Amir Shamshirzan

Profilbild för Amir Shamshirzan
Säljarfavorit
Amir Shamshirzan
5.0 / 5
(29 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
13 st
18 285 000 kr

Bakgrund

Amir Shamshirzan jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2020-04-16. Amir har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Amir har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 27 445 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som registrerad fastighetsmäklare sedan 2012. Under mina första 2 år arbetade jag på Mäklarhuset, därefter fortsatte jag på Fastighetsbyrån innan jag tog en paus i mäklaryrket (i slutet av 2019) för att ägna mig åt att förbättra och utveckla min tjänst som fastighetsmäklare. Numera hittar ni mig på Mäklarringen Göteborg, med möjlighet att erbjuda mer till mina kunder!

Med över åtta års erfarenhet inom branschen har jag lärt mig att vara lyhörd och tillmötesgående mot mina kunder och på så sätt anpassa mig efter kundernas individuella behov samt önskemål. För mig är det väldigt viktigt att göra allt och lite till för att alla mina köpare och säljare ska känna sig trygga och nöjda.

Lyhörd, engagerad och målmedveten är ord som beskriver mig på ett bra sätt.

Jag är uppvuxen i Göteborg, vilket gör att jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket i sin tur är till stor fördel vid varje försäljning.
För de flesta är en bostadsaffär den största affären i livet. Genom mitt kundfokus och professionella approach gör jag allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Tveka inte på att höra av dig så pratar vi mer!

Jag levererar alltid rekordförsäljning!

Ska du sälja och vill få bäst betalt?
Telefonnummer: 0723030402
Mail: amir.shamshirzan@maklarringen.se

Förutom fastighetsmäklar utbildning så har jag såväl en kandidatexamen i företagsekonomi. Jag pratar flytande svenska, engelska och persiska, och hjälper dig gärna med dina frågor och önskemål om bland annat värdering och ev. försäljning av din bostad. En värdering kan vara bra att ha inför omläggning av lån men även för att ha en bra överblick av din personliga ekonomi.

Säljare om Amir.

16 jun 2021

"Amir är väldigt kunnig i området jämförelse med andra mäklare. Vi insåg tydligt att Amir har förmåga att knyta ihop säcken som andra har svår med när det närmar sig affär!
trots en lite trög lokal marknad priset blev högre än förväntat så vi rekommenderar Amir verkligen för den som vill sälja!!"
säljare på Saffransgatan 1A

16 jun 2021

"Otroligt nöjd med Amirs insats, han verkligen överträffade våra förväntningar. Vi kan inte tacka honom nog för allt han gjort! Rekommenderar Amir starkt som mäklare!"
säljare på Steken 3C

02 jun 2021

"Om ni vill en mäklare som är ärligt o rakt på sak o kunnig samt bry sig om sina kunder ,då rekommenderar jag mkt väl honom. Han är trevligast mäklare som jag jobbat med. "
säljare på Hjällbogärdet 52

01 jun 2021

"Amir lyckades överträffa alla mina förväntningar! Har anlitat Amir tidigare och kommer definitivt att fortsätta att göra det vid framtida försäljningar. Han är väldigt professionell, alltid tillgänglig, kompetent, lyhörd och oerhört engagerade. Han var tydligt och bra på att kommunicera med alla inblandade parter. Jag är otroligt tacksam och starkt rekommendera Amir Shamshirzan! "
säljare på Bandtraktorgatan 6

31 maj 2021

"Kan starkt rekommendera Amir som mäklare. Väldigt kunnig och engagerad som gör allt för att nå förväntningar vad gäller pris och tidsplan.
Stort kontaktnät som hjälper till med en snabb och smidig bostadsaffär. Väldigt professionell och tar ansvar över att leverera enligt förväntningarna. "
säljare på Bandtraktorgatan 6

23 apr 2021

""Tar definitivt Amir igen vid nästa objekt.""
säljare på Rosmaringatan 27

23 apr 2021

"Kan starkt vidare rekommendera Amir!! "
säljare på Rånnaväg 503

23 apr 2021

"" Det finns en anledning till att Amir är den mäklare som säljer bäst!!
Mitt första intryck av honom stämde väl in och höll hela vägen från start till slut. Mycket lyhörd, proffsig och varm person.
Jag rekommenderar honom!""
säljare på Kryddhyllan 188

18 apr 2021

"Amir var otroligt duktig och professionell. Han var lyhörd och stöttande genom hela säljprocessen. Hans positiva och charmiga humör smittar av sig till både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera Amir. "
säljare på Saffransgatan 2C

08 apr 2021

"Amir tack för all hjälp! Du var mycket trevlig och professionell mäklare... Inte många mäklare som får både köpare och säljare att känna att deras intresse står 100% i fokus för en bra affär!"
säljare på Saffransgatan 2B

08 apr 2021

"Amir hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet. Otroligt proaktiv, flexibel, seriös, tydlig och tillmötesgående. Vi upplevde att Amir hade god kännedom om den lokala marknaden och gjorde det lilla extra! En trygg, snabb och smidig affär blev för vår del:)) Rekommenderar Amir varmt!"
säljare på Trädgårdsgärdet 22

08 apr 2021

"we sold our apartment through Amir. Amir was very nice by helping us out with accelerating my discussion with my bank, explaining the details to me in English with patience, and sorting out the practical things. Very happy and lucky that we had amir as our broker!!"
säljare på Stjärnbildsgatan 54:3

08 apr 2021

"Super nöjd! Amir hjälpte mig att sälja vår bostad. Han var lyhörd, trevlig och och det var ett nöje att ha honom som vår mäklare. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Saffransgatan 2A

