Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(232 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
0 st
74 880 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 47 760 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längs hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020, 2021 & 2022.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skåne 2021.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Alexander.

10 okt 2023

"Absolut toppklass, från första mötet tills vi skrev kontrakt med köparen. Finns ingenting som kunde gjorts bättre. Vi är så nöjda/glada med Alexander Gustavssons insats och kan verkligen rekommendera honom till 100%
Fredrik/Anette"
säljare på Finnvidegatan 5

06 okt 2023

"Väldigt nöjd, gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera"
säljare på Solters Plan 1E

05 okt 2023

"Professionell, trevlig och alltid tillgänglig."
säljare på Einar Hansens Esplanad 20A

28 jun 2023

"Alexander hade det jag söker hos en mäklare:
Tillgänglig
Lyhörd
Snabb
Problemlösare
Han fick en hård nåt att knäcka och kämpade på när de flesta skulle gett upp och fick till det:)"
säljare på Husie Kyrkoväg 15

26 jun 2023

"Toppen mäklare"
säljare på Kolbäcksgatan 3

02 apr 2023

"Alexander är professionell och förtroendeingivande. Tydlig och kommunikativ genom hela processen. Kan varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Magasinsgatan 7B

27 mar 2023

"Inte så lätt att sälja i dessa tider, men Alexander gjorde en fin insats även om vi inte fick det slutpris som vi hade hoppats på. Kommer att använda mig utav Alexander i framtiden om möjlighet finnes. Bara positiva saker att säga om hantering och honom som Mäklare/person/bolag. "
"Inte så lätt att sälja i dessa tider, men Alexander gjorde en fin insats även om vi inte fick det slutpris som vi hade hoppats på. Kommer att använda mig utav Alexander i framtiden om möjlighet finnes. Bara positiva saker att säga om hantering och honom som Mäklare/person/bolag. "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 45B

15 feb 2023

"Sällan överträffas ens högt ställda förväntningar, men Alexander lyckades med detta. Vi är supernöjda med Alexanders hårda arbete."
säljare på Regementsgatan 27B

14 jan 2023

"Utvärderingen kommer för tidigt eftersom affären inte är till 100% genomförd.
Vi uppskattade att mäklaren drog arvodet med hälften på vardera kontot men vi hade velat få information om det vid tillfället då det drogs.
Frågan om social kompetens var märkligt formulerad och vi tyckte inte den var r..."
"Utvärderingen kommer för tidigt eftersom affären inte är till 100% genomförd.
Vi uppskattade att mäklaren drog arvodet med hälften på vardera kontot men vi hade velat få information om det vid tillfället då det drogs.
Frågan om social kompetens var märkligt formulerad och vi tyckte inte den var relevant så först ville jag inte besvara den frågan men det var tydligen inte tillåtet att hoppa över en fråga. Ta bort ordet charmig ur frågeställningen.
Vi var mycket nöjda med broschyren över vårt hus"
Läs mer
säljare på Risebergavägen 47

11 jan 2023

"Tack för ett bra samarbete."
säljare på Österportsgatan 6B

31 okt 2022

"Hjälpsam och bra service "
säljare på Granviksgatan 142

05 okt 2022

"Bästa mäklaren i stan! "
säljare på Producentgatan 11

21 sep 2022

"Med Alex som mäklare kan du känna dig trygg och bekväm med försäljningen av din bostad. Väldigt kunnig mäklare som tar sin tid med att förklarar hur hela processen går till.
Håller en uppdaterad hela tiden och väldigt lätt att få kontakt med.
Rekommenderar denna mäklare starkt, ni blir inte missn..."
"Med Alex som mäklare kan du känna dig trygg och bekväm med försäljningen av din bostad. Väldigt kunnig mäklare som tar sin tid med att förklarar hur hela processen går till.
Håller en uppdaterad hela tiden och väldigt lätt att få kontakt med.
Rekommenderar denna mäklare starkt, ni blir inte missnöjda! "
Läs mer
säljare på Branteviksgatan 4C

21 sep 2022

"Super duktig och alltid tillgänglig. Hela affären gick super snabbt och till ett bra pris också!
Rekommenderar verkligen! "
säljare på Torekovsgatan 20C

01 sep 2022

"Alexander är engagerad och håller en mycket hög service nivå. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Ribevägen 13C

31 aug 2022

"Mycket nöjd med Alexanders arbete "
säljare på Ribevägen 13A

21 jul 2022

"Knows the requirements of the real estate market.
Smart, understanding, gentle.
Don't hesitate, he is the best."
säljare på Sjöblads väg 29

