Alexander Ryberg

Profilbild för Alexander Ryberg
Säljarfavorit
Alexander Ryberg
5.0 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
17 st
113 080 000 kr

Bakgrund

Alexander Ryberg jobbar på Västsvenska Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2019-06-14. Alexander har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 84 485 000 kr.

Presentation

-Förberedelser är nyckel till framgång.

Alexander är en fokuserad och driven fastighetsmäklare på Västsvenska Fastighetsbyrån.
Hans största fokus ligger i att åstadkomma optimal affär inför sina kunders livs viktigaste affär. Han älskar sitt jobb och har ett stort driv inom sig och ett brinnande intresse för försäljning. Kombinationen av stort fokus och drivkraft har resulterat i att han har ett brett kontaktnät och att han har ett stort engagemang och hög målsättning samt hängivenhet i alla projekt han tar till sig.

Jag tycker att noggrannhet är väldigt viktigt, att vara fokuserad och påläst för att alltid kunna erbjuda sina kunder en väl genomtänkt försäljningsplan och alltid finnas tillgänglig är A & O. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda och trygga att de ska vilja rekommendera mig vidare, det är mitt mål!

Mäklarbyrå


Säljare om Alexander.

22 maj 2022

"Alex var helt fantastiskt dedikerat i sitt engagemang! Som beskrivet i många tidigare recensioner här på HittaMäklare, levde han upp till alla våra förväntningar. Snabb med feedback, lyhörd om våra önskemål och kort samt koncis i sin förmedling. Dessutom gick han extramilen för oss flera gånger, ..."
"Alex var helt fantastiskt dedikerat i sitt engagemang! Som beskrivet i många tidigare recensioner här på HittaMäklare, levde han upp till alla våra förväntningar. Snabb med feedback, lyhörd om våra önskemål och kort samt koncis i sin förmedling. Dessutom gick han extramilen för oss flera gånger, bland annat när vi var petiga och ville satsa på ett eget valt stylingföretag. Otroligt service-minded och kommer högst rekommenderad! "
Läs mer
säljare på Inägogatan 2

27 apr 2022

"En mäklare som bryr sig och förklarar pedagogiskt samt håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer och som ska ske i nästa steg. Väldigt kunnig och pedagogisk! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 19D

20 mar 2022

"Alexander var väldigt lyhörd, tillgänglig och engagerad. En riktigt härlig kille som är en grymt duktig mäklare, jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Vintervädersgatan 1

27 feb 2022

"När man behöver kompetent hjälp så rycker Alex in!"
säljare på Monsungatan 34

26 feb 2022

"Jag kunde inte vara mer nöjd med Alexander! Jag sålde min bostadsrätt efter att jag flyttat utomlands så jag behövde en helhetslösning mer än de flesta andra säljare. Alexander löste kontakter med stylisten, målare, städfirma, koordinering av nycklar... Helt oslagbar service! Han hörde av sig und..."
"Jag kunde inte vara mer nöjd med Alexander! Jag sålde min bostadsrätt efter att jag flyttat utomlands så jag behövde en helhetslösning mer än de flesta andra säljare. Alexander löste kontakter med stylisten, målare, städfirma, koordinering av nycklar... Helt oslagbar service! Han hörde av sig under hela processen på telefon, mail och sms och höll till och med reda på 6 timmars tidsskillnad så inte mobilen plingade mitt i natten. Kontraktet skrevs med fullmakter och jag var med på telefon.
Jag fick bra och realistisk information, inga fluffiga löften om skyhöga försäljningspriser, och sålde för lite mer än estimerat pris. Han hade stenkoll på marknaden och området. Jag kände verkligen att han var på min sida och var lyhörd för mina önskemål, inga försök att övertala mig i en eller annan riktning utan alla beslut var upp till mig.
Supernöjd och bara positiva saker att säga! Rekommenderar varm till alla som behöver en mäklare i området. "
Läs mer
säljare på Monsungatan 46

