Alexander Gustafsson

Profilbild för Alexander Gustafsson
Säljarfavorit
Alexander Gustafsson
5.0 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
29 st
90 720 000 kr

Bakgrund

Alexander Gustafsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-05-02. Alexander har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Alexander har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 90 880 000 kr.

Presentation

Att sälja sin bostad är inte någonting som man i regel gör varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg i sin försäljning. Mitt mål med din bostadsaffär är att du ska känna dig bekväm längst hela resan och samtidigt sträva efter att du får maximalt betalt. Disciplinerad, engagerad och högpresterande är nyckelord som personifierar mig och någonting som jag arbetar hårt efter. Jag har tidigare spelat fotboll på elitnivå och just tävlingsmomentet är någonting som jag brinner extra för då jag vet att ledordet hårt arbete lönar sig i slutändan.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer hur vi ska planera din försäljning och hur vi ska få ut så mycket som möjligt från din bostadsaffär.

- Årets mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö 2020

Säljare om Alexander.

20 apr 2021

"Engagerad och proffsig! Rekommenderar varmt"
säljare på Södra Förstadsgatan 79D

29 mar 2021

"Alexander sålde vår lägenhet på Nordlindsväg 96 och vi är supernöjda med precis allt. När vi väl bestämde oss för att sälja gick det snabbt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Nordlinds väg 96B

25 mar 2021

"Alexander skötte försäljningen jättebra och gjorde en mycket bra uppskattning på var slutpriset skulle landa! "
säljare på Amiralsgatan 92A

25 mar 2021

"Väldigt bra och engagerad mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Nordlinds väg 100A

24 mar 2021

"Mycket nöjd med Alexander. Driven, på hugget och tillmötesgående. Inga hinder, enbart möjligheter. Levererade realistiska förväntningar och var tydlig med vad vi kunde göra för att påverka försäljningen.
Socialt kompetent och fick oss att känna oss som vinnare när affären gick i lås! Skulle absolut anlita Alexander igen. "
säljare på Köpenhamnsvägen 45C

11 mar 2021

"Trevlig och professionell mäklare som höll god kontakt genom hela processen. Saklig och punktlig samt erbjöd ett bra paket där allt ingick. Även mycket nöjd med styling och fotografering."
säljare på Bragegatan 2B

03 mar 2021

"Väldigt bra och driven mäklare som rekommenderas starkt! Var alltid tillgänglig och uppdaterad hela tiden. En snabb försäljning och vi blev väldigt nöjda med Alexanders arbete.
Rekommenderar starkt!!!"
säljare på Nordlinds väg 96B

24 feb 2021

"Ingen mäklartjänst i världen är värd så mycket pengar men så ser ju tyvärr denna bisarra, påhittade marknaden ut.
Men i övrigt får jag varmt rekommendera Alexander. "
säljare på Lagmansgatan 4D

23 feb 2021

"Alexander lyckades verkligen med vårt gemensamma mål: att få ett riktigt bra pris och slå rekordet för treor i föreningen. Det var enkelt att jobba med Alexander och han var lyhörd för våra önskningar och målsättning."
säljare på Erikslustvägen 30D

19 feb 2021

"Trevlig och engagerad"
säljare på Fårabäcksvägen 37

11 feb 2021

"Alexander gjorde ett fantastiskt jobb! Snabb och lätt att komma i kontakt med. Vi kunde inte ha varit nöjdare med vårt val av mäklare! "
säljare på Fernissagatan 16

26 jan 2021

"Alexander skötte försäljningen snabbt och smidigt och var mycket lätt att kommunicera med. "
säljare på Torekovsgatan 9A

20 jan 2021

"Väldigt lätt att få tag i och väldigt bra på att uppdatera läget, pratade så att jag förstod. Lugn och harmonisk och väldigt trevlig!"
säljare på Lantmannagatan 6A

