Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(163 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
26 st
125 200 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 740 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längs hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020 & 2021.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skåne 2021.

Säljare om Alexander.

23 maj 2022

"Engagerad och kunnig. Tog sig tid både att förklara och förtydliga när det kändes krångligt. Lugn och inlyssnande. En toppenmäklare!"
säljare på Jespersgatan 14C

19 maj 2022

"Påläst, kunnig, proffsig, tillgänglig för frågor, alltid trevligt bemötande."
säljare på Nobelvägen 109A

26 apr 2022

"Otroligt nöjd med Alexanders insats! Tyvärr var omständigheterna aningen emot oss denna gång, vilket gjorde att priset inte riktigt blev det som vi båda hoppades på. Men hur som var Alexander alltid otroligt enkel att få tag i, alltid hjälpsam och svarade på alla frågor med förståelse. Han ryckte även in och erbjöd sig att fixa inann visningar när jag själv inte kunde. Värderingen som han gjorde känenr jag var helt rätt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Typografgatan 4A

20 apr 2022

"Både mäklare o fotograf var lite mindre kritiska till bilderna än vad jag var. Flera bilder behövde vi ta bort t ex för att man såg sopsäckar o annat bråte i trädgården. Tror kanske att fotografen kunde varit lite bättre på sitt jobb än vad han var, mäklaren jobbade iaf jätte hårt för att få bra bilder. "
säljare på Hedbäcksgatan 1

29 mar 2022

"Alexander var klockren från början till slut . Samt sålde vår bostad till ett rekordpris i området vad kan man mer begära som säljare. Vem som än funderar på att välja mäklare så kan jag bara säga Alexander får 10 stjärnor av 5 möjliga . Bra pris Bra säljprocess och Bra bemötande lyhördhet . Samt sist men inte minst man kände engagemanget att lämna efter sig ett väl utfört uppdrag och mäklartjänst av Alexander ."
säljare på Isbergs gata 28

28 mar 2022

"Alexander bidrog med sin kunskap och engagemang på ett sätt som vi inte hade förväntat oss, det är lilla extra som gjorde att vi blev supernöjda med försäljning och processen runt omkring.
vi har sålt med andra mäklare tidigare och varit nöjda, men vid denna försäljning kom vi i kontakt med Alexander och fastnade direkt för hans grundliga arbete, glädje och engagemang.
idag skulle vi inte rekommendera någon annan mäklare än Alexander Gustafsson!!"
säljare på Österportsgatan 6B

28 mar 2022

"Alexander har visat sig vara professionell från start. Lätt att ha att göra med och är engagerad som brinner för sitt arbete.
Kan varmt rekommenderas"
säljare på Dammfrivägen 48B

28 mar 2022

"Otroligt lyhörd och skicklig!"
säljare på Gibraltargatan 1C

23 feb 2022

"En mycket trevlig person som bryr sig om den han hjälper med lägenhetsförsäljning. Lyhörd och förstående, skicklig och erfaren mäklare som jag skulle rekommendera till alla! "
säljare på Vitemöllegatan 4C

17 feb 2022

"Jag är mycket nöjd med allt. Det var lätt att få kontakt och jag fick all information presenterad. Smidigt samarbete genom hela processen. Framförallt allt kände jag mig trygg genom hela försäljningsprocessen från första början till avslut av affären. "
säljare på Konsultgatan 9

12 feb 2022

"Jag upplevde att allting var korrekt och jag har redan rekommenderar Alexander till en bekant. Fantastisk människa samt mäklare. "
säljare på Branteviksgatan 6C

11 feb 2022

"Mycket smidig försäljning med Alexander. Väldigt flexibel och tillmötesgående. Rekommenderas. "
säljare på Nobelvägen 111B

11 feb 2022

"Trots höga förväntningar, lyckades Alexander överträffa dem. Med Alexanders engagemang och lyhördhet lyckades vi snabbt hitta en köpare och landade i ett fantastiskt slutpris. "
säljare på Industrigatan 8K

10 feb 2022

"Efter mycket besvär med en annan mäklare som inte håll vad jag förväntat så tog jag kontakt med Alexander efter att jag fått syn på honom på hitta mäklare.
Alexander var väldigt trevlig och samarbetsvillig. Han höll oss alltid uppdaterad och lyckades faktiskt få sålt på vår lägenhet direkt efter första visningen.
Jag har haft en del mäklare jag varit i kontoret med under åren. Alexander hade jag rekommenderat alla att ta kontakt med vid säljande av bostad. "
säljare på Vitemöllegatan 1C

10 feb 2022

"Alexander hanterade den ganska invecklade budgivningen mycket professionellt och engagerat."
säljare på Roslins väg 5

14 jan 2022

"Mycket trevlig mäklare och fick snabba uppdateringar och svar. "
säljare på Arkitektgatan 33

