Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(45 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
27 st
61 385 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har haft 40 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 68 805 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längst hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

Säljare om Alexander.

29 sep 2020

"Hela affären skött på ett professionellt med tydlig och klar kommunikation."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 sep 2020

"Alex kändes mogen för uppdraget. Han är duktig och genuin intresserad av att vara länken mellan säljare och köpare
Han har ett öga för detaljer och det märks att han tycker om det han gör
Vi är väldigt nöjda med hans insats
Rekommendera varmt "
säljare på Kiviksgatan 9D

17 sep 2020

"Jag är mycket nöjd över att jag valde Alexander som mäklare, jag hade fyra andra mäklare som värderade bostaden också, men Alexander var den som kändes mest seriös och trovärdig. Alexander hjälpte mig att sälja lägenheten till ett pris långt över allas värderingar och mina egna förväntningar. Genuint intresserad, grym lokal kännedom och en mycket trevlig och kompetent mäklare. Jag fick kontinuerlig information och uppföljning genom hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg. Jag rekommenderar verkligen Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till alla som vill sälja sin bostad."
säljare på Dammfrivägen 52D

16 sep 2020

"En kompetent mäklare som lyssnar på säljaren. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Bragegatan 2A

15 sep 2020

"Alexander är en mäklare med stor kämparglöd, proffsighet och kunnighet! Han tar tryggt med dig genom hela säljprocessen och är suveränt duktigt på att informera vad som händer. Söker man en mäklare som visar ett genuint intresse för just din säljaffär och som gör sitt yttersta så är Alexander helt rätt mäklare för dig! "
säljare på Hammars Parkväg 11

14 sep 2020

"Nu har vi både köpt och sålt bostad via Alexander och han kändes trygg och engagerad från båda hållen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Södra Förstadsgatan 65B

13 sep 2020

"Overall, we had a wonderful experience with Alexander as our broker. He was positive, knowledgeable, and very thorough as he took us through every step of the selling process. We were a little nervous about selling our first apartment, but the process was so smooth, and quick! Alexander was confident that our place would sell, and after 2 showings we already had bids over the asking price. From determining prices to the styling and photography, to the viewings and sale, Alexander helped us to navigate through it all. I would highly recommend Alexander for anyone looking to sell or buy! "
säljare på Typografgatan 4B

29 aug 2020

"Jag är mer än nöjd med Alexander som mäklare. Han har varit väldigt tillmötesgående och tillgänglig i vårt och torrt. Det jag trodde skulle vara svåra delar av försäljningen kändes lätt med Alexander som mäklare. Trygg, pålitlig och kunnig. Jag rekommenderar Alexander varmt till alla som skall sälja sin bostad."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 aug 2020

"Alexander är främst en fantastisk individ men också en väldigt professionell mäklare.
Ung och ambitiös och åldern till trots upplever vi honom redan vara en mäklare av rang!!
Vi har uppskattat det 100 % engagemanget, lyhördheten för oss som kunder men även som individer. Alltid bemötta med respekt och vänlighet och trots sin höga kompetens inom området behåller han sin proffsighet och inte för en stund glömmer han bort människovärdet hos oss kunder. Har uppskattat detta väldigt mycket, det är svårt att finna individer (gammal som ung) inom olika branscher som utför sitt yrke på ett prestigelöst sätt, som är säkra i sin kompetens och sitt kunnande och synliggör det snarare än att sätta sig på andra när inte kunskaperna räcker till.
Det var lätt att känna förtroende för Alexander som är öppen och ärlig.
Han är eftertänksam och noggrann som passade oss fint. Har varit med om missöden med stirriga och stressade mäklare (där kunder ENDAST sågs som någon som typ skulle generera en högre "årsbonus")- så NEJ TACK!! Inget att rekommendera- Alexanders tillvägagångssätt passade oss utmärkt som också visade sig i resultatet det gav - vi sålde snabbt, smidigt och över förväntan.
Vi har hittat "vår" mäklare och tänker ta hjälp av Alexander och LF Fastighetsförmedling i alla våra framtida affärer :-)
SP "
säljare på Nordlinds väg 100B

26 aug 2020

"Bra på att sälja och presentera. "
säljare på Fasangatan 2

26 aug 2020

"Alexander Gustafsson är målinriktad, lugn, lyssnande och alltid tillgänglig. Rekommenderar denna mäklare.
/ Lennie"
säljare på Smålandsgatan 15