20 jul 2022

"Lätt att kommunicera med. Tydlig i sina beslut/rekomendationer. Flexibel. Charmig. Målinriktad.
Är nöjd med mitt val av mäklare och skulle rekommendera Alexander till en vän. "
säljare på Fågelbacksgatan 14A

19 jul 2022

"
Alexander är lyhörd, driven och engagerad. Har tidigare köpt min lägenhet med Alexander som mäklare och va vid tillfället väldigt nöjd med hela processen som köpare. Därför va det självklara valet för mig att även välja han som mäklare när jag skulle sälja lägenheten. Jag kan därför idag säga at..."
"
Alexander är lyhörd, driven och engagerad. Har tidigare köpt min lägenhet med Alexander som mäklare och va vid tillfället väldigt nöjd med hela processen som köpare. Därför va det självklara valet för mig att även välja han som mäklare när jag skulle sälja lägenheten. Jag kan därför idag säga att han är en stjärnmäklare varesig om du är på köparsidan eller säljarsidan. Han alltid bara ett samtal/sms bort. "Kan varmt rekommenderas!""
Läs mer
säljare på Sofierogatan 3D

29 jun 2022

"Alexander var mycket engagerad och hjälpsam genom hela processen med att sälja min lägenhet. Han förmedlade trygghet och stor kunskap genom alla steg av försäljningen!"
säljare på Sevedsplan 11F

29 jun 2022

"Alexander är verkligen en mäklare med fullt fokus på det han gör. Mycket duktig, trevlig , lyhörd och engagerad.
Kan varmt rekommenderas."
säljare på Pilåkersvägen 5B

28 jun 2022

"Grymmaste mäklaren i stan!"
säljare på Sergeantgatan 28

27 jun 2022

"Lättsam, smidig och professionell. Socialt kompetent och alltid bara ett samtal/sms bort. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Solvändestigen 7B

27 jun 2022

"Alexander har bra koll på bostadssituationen i Malmö, bättre än de andra mäklarna jag kontaktade för värdering. Alexander är även bra på att hålla kontakt och hålla en uppdaterad om allt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 49C

27 jun 2022

"Professional, Smart , high skills , straightforward and fun to work with !
Simply the best !! "
säljare på Oxievångsvägen 400

27 jun 2022

"Top Mäklare "
säljare på Sjöblads väg 15

29 maj 2022

"Alexander är lyhörd, driven och engagerad. Har tidigare köpt min lägenhet med Alexander som mäklare och va vid tillfället väldigt nöjd med hela processen som köpare. Därför va det självklara valet för mig att även välja han som mäklare när jag skulle sälja lägenheten. Jag kan därför idag säga att..."
"Alexander är lyhörd, driven och engagerad. Har tidigare köpt min lägenhet med Alexander som mäklare och va vid tillfället väldigt nöjd med hela processen som köpare. Därför va det självklara valet för mig att även välja han som mäklare när jag skulle sälja lägenheten. Jag kan därför idag säga att han är en stjärnmäklare varesig om du är på köparsidan eller säljarsidan. "
Läs mer
säljare på Kronetorpsgatan 52A

27 maj 2022

"Jag kan varmt rekomandera Alexander.Han var tålamodig med alla frågor han var snabb och tillgänglig väldigt engagerad och tydligt.Alexander är denna rätta mäklare och vi är väldigt nöjda med hans kunskaper och kompetens"
säljare på Humanistgatan 6B

27 maj 2022

"Jättenöjd!"
säljare på Ellstorpsgatan 4A

23 maj 2022

"Engagerad och kunnig. Tog sig tid både att förklara och förtydliga när det kändes krångligt. Lugn och inlyssnande. En toppenmäklare!"
säljare på Jespersgatan 14C

19 maj 2022

"Påläst, kunnig, proffsig, tillgänglig för frågor, alltid trevligt bemötande."
säljare på Nobelvägen 109A

