Amanda Kujanpää

Profilbild för Amanda Kujanpää
Amanda Kujanpää
4.8 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
8 st
77 130 000 kr

Bakgrund

Amanda Kujanpää jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2015-07-01. Amanda har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Amanda har haft 19 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 69 840 000 kr.

Presentation

Jag sitter som kontorschef på Notar Sollentuna vilket är resultatet av flera års erfarenhet inom yrket och mina prestationer. Mina goda resultat grundar sig på väl genomförda försäljningar, till höga priser samt nöjda och återkommande kunder. Jag har en stark passion för mäkleriet, vilket jag vet avspeglar mig under hela försäljningsprocessen. Jag har öga för detaljerna som gör skillnaden, fingertoppskänsla för förhandling i budgivning och stor flexibilitet för att anpassa mig efter rådande situationer. Detta är enligt mig det som skapar stora skillnader mäklare emellan och som kan var avgörande för att få ut det där ”sista” ur en budgivning och för möjligheten att stänga en affär i rätt skede för att trygga försäljningen.

För mig är det viktigt att lägga ner den tid som krävs i varje moment av försäljningen där målet är att vi tillsammans ska skapa de bästa förutsättningarna. Jag vet att kvalité i mitt arbete ger de långsiktiga relationerna jag eftersträvar. Det är av stor vikt att både ni som säljare och mina spekulanter/köpare har förtroende för mig, något jag vinner genom att vara ärlig, påläst och tillmötesgående.

Något ni alltid får om ni anlitar mig är en mäklare med driv, engagemang och en konstant strävan att göra er så pass nöjda att ni rekommenderar mig till alla era vänner och bekanta - målet är såklart alltid att sälja just er bostad så dyrt som möjligt! Idag jobbar jag mestadels med rekommendationer från tidigare försäljningar vilket jag har mina återkommande kunder att tacka för. För mig är det otroligt viktigt att ni har en trygg upplevelse genom hela processen. Att vara konstant tillgänglig är en självklarhet för mig, precis som att hålla er konstant uppdaterade under resans gång.

Vill du också göra ditt livs bästa affär? Ring mig!

Mäklarbyrå


Säljare om Amanda.

17 aug 2020

"Amanda är väldigt engagerad i sitt arbete och hanterade försäljningen av min mammas lägenhet väldigt bra! Hon är väldigt snabb på att svara och förklarade allt väldigt tydligt och vi visste alltid vad som gällde och sålde lägenheten rekordsnabbt! "
säljare på Kung Hans väg 119B

23 mar 2020

"Vi har använt Amanda vid två försäljningar och varit lika nöjd vid båda."
säljare på Dalavägen 11A

17 feb 2020

"Amanda var överlag väldigt kompetent och driven! Bilderna och prospektet som hon tillsammans med fotograf fixade var över förväntan, beskrivning av hela försäljningsprocessen var väldigt tydlig, service runtomkring försäljning och efter försäljning har upplevts väldigt bra och försäljningen gick kring värderingen.
Det enda minuset jag upplevde var att hon under just budgivningsdagarna var något svår att få tag på. Tror detta helt enkelt berodde på mycket att stå i på annat håll med andra lägenheter. "
säljare på Turebergs Allé 24

07 feb 2020

"Vill du ha en mäklare som du kan lita på 100% så att hen tar hand om din bostad? Då ska du välja Amanda Kujanpää som du tar hand om försäljning av din bostad på ett professionellt sätt.
Amanda Kujanpää är en mäklare som jobbar professionellt och hjärtligt hon är jätte trevlig och glad mäklare som kan verkligen sitt.
Jag skulle aldrig hitta bättre mäklare och tror inte heller att du gör det!
MVH
Yama
"
säljare på Lomvägen 609

06 feb 2020

"Amanda var väldigt driven under hela försäljningsprocessen. Hon hade is i magen och tålamod när det krävdes då lägenheten var med om flertals visningar innan försäljning. Efter några försök, nåddes ett mål som gjorde det möjligt att sälja bostaden med alla parter nöjda - trots en svår och tuff bostadsmarknad. Jag är väldigt tacksam och kan starkt rekommendera Amanda som mäklare! En riktig stjärna :) "
säljare på Turebergs Allé 41

25 jan 2020

"Amanda är kompetent och lyhörd ,har skött hela affären mycket proffsigt. Vi är mycket nöjda.
"
säljare på Folkungavägen 25

22 jan 2020

"Amanda är påläst, saklig och väldigt professionell. Hon har samtidigt en positiv energi och ett starkt driv. Hon visade stort engagemang, bland annat genom att ordna flera visningar, något jag verkligen uppskattade. Hon gav även god återkoppling under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Amanda som mäklare! "
säljare på Lomvägen 623

