Ali Mroveh

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Helsingborg  /  Ali Mroveh
Profilbild för Ali Mroveh
Ali Mroveh
4.9 / 5
(358 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
13 st
198 870 998 kr

Bakgrund

Ali Mroveh jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-11-26. Ali har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Ali har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 105 695 000 kr.

Presentation

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär!

Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor och försäljning.
Som mäklare kan jag arbeta med det som jag älskar mest - människor, försäljning och bostadsaffärer.
Nöjet och förtroendet att få vara en del av er största affär i livet är något som jag värdesätter väldigt högt!

Varje affär drivs med stor passion, engagemang och kunskap, med tydliga mål och fokus att överträffa säljarens och köparens förväntningar.

På vägen till en framgångsrik och oförglömlig affär har vi både långa och korta samtal och vi glömmer aldrig att skratta längs vägen.

Varje bostadsaffär är skräddarsydd för dig!
Kontakta mig om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller bara vill diskutera läget på bostadsmarknaden över en kopp kaffe!

- Franchisetagare Erik Olsson fastighetsförmedling i Helsingborg
- F.d. Franchisetagare SkandiaMäklarna Helsingborg.
- F.d. franchisetagare inom telecom och egenföretagare.
- Över 18 års erfarenhet av försäljning som bl.a. regionschef för en välkänd operatör.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Ali.

03 jul 2024

"Mkt kunnig i området. Koll på gatan. Kan priserna o marknaden"
säljare på Lagerhäggsgatan 28

01 jul 2024

"Ödmjuk, kunnig, kontaktbar, empatisk "
säljare på Hovslagaregatan 3B

30 jun 2024

"Effektiv, lyhörd och leverade en topppförsäljning i vårt område på extremt kort tid"
säljare på Bjuvsleden 33

30 jun 2024

"Ali var väldigt trevlig. Även när det blev stressade situationer så var han alltid trevlig och professionell. Han gav 100% för att få sitt uppdrag slutfört och till bästa resultat. Lyhörd
Vi är nöjda. "
säljare på Floragatan 4

30 jun 2024

"Lite stressad mäklare men jag är nöjd med insatsen."
säljare på Vildrosgatan 50

30 jun 2024

"Proffsig, tålmodig och engagerad och alltid ett trevligt bemötande. Vi var väldigt nöjda "
säljare på Kaprifolgatan 12

04 apr 2024

"Bästa mäklare!"
säljare på Skaragatan 35

08 jan 2024

"Mycket nöjda"
säljare på Istappsgatan 23

08 jan 2024

"Vi är mycket nöjda med Ali's arbete. Trots utmaningarna gav han aldrig upp och fortsatte att tro på objektet. Till slut lyckades han."
säljare på Dunkärrsgatan 9

08 jan 2024

"Jag valde Ali som mäklare för andra gången och har återigen blivit imponerad av hans förmåga att sätta rätt förväntningar och uppnå ett önskat slutpris."
säljare på Bärnstensgatan 49A

06 jan 2024

"Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse med min mäklare under hela försäljningsprocessen. Min mäklare har visat sig vara oerhört duktig, lyhörd och trevlig genom hela processen, vilket har gjort hela upplevelsen mycket positiv.
För det första imponerade mäklaren på mig med sin ..."
"Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse med min mäklare under hela försäljningsprocessen. Min mäklare har visat sig vara oerhört duktig, lyhörd och trevlig genom hela processen, vilket har gjort hela upplevelsen mycket positiv.
För det första imponerade mäklaren på mig med sin expertis och förmåga att förklara varje steg i försäljningsprocessen på ett tydligt sätt. Det gav mig en känsla av trygghet och förtroende, och jag kände mig verkligen väl omhändertagen.
Dessutom var mäklaren exceptionellt lyhörd för mina önskemål och behov. Genom att lyssna noggrant och förstå mina preferenser skapade mäklaren en försäljningsstrategi som passade mig perfekt. Det var tydligt att mäklaren verkligen brydde sig om att uppfylla mina förväntningar och göra hela processen så smidig som möjligt.
Den trevliga och professionella attityden från min mäklare gjorde samarbetet både enkelt och behagligt. Varje fråga eller oro jag hade hanterades snabbt och effektivt, och jag kände mig verkligen som en prioriterad kund.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera min mäklare till alla som söker en engagerad och kunnig partner i försäljningsprocessen. Jag är otroligt nöjd med resultatet och den höga servicenivån. Tack vare min mäklare har jag nu en positiv bild av hela försäljningsprocessen och skulle definitivt välja samma mäklare igen vid framtida affärer."
Läs mer
säljare på Svartögatan 8