25 mar 2021

"Amir rekommenderades av min tandläkare som var supernöjd med honom! Han hade visning i vår område som vi då tittade in och blev helt såld av hans sätt att bemötta en och tog sig tid att svara och förmedla information. Dagen efter fick han komma till oss och tog sig an uppdraget och genomförde till vår största belåtenhet. Helt enkelt outstanding!!"
säljare på Trädgårdsgärdet 122

25 mar 2021

"Jag är super nöjd med Amir som mäklare i helhet! Jämförde honom med andra mäklare i området och han framstod som det bästa valet, vilket nu i efterhand kändes självklart. Amir fanns alltid nära till hands vilket skapade en trygghet. Han höll mig uppdaterad ständigt och överträffade våra förväntningar. Skulle varmt rekommendera Amir till alla!"
säljare på Trädgårdsgärdet 122

22 mar 2021

"Jätte bra mäklare som hantera sitt jobb och gör på bästa sätt att alla blir nojda.."
säljare på Trädgårdsgärdet 140

18 mar 2021

"Amir är den perfekta mäklaren! Trevlig, lyhört och väldigt kunnig. Jag rekommenderar verkligen honom om man söker en erfaren och trygg mäklare som utan tvivel leverera! "
säljare på Saffransgatan 1B

26 feb 2021

"
Jag är jätte nöjd! Väldigt glad över att det är just Amir som har hjälpt mig med min lägenhetsförsäljning. Han har gjort ett toppenjobb!! Jag har känt stort förtroende för Amir jämförelse med andra mäklare inom området. Han har mina varmaste rekommendationer!!"
säljare på Bandtraktorgatan 1

23 feb 2021

"
Första gången jag sålde en bostad med Amir, Sålt med andra mäklare i området och Amir är definitivt den bästa!!!!
Han hjälpte till att få det hela att kännas enkelt och stressfritt. Han satte upp en detaljerad plan på hur processen skulle gå till och vilka steg vi skulle ta och var alltid tillgänglig om det skulle uppstå frågor. Försäljningen kunde inte ha gått smidigare och bättre mäklare än Amir är nog svårt att hitta! Rekommenderas starkt!"
säljare på Saffransgatan 1B

08 feb 2021

"Jag var imponerad av hans kunskapsnivå och hans ödmjukhet. Levererade exakt vad han lovade och lite till!"
säljare på Saffransgatan 2C

08 feb 2021

"Super proffsigt och informativ från start till försäljning! "
säljare på Hjällbogärdet 52

25 dec 2020

"Jag har jämfört Amir med andra mäklare och visste direkt på mötet som var bokat att Amir var lämpligast för området. Jag är helnöjd med Amir vi hade en snabb försäljning med över förväntad pris. Tack Amir"
säljare på Trädgårdsgärdet 22

25 dec 2020

"Supernöjd med Amir som mäklare, har sålt med amir tidigare och har lyckas alltid med försäljningar till maximalt pris. Rekommenderar honom verkligen! Amir är duktig och proffsig,jag har känt mig trygg med Amir under hela försäljningsprocessen. 10/10!"
säljare på Rosmaringatan 27

29 nov 2020

"Skicklig och sakkunnig mäklare som alltid tar sig god tid med att tillråda och vara behjälplig genom hela försäljningen processen! Super nöjd!"
säljare på Trädgårdsgärdet 122

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
27 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
28 av 29 säljare
Amir satte rätt förväntningar på slutpriset
29 av 29 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
29 av 29 säljare
Amir var tydlig och höll mig uppdaterad
29 av 29 säljare

Amir på kartan.

245 tidigare annonser
2 bostäder till salu
29 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
2 rum, 57 m²
22 719 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 415 kr/mån
1 850 000 kr
3 rum, 66 m²
28 030 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 649 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 800 000 kr
Lägenhet Eriksbo
+ 105 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Om ni vill en mäklare som är ärligt o rakt på sak o kunnig samt bry sig om sina kunder ,då rekommenderar jag mkt väl honom. Han är trevligast mäklare som jag jobbat med. "
1 040 000 kr
Lägenhet Lärjedalen
+ 240 000 kr
1 rum, 26,5 m²
Utropspris: 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjd med Amirs insats, han verkligen överträffade våra förväntningar. Vi kan inte tacka honom nog för allt han gjort! Rekommenderar Amir starkt som mäklare!"
2 270 000 kr
Lägenhet Gunnared
+ 120 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amir lyckades överträffa alla mina förväntningar! Har anlitat Amir tidigare och kommer definitivt att fortsätta att göra det vid framtida försäljningar. Han är väldigt professionell, alltid tillgänglig, kompetent, lyhörd och oerhört engagerade. Han var tydligt och bra på att kommunicera med alla inblandade parter. Jag är otroligt tacksam och starkt rekommendera Amir Shamshirzan! "
2 070 000 kr
Lägenhet Angered
+ 20 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan starkt rekommendera Amir som mäklare. Väldigt kunnig och engagerad som gör allt för att nå förväntningar vad gäller pris och tidsplan.
Stort kontaktnät som hjälper till med en snabb och smidig bostadsaffär. Väldigt professionell och tar ansvar över att leverera enligt förväntningarna. "
1 365 000 kr
Lägenhet Gårdsten
+ 15 000 kr
3 rum, 69,9 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Amir är väldigt kunnig i området jämförelse med andra mäklare. Vi insåg tydligt att Amir har förmåga att knyta ihop säcken som andra har svår med när det närmar sig affär!
trots en lite trög lokal marknad priset blev högre än förväntat så vi rekommenderar Amir verkligen för den som vill sälja!!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.