Alexander Langer

Profilbild för Alexander Langer
Säljarfavorit
Alexander Langer
4.9 / 5
(186 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
35 st
276 250 000 kr

Bakgrund

Alexander Langer jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-08-09. Alexander har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 391 565 000 kr.

Presentation

Efter 6 år som egenföretagare inom fastighetsmäkleri i Asien så har jag samlat på mig en gedigen erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och utvecklat utmärkt arbetsmoral och förhandlingsförmåga.
Som nykomling i en främmande kultur är det extremt hårt arbete som är nyckeln till framgång - en erfarenhet som jag nu har enorm nytta av både privat men främst inom min yrkesroll som fastighetsmäklare i Sverige.

Som mäklare fokuserar jag på möjligheter och lösningar. Detta kombinerat med lyhördhet, noggrant och flitigt arbete samt en positiv attityd i allmänhet, skapar jag bästa förutsättningar för att din fastighetsaffär ska bli en så angenäm och ekonomiskt gynnsam upplevelse som möjligt.

Era spekulanter består av människor med varierande personlighet, bakgrund, ålder och kultur.
Att som mäklare vara anpassningsbar är enormt viktigt för kommunikationen och att skapa förtroende, något jag behärskar mycket väl och lägger stor vikt vid.

Så även att ni som säljare alltid ska känna att jag som mäklare har gjort mitt yttersta för er och att ni utan att blinka ska kunna rekommendera mig till era vänner och bekanta.

Varmt välkommen att kontakta mig för alla frågor rörande bostäder i Solna och Sundbyberg!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Alexander.

02 jul 2022

"Kompetent och trevlig mäklare, bra process:)"
säljare på Tulegatan 16

24 jun 2022

"Alexander är en riktig toppenkille! 100% att jag kommer använda mig av honom i fortsättningen!"
säljare på Hamngatan 26

22 jun 2022

"Alexander har stor passion för sitt yrke (det märks tydligt) och jobbar väldigt professionellt med säljare och köpare. Han är smart och tänker i flera olika vägar för att hjälpa dig med försäljningen.
Han har sålt vårt radhus för ett rekordpris!
Vi är otroligt nöjda med att ha anlitat Alexander..."
"Alexander har stor passion för sitt yrke (det märks tydligt) och jobbar väldigt professionellt med säljare och köpare. Han är smart och tänker i flera olika vägar för att hjälpa dig med försäljningen.
Han har sålt vårt radhus för ett rekordpris!
Vi är otroligt nöjda med att ha anlitat Alexander som mäklare och rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Arrendevägen 34

22 jun 2022

"Mitt andra samarbetet med Alex och även denna gång fungerade samarbetet fläckfritt. Mycket kompetent och gav inga falska förhoppningar, på det stora hela en mycket bra och smidig försäljning och försäljningsförfarande."
säljare på Hamngatan 15A

15 jun 2022

"Snabb och smidig försäljning. Bra stöd genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Tulegatan 16

15 jun 2022

"Hela processen gick snabbt och smidigt och jag är helt övertygad om att Alexander var en bidragande orsak till att lägenheten såldes så snabbt och till ett pris som överträffade våra förväntningar."
säljare på Hamngatan 9

14 jun 2022

"Absolu kunnig, villig och proffsigt mäklare som har hanterat affären på bästa sätt "
säljare på Lavettvägen 4E

14 jun 2022

"Seriös, kunnig, lättsam en väldigt bra person
Som ingav ett stort förtroende! "
säljare på Dalgången 1

22 maj 2022

"Alex är det självklara valet när man ska sälja sin bostad i Sundbyberg! Han är ärlig, motiverad och positiv vilket ger både nöjda köpare och säljare. "
säljare på Gjuteribacken 23

