stadshem med Majorna/Masthugget som mina områden.

Säljare om Andreas.

14 maj 2022

"Andreas var väldigt enkel att ha att göra med genom att han var tydlig i sin kommunikation och satte rätt förväntningar från början. Supertrevlig i sitt bemötande så kan varmt rekommendera Andreas!"
säljare på Stabbegatan 30

12 mar 2022

"Trots att min lägenhet var lite svårsåld pga omständigheter var Andreas mycket uthållig i processen och höll så många visningar det krävdes i längden."
säljare på Kransen 4A

26 apr 2021

"Andreas har har hjälpt oss att köpa vår aktuella bostad samt att nu sälja den samma och hitta en större lägenhet för oss i samma område. Vi har genom hela processen känt ett starkt förtroende för Andreas. Han har lång erfarenhet, är en trygg och stabil person samt har alla andra bra egenskaper so..."
"Andreas har har hjälpt oss att köpa vår aktuella bostad samt att nu sälja den samma och hitta en större lägenhet för oss i samma område. Vi har genom hela processen känt ett starkt förtroende för Andreas. Han har lång erfarenhet, är en trygg och stabil person samt har alla andra bra egenskaper som krävs av en mäklare - lyhörd, driven och engagerad. Sen är Andreas framförallt en sympatisk och mycket trevlig person som gör att man trivs under hela processen. Vi kommer definitivt att vilja köpa och sälja med Andreas igen, om tillfälle ges!"
Läs mer
säljare på Allmänna vägen 40D

21 apr 2021

"Trygg, kunnig, engagerad, lyhördhet personlig mäklare. Vi har anlitat Andreas vid våra två senaste försäljningar och är så nöjda."
säljare på Kaptensgatan 24A

20 apr 2021

"Jordnära, professionell och engagerad. Från första mötet till försäljningen är avslutad så är Andreas lätt att tycka om, tar sig alltid tid att svara på alla ens konstiga frågor och gör det där extra för att stänga en bra affär."
säljare på Anders Mattssonsgatan 19A

20 apr 2021

"Jag har sålt två lägenheter med Andreas och kan varmt rekommendera honom. Andreas är oerhört proffsig och kompetent. Han är lättsam, varm och trevlig samt förtroendeingivande med ett norrländskt lugn som jag uppskattar mycket. Han är inte utstuderat säljig eller "gåpåig" som många andra mäklare, ..."
"Jag har sålt två lägenheter med Andreas och kan varmt rekommendera honom. Andreas är oerhört proffsig och kompetent. Han är lättsam, varm och trevlig samt förtroendeingivande med ett norrländskt lugn som jag uppskattar mycket. Han är inte utstuderat säljig eller "gåpåig" som många andra mäklare, utan utstrålar ett genuint intresse för sitt uppdrag vilket gör att resultatet blir långt över förväntan. "
Läs mer
säljare på Kabelgatan 15B

20 apr 2021

"Är mycket nöjd med Andreas som mäklare vid försäljning av min bostadsrätt. Lugnt, kompetent och vänligt bemötande. Tycker att det som var mest positivt var Andreas lokalkännedomen. Det var som om han sjäv bodde i området.
Vi fick även bra tips kring vårt bostadsköp vilket betyder mycket när man..."
"Är mycket nöjd med Andreas som mäklare vid försäljning av min bostadsrätt. Lugnt, kompetent och vänligt bemötande. Tycker att det som var mest positivt var Andreas lokalkännedomen. Det var som om han sjäv bodde i området.
Vi fick även bra tips kring vårt bostadsköp vilket betyder mycket när man går in i en stor affär."
Läs mer
säljare på Kaptensgatan 28B

18 nov 2020

"Utgångspris för lågt. "
säljare på Toppsegelsgatan 1

18 nov 2020

"Väldigt trygg försäljningsprocess från början till slut. "
säljare på Sandviksvägen 6

16 nov 2020

"Andreas svarade snabbt på mail, sms och telefon. Hittade smidiga lösningar för upplägget då vi bodde 40 mil från säljobjektet.
Förmedlade kontakt med stylingfirma "
säljare på Kabelgatan 41D

16 nov 2020

"Anderas är en superduktig mäklare. Har både köpt och sälj av honom och kan varmt rekommendera honom. Han är tillmötesgående och finns alltid tillgänglig för alla typer av frågor.
Vi kommer att anlita honom i framtiden igen. "
säljare på Allmänna vägen 24D

11 maj 2020

"Lyhörd, proffsig och lugn! Kunde inte önskat mig en bättre mäklare att sälja lägenheten. "
säljare på Allmänna vägen 5

17 mar 2020

"Lägenheten såldes fyra dagar efter annonsen på Hemnet till första förhandsbudet och och det blev ingen visning eller budgivning. Lite för lite pang för pengarna kanske...men också bra att det gick fort."
säljare på Vingagatan 4A

17 mar 2020

"Jag satte 3a på "målinriktad" fast det är bästa betyg för mig. Andreas är såklart målinriktad, men inte obehagligt driven (jag tycker inte driven är ett positivt omdöme) och det är därför jag gillar honom. Men jag kanske skulle kunna kalla honom "driven" som i "erfaren" och då får han 5a. "
"Jag satte 3a på "målinriktad" fast det är bästa betyg för mig. Andreas är såklart målinriktad, men inte obehagligt driven (jag tycker inte driven är ett positivt omdöme) och det är därför jag gillar honom. Men jag kanske skulle kunna kalla honom "driven" som i "erfaren" och då får han 5a. "
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 21A