26 apr 2022

"Otroligt nöjd med Alexanders insats! Tyvärr var omständigheterna aningen emot oss denna gång, vilket gjorde att priset inte riktigt blev det som vi båda hoppades på. Men hur som var Alexander alltid otroligt enkel att få tag i, alltid hjälpsam och svarade på alla frågor med förståelse. Han ryckte..."
"Otroligt nöjd med Alexanders insats! Tyvärr var omständigheterna aningen emot oss denna gång, vilket gjorde att priset inte riktigt blev det som vi båda hoppades på. Men hur som var Alexander alltid otroligt enkel att få tag i, alltid hjälpsam och svarade på alla frågor med förståelse. Han ryckte även in och erbjöd sig att fixa inann visningar när jag själv inte kunde. Värderingen som han gjorde känenr jag var helt rätt. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Typografgatan 4A

20 apr 2022

"Både mäklare o fotograf var lite mindre kritiska till bilderna än vad jag var. Flera bilder behövde vi ta bort t ex för att man såg sopsäckar o annat bråte i trädgården. Tror kanske att fotografen kunde varit lite bättre på sitt jobb än vad han var, mäklaren jobbade iaf jätte hårt för att få bra ..."
"Både mäklare o fotograf var lite mindre kritiska till bilderna än vad jag var. Flera bilder behövde vi ta bort t ex för att man såg sopsäckar o annat bråte i trädgården. Tror kanske att fotografen kunde varit lite bättre på sitt jobb än vad han var, mäklaren jobbade iaf jätte hårt för att få bra bilder. "
Läs mer
säljare på Hedbäcksgatan 1

29 mar 2022

"Alexander var klockren från början till slut . Samt sålde vår bostad till ett rekordpris i området vad kan man mer begära som säljare. Vem som än funderar på att välja mäklare så kan jag bara säga Alexander får 10 stjärnor av 5 möjliga . Bra pris Bra säljprocess och Bra bemötande lyhördhet . Samt..."
"Alexander var klockren från början till slut . Samt sålde vår bostad till ett rekordpris i området vad kan man mer begära som säljare. Vem som än funderar på att välja mäklare så kan jag bara säga Alexander får 10 stjärnor av 5 möjliga . Bra pris Bra säljprocess och Bra bemötande lyhördhet . Samt sist men inte minst man kände engagemanget att lämna efter sig ett väl utfört uppdrag och mäklartjänst av Alexander ."
Läs mer
säljare på Isbergs gata 28

28 mar 2022

"Alexander bidrog med sin kunskap och engagemang på ett sätt som vi inte hade förväntat oss, det är lilla extra som gjorde att vi blev supernöjda med försäljning och processen runt omkring.
vi har sålt med andra mäklare tidigare och varit nöjda, men vid denna försäljning kom vi i kontakt med Alex..."
"Alexander bidrog med sin kunskap och engagemang på ett sätt som vi inte hade förväntat oss, det är lilla extra som gjorde att vi blev supernöjda med försäljning och processen runt omkring.
vi har sålt med andra mäklare tidigare och varit nöjda, men vid denna försäljning kom vi i kontakt med Alexander och fastnade direkt för hans grundliga arbete, glädje och engagemang.
idag skulle vi inte rekommendera någon annan mäklare än Alexander Gustafsson!!"
Läs mer
säljare på Österportsgatan 6B

28 mar 2022

"Alexander har visat sig vara professionell från start. Lätt att ha att göra med och är engagerad som brinner för sitt arbete.
Kan varmt rekommenderas"
säljare på Dammfrivägen 48B

28 mar 2022

"Otroligt lyhörd och skicklig!"
säljare på Gibraltargatan 1C

23 feb 2022

"En mycket trevlig person som bryr sig om den han hjälper med lägenhetsförsäljning. Lyhörd och förstående, skicklig och erfaren mäklare som jag skulle rekommendera till alla! "
säljare på Vitemöllegatan 4C

17 feb 2022

"Jag är mycket nöjd med allt. Det var lätt att få kontakt och jag fick all information presenterad. Smidigt samarbete genom hela processen. Framförallt allt kände jag mig trygg genom hela försäljningsprocessen från första början till avslut av affären. "
"Jag är mycket nöjd med allt. Det var lätt att få kontakt och jag fick all information presenterad. Smidigt samarbete genom hela processen. Framförallt allt kände jag mig trygg genom hela försäljningsprocessen från första början till avslut av affären. "
Läs mer
säljare på Konsultgatan 9

12 feb 2022

"Jag upplevde att allting var korrekt och jag har redan rekommenderar Alexander till en bekant. Fantastisk människa samt mäklare. "
säljare på Branteviksgatan 6C

11 feb 2022

"Mycket smidig försäljning med Alexander. Väldigt flexibel och tillmötesgående. Rekommenderas. "
säljare på Nobelvägen 111B