15 maj 2022

"Alexander har gjort en kanoninsats.
Han var kommunikativ från start till slut.
Han är väldigt professionell, lyhörd engagerad.
Rekommenderar Alexander till andra, han gör det omöjliga affärer möjligt på rekordnivå.
Han lägger verkligen tid på detaljerna kring exempelvis objekt beskrivningen.
/V..."
"Alexander har gjort en kanoninsats.
Han var kommunikativ från start till slut.
Han är väldigt professionell, lyhörd engagerad.
Rekommenderar Alexander till andra, han gör det omöjliga affärer möjligt på rekordnivå.
Han lägger verkligen tid på detaljerna kring exempelvis objekt beskrivningen.
/Vadid "
Läs mer
säljare på Arrendevägen 48

13 maj 2022

"Alexander är i absoluta toppklass!
Han gör sitt yttersta för att få till en lyckad affär, både för säljaren och köparen.
Vi kände oss trygga med Alexander genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Polhemsgatan 7G

01 maj 2022

"Alexander är en kompetent, engagerad och trevlig mäklare. "
säljare på Rensgatan 1

01 maj 2022

"Från första stund kändes Alexander rak i sin kommunikation. Tycker han också var tidseffektiv och var bra på att läsa av situationer. "
säljare på Cronhielms Allé 33

23 apr 2022

"Alexander var engagerad, lyhörd och kunnig. Han kombinerade stor professionalism med ett personligt bemötande. Vi är väldigt nöjda med att vi valde honom som mäklare och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Stövarvägen 23

23 apr 2022

"Engagerad, stöttande, kunnig och väldigt trevlig! Alexander rekommenderas varmt! "
säljare på Gunnarbovägen 115

22 apr 2022

"Vi fick Alexander rekommenderad av några vänner och ångar oss inte en sekund. Han är en mycket erfaren och förtroendeingivande mäklare som dessutom är lätt att resonera med och ett bra bollplank (detta var första gången vi sålde ett objekt). Han bemötte tålmodigt våra idéer, frågor och synpunkter..."
"Vi fick Alexander rekommenderad av några vänner och ångar oss inte en sekund. Han är en mycket erfaren och förtroendeingivande mäklare som dessutom är lätt att resonera med och ett bra bollplank (detta var första gången vi sålde ett objekt). Han bemötte tålmodigt våra idéer, frågor och synpunkter vilket gjorde att vi kände oss delaktiga i hela processen, från första mötet till kontraktsskrivning. Tveka inte att anlita Alexander, han kommer göra sitt yttersta för att överträffa dina förväntningar!"
Läs mer
säljare på Forskargränd 8

17 mar 2022

"Vi hade höga förväntningar på försäljningspriset och Alexander levererade ett högre pris på rekordnivå. Supernöjda! Från första mötet gjorde han det självklart för oss att välja just honom av alla mäklare. Härlig energi, driven och engagerad. Det har känts tryggt och proffsigt hela vägen. Tillgän..."
"Vi hade höga förväntningar på försäljningspriset och Alexander levererade ett högre pris på rekordnivå. Supernöjda! Från första mötet gjorde han det självklart för oss att välja just honom av alla mäklare. Härlig energi, driven och engagerad. Det har känts tryggt och proffsigt hela vägen. Tillgänglig och snabb på att besvara våra frågor och bolla.
Märks att han brinner för sitt yrke och gör allt för att uppnå det bästa! Rekommenderas starkt.
"
Läs mer
säljare på Vintergatan 2B

16 mar 2022

"Alex var pålitlig och engagerad igenom hela vår försäljnings process. Han var proffsig och vänlig i sitt bemötande och överraskade med sin support kring både vår inköps och försäljningsprocess. Han ingav ett förtroende redan vid första besöket som bara växte igenom processen. Jag kan varmt rekomm..."
"Alex var pålitlig och engagerad igenom hela vår försäljnings process. Han var proffsig och vänlig i sitt bemötande och överraskade med sin support kring både vår inköps och försäljningsprocess. Han ingav ett förtroende redan vid första besöket som bara växte igenom processen. Jag kan varmt rekommendera Alex"
Läs mer
säljare på Marieborgsgatan 17

09 mar 2022

"Alexander gjorde ett toppenbra jobb med min lägenhet! Med väldigt bra lokalkännedom, erfarenhet och proffsighet gick affären väldigt smidigt. Skulle absolut anlita honom igen."
säljare på Forskningsringen 80

