Amanda Palmquist

Profilbild för Amanda Palmquist
Säljarfavorit
Amanda Palmquist
4.8 / 5
(268 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
11 st
28 565 000 kr

Bakgrund

Amanda Palmquist jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-07-04. Amanda har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Amanda har haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 42 650 000 kr.

Presentation

Min högsta prioritet med mitt arbete är att mina kunder ständigt skall vara återkommande.

Det speglas tydligt i mitt engagemang och ihärdighet.
För mig är varje enskild affär den viktigaste och mitt mål är att både kunna vara personlig och professionell.
Jag sätter alltid kundens intresse i första rum - det är en självklarhet!

Att vara tydlig, ärlig och lyhörd är viktiga delar i min vardag. Inga frågor skall lämnas obesvarade och inget skall lämnas åt slumpen.
Det är den typen av trygghet alla mina kunder skall uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord.

Säljare om Amanda.

06 jan 2021

"Supernöjd! "
säljare på Storhöjdsgatan 9

18 dec 2020

"Vi har både köpt lägenhet och sålt lägenhet med hjälp av Amanda. Det är fullt fokus från start till mål.
Hon gör ett fantastiskt jobb och vi är supernöjda!"
säljare på Frödingsgatan 8E

02 dec 2020

"Kompetent, engagerad och förtroendeingivande. Jag kan verkligen rekommendera Amanda till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare som levererar goda resultat! "
säljare på Utåkersgatan 3A

18 nov 2020

"Amanda hjälpte mig och min sambo vid försäljning av våra lägenheter. Vi båda är mer än nöjda med hennes insats som mäklare. Hon var lyhörd för våra tankar och önskemål, hon ingav en trygghet under hela processen. Amanda var engagerad och lättillgänglig. För oss är det ett givet val vilken mäklare som ska få bistå vid vår nästkommande försäljning.
Kan inte mer än varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Björcksgatan 66C

12 nov 2020

"Vi är otroligt nöjda med Amandas insats och engagemang vid vår försäljning. Vi hade fullt förtroende för henne och kände oss trygga genom hela processen. "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 13E

05 nov 2020

"Väldigt trevlig och tillmötesgående! "
säljare på Kobergsgatan 25

15 sep 2020

"Otroligt snabb på att svara och väldigt tillgänglig. Vilket är viktigt vid så omfattande affär. Proffsig och lättsam! "
säljare på Kransen 4D

08 sep 2020

"En jordnära och erfaren toppmäklare!
Väldigt lätt att ha och göra med, rekommenderas! "
säljare på Storhöjdsgatan 5B

29 jun 2020

"Amanda är lyhörd, driven, alltid glad och mycket energi och positiv. Rekommenderar henne varmt och kommer definitivt sälja med henne igen när det är dags. "
säljare på Storhöjdsgatan 17B

23 jun 2020

"Man kände sig lugn och trygg med att ha Amanda som mäklare till sin bostad. Det gick väldigt smidigt och hon höll sig uppdaterad hela tiden. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 15C

13 maj 2020

"Grym mäklare som är genuin vilket jag värdesätter högt. Hon var lätt att få tag på och hon uppdaterade ofta om läget förändrades i försäljningen. "
säljare på Kobergsgatan 22

21 mar 2020

"Amanda var professionell och kunnig. Vi fick ett väldigt bra intryck och tycker att hon var mycket lätt att samarbeta med. Hon drev på försäljningen, höll oss uppdaterade och var snabb med återkoppling. Vi är väldigt nöjda med Amanda och kan absolut rekommendera henne! "
säljare på Kobergsgatan 27

11 mar 2020

"Bra kommunikation, och snabb affär."
säljare på Kobergsgatan 22

11 mar 2020

"Jag sålde till slut lägenheten själv, men det var inte pga att mäklaren inte var bra, utan på tillfälligheter."
säljare på Storhöjdsgatan 6A

04 mar 2020

"Amanda ger en personlig känsla och är väldigt lyhörd. Jag valde Amanda pga. av hennes lokalkännedom samt professionella hantering och är jättenöjd med mitt val.
"
säljare på Storhöjdsgatan 15

13 feb 2020

"Amanda var engagerad och proffsig genom hela processen. Hon var ärlig och höll oss uppdaterade hela tiden. Kan varmt rekommendera henne till andra. "
säljare på Kobergsgatan 5

