Alexander Syvertsson

Profilbild för Alexander Syvertsson
Säljarfavorit
Alexander Syvertsson
4.8 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
22 st
101 495 000 kr

Bakgrund

Alexander Syvertsson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-04-06. Alexander har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Alexander har haft 33 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 205 000 kr.

Presentation

Jag är mäklaren som ger dig ett nytt perspektiv på mäklaryrket. Prova min tillgänglighet och flexibilitet, du kommer bli förvånad. Förtroende och trygghet är viktiga egenskaper jag prioriterar. Driftig med hög energinivå, som din mäklare ser jag till så din bostadsaffär får de bästa förutsättningarna för ett så högt slutpris som möjligt! Hur gör jag det? Ring mig så går vi igenom hur just din bostad ska säljas för att slå rekord!

Mäklarbyrå


Kontor

Notar Solna

Säljare om Alexander.

28 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Alexander som är väldigt professionell och driven som man lätt får förtroende för. Kände stor trygghet och förtroende genom hela processen som gick snabbt och smidigt, kan bara säga att jag mer än nöjd med allt! "
säljare på Hannebergsgatan 32

18 sep 2020

"Alexander är mycket kompetent och pedagogisk i sin mäklarroll. Han tar sig tid, lyssnar och svarar på alla olika sorters frågor!
Jag kan varmt rekommendera hon som mäklare!"
säljare på Polhemsgatan 2

10 sep 2020

"Kompetent, väldigt trevlig, förtroendeingivande, ärlig och trygg är Alexander! Kändes tryggt hela vägen och framförallt att Alexander gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd. Kan verkligen rekommendera Alexander om du vill göra en smidig och bra bostadsaffär!!"
säljare på Infanterigatan 17

02 sep 2020

"Med Alexander som mäklare kände vi oss trygga från start. Han visade ett tydligt engagemang, social kompetens och kännedom om marknaden och närområdet. Under resans gång var han både lyhörd för våra önskemål och tillgänglig för frågor som dök upp längs vägen - alltid glad och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera Alexander och kommer definitivt att vända oss till honom igen i framtiden!"
säljare på Tottvägen 5A

29 aug 2020

"Mycket nöjd helt enkelt. Försäljning gick smidigt."
säljare på Sagagatan 11

11 jul 2020

"Jag har nu både köpt och sålt via otroligt duktiga Alexander Syvertsson. Jag har således båda perspektiven, vilka har varit till full belåtenhet. Alexander är en mycket kompetent, engagerad och professionell mäklare som jag hade fullt förtroende för. Han gav mig ständig återkoppling och månade om att driva fram processen kontinuerligt. Han är dessutom trevlig, sympatisk och kommunikativ. Det har varit ett sant nöje att samarbeta med honom och jag ger de allra bästa rekommendationer! Caroline Olofsson, Råsunda"
säljare på Råsundavägen 74

10 jul 2020

"Positiv och driven. Tydlig och svarar snabbt vid sms och mailkontakt.
"
säljare på Hasselstigen 8

26 jun 2020

"Alexander lyssnade på de idéer som vi som säljare hade och gav sina råd, men att vi som säljare fick välja. Då vi följde de råd som Alexander gav gjorde att försäljningen gick över förväntan. Kunskapen och det genuina intresset som Alexander visade gjorde att man känner sig som den enda kunden fast så inte var fallet. Den positiva energin som finns kvar efter varje kontakt är nog det som gör Alexander unik som person."
säljare på Centralvägen 11

10 jun 2020

"Alexander lyckades verkligen att få min lägenhetsförsäljning att kännas enkel och smidig trots att jag haft lite oro innan. Han är otroligt lyhörd, professionell och tydlig i sin kommunikation och samarbete. Allting kring processen kändes strukturerat och välarbetat. Kände mig trygg från vårt första samtal tills att lägenheten var såld och papprena signerade. Rekommenderar varmt Alexander för framtida försäljningar! "
säljare på Sommarvägen 6

07 jun 2020

"Mycket nöjd. Kommunikativ, engagerad och kanske viktigast en bra kännedom om prisbilden i området."
säljare på Evenemangsgatan 24