12 aug 2020

"jag är supernöjd med både länsförsäkringar och min mäklarkontakt. genom hela processen har alexander varit engagerad och lyhörd, och givit goda råd kring både min försäljning och mitt nya bostadsköp. min affär kändes lugn och trygg och jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Torekovsgatan 23

12 aug 2020

"Alexanders arbetsinsats såg till att försäljningen blev en oerhört smidig och effektiv process. Vidare var Alexanders kommunikation gentemot mig som säljare föredömlig
och jag kommer att rekommendera Alexander till eventuella andra säljare."
säljare på Sofierogatan 3D

18 jul 2020

"Väldigt trevlig och kompetent. Kändes direkt bra och lägenheten såldes snabbt och enkelt till önskat pris!"
säljare på Trelleborgsgatan 22B

16 jul 2020

"Fantastisk, lyhörd och ödmjuk! Kämpade tappert på igenom försäljningen under corona-tider som drog ut långt på processen.
Supertrevlig och engagerad!"
säljare på Nobelvägen 80

15 jul 2020

"Kunnig och engagerad mäklare, rekommenderas starkt!"
säljare på Kronetorpsgatan 52A

29 jun 2020

"Trots att det var ett mindre objekt som såldes fick jag 100% engagemang från Alexander. Inkännande, saklig, engagerad, från början till slut. Kommer definitivt välja denne mäklare igen nästa gång jag säljer! "
säljare på Magnoliagången 303

09 jun 2020

"Vi är jättenöjda med Alexander. Han är en lugn, inlyssnande och organiserad mäklare. Många mäklare vi träffade tyckte jag var för "sälj-iga". Alexander gav istället ett förtroendegivande intryck."
säljare på Bergsgatan 15B

29 maj 2020

"Under rådande tid med corona, så gav Alexander ett bra reslutat. Alexander var väldigt lätt få tag i, kunde han inte svara i telefon så ringde han upp direkt. Mycket nöjd med Alexander och han gav en gott samt ärligt förtorende. "
säljare på Ribevägen 18A

29 maj 2020

"Alexander är varmt att rekommendera då han på ett väldigt förtroendefullt, moget, uthålligt och ansvarsfullt sätt genomförde sitt försäljningsuppdrag för min del och jag är helt övertygad om att han i sin personlighet förmår förvalta och ge ett gott förtroende även gentemot köpare i med sin personlighet. Han är en person med god tillit i sin roll som mäklare för parterna på bostadsmarknaden."
säljare på Torpgatan 6

27 maj 2020

"Nöjd med hela processen. Tryggt genom hela försäljningen. Bra med homestyler som fixade lägenheten inför fotograferingen. Allt kändes väldigt professionellt och väl förberett. "
säljare på Baskemöllegatan 6B

27 maj 2020

"Alexander tog sig tid att snabbt svara på frågor om försäljningen men gav också mycket råd och tips kring vårt nya bostadsköp. Proffsig, trevlig, snabb och anpassade sig väldigt bra till nya förutsättningar! Vi är supernöjda!"
säljare på Fågelbacksgatan 14B

16 apr 2020

"Alexander är trots sin ringa ålder en väldigt bra mäklare. Jag fick direkt förtroende för honom och han förvaltade det på bästa möjliga sätt. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på John Ericssons väg 65A

16 apr 2020

"Har både köpt och sålt via Alexander och är supernöjd! Försäljningen gick smidigt och jag fick önskat pris trots Coronakris. Hör av sig så fort det finns några uppdateringar och är alltid lätt att nå. Generellt väldigt serviceminded och mån om att det ska kännas bra för alla inblandade. Om jag någon gång ska byta bostad igen är Alexander ett självklart val! "
säljare på Sofierogatan 4E

25 feb 2020

"Mycket bra och engagerad mäklare. Driven och hade verkligen koll på sitt jobb. Uppdaterade mig ofta så fort de fanns någon ny i information att ge. Väldigt lättillgänglig, svarade snabbt så fort man hade någon fråga längst vägen. Rekommenderar starkt Alexander som mäklare, är supernöjd med mitt val :)! "
säljare på Sevedsplan 11C