18 jan 2021

"Alexander har ett mycket professionellt bemötande och förmedlade min bostad efter mina önskemål! Det var viktigt för mig att vi hade en samsyn för uppdraget och att affären gick smidigt. Jag skulle verkligen rekommendera Alexander som mäklare för andra som vill sälja sin bostad! Länsförsäkringar fastighetsförmedling kan även rekommenderas för de som är kunder inom Länsförsäkringar då de är förmånliga villkor samt att deras utmärkta service och trygga förmedling av uppdrag gäller inom alla tjänster!"
säljare på Östra Farmvägen 46A

12 jan 2021

"Alexander var alltid lätt att få tag på och han hade ett bra kontaktnät av intresserade spekulanter."
säljare på Axgatan 6

06 jan 2021

"Väldigt trevligt bemötande. Lyhörd och lätt att få tag på"
säljare på Södra Gulsparvsgatan 48

05 jan 2021

"Vi är mycket nöjda med Alexanders insatser vid vår bostadsförsäljning, han var driven och visade på engagemang hela vägen vilket gav resultat i en lyckad bostadsaffär!! "
säljare på Erikslustvägen 44B

18 dec 2020

"Det var det bästa Mäklaren jag har haft.
Mycket nöjd.
Tackar honom."
säljare på Konsultgatan 35

11 dec 2020

"Det första intrycket man får av Alexander är att han är förtroendeingivande, trovärdig, metodisk, tydlig och avspänd, för att bara nämna några av de positiva egenskaperna. Ett intryck som har kvarstått igenom hela processen. Det har varit snabba ryck beträffande varje enskilt moment vilket har resulterat i en otroligt smidig och snabb försäljningsprocess med bästa möjliga utfall man kunde förväntas givet det rådande läget. Man har fortlöpande fått koncis, tydlig och lättbegriplig återkoppling om allt man behöver veta, varken mer eller mindre, och har man haft frågor så har Alexander alltid varit tillgänglig och besvarat dessa tålmodigt. Jag har absolut inget att anmärka på och kan varmt rekommendera Alexander för alla potentiella kunder."
säljare på Torekovsgatan 22B

10 dec 2020

"Alexander hade redan hjälpt mig att sälja en tidigare bostad, så jag visste på förhand att även denna försäljning skulle bli en succé. Behövde inte ens ha någon visning denna gången då annonsen och bilderna blev så bra att den såldes direkt. Rekommenderar verkligen att använda Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för en lyckad affär!"
säljare på Spårvägen 28A

04 dec 2020

"Jag både köpte och sålde med Alexander och är mycket nöjd. Har ingenting att anmärka på och jag ger utan tvekan högsta betyg. Alexander har ett övertygande och ödmjukt sätt att se och agera på både säljarens och köparens situation med ett positivt perspektiv. Han är metodisk, lugn, saklig, lyhörd, rättvis, tålmodig och tydlig. Jag har härmed genomgått fem lägenhetsförsäljningar genom åren i Malmö, och detta var min bästa mäklarupplevelse hittills. Jag rekommenderar varmt Alexander!"
säljare på Branteviksgatan 16B

26 nov 2020

"Försäljningen var snabb och smidig. Han fanns alltid tillgänglig för alla slags frågor. Kan inget annat än varmt rekommenderas!"
säljare på Arkitektgatan 41

23 nov 2020

"Alexander var super hela vägen; engagerad, påläst och förtroendeingivande. "
säljare på Kalkbrottsgatan 99B

19 nov 2020

"Väldigt bra mäklare, nårbar alla dagar i veckan och besvarar alla frågor. Alexander har sålt min andra lägenhet och det är pågrundav hans utmärkta jobb. Inte många mäklare som bryr sig om sina kunder som han gör. Kommer definitivt fortsätta hålla kontakt med honom för framtida affärer."
säljare på Ryttaregatan 5B

29 okt 2020

"Det märks att Alexander älskar sitt jobb. Han är stabil, proffsig och lyhörd. Bra med återkoppling vilket gjorde att vi kändes oss trygga genom hela affären. Vi är otroligt nöjda med Alexander som mäklare och skulle varmt rekommendera honom till dig som vill ha en trygg, snabb och smidig försäljning!"
säljare på Östra Förstadsgatan 17D