11 feb 2022

"Alexander är en toppmäklare som för dig som säljare att känna dig trygg i en annars ganska stressig situation. Vill du ha en mäklare som gör allt och lite till rekommenderar jag starkt att välja Alexander."
säljare på Ceresplatsen 13

27 jan 2022

"Alex är en grymt duktig mäklare, rekommenderar honom starkt ! "
säljare på Kallebäcksvägen 13B

26 jan 2022

"Alexander är en riktig stjärna. Så nöjd från början till slut. Han var lyhörd, tillgänglig och engagerad. Alexander är en mäklare i toppklass! "
säljare på Ostindiefararen 5

10 dec 2021

"Super nöjd med Alexander som mäklare.
Han är väldigt mån om dig som kund och sköter sitt arbete helt perfekt.
Och det bästa är att han är en höjdare på att sälja så vi blev extremt nöjda med slutpriset :)"
säljare på Kabelgatan 39D

15 nov 2021

"Grym med återkoppling och om information hur försäljningen gick etc. Alexander var även väldigt lyhörd med vad som behövdes göras innan försäljning samt tidsplan."
säljare på Snäckskalsvägen 25

11 nov 2021

"Alexander hjälpte mig och var coachande genom hela min försäljningsprocess, och även köpprocessen. Alltid tillgänglig och stöttande i frågor och funderingar. Kunde inte känna mig tryggare än med Alexander som min mäklare! "
säljare på Saxofongatan 6

07 okt 2021

"Alexander är en toppenmäklare! Lyhörd, ser möjligheter, positiv. samt snabb med återkoppling om hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Storhöjdsgatan 7B

05 okt 2021

"Jag är mycket nöjd med Alex :) "
säljare på Ångaren Indias gata 6

05 okt 2021

"Alexander är en väldigt ambitiös och engagerad mäklare som är mån om sina kunder. Alltid trevlig med ett glatt humör. Är väldigt nöjd med Alexanders tjänst och rekommenderar honom starkt!
// Götaverksgatan "
säljare på Götaverksgatan 20

05 okt 2021

"Alexander Ryberg är en mäklare som kan sitt jobb! Han identifierar och lyfter fram det som är viktigt i arbetet. Vet hur man ska beskriva och prata bostad, ett helhetstänk. Otroligt flexibel och effektiv. Man känner verkligen att han brinner för detta arbete! För oss tog det bara 17 dagar från fö..."
"Alexander Ryberg är en mäklare som kan sitt jobb! Han identifierar och lyfter fram det som är viktigt i arbetet. Vet hur man ska beskriva och prata bostad, ett helhetstänk. Otroligt flexibel och effektiv. Man känner verkligen att han brinner för detta arbete! För oss tog det bara 17 dagar från första mötet till skrivet kontrakt!"
Läs mer
säljare på Rönnerdahls gata 16

05 okt 2021

"Kan verkligen rekommendera Alexander, proffsig och trevligt bemötande från början till slut."
säljare på Astris gata 20

09 sep 2021

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt objekt. Ständigt tillgänglig, lyhörd och inlyssnande och gjorde allt för att göra oss nöjda. Tack vare hans yrkesmässiga kompetens, driv och råd fick vi till en försäljning som överträffade våra förväntningar och gjorde oss mycket nö..."
"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vårt objekt. Ständigt tillgänglig, lyhörd och inlyssnande och gjorde allt för att göra oss nöjda. Tack vare hans yrkesmässiga kompetens, driv och råd fick vi till en försäljning som överträffade våra förväntningar och gjorde oss mycket nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Alexander för dig som står i säljtankar. "
Läs mer
säljare på Råda Portar 5

