Alexander Torssell

Profilbild för Alexander Torssell
Alexander Torssell
4.8 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
36 st
138 885 000 kr

Bakgrund

Alexander Torssell jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-01-04. Alexander har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Alexander har haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 140 694 000 kr.

Presentation

Utmärkelser gällande år 2019

- Nominerad årets rookie i hela Sverige sitt första helår som mäklare 2019

- Mäklarkontoret Sollentuna där Alexander jobbar vann årets Mäklarkontor i hela Sverige (Av nästan 180st mäklarkontor) Gäller även här för år 2019

- Topp 20 varje månad hela första helåret som mäklare gällande omsättning samt antal sålda bostäder (2019)

Jag kommer ifrån stora bolag med högt uppsatta mål och där jag jobbat med relationer och försäljning. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och vet att framgång enbart nås genom hårt arbete!

Säljare om Alexander.

21 jun 2020

"Alexander var förtroendeingivande, kunnig och kreativ. Jag rekommenderar honom gärna.
Slutpriset blev något lägre än Alexanders värdering och tog längre tid än planerat, men detta berodde i första hand på coronan. Alexander gjorde absolut det bästa av situationen, och vi är väldigt nöjda."
säljare på Curmans väg 44

18 jun 2020

"Sååå bra! Är supernöjd! Alexander gjorde det där lilla extra för att sälja min lägenhet! Flitig och engagerad och skulle verkligen kunna rekommendera honom till andra. "
säljare på Turebergs Allé 43

15 jun 2020

"Supertrevlig och proffsig."
säljare på Lomvägen 645

12 jun 2020

"Vi hade speciell situation vid försäljningen, och mäklaren tog väl hänsyn till alla aspekter. Uppskattade verkligen hans tålamod med oss."
säljare på Vänortsstråket 17

05 jun 2020

"Vi kommer att rekommendera vår mäklare som skött allt väldigt bra, vi är så nöjda"
säljare på Anhaltsvägen 39A

27 maj 2020

"Alexander är proffsig, positiv, jättetrevlig och engagerad! IOM att detta var min första försäljning förklarade han på ett väldigt bra sätt hur allt gick till innan vi satte igång och jag kunde ställa vilka frågor som helst när som helst och fick jättebra svar så nu har jag stenkoll på hur allt fungerar. Rekommenderar honom verkligen till alla som vill ha Sollentunas bästa mäklare! "
säljare på Flygarevägen 28

20 maj 2020

"Trevlig kille /proffs på det han gör /snabbt på att uppdatera ,alltid tillgänglig, jag har gjort 2 affärer med Alexander hittills , tidigare som köpare och nu senast som säljare ,Mycket nöjd både gången .
Jag rekommenderar han till alla jag känner :)
"
säljare på Fjärdingsmansvägen 72

05 maj 2020

"Mäklaren trodde kanske själv och fick i alla fall mig att tro att högre bud skulle kunna bli möjligt vilket jag gärna lyssnade till. Det kanske inte var helt realistiskt. Hade gärna kunnat diskutera det lite mer innan så att jag kunde vara mer beredd på förlusten. Men det är Corona -tider!"
säljare på Turebergs Allé 43

29 apr 2020

"Allt gick smidigt!"
säljare på Länsmansvägen 75

28 apr 2020

"Professionell mäklare men fick inte det priset som jag ville ha på grund av Covid-19. "
säljare på Vänortsstråket 71B

12 apr 2020

"Tyvärr påverkades försäljningen negativt av rådande situation med covid-19 och fick inte alls det pris vi trodde. Pga omständigheter är jag ändå nöjd med mäklarens insats och försäljningen."
säljare på Stupvägen 55

09 apr 2020

"Professionell, tydlig och rent utav grym mäklare.
Nöjd med hela processen från första delen av försäljning, uppföljning och avslut.
Rekommenderar starkt Alexander Torssell och vi kommer definitivt kontakta honom när de behövs i framtiden."
säljare på Ugglevägen 9

28 mar 2020

"Han gjorde processen smidig och han satte mål som han var säker på att nå själv. Enkelt sagt han har självförtroende, realistisk och trevlig. "
säljare på Celsings väg 71

13 mar 2020

"KANON"
säljare på Rudbecks väg 155

09 mar 2020

"Mycket bra, engagerad och uthållig.
Bra generellt om mäklare känner till och kan identifiera byggnadsstil, tidstypiska detaljer och liknande i försäljningsobjekten, för att kunna lyfta fram dem."
säljare på Nyodlingsvägen 5S

05 mar 2020

"Snabb, effektiv, kompetent."
säljare på Terrassvägen 3A

04 mar 2020

"Fantastisk mäklare, otroligt hjälpsam och omtänksam, och med ett riktigt bra nätverk (med bl.a. mycket begåvad fotograf, riktigt bra besiktningsman, med mera), rekommenderas varmt!"
säljare på Nåsvägen 2A