26 okt 2020

"Kunnig, saklig, engagerad, trevlig."
säljare på Kulladalsgatan 20C

19 okt 2020

"Kan starkt rekommendera Alexander på Länsförsäkringar. Skötte affären smidigt utanför den öppna marknaden med kontakter han hade sedan tidigare försäljningar! Raka rör och inte massa tomma löften utan levererade utöver det som utlovades! "
säljare på Torekovsgatan 22D

12 okt 2020

"Från början till slut kände jag mig trygg med Alexander som mäklare trots sin unga ålder. Fick dessutom ett slutpris som var snäppet högre än förväntningarna!"
säljare på Bellmansgatan 2

11 okt 2020

"Utmärkt kunskap och bedömning av den lokala marknaden, vilket resulterade i försäljning inom en vecka."
säljare på Serenadgatan 44

10 okt 2020

"Alexander var lyhörd, kunnig och snabb att kommunicera varje steg i vår försäljning. Vi är helt nöjda med hans insats."
säljare på Ärtholmsvägen 166

29 sep 2020

"Hela affären skött på ett professionellt med tydlig och klar kommunikation."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 sep 2020

"Alex kändes mogen för uppdraget. Han är duktig och genuin intresserad av att vara länken mellan säljare och köpare
Han har ett öga för detaljer och det märks att han tycker om det han gör
Vi är väldigt nöjda med hans insats
Rekommendera varmt "
säljare på Kiviksgatan 9D

17 sep 2020

"Jag är mycket nöjd över att jag valde Alexander som mäklare, jag hade fyra andra mäklare som värderade bostaden också, men Alexander var den som kändes mest seriös och trovärdig. Alexander hjälpte mig att sälja lägenheten till ett pris långt över allas värderingar och mina egna förväntningar. Genuint intresserad, grym lokal kännedom och en mycket trevlig och kompetent mäklare. Jag fick kontinuerlig information och uppföljning genom hela processen vilket gjorde att jag kände mig trygg. Jag rekommenderar verkligen Alexander och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling till alla som vill sälja sin bostad."
säljare på Dammfrivägen 52D

16 sep 2020

"En kompetent mäklare som lyssnar på säljaren. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Bragegatan 2A

15 sep 2020

"Alexander är en mäklare med stor kämparglöd, proffsighet och kunnighet! Han tar tryggt med dig genom hela säljprocessen och är suveränt duktigt på att informera vad som händer. Söker man en mäklare som visar ett genuint intresse för just din säljaffär och som gör sitt yttersta så är Alexander helt rätt mäklare för dig! "
säljare på Hammars Parkväg 11

14 sep 2020

"Nu har vi både köpt och sålt bostad via Alexander och han kändes trygg och engagerad från båda hållen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Södra Förstadsgatan 65B

13 sep 2020

"Overall, we had a wonderful experience with Alexander as our broker. He was positive, knowledgeable, and very thorough as he took us through every step of the selling process. We were a little nervous about selling our first apartment, but the process was so smooth, and quick! Alexander was confident that our place would sell, and after 2 showings we already had bids over the asking price. From determining prices to the styling and photography, to the viewings and sale, Alexander helped us to navigate through it all. I would highly recommend Alexander for anyone looking to sell or buy! "
säljare på Typografgatan 4B

29 aug 2020

"Jag är mer än nöjd med Alexander som mäklare. Han har varit väldigt tillmötesgående och tillgänglig i vårt och torrt. Det jag trodde skulle vara svåra delar av försäljningen kändes lätt med Alexander som mäklare. Trygg, pålitlig och kunnig. Jag rekommenderar Alexander varmt till alla som skall sälja sin bostad."
säljare på Abbekåsgatan 12A

