Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(66 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
37 st
83 060 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 90 615 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längst hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö - 2020

Säljare om Alexander.

20 jan 2021

"Väldigt lätt att få tag i och väldigt bra på att uppdatera läget, pratade så att jag förstod. Lugn och harmonisk och väldigt trevlig!"
säljare på Lantmannagatan 6A

18 jan 2021

"Alexander har ett mycket professionellt bemötande och förmedlade min bostad efter mina önskemål! Det var viktigt för mig att vi hade en samsyn för uppdraget och att affären gick smidigt. Jag skulle verkligen rekommendera Alexander som mäklare för andra som vill sälja sin bostad! Länsförsäkringar fastighetsförmedling kan även rekommenderas för de som är kunder inom Länsförsäkringar då de är förmånliga villkor samt att deras utmärkta service och trygga förmedling av uppdrag gäller inom alla tjänster!"
säljare på Östra Farmvägen 46A

12 jan 2021

"Alexander var alltid lätt att få tag på och han hade ett bra kontaktnät av intresserade spekulanter."
säljare på Axgatan 6

06 jan 2021

"Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och lätt att få tag på"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 48

05 jan 2021

"Vi är mycket nöjda med Alexanders insatser vid vår bostadsförsäljning, han var driven och visade på engagemang hela vägen vilket gav resultat i en lyckad bostadsaffär!! "
säljare på Erikslustvägen 44B

18 dec 2020

"Det var det bästa Mäklaren jag har haft.
Mycket nöjd.
Tackar honom."
säljare på Konsultgatan 35

11 dec 2020

"Det första intrycket man får av Alexander är att han är förtroendeingivande, trovärdig, metodisk, tydlig och avspänd, för att bara nämna några av de positiva egenskaperna. Ett intryck som har kvarstått igenom hela processen. Det har varit snabba ryck beträffande varje enskilt moment vilket har resulterat i en otroligt smidig och snabb försäljningsprocess med bästa möjliga utfall man kunde förväntas givet det rådande läget. Man har fortlöpande fått koncis, tydlig och lättbegriplig återkoppling om allt man behöver veta, varken mer eller mindre, och har man haft frågor så har Alexander alltid varit tillgänglig och besvarat dessa tålmodigt. Jag har absolut inget att anmärka på och kan varmt rekommendera Alexander för alla potentiella kunder."
säljare på Torekovsgatan 22B

10 dec 2020

"Alexander hade redan hjälpt mig att sälja en tidigare bostad, så jag visste på förhand att även denna försäljning skulle bli en succé. Behövde inte ens ha någon visning denna gången då annonsen och bilderna blev så bra att den såldes direkt. Rekommenderar verkligen att använda Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för en lyckad affär!"
säljare på Spårvägen 28A

04 dec 2020

"Jag både köpte och sålde med Alexander och är mycket nöjd. Har ingenting att anmärka på och jag ger utan tvekan högsta betyg. Alexander har ett övertygande och ödmjukt sätt att se och agera på både säljarens och köparens situation med ett positivt perspektiv. Han är metodisk, lugn, saklig, lyhörd, rättvis, tålmodig och tydlig. Jag har härmed genomgått fem lägenhetsförsäljningar genom åren i Malmö, och detta var min bästa mäklarupplevelse hittills. Jag rekommenderar varmt Alexander!"
säljare på Branteviksgatan 16B

26 nov 2020

"Försäljningen var snabb och smidig. Han fanns alltid tillgänglig för alla slags frågor. Kan inget annat än varmt rekommenderas!"
säljare på Arkitektgatan 41

23 nov 2020

"Alexander var super hela vägen; engagerad, påläst och förtroendeingivande. "
säljare på Kalkbrottsgatan 99B

19 nov 2020

"Väldigt bra mäklare, nårbar alla dagar i veckan och besvarar alla frågor. Alexander har sålt min andra lägenhet och det är pågrundav hans utmärkta jobb. Inte många mäklare som bryr sig om sina kunder som han gör. Kommer definitivt fortsätta hålla kontakt med honom för framtida affärer."
säljare på Ryttaregatan 5B