08 mar 2022

"Alexander var trevlig, driven och kämpade in i de sista för att vi skulle få ett bra slutpris för lägenheten. Kan absolut rekommendera om ni ska sälja i Sundbyberg "
säljare på Ladugårdsgatan 6

08 mar 2022

"We are happy with Alexander. The process and selling strategy was very clear and kept us informed the whole time. Really professional and great job."
säljare på Skrivargatan 6

28 feb 2022

"Alex har en förmåga att få dig att känna dig trygg i en situation där du behöver det. Med självklart lugn, skärpa och affärsmannaskap har han hjälpt oss att avyttra vårt barndomshem och samtidigt hjälpt en annan familj att hitta sitt. Stjärnklass! "
säljare på Karlavägen 36

10 feb 2022

"Alexander är en otroligt kunnig och trygg mäklare. Alltid tillgänglig och bemötte snabbt alla våra funderingar inför försäljningen. Pålitlig, engagerad och professionell genom hela processen. Kan starkt rekommendera honom."
säljare på Cronhielms Allé 33

31 jan 2022

"Alexander är en stjärna! Så personligt bemötande, proffsig, kommunikativ med regelbundna uppdateringar under hela försäljningsprocessen. Vi fick intryck att han månade om både oss och köparen. Vi har anlitat och stött på många mäklare genom åren och han är klart den bästa hittills. Rekommenderas ..."
"Alexander är en stjärna! Så personligt bemötande, proffsig, kommunikativ med regelbundna uppdateringar under hela försäljningsprocessen. Vi fick intryck att han månade om både oss och köparen. Vi har anlitat och stött på många mäklare genom åren och han är klart den bästa hittills. Rekommenderas varmt!! "
Läs mer
säljare på Grankällsvägen 1

22 jan 2022

"Hädanefter finns det inte någon annan mäklare jag kommer anlita än Alexander! Vi satte ett högt mål när det gäller slutpriset redan vid start. Inte nog med att Alexander nådde det målet, han slog föreningsrekordet!
Utöver det fantastiska slutpriset hade vi en kontinuerlig dialog under försäljnin..."
"Hädanefter finns det inte någon annan mäklare jag kommer anlita än Alexander! Vi satte ett högt mål när det gäller slutpriset redan vid start. Inte nog med att Alexander nådde det målet, han slog föreningsrekordet!
Utöver det fantastiska slutpriset hade vi en kontinuerlig dialog under försäljningsprocessen, något som jag värderar oerhört högt.
Tack så hemskt Alexander. "
Läs mer
säljare på Lötsjövägen 85

03 dec 2021

"Kan verkligen rekommendera Alexander till alla säljare, svårt att hitta en vassare mäklare."
säljare på Gåsörtsvägen 38

02 dec 2021

"Alexander är både engagerad och kunnig, trevlig och väldigt genomtänkt i sitt arbetssätt. Han lämnar inget åt slumpen och skapar snabbt och lätt bra relationer med både köpare och säljare. En väldigt duktig mäklare!"
säljare på Karlavägen 7

30 nov 2021

"Alexander var otroligt hjälpsam under hela processen med att sälja bostadsrättslägenheten. Han har mycket stor lokal kunskap om området, vilket vi ansåg viktigt. Dessutom var han mycket sympatisk och medkännande i en svår situation med en hastigt avliden kär närstående. Vi (dödsboet) tog in försl..."
"Alexander var otroligt hjälpsam under hela processen med att sälja bostadsrättslägenheten. Han har mycket stor lokal kunskap om området, vilket vi ansåg viktigt. Dessutom var han mycket sympatisk och medkännande i en svår situation med en hastigt avliden kär närstående. Vi (dödsboet) tog in förslag från 4 olika mäklare, och ingen av de andra tre kom ens i närheten av det intryck som Alexander gav. Konkurrenskraftigt pris i kombination med lokalkännedom och engagemang gjorde att Alexander var given att få uppdraget."
Läs mer
säljare på Högklintavägen 15