31 jan 2020

"Amanda var säker på att intresset skulle vara stort och det var det med många budgivare så vi är nöjda med henne som mäklare."
säljare på Ernst Torulfsgatan 6A

28 jan 2020

"Amanda är mycket professionell och strukturerad. Hon höll mig hela tiden uppdaterad och var ett mycket bra bollplank för mig som ovan förstagångssäljare. Dessutom är hon väldigt trevlig. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ahrenbergsgatan 4B

28 jan 2020

"Väldigt nöjd Amanda, sålt 2 lägenheter samt köpt 1 av henne och hon har alltid varit väldigt positiv, ärlig och framförallt tillgänglig. Om jag hade fortsatt bo kvar i Göteborg hade jag fortsatt använda henne som mäklare i kommande affärer.
"
säljare på Blåhammarsgatan 11

24 jan 2020

"Snabb och tydlig. Återkopplade alltid på frågor och svarade snabbt. Ville ha en snabb affär till ett visst pris och det löste Amanda!! "
säljare på Storhöjdsgatan 11

20 jan 2020

"Vi var supernöjda med Amanda som mäklare. Vi kände oss trygga hela vägen och kunde i nervösa stunder släppa tankarna eftersom vi litade på att Amanda skulle göra ett bra jobb, vilket även resultatet bekräftade. Amanda är proffsig, erfaren och lyhörd, vi rekommenderar henne alla dar i veckan. "
säljare på Ahrenbergsgatan 20C

19 jan 2020

"Amanda gjorde ett bra arbete med försäljningen av vår lägenhet. Trevlig bemötande och hon var tillgänglig för frågor under hela processen. "
säljare på Kobergsgatan 4

05 nov 2019

"Väldigt nöjd med Amanda som mäklare! Allting löstes väldigt smidigt och snabbt, precis som jag ville. "
säljare på Kransen 4I

05 nov 2019

"Jag valde Amanda just för hennes lokalkännedom i området Strömmensberg. Hon sålde min lägenhet samt visade mig en ny lägenhet som också blev den som jag köpte och nu bor i.
Jag upplever Amanda som mycket professionell och lyhörd, hon är ärlig, påläst och realistisk i sitt resonemang. Hon var lätt att nå, under hela processen vilket uppskattades.
En positiv upplevelse gällande både försäljning och köp, jag kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Kransen 5

05 nov 2019

"Kanon mäklare på alla plan!"
säljare på Morängatan 8

23 okt 2019

"Jag rekommenderar andra säljare att anställa Amanda. Hon är erfaren, proffsig och har bra koll på området i Östra centrum och kan därför ge en ärlig och realistisk värdering / försäljningspris av boende. Hon är lyhörd, engagerad och vill SÄLJA! Bra återkoppling under hela säljprocessen. Bara toppen! "
säljare på Kobergsgatan 2

09 okt 2019

"Jag kände mig trygg under hela processen. Jag kunde luta mig tillbaka och slappna av med vetskap om att Amanda hade full kontroll! "
säljare på Lagerströmsplatsen 4

01 okt 2019

"Jag skulle rekommendera andra att anlita Amanda. Hon är professionell och höll mig uppdaterad under hela processen. Därutöver fanns hon tillgänglig när jag som förstagångssäljare hade frågor, vilket är guld värt!"
säljare på Ahrenbergsgatan 13C

01 okt 2019

"Wow, vilken mäklare! Amanda är en person som verkligen är engagerad. Hon är snabb, lyhörd, ärlig, hjälpsam och ger en utmärkt återkoppling under hela säljprocessen. Skulle med nöje anlita henne igen! "
säljare på Sofiagatan 52G

30 sep 2019

"Amanda hade väldigt bra koll på både område, priser och förening. Upplever henne som kompetent, erfaren och inlyssande. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen och var tillgänglig. "
säljare på Kransen 4G

27 sep 2019

"Mycket bra kontakt och informativ. Lyssnade in våra önskemål. Justerade direkt något som vi hade synpunkter på (hemnetbild). "
säljare på Virginsgatan 12