31 maj 2020

"WOW, vilken fantastiskt insats av Alexander som var otroligt proffsig och engagerad från början till slut. Som förstagångs säljare så var allting väldigt nytt för mig och här var Alexander väldigt bra i sin kommunikation och alltid tillgänglig för alla typer av frågor oavsett tid på dygnet. Han tog fram en tydlig plan för försäljningen och allt gick enligt denna. Han höll öppna visningar, flertalet privata visningar och tog även in bud från FaceTime visningar. Alexander var väldigt påläst om läget och föreningen redan inför vårt första möte och det var därför valet föll på honom efter en jämförelse med flera olika mäklare. Vidare är han väldigt trevlig, social och "likeable", ger honom mina varmaste rekommendationer och när det är dags att sälja igen så kommer han solklart vara mitt val av mäklare. Stort tack Alexander!"
säljare på Ursviks Allé 41

21 maj 2020

"Alexander excelled at everything that a broker has to do: he had a plan for everything and also accommodated my requests. He was working on this sale as if this was his highest priority and I think that we got it done the best possible way. As a bonus, he was even fun to work with. I highly recommend Alexander as a broker."
säljare på Virebergsvägen 5

20 maj 2020

"Alexander är effektiv och kan sin sak."
säljare på Infanterigatan 23

20 apr 2020

"Extremt engagerad mäklare, väldigt tydlig kommunikation och var alltid tillgänglig. Kommer utan tvekan att sälja med Alexander igen nästa gång."
säljare på Skytteholmsvägen 41

19 apr 2020

"Alexander var väldigt proffsig, engagerad och lyhörd under hela säljprocessen och återkopplade regelbundet. Trots utbrottet av Covid-19 lyckades Alexander med att få lägenheten såld och var samtidigt en stöttepelare under denna tid. Vi rekommenderar Alexander starkt och kommer åter att anlita honom i framtiden!"
säljare på Uppfartsvägen 9

09 apr 2020

"Alexander är otroligt serviceminded, lyhörd och noggrann. Han lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris coronatider till trots. Lätt att samarbeta med, väl påläst och ger ett otroligt proffsigt intryck. Jag skulle definitivt rekommendera Alexander som mäklare. "
säljare på Storgatan 72A

19 mar 2020

"Alexander var lättillgänglig och höll mig välinformerad under hela försäljningsprocessen som slutade över förväntan. Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Aspstigen 12

13 mar 2020

"Alexander gav ett gott intryck från första stund. Han var ett stöd genom hela processen och han nådde dit vi önskade! Jag skulle inte tveka en sekund att anlita honom igen! "
säljare på Lundagatan 2A

28 feb 2020

"Fantastisk mäklare! Kunnig, engagerad, tillgänglig och flexibel. Satte en rimlig nivå på värderingen av bostaden och var väldigt hjälpsam och anpassningsbar under hela processen. Kan verkligen rekommendera Alexander!"
säljare på Fridensborgsvägen 155

14 feb 2020

"Utan att överdriva bästa mäklaren jag haft kontakt med. Alexander är målmedveten, lyhörd, kunnig, noggrann, artig och har oändligt med tålamod.
Har känt mig fullständigt trygg genom hela processen. Var egentligen nöjd långt tidigare i processen. Många mäklare skulle förmodligen stoppat då men inte Alexander. Han valde att fortsätta tills han kände att han gjort allt för mig som kund. Med facit i hand så är jag glad för det, resultatet blev bättre än förväntat.
Kan verkligen varmt rekommendera honom.
"
säljare på Hannebergsgatan 32

02 feb 2020

"Vi kom i kontakt med Alexander via Notars samarbete med AIK fotboll. Är otroligt nöjd med hans insatser och allt gick smidigt. Bra kommunikation, snabb försäljning och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Vi kunde inte fått en bättre mäklare! "
säljare på Huvudstagatan 3F

29 dec 2019

"Supernöjd med Alexander! Lyhörd och innovativ samt anträffbar till 100%.
Måste även lyfta sakligheten och kunnandet som var topp!
Skulle verkligen rekommendera Alexander!"
säljare på Huvudstagatan 1D

04 dec 2019

"Mycket
kunnig, representativ
och engagerad . Mycket driven med ambitioner att göra ett bra jobb för sin uppdragsgivare
Mycket kommu
nikativ. Snabb att informera om varje steg i försäljningsprocessen. Stor social kompetens.
Jag är mycket nöjd !
Kan absolut rekommendera honom och skulle utan tvekan använda mig av honom igen om det någon gång i framtiden skulle bli aktuellt med någon ny försäljning för mig
Leif Hedlund Evenemangsgatan 24
"
säljare på Evenemangsgatan 24

26 nov 2019

"Mycket bra bemötande av Alexander som kunde området. Vår målbild var den samma som slutpriset. Vi är mycket nöjda."
säljare på Hannebergsgatan 28