29 okt 2020

"Det märks att Alexander älskar sitt jobb. Han är stabil, proffsig och lyhörd. Bra med återkoppling vilket gjorde att vi kändes oss trygga genom hela affären. Vi är otroligt nöjda med Alexander som mäklare och skulle varmt rekommendera honom till dig som vill ha en trygg, snabb och smidig försäljning!"
säljare på Östra Förstadsgatan 17D

26 okt 2020

"Kunnig, saklig, engagerad, trevlig."
säljare på Kulladalsgatan 20C

19 okt 2020

"Kan starkt rekommendera Alexander på Länsförsäkringar. Skötte affären smidigt utanför den öppna marknaden med kontakter han hade sedan tidigare försäljningar! Raka rör och inte massa tomma löften utan levererade utöver det som utlovades! "
säljare på Torekovsgatan 22D

12 okt 2020

"Från början till slut kände jag mig trygg med Alexander som mäklare trots sin unga ålder. Fick dessutom ett slutpris som var snäppet högre än förväntningarna!"
säljare på Bellmansgatan 2

11 okt 2020

"Utmärkt kunskap och bedömning av den lokala marknaden, vilket resulterade i försäljning inom en vecka."
säljare på Serenadgatan 44

10 okt 2020

"Alexander var lyhörd, kunnig och snabb att kommunicera varje steg i vår försäljning. Vi är helt nöjda med hans insats."
säljare på Ärtholmsvägen 166

29 sep 2020

"Hela affären skött på ett professionellt med tydlig och klar kommunikation."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 sep 2020

"Alex kändes mogen för uppdraget. Han är duktig och genuin intresserad av att vara länken mellan säljare och köpare
Han har ett öga för detaljer och det märks att han tycker om det han gör
Vi är väldigt nöjda med hans insats
Rekommendera varmt "
säljare på Kiviksgatan 9D

17 sep 2020

"Jag är mycket nöjd över att jag valde Alexander som mäklare, jag hade fyra andra mäklare som värderade bostaden också, men Alexander var den som kändes mest seriös och trovärdig. Alexander hjälpte mig att sälja lägenheten till ett pris långt över allas värderingar och mina egna förväntningar. Genuint intresserad, grym lokal kännedom och en mycket trevlig och kompetent mäklare. Jag fick kontinuerlig information och uppföljning genom hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg. Jag rekommenderar verkligen Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till alla som vill sälja sin bostad."
säljare på Dammfrivägen 52D

16 sep 2020

"En kompetent mäklare som lyssnar på säljaren. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Bragegatan 2A

15 sep 2020

"Alexander är en mäklare med stor kämparglöd, proffsighet och kunnighet! Han tar tryggt med dig genom hela säljprocessen och är suveränt duktigt på att informera vad som händer. Söker man en mäklare som visar ett genuint intresse för just din säljaffär och som gör sitt yttersta så är Alexander helt rätt mäklare för dig! "
säljare på Hammars Parkväg 11

14 sep 2020

"Nu har vi både köpt och sålt bostad via Alexander och han kändes trygg och engagerad från båda hållen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Södra Förstadsgatan 65B

13 sep 2020

"Overall, we had a wonderful experience with Alexander as our broker. He was positive, knowledgeable, and very thorough as he took us through every step of the selling process. We were a little nervous about selling our first apartment, but the process was so smooth, and quick! Alexander was confident that our place would sell, and after 2 showings we already had bids over the asking price. From determining prices to the styling and photography, to the viewings and sale, Alexander helped us to navigate through it all. I would highly recommend Alexander for anyone looking to sell or buy! "
säljare på Typografgatan 4B

29 aug 2020

"Jag är mer än nöjd med Alexander som mäklare. Han har varit väldigt tillmötesgående och tillgänglig i vårt och torrt. Det jag trodde skulle vara svåra delar av försäljningen kändes lätt med Alexander som mäklare. Trygg, pålitlig och kunnig. Jag rekommenderar Alexander varmt till alla som skall sälja sin bostad."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 aug 2020