24 feb 2020

"Väldigt engagerad och duktig. Jag kände mig trygg under hela processen genom Alexanders lugn, tydlighet och frekventa uppdaterande kring hur processen fortlöpte.
Väldigt enkel att få tag i och kändes mån om att jag skulle få det som jag ville."
säljare på Sevedsplan 11F

06 feb 2020

"Jag sålde min lägenheten på förmarknaden med Alexander, det var en fantastiskt smidig process och han skötte allt exemplariskt. Jag kommer anlita han nästa gång också!"
säljare på Kronetorpsgatan 52B

03 nov 2019

"alexander år bra och trevligt"
säljare på Köpmansgatan 5

27 aug 2019

"En toppmäklare som kan sitt jobb, driven, lättillgänglig och hade svar på allt när frågor uppstod längs vägen. Var kunnig om området och fick det pris jag ville ha. "
säljare på Osbygatan 9

27 aug 2019

"Alexander är en uppåtgående stjärna i mäklarvärlden. Han är en duktig lyssnare, håller vad han lovar och är redo att göra det lilla extra för att alla ska känna sig nöjda med affären. "
säljare på Kronetorpsgatan 52A

26 aug 2019

"Från första stund fick jag förtroende för Alexander. Han uppförde sig exemplariskt både gentemot mig som köpare och även som säljare. Nästa gång jag hör någon behöva en seriös, omtänksam mäklare som håller ord och återkommer med information, så kommer jag att rekommendera honom. Jag är mycket nöjd"
säljare på Stora Nygatan 27C

19 jul 2019

"Mycket kompetent, tydlig i informationen om försäljningen samt alltid tillgänglig och påläst.
Utsatte extra tid för genomgång av försäljningen och informerade i detalj om försäljningen, tillval, arvode och visning, vilket gjorde att vi valde Alexander vid vårt första möte. Därefter har Alexander informerat oss hela tiden och försäljningen var klar redan vid första visningen. Super!!!!
"
säljare på Albinsrogatan 53

19 jul 2019

"Alexander diskuterade uppdraget med utgångspunkt från mina önskemål.Vi kom överens om priset, trots att det var högt satt enligt en annan mäklare, som jag kontaktat tidigare. Alexander antog utmaningen och genomförde processen mycket trevligt och proffsigt, utan stress. Slutpriset blev 30 000 +. Samarbetet mellan en 24-åring och en 77- åring var enkelt och angenämnt. En bra mäklare, fin personlighet med avspänd och professionell hållning. Jag är mycket nöjd. Alexander får guldstjärna av mig."
säljare på Dalslandsgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Fritidshus
4
Villa
2
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
68 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
44 av 45 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
40 av 45 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
45 av 45 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
45 av 45 säljare

Alexander på kartan.

73 tidigare annonser
3 bostäder till salu
45 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
4 rum, 63 m²
47 539 kr/m²
Villa, Malmö
1 395 000 kr
4 rum, 99,5 m²
14 090 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 769 kr/mån
765 000 kr
1 rum, 36,5 m²
21 250 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 012 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 200 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 205 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hela affären skött på ett professionellt med tydlig och klar kommunikation."
1 395 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
3 rum, 61 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alex kändes mogen för uppdraget. Han är duktig och genuin intresserad av att vara länken mellan säljare och köpare
Han har ett öga för detaljer och det märks att han tycker om det han gör
Vi är väldigt nöjda med hans insats
Rekommendera varmt "
750 000 kr
Lägenhet Södra Sofielund
+ 50 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 700 000 kr
1 570 000 kr
Lägenhet Dalaplan
+ 375 000 kr
2,5 rum, 60,1 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En kompetent mäklare som lyssnar på säljaren. Kan varmt rekommenderas."
1 820 000 kr
Lägenhet Solbacken
+ 225 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd över att jag valde Alexander som mäklare, jag hade fyra andra mäklare som värderade bostaden också, men Alexander var den som kändes mest seriös och trovärdig. Alexander hjälpte mig att sälja lägenheten till ett pris långt över allas värderingar och mina egna förväntningar. Genuint intresserad, grym lokal kännedom och en mycket trevlig och kompetent mäklare. Jag fick kontinuerlig information och uppföljning genom hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg. Jag rekommenderar verkligen Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till alla som vill sälja sin bostad."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.