26 nov 2019

"Mycket professionell med stor lyhördhet inför mig som uppdragsgivare. Återkom punktligt och var hela tiden anträffbar samt gav mig löpande uppdateringar.
Uppdraget gavs med mycket kort varsel men detta hindrade inte att processen (inklusive staging) blev närmast perfekt. Definitivt en mäklare jag skulle använda igen."
säljare på Ursviksvägen 8

13 nov 2019

"Alexander har gjort ett seriöst arbete med ett mycket gott resultat
En toppenmäklare helt enkelt"
säljare på Jungfrudansen 13

05 nov 2019

"VI uppskattade Alexanders lokalkännedom, entusiasm, kunskap och erfarenhet. Vi upplevde även Alexander som en trygghet i annars svåra frågor för oss som inte är vana med att sälja allt för ofta."
säljare på Södra Långgatan 33

31 okt 2019

"Jag rekommenderar gärna Alexander för att han kan leverera vad han lovar. "
säljare på Skytteholmsvägen 41

29 okt 2019

"Det var uppfriskande hur ärlig och frank Alex var.
Och hur han tog sin tid att förklara sin strategi för att sälja lägenheten.
Det gick fortare än förväntat och det är allt tack vare Alex."
säljare på Uppfartsvägen 5

29 okt 2019

"Mäklare Alexander Syvertsson är mycket kunnig, yrkesmässig nivå. Han har mycket erfarenhet och kunskap som specialitet att förmedla objekt särskild i Solna. Har har kännedom om orten och han är bäst."
säljare på Hannebergsgatan 28

26 okt 2019

"Jag måste erkänna att jag är imponerad av "min"mäklare Alex.Han vände skutan snabbt och professionellt när budgivningen havererade pga obefintligt förhandsbesked.Han fick fram nya intressenter och lägenheten var såld efter en snabb förhandsvisning.Jag är mycket nöjd med Alex arbetsinsats, han arbetar snabbt och professionellt.Mycket nöjd! ."
säljare på Infanterigatan 11

12 okt 2019

"Jag upplevde Alexander som en väldigt kompetent mäklare. Han var knivskarp i slutskedet av processen och ytterst bekväm under förhandlingen."
säljare på Sveavägen 126

06 okt 2019

"Alexander var mycket engagerad och lättillgänglig samtidigt som han är tydlig och kunnig. En mycket bra mäklare helt enkelt!"
säljare på Göran Perssons väg 17

22 sep 2019

"Jag hade flera mäklare som jag träffade angående lägenheten innan försäljning, detta då det viktigaste för mig var att hitta en person jag kände att jag trivdes med och kunde lita på, trots att det var väldigt tätt inpå försäljningen som jag drog igång processen. Första intrycket och magkänslan jag fick gjorde valet lätt att gå med Alexander som mäklare för försäljningen av min lägenhet! Han har varit väldigt lyhörd, tillmötesgående och funnits tillgänglig att kontakta typ dygnet runt och svarat på frågor under hela försäljningen, vilket har gjort att jag känt mig väldigt trygg som säljare.! Mycket mycket nöjd!"
säljare på Råsundavägen 133B

17 sep 2019

"Otroligt bra och snabb återkoppling. Alexander gjorde verkligen sitt yttersta och visade enorm flexibilitet när det krävdes som mest. Skulle vara det självklara valet av mäklare om vi skulle sälja igen. "
säljare på Hasselstigen 8

27 aug 2019

"Kunnig och bra att jobba med. Jag rekommenderar gärna Alexander för att sälja någons bostad. "
säljare på Ekensbergsvägen 97

22 aug 2019

"Alexander är en bra mäklare som visade respekt för våra tankar och funderingar kring försäljning och förväntningar. Gällande tillgänglighet så håller han verkligen vad han lovar, trots att vi sålde mitt i semestertider. Ringde dagligen med uppdatering om vad som hände kring bostaden samt uppdateringar hur vi skulle gå framåt, vilket vi uppskattade oerhört. Kan definitivt rekommendera Alexander som mäklare!"
säljare på Södra Långgatan 33

18 aug 2019

"Mycket bra mäklare som höll oss uppdaterade med ett samtal varje kväll om hur dagen har gått med potentiella köpare! Verkligen engagerad och driven!"
säljare på Birger Dahlérus väg 5