"Alexander är främst en fantastisk individ men också en väldigt professionell mäklare.
Ung och ambitiös och åldern till trots upplever vi honom redan vara en mäklare av rang!!
Vi har uppskattat det 100 % engagemanget, lyhördheten för oss som kunder men även som individer. Alltid bemötta med respekt och vänlighet och trots sin höga kompetens inom området behåller han sin proffsighet och inte för en stund glömmer han bort människovärdet hos oss kunder. Har uppskattat detta väldigt mycket, det är svårt att finna individer (gammal som ung) inom olika branscher som utför sitt yrke på ett prestigelöst sätt, som är säkra i sin kompetens och sitt kunnande och synliggör det snarare än att sätta sig på andra när inte kunskaperna räcker till.
Det var lätt att känna förtroende för Alexander som är öppen och ärlig.
Han är eftertänksam och noggrann som passade oss fint. Har varit med om missöden med stirriga och stressade mäklare (där kunder ENDAST sågs som någon som typ skulle generera en högre "årsbonus")- så NEJ TACK!! Inget att rekommendera- Alexanders tillvägagångssätt passade oss utmärkt som också visade sig i resultatet det gav - vi sålde snabbt, smidigt och över förväntan.
Vi har hittat "vår" mäklare och tänker ta hjälp av Alexander och LF Fastighetsförmedling i alla våra framtida affärer :-)
SP "
säljare på Nordlinds väg 100B

26 aug 2020

"Bra på att sälja och presentera. "
säljare på Fasangatan 2

26 aug 2020

"Alexander Gustafsson är målinriktad, lugn, lyssnande och alltid tillgänglig. Rekommenderar denna mäklare.
/ Lennie"
säljare på Smålandsgatan 15

12 aug 2020

"jag är supernöjd med både länsförsäkringar och min mäklarkontakt. genom hela processen har alexander varit engagerad och lyhörd, och givit goda råd kring både min försäljning och mitt nya bostadsköp. min affär kändes lugn och trygg och jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Torekovsgatan 23

12 aug 2020

"Alexanders arbetsinsats såg till att försäljningen blev en oerhört smidig och effektiv process. Vidare var Alexanders kommunikation gentemot mig som säljare föredömlig
och jag kommer att rekommendera Alexander till eventuella andra säljare."
säljare på Sofierogatan 3D

18 jul 2020

"Väldigt trevlig och kompetent. Kändes direkt bra och lägenheten såldes snabbt och enkelt till önskat pris!"
säljare på Trelleborgsgatan 22B

16 jul 2020

"Fantastisk, lyhörd och ödmjuk! Kämpade tappert på igenom försäljningen under corona-tider som drog ut långt på processen.
Supertrevlig och engagerad!"
säljare på Nobelvägen 80

15 jul 2020

"Kunnig och engagerad mäklare, rekommenderas starkt!"
säljare på Kronetorpsgatan 52A

29 jun 2020

"Trots att det var ett mindre objekt som såldes fick jag 100% engagemang från Alexander. Inkännande, saklig, engagerad, från början till slut. Kommer definitivt välja denne mäklare igen nästa gång jag säljer! "
säljare på Magnoliagången 303

09 jun 2020

"Vi är jättenöjda med Alexander. Han är en lugn, inlyssnande och organiserad mäklare. Många mäklare vi träffade tyckte jag var för "sälj-iga". Alexander gav istället ett förtroendegivande intryck."
säljare på Bergsgatan 15B

29 maj 2020

"Under rådande tid med corona, så gav Alexander ett bra reslutat. Alexander var väldigt lätt få tag i, kunde han inte svara i telefon så ringde han upp direkt. Mycket nöjd med Alexander och han gav en gott samt ärligt förtorende. "
säljare på Ribevägen 18A

29 maj 2020

"Alexander är varmt att rekommendera då han på ett väldigt förtroendefullt, moget, uthålligt och ansvarsfullt sätt genomförde sitt försäljningsuppdrag för min del och jag är helt övertygad om att han i sin personlighet förmår förvalta och ge ett gott förtroende även gentemot köpare i med sin personlighet. Han är en person med god tillit i sin roll som mäklare för parterna på bostadsmarknaden."
säljare på Torpgatan 6

27 maj 2020

"Nöjd med hela processen. Tryggt genom hela försäljningen. Bra med homestyler som fixade lägenheten inför fotograferingen. Allt kändes väldigt professionellt och väl förberett. "
säljare på Baskemöllegatan 6B

