Alexander Torssell

Profilbild för Alexander Torssell
Säljarfavorit
Alexander Torssell
4.8 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
66 st
44 st
175 460 000 kr

Bakgrund

Alexander Torssell jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-01-04. Alexander har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 64 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 213 710 000 kr.

Presentation

Utmärkelser gällande år 2019

- Nominerad årets rookie i hela Sverige sitt första helår som mäklare 2019

- Mäklarkontoret Sollentuna där Alexander jobbar vann årets Mäklarkontor i hela Sverige (Av nästan 180st mäklarkontor) Gäller även här för år 2019

- Topp 20 varje månad hela första helåret som mäklare gällande omsättning samt antal sålda bostäder (2019)

Jag kommer ifrån stora bolag med högt uppsatta mål och där jag jobbat med relationer och försäljning. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!

Säljare om Alexander.

29 apr 2021

"Alexander skötte affären proffessionellt från början till slut, jag hölls ständigt uppdaterad och jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Malmvägen 14C

24 apr 2021

"Observant och lyhörd mäklare med ett stort engagemang. Vi är mycket nöjda med Alexanders insatts i vår bostadsförsäljning och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Lantgårdsvägen 50

22 apr 2021

"Väldigt kunnig mäklare som är tillmötesgående och väldigt kompetent när det kommer till fastigheter. Rekommenderas starkt! "
säljare på Frestavägen 28

21 apr 2021

"Min bedömning om mäklaren var prisvärd är mer att mäklare överlag är alldeles för dyra. Extremt dyra egentligen. Inne i Stockholms innerstad kan du sälja något som är dubbelt så stort och fem ggr så dyrt för mindre än halva mäklararvodet vi får betala i Sollentuna och andra förorter"
säljare på Länsmansvägen 65

20 apr 2021

"Alexander gick extra för att se till att jag är nöjd med det slutliga priset och har investerat mycket i att hitta de bästa köparna. Han är också kunnig om området men också om konstruktioner och renoveringar. Skulle rekommendera."
säljare på Kruthornsvägen 56B

31 mar 2021

"Trevlig, lyhörd, engagerad och kompetent mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Blåklockevägen 7

20 mar 2021

"Engagerad och lätt att nå! "
säljare på Malungsvägen 149

16 mar 2021

"Rekommenderas varmt! Supernöjd med lägenhetsförsäljning, från start till avslut.
Dedikation är förordet.
Uppdaterad under hela processen 7 dagar i veckan!
Vill man optimera försäljningen oavsett rådande situation / försäljningstidpunkt så har ni rätt man för jobbet!
Svårt att skilja agnarna från vetet men
ibland finner man guldkornen, bättre
upp, här har ni guldtackan!
10/10 stjärnor."
säljare på Turebergs Allé 24

14 mar 2021

"Alexander gav mig en tydlig och väl planerad plan på hur försäljningen skulle gå till. Resultatet blev ett rekord pris.
Jag kommer utan tvekan välja alexander till min nästa bostadsförsäljning.
"
säljare på Vespergränd 81

13 mar 2021

"Toppen och trevlig mäklare. Bäst i Norrviken. Garanterad den bästa: Alexander Torsell."
säljare på Vespergränd 109

11 mar 2021

"Alexander gjorde ett toppenjobb. Enkelt och smidigt!"
säljare på Sollentunavägen 305

11 mar 2021

"Rekommenderar starkt Alexander, han gjorde allt för att vi skulle bli nöjda! "
säljare på Timotejvägen 11

19 feb 2021

"Alexander är väldigt kunnig och otroligt trevlig. Han är tydlig och lätt att ha att göra med. Han vet mycket om både området och fastigheter. Jag kan varmt rekommendera honom. Ska jag sälja något mer i framtiden vill jag ha honom. "
säljare på Manhemsvägen 6B

19 feb 2021

"Väldigt energisk och målinriktad"
säljare på Bagarbyvägen 11A

17 feb 2021

"Rekommenderar Alexander till alla som går i försäljningstankar! "
säljare på Klasrovägen 29C

05 feb 2021

"Kan varmt rekommendera att anlita Alexander som mäklare. "
säljare på Sollentunavägen 295

04 feb 2021

"Vår upplevelse från start till slut, var att mäklaren var lyhörd och engagerad i våra intressen och önskemål. Kommunikationen kändes öppen och rak vilket bidrog till ett stort förtroende. Vår upplevelse överträffade våra förväntningar."
säljare på Lantgårdsvägen 95