17 jan 2020

"Amanda hade ett professionellt bemötande samt en tydlig plan under hela affären. Hon är tydlig och höll oss uppdaterade under hela sälj processen samt levererade efter förväntningar. En mäklare som håller sitt ord! Tack för att du hjälpt oss Amanda! "
säljare på Drabantgatan 11

17 jan 2020

"Effektiv och smidig mäklare gjorde att hela processen kändes smidig och effektiv trotts att det är en process att få allt att ”stämma”"
säljare på Pilvägen 54

17 jan 2020

"Amanda var trevlig och lätt att prata med."
säljare på Rudbecks väg 155

15 jan 2020

"Vi har varit i kontakt med Amanda två gånger i syfte att sälja lägenhet. Amanda jobbar väldigt professionellt, och har samtidigt en härlig glädjespridande och positiv energi som smittar av sig snabbt! Det är inte många mäklare som får en att känna sig trygg med att mäklaren har ens önskemål i fokus, men det gör Amanda. Vi fick bra med återkoppling hela processen och litade på Amandas kunskap inom området. Lägenheten blev såld direkt efter första visningshelgen till önskat pris! Letar du efter en ärlig, driven och professionell mäklare som vet vad hon gör, så ska du anlita Amanda! "
säljare på Kaskögatan 12

14 jan 2020

"Det började med att vi febrilt letade efter en bra mäklare efter diverse erfarenheter med försäljningen av en annan lägenhet i Stockholm.
Det vi sökte var referenser, antal sålda lägenheter i området, omdömen och resultat.
Vi intervjuade flera mäklare och när det stod mellan två, så valde vi Amanda i och med att vi följde en av hennes försäljningar ett par gator bort.
Amanda är mycket lyhörd och hjälpsam. Hon tar till sig det man säger och kan ta hjälp av sitt starka varumärke och kollegor vid behov.
Efter försäljningen av vår lägenhet är vi mycket nöjda och rekommenderar naturligtvis Amanda."
säljare på Optimusvägen 3A

20 nov 2019

"Amanda var påläst, hon kunde området där bostaden låg och hon var mycket lätt att komma i kontakt med!! Däremot så trodde vi väl båda att vi skulle kunna få ut mer i pris, men jag är ändå nöjd med det bemötande och återkommande återkoppling som jag fått från Amanda. Hon var också mycket lyhörd och fixade fler visningar när nya intresserade dök upp. Jag rekommenderar verkligen Amanda som mäklare!"
säljare på Annerovägen 37

18 nov 2019

"Amanda är mycket kunnig om marknaden, oerhört social och visar stort engagemang genom att bland annat ge goda råd och hela tiden ha lösningar på uppkomna frågor.
Mitt radhus såldes dessutom snabbt med ett slutpris något över det förväntade.
Jag är mycket nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Amanda!"
säljare på Hollywoodvägen 35

21 aug 2019

"Jämförde flera mäklare innan jag tog beslutet att anlita Amanda. Så fort jag nämnde för de andra mäklarna att jag också skulle träffa Amanda började de snacka skit om henne, vilket bara gjorde mig mer nyfiken. Så fort jag träffade henne förstod jag varför – de var chanslösa mot henne. Amanda hade visning i söndags, hon fick igång budgivningen senare samma dag och dagen efter sålde hon min lägenhet 100 000 kr dyrare än vad någon annan lägenhet i föreningen någonsin sålts för!
Jag hade höga förväntningar på Amanda, hon levde upp till samtliga och mycket där till. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Drabantgatan 7

20 aug 2019

"Amanda har sålt bostäder tidigare åt familj och vänner så valet av henne var självklart baserat på hennes insatser tidigare. Hon skötte denna affär galant. Jag är väldigt nöjd med hela processen och kommer definitivt använda mig av Amandas tjänster och rekommendera henne varmt vidare."
säljare på Hovslagarevägen 23

08 aug 2019

"Att få Amanda som mäklare har vart ett rent nöje, det är så man längtar till att sälja nästa bostad bara för att få möjligheten att anlita henne en gång till! hon har en energi & utstrålning som får dig att känna trygghet och engagemang. försäljningen gick oerhört smidigt. jag fick alla råd och information om hur det går till att sälja en lägenhet som jag kunde tänkas behöva, ingenting utelämnades och jag kände mig aldrig osäker i stegen runt om försäljningen tack vare henne! en kanon mäklare! hoppas jag får nöjet att anlita henne igen. "
säljare på Smedvägen 10