27 maj 2020

"Alexander tog sig tid att snabbt svara på frågor om försäljningen men gav också mycket råd och tips kring vårt nya bostadsköp. Proffsig, trevlig, snabb och anpassade sig väldigt bra till nya förutsättningar! Vi är supernöjda!"
säljare på Fågelbacksgatan 14B

16 apr 2020

"Alexander är trots sin ringa ålder en väldigt bra mäklare. Jag fick direkt förtroende för honom och han förvaltade det på bästa möjliga sätt. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på John Ericssons väg 65A

16 apr 2020

"Har både köpt och sålt via Alexander och är supernöjd! Försäljningen gick smidigt och jag fick önskat pris trots Coronakris. Hör av sig så fort det finns några uppdateringar och är alltid lätt att nå. Generellt väldigt serviceminded och mån om att det ska kännas bra för alla inblandade. Om jag någon gång ska byta bostad igen är Alexander ett självklart val! "
säljare på Sofierogatan 4E

25 feb 2020

"Mycket bra och engagerad mäklare. Driven och hade verkligen koll på sitt jobb. Uppdaterade mig ofta så fort de fanns någon ny i information att ge. Väldigt lättillgänglig, svarade snabbt så fort man hade någon fråga längst vägen. Rekommenderar starkt Alexander som mäklare, är supernöjd med mitt val :)! "
säljare på Sevedsplan 11C

24 feb 2020

"Väldigt engagerad och duktig. Jag kände mig trygg under hela processen genom Alexanders lugn, tydlighet och frekventa uppdaterande kring hur processen fortlöpte.
Väldigt enkel att få tag i och kändes mån om att jag skulle få det som jag ville."
säljare på Sevedsplan 11F

06 feb 2020

"Jag sålde min lägenheten på förmarknaden med Alexander, det var en fantastiskt smidig process och han skötte allt exemplariskt. Jag kommer anlita han nästa gång också!"
säljare på Kronetorpsgatan 52B

03 nov 2019

"alexander år bra och trevligt"
säljare på Köpmansgatan 5

27 aug 2019

"En toppmäklare som kan sitt jobb, driven, lättillgänglig och hade svar på allt när frågor uppstod längs vägen. Var kunnig om området och fick det pris jag ville ha. "
säljare på Osbygatan 9

27 aug 2019

"Alexander är en uppåtgående stjärna i mäklarvärlden. Han är en duktig lyssnare, håller vad han lovar och är redo att göra det lilla extra för att alla ska känna sig nöjda med affären. "
säljare på Kronetorpsgatan 52A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
5
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
90 615 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
65 av 66 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
61 av 66 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
66 av 66 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
66 av 66 säljare

Alexander på kartan.

100 tidigare annonser
5 bostäder till salu
66 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

995 000 kr
1,5 rum, 42 m²
23 690 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 967 kr/mån
1 095 000 kr
2 rum, 60 m²
18 250 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 847 kr/mån
550 000 kr
1 rum, 19 m²
28 947 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 243 kr/mån
1 995 000 kr
2,5 rum, 67 m²
29 776 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 522 kr/mån
2 195 000 kr
1 rum, 36 m²
60 972 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 984 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

995 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
2 rum, 49 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt lätt att få tag i och väldigt bra på att uppdatera läget, pratade så att jag förstod. Lugn och harmonisk och väldigt trevlig!"
2 420 000 kr
Lägenhet Möllevången
+ 45 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 375 000 kr
2 200 000 kr
Lägenhet Hyllie
+ 105 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 235 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 40 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander har ett mycket professionellt bemötande och förmedlade min bostad efter mina önskemål! Det var viktigt för mig att vi hade en samsyn för uppdraget och att affären gick smidigt. Jag skulle verkligen rekommendera Alexander som mäklare för andra som vill sälja sin bostad! Länsförsäkringar fastighetsförmedling kan även rekommenderas för de som är kunder inom Länsförsäkringar då de är förmånliga villkor samt att deras utmärkta service och trygga förmedling av uppdrag gäller inom alla tjänster!"
1 360 000 kr
Lägenhet Söderkulla
+ 265 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och lätt att få tag på"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.