18 dec 2021

"Mäklaren var väldigt duktig, han var snabb med att förbereda lägenheten inför visning. Han var tydligt och säg till att allt är i ordning, ett fint bemötande och väldigt pratsam person med kunderna. Det var lätt och samarbeta med honom, väldigt trevligt och var mycket intresserad av att ta in allt vad man har sagt, typ nya idéer osv. "
säljare på Elisetorpsvägen 15E

17 dec 2021

"Mäklaren Alexander Gustafsson är proffs inom sitt yrke. Han gjorde verkligen ett bra jobb och han var mycket effektiv. Redan efter första mötet med Alexander man kunde se att han är säker, pålitlig, kunnig, punktlig och av oss får han högsta betyg för han visade högsta nivå om allting han har gjort. Han kommer han en ljus framtid för att han är väldigt intresserad och smart i sitt jobb.
MVH Zeljko och Vesna "
säljare på Bomgatan 16

13 nov 2021

"Vi är glada att vi valde att anlita Alexander som mäklare vid vår lägenhetsförsäljning. Alexander är lugn, inlyssnande, tillgänglig och har en bra helhetssyn och vet vad som är viktigt för att en försäljning ska bli lyckad. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Slussgatan 14

11 nov 2021

"Jag blev jättebra bemött och kände mig trygg genom hela processen kring försäljningen av lägenheten. Jag tycker mäklaren Alexander är professionell och hjälpsam! Rekommenderar honom till framtida personer som vill sälja sin bostad."
säljare på Ryttaregatan 5B

04 nov 2021

"Mycket proffsig mäklare. Lyhörd och ärlig. Gillar hur Alex säljer! Guidar en lugnt och sansat genom processen och lägger fram den information man behöver för att själv komma fram till ett bra beslut. Alex gör det yttersta för att köparen och säljaren ska känna sig trygga i sitt beslutet. Detta resulterade till ett högt pris med nöjda köpare och väldigt nöjd säljare =D Arvodet är dessutom rimligt! "
säljare på Baskemöllegatan 6B

26 okt 2021

"Det är andra gången vi anlitar Alexander i en bostadsaffär och vi är lika nöjda med resultatet varje gång!
Han är lyhörd, engagerande och lätt tillgänglig!
Vi kan verkligen rekommendera Alexander som mäklare! "
säljare på Spårvägen 16A

25 okt 2021

"Snabb, bra och professionell service! "
säljare på Ellstorpsgatan 4I

20 okt 2021

"Alexander var proffsig genom hela försäljningen och jag och min sambo kände att vi kunde lita på honom till 100 %. Alexander presterade över våra förväntningar och vår lägenhet blev såld till ett pris vi känner oss mer än nöjda med. Vi upplever även att Alexander visade stor förståelse för vår hektiska vardag som småbarnsföräldrar och att han hjälpte oss att göra försäljningen så smidig som möjligt."
säljare på Lilla Varvsgatan 23E

20 okt 2021

"En mäklare som kunde sin grej. Bra lokalkännedom och ett bra driv."
säljare på Södra Gulsparvsgatan 40

01 okt 2021

"Alexander är en mäklare som lyssnar och förstår. Under min försäljning av lägenheten var han även ett enormt stöd i mitt kommande köp. Lyssnade på mina farhågor gällande köp och försäljning och ställde rätt frågor för att jag själv skulle fundera och ta ett eget beslut som jag var nöjd med. Alexander är mån om att berätta hur det går och var i processen man befinner sig. Och vad nästa steg är. Enormt engagemang, lyhördhet och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Amiralsgatan 88A

29 sep 2021

"Tredje lägenheten vi säljer via Alexander och han skötte det lika snyggt som alltid. Vi är supernöjda! "
säljare på Annebergsgatan 5A

24 sep 2021

"Jag är så glad och tacksam för att vi valde att samarbeta med Alexander vid försäljningen av vår bostadsrätt! Genom hela processen har han varit lyhörd för våra behov och önskemål samtidigt som han hela tiden hållit oss informerande om sådant som vi vill eller behöver veta om och genom processen. Det har känts tryggt och jag vill varmt rekommendera Alexander!"
säljare på Branteviksgatan 26

22 sep 2021

"Den bästa man kunde önska sig. Exakt och koncis i bedömning av buden."
säljare på Mossängens Sommarstad 579

11 sep 2021

"Supernöjd med Alexander. Han var kompetent, proffsig och jag kände att jag kunde luta mig tillbaka och lita 100% på att han skulle få lägenheten såld till bästa pris. "
säljare på Fågelbacksgatan 27B

07 sep 2021

"Supertrevlig och engagerad mäklare!"
säljare på Ellstorpsgatan 4C

07 sep 2021

"Definitivt en av toppmäklarna i Malmö. Profesionell, tydlig och enkel att jobba med. Jag upplevde Alexander som ärlig och fick en härlig teamkänsla under försäljningen av min bostad. Han fick både mig och köparen att känna oss trygga och nöjda med affären. "
säljare på Södra Förstadsgatan 79C

