Anders Nilsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Anders Nilsson
Profilbild för Anders Nilsson
Anders Nilsson
4.8 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
27 st
90 495 000 kr

Bakgrund

Anders Nilsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-07-02. Anders har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Anders har haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 78 760 000 kr.

Presentation

Läs HittaMäklares intervju med Anders när han var den mest rekommenderad mäklaren i Malmö och tvåa i Sverige!
http://blogg.hittamaklare.se/hart-slit-ar-det-som-ger-resultat-till-slut/

Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostader i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Anders.

01 jul 2020

"Väldigt engagerad, tillmötesgående och lyhörd. Rekommenderas verkligen! "
säljare på Lönngatan 36A

01 jul 2020

"Han er flink og hyggelig"
säljare på Berguvsgatan 9A

01 jul 2020

"Anders är en glad och charmig kille med väldigt bra koll på marknaden. Han är ärlig och säger som det är. Kan varmt rekommendera Anders! "
säljare på Sadelmakarebyn 7D

01 jul 2020

"Är jättenöjd och ger våra bästa rekommendationer "
säljare på Köpenhamnsvägen 45B

19 jun 2020

"Fick bra stöd med angränsande frågor som inte är kopplat till mäklaruppdraget. Anders var även lätt att få tag på och ringde tillbaka snabbt."
säljare på Månstigen 9

17 jun 2020

"Jag har gjort ett stort antal fastighetsaffärer genom åren, både hus
och lägenheter.
En bättre mäklare finns inte, enormt proffsig och duktig på alla sätt
och vis.
"
säljare på Västra Stallmästaregatan 30B

17 jun 2020

"Snabb och god service. Blev en smidig och enkel process. "
säljare på Smedjegatan 21A

17 jun 2020

"Anders har skött försäljningen perfekt från första kontakten.Engagerad och har uppdaterat oss kontinuerligt genom hela processen. Kan varmt rekommenderas"
säljare på Fågelbacksgatan 8C

20 maj 2020

"Anders är trevlig att prata med och han är rutinerad mäklare . Det har varit lätt att få kontakt med honom, både på telefon, sms och mejl.
Hälsningar /Helene och Birger "
säljare på Stadiongatan 53B

18 maj 2020

"Vi blev speciellt nöjda med snabb återkoppling efter visningar. Mäklaren väldigt lugn och proffsig, vilket var speciellt viktigt för oss när marknaden var lite svajig pga corona."
säljare på Erikslustvägen 42C

07 maj 2020

"Anders är förtroendeingivande, lugn och trygg.
Han är samtidigt säljande och marknadsför lägenheten på ett mycket tillfredsställande sätt."
säljare på Annebergsgatan 19B

20 apr 2020

"Från början till mål skötte Anders allting oerhört professionellt och jag kände mig trygg och omhändertagen under hela processen. Kommer givetvis välja Anders vid nästa försäljning."
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33B

20 apr 2020

"Vill på det varmaste rekommendera mäklare Anders Nilsson. Anders hade engagemang från första stund. Allt fungerade perfekt och lägenheten blev såld omgående. Anders var väldigt proffsig genom hela affären som blev mycket lyckad."
säljare på Rödkullastigen 1B

20 apr 2020

"Mycket trevlig och proffesionellt bemötande. Bra på att lugna säljaren! Rekommenderas starkt!"
säljare på Roskildevägen 33B

10 mar 2020

"Mäklaren var mycket engagerad och kom med bra förslag på realistiskt utgångspris på objektet.
"
säljare på Major Nilssonsgatan 11D

10 mar 2020

"Mäklaren var mycket engagerad och kom med bra förslag på ett realistiskt utgångspris på objektet. "
säljare på Major Nilssonsgatan 11D

10 mar 2020

"Jag rekommenderar gärna Anders Nilsson till andra säljare. Mycket professionell och trevlig, hela försäljningen gick rekordsnabbt!
"
säljare på Lagmansgatan 6A

10 mar 2020

"Anders skötte vår bostadsförsäljning på ett rakt igenom professionellt och tryggt sätt. Vi är supernöjda!"
säljare på Sallerupsvägen 16A

21 jan 2020

"Väldigt nöjd med Anders insats, jag upplevde honom som kunnig, trevlig och lätt att diskutera med. Jag skulle rekommendera honom som mäklare! "
säljare på John Ericssons väg 53A