04 mar 2020

"Alexander var trevlig, ambitiös och mycket engagerad vi försäljningen av vår bostad. Vi kände oss väldigt trygga och bekväma med honom som vår mäklare. "
säljare på Flintlåsvägen 12

03 mar 2020

""Professionell, snabb, lyhörd och duktig på att kommunicera. Precis som en mäklare skall vara. Våran högsta rekommendation!""
säljare på Vänortsstråket 63B

03 mar 2020

"Alex gav ett professionell intryck. Driven och framåt. Det enda negativa som jag kände som säljare var att mäklaren drev på hårt för att få iväg den fortast möjligt. Mäklaren skulle iväg på resa och därför kändes det som att vi inte gav den tid som kanske skulle behövts för att få upp priset lite mer. Lägenheten såldes på några få dagar
Annars anser jag att mäklaren skötte för/under arbetet på ett snyggt sätt. "
säljare på Vänortsstråket 69C

03 mar 2020

"Alexander är en helt fantastisk mäklare. Från start till slutmål har allt fungerat och flytit på perfekt. Alltid lätt att få tag på samt väldigt lyhörd. Han har ett enormt driv vilket visar sig med de goda försäljningsresultatet. Rekommenderas starkt! "
säljare på Hovslagarevägen 11

25 jan 2020

"Alexander Torssell är förtroende ingivande, artig, trevlig, trovärdig, handlingskraftig och påläst med otroligt bra lokalt kännedom! för oss var det viktigt att kunna känna tillit till sin mäklare och det gjorde vi med Alexander. Alexander visade stort engagemang i hela processen. Jag uppfattade honom som mycket kompetent i sin yrkesroll och han var serviceinriktad både mot mig och mot potentiella köpare. Han var påläst kring området och lägenheten och visade intresse kring det han säljer. Han var lyhörd kring mina behov och förväntningar och han lotsade fram till ett avslut som jag blev nöjd med. Jag kan ge Daniel mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Blåklockevägen 11

10 jan 2020

"Kan varmt rekommendera Alexander. Har har gång på gång bevisat sig i form av smidiga försäljningar till toppriser på vår gata. "
säljare på Fridshyddevägen 1

30 dec 2019

"Kan starkt rekommendera Alexander, väldigt professionell och gör det där lilla extra. 5/5"
säljare på Hovslagarevägen 17

08 nov 2019

"En duktig, klok ,kunnig och service kunnig mäklare. Värd mäklare att rekommenderas till andra
kunder. 10 poäng till Alexander Torssell."
säljare på Ugglevägen 1

08 nov 2019

"Sålde min lägenhet via Alexander Torssell. Alexander är en kunnig och engagerad mäklare som är tydlig och höll säljare och köpare uppdaterat. Han jobbar på att slutföra affären på ett bra sätt. Rekommendarer 100%."
säljare på Stupvägen 37

08 nov 2019

"Alexander är en mycket professionell mäklare. Trevlig, lättsam och Han är flexibel i sitt arbetssätt. kan starkt rekommendera!
5/5"
säljare på Vänortsstråket 71B

22 okt 2019

"Processen var smidig och enkel."
säljare på Ugglevägen 9

14 okt 2019

"Alexander lyssnade och skötte försäljning på ett proffsigt och smidigt sätt, jag är mycket nöjd! "
säljare på Viltstigen 4

11 okt 2019

"Brukar sällan ge omdömen offentligt men nu kändes det helt rätt. Kan bara instämma i tidigare fina omdömen om Alexander. Så han har fått 5:or i allt utom priset, men det är inte hans fel. Marknaden har troligen blivit trögare och kan bero på en massa andra faktorer och tillfälligheter."
säljare på Smedjevägen 3

27 sep 2019

"Alexander är en mäklare som inte ser någon utmaning som för stor. Han visade fantastisk förhandlingsförmåga och fingertoppskänsla när han lyckades nå våra i princip orimligt höga krav på extremt kort tid. Är tillgänglig dygnets alla timmar och jobbar outtröttligt för att få både köpare och säljare att känna sig trygga genom hela processen från start till mål. "
säljare på Anhaltsvägen 41

05 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Alexander för han är en jätte trevlig mäklare. engagerad , målinriktad lyhörd jobbar hårt för att du ska nå ditt mål .Han sålde min lägenhet långt över mina förväntningar Tack Alex!!!
"
säljare på Flintlåsvägen 35

16 aug 2019

"Jag hade haft kontakt med flera mäklare innan jag bestämde mig för att anlita Alexander T.
Han gjorde ett utmärkt jobb på alla sätt.
Om jag skulle behöva anlita en mäklare igen så skulle jag anlita Alexander."
säljare på Kruthornsvägen 40