06 jan 2024

"Jag hade nöjet att arbeta med en otroligt duktig mäklare nyligen. Han kom in med självförtroende och en tydlig plan för vilket pris vi skulle lista vårt hem till. Det var imponerande att se hur han på ett övertygande sätt förklarade varför vi skulle sätta det priset och hur det skilde sig från an..."
"Jag hade nöjet att arbeta med en otroligt duktig mäklare nyligen. Han kom in med självförtroende och en tydlig plan för vilket pris vi skulle lista vårt hem till. Det var imponerande att se hur han på ett övertygande sätt förklarade varför vi skulle sätta det priset och hur det skilde sig från andra mäklare som tidigare hade försökt sälja liknande bostad i samma område.
Det bästa av allt var att han faktiskt lyckades sälja vår lägenhet till det pris han föreslog, vilket ingen annan mäklare tidigare hade lyckats med.
Han är verkligen en stjärnmäklare och jag skulle starkt rekommendera honom till alla som letar efter en professionell och framgångsrik mäklare."
Läs mer
säljare på Domaregatan 4B

02 okt 2023

"Duktig och sakkunnig lätt att göra med."
säljare på Mistelgatan 14

30 sep 2023

"Rekommenderar starkt mycket driven och punktlig och socialt kompetent"
säljare på Kalvögatan 30

22 sep 2023

"Duktig mäklare som får saker att hända. Kommer använda vid kommande försäljningar också."
säljare på Blombergagatan 46

22 sep 2023

"Dålig på återkoppling ibland!"
säljare på Karlskronagatan 7A

18 sep 2023

"Jag kan starkt rekommendera mäklaren Ali som är jätte kompetent och engagerad. Han har jättebra lokalkännedom i hela Helsingborg som leder till en snabb försäljning!
Jag kommer personligen återigen anlita honom igen vid både sälj och köp bostäder. "
säljare på Redaregatan 57

01 sep 2023

"Vi är så otroligt nöjda med Ali! Rekommenderar honom starkt till andra och kommer absolut ta hans hjälp vid behov återigen i framtiden! Vi har haft en fantastisk kommunikation hela vägen och känt ett starkt förtroende för hela processen! Tusen tack Ali! "
"Vi är så otroligt nöjda med Ali! Rekommenderar honom starkt till andra och kommer absolut ta hans hjälp vid behov återigen i framtiden! Vi har haft en fantastisk kommunikation hela vägen och känt ett starkt förtroende för hela processen! Tusen tack Ali! "
Läs mer
säljare på Sparrevägen 112

28 aug 2023

"Ali är en mycket kompetent mäklare som arbetar hårt för att du som säljare ska bli nöjd. Vi är väldigt nöjda med honom. Rekommenderas starkt."
säljare på Mistelgatan 14

20 aug 2023

"Vi har både köpt och sålt genom Ali och har varit mycket nöjda. Ali är kunnig, passionerad och brinner för sitt arbete och delar gärna med sig av vettiga råd och tips. Vi är glada över att ha haft honom på vår sida under processen och kan varmt rekommendera honom till dig som går i både köp- och ..."
"Vi har både köpt och sålt genom Ali och har varit mycket nöjda. Ali är kunnig, passionerad och brinner för sitt arbete och delar gärna med sig av vettiga råd och tips. Vi är glada över att ha haft honom på vår sida under processen och kan varmt rekommendera honom till dig som går i både köp- och säljtankar."
Läs mer
säljare på Merkuriusgatan 97