17 jan 2021

"Alexander var ett bra stöd igenom hela säljprocessen"
säljare på Plogvägen 4

15 jan 2021

"En fantastisk upplevelse att bli omhändertagen av Alexander. Lyhörd, entusiatisk och en människa jag gärna fortsätter göra affärer med! En stjärna som leverar det han lovar."
säljare på Sollentunavägen 305

10 jan 2021

"Detta var min första lägenhetsförsäljning och jag kunde inte haft en bättre upplevelse. Träffat Alexander på en visning i Sollentuna där jag tyckte han var extremt påläst och hjälpsam.
Alexander överträffade mina förväntningar av en mäklare, från att jag träffade honom första gången han varit tillgänglig & hjälpsam både kvällar och helger även efter försäljningen var avslutad.
Jag jämförde med fyra mäklare innan jag valde att anlita Alexander och med facit i hand tog jag rätt beslut, flera av de andra mäklarna sa att det var osäkert om jag skulle få tillbaka pengarna jag köpt lägenheten för men Alexander hjälpte mig med hur jag kunde höja värdet genom små renoveringar och styling.
Alexander lyckades sälja lägenheten till ett pris som överträffade både mina och andra mäklares förväntningar och förhoppningar."
säljare på Råsundavägen 121A

17 dec 2020

"Alexander är en toppen mäklare på alla sätt! Lätt Sollentunas bästa mäklare! Otroligt proffsig och kompetent. "
säljare på Hovslagarevägen 11

13 dec 2020

"Alexander gjorde ett väldigt bra jobb och jag är väldigt nöjd med hans arbete och vad slutpriset blev."
säljare på Anhaltsvägen 43

09 dec 2020

"Tydlig, positiv och kommunikativ - öppen för frågor och flexibel"
säljare på Sollentunavägen 138

26 nov 2020

"Vi träffade 4 olika mäklare och valet föll på Alexander Torssell som vi verkligen starkt kan rekommendera till alla som går i säljtankar! Trygg, ärlig, uppmärksam och skötte kommunikationen med oss helt perfekt under hela säljprocessen. Stockholms absolut bästa mäklare, han spelar i en helt annan liga!"
säljare på Sollentunavägen 305

26 nov 2020

"Jag är mycket nöjd med Alexander Torssell. Han gjorde ett mycket bra första intryck, jämförde många andra mäklar firmor. Vi har haft god kommunikation från dag 1 till kontraktskrivningen. Jag vill rekommendera Alexander för att han är lyhörd, han känns trygg i sitt arbete, han stressar inte, han håller god kommunikation och han är väldigt tillgänglig."
säljare på Timotejvägen 15

17 nov 2020

"Alexander har gjort ett fantastiskt jobb och var behjälplig och tillmötesgående för mina behov och önskemål. Skulle rekommendera honom till ALLA jag känner alla dagar i veckan!"
säljare på Blåklockevägen 7

06 nov 2020

"Vi anlitade Alexander baserat på tidigare upplevelse då vi köpte huset av honom. Det fanns aldrig en tanke på att någon annan skulle få jobbet, vår upplevelse var klockren. Vi funkar bra personlighetsmässigt och Alexander lyssnar verkligen på våra önskemål! Skulle inte tveka en sekund på att anlita Alexander igen (och igen och igen...). "
säljare på Lillies väg 55

05 nov 2020

"Jag kan med gott samvete rekommendera Alexander. Vi hade ett svårt läge där vi behövde få bostaden såld under en pressad period. Under hela den perioden försäkrade Alexander om att han skulle göra sitt yttersta utan att tumma på kvalitén. Alexander har hela tiden varit realistisk och lyhörd och framåtblickande men framförallt professionell. Med facit i hand, har han överlevererat på våra förväntningar och detta under en mycket svår period.
5 av 5, inget snack om saken. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sollentunavägen 309

04 nov 2020

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb och sålde mitt objekt på rekordtid, över förväntan! Väldigt nöjd med både försäljning och Alexander som person samt mäklare."
säljare på Länsmansvägen 79

29 okt 2020

"Jag valde lf mäklare för att jag är kund där.
Bra engagemang av AT som drev på mig att utrymma lägenheten."
säljare på Tellusvägen 76B

26 okt 2020

"Bra och tydlig i kommunikationen. Infade om förutsättningarna osv"
säljare på Vänortsstråket 11

22 okt 2020

"Vill gärna rekommendera Alexander som mäklare. Han är driven, engagerad och ser till alla parter i en fastighetsaffär. "
säljare på Sollentunavägen 297

14 okt 2020

"Vi var mycket nöjda med vårt val av mäklare. Alexander och vi hade hållit kontakten sedan vi köpte ett hus av honom i ett tidigare skede där vi fick en bra bild av honom. Alexander är driven och målmedveten samtidigt som han jobbar i ett högt tempo vilket bidrog till en bra affär. "
säljare på Basunvägen 12

