Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
35 st
100 130 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 124 602 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längst hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020

Säljare om Alexander.

20 jul 2021

"Alexander lyssnade på mina önskemål och hjälpte mig hitta bästa lösningen på mina krav."
säljare på Lugna gatan 5

16 jul 2021

"Lugn, tydlig och trevlig. Han lyssnade verkligen på oss och våra önskemål. Rekommenderas!"
säljare på Östra Promenaden 13B

16 jul 2021

"Mäklaren hade hög kompetens, var säker och lyhörd samt lätt att samarbeta med.
Snabb med kommunikationen."
säljare på Joelsgatan 21

16 jul 2021

"Alexander var super trevlig och kompetent hela vägen igenom försäljningen! Kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Producentgatan 15

16 jul 2021

"Supernöjda med att ha valt Alexander som mäklare, proffsig, klok och trygg från början till slut. "
säljare på Arkitektgatan 7

07 jul 2021

"Alexander är professionell och pålitlig. Vi var mycket nöjda med hans arbete."
säljare på Vattenverksvägen 27B

23 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med ett fint samarbete och god kommunikation! Alexander är lugn, saklig och ingav trygghet under hela processen. En mycket skicklig mäklare som varmt kan rekommenderas!"
säljare på Örsholmsgången 6B

23 jun 2021

"Han var hungrig och väldigt professionell."
säljare på Typografgatan 4A

18 jun 2021

"Alexander var superlätt att jobba tillsammans med; professionell, tydlig och tillgänglig. Lyhörd för mina önskemål och förväntningar, rak och öppen i sin kommunikation och höll mig uppdaterad under hela tiden i processen. Han hade en tydlig och strukturerad plan för att nå bästa resultat i min försäljning - vilket han också gjorde. Jag kan varmt rekommendera Alexander till alla som går i säljtankar!"
säljare på Mariedalsvägen 21

16 jun 2021

"Väldigt driven och tänkte utifrån vårt perspektiv. Tyckte även att han var kunnig inom vårt område, vilket gav oss ett väldigt tryggt intryck. Han var lugn och informerade oss omgående när saker och ting uppdaterades. Rekommenderas starkt och väldigt duktig inom sitt yrke! "
säljare på Lindeborgsgatan 321

26 maj 2021

"Alexander var mycket lyhörd för våra önskemål.
Trygg personlighet, mycket tillmötesgående och professionell.
Vi kände direkt att Alexander skulle göra ett
utmärkt jobb. Bra värdering och målet med vårt slutpris blev bättre än förväntat! Mkt god kontakt, exceptionell med uppdatering och konsultation. Vi rekommenderar Alexander varmt och ser gärna ett nytt sammarbete i framtiden. "
säljare på Vattenverksvägen 27G

24 maj 2021

"Efter flertalet försäljningar i området föll valet naturligt att välja Alexander. Han är en trygg och bra mäklare. Vi är supernöjda!"
säljare på Erikslustvägen 42G

23 maj 2021

"Alexander var tillmötesgående, tydlig, lätt att få tag i och allmänt smidigt att ha som mäklare. Han hjälpte oss till en snabb och smidig affär."
säljare på Typografgatan 4B

18 maj 2021

"Ödmjuk och trevlig person som på ett professionellt vis hanterade min försäljning av bostad. "
säljare på Slussgatan 14

10 maj 2021

"Mycket smidig upplevelse med vår försäljning där vi hade full insyn under försäljningens gång. Coronasäkra visningar och en mycket trevlig och engagerad mäklare vår Alexander Kan varmt rekommendera Länsfast Malmö till alla."
säljare på Kvartettgatan 44

30 apr 2021

"Påläst, intresserad av att sälja, men inte på ett negativt sätt utan positivt. Bra träffsäkerhet vad beträffar slutpris, vilket jag tolkar som att han kan marknaden.
"
säljare på Arkitektgatan 55

29 apr 2021

"Alexander är en kompetent, trygg och duktig mäklare som vi använder till alla våra bostadsaffärer. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Åhusgatan 2

29 apr 2021

"Vi var mer en glada med vårt val av Alexander som mäklare. Hans råd under både köp och sälj processen var ovärderlig. Vi rekommenderar starkt Alexander som mäklare!"
säljare på Randersvägen 21A