30 maj 2021

"Alexander är en helt fantastisk mäklare. Driven, lojal och engagerad gentemot sina kunder till 100 %. Han är närvarade och delaktig i hela processen från start till slutförsäljning av lägenheten. Han stöttade oss och följde vår budgivning när vi köpte vårt radhus. Vi kunde ringa Alexander och frå..."
"Alexander är en helt fantastisk mäklare. Driven, lojal och engagerad gentemot sina kunder till 100 %. Han är närvarade och delaktig i hela processen från start till slutförsäljning av lägenheten. Han stöttade oss och följde vår budgivning när vi köpte vårt radhus. Vi kunde ringa Alexander och fråga, bollar tankar få tips och råd om allt! Hade han inte svaret, så tog han reda på det åt oss och återkoppla direkt.
En mer driven och engagerad och omtänksam mäklare går inte att hitta.
Vi kommer till 100 % att rekommendera Alexander som mäklare till andra i vår omgivning som funderar på att sälja sin bostad. Han är den bästa!
"
Läs mer
säljare på Sonettgatan 14

27 maj 2021

"Helt fantastisk. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ernst Torulfsgatan 3C

18 maj 2021

"Helt fantastisk och bara löste allt för mig och jag behövde inte tänka på något. Fick mer än vad jag trodde jag kunde få"
säljare på Lars Kaggsgatan 28C

18 maj 2021

"Har bara bra saker att säga om Alexander, bästa mäklaren jag varit t kontakt med, utan att överdriva. Han är lyhörd, tydlig och effektiv. Svarar snabbt och är i princip alltid tillgänglig om man har några frågor eller funderingar. Min lägenhet såldes på under en vecka efter upplagd annons och pri..."
"Har bara bra saker att säga om Alexander, bästa mäklaren jag varit t kontakt med, utan att överdriva. Han är lyhörd, tydlig och effektiv. Svarar snabbt och är i princip alltid tillgänglig om man har några frågor eller funderingar. Min lägenhet såldes på under en vecka efter upplagd annons och priset blev dessutom över förväntan! Rekommenderar varmt, ni kommer inte bli besvikna! "
Läs mer
säljare på Monsungatan 34

17 maj 2021

"Från att ha varit otroligt besviken på tidigare vald mäklare från annan byrå blev jag rekommenderad Alex och är toppen nöjd på alla sätt!! Han har mina bästa betyg! "
säljare på Kastvindsgatan 1

20 apr 2021

"Alexander är en fantastisk duktig mäklare! Han gav 100% när det var dags att sälja min lägenhet och jag kan nu med facit i hand säga att ingen mäklare hade kunnat göra det bättre.
Allt gick otroligt smidigt. När han väl hade sålt min lägenhet så var det sedan dags att köpa något nytt och där hjä..."
"Alexander är en fantastisk duktig mäklare! Han gav 100% när det var dags att sälja min lägenhet och jag kan nu med facit i hand säga att ingen mäklare hade kunnat göra det bättre.
Allt gick otroligt smidigt. När han väl hade sålt min lägenhet så var det sedan dags att köpa något nytt och där hjälpte Alexander till och gav mig tips på hur jag skulle tänka och resonera. Jag är super tacksam och kommer att rekommendera honom vidare till mina nära och kära. "
Läs mer
säljare på Litteraturgatan 216

20 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Alexander! En otroligt engagerad mäklare med driv och positiv energi. Vi är väldigt nöjda med vårt val, helt klart 5 av 5!"
säljare på Astris gata 58

15 apr 2021

"Jag har varit i kontakt med många mäklare då jag själv arbetar på ett kontor där vi har mäklare nära till hands, men trots det var det en självklarhet efter att ha träffat Alexander att han skulle få sälja min bostad. Nu i efterhand kunde jag inte vara mer nöjd. Alltid tillgänglig på telefon, ext..."
"Jag har varit i kontakt med många mäklare då jag själv arbetar på ett kontor där vi har mäklare nära till hands, men trots det var det en självklarhet efter att ha träffat Alexander att han skulle få sälja min bostad. Nu i efterhand kunde jag inte vara mer nöjd. Alltid tillgänglig på telefon, extremt lyhörd, snabb och otroligt kunnig. 10/10 helt klart! Jag kommer definitivt rekommendera Alexander vidare till mina vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Kobbeslätten 10H

