Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(125 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
40 st
129 435 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 132 492 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längs hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020

Säljare om Alexander.

20 okt 2021

"Alexander var proffsig genom hela försäljningen och jag och min sambo kände att vi kunde lita på honom till 100 %. Alexander presterade över våra förväntningar och vår lägenhet blev såld till ett pris vi känner oss mer än nöjda med. Vi upplever även att Alexander visade stor förståelse för vår hektiska vardag som småbarnsföräldrar och att han hjälpte oss att göra försäljningen så smidig som möjligt."
säljare på Lilla Varvsgatan 23E

20 okt 2021

"En mäklare som kunde sin grej. Bra lokalkännedom och ett bra driv."
säljare på Södra Gulsparvsgatan 40

01 okt 2021

"Alexander är en mäklare som lyssnar och förstår. Under min försäljning av lägenheten var han även ett enormt stöd i mitt kommande köp. Lyssnade på mina farhågor gällande köp och försäljning och ställde rätt frågor för att jag själv skulle fundera och ta ett eget beslut som jag var nöjd med. Alexander är mån om att berätta hur det går och var i processen man befinner sig. Och vad nästa steg är. Enormt engagemang, lyhördhet och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Amiralsgatan 88A

29 sep 2021

"Tredje lägenheten vi säljer via Alexander och han skötte det lika snyggt som alltid. Vi är supernöjda! "
säljare på Annebergsgatan 5A

24 sep 2021

"Jag är så glad och tacksam för att vi valde att samarbeta med Alexander vid försäljningen av vår bostadsrätt! Genom hela processen har han varit lyhörd för våra behov och önskemål samtidigt som han hela tiden hållit oss informerande om sådant som vi vill eller behöver veta om och genom processen. Det har känts tryggt och jag vill varmt rekommendera Alexander!"
säljare på Branteviksgatan 26

22 sep 2021

"Den bästa man kunde önska sig. Exakt och koncis i bedömning av buden."
säljare på Mossängens Sommarstad 579

11 sep 2021

"Supernöjd med Alexander. Han var kompetent, proffsig och jag kände att jag kunde luta mig tillbaka och lita 100% på att han skulle få lägenheten såld till bästa pris. "
säljare på Fågelbacksgatan 27B

07 sep 2021

"Supertrevlig och engagerad mäklare!"
säljare på Ellstorpsgatan 4C

07 sep 2021

"Definitivt en av toppmäklarna i Malmö. Profesionell, tydlig och enkel att jobba med. Jag upplevde Alexander som ärlig och fick en härlig teamkänsla under försäljningen av min bostad. Han fick både mig och köparen att känna oss trygga och nöjda med affären. "
säljare på Södra Förstadsgatan 79C

07 sep 2021

"Jag är så nöjd med Alexander som mäklare vid min bostadsförsäljning. Han är otroligt professionell som lyssnar och tar in mina önskemål som säljare och leverar med bravur därefter. Jag kände mig trygg redan från start med Alexander vid sin sida. "
säljare på Törnskärsgatan 2D

17 aug 2021

"Kändes proffsigt på alla plan! Bra återkoppling, snabb, lyhörd, schysst och bra resultat. Kan inte föreställa mig hur det skulle kunna göras bättre. Tack & bra jobbat!! "
säljare på Trelleborgsgatan 1B

16 aug 2021

"Professionell och snabb och effektiv på kommunikationen. Han lyssnar på all vår oro och ger alltid lösningar på dem! Vi blev väldigt nöjda med slutliga bostadsannonsen och försäljningen."
säljare på Sagas gränd 3B

05 aug 2021

"Trevlig och engagerad mäklare , vi hade fullt förtroende på honom. Vi är nöjda med val av mäklare och mäklarfirman Länsförsäkringar. "
säljare på Mobäcksgatan 17

04 aug 2021

"Alexander är lugn och kunnig, han hjälpte oss sälja vår bostad men han gav oss även värdefulla tips inför köp av vår nya lägenhet vilket bidrog till att vi fick vår drömlägenhet. Helt klart den kunnigaste mäklaren jag träffat som samtidigt är personlig och driven."
säljare på Arkitektgatan 41