28 aug 2020

"Alexander är främst en fantastisk individ men också en väldigt professionell mäklare.
Ung och ambitiös och åldern till trots upplever vi honom redan vara en mäklare av rang!!
Vi har uppskattat det 100 % engagemanget, lyhördheten för oss som kunder men även som individer. Alltid bemötta med respekt och vänlighet och trots sin höga kompetens inom området behåller han sin proffsighet och inte för en stund glömmer han bort människovärdet hos oss kunder. Har uppskattat detta väldigt mycket, det är svårt att finna individer (gammal som ung) inom olika branscher som utför sitt yrke på ett prestigelöst sätt, som är säkra i sin kompetens och sitt kunnande och synliggör det snarare än att sätta sig på andra när inte kunskaperna räcker till.
Det var lätt att känna förtroende för Alexander som är öppen och ärlig.
Han är eftertänksam och noggrann som passade oss fint. Har varit med om missöden med stirriga och stressade mäklare (där kunder ENDAST sågs som någon som typ skulle generera en högre "årsbonus")- så NEJ TACK!! Inget att rekommendera- Alexanders tillvägagångssätt passade oss utmärkt som också visade sig i resultatet det gav - vi sålde snabbt, smidigt och över förväntan.
Vi har hittat "vår" mäklare och tänker ta hjälp av Alexander och LF Fastighetsförmedling i alla våra framtida affärer :-)
SP "
säljare på Nordlinds väg 100B

26 aug 2020

"Bra på att sälja och presentera. "
säljare på Fasangatan 2

26 aug 2020

"Alexander Gustafsson är målinriktad, lugn, lyssnande och alltid tillgänglig. Rekommenderar denna mäklare.
/ Lennie"
säljare på Smålandsgatan 15

12 aug 2020

"jag är supernöjd med både länsförsäkringar och min mäklarkontakt. genom hela processen har alexander varit engagerad och lyhörd, och givit goda råd kring både min försäljning och mitt nya bostadsköp. min affär kändes lugn och trygg och jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Torekovsgatan 23

12 aug 2020

"Alexanders arbetsinsats såg till att försäljningen blev en oerhört smidig och effektiv process. Vidare var Alexanders kommunikation gentemot mig som säljare föredömlig
och jag kommer att rekommendera Alexander till eventuella andra säljare."
säljare på Sofierogatan 3D

18 jul 2020

"Väldigt trevlig och kompetent. Kändes direkt bra och lägenheten såldes snabbt och enkelt till önskat pris!"
säljare på Trelleborgsgatan 22B

16 jul 2020

"Fantastisk, lyhörd och ödmjuk! Kämpade tappert på igenom försäljningen under corona-tider som drog ut långt på processen.
Supertrevlig och engagerad!"
säljare på Nobelvägen 80

15 jul 2020

"Kunnig och engagerad mäklare, rekommenderas starkt!"
säljare på Kronetorpsgatan 52A

29 jun 2020

"Trots att det var ett mindre objekt som såldes fick jag 100% engagemang från Alexander. Inkännande, saklig, engagerad, från början till slut. Kommer definitivt välja denne mäklare igen nästa gång jag säljer! "
säljare på Magnoliagången 303

09 jun 2020

"Vi är jättenöjda med Alexander. Han är en lugn, inlyssnande och organiserad mäklare. Många mäklare vi träffade tyckte jag var för "sälj-iga". Alexander gav istället ett förtroendegivande intryck."
säljare på Bergsgatan 15B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Villa
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
90 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
79 av 80 säljare
Alexander satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 81 säljare
Alexander var tydlig och höll mig uppdaterad
81 av 81 säljare

Alexander på kartan.

126 tidigare annonser
5 bostäder till salu
81 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
3 rum, 88 m²
27 215 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 340 kr/mån
995 000 kr
1 rum, 19 m²
52 368 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 156 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 55,5 m²
39 909 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 093 kr/mån
1 395 000 kr
3 rum, 83,5 m²
16 807 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 925 kr/mån
1 295 000 kr
3 rum, 80 m²
16 187 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 269 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 250 000 kr
Lägenhet Västra Sorgenfri
+ 100 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Triangeln
+ 105 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och proffsig! Rekommenderar varmt"
2 300 000 kr
Lägenhet Erikslust
+ 105 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 975 000 kr
Lägenhet Södertorp
+ 80 000 kr
3 rum, 84,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 355 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 245 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Alexander sålde vår lägenhet på Nordlindsväg 96 och vi är supernöjda med precis allt. När vi väl bestämde oss för att sälja gick det snabbt. Rekommenderar starkt!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.