17 mar 2020

"Trygg, erfaren och pålitlig. "
säljare på Allmänna vägen 24H

17 mar 2020

"Jag är helt och hållet nöjd med samarbetet med Andreas från början till slut. En trygg och lugn norrlänning med mycket god koll på majorna och fin känsla för äldre bostäder med själ. Rakt igenom har Andreas varit transparant och hållit mig som säljare uppdaterad i varje steg. Dessutom trevlig och..."
"Jag är helt och hållet nöjd med samarbetet med Andreas från början till slut. En trygg och lugn norrlänning med mycket god koll på majorna och fin känsla för äldre bostäder med själ. Rakt igenom har Andreas varit transparant och hållit mig som säljare uppdaterad i varje steg. Dessutom trevlig och behaglig som person. Jag anlitade även hantverkare och stylister via Andreas rekommendation och detta föll mycket väl ut. Lägenheten blev respektfullt och tidsenligt renoverad och stylad. Det känns verkligen som att jag överlåter den i sitt bästa skick vilket lämnar en god eftersmak hos mig som säljare. Att sedan slutpriset blev betydligt högre än förväntat gjorde ju inte saken sämre. Jag kan verkligen rekommendera Andreas som mäklare!"
Läs mer
säljare på Såggatan 35A

17 mar 2020

"Upplever Andreas som en väldigt seriös och kompetent mäklare. Han han en behaglig och tillmötesgående personlighet. I mötet med potentiella köpare så tror jag de flesta upplever Andreas som professionell, sympatisk och påläst. I kontakten med Andreas som säljare så känns Andreas trygg, tillförlit..."
"Upplever Andreas som en väldigt seriös och kompetent mäklare. Han han en behaglig och tillmötesgående personlighet. I mötet med potentiella köpare så tror jag de flesta upplever Andreas som professionell, sympatisk och påläst. I kontakten med Andreas som säljare så känns Andreas trygg, tillförlitlig och engagerad. Kan varmt rekommendera Andreas och Stadshem om ni vill få ut bästa möjliga resultat av er bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Övre Matrosgatan 6E

17 mar 2020

"Rekommenderar varmt Andreas! "
säljare på Kungsladugårdsgatan 104A

24 okt 2019

"Vi var väldigt nöjda med omhändertagande under hela processen och skulle rekommendera mäklaren utan att tveka. "
säljare på Kommendörsgatan 25K

24 sep 2019

"Trevlig, lyhörd, tydlig och snabb. Andreas har koll på läget och lyckades redan innan annonsen gått ut få fram rätt köpare.
"
säljare på Allmänna vägen 13A

24 sep 2019

"Vi hade ingen erfarenhet av husförsäljning men upplevde mäklarens arbete som mycket bra , kände oss mycket trygga under försäljnings tiden."
säljare på Grimmeredsvägen 62

23 aug 2019

"Mycket nöjd. Kunde inte gått smidigare. Mycket lätt att sälja med, trevlig och kunnig mäklare. "
säljare på Karl Johansgatan 60B

22 aug 2019

"Professionell, engagerad och trevlig, rekommenderar varmt Andreas!"
säljare på Fredbergsgatan 3C

22 aug 2019

"Andreas Bergström och Stadshem överträffade våra förväntningar. Skulle med gott samvete kunna rekommendera Andreas till alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Timmermansgatan 8

03 maj 2019

"Mycket behaglig och trovärdig person. Skulle absolut anlita honom igen.
"
säljare på Kommendörsgatan 25E

26 apr 2019

"Bästa Mäklaren i stan!
Hälsningar Andreas & Josefine!"
säljare på Kompassgatan 13A

24 apr 2019

"Andreas är en underbar människa, kunnig, engagerade och trevligt."
säljare på Toppsegelsgatan 9

24 apr 2019

"Rekommenderar varmt Andreas till alla som ska göra en bostadsaffär."
säljare på Toppsegelsgatan 15

18 sep 2018

"Vi är jättenöjda med servicen som vi fick från Andreas och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Karl Johansgatan 62

28 apr 2018

"Det var några detaljer som missades i övrigt kände jag mig väldigt nöjd!"
säljare på Amiralitetsgatan 11D

18 apr 2018

"Andreas var trevlig och trygg som person, och var lättillgänglig, kunnig, realistisk och seriös genom hela processen. Har bara gott att säga!"
säljare på Sveagatan 23A

18 apr 2018

"Andreas är mycket lyhörd, kompetent och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hjorthagsgatan 8D

06 dec 2017

"Bäst i stan."
säljare på Kommendörsgatan 21E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
66 340 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.6 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 76 säljare
Andreas satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 74 säljare
Andreas var tydlig och höll mig uppdaterad
74 av 75 säljare

Andreas på kartan.

483 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
76 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

3 550 000 kr
2 rum, 76 m²
46 710 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 832 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Göteborg
2 720 kr/mån
2 990 000 kr
3 rum, 74 m²
40 405 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 950 kr/mån
2 095 000 kr
1 rum, 39,6 m²
53 717 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 431 kr/mån
2 250 000 kr
1 rum, 39 m²
57 692 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 590 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 100 000 kr
Lägenhet Kungsladugård
+ 150 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
3 275 000 kr
Lägenhet Olskroken
-125 000 kr
3,5 rum, 80 m²
Utropspris: 3 400 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 150 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
2 430 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
+ 180 000 kr
2 rum, 58,2 m²
Utropspris: 2 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.