21 jan 2020

"Anders har varit en utmärkt mäklare. Han är trevlig och påläst. Det har lett till en oväntat snabb försäljning av vår bostad tack vare hans professionalitet och agerande.
Vi kan verkligen rekommendera andra säljare och köpare att välja Anders Nilsson!"
säljare på Rödkullastigen 1A

29 dec 2019

"Vi är supernöjda med Anders som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Anders är jättetrevlig och man känner sig väldigt trygg med honom. En grym och engagerad mäklare som vi varmt rekommenderar till alla! Stort tack Anders!!"
säljare på Mäster Nilsgatan 2

20 dec 2019

"Uppskattade att det blev en snabb försäljning och fick ut priset vi ville ha. "
säljare på Lagmansgatan 2A

01 nov 2019

"Anders är verkligen en mäklare att rekommendera!
Han var dedikerad och lyhörd genom hela försäljningsprocessen.
Som säljare gillar man frekvent återkoppling från mäklaren, vilket Anders levde upp till med råge då han frekvent återkom med statusuppdateringar oavsett tid på dygnet eller veckodag.
Supernöjda!"
säljare på Disponentgatan 27

30 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklaren Anders Nilsson. Anders visade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen och gav mig förtroende för bostadsaffären. Med sitt lugna inställning och en positiv attityd så är jag så här i efterhand supernöjd med mäklaren och försäljningen. Jag rekommenderar Anders varmt! "
säljare på Märsgränd 19

30 okt 2019

"Trevlig, effektiv och tydlig! Anders var precis så duktig som jag kunde hoppas på. Kan rekommenderas!"
säljare på Sadelmakarebyn 4C

16 okt 2019

"Vi upplever Anders som väldigt duktig, kunnig och engagerad mäklare. Han lyssnade på våra särskilda önskemål och hanterade dem bra."
säljare på Annebergsgatan 19C

10 okt 2019

"Anders, till skillnad från andra mäklare vi haft att göra med, utstrålar ett lugn och inger en trygghet som får en att lita fullt ut på honom. Kunde inte haft en bättre mäklare."
säljare på Fylkinggatan 27A

01 okt 2019

"En kompetent, skicklig och förtroendegivande mäklare. "
säljare på Kronborgsvägen 12A

28 sep 2019

"Anders var enkel att kommunicera med under i princip hela processen trots sommar och semestrar. Tog sig tid och snabb på att svara när man hade frågor. Inger förtroende och är påläst."
säljare på Törnskärsgatan 2B

25 sep 2019

"Vad det gäller Anders så har jag inte stöt på någon mer professionell och engagerad person som honom, han ger verkligen 110%. Bra lokalkännedom, alert o snabb med visningar, ordnar snabbt med alla nödvändiga dokument m.m. Alla rekommendationer "
säljare på Lönngatan 40E

24 sep 2019

"Kunnig och professionell."
säljare på Albinsrogatan 57

24 sep 2019

"Väldigt trevlig person som upplevdes uppriktig och ärlig. Alltid nåbar och kom eller hörde av sig på bestämda tider. Ingav ett lugn vid kontraktsskrivningen."
säljare på Roskildevägen 33A

08 aug 2019

"Anders är trevlig, kunnig och ger ett bra bemötande. "
säljare på Värnhemsgatan 6

03 jul 2019

"Kunnig och trevlig. Väldigt effektiv gällande det praktiska "
säljare på Fredmansgatan 5B

27 jun 2019

"Meddelade mäklaren att jag ville sälja lägenheten omgående. Ungefär 2v senare var alla papper påskrivna. Väldigt duktig och engagerad mäklare. "
säljare på Kollegiegatan 7A

27 jun 2019

"Anders är en grym mäklare som hela tiden var tillgänglig och orkade med att svara på "dumma" frågor. Väldigt lyhörd och hjälpsam under hela processen. Finns ingenting att klaga på och jag fick ut precis det priset på lägenheten som jag ville!!
Kommer utan tvekan att använda mig av Anders nästa gång jag skall sälja en bostad och kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Vendelsfridsgatan 6A