11 feb 2022

"Trots höga förväntningar, lyckades Alexander överträffa dem. Med Alexanders engagemang och lyhördhet lyckades vi snabbt hitta en köpare och landade i ett fantastiskt slutpris. "
säljare på Industrigatan 8K

10 feb 2022

"Efter mycket besvär med en annan mäklare som inte håll vad jag förväntat så tog jag kontakt med Alexander efter att jag fått syn på honom på hitta mäklare.
Alexander var väldigt trevlig och samarbetsvillig. Han höll oss alltid uppdaterad och lyckades faktiskt få sålt på vår lägenhet direkt efte..."
"Efter mycket besvär med en annan mäklare som inte håll vad jag förväntat så tog jag kontakt med Alexander efter att jag fått syn på honom på hitta mäklare.
Alexander var väldigt trevlig och samarbetsvillig. Han höll oss alltid uppdaterad och lyckades faktiskt få sålt på vår lägenhet direkt efter första visningen.
Jag har haft en del mäklare jag varit i kontoret med under åren. Alexander hade jag rekommenderat alla att ta kontakt med vid säljande av bostad. "
Läs mer
säljare på Vitemöllegatan 1C

10 feb 2022

"Alexander hanterade den ganska invecklade budgivningen mycket professionellt och engagerat."
säljare på Roslins väg 5

14 jan 2022

"Mycket trevlig mäklare och fick snabba uppdateringar och svar. "
säljare på Arkitektgatan 33

18 dec 2021

"Mäklaren var väldigt duktig, han var snabb med att förbereda lägenheten inför visning. Han var tydligt och säg till att allt är i ordning, ett fint bemötande och väldigt pratsam person med kunderna. Det var lätt och samarbeta med honom, väldigt trevligt och var mycket intresserad av att ta in all..."
"Mäklaren var väldigt duktig, han var snabb med att förbereda lägenheten inför visning. Han var tydligt och säg till att allt är i ordning, ett fint bemötande och väldigt pratsam person med kunderna. Det var lätt och samarbeta med honom, väldigt trevligt och var mycket intresserad av att ta in allt vad man har sagt, typ nya idéer osv. "
Läs mer
säljare på Elisetorpsvägen 15E

17 dec 2021

"Mäklaren Alexander Gustafsson är proffs inom sitt yrke. Han gjorde verkligen ett bra jobb och han var mycket effektiv. Redan efter första mötet med Alexander man kunde se att han är säker, pålitlig, kunnig, punktlig och av oss får han högsta betyg för han visade högsta nivå om allting han har gjo..."
"Mäklaren Alexander Gustafsson är proffs inom sitt yrke. Han gjorde verkligen ett bra jobb och han var mycket effektiv. Redan efter första mötet med Alexander man kunde se att han är säker, pålitlig, kunnig, punktlig och av oss får han högsta betyg för han visade högsta nivå om allting han har gjort. Han kommer han en ljus framtid för att han är väldigt intresserad och smart i sitt jobb.
MVH Zeljko och Vesna "
Läs mer
säljare på Bomgatan 16

13 nov 2021

"Vi är glada att vi valde att anlita Alexander som mäklare vid vår lägenhetsförsäljning. Alexander är lugn, inlyssnande, tillgänglig och har en bra helhetssyn och vet vad som är viktigt för att en försäljning ska bli lyckad. Vi kan varmt rekommendera honom."
"Vi är glada att vi valde att anlita Alexander som mäklare vid vår lägenhetsförsäljning. Alexander är lugn, inlyssnande, tillgänglig och har en bra helhetssyn och vet vad som är viktigt för att en försäljning ska bli lyckad. Vi kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Slussgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
1
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
47 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
226 av 229 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
228 av 228 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
231 av 231 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Alexander på kartan.

376 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
232 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

4 295 000 kr
5 rum, 106 m²
40 518 kr/m²
Villa, Malmö
1 440 000 kr
2 rum, 50 m²
28 800 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 742 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 55 m²
50 818 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 361 kr/mån
4 095 000 kr
4 rum, 102 m²
40 147 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 011 kr/mån
1 445 000 kr
2 rum, 40,5 m²
36 125 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 022 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 625 000 kr
Lägenhet Södertorp
-70 000 kr
2 rum, 60,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 970 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 375 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 955 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 355 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 600 000 kr
6 950 000 kr
Villa Kulladal
-245 000 kr
6 rum, 140 m²
Utropspris: 7 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.