30 mar 2021

"Ett genomgående engagerat arbete genom hela processen. Mycket trevlig!!
Jag kan varmt rekommendera Alexander och jag kommer anlita honom vid nästa försäljning.
"
säljare på Arsenalsgatan 10B

19 mar 2021

"Alexander överträffade helt klart våra förväntningar från början till slut. Alexander satte pricken över "i:et" och visade verkligen hur bekymmersfritt en bostadstransaktion ska gå till. Slutpriset nådde även över vår förväntan! Bra och snabb respons under hela processen."
"Alexander överträffade helt klart våra förväntningar från början till slut. Alexander satte pricken över "i:et" och visade verkligen hur bekymmersfritt en bostadstransaktion ska gå till. Slutpriset nådde även över vår förväntan! Bra och snabb respons under hela processen."
Läs mer
säljare på Petter-Jons gränd 1

18 mar 2021

"Alexander höll absoluta referensnivå genom hela processen. Redan från första mötet fick vi ett bra intryck och det var helt rätt beslut. Inte sett ens i närheten något liknande engagemang hos någon annan mäklare vi haft kontakt med. Verkligen fokuserad på oss och de vi ville få ut av affären. Tog..."
"Alexander höll absoluta referensnivå genom hela processen. Redan från första mötet fick vi ett bra intryck och det var helt rätt beslut. Inte sett ens i närheten något liknande engagemang hos någon annan mäklare vi haft kontakt med. Verkligen fokuserad på oss och de vi ville få ut av affären. Tog in våra åsikter och gav feedback på hur vi kunde optimera för att få ut det mesta ur vår affär. Det märks tydligt vilka områden man får extra när man anlitar Lundin. Nu blickar vi framåt och lämnar efter oss en klockren rekommendation att anlita Alexander."
Läs mer
säljare på Östra Eriksbergsgatan 83

02 mar 2021

"Kan verkligen rekommendera Alexander!️
Sjukt engagerad och driven mäklare som hela tiden ger det där lita extra!️
Kunde inte varit nöjdare!"
säljare på Danska vägen 71A

01 mar 2021

"Jättebra, Alexander är engagerad och driven, och var alltid lätt att få tag på!"
säljare på Monsungatan 32

24 feb 2021

"Supernöjd!
Från start till mål har försäljningen fungerat väldigt bra. Rekommenderar Alexander till 100%!"
säljare på Virvelvindsgatan 26

16 feb 2021

"Bra säljare, ärlig, serviceinriktad och ödmjuk mäklare.
Vi kan inte vara mer nöjda!"
säljare på Poetgatan 41

09 feb 2021

"Att sälja sin första lägenhet kan ibland vara lite svårt, med ingen vidare koll på hur allting går till är de enkelt att ha för låga förväntningar på slutpriset.
Men med hjälp av Alexander så fick jag sålt min lägenhet på endast två dagar , till ett pris som var över mina förhoppningar. Trotts ..."
"Att sälja sin första lägenhet kan ibland vara lite svårt, med ingen vidare koll på hur allting går till är de enkelt att ha för låga förväntningar på slutpriset.
Men med hjälp av Alexander så fick jag sålt min lägenhet på endast två dagar , till ett pris som var över mina förhoppningar. Trotts att jag på förhand fick bud som jag var nöjd med så ringde Alexander runt och lyckades få ut mer en förväntan.
Alexander hjälper till med allting ifrån tips inför fotografering till köpandet av ny bostad. Väldigt enkel att nå samt snabb på att uppdatera med information.
Kan stark rekommendera Alexander och hoppas att ni får en lika fin upplevelse som jag fick. "
Läs mer
säljare på Monsungatan 32