20 jul 2021

"Alexander lyssnade på mina önskemål och hjälpte mig hitta bästa lösningen på mina krav."
säljare på Lugna gatan 5

16 jul 2021

"Lugn, tydlig och trevlig. Han lyssnade verkligen på oss och våra önskemål. Rekommenderas!"
säljare på Östra Promenaden 13B

16 jul 2021

"Mäklaren hade hög kompetens, var säker och lyhörd samt lätt att samarbeta med.
Snabb med kommunikationen."
säljare på Joelsgatan 21

16 jul 2021

"Alexander var super trevlig och kompetent hela vägen igenom försäljningen! Kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Producentgatan 15

16 jul 2021

"Supernöjda med att ha valt Alexander som mäklare, proffsig, klok och trygg från början till slut. "
säljare på Arkitektgatan 7

07 jul 2021

"Alexander är professionell och pålitlig. Vi var mycket nöjda med hans arbete."
säljare på Vattenverksvägen 27B

23 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med ett fint samarbete och god kommunikation! Alexander är lugn, saklig och ingav trygghet under hela processen. En mycket skicklig mäklare som varmt kan rekommenderas!"
säljare på Örsholmsgången 6B

23 jun 2021

"Han var hungrig och väldigt professionell."
säljare på Typografgatan 4A

18 jun 2021

"Alexander var superlätt att jobba tillsammans med; professionell, tydlig och tillgänglig. Lyhörd för mina önskemål och förväntningar, rak och öppen i sin kommunikation och höll mig uppdaterad under hela tiden i processen. Han hade en tydlig och strukturerad plan för att nå bästa resultat i min försäljning - vilket han också gjorde. Jag kan varmt rekommendera Alexander till alla som går i säljtankar!"
säljare på Mariedalsvägen 21

16 jun 2021

"Väldigt driven och tänkte utifrån vårt perspektiv. Tyckte även att han var kunnig inom vårt område, vilket gav oss ett väldigt tryggt intryck. Han var lugn och informerade oss omgående när saker och ting uppdaterades. Rekommenderas starkt och väldigt duktig inom sitt yrke! "
säljare på Lindeborgsgatan 321

26 maj 2021

"Alexander var mycket lyhörd för våra önskemål.
Trygg personlighet, mycket tillmötesgående och professionell.
Vi kände direkt att Alexander skulle göra ett
utmärkt jobb. Bra värdering och målet med vårt slutpris blev bättre än förväntat! Mkt god kontakt, exceptionell med uppdatering och konsultation. Vi rekommenderar Alexander varmt och ser gärna ett nytt sammarbete i framtiden. "
säljare på Vattenverksvägen 27G

24 maj 2021

"Efter flertalet försäljningar i området föll valet naturligt att välja Alexander. Han är en trygg och bra mäklare. Vi är supernöjda!"
säljare på Erikslustvägen 42G

23 maj 2021

"Alexander var tillmötesgående, tydlig, lätt att få tag i och allmänt smidigt att ha som mäklare. Han hjälpte oss till en snabb och smidig affär."
säljare på Typografgatan 4B

18 maj 2021

"Ödmjuk och trevlig person som på ett professionellt vis hanterade min försäljning av bostad. "
säljare på Slussgatan 14

10 maj 2021

"Mycket smidig upplevelse med vår försäljning där vi hade full insyn under försäljningens gång. Coronasäkra visningar och en mycket trevlig och engagerad mäklare vår Alexander Kan varmt rekommendera Länsfast Malmö till alla."
säljare på Kvartettgatan 44

30 apr 2021

"Påläst, intresserad av att sälja, men inte på ett negativt sätt utan positivt. Bra träffsäkerhet vad beträffar slutpris, vilket jag tolkar som att han kan marknaden.
"
säljare på Arkitektgatan 55

29 apr 2021

"Alexander är en kompetent, trygg och duktig mäklare som vi använder till alla våra bostadsaffärer. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Åhusgatan 2

29 apr 2021

"Vi var mer en glada med vårt val av Alexander som mäklare. Hans råd under både köp och sälj processen var ovärderlig. Vi rekommenderar starkt Alexander som mäklare!"
säljare på Randersvägen 21A