16 aug 2023

"En mycket kompetent mäklare med god socialkompetens och ett stort engangemang, samt målinriktad. "
säljare på Luntertungatan 37

09 aug 2023

" Vi var väldigt nöjda med vår mäklare! Ali håller hög klass."
säljare på Planteringsvägen 54

24 jul 2023

"Professionellt bemötande samt smidig försäljningsprocess."
säljare på Sommargatan 10C

23 jul 2023

"Väldigt duktig mäklare, mycket bra service."
säljare på Sockengatan 22B

23 jul 2023

"Vi är mycket nöjda med Ali och hans arbete ! "
säljare på Bjälloxegatan 12

23 jul 2023

"Vi hade ett jätte fint samarbete med Ali. Allt var klar och tydlig under hela processen från dag ett. Vi fick önskade pris och vi är jätte nöjda.
Kan värmt rekommendera Ali. "
säljare på Ringgatan 13

02 jul 2023

"Jag kommer definitivt anlita Ali i nästkommande försäljning, har även rekommenderat honom vidare. I dessa tider kan man inte annat än behöva en mäklare som honom, en tillitsfull känsla hela vägen. "
säljare på Hammarbergsgatan 4

11 apr 2023

"Engagerad, positiv och väldigt kompetent mäklare som har tålamodet som en av sina starkaste sidor."
säljare på Gustavslundsvägen 190

05 apr 2023

"Vi är väldigt glada att vi valde Ali Mroveh som mäklare för försäljning för våran bostad. Hans engagemang, driv & många års kunskap inger ett gott förtroende & trygghet i att försäljningen ska gå så smidigt och proffesionellt som möjligt och för att vi som säljare ska kunna slappna och känna oss ..."
"Vi är väldigt glada att vi valde Ali Mroveh som mäklare för försäljning för våran bostad. Hans engagemang, driv & många års kunskap inger ett gott förtroende & trygghet i att försäljningen ska gå så smidigt och proffesionellt som möjligt och för att vi som säljare ska kunna slappna och känna oss trygga i att vår mäklare har full koll.
Kan starkt rekommendera Ali Mroveh till alla som ska sälja sin bostad!! "
Läs mer
säljare på Tyringegatan 3

02 apr 2023

"Hade fler att jämföra med men valde Ali för han satte rätt förväntningar och rätt attityd för kunna sälja min lägenhet till ett högt pris. "
säljare på Skaragatan 27

16 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Ali, lyhörd och hjälpsam. Proffsig helt enkelt. "
säljare på Kaprifolgatan 72

08 mar 2023

"Trevligt bemötande. Han är lugn, kunnig och lätt att prata. Vi fick en trygg intryckt av honom .Han var lika tydligt med sin vägledning hela vägen ."
säljare på Travvägen 8B

08 mar 2023

"Mäklaren var skicklig, effektiv och proffsig, med fint och proffesionellt bemötande! Vi är tacksamma att vi fick tipset att anlita Ali Mohrev för vår försäljning.
Om det blir aktuellt kommer vi att anlita Ali igen.
Rekommenderas starkt."
säljare på Flybjärsvägen 174

08 mar 2023

"Professionell och väldigt duktig, bryr sig verkligen om både köpare och säljare!"
säljare på Södergatan 86

13 feb 2023

"Vi är så nöjda med Ali. Stort engagemang och driv, vilket gjorde att vi fick mer för vår lägenhet än vad vi hade kunnat tro. "
säljare på Hövitsmansgatan 15

08 jan 2023

"Mycket bra mäklare! Troligtvis en av de bästa i Skåne! "
säljare på Landskronavägen 643

06 jan 2023

"Väldigt påläst och pålitlig mäklare! "
säljare på Vildrosgatan 33

05 jan 2023

"Jag är nöjd med mäklaren. Däremot gillade jag inte stylingen som ingick inför fotograferingen. Fotona hade blivit bättre utan de vita skynkena och kuddarna som lades på snygga designmöbler så att de doldes."
säljare på Pomonagatan 4

04 jan 2023

"Ni var jätte trevliga och jobbade mycket bra under denna tiden som vi sålde vår hus.
"
säljare på Ekebygården 40