08 feb 2021

"Alexander är en väldig engagerad, driven och kompetent mäklare som höll mig hela tiden uppdaterad om processen inför försäljningen av min lägenhet. Han var också väldigt lyhörd för mina tankar, önskemål och åsikter och arbetade målinriktat för att göra det jag efterfrågade. Han är väldigt profess..."
"Alexander är en väldig engagerad, driven och kompetent mäklare som höll mig hela tiden uppdaterad om processen inför försäljningen av min lägenhet. Han var också väldigt lyhörd för mina tankar, önskemål och åsikter och arbetade målinriktat för att göra det jag efterfrågade. Han är väldigt professionell från start till slut och jag kände mig trygg med att anlita honom som min mäklare och han gjorde jobbet med bravur och över förväntan. Kommer utan tvekan anlita Alexander i framtiden och rekommenderar honom starkt. "
Läs mer
säljare på Sunnanvindsgatan 2B

05 feb 2021

"Duktig, effektiv och påläst. Hade stor kunskap om området.
Behaglig och trevlig mäklare! "
säljare på Allmänna vägen 40C

22 jan 2021

"Kan starkt rekommenderar Alex!
Han visar på ett stort engagemang, väldigt hjälpsam och lyhörd med positiv inställning. Grymt service minded. Vi är riktigt nöjda med hela försäljningsprocessen. Trevlig kille men framförallt en riktigt duktig mäklare som gav det lilla extra!"
"Kan starkt rekommenderar Alex!
Han visar på ett stort engagemang, väldigt hjälpsam och lyhörd med positiv inställning. Grymt service minded. Vi är riktigt nöjda med hela försäljningsprocessen. Trevlig kille men framförallt en riktigt duktig mäklare som gav det lilla extra!"
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

14 dec 2020

"Bästa möjliga mäklarupplevelse! "
säljare på Seglaregatan 4

25 nov 2020

"Göteborgs kanske till och med Sveriges bästa mäklare.
Lättsam, charmant och trevlig.
Rekommenderar denna fantastiska mäklare."
säljare på Solarvsplan 26

11 nov 2020

"Supernöjd med Alexander som mäklare och kan rekommendera han starkt. Han har varit väldigt engagerad, driven och lättsam under hela säljprocessen. En mäklare som genuint bryr sig om sina kunder och jobbar på hårt med ett glatt humör. "
säljare på Jägaregatan 2A

06 okt 2020

"Ung,driven,positiv,glad,trevlig,ärlig mm. Rekommenderar starkt att anlita Aleksander,när det är dags att sälja.
Super nöjd familj Gogoski"
säljare på Vintervädersgatan 17

17 sep 2020

"Alexander är en fantastiskt duktig mäklare! Han gav 100% när det var dags att sälja min lägenhet och jag kan nu med facit i hand säga att ingen mäklare kunnat göra det bättre! Inte nog med att allt gick så otroligt smidigt till så slog Alexander dessutom föreningsrekord när det kommer till priset..."
"Alexander är en fantastiskt duktig mäklare! Han gav 100% när det var dags att sälja min lägenhet och jag kan nu med facit i hand säga att ingen mäklare kunnat göra det bättre! Inte nog med att allt gick så otroligt smidigt till så slog Alexander dessutom föreningsrekord när det kommer till priset! Jag är otroligt glad att jag valde Alexander som mäklare och kan starkt rekommendera honom vidare till alla! "
Läs mer
säljare på Andra Långgatan 34

10 sep 2020

"Jag är fantastiskt nöjd med Alexander! Jag träffade honom första gången på en visning och och då det senare blev dags för mig att sälja så blev han det självklara valet som mäklare för mig pga hans härliga energi. Lägenheten såldes på förhandsvisning en vecka efter att annonsen lades ut till ett ..."
"Jag är fantastiskt nöjd med Alexander! Jag träffade honom första gången på en visning och och då det senare blev dags för mig att sälja så blev han det självklara valet som mäklare för mig pga hans härliga energi. Lägenheten såldes på förhandsvisning en vecka efter att annonsen lades ut till ett över förväntat pris. Har bara bara fina saker att säga om Alexander, kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Kvillegatan 1