09 sep 2019

" Bra mäklare, rekommenderar starkt!!!"
säljare på Träkilsgatan 44

28 aug 2019

"Amanda var proffsig genom hela processen. Rak och ärlig kommunikation som uppskattades väldigt då marknaden känts svajig och gav oss inga förväntningar som inte kunde förverkligas. Samt oerhört snabb i sin återkoppling som gjorde att vi aldrig kände oss frågande till vart vi är i processen, både under visning och budgivningen."
säljare på Hjalmar Selandersgatan 1C

26 aug 2019

"Amanda är en mäklare att rekommendera varmt. Hon är flexibel, snabb, kompetent och ärlig. Hon fixade halva vår process på sin semester. Första dagen på jobbet höll hon visning. Hon hade snabba, ärliga avstängningar. Alltid positiv . Lyhörd för våra önskemål och underlättade alla våra behov. Amanda var en fantastisk mäklare att ha som stöd i vår försäljning. Vi är sjukt nöjda!"
säljare på Kransen 4B

13 aug 2019

"Amanda är en engagerad och förtroendegivande person. Känslan av trygghet fanns under hela processen och kan varmt rekommendera henne! Jag har både köpt och sålt via henne och kommer mer än gärna göra det igen."
säljare på Björcksgatan 51C

09 aug 2019

"Kände mig trygg med Amanda direkt. Hon höll mig uppdaterad hela tiden, lyssnade på vad jag ville och gav mig bra tips. Jag är supernöjd! "
säljare på Råstensgatan 42D

09 aug 2019

"Fantastiskt bra mäklare! Både köpt och sålt med henne flera gånger och är lika nöjd varje gång. "
säljare på Kobergsgatan 25

09 aug 2019

"Amanda Palmquist är en mycket proffsig mäklare som gör allt, ja verkligen allt, för att kunden skall vara nöjd."
säljare på Kransen 4H

22 jun 2019

"Jag skulle verkligen rekommendera Amanda! Supertrevlig, kunnig och engagerad."
säljare på Ahrenbergsgatan 4E

20 jun 2019

"Jag är helt nöjd med försäljningen. Amanda var jätte trevlig och hjälpsam."
säljare på Hjalmar Selandersgatan 3C

28 maj 2019

"Seriös och engagerad mäklare.
Mina varmaste rekomendationer.
"
säljare på Hökegatan 14

12 maj 2019

"Amanda är en mycket professionell yrkesutövare. Engagerad, kunnig och med ett gott omdöme. Med henne känner man sig trygg hela vägen, från den inledande kontakterna till kontraktsskrivningen. Rekommenderas."
säljare på Kransen 4C

10 maj 2019

"Engagerad och väldigt kommunikativ, rekommenderar starkt!"
säljare på Slätten 4A

09 maj 2019

"Enkel att få kontakt med, seriös och kompetent! "
säljare på Gräddgatan 10

17 apr 2019

"Kanonbra! Lite dyr, men det var det värt i slutändan ;)"
säljare på Waernsgatan 7B

08 apr 2019

"Amanda är en pålitlig och engagerad mäklare och framförallt genuin i sitt personliga engagemang. Med extremt bra kännedom om området som jag sålde i och hon har även stenkoll på vad som skett i mitt hus och i föreningen. Uppdaterade och höll mig informerad under processen och hon kändes som en trygg mäklare som verkligen fanns där vid försäljningen när jag hade frågor och funderingar. Kände mig väldigt trygg och nöjd med min försäljning. "
säljare på Kobergsgatan 18

02 apr 2019

"Med tanke på att marknaden var lite svaijig så är det svårt att förutse priset.
Ett grannhus såldes ett år innan med sämre läge, de fick 125 000 mer än vi.
Det är svårt att utvärdera vad det beror på, marknaden var även lite svaijig även våren 2018"
säljare på Träkilsgatan 125

01 apr 2019

"Engagerad mäklare, mycket driven. Bra bemötande. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Kobergsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
42 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
250 av 268 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
227 av 268 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
255 av 268 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
267 av 268 säljare

Amanda på kartan.

501 tidigare annonser
1 bostäder till salu
268 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 395 000 kr
2 rum, 46 m²
52 065 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 128 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 525 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
+ 30 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 550 000 kr
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 61 m²
2 450 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
2 rum, 37 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd! "
2 820 000 kr
Lägenhet Olskroken
+ 240 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 580 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har både köpt lägenhet och sålt lägenhet med hjälp av Amanda. Det är fullt fokus från start till mål.
Hon gör ett fantastiskt jobb och vi är supernöjda!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.