02 okt 2020

"Alexander gjorde ett utmärkt jobb när han förmedlade vår lägenhet. En lugn, ödmjuk och trevlig mäklare att ha och göra med. Proffsig och kompetent som inger förtroende från första stund. Alexander höll oss kontinuerligt uppdaterade under hela processen. Han har ett seriöst förhållningssätt både till säljare och köpare och vi kunde känna oss trygga med Alexander genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera att anlita Alexander som mäklare. "
säljare på Lötsjövägen 1A

02 okt 2020

"Bästa mäklaren! Så trevlig, duktig och mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda med affären. "
säljare på Kruthornsvägen 66B

17 sep 2020

"Han var bra. Höll kontakten hela tiden och informerade bra. hade kanske velat ha 100000 mer men insåg att det kunde ta tid och valde i stället detta pris. Hela affären gick i stort sätt bra."
säljare på Sollentunavägen 140

10 sep 2020

"Professionell och kompetent, lyhörd. "
säljare på Engelbrekts väg 69

08 sep 2020

"Tusen tack"
säljare på Sörmlandsvägen 4

21 jun 2020

"Alexander var förtroendeingivande, kunnig och kreativ. Jag rekommenderar honom gärna.
Slutpriset blev något lägre än Alexanders värdering och tog längre tid än planerat, men detta berodde i första hand på coronan. Alexander gjorde absolut det bästa av situationen, och vi är väldigt nöjda."
säljare på Curmans väg 44

18 jun 2020

"Sååå bra! Är supernöjd! Alexander gjorde det där lilla extra för att sälja min lägenhet! Flitig och engagerad och skulle verkligen kunna rekommendera honom till andra. "
säljare på Turebergs Allé 43

15 jun 2020

"Supertrevlig och proffsig."
säljare på Lomvägen 645

12 jun 2020

"Vi hade speciell situation vid försäljningen, och mäklaren tog väl hänsyn till alla aspekter. Uppskattade verkligen hans tålamod med oss."
säljare på Vänortsstråket 17

05 jun 2020

"Vi kommer att rekommendera vår mäklare som skött allt väldigt bra, vi är så nöjda"
säljare på Anhaltsvägen 39A

27 maj 2020

"Alexander är proffsig, positiv, jättetrevlig och engagerad! IOM att detta var min första försäljning förklarade han på ett väldigt bra sätt hur allt gick till innan vi satte igång och jag kunde ställa vilka frågor som helst när som helst och fick jättebra svar så nu har jag stenkoll på hur allt fungerar. Rekommenderar honom verkligen till alla som vill ha Sollentunas bästa mäklare! "
säljare på Flygarevägen 28

20 maj 2020

"Trevlig kille /proffs på det han gör /snabbt på att uppdatera ,alltid tillgänglig, jag har gjort 2 affärer med Alexander hittills , tidigare som köpare och nu senast som säljare ,Mycket nöjd både gången .
Jag rekommenderar han till alla jag känner :)
"
säljare på Fjärdingsmansvägen 72

05 maj 2020

"Mäklaren trodde kanske själv och fick i alla fall mig att tro att högre bud skulle kunna bli möjligt vilket jag gärna lyssnade till. Det kanske inte var helt realistiskt. Hade gärna kunnat diskutera det lite mer innan så att jag kunde vara mer beredd på förlusten. Men det är Corona -tider!"
säljare på Turebergs Allé 43

29 apr 2020

"Allt gick smidigt!"
säljare på Länsmansvägen 75

28 apr 2020

"Professionell mäklare men fick inte det priset som jag ville ha på grund av Covid-19. "
säljare på Vänortsstråket 71B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Radhus
8
Villa
5
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
64
Försäljningsvärde
213 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
171 av 176 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 176 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
175 av 177 säljare

Alexander på kartan.

241 tidigare annonser
8 bostäder till salu
177 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
4 rum, 98,6 m²
40 765 kr/m²
Radhus, Sollentuna
4 906 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 73 m²
34 178 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 231 kr/mån
4 rum, 122 m²
Radhus, Sollentuna
6 066 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 39 m²
53 717 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 259 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 72 m²
41 597 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
4 680 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 520 000 kr
Radhus Viby
+ 225 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
3 450 000 kr
Radhus Norrviken
+ 200 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
2 480 000 kr
Lägenhet Tureberg
+ 330 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 350 000 kr
Lägenhet Edsängen
+ 55 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Edsberg
-95 000 kr
3 rum, 75,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.