20 apr 2021

"Engagerad och proffsig! Rekommenderar varmt"
säljare på Södra Förstadsgatan 79D

29 mar 2021

"Alexander sålde vår lägenhet på Nordlindsväg 96 och vi är supernöjda med precis allt. När vi väl bestämde oss för att sälja gick det snabbt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Nordlinds väg 96B

25 mar 2021

"Alexander skötte försäljningen jättebra och gjorde en mycket bra uppskattning på var slutpriset skulle landa! "
säljare på Amiralsgatan 92A

25 mar 2021

"Väldigt bra och engagerad mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Nordlinds väg 100A

24 mar 2021

"Mycket nöjd med Alexander. Driven, på hugget och tillmötesgående. Inga hinder, enbart möjligheter. Levererade realistiska förväntningar och var tydlig med vad vi kunde göra för att påverka försäljningen.
Socialt kompetent och fick oss att känna oss som vinnare när affären gick i lås! Skulle absolut anlita Alexander igen. "
säljare på Köpenhamnsvägen 45C

11 mar 2021

"Trevlig och professionell mäklare som höll god kontakt genom hela processen. Saklig och punktlig samt erbjöd ett bra paket där allt ingick. Även mycket nöjd med styling och fotografering."
säljare på Bragegatan 2B

03 mar 2021

"Väldigt bra och driven mäklare som rekommenderas starkt! Var alltid tillgänglig och uppdaterad hela tiden. En snabb försäljning och vi blev väldigt nöjda med Alexanders arbete.
Rekommenderar starkt!!!"
säljare på Nordlinds väg 96B

24 feb 2021

"Ingen mäklartjänst i världen är värd så mycket pengar men så ser ju tyvärr denna bisarra, påhittade marknaden ut.
Men i övrigt får jag varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Lagmansgatan 4D

23 feb 2021

"Alexander lyckades verkligen med vårt gemensamma mål: att få ett riktigt bra pris och slå rekordet för treor i föreningen. Det var enkelt att jobba med Alexander och han var lyhörd för våra önskningar och målsättning."
säljare på Erikslustvägen 30D

19 feb 2021

"Trevlig och engagerad"
säljare på Fårabäcksvägen 37

11 feb 2021

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb! Snabb och lätt att komma i kontakt med. Vi kunde inte ha varit nöjdare med vårt val av mäklare! "
säljare på Fernissagatan 16

26 jan 2021

"Alexander skötte försäljningen snabbt och smidigt och var mycket lätt att kommunicera med. "
säljare på Torekovsgatan 9A

20 jan 2021

"Väldigt lätt att få tag i och väldigt bra på att uppdatera läget, pratade så att jag förstod. Lugn och harmonisk och väldigt trevlig!"
säljare på Lantmannagatan 6A

18 jan 2021

"Alexander har ett mycket professionellt bemötande och förmedlade min bostad efter mina önskemål! Det var viktigt för mig att vi hade en samsyn för uppdraget och att affären gick smidigt. Jag skulle verkligen rekommendera Alexander som mäklare för andra som vill sälja sin bostad! Länsförsäkringar fastighetsförmedling kan även rekommenderas för de som är kunder inom Länsförsäkringar då de är förmånliga villkor samt att deras utmärkta service och trygga förmedling av uppdrag gäller inom alla tjänster!"
säljare på Östra Farmvägen 46A

12 jan 2021

"Alexander var alltid lätt att få tag på och han hade ett bra kontaktnät av intresserade spekulanter."
säljare på Axgatan 6

06 jan 2021

"Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och lätt att få tag på"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 48

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
55
Radhus
2
Parhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
132 492 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 124 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 124 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
125 av 125 säljare

Alexander på kartan.

191 tidigare annonser
2 bostäder till salu
125 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
3 rum, 64,5 m²
28 046 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 062 kr/mån
7 995 000 kr
6 rum, 141 m²
56 702 kr/m²
Villa, Malmö

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 500 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
+ 205 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Slussen
+ 305 000 kr
2 rum, 58,7 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ribersborg
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Limhamn
-95 000 kr
3 rum, 103,5 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Norra Sorgenfri
+ 100 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 1 250 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.