08 aug 2019

"På grund av tidigare erfarenheter med oserriösa mäklare valde vi att nogrannt utvärdera och träffa en handfull mäklare som skulle få uppdraget att sälja vår bostadsrätt. När vi träffade Amanda stack hon ut från resten med sin fantastiska energi och hunger på att få åta sig uppdraget.
Under tiden som fortlöpte så var Amanda hela tiden lättillgänglig och otroligt enkel att ha att göra med. Hon kom med smarta idéer om hur vi skulle göra för att få våran bostad att sticka ut från resten och få otroligt många klick på hemnet, något som vi tror var framfången till att buden trillade in högre än väntat!
Amanda ser verkligen till kundens bästa och går de där extra stegen för att ge en sån bra upplevelse som möjligt till sin klient, hon jobbar hårt för att uppnå de mål vi hade kommit överens om och gör det med ett stort leende.
Vi kan verkligen inte vara nöjdare!!
Till er som letar mäklare:
Ni kan sluta leta nu, Amanda är helt fantastisk och hon kommer inte göra er besvikna, hon rekommenderas varmt!"
säljare på Vänortsstråket 51C

06 aug 2019

"Jag har flyttat väldigt mycket och använt många mäklare men Amanda var i särklass den bästa jag anlitat på massa olika sätt. Hon var otroligt kunnig i sin proffessionalitet, hon var alltid tillgänglig och hade superhög energi konstant. Drivna mäklare på den här nivån är svåra att få tag i och även en som har skinn på näsan och med glimten i ögat. Jag är mer än nöjd med återkopplingarna konstant när det kom till allt som hade med lägenheten att göra och försäljningen gick 100% över förväntan.
Jag kommer ABSOLUT anlita Amanda igen och även rekommendera henne starkt till alla jag känner!"
säljare på Sidensvansvägen 71

26 jul 2019

"Vi hade inte kunnat hitta en mer engagerad mäklare än Amanda är. Hon är mycket professionell, kunnig och hjälpsam. Jag rekommenderar Amanda varmt."
säljare på Töjnavägen 29

17 jul 2019

"Social, energi och engagerad mäklare med en klass som fick mig att uppleva ett riktigt proffs.
Jag kan varmt rekommendera Amanda och jag är riktigt nöjd med henne i helhet som mäklare.
Jag fick hjälp allt från styling till fotografering och en bra inblick under hela försäljnings tiden.
Hon får helt klart 10/10 av mig. "
säljare på Uppfinnargatan 9B

30 apr 2019

"Vi har köpt och sålt ett par lägenheter och fastigheter genom åren.. Amanda är den bästa vi haft.. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Lomvägen 33

10 apr 2019

"Engagemang, förtroende ingivande och kunnig. "
säljare på Hagvägen 6F

10 apr 2019

"Har sålt med Amanda tidigare - och kommer göra det fortsättningsvis. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Ribbings väg 10B

10 apr 2019

"Mycket nöjd med Amandas insats! Rekommenderar!"
säljare på Morkullevägen 20A

22 mar 2019

"Bästa mäklaren jag haft att göra med."
säljare på Drabantgatan 7

13 mar 2019

"Fantastisk. Ord överflödiga. "
säljare på Drabantgatan 7

19 feb 2019

"Jag rekommenderar verkligen Amanda. Super trevlig, lättsam och hennes engagemang var toppen!"
säljare på Södergatan 13A

18 jan 2019

"Jag jobbar som mäklare själv sedan många år och har därför väldigt höga krav och förväntningar på en mäklare och dess förhållningssätt till oss som säljare samt processen. Min far som ägde bostaden förlitade sig på att jag ska hitta en mäklare som kan göra ett bra jobb. Amanda skötte den här affären över vår förväntan. Dagens marknad är hård och vi är därför tacksamma och glada över att Amanda lyckades imponera och leverera en tjänst och slutpris över förväntan. Att hela tiden från början till slut få en sån insyn och klar bild av affären tackar vi för. Amanda rekommenderas varmt!"
säljare på Hovslagarevägen 19

17 jan 2019

"Amanda är en toppmäklare utan tvekan. Alltid tillgänglig, engagerad, driven och ställer alltid upp. Tydligt visar Amanda upp sin extremt höga kunskap och erfarenhet och svarar på alla möjliga frågor utan problem och på ett tydligt sätt. Amanda hjälpte oss från det första mötet och arbetade stenhårt igenom hela processen. Hon höll oss ständigt uppdaterade, var extremt prisvärd och gjorde allt från annons till visning i extrem perfektion. Vi är också extremt nöjda med den höga kommunikationsförmågan som Amanda besitter. Vi är extremt nöjda med Amandas insats och skulle inte kunna tänka oss samarbeta med någon annan i framtiden. Vi är extremt nöjda med att vi hade turen att få Amanda som mäklare för vår bostad och rekommenderar henne starkt till alla som är i behov av en mäklare i framtiden."
säljare på Tellusvägen 64B