07 sep 2021

"Jag är så nöjd med Alexander som mäklare vid min bostadsförsäljning. Han är otroligt professionell som lyssnar och tar in mina önskemål som säljare och leverar med bravur därefter. Jag kände mig trygg redan från start med Alexander vid sin sida. "
säljare på Törnskärsgatan 2D

17 aug 2021

"Kändes proffsigt på alla plan! Bra återkoppling, snabb, lyhörd, schysst och bra resultat. Kan inte föreställa mig hur det skulle kunna göras bättre. Tack & bra jobbat!! "
säljare på Trelleborgsgatan 1B

16 aug 2021

"Professionell och snabb och effektiv på kommunikationen. Han lyssnar på all vår oro och ger alltid lösningar på dem! Vi blev väldigt nöjda med slutliga bostadsannonsen och försäljningen."
säljare på Sagas gränd 3B

05 aug 2021

"Trevlig och engagerad mäklare , vi hade fullt förtroende på honom. Vi är nöjda med val av mäklare och mäklarfirman Länsförsäkringar. "
säljare på Mobäcksgatan 17

04 aug 2021

"Alexander är lugn och kunnig, han hjälpte oss sälja vår bostad men han gav oss även värdefulla tips inför köp av vår nya lägenhet vilket bidrog till att vi fick vår drömlägenhet. Helt klart den kunnigaste mäklaren jag träffat som samtidigt är personlig och driven."
säljare på Arkitektgatan 41

20 jul 2021

"Alexander lyssnade på mina önskemål och hjälpte mig hitta bästa lösningen på mina krav."
säljare på Lugna gatan 5

16 jul 2021

"Lugn, tydlig och trevlig. Han lyssnade verkligen på oss och våra önskemål. Rekommenderas!"
säljare på Östra Promenaden 13B

16 jul 2021

"Mäklaren hade hög kompetens, var säker och lyhörd samt lätt att samarbeta med.
Snabb med kommunikationen."
säljare på Joelsgatan 21

16 jul 2021

"Alexander var super trevlig och kompetent hela vägen igenom försäljningen! Kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Producentgatan 15

16 jul 2021

"Supernöjda med att ha valt Alexander som mäklare, proffsig, klok och trygg från början till slut. "
säljare på Arkitektgatan 7

07 jul 2021

"Alexander är professionell och pålitlig. Vi var mycket nöjda med hans arbete."
säljare på Vattenverksvägen 27B

23 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med ett fint samarbete och god kommunikation! Alexander är lugn, saklig och ingav trygghet under hela processen. En mycket skicklig mäklare som varmt kan rekommenderas!"
säljare på Örsholmsgången 6B

23 jun 2021

"Han var hungrig och väldigt professionell."
säljare på Typografgatan 4A

18 jun 2021

"Alexander var superlätt att jobba tillsammans med; professionell, tydlig och tillgänglig. Lyhörd för mina önskemål och förväntningar, rak och öppen i sin kommunikation och höll mig uppdaterad under hela tiden i processen. Han hade en tydlig och strukturerad plan för att nå bästa resultat i min försäljning - vilket han också gjorde. Jag kan varmt rekommendera Alexander till alla som går i säljtankar!"
säljare på Mariedalsvägen 21

16 jun 2021

"Väldigt driven och tänkte utifrån vårt perspektiv. Tyckte även att han var kunnig inom vårt område, vilket gav oss ett väldigt tryggt intryck. Han var lugn och informerade oss omgående när saker och ting uppdaterades. Rekommenderas starkt och väldigt duktig inom sitt yrke! "
säljare på Lindeborgsgatan 321

26 maj 2021

"Alexander var mycket lyhörd för våra önskemål.
Trygg personlighet, mycket tillmötesgående och professionell.
Vi kände direkt att Alexander skulle göra ett
utmärkt jobb. Bra värdering och målet med vårt slutpris blev bättre än förväntat! Mkt god kontakt, exceptionell med uppdatering och konsultation. Vi rekommenderar Alexander varmt och ser gärna ett nytt sammarbete i framtiden. "
säljare på Vattenverksvägen 27G

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44
Villa
2
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
118 740 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 162 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
152 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
162 av 162 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
163 av 163 säljare

Alexander på kartan.

251 tidigare annonser
11 bostäder till salu
163 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

4 950 000 kr
4 rum, 100 m²
49 500 kr/m²
Radhus, Malmö
2 095 000 kr
3 rum, 79 m²
26 518 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 411 kr/mån
2 095 000 kr
3 rum, 85,5 m²
24 647 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 408 kr/mån
3 495 000 kr
4 rum, 91,5 m²
38 406 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 291 kr/mån
3 595 000 kr
3 rum, 71,5 m²
50 633 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 852 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 870 000 kr
Villa Käglinge
+ 75 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
1 100 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 5 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Erikslust
-95 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Blekingsborg
+ 105 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 100 000 kr
Lägenhet Södra Sofielund
+ 105 000 kr
2 rum, 68,2 m²
Utropspris: 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och kunnig. Tog sig tid både att förklara och förtydliga när det kändes krångligt. Lugn och inlyssnande. En toppenmäklare!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.