07 nov 2021

"Det här är andra objektet Alexander förmedlar åt vår familj och vi är lika nöjda med insatsen som föregående gång. Alexander är trevlig, ärlig och mycket lyhörd. Jag skulle inte tveka att anlita Alexander igen! "
säljare på Forskargränd 26

31 okt 2021

"Vi köpte genom Alexander och det var självklart att välja honom till att sköta vår försäljning. Alexander har en härlig energi som inger förtroende både som köpare och säljare. Vi är mycket nöjda med hur han guidat oss både före och under försäljningen
"
"Vi köpte genom Alexander och det var självklart att välja honom till att sköta vår försäljning. Alexander har en härlig energi som inger förtroende både som köpare och säljare. Vi är mycket nöjda med hur han guidat oss både före och under försäljningen
"
Läs mer
säljare på Löfströms Allé 2D

29 okt 2021

"Sympatisk och engagerad mäklare som mår resultat med stor målinriktning."
säljare på Vegagatan 15

28 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med Alexanders insats! Utöver att han lagt ner mycket tid och energi, är Alexander en jordnära, trevlig och mycket socialt kompetent person som är lätt att tycka om och han är mycket förtroendeingivande! Jag rekommenderar gärna andra att anlita honom!"
"Vi är otroligt nöjda med Alexanders insats! Utöver att han lagt ner mycket tid och energi, är Alexander en jordnära, trevlig och mycket socialt kompetent person som är lätt att tycka om och han är mycket förtroendeingivande! Jag rekommenderar gärna andra att anlita honom!"
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 110

20 okt 2021

"Trevlig, lättsam, lätt att samarbeta med"
säljare på Vallstigen 2

08 okt 2021

"Alexander är kompetent, påläst, förtroendeingivande och karismatisk person. Stort cred till Alexander för genomförandet av vår försäljning. Riktigt bra jobbat och stort tack till Alexander!!! Han är given vid nästa försäljning!"
säljare på Gåsörtsvägen 20

12 sep 2021

"Alexander har en exceptionell förmåga och passion för sitt yrke. Det visar han genom sin profession, effektivitet och trygga återkoppling genom hela försäljningsprocessen. Inte nog med att Alexander är en duktig mäklare som bryr sig om sina kunder, han slog dessutom föreningsrekord i föreningen!
..."
"Alexander har en exceptionell förmåga och passion för sitt yrke. Det visar han genom sin profession, effektivitet och trygga återkoppling genom hela försäljningsprocessen. Inte nog med att Alexander är en duktig mäklare som bryr sig om sina kunder, han slog dessutom föreningsrekord i föreningen!
Vill man ha en riktigt professionell mäklare som gör allt för att sälja din lägenhet/villa så både säljare och köpare blir nöjda så kan jag varmt rekommendera Alexander.
MZ"
Läs mer
säljare på Gjuteribacken 23

10 sep 2021

"Alexander får full pott och sätter standarden för andra mäklare att slå!
Genuint supertrevlig, inget påklistrat.
Mycket lyhörd.
Hög energi och engagerad
Kompetent och prisvärd.
Full pott! Återkommer gärna. "
säljare på Hästhagsgatan 14

10 sep 2021

"Jag kände mig helt trygg med Alexander. Han var lättillgänglig och tålmodig med mig som förstagångssäljare.
Därför kan jag varmt rekommendera Alexander till den som vill sälja/köpa bostad. "
säljare på Järnvägsgatan 2A

02 sep 2021

"Alexander är lätt att kommunicera med, tillgänglig för frågor och gav ett kompetent intryck under hela processen. Plus för en mäklare som har så god lokalkännedom.
Rekommendas!"
säljare på Milstensvägen 31

23 jun 2021

"En mycket seriös och driven mäklare med god kännedom om mitt område. Uppskattar verkligen också att han är snabb att kommunicera med, svarar alltid omgående. Har varit länge i branschen och det märks. Han har det där lilla extra, ett tänk som jag tror är svårt att ha om man inte är en erfaren mäk..."
"En mycket seriös och driven mäklare med god kännedom om mitt område. Uppskattar verkligen också att han är snabb att kommunicera med, svarar alltid omgående. Har varit länge i branschen och det märks. Han har det där lilla extra, ett tänk som jag tror är svårt att ha om man inte är en erfaren mäklare.
Jag rekommenderar absolut Alexander, utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Ryttmästarvägen 18