01 dec 2018

"Mäklaren var jätte duktig på sitt arbete och var lätt att få tag på.
Hade önskat lite mer uppdatering under vägens gång"
säljare på Lomvägen 65

21 nov 2018

"Jag fick en rekommendation av en kompis som hade sålt med Amanda tidigare och sa att det är ingen idé att träffa någon annan än henne. Redan från första samtalet märkte man att Amanda skiljde sig från mängden, hon är proffsig, driven och har en strategi genom försäljningens alla moment. Amanda har varit tillmötesgående dygnets alla timmar. Hon hjälpte mig även att köpa en bostad under samma tid. Ett riktigt bra helhetspaket! I en tuff marknad med många likadana objekt ute sålde Amanda min lägenhet till ett pris jag bara kunnat drömma om! Jag kommer rekommendera Amanda till alla jag känner och kommer aldrig sälja med någon annan än henne! Notar kan skatta sig lyckliga som har henne som anställd! Supernöjd! "
säljare på Fridas gränd 2B

21 nov 2018

"Amanda är en strategiskt, trevlig, seriös och smart människa. Hon har med andra ord precis rätt personlighet för detta jobbet.
Jag har haft kontakt med Amanda både som säljare och som spekulant för ett annat objekt som hon sålde och hon gjorde allt rätt."
säljare på Lomvägen 655

14 nov 2018

"Amanda gjorde ett strålande jobb hela vägen. Förtroendegivande första kontakt, snabb återkoppling och en väl avvägd värdering.
God rådgivare men även lyhörd och anpassade sig helt efter mina önskemål.
Amanda levde helt upp till mina förväntningar. Rekommenderas!"
säljare på Sidensvansvägen 67

27 okt 2018

"Vi böt från en annan mäklarfirma tilll Amanda och hon var strålande från start till mål. Med sin enorma drivkraft vände hon på allt och fick vår lägenhet såld på under 24 timmar! Amanda brinner helt klart för sitt yrke och är solklart den ni behöver på en allt tuffare bostadsmarknad. Hon var snabb på att svara och höll oss alltid uppdaterade. Vi kunde inte vara nöjdare! "
säljare på Lomvägen 32

23 okt 2018

"Försökte sälja lägenheten i 8 månader via en annan mäklare utan resultat. Tog beslut att byta mäklare, fick då kontakt med Amanda på Notar Sollentuna och efter 4 veckors hårt engagemang så hade hon sålt lägenheten till överenskommet pris. Helt suveränt arbete, kan starkt rekommendera Amanda Kujanpää! "
säljare på Lomvägen 645

05 okt 2018

"Amanda var väldigt flexibel så det va aldrig svårt att få till kontraktsskrivning mm "
säljare på Holmbodavägen 83

05 mar 2018

"Amanda är verkligen superproffsig och överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som funderar på att sälja sin bostad. "
säljare på Vivstavarvsvägen 163

18 sep 2017

"Smidig att ha att göra med, samtidigt som hon är tydlig. Enkel att komma i kontakt med. "
säljare på Spångavägen 46

18 sep 2017

"Lätt att ha att göra med. Amanda var mycket bestämd vad som gällde när köparen började krångla. Kände mig trygg med de råden Amanda gav i den situationen. "
säljare på Duvkullavägen 5

24 jan 2017

"Positiv, orädd och glad!"
säljare på Rosengatan 8

20 okt 2016

"Det var inget annat än kanon!:)"
säljare på Råsundavägen 173

20 okt 2016

"Hon var superbra för.
Kompeten, lyhörd, effektiv och skulle definitivt rekommend Amanda till alla i området. Jag har mycket bra kontakt med många där jag bor.
"
säljare på Kavaljersbacken 14

10 okt 2016

"proffsiga och engagerade. flexibla. "
säljare på Duvkullavägen 11

09 okt 2016

"Strålande insats!!!"
säljare på Ursviksvägen 10B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
3
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
69 840 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 81 säljare
Amanda satte rätt förväntningar på slutpriset
71 av 81 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
80 av 81 säljare
Amanda var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 81 säljare

Amanda på kartan.

362 tidigare annonser
11 bostäder till salu
81 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
2 rum, 50,5 m²
33 900 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
3 840 kr/mån
1 750 000 kr
1,5 rum, 40 m²
43 750 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 563 kr/mån
1 650 000 kr
1,5 rum, 25 m²
66 000 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
1 900 kr/mån
4 995 000 kr
6 rum, 145 m²
34 448 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 580 kr/mån
4 995 000 kr
6 rum, 145 m²
34 448 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 580 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Knista
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
1 840 000 kr
Lägenhet Sätra
+ 345 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 625 000 kr
Lägenhet Kärrdal
+ 230 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Kärrdal
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Råsunda
-45 000 kr
2,5 rum, 76 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.