26 aug 2020

"Alexander har vart fantastisk på alla plan! Väldigt engagerad och lätt tillgänglig vilket har fått oss att känna oss trygga under hela processen. Rekommenderar honom varmt till alla som vill ha en professionell och genuin mäklare!"
säljare på Gustaf Dalénsgatan 3B

19 aug 2020

"Alexander är en glad och engagerad mäklare. Vi sökte efter en mäklare som skulle vara
lyhörd, kunna föra en rak kommunikation samt vara flexibel- vilket Alexander är.
Om man vill ha en mäklare som är social, trevlig och har en glöd att göra det bästa för dig så är det Alexander man skall vända s..."
"Alexander är en glad och engagerad mäklare. Vi sökte efter en mäklare som skulle vara
lyhörd, kunna föra en rak kommunikation samt vara flexibel- vilket Alexander är.
Om man vill ha en mäklare som är social, trevlig och har en glöd att göra det bästa för dig så är det Alexander man skall vända sig till. "
Läs mer
säljare på Poetgatan 33

04 aug 2020

"Jag kan varmt rekommendera Alexander.
En mäklare som är engagerade och proffsig. Alexander har ett trevligt och tryggt bemötande. Han var till stor hjälp vid försäljningen av min lägenhet. "
säljare på Jägaregatan 2C

24 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera Alexander om du ska sälja din bostad. Otroligt hjälpsam och ger dig det där lilla extra som många andra inte kan leverera. Alexander förser dig med en fläckfri helhetslösning och hjälper gärna till med frågor rörande din försäljning samt expertråd rörande ett eventuellt..."
"Jag kan varmt rekommendera Alexander om du ska sälja din bostad. Otroligt hjälpsam och ger dig det där lilla extra som många andra inte kan leverera. Alexander förser dig med en fläckfri helhetslösning och hjälper gärna till med frågor rörande din försäljning samt expertråd rörande ett eventuellt kommande köp av en ny bostad. Alexander har guidat oss genom denna försäljning med bravur och vi är mer än nöjda och kommer absolut använda Alexander i framtiden om tillfälle ges. "
Läs mer
säljare på Ceresplatsen 15

22 jul 2020

"Mycket engagerad, pålitlig och kunnig mäklare. Lösningsfokuserad och målinriktad. Rekommenderar varmt!! Ett toppen bemötande och väl utfört arbete."
säljare på Litteraturgatan 215

29 jun 2020

"Alexander did a really good job, im very satisfied with the whole process. I can really recommend Alexander !"
säljare på Arvid Lindmansgatan 19A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
84 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 79 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
79 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 78 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Alexander på kartan.

127 tidigare annonser
24 bostäder till salu
80 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Annonser

2 490 000 kr
1,5 rum, 37 m²
67 297 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 130 kr/mån
1 990 000 kr
1 rum, 36 m²
55 277 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 548 kr/mån
2 790 000 kr
2 rum, 55 m²
50 727 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 007 kr/mån
1 590 000 kr
3 rum, 53,7 m²
30 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 941 kr/mån
4 690 000 kr
3 rum, 85,5 m²
55 176 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 703 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 490 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 200 000 kr
3,5 rum, 86 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alex var helt fantastiskt dedikerat i sitt engagemang! Som beskrivet i många tidigare recensioner här på HittaMäklare, levde han upp till alla våra förväntningar. Snabb med feedback, lyhörd om våra önskemål och kort samt koncis i sin förmedling. Dessutom gick han extramilen för oss flera gånger, bland annat när vi var petiga och ville satsa på ett eget valt stylingföretag. Otroligt service-minded och kommer högst rekommenderad! "
3 200 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 210 000 kr
2,5 rum, 63,7 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
2 520 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 130 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En mäklare som bryr sig och förklarar pedagogiskt samt håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer och som ska ske i nästa steg. Väldigt kunnig och pedagogisk! "
1 800 000 kr
Lägenhet Hisingen
-90 000 kr
2 rum, 41,5 m²
Utropspris: 1 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.