27 jun 2019

"Anders har arbetat snabbt och målinriktad, lätt att få tag på. Svara snabbt på våra frågor via sms. Vi upplever honom väldigt tydlig och påläst. Det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Vi är supernöjda"
säljare på Tornfalksgatan 10A

23 jun 2019

"Han har varit bra att ha att göra med men svår att nå på telefon han vill väl helst smsa."
säljare på Bisittaregatan 12

23 jun 2019

"Vi är supernöjda med Anders som mäklare och kan varmt rekommendera honom. Anders är väldigt lyhörd och inkännande vilket passade oss perfekt. Anders ställde upp oavkortat upp på all hjälp vi behövde och svarade på all frågor väldigt snabbt. Vi gjorde några stora justering i vårt upplägg väldigt nära försäljning men detta var inga problem och det visar på väldigt hög grad av service och kundfokus, imponerande! Anders får full pott av oss:)"
säljare på Mariedalsvägen 7C

21 jun 2019

"Mycket lyhörd och snabb med att boka visningar, och följa upp visningarna. Bra feedback vid budgivning. Allt gick jättesmidigt, Anders fixade allt! Jag är supernöjd och kommer anlita Anders igen om jag ska säja lägenhet eller hus! "
säljare på Ellstorpsgatan 4C

19 jun 2019

"Det märks verkligen att Anders brinner för sitt jobb! Vi fick alltid snabba svar, oavsett om det var helg eller på kvällstid. Han är väldigt trevlig som person, det är enkelt o prata med honom och höll oss konstant uppdaterade. Vi är väldigt nöjda med Anders som mäklare, det är inte sista gången vi anlitar honom, 5 av 5. "
säljare på Svågertorpsvägen 49

18 maj 2019

"Vi tycker att han är jättegott och lyssna och trevlig bemöta efter vi är själv döva familjen. Vi använda mycket kommunikation via på mail och sms. Ovasvett vilken tid det var. Tack för att du vill vara vår mäklare:) "
säljare på Backavägen 11

16 maj 2019

"Anders är mycket professionell, engagerad, kunnig och positiv i sitt arbete. Jag är mycket nöjd med hans arbete och det är därför jag anlitade honom för andra gången. Kan varmt rekommendera Anders. "
säljare på Rosengrens gata 3B

15 maj 2019

"Utöver ovanstående bedömning upplevdes Anders som personligen förtjust i lägenheten, och hade samma känsla - för såväl helhet som detaljer - som vi själva, vilket han verkar ha lyckats med att förmedla vidare.
"
säljare på Munkgatan 7

15 maj 2019

"Väldigt professionell mäklare, tillmötesgående, kan varmt rekommendera Anders till alla jag känner. "
säljare på Ingenjörsgatan 12

14 mar 2019

"Anders är mycket förtroendeingivande och professionell. Väldigt nöjda med vår försäljning! "
säljare på Fredmansgatan 5B

14 mar 2019

"Anders är mycket lugn, trygg och noggrann i sitt arbete. Vi fick redan från början ett gott intryck av Anders. Vi träffade honom på en lägenhetsvisning och därefter anlitade vi honom till vår egen lägenhetsförsäljning.Jag kan varmt rekommendera Anders. "
säljare på Sundskajen 6B

11 mar 2019

"Lätt att ha att göra med och verkade ha bra koll på marknaden generellt, dock lite slarvig med detaljer, så noggrann genomläsning av säljmaterial etc bör göras."
säljare på Albinsrogatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
78 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
215 av 223 säljare
Anders satte rätt förväntningar på slutpriset
202 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
210 av 223 säljare
Anders var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 223 säljare

Anders på kartan.

299 tidigare annonser
2 bostäder till salu
222 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 750 000 kr
2 rum, 72 m²
24 305 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 894 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 100 m²
31 950 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 709 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 160 000 kr
Lägenhet Dalaplan
-35 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 795 000 kr
Lägenhet Borgmästaregården
4 rum, 108,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 595 000 kr
Lägenhet Annestad
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Anders är en glad och charmig kille med väldigt bra koll på marknaden. Han är ärlig och säger som det är. Kan varmt rekommendera Anders! "
2 195 000 kr
Lägenhet Borgmästaregården
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 155 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
-90 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 2 245 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är jättenöjd och ger våra bästa rekommendationer "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.