20 apr 2021

"Engagerad och proffsig! Rekommenderar varmt"
säljare på Södra Förstadsgatan 79D

29 mar 2021

"Alexander sålde vår lägenhet på Nordlindsväg 96 och vi är supernöjda med precis allt. När vi väl bestämde oss för att sälja gick det snabbt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Nordlinds väg 96B

25 mar 2021

"Alexander skötte försäljningen jättebra och gjorde en mycket bra uppskattning på var slutpriset skulle landa! "
säljare på Amiralsgatan 92A

25 mar 2021

"Väldigt bra och engagerad mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Nordlinds väg 100A

24 mar 2021

"Mycket nöjd med Alexander. Driven, på hugget och tillmötesgående. Inga hinder, enbart möjligheter. Levererade realistiska förväntningar och var tydlig med vad vi kunde göra för att påverka försäljningen.
Socialt kompetent och fick oss att känna oss som vinnare när affären gick i lås! Skulle absolut anlita Alexander igen. "
säljare på Köpenhamnsvägen 45C

11 mar 2021

"Trevlig och professionell mäklare som höll god kontakt genom hela processen. Saklig och punktlig samt erbjöd ett bra paket där allt ingick. Även mycket nöjd med styling och fotografering."
säljare på Bragegatan 2B

03 mar 2021

"Väldigt bra och driven mäklare som rekommenderas starkt! Var alltid tillgänglig och uppdaterad hela tiden. En snabb försäljning och vi blev väldigt nöjda med Alexanders arbete.
Rekommenderar starkt!!!"
säljare på Nordlinds väg 96B

24 feb 2021

"Ingen mäklartjänst i världen är värd så mycket pengar men så ser ju tyvärr denna bisarra, påhittade marknaden ut.
Men i övrigt får jag varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Lagmansgatan 4D

23 feb 2021

"Alexander lyckades verkligen med vårt gemensamma mål: att få ett riktigt bra pris och slå rekordet för treor i föreningen. Det var enkelt att jobba med Alexander och han var lyhörd för våra önskningar och målsättning."
säljare på Erikslustvägen 30D

19 feb 2021

"Trevlig och engagerad"
säljare på Fårabäcksvägen 37

11 feb 2021

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb! Snabb och lätt att komma i kontakt med. Vi kunde inte ha varit nöjdare med vårt val av mäklare! "
säljare på Fernissagatan 16

26 jan 2021

"Alexander skötte försäljningen snabbt och smidigt och var mycket lätt att kommunicera med. "
säljare på Torekovsgatan 9A

20 jan 2021

"Väldigt lätt att få tag i och väldigt bra på att uppdatera läget, pratade så att jag förstod. Lugn och harmonisk och väldigt trevlig!"
säljare på Lantmannagatan 6A

18 jan 2021

"Alexander har ett mycket professionellt bemötande och förmedlade min bostad efter mina önskemål! Det var viktigt för mig att vi hade en samsyn för uppdraget och att affären gick smidigt. Jag skulle verkligen rekommendera Alexander som mäklare för andra som vill sälja sin bostad! Länsförsäkringar fastighetsförmedling kan även rekommenderas för de som är kunder inom Länsförsäkringar då de är förmånliga villkor samt att deras utmärkta service och trygga förmedling av uppdrag gäller inom alla tjänster!"
säljare på Östra Farmvägen 46A

12 jan 2021

"Alexander var alltid lätt att få tag på och han hade ett bra kontaktnät av intresserade spekulanter."
säljare på Axgatan 6

06 jan 2021

"Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och lätt att få tag på"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 48

05 jan 2021

"Vi är mycket nöjda med Alexanders insatser vid vår bostadsförsäljning, han var driven och visade på engagemang hela vägen vilket gav resultat i en lyckad bostadsaffär!! "
säljare på Erikslustvägen 44B

18 dec 2020

"Det var det bästa Mäklaren jag har haft.
Mycket nöjd.
Tackar honom."
säljare på Konsultgatan 35