04 jan 2023

"Snabb och smidig process! "
säljare på Hårlemans Allé 17

30 jun 2022

"Rekord mäklare"
säljare på Gulkullagatan 27D

30 jun 2022

"Hej mitt namn är Afrim!
Jag skulle alla rekommendera Ali Mroveh som mäklare om ni har någonting att sälja han är riktig bra och Ärligt han älskar sitt jobb han är fulla ansvaret han ringer till sina kunder varje en samtal han får från spekulanten som är intresserad och det tyckte Jag mest. idag ..."
"Hej mitt namn är Afrim!
Jag skulle alla rekommendera Ali Mroveh som mäklare om ni har någonting att sälja han är riktig bra och Ärligt han älskar sitt jobb han är fulla ansvaret han ringer till sina kunder varje en samtal han får från spekulanten som är intresserad och det tyckte Jag mest. idag har Ali lagt mina radhus i viken att sälja Efter 2 timmar så kommer han med en riktig bra förslag och radhusen bli såld.
jag är nöjd med hans jobb , jag skulle alla som har nåt att sälja ni får slå en signal till han ni kommer och vara nöjd med hans jobb både med priset servisen snabbhantering så får du ringer honom han svarar eller Hanna ringa tillbaka informera allt så det är jättelätt Att samarbeta med han ,allt som ni kan göra googla skriv hitta mäklare och ni kommer se hans historik han har första platsen i Helsingborg eller Skåne Jag fick tips av en vän som sålde sitt hus sen jag gick in och kolla hans resultat så tyckte jag att jag ska ta Ali Mroveh "
Läs mer
säljare på Gustav Arnes gata 20

29 jun 2022

"We had a very positive experience with Ali and his team from day one. We got a good evaluation value of the house, and also great help in getting a good selling price. We were impressed with the bouquet of offerings like evaluation of the house, styling, photography, content for the Ad. The team ..."
"We had a very positive experience with Ali and his team from day one. We got a good evaluation value of the house, and also great help in getting a good selling price. We were impressed with the bouquet of offerings like evaluation of the house, styling, photography, content for the Ad. The team paid attention to every minute details. I'll highly recommend their service."
Läs mer
säljare på Saturnusgatan 121

28 jun 2022

"Nöjda med Ali! "
säljare på Merkuriusgatan 64

28 jun 2022

"
Kan varmt rekommendera Ali Mroveh !
Engagerad, proffsig och kunnig. Kändes bra hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning.
"Excellent in all fields"
Jättenöjd! "
säljare på Mossavägen 10

16 jun 2022

"Ali är marknadens vassaste mäklare.
Kan varmt rekommendera honom om du går i säljtankar!
"
säljare på Mellangatan 2

11 jun 2022

"Väldigt bra mäklare, rekommenderar starkt "
säljare på Gustav Adolfs gata 29

23 maj 2022

"Ali är en toppen mäklare!!!"
säljare på Ragnvallagatan 28C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
18
Lägenhet
5
Radhus
4
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
105 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
343 av 353 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
346 av 350 säljare
Ali var tydlig och höll mig uppdaterad
346 av 355 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ali på kartan.

567 tidigare bostäder
56 bostäder till salu
355 rekommendationer

56 bostäder till salu.

Bostäder

5 495 000 kr
5 rum, 174 m²
31 580 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
1 695 000 kr
3 rum, 76 m²
22 302 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
4 832 kr/mån
2 695 000 kr
5 rum, 150 m²
17 966 kr/m²
Villa, Åstorp
2 295 000 kr
3 rum, 72 m²
31 875 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
5 073 kr/mån
1 250 000 kr
3 rum, 78 m²
16 025 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 737 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 995 000 kr
Radhus Björka
-300 000 kr
5 rum, 104 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 650 000 kr
Villa Skåne
5 rum, 155 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
1 100 000 kr
Lägenhet Skåne
-195 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Pålsjö
3 rum, 87 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
5 400 000 kr
Villa Olympia
+ 405 000 kr
127 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.