10 jun 2021

"Efter att ha köpt och sålt lägenheter genom åren vet jag att utbudet av duktiga mäklare är stort. Alexander är en mäklare med erfarenhet och kompetens som verkligen gör skillnad. Han fokuserar på möjligheter och lämnar inte något åt slumpen. Vidare är han kommunikativ och lyhörd för kundens önske..."
"Efter att ha köpt och sålt lägenheter genom åren vet jag att utbudet av duktiga mäklare är stort. Alexander är en mäklare med erfarenhet och kompetens som verkligen gör skillnad. Han fokuserar på möjligheter och lämnar inte något åt slumpen. Vidare är han kommunikativ och lyhörd för kundens önskemål och skapar förtroende från första stund. Jag kunde inte vara med nöjd med säljprocessen, från planering till kontraktsskrivning (med ett oväntat bra slutpris!) och rekommenderar alla att anlita Alexander. "
Läs mer
säljare på Tulegatan 27A

30 maj 2021

"Alexander var otroligt trevlig och kompetent i alla avseenden och engagerade sig precis som man bara kan fantisera att en mäklare ska gör många +++ på han, rekommenderas."
säljare på Trubadurvägen 3

27 maj 2021

"Alexander hörsammade våra önskemål om vår husförsäljning, men kom även med bra tips och idéer. "
säljare på Fylkesvägen 11

21 maj 2021

"Bra och snabb kommunikation!"
säljare på Oskarsvägen 3

03 maj 2021

"Alexander var helt klart den mest lyhörda och engagerande mäklaren av de som värderade vår lägenhet och gjorde ett väldigt bra intryck redan från start. Från uppdrag till försäljning var han lättillgänglig och professionell samt hjälpte till att få ett fantastiskt slutpris redan på en förhandsvis..."
"Alexander var helt klart den mest lyhörda och engagerande mäklaren av de som värderade vår lägenhet och gjorde ett väldigt bra intryck redan från start. Från uppdrag till försäljning var han lättillgänglig och professionell samt hjälpte till att få ett fantastiskt slutpris redan på en förhandsvisning. Kan varmt rekommendera Alexander. "
Läs mer
säljare på Fågelsången 5

26 apr 2021

"Stort tack till Alexander som hanterade försäljnings processen extremt professionellt och enligt våra önskemål. Tummen upp."
säljare på Hamngatan 3

20 apr 2021

"Riktigt PROFFS i bostads branschen!
"
säljare på Gjuteribacken 16B

18 apr 2021

"Engagerad och trevlig mäklare"
säljare på Grönlingens väg 2

16 apr 2021

"Vi är otroligt nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Alexander är positiv, lyhörd, trevlig och en mycket engagerad mäklare, vid nästa försäljning är Alexander vårt första val! Rekommenderar starkt. "
säljare på Vegagatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Radhus
12
Villa
12
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
391 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 182 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
166 av 183 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 183 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
183 av 183 säljare

Alexander på kartan.

338 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
186 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

2 250 000 kr
2 rum, 51 m²
44 117 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 132 kr/mån
11 500 000 kr
6 rum, 165 m²
69 696 kr/m²
Villa, Sundbyberg
2 300 000 kr
2 rum, 36 m²
63 888 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 284 kr/mån
6 800 000 kr
5 rum, 114 m²
59 649 kr/m²
Parhus, Sundbyberg
4 418 kr/mån
3 750 000 kr
3 rum, 78 m²
48 076 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 231 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 920 000 kr
Lägenhet Ursvik
+ 170 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
5 100 000 kr
Lägenhet Centrum
4 rum, 80 m²
3 000 000 kr
Lägenhet Ursvik
-100 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
8 650 000 kr
Villa Lilla Ursvik
5 rum, 166 m²
3 600 000 kr
Lägenhet Ursvik
3 rum, 71 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.