11 dec 2020

"Det första intrycket man får av Alexander är att han är förtroendeingivande, trovärdig, metodisk, tydlig och avspänd, för att bara nämna några av de positiva egenskaperna. Ett intryck som har kvarstått igenom hela processen. Det har varit snabba ryck beträffande varje enskilt moment vilket har resulterat i en otroligt smidig och snabb försäljningsprocess med bästa möjliga utfall man kunde förväntas givet det rådande läget. Man har fortlöpande fått koncis, tydlig och lättbegriplig återkoppling om allt man behöver veta, varken mer eller mindre, och har man haft frågor så har Alexander alltid varit tillgänglig och besvarat dessa tålmodigt. Jag har absolut inget att anmärka på och kan varmt rekommendera Alexander för alla potentiella kunder."
säljare på Torekovsgatan 22B

10 dec 2020

"Alexander hade redan hjälpt mig att sälja en tidigare bostad, så jag visste på förhand att även denna försäljning skulle bli en succé. Behövde inte ens ha någon visning denna gången då annonsen och bilderna blev så bra att den såldes direkt. Rekommenderar verkligen att använda Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för en lyckad affär!"
säljare på Spårvägen 28A

04 dec 2020

"Jag både köpte och sålde med Alexander och är mycket nöjd. Har ingenting att anmärka på och jag ger utan tvekan högsta betyg. Alexander har ett övertygande och ödmjukt sätt att se och agera på både säljarens och köparens situation med ett positivt perspektiv. Han är metodisk, lugn, saklig, lyhörd, rättvis, tålmodig och tydlig. Jag har härmed genomgått fem lägenhetsförsäljningar genom åren i Malmö, och detta var min bästa mäklarupplevelse hittills. Jag rekommenderar varmt Alexander!"
säljare på Branteviksgatan 16B

26 nov 2020

"Försäljningen var snabb och smidig. Han fanns alltid tillgänglig för alla slags frågor. Kan inget annat än varmt rekommenderas!"
säljare på Arkitektgatan 41

23 nov 2020

"Alexander var super hela vägen; engagerad, påläst och förtroendeingivande. "
säljare på Kalkbrottsgatan 99B

19 nov 2020

"Väldigt bra mäklare, nårbar alla dagar i veckan och besvarar alla frågor. Alexander har sålt min andra lägenhet och det är pågrundav hans utmärkta jobb. Inte många mäklare som bryr sig om sina kunder som han gör. Kommer definitivt fortsätta hålla kontakt med honom för framtida affärer."
säljare på Ryttaregatan 5B

29 okt 2020

"Det märks att Alexander älskar sitt jobb. Han är stabil, proffsig och lyhörd. Bra med återkoppling vilket gjorde att vi kändes oss trygga genom hela affären. Vi är otroligt nöjda med Alexander som mäklare och skulle varmt rekommendera honom till dig som vill ha en trygg, snabb och smidig försäljning!"
säljare på Östra Förstadsgatan 17D

26 okt 2020

"Kunnig, saklig, engagerad, trevlig."
säljare på Kulladalsgatan 20C

19 okt 2020

"Kan starkt rekommendera Alexander på Länsförsäkringar. Skötte affären smidigt utanför den öppna marknaden med kontakter han hade sedan tidigare försäljningar! Raka rör och inte massa tomma löften utan levererade utöver det som utlovades! "
säljare på Torekovsgatan 22D

12 okt 2020

"Från början till slut kände jag mig trygg med Alexander som mäklare trots sin unga ålder. Fick dessutom ett slutpris som var snäppet högre än förväntningarna!"
säljare på Bellmansgatan 2

11 okt 2020

"Utmärkt kunskap och bedömning av den lokala marknaden, vilket resulterade i försäljning inom en vecka."
säljare på Serenadgatan 44

10 okt 2020

"Alexander var lyhörd, kunnig och snabb att kommunicera varje steg i vår försäljning. Vi är helt nöjda med hans insats."
säljare på Ärtholmsvägen 166

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52
Villa
1
Parhus
1
Radhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
124 602 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
101 av 102 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
102 av 102 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Alexander på kartan.

161 tidigare annonser
3 bostäder till salu
103 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 250 000 kr
3 rum, 88 m²
25 568 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 316 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 31 m²
54 677 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 920 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 52,2 m²
38 365 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 923 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Erikslust
1 rum, 19 m²
Utropspris: 995 000 kr
950 000 kr
Lägenhet Segevång
2 rum, 38 m²
Utropspris: 950 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Borgmästaregården
+ 105 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Erikslust
1 rum, 19 m²
Utropspris: 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.