27 jun 2019

"Alexander is very friendly, polite, and hard working. We are very happy that we chose him as our broker. Although the final price was lower than our expectation due to other circumstances but not related to his performance. Our experience with him was brilliant. Best Mäklare ever! :)"
säljare på Klasrovägen 29A

23 jun 2019

"Alexander är positivt och aktivt engagerad. Han är seriös och mycket flexibel. Han är tydlig i sina beskrivningar och i sitt agerande. Han är kunnig med framförhållande genomtanke i sin planering. Han har motsvarat allt förtroende."
säljare på Nattvardsgränd 21

30 maj 2019

"Kompetent, tillgänglig, flexibel, prestigelös, kompromissvillig, respekterande och otroligt skicklig i bemötandet. Helhets intrycket av Alexander är väldigt imponerande!"
säljare på Pilvägen 78

04 maj 2019

"Alexander är lätt att kommunicera med och var ett stort stöd och tog sig tid att svara på alla frågor och funderingar som vi haft under processen. "
säljare på Flintlåsvägen 9

19 apr 2019

"Alexander är väldigt trevlig och duktig på sitt jobb. Jag fick löpande uppdateringar genom hela processen. Jag rekommenderar honom verkligen. "
säljare på Kummelbyvägen 1H

13 apr 2019

"perfect"
säljare på Lantgårdsvägen 119

20 mar 2019

"Alexander gjorde en imponerande insats då bostadsmarknaden är väldigt trög och min lgh var svårsåld. Alexanders fullständiga engagemang med att hålla försäljningen aktiv med aktiviteter hela tiden var toppen. Alexander får 5 stjärnor av 5 möjliga!!"
säljare på Kruthornsvägen 62A

19 mar 2019

"Bra energi, bra kommunikation"
säljare på Hagvägen 2C

15 mar 2019

"Trevligt bemötande, gav ett säkert och kunnigt intryck vilket gjorde att jag direkt fick känslan att jag valt rätt mäklare."
säljare på Basunvägen 21

07 mar 2019

"Jag var inte helt nöjd med bilderna/färgåtergivningen"
säljare på Fridshyddevägen 5

09 feb 2019

"Efter att ha prövat med en mäklare innan utan någon som helst framgång valde vi att ta hem flera olika mäklare från de största mäklarfirmorna där Alexander Torssell var en av dom vi haft ögon på ett tag. Alexander lyssnade på vårat behov och presenterade ett upplägg skräddarsytt för just våran bostad och behov, vi valde att anlita Alexander trots att arvodet var högre än konkurrenternas men vad gör det om bostaden ändå inte blir såld. Jag rekommenderar gärna vidare Alexander för alla som ska sälja sin bostad då han stod för sina ord, höll oss uppdaterade genom hela processen och är en expert på försäljning och Sollentuna som kommun! Stort tack för hjälpen världen bästa mäklare!"
säljare på Frestavägen 34

25 jan 2019

"Kan bara säga att vi fick Sveriges bästa mäklare. Tack Alexander!"
säljare på Basunvägen 12

12 jan 2019

"Jag försökte tänka på något som inte var toppen, men lyckades inte. Allt var förstklassigt från insäljandet av tjänsten till genomförandet av uppdraget. Alexander har trots sin ringa ålder en imponerande kunskap och erfarenhet som han trovärdigt och självsäkert för fram."
säljare på Fridshyddevägen 15

04 jan 2019

"Detta är andra gången Alexander Torssell säljer en lägenhet åt mig och jag kan fortfarande varmt rekommendera honom som din fastighetsmäklare i Sollentuna. Hans kunskap om både Sollentuna som område men även mäklaryrket i sig är imponerande. Jag har tidigare prövat med flertalet mäklare innan jag träffade Alexander och ingen kan jämföra sig med hans arbete. Stort tack för professionellt, ärligt och snabbt utfört arbete och lycka till med!"
säljare på Kruthornsvägen 42

03 okt 2018

"Smart och duktig är han."
säljare på Timotejvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Radhus
3
Villa
2
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
140 694 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 103 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
81 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 103 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Alexander på kartan.

145 tidigare annonser
3 bostäder till salu
103 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

7 500 000 kr
5 rum, 164 m²
45 731 kr/m²
Villa, Sollentuna
1 500 000 kr
1 rum, 35 m²
42 857 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna
2 191 kr/mån
2 500 000 kr
3 rum, 78 m²
32 051 kr/m²
Lägenhet, Sollentuna

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 000 000 kr
Lägenhet Tureberg
+ 505 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 470 000 kr
Lägenhet Häggvik
+ 175 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 295 000 kr
Parhus Häggvik
6 rum, 115 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Häggvik
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Häggvik
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.