02 aug 2019

"Jag kontaktade Notar och tog ett möte med Alexander. Han gav ett städat, professionellt och trevligt intryck och gjorde en god säljinsats och därmed trodde jag att det var stor sannolikhet att han skulle driva en bra lägenhetsförsäljning.
Alexander och jag inväntade tillsammans in ett bra läge som ledde till en bra och smidig budgivning och sedan till en snabb och lyckad affär, med ett för mig bra pris.
Under tiden var Alexander lyhörd och annpassningsbar samt var tillgänglig för avstämningar på telefon, och jag skulle gärna sälja med Notar och Alexander igen
"
säljare på Råsundavägen 74

29 jul 2019

"Vi är nöjda med Alexander. Vår lägenhet var ett objekt som krävde en ordentlig säljinsats från Alexander och många öppna- och privatvisningar innan den blev såld. Alexander var positiv med hög energi genom hela processen trots att det tog 3-4 månader innan den blev såld. Alltid enkel att få tag på oavsett tid på dygnet vilket är något vi uppskattade då vi arbetar och först kontaktbara sent på kvällarna.
Vi är väldigt nöjda sammantaget och vi hade testat två mäklare innan Alexander och Alexander fick lägenheten såld."
säljare på Virebergsvägen 24

08 jul 2019

"Grymt bra mäklare, var väldigt positiv and hjälpsam."
säljare på Råsundavägen 162

03 jul 2019

"Alexander var mäklare för en bostad som jag var intresserad av, efter ett samtal så bestämde vi att han även skulle ta uppdraget att sälja min lägenhet. Det engagemang och den snabbhet som Alexander åtog sig i och med försäljningen av min bostad var verkligen engagemang på topp och en insats som överträffade mina förväntningar. Inom loppet av endast 15 dagar från det att vi först pratade till att både min bostad var såld samt jag hade köpt den nya gick det totalt 15 dagar. Jag kan verkligen rekomendera att anlita Alexander som mäklare vid en försäljning av bostad. Definitionen av walk the extra mile!"
säljare på Olof Palmes gata 12

25 jun 2019

"Argumenterade väl för att få med oss på ”taktiken” han ansåg skulle ge bäst resultat.
"
säljare på Sommarvägen 6

02 jun 2019

"Vi valde att anlita Alexander då han gav ett mycket trevligt och proffesionellt intryck. Med facit i hand kan vi med värme rekommendera Alexander! Han var otroligt engagerad, alltid tillgänglig och guidade oss genom försäljningsprocessen på ett föredömligt sätt. "
säljare på Södra Långgatan 33

29 maj 2019

"Jättebra och organiserad mäklare, kände ingen stress eller press. "
säljare på Sommarvägen 5

28 feb 2019

"Väldigt kompetent, lyhörd, tillmötesgående. Gav mig bra och informativ upplysning. Uppdaterade mig regelbundet. Tog sig tid att förklara och svara på mina frågor. Gav mig bra tips inför fotograferingen. Var flexibel och tillmötesgående med tiden. Jag fick alltid utförligt svar. Hjälpte mig med planering, beräkning, annonsering. Jag fick en komplett stöd. Det var första gången jag sålde en bostadsrätt och jag visste ingenting. Jag är mer än nöjd med resultatet och bemötandet. Jag kände att jag kunde ringa och ställa alla möjliga frågor, det var lättsamt att prata med Alexander. "
säljare på Hannebergsgatan 28

31 jan 2019

"Helnöjd med min upplevelse av Alexander. Skön kille som från start kändes självsäker och målmedveten. Lägenheten såldes för pris långt över mina förväntningar, det kan jag tacka Alexander för. Allt har känts tryggt med min mäklare ständigt närvarande om frågor uppstått. Bra samarbete under hela processen. Toppbetyg! "
säljare på Råsundavägen 75

25 jan 2019

"Alexanders lyhördhet, kunnande och engagemang har skapat förtroende och gett oss trygghet i affären. Han har levererat på samtliga punkter."
säljare på Hannebergsgatan 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
115 205 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 99 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 99 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 99 säljare

Alexander på kartan.

163 tidigare annonser
3 bostäder till salu
98 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
1 rum, 45,5 m²
53 222 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 646 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 84 m²
59 464 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 931 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 56 m²
44 553 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 066 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
1 rum, 43 m²
Utropspris: 2 670 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 505 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 950 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
+ 655 000 kr
2,5 rum, 82,6 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 550 000 kr
Lägenhet Solna Huvudsta
+ 655 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander är mycket kompetent och pedagogisk i sin mäklarroll. Han tar sig tid, lyssnar och svarar på alla olika sorters frågor!
Jag kan varmt rekommendera hon som mäklare!"
3 710 000 kr
Lägenhet Solna Skytteholm
+ 515 000